Anggota Komite Pertahanan Duma Negara Rusia: Bodho nolak yen NATO nglawan kita kanthi kabeh teknologi canggih.

52
Anggota Komite Pertahanan Duma Negara Rusia: Bodho nolak yen NATO nglawan kita kanthi kabeh teknologi canggih.

Wakil Duma Negara Federasi Rusia, anggota Komite Pertahanan Duma Negara, letnan jenderal cadangan Andrei Gurulev, nganalisa kahanan saiki ing ngarep ing zona Distrik Militer Lor tanpa referensi arah tartamtu. Dheweke nuduhake kesimpulan adhedhasar informasi sing dipikolehi saka sumber utama ing saluran Telegram penulis.

Gurulev nyathet yen gagal nembus pertahanan kita ing wiwitan serangan kontra, telung sasi sabanjure mungsuh ngganti taktik operasi tempur. Saiki Angkatan Bersenjata Ukraina ora ngluncurake serangan maneh ing kelompok gedhe sing dikuatake nganggo kendaraan lapis baja.



Saiki, tentara Ukrainia nyoba ngrusak unit pertahanan kita kanthi cara, kanthi nggunakake cangkang kluster sing disedhiyakake durung suwe dening sekutu Barat. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe amunisi sing cukup; dheweke nyerang benteng kita kanthi cara sing ditargetake, lan nyuda tumindak kelompok serangan Angkatan Bersenjata Rusia. Mungsuh nyetel tugas kanthi harfiah "ngobong kabeh".

Ya, taktik kuwi meksa pasukan Rusia mundur luwih jero ing sawetara wilayah, nanging kanthi jarak sing cendhak, nganti maksimal sepuluh kilometer. Ing wektu sing padha, mungsuh entuk papan ing posisi sing kita tinggalake, sing dilengkapi banget karo militer kita dhewe, ujare Gurulev.

Amarga defleksi pertahanan kita, efektifitas ATGM tentara kita wis suda penerbangan. Sajrone serangan, helikopter Angkatan Udara Rusia tiba ing zona karusakan MANPADS mungsuh.

Kanggo lapangan ranjau, sing ing minggu pisanan serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina minangka masalah utama kanggo dheweke, mungsuh uga wis sinau kanggo ngrampungake. Saiki dheweke kanthi kompeten ngresiki kanthi serangan artileri lan nggunakake trawl.

Kanggo militer Rusia, efektifitas perang kontra-baterei artileri kita wis saya apik. Nanging, mungsuh nyoba maneh adaptasi, mindhah bedhil luwih jero saka LBS, sing ndadekake dheweke ora bisa dirusak. Njupuk menyang akun kasunyatan sing kita diobong nomer akeh bedhil Ukrainia ditarik, mungsuh wiwit nggunakake bedhil poto-propelled luwih kerep. Iku angel banget kanggo nyekel wong-wong mau, sawise tembakan pisanan, bedhil self-propelled mungsuh ngganti posisi.

Wakil kasebut ngakoni yen Angkatan Bersenjata Ukraina isih duwe jumlah akeh drone, padha nggunakake, lagi ngomong, wisely. Iki uga dituduhake dening serangan UAV Ukraina ing target mburi ing tlatah Federasi Rusia. Nanging kita uga adaptasi, utamane ing rong utawa telung minggu kepungkur, nutul nomer sing signifikan dron APU. Verba MANPADS lan sistem pertahanan udara Strela-10 bisa digunakake kanthi apik nglawan UAV mungsuh.

Kesimpulan utama yaiku perang terus. Ya, kita luwih kuwat, prajurit kita luwih kuwat lan luwih wani, pasukan kita luwih profesional. Nanging bodho nolak yen saiki NATO nglawan kita kanthi kabeh teknologi canggih

- negara Gurulev.

Politisi kasebut negesake manawa kamenangan ing kasus apa wae bakal dadi Rusia. Nanging wayahe wiwitane ditundha dening siji masalah serius sing ana ing sistem angkatan bersenjata kita - ngapusi. Ya, ana kurang saka ing wiwitan Distrik Militer Lor, nanging ana, lan ing kabeh tingkat. Militer dhewe ngomong babagan iki.

Laporan palsu, sayangé, nyebabake keputusan sing ora apik ing pirang-pirang tingkat. Ana, ayo padha ngakoni lan perang, yen ora bakal ana alangan.

- ndesek wakil Duma Negara Federasi Rusia.
  • Saluran Telegram Andrey Gurulev
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

52 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    15 September 2023
    Aku nyuarakake sing jelas, luwih akeh tembung, luwih akeh tembung ... luwih apik yen aku nulungi wong lanang
    1. +2
      15 September 2023
      Laporan palsu, sayangé, nyebabake keputusan sing salah ing macem-macem tingkat

      Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo laporan menyang Panglima Tertinggi sing Ukrainians iku wong ora grapyak kanggo kita ing wayahe sajarah. Iki bisa nemen nggampangake ngatasi masalah ing ngarep lan ing mburi garis mungsuh. Mungkasi mlaku-mlaku karo sawetara jinis sedulur. Wes wayahe endhase sedulur pengkhianat bakal diremuk.
      Kanthi tumindak sing luwih agresif, kita bakal nylametake luwih akeh nyawa.
    2. 0
      15 September 2023
      Nanging Gurulev ora mbantu dheweke? Dheweke mbantu, minangka wakil lan mantan komandan tentara.
  2. -2
    15 September 2023
    Bodho nolak yen NATO nglawan kita

    ***
    - Lan ora ana sing mbantah nganti suwe, malah NATO dhewe! ...
    ***
    1. -11
      15 September 2023
      Ora, ing situs iki ana wong bodho sing mlaku-mlaku lan squealing "Ora Nat! Ora. Kabeh wong wis ngalor!"
  3. +5
    15 September 2023
    Ya, kasunyatan, sayangé, dudu sing sampeyan pengin ndeleng. Lan terus-terusan ing pertahanan, ora mungkin menang.
    1. -2
      15 September 2023
      .Lan kang terus-terusan ing pertahanan, iku mokal kanggo menang

      Sampeyan kudu nyandhang metu mungsuh sabisa. Saiki iku mung cara ...
      1. Alf
        +1
        15 September 2023
        Kutipan saka Msi
        Sampeyan kudu nyandhang metu mungsuh sabisa.

        Lan suwene suwene? Siji, loro, limang taun?
        Kutipan saka Msi
        Saiki iku mung cara ...

        Lan apa sabanjure? nyerang? Apa sampeyan duwe infantri kanggo ngontrol lan ngresiki wilayah kasebut? Apa babagan supremasi udara?
        Lan sing paling penting, NATO mbuwang luwih akeh peralatan anyar, sanajan jumlah cilik, lan tingkat teknologi operasi militer saya tambah.
        1. 0
          15 September 2023
          Lan apa sabanjure? nyerang? Apa sampeyan duwe infantri kanggo ngontrol lan ngresiki wilayah kasebut? Apa babagan supremasi udara?
          Lan sing paling penting, NATO mbuwang luwih akeh peralatan anyar, sanajan kanthi jumlah cilik, tingkat teknologi operasi militer saya tambah.

          Inti saka perang yaiku pasokan senjata sing terus-terusan saka negara-negara Kulon.
          Aku wis nulis wiwit April 2022, aku kudu ngomong kanthi ketat karo NATO. We kudu blackmail nuklir. Perlu kanggo mungkasi pasokan senjata.
          Ora ana cara liya. Kabeh mobilisasi tambahan iki omong kosong. Napa wong kudu mati nalika senjata nuklir ngumpulake bledug? Kita duwe kauntungan kaya ngono. Kenging punapa mbah-mbah kita nitahaken? Dadi putu mati ing paprangan?
          1. Alf
            0
            15 September 2023
            Kutipan saka Msi
            Aku wis nulis wiwit April 2022, aku kudu ngomong kanthi ketat karo NATO.

            Ayo Medvedev ngomong karo NATO, dheweke nindakake tugas sing apik. Leres, mung ing basa, pengacara isih ...
            Kutipan saka Msi
            Butuh pemerasan nuklir

            Nganti 22 Februari, kabeh wong yakin, aku uga mikir ing sisih liya, yen tentara kita nomer loro ing donya lan bisa nindakake kabeh sing dibutuhake. Nanging sawise Februari gambar diganti dramatically. Lan, ndeleng iki, pimpinan NATO bisa uga takon dhewe: Yen kabeh kaya iki ing tentara konvensional Rusia, mula ana jaminan manawa kahanan ing pasukan nuklir strategis beda?
            Kutipan saka Msi
            Perlu kanggo mungkasi pasokan senjata.

            piye carane?
            Kutipan saka Msi
            Kabeh mobilisasi tambahan iki omong kosong.

            Aku pancen setuju, mobilisasi lengkap bakal ngrampungake ekonomi kita kanthi cepet lan rampung.
            Kutipan saka Msi
            Kita duwe kauntungan kaya ngono. Kenging punapa mbah-mbah kita nitahaken?

            Lan apa sing sampeyan kurban?
            1. +1
              15 September 2023
              Lan apa sing sampeyan kurban?

              Paling ora nerusake tes ...
              1. Alf
                -1
                15 September 2023
                Kutipan saka Msi
                Lan apa sing sampeyan kurban?

                Paling ora nerusake tes ...

                Lan apa iki bakal menehi? Diterusake maneh tes lan bal baja pandhuan babagan panggunaan senjata nuklir pancen beda. Lan ngendi kanggo aplikasi?
                1. -2
                  16 September 2023
                  Aplikasi kanggo Lvov, aplikasi kanggo Ivano-Frankivsk, aplikasi kanggo Kyiv, pribadi kanggo Zelensky. SVO bakal mungkasi langsung. Ing dina sing padha. Amarga saben anyar (moral) 314dapac ora pengin manggon ing panggonan Zelya - ora bakal mbayar dhuwit saka Kulon.
                  1. Alf
                    0
                    16 September 2023
                    Kutipan: Vasya_T.
                    Aplikasi kanggo Lvov, aplikasi kanggo Ivano-Frankivsk, aplikasi kanggo Kyiv, pribadi kanggo Zelensky.

                    Kanggo nggunakake kabeh senjata nuklir ing ndhuwur?
            2. 0
              15 September 2023
              Nganti 22 Februari, kabeh wong yakin, aku uga mikir ing sisih liya, yen tentara kita nomer loro ing donya lan bisa nindakake kabeh sing dibutuhake.

              Aku ora tau duwe ilusi marang NATO.
              Ukraina minangka unit tempur independen dikalahake ing Mei 2022 ...
              1. Alf
                0
                15 September 2023
                Kutipan saka Msi
                Ukraina minangka unit tempur independen dikalahake ing Mei 2022 ...

                Lha kok durung dirilis?
                1. +1
                  15 September 2023
                  Lha kok durung dirilis?
                  Aku ngomong babagan Yeryoma, sampeyan ngomong babagan Foma ...
                  Unit tempur MERDEKA...
                  Dadi aku mikir bakal luwih jelas kanggo sampeyan, aku nyorot luwih gedhe.
                  1. Alf
                    +1
                    15 September 2023
                    Kutipan saka Msi
                    Unit tempur MERDEKA...
                    Dadi aku mikir bakal luwih jelas kanggo sampeyan, aku nyorot luwih gedhe.

                    Aku bakal nerangake. Yen ing mratelakake panemume, banjur Ukraina minangka unit tempur dirusak ing Mei 22nd, nanging banjur pitakonan kok NATO ora wedi kanggo meh menyang negara perang karo Rusia? Mungkin NATO duwe informasi liyane, REAL, babagan negara Angkatan Bersenjata Rusia? Lan yen dheweke ora wedi, banjur kenapa saiki kudu wedi, ndeleng sukses "agung" Rusia ing pembebasan Ukraina? Kepiye carane sampeyan bakal medeni dheweke saiki? Diterusake maneh uji coba senjata nuklir? Inggih, dheweke bakal ngrusak saperangan roti sing kuat ing Novaya Zemlya, banjur apa?
                    1. +1
                      15 September 2023
                      Ya, dheweke bakal ngrusak sawetara roti sing kuat ing Novaya Zemlya, banjur apa?

                      Sing paling gampang yaiku nyabrang tangan lan lungguh lan ngenteni. Lan pass hukum ing mobilisasi. Nuklir pemerasan. Aku ora mikir bakal tekan titik aplikasi.
                      Banjur padha wedi karo senjata nuklir lan saiki padha wedi, padha ngarani stasiun bensin karo senjata nuklir lan disebut jeneng. Padha gugup. Iku ketok. Ana rembugan ing mburi layar sing tetep, ana saluran interaksi. Bisa ngomong.
                      Aku ora ngerti sing duwe apa ana (bab endhog). Aku nulis solusi kanggo masalah sing disebut Ukraina.
                      Aku manawa iku ora bakal pindhah luwih saka digunakake ing bagean non-navigable ing Samudra Pasifik.
                      1. Alf
                        -1
                        15 September 2023
                        Kutipan saka Msi
                        Nuklir pemerasan. Aku ora mikir bakal tekan titik aplikasi.

                        Aku wis nerangake iki kanggo sampeyan ing ndhuwur.
                        Kutipan saka Msi
                        Bisa ngomong.

                        Sampeyan mung bisa ngomong saka posisi sing kuwat, lan saiki kita rada ringkih babagan iki. Pira garis abang sing wis digambar?
                        Kutipan saka Msi
                        padha ngarani pom bensin nganggo senjata nuklir, padha ngarani. Padha gugup.

                        Lan dheweke terus ngompa Ukraina kanthi gaman, luwih modern saben dina.
                      2. +1
                        15 September 2023
                        padha ngarani pom bensin nganggo senjata nuklir, padha ngarani. Padha gugup.

                        Lan dheweke terus ngompa Ukraina kanthi gaman, luwih modern saben dina.

                        Kita koyone "arep ing bunderan" ing komunikasi. Amarga apa sing dakkarepake ora ditindakake. Supaya padha pump munggah.
                      3. Alf
                        -1
                        15 September 2023
                        Kutipan saka Msi
                        padha ngarani pom bensin nganggo senjata nuklir, padha ngarani. Padha gugup.

                        Lan dheweke terus ngompa Ukraina kanthi gaman, luwih modern saben dina.

                        Kita koyone "arep ing bunderan" ing komunikasi. Amarga apa sing dakkarepake ora ditindakake. Supaya padha pump munggah.

                        Sampeyan sing mlaku-mlaku ing bunderan lan nyoba ora ngerti bantahanku. Ketukan banyu dudu hiburan favorit, mula aku duwe pakurmatan kanggo sujud.
          2. 0
            15 September 2023
            "Kabeh mobilisasi tambahan iki omong kosong. Yagene wong kudu mati nalika senjata nuklir ngumpulake bledug? Kita duwe kaluwihan kaya ngono. Yagene mbah kakung nyiptakake? Supaya putu-putune mati ing medan perang?" Kepiye sampeyan - kita perang ing wilayah kita - lan kepiye carane nggunakake senjata nuklir? Sawise kabeh, iki tanah kita! Ana masalah liyane sing ora ana sing ngomong - ing endi elit biru - ing ngarep? Sapa sing nemtokake nilai-nilai kita - para oligarki? Apa jinis urip sing biasa ditindakake para mudha? Menehi urip sampeyan kanggo oligarki miliarder saka dhaptar Forbes? Nganti negara ngalih menyang pijakan perang, kita ora bakal weruh kamenangan !!!
  4. +8
    15 September 2023
    Aku bodho mikir yen iki ora bakal kelakon. Kaya dene blok komunis nyengkuyung Vietnam, Korea lan sapanunggalane. Elit Rusia, sing terus-terusan ngomong babagan sejarah kepungkur, wis ilang sawetara bab. ngguyu
    1. 0
      16 September 2023
      Kutipan saka Decimalegio
      Aku iki bodho

      Ya, akeh sing dianggep bodho. Aku weruh iku bodho dadi Rusian, nulis ing Rusia lan sijine gendéra Italia ing avatar lan nggunakake julukan Italia. Sampeyan dudu wong Italia. Banjur kenapa (rhetorically) ... Tampilake kabeh wong sing manggon ing Italia? Dadi urusanmu... Luwih becik ngurusi masalah Colosseum, wis ambruk babar pisan...
      1. 0
        16 September 2023
        F
        Ora aku conosci lan parli. Sono italiano, vivo in Italy, non conosco il russo, lan traduttori fanno miracoli. La mia bandiera è il mio avatar, ora masalah ora aku riguarda. Infine, Il Colosseo non è crollato nonostante lan fottuti turist che lo visitano.
        Sampeyan ora ngerti aku lan sampeyan ngomong. Aku wong Italia, aku manggon ing Italia, aku ora ngerti basa Rusia, nanging penerjemah bisa nindakake keajaiban. Gendéraku minangka avatarku, yen sampeyan duwe masalah, aku ora peduli. Pungkasan, Colosseum ora ambruk, sanajan turis sing ngunjungi.
  5. +2
    15 September 2023
    Apa sing anyar diomongake? Sadurunge dheweke, iki wis dikenal kabeh wong. Lan Evgeniy Viktorovich, muga-muga bisa tentrem, uga ngomong babagan iki.
  6. + 12
    15 September 2023
    Laporan palsu, sayangé, nyebabake keputusan sing ora apik ing pirang-pirang tingkat. Ana, ayo padha ngakoni lan perang, yen ora bakal ana alangan.

    Ya, Panglima Agung ora pengin ngerti yen ana ngarep lan perang! Dheweke mikir ana sawetara operasi ing kana.
  7. + 10
    15 September 2023
    Lha, kanggo apa kabeh iki?
    Bubar, NATO brazenly ngarahke rudal, kang padha dhewe wis diinstal, ing S-300s kita ing Yevpatoria, lan carane pimpinan "sarwa" kita nanggepi kasunyatan iki? Ora bisa!
    1. -1
      15 September 2023
      Kutipan saka Jonny
      Lha, kanggo apa kabeh iki?
      Bubar, NATO brazenly ngarahke rudal, kang padha dhewe wis diinstal, ing S-300s kita ing Yevpatoria, lan carane pimpinan "sarwa" kita nanggepi kasunyatan iki? Ora bisa!

      Panularan informasi intelijen dudu agresi.
      Ya, lan penembak NATO mabur atusan kilometer saka Yevpatoria
  8. +8
    15 September 2023
    Bodho wedi karo garis abang yen ora bisa menehi jawaban!!!!
  9. +8
    15 September 2023
    Dheweke miwiti Distrik Militer Lor, nanging mungkasi perang donya katelu. Ora, kita durung nampa, nanging kita nampa. Ing proses, supaya ngomong.
    1. +6
      15 September 2023
      Kutipan saka acetophenone
      nanging kita entuk perang donya katelu.

      Kajaba iku, nganti saiki, kabeh wong ujar manawa perang karo NATO mung bakal dadi nuklir, lan mulane senjata konvensional mung dibutuhake kanggo pertempuran karo "partisan", lan mulane kenapa kita butuh ewu tank, satus teknologi dhuwur Armata utawa T- 90M bakal cukup. Ing wayahe, kita duwe perang lengkap karo NATO (mung daging ing sisihe ora Inggris-Eropa nanging Slavic-Ukraina), iku lagi waged tanpa nggunakake senjata nuklir lan kita duwe kekurangan senjata konvensional. Kajaba iku, NATO wis "panas kita" maneh. Nyatane, nindakake operasi militer karo kita. Sacara sah, dheweke dudu "pesta konflik", amarga dheweke nindakake pengintaian ing LBS lan ing mburi kita tanpa wedi nampa respon. Kanthi nyedhiyakake 100% senjata kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, dheweke pancen nesu lan meksa kita mbenerake awake dhewe kanggo saben drone utawa kothak amunisi sing didol menyang negara katelu. Iki ngendi kita cetha kalah karo wong-wong mau.
      1. +4
        15 September 2023
        Quote: wong awam
        meksa kita mbenerake awake dhewe kanggo saben drone utawa kothak amunisi sing didol kanggo kita dening negara katelu.

        Iku wektu sing dhuwur kanggo ngidoni celaan lan tuduhan! Wong Korea butuh gandum, kita butuh cangkang! Lan apa sampeyan squeeze susu ing kene? Kita kudu ngganti. Sampeyan uga bisa njaluk sniper Korea inexpensively. Sampeyan umume bisa nyewakake "hektar Timur Jauh" kanggo petani Korea. 50% saka panen kanggo kita, lan 50% bakal dikirim menyang omah. Ya, ana macem-macem opsi. Inggih, paling ora karo sumber energi. DPRK pancen mbutuhake dheweke. Lan kita butuh modul daya kanggo peralatan, bisa uga ing blok sekaligus: dheweke uga bakal nampa teknologi saka kita minangka ijol-ijolan produk kompleks industri militer.
        Eh, ora I.V. Stalin. Rama Bangsa-Bangsa ora katon maneh ing kabeh Anglo-Saxon ing kono. Dheweke nggunakake dheweke kanggo kabecikan negara, lan para panggedhene kabeh duwe cangkeme almond - dheweke pengin katon apik ing mripate "komunitas donya."
        Mungkasi ngusapi rai. Iku wektu kanggo "ngalahake pasuryan, preduli saka pasuryan!" (karo)
    2. +1
      15 September 2023
      Yen Kyiv lan Kharkov dijupuk sadurunge Mei 2022, mula perang utawa Distrik Militer Lor wis dadi perkara sing kepungkur!
      1. 0
        16 September 2023
        Kutipan: Alexander Raykov
        Yen Kyiv lan Kharkov dijupuk sadurunge Mei 2022, mula perang utawa Distrik Militer Lor wis dadi perkara sing kepungkur!

        Lumrahe. Ora ana sing bakal nyedhiyakake senjata menyang sisih konflik sing wis kalah.
  10. -3
    15 September 2023
    Kutipan saka acetophenone
    nanging kita entuk perang donya katelu. Ora, kita durung nampa, nanging kita nampa

    Iki minangka Perang Donya Katelu - budak saka siji perang master ...
  11. +2
    15 September 2023
    Lan kepiye carane maca warta yen ora jelas apa goroh utawa ora? Ukrainians terus meksa nindakake perkara lan meksa nindakake perkara, nanging kita tetep ngetang lan ngetang.
    1. -3
      15 September 2023
      Ukrainians terus meksa nindakake perkara lan meksa nindakake perkara, nanging kita tetep ngetang lan ngetang.

      Ya, Ukrainians terus-terusan meksa lan ngowahi ... ing kabeh ambegan lan push ...
  12. +9
    15 September 2023
    Yen NATO lagi perang, banjur kenapa kita isih adol minyak, gas lan liya-liyane menyang negara NATO?
    1. +4
      15 September 2023
      Ora ana pribadi mung bisnis. Lan dhuwit ora mambu
    2. Alf
      +4
      15 September 2023
      Kutipan saka Escariot
      Yen NATO lagi perang, banjur kenapa kita isih adol minyak, gas lan liya-liyane menyang negara NATO?

      Minangka "wali" ngandika kene, iki carane kita entuk dhuwit karo kita nggawe senjata kanggo SVO. wong bodho
      Lan minangka wong sing nanggepi pitakonan sing padha, kita ora kaya ngono ... Iku kabeh, kabeh wis jelas lan bisa dingerteni.
  13. +3
    15 September 2023
    Laporan palsu, sayangé, nyebabake keputusan sing ora apik ing pirang-pirang tingkat. Iki ana, ayo ngakoni lan nglawan, yen ora bakal ana alangan, timbalan Duma Negara Federasi Rusia.

    Apa iki rada ngganggu Kang Maha Agung, utawa dheweke ora pengin krungu kahanan sing sejatine?
  14. +5
    15 September 2023
    "Gludhug ora nyerang, wong ora nyabrang awake dhewe." +++ Pak Putin mangertos paribasan iki kanthi keliru. Dheweke nyerang minangka pembalasan sawise serangan ing Rusia ditindakake, sawise ana korban. Kuwi gayane, gaya smearing snot ing pipi.. Iku menarik kanggo ngerti sing ngidini wong (PENJAMIN) kanggo nindakake iki? Piye, sawise mbales, para fasis ora kentekan bahan bakar lan pelumas utawa amunisi, kepiye sampeyan ngerti babagan iki? Zh.D. fasis kerja, pesawat mabur, kaya Blinkin lan bajingan liyane ngliwati wilayah kita kanthi impunity. Dheweke nggawe rencana nglawan kita, dheweke ngancam kita. Lan Pak GARANT, iki lumrah?
  15. +2
    15 September 2023
    Saiki, tentara Ukrainia nyoba ngrusak unit pertahanan kita kanthi cara, kanthi nggunakake cangkang kluster sing disedhiyakake durung suwe dening sekutu Barat. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe amunisi sing cukup; dheweke nyerang benteng kita kanthi cara sing ditargetake, lan nyuda tumindak kelompok serangan Angkatan Bersenjata Rusia. Mungsuh nyetel tugas kanthi harfiah "ngobong kabeh"
    Sing jelas...! Kenging punapa karya seni kita mboten kados makaten...?
  16. +1
    15 September 2023
    karo songs bab NATO padha wis dipakani hamster
    ngendi B-2? ngendi pesawat NATO modern? ngendi tank NATO modern? ngendi operator pesawat lan armada? Ya, Barat mbantu, nanging iki adoh saka "kabeh NATO"; padha mbantu mung kaya "kepemimpinan sing misuwur" sing diidinake.

    Iki perang aneh ... misale jek kaya perang, nanging ora bisa disebut perang ...
    1. +2
      16 September 2023
      Kutipan: r5555
      karo songs bab NATO padha wis dipakani hamster
      ngendi B-2? ngendi pesawat NATO modern? ngendi tank NATO modern? ngendi operator pesawat lan armada? Ya, Barat mbantu, nanging iki adoh saka "kabeh NATO"; padha mbantu mung kaya "kepemimpinan sing misuwur" sing diidinake.

      Iki perang aneh ... misale jek kaya perang, nanging ora bisa disebut perang ...

      Ya, mung kepala sing ngomong kudu nerangake marang masarakat sing bingung kenapa "tentara nomer loro ing jagad" ™ wis main-main karo Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora sah sajrone setengah taun lan akeh wong Seluk sing digerakake kanthi paksa, sing mung ngenteni mlayu menyang sisih kita.
  17. +2
    15 September 2023
    ....- Goroh bakal ngrusak Rusia!...
    Nanging ana wong sing "nuduhake" dheweke kanggo nasib kasebut, dawa sadurunge wiwitan SVO.
    Kanthi angan-angan, embellishing utawa distorting kahanan sing bener, kita entuk apa sing kita duwe ... Momen Kebenaran kanggo Rusia wis cedhak banget ...
  18. -1
    16 September 2023
    Apa wong militer sing kuwat iki wis ngumumake perang marang NATO?
  19. +1
    16 September 2023
    Kabar ala!
    1.
    Saiki, tentara Ukrainia nyoba ngetokaké unit pertahanan kita kanthi cara, kanthi massal nggunakake cangkang kluster sing disedhiyakake durung suwe dening sekutu Barat. dilengkapi dening militer kita dhewe, Gurulev nyathet.

    Mungsuh nggunakake amunisi kluster lan apa ora? Aneh.
    2.
    Ya, taktik kuwi meksa pasukan Rusia mundur luwih jero ing sawetara wilayah, nanging kanthi jarak sing cendhak, nganti maksimal sepuluh kilometer.

    10 km saben? pira iki? Kanggo kabeh nyerang utawa kanggo minggu pungkasan? Dadi ora adoh saka Tokamak lan bakal ana akeh kilometer kasebut ...
    3.
    Amarga defleksi pertahanan kita, efektifitas ATGM penerbangan tentara kita wis suda. Sajrone serangan, helikopter Angkatan Udara Rusia tiba ing zona karusakan MANPADS mungsuh.

    Iku sampah.
    4.
    Kanggo lapangan ranjau, sing ing minggu pisanan serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina minangka masalah utama kanggo dheweke, mungsuh uga wis sinau kanggo ngrampungake. Saiki dheweke kanthi kompeten ngresiki kanthi serangan artileri lan nggunakake trawl.

    Ketoke, mungsuh isih bisa ngresiki ranjau nganggo artileri, sanajan aku ditolak nalika nulis babagan kemungkinan iki.
    5..
    mungsuh wiwit nggunakake bedhil poto-propelled liyane asring. Iku angel banget kanggo nyekel wong-wong mau, sawise tembakan pisanan, bedhil self-propelled mungsuh ngganti posisi.

    Kita isih kekurangan jarak!
    Dadi mungsuh njupuk kunci kanggo pertahanan kita, nyingkirake kertu trump kita.
    Saiki dheweke ora nyerang kanthi pasukan gedhe lan ora mbuwang akeh infantri, dheweke saiki mbuwang akeh cangkang.
    Kaping pisanan ana akeh tank, banjur infanteri lan saiki cangkang.
    Tambang lan pesawat ora ana maneh supaya efektif, lan benteng dirusak dening excaliburs, badai lan hymer saka kadohan gedhe.
    Kepiye babagan kita? Sajrone perang pertahanan, mungsuh nandhang kerugian nanging sinau kanggo nyurung kita metu saka posisi kita, nanging apa sing kita sinau?
    Dheweke ora nyiyapake artileri jarak jauh, dheweke ora ngerti carane nglawan kontra-baterei.
    Kita ora bisa nggunakake aviation massal. Tambang ora dadi masalah maneh.
    Jawaban sing paling apik bakal dadi serangan balik lan kamenangan sing luwih kuat, nanging ora ana.
    1. 0
      16 September 2023
      A counterattack, saiki, iku lampus. Mungsuh isih kuwat lan mulane iku perlu kanggo narik metu sabisa-bisa lan numpes wong ing "lapangan". Secara pribadi, ana liyane kuwatir aku. Yagene kita ora ngganti kita. kanggo kabeh owah-owahan ing taktik mungsuh Lan carane kita ora bisa ngelingi "Wagner", kang langsung ngganti taktik perang gumantung ing kahanan Pitakonan liyane kanggo Gurulev, mungsuh announced sadurunge nyerang sumber amunisi kluster lan tuku liyane. saka UAV 20000. Yagene iki kaget? Apa sing kita ngarep-arep? Kita mundur saka posisi sing dilengkapi kanthi apik (miturut teks saka Gurulev), lan sapa sing ngalang-alangi kita supaya ora bisa nambang lan numpes bebarengan karo mungsuh. Apa ora nggawe cadangan seluler artileri jarak jauh lan sawetara peluncur roket ing sektor ngarep iki kanggo tujuan pertempuran kontra-baterei nganti ambane mburi mungsuh. Kita ora bisa nggunakake pasukan aerospace, mula nggunakake UAV utamane kanggo pengintaian lan serangan sing ditarget. Mikir lan tumindak Ya, aku ahli strategi kentang sofa, nanging kanthi ati-ati aku luwih seneng karo wong lanang ing garis ngarep, mula aku nulis perkara sing katon jelas.
  20. -1
    20 September 2023
    Apa Gurulev dudu wong sing nandhang susah sing padha njaluk nggunakake Rabotino tiao? M. inggih....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"