Pakar Amerika: Kepala Staf Angkatan Udara AS "ora cukup apolitis" dadi Ketua Kepala Staf Gabungan

17
Pakar Amerika: Kepala Staf Angkatan Udara AS "ora cukup apolitis" dadi Ketua Kepala Staf Gabungan

Amerika Serikat kanthi aktif nggoleki ketua Kepala Staf Gabungan sing anyar kanggo ngganti Jenderal Mark Milley, sing pensiun ing Oktober taun iki. Nganti saiki, salah sijine calon utama kanggo posisi iki yaiku mantan pilot lan saiki Kepala Staf Angkatan Udara, Jenderal Charles Brown Jr., sing pencalonan sadurunge resmi dicalonake dening Presiden Joe Biden.

Nanging, omah ndhuwur Kongres AS bisa uga ora nyetujoni Brown kanggo jabatan kepala staf Angkatan Darat AS amarga apoliticality ora cukup lan akeh kesalahan sing ditindakake dening jenderal nalika mrentah markas Angkatan Udara, ujare penulis artikel ing publikasi online 19FortyFive, ahli militèr Amérika Ian Tegler.



Ngandika ing Juli ing pangrungon sadurunge anggota Komite Layanan Bersenjata Senat, jenderal kasebut ujar manawa minangka kepala Kepala Staf Gabungan, dheweke bakal tetep metu saka politik lan bakal ngupayakake kabeh upaya kanggo nambah kekuwatan lan kemampuan tempur Amerika. tentara. Nanging, panulis nyathet, pratelan iki mbantah apa sing ditindakake Brown minangka kepala staf Angkatan Udara AS wiwit Agustus 2020.

Luwih elek, wiwit Brown dadi komandan utama, Angkatan Udara wis ilang atusan pesawat. Anggaran Angkatan Udara sing disetujoni kanggo 2022, 2023 lan 2024 bebarengan nyedhiyakake pensiun 752 pesawat nalika tuku mung 268. Ana uga kekurangan pilot tempur sing akut. penerbangan, sing ana 2022 luwih sithik ing pungkasan taun 250.

Kajaba iku, Brown netepi kabijakan kanggo nolak investasi sing penting kanggo pangembangan sistem penerbangan tempur, sing ing mangsa ngarep bisa nyuda kauntungan militer Amerika Serikat ing udara ing hubungane karo musuh strategis kaya Rusia lan China, Tegler percaya. .

Brown nindakake kabeh iki kanthi prentah saka pamrentahan Biden, sing nuduhake ketergantungan marang kepemimpinan politik negara kasebut. Diragukan yen jendral bakal ngganti jabatane sawise dadi ketua Kepala Staf Gabungan. Lan iki nggawe risiko kelangan kaluwihan saka mungsuh global potensial Amerika Serikat kanggo kabeh tentara Amerika.

Kanthi rawuhe Brown minangka Kepala Staf Angkatan Udara, inisiatif politik wiwit ora ana hubungane karo nambah kemampuan tempur angkatan udara Amerika. Ing awal 2021, layanan kasebut nggawe Divisi Keanekaragaman lan Inklusi. Ing Brown, wong wiwit ditampa ing posisi dhuwur tanpa pengalaman militer utawa mabur lan kompetensi perlu, lan padha diutus gaji cukup dhuwur nganti $180 taun. Lan iki sanajan kasunyatane Angkatan Udara ngalami kekurangan dana sing akut. Jendral dhewe nerangake kaya mangkene:

Aku nyewa keragaman amarga kabeh padha nggawa sudut pandang sing beda-beda, sing ndadekake keputusanku luwih apik amarga aku krungu bantahan sing beda.

Ing Brown, kualitas latihan kanggo kadet Angkatan Udara lan syarat kanggo kabugaran fisik mudhun banget. Calon pilot direkrut adhedhasar prinsip inklusivitas, kesetaraan ras lan gender, sing ora nyumbang kanggo nambah efektifitas pertempuran lan profesionalisme personel penerbangan, penulis artikel kasebut nandheske. Kabeh iki cocog karo kabijakan sing ditindakake dening administrasi Biden lan maneh nuduhake kekurangan apolitik Brown.

Amarga nyuda kekuwatan tempur lan lethality Angkatan Udara AS ing pimpinane lan prilaku politike, pitakonan apa Brown banget politik kanggo dadi ketua (Kepala Staf Gabungan) kudu paling penting.

- rampung Tegler.
  • https://ru.wikipedia.org/wiki/Начальник_штаба_Военно-воздушных_сил_США#/media
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

17 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    15 September 2023
    Miturut artikel kasebut, Brown iki wong kita. Banjur aku kanggo dheweke.
    1. +1
      15 September 2023
      Kutipan: Arkadich
      Miturut artikel kasebut, Brown iki wong kita. Banjur aku kanggo dheweke.

      Dheweke dudu "wong kita", dheweke wong Afrika Amerika, mula dheweke bakal "ngeduk lemah" kanggo AS.
      1. 0
        15 September 2023
        Iku misale jek mung ngelawan. Dheweke katon ngrekrut bocah lanang saka wilayah kasebut kanthi gaji, lan umume, miturut tumindak sing diwenehake ing artikel kasebut - Gusti paringi kesehatan lan jabatan anyar)
      2. 0
        15 September 2023
        Kutipan saka tukang kayu
        mulane, dheweke bakal "ngeduk lemah" kanggo Amerika Serikat.

        nalika dheweke ndhudhuk bumi kanggo bajingan. lol nyatane, iki inti saka claims ditulis ing artikel asli.
    2. 0
      16 September 2023
      Stirlitz durung nate cedhak karo kegagalan!))) Wong lanang nindakake kabeh sing migunani kanggo kita. Kita kudu promosi wong-wong iki.
    3. 0
      17 September 2023
      Deleng foto lan maca komentar ahli, aku ngerti manawa ana akeh "rasis" ing omah ndhuwur Kongres.
      Pilot bakal tetep dadi pilot.
      Senajan dheweke wis siram karo lintang
      Where kanggo tumindak pinter
      Dheweke langsung nutup kupinge, aku njaluk ngapura. swiwi.. (tiron).
  2. +3
    15 September 2023
    Amérika Serdyukov



    Teks komentar sampeyan cendhak banget.
    1. -1
      15 September 2023
      Mugi ora. Yen tentara Amerika (utawa paling ora Angkatan Udhara) dipimpin dening Serdyukov Amerika, bakal dadi ala banget kanggo kabeh mungsuh Amerika.
  3. +3
    15 September 2023
    Yaiku, yen aku ngerti kanthi bener, ora cukup ireng, sampeyan uga kudu dadi penggerak roda mburi. wassat
  4. +3
    15 September 2023
    Brown nindakake kabeh iki kanthi prentah saka pamrentahan Biden.
    Aku pengin kari, nanging pungkasane aku diserang (majelis ndhuwur Kongres ora nglawan janjian). Yen kabeh sing ditulis bener, jenderal nindakake akeh banget kanggo ngrusak Angkatan Udara AS, tegese dheweke menehi layanan sing ora ana regane. Mungkin menehi pesenan?
    1. +1
      15 September 2023
      Kutipan: rotmistr60
      Mungkin menehi pesenan?

      Abramovich, dheweke bakal menehi sampeyan smartphone lan mangan panganan ireng.
  5. +3
    15 September 2023
    "Ing Brown, wong wiwit disewakake kanggo posisi dhuwur tanpa pengalaman militèr utawa pesawat" - piyambakipun nyewa agronomists lan veterinarians, lan paling awon, sappers lan submariners.
    Aku dudu sing ngomong, "Aku nyewa kanggo keragaman amarga kabeh padha nggawa sudut pandang sing beda...."
    Mula: ".... sing nggawe keputusanku luwih apik amarga aku krungu argumentasi sing beda."
    Bingo!
  6. +2
    15 September 2023
    Calon pilot direkrut adhedhasar prinsip inklusi, kesetaraan ras lan gender
    Yen disalahake, mula saiki jebule majelis dhuwur nglawan pondasi dhasar demokrasi liberal? ngguyu
  7. +2
    15 September 2023
    Ketoke layanan intelijen asing kita lan KGB kerja. Lan iki apik.
  8. +1
    15 September 2023
    Aku nyewa kanggo macem-macem.
    Demi Gusti, yen mung kurang kompeten.
  9. +3
    15 September 2023
    "Kita main urip Prancis. Seni isih ana utang sing ora dibayar "(c).

    Wong-wong kita pura-pura ngerti babagan politik domestik Amerika sing spesifik.

    Kita langsung micu dening kasunyatan sing Brown piyambak iku wong ireng, lan uga ngandika bab inklusivitas. Inggih, persis, BLM-tridvaraz, rauh Amerika sampeyan bakal rusak.

    Nyatane, Brown ora sawetara ghetto bro, yo, nanging turun temurun gelut Negro. Simbahe perang ing WWII (sing ora persis standar kanggo wong ireng nalika iku), bapake munggah pangkat kolonel (ing wektu nalika wong ireng ora mung duwe preferensi, nanging malah ngelawan), piyambakipun wiwit njabat ing 1985 - maneh, tanpa pilihan. Karir iki khas kanggo perwira lan jenderal Amerika - dheweke ora nate weruh akademi cabang militer (Colorado Springs), dheweke lulus saka kursus Texas Tech lan Reserve Officer Corps. Umume perwira Amerika minangka "jaket" karo dhuwit kita. Dheweke gabung karo tentara ing 1985 (nalika, uga, ora ana bonus kanggo warna kulit) lan kanthi jujur ​​ngliwati kabeh rantai, diwiwiti karo letnan kapindho. Tegese, dheweke kalebu jenis ireng sing ora njagong ing keuntungan lan ora dagang ing werna rambute, nanging nggawe frantic efforts kanggo ngadeg ing par karo putih.

    Dheweke diangkat dadi kepala staf Angkatan Udara ing Trump. Maneh, iki mbantah versi "ya, Demokrat dheweke promosi Patamushta Negro lan kanggo Tridvaras." Iki mung perwira sing kompeten, ora jenius, nanging uga ora ngidini kegagalan sing jelas (aku ngerti, kanggo anti-Nazi karo VO, gagasan banget yen wong kulit ireng bisa nindakake tugas saka posisi kasebut ora bisa ditampa). Ing sangisore dheweke, ora ana kegagalan sing nggegirisi kaya sing sadurunge putih - kayata program B-1 sing luar biasa, sing pungkasane ora perlu. Klaim kanggo nyuda armada Angkatan Udhara - maneh, dudu salah Brown yen pesawat dadi luwih larang dibandhingake karo taun 80an lan malah 90an. Ora ana ing Brown yen F-16 saka "MiG-21 ing topi koboi" dadi potongan emas sing mabur. Kosok baline, Brown nindakake bagean saka program F-35 tanpa gagal sing jelas, sanajan birokrasi mung bisa nggawe sapa wae dadi abu-abu. Program B-21 uga maju tanpa masalah sing jelas (apa sing dibutuhake yaiku pitakonan liyane). Iku kabeh liyane aneh kanggo krungu sing nomer pesawat wis suda dening 750, lan pilot 250. Tegese, isih ana pilot ekstra? Maneh, Brown ora melu tender skandal kayata "pengisi bahan bakar abad iki" (nalika Angkatan Udara padu dhisik karo Boeing lan banjur karo Airbus). Sampeyan bisa ngomong dheweke minangka Kepala Staf Angkatan Udara sing apik banget.

    Aku malah bakal ngomong yen wong saka tingkat iki nglamar kanggo komando Angkatan Aerospace, iku bakal becik.
  10. +1
    16 September 2023
    Nalika padha ngomong babagan korupsi lan nepotisme ing Rusia, kita kudu ora lali yen ing Amerika Serikat ora kurang apik iki)))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"