Saluran Telegram Baza ngumumake identitas anggota kru helikopter Angkatan Bersenjata Rusia sing dibajak menyang Ukraina dening Kapten Kuzminov

49
Saluran Telegram Baza ngumumake identitas anggota kru helikopter Angkatan Bersenjata Rusia sing dibajak menyang Ukraina dening Kapten Kuzminov

Kru helikopter Mi-8, sing, miturut Ukrainia, dibajak menyang Ukraina dening pilot Rusia Kapten Maxim Kuzminov, kalebu loro prajurit liyane. Identitas kasebut dicethakake dening saluran Baza Telegram.

Salah sawijining prajurit, miturut sumber kasebut, yaiku Nikita tartamtu, lulusan Akademi Angkatan Udara ing Voronezh. Kanca-kanca ngomong kanthi positif babagan dheweke, minangka wong sing cukup lan wong kulawarga sing teladan.



Serviceman kapindho sing mabur ing Mi-8 karo Kuzminov, miturut sumber, ana Khurshed, asli saka Tajikistan sing sinau ing Federasi Rusia lan sinau ing sekolah ing Syzran. Nikita lan Khurshed padha, kaya Kuzminov, 28 taun. Dheweke njabat karo dheweke ing unit helikopter sing padha ing Wilayah Primorsky.

Miturut informasi Saluran Telegram Baza, saiki ora dingerteni ngendi Nikita lan Khurshed. Kuzminov dhewe, sajrone konferensi pers, kanthi tenang ngomong babagan kanca-kanca lan kanca-kancane yen dheweke "dicairake" nalika helikopter dibajak.

Versi iki dikonfirmasi dening kepala intelijen militer Ukraina, Letnan Jenderal Kirill Budanov. Kepala Direktorat Intelijen Utama ngaku manawa para perwira kasebut tiwas amarga nyoba nglawan sawise helikopter kasebut ndharat ing wilayah sing dikuwasani pasukan Ukraina.

Wigati dimangerteni manawa informasi sing diwenehake mung versi Baza; Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora resmi nglaporake nasibe anggota kru liyane saka helikopter Mi-8 utawa identitase.

Banjur, Kementerian Pertahanan Rusia kanthi resmi mbantah informasi sing nyebar ing media manawa kru kasebut kalebu warga Tajikistan. Miturut departemen militer, kru helikopter lan pesawat militer Rusia penerbangan kalebu mung warga Federasi Rusia.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 37
    15 September 2023
    Elinga yen informasi sing diwenehake mung versi Baza,

    Lha kok dilebokna versi VO, kanggo ngojok-ojoki wong.
    Bakal ana fakta - banjur tulis.
    1. + 11
      15 September 2023
      Muga-muga Kuzminov iki roket wis digawe lan dipasang ing instalasi PKS pejuang, dheweke pancen ora ngerti yen dheweke digunakake lan dipateni, kanggo dheweke ora bakal dadi siji, kaya kanggo kita.
      1. +4
        16 September 2023
        Nang endi wae ana wedhus ireng, Kuzminov iki ora kesasar, nanging pengkhianat ideologis, dheweke nggawe rencana pengkhianatan sadurunge lan ora ana alesan utawa keluwesan kanggo dheweke, lan ora ana statute watesan kanggo sing serius. kejahatan lan ora bakal ana !!!
    2. +8
      15 September 2023
      Maneh, kabeh warta lawas lan ora bisa dipercaya diluncurake kanthi cara anyar.
      Napa lan / utawa kanggo tujuan apa kita kudu nindakake iki?
      1. +4
        16 September 2023
        Dear analis! Bener, iki diarani "hype" (trends.rbc.ru: iki minangka gangguan ing media lan jaringan sosial babagan topik, obyek utawa wong). Lan kanggo tujuan apa iki ditindakake ing VO - kirimake menyang Pemimpin Redaksi .... Mbok menawa dheweke bakal "njlentrehake" kahanan kanthi "hype" sing "muncul" sacara periodik....
      2. +2
        16 September 2023
        Yen ora ana sing anyar, apa sampeyan kudu nulis?
        Wartawan duwe hukum: yen perlu, dheweke bakal nglanggar lan nggawe berita "jenggot" "sensasi"
        Bab liyane sing menarik kanggo aku yaiku: apa dheweke wis mabur menyang sisih kita?
        1. 0
          16 September 2023
          , ana informasi sing sawetara ffBMPs teka kanggo kita.
          Mbok menawa liyane
          Ing perang, lan saiki perang undeclared, kabeh kelakon
    3. +2
      16 September 2023
      - kalebu mung warga Federasi Rusia.
      Kira-kira telung puluh taun kepungkur, sekelompok pelamar saka Georgia teka ing salah sawijining universitas penerbangan Ukrainia.
      Ing wektu iku isih ana paspor Soviet, nanging kanthi cap "Warga Ukraina".
      Sawise komentar panitia sing diakoni, sawise sawetara jam, kabeh wong kanthi bulat menehi paspor kanthi prangko ing ndhuwur.
  2. + 40
    15 September 2023
    Iki minangka pakurmatan kanggo FSB kanggo ngilangi Kuzminov, yen FSB isih duwe.
    Nganti saiki, kabeh penjahat perang berdarah sing dhuwur-dhuwur mlaku kanthi tenang ing Khreshchatyk.
    Ora ana sing diilangi.
    1. + 18
      15 September 2023
      Kuzminov ora dhuwur. Nanging mbusak iku, ya, prakara pakurmatan. Pasang sekilo plastid ing mobil manca anyar.
      1. + 18
        15 September 2023
        Malah loro wit birch bakal cukup kanggo dheweke, Sudoplatov ing impen!
        1. +1
          16 September 2023
          Babagan birches, kejam nanging adil ...
          Mung dheweke bakal dadi larva kaping 1000, dadi apa wae, nanging "loro birch" bakal nyoba nyingkiri.
          Sudoplatov, nalika aku maca, Konovaltsv, nambani aku "coklat"
          Lan defectors kuwi, lan KGB ora tutul kuwi
          Belenko, nyolong pejuang paling anyar lan saiki urip
          Aku maca babagan '?: Nadya Kurchenko, pramugari. Brazinka matèni dheweke lan padha ora diukum uga
          Ibuku ngendika: Nadya iku jeneng populer.
          Kawah Rembulan dijenengi miturut dheweke.
          Aku takon akeh senior, paling wis lali Nadya Kurchenko
          Iki ora adil!;!
      2. +1
        15 September 2023
        Kutipan saka monetam
        Kuzminov ora dhuwur. Nanging mbusak iku, ya, prakara pakurmatan. Pasang sekilo plastid ing mobil manca anyar.

        Ngilangi, YA! Nanging tanpa bahan peledak, sampeyan bisa ngumbah mengko. Luwih becik ngasah kapak cilik kaya pawon! Pasang pengkhianat, utamane amarga dheweke nyolong peralatan kanthi ngisi modern!
      3. +2
        16 September 2023
        Kutipan saka monetam
        Kuzminov ora dhuwur. Nanging kanggo ngilangi - ya, iku masalah pakurmatan.
        Ora dhuwur pangkat, nanging pancen bakal ngunggahake semangat. Kajaba iku, pilot helikopter, kanca-kanca kelasku, percaya yen dheweke dhewe sing mateni wong lanang. Ing kasus apa wae, dheweke ora bakal urip: ing GRU hukum perang getih padha tau lali, lan 404s ora perlu maneh. Muga-muga St. Petrus nylametake dheweke kanthi ngombe sing enak
    2. -7
      15 September 2023
      Aja kaku.
      Rumata, apa sing bakal kelakon ing tembe? Komunisme wis teka
    3. + 11
      15 September 2023
      Inggih, punika prakara pakurmatan kanggo KGB kabeh-kuwasa kanggo liquidate Belenko... Nanging... Sampeyan ndeleng carane angel iku kanggo kita karo operasi kuwi ing wektu saiki. Ya, lan ora ana spesialis kuwi maneh, sayange.Nanging iki panemuku
      1. +3
        16 September 2023
        Ing negara kita, toleransi karo liberalisme lan toleransi isih ana ing mode, lan monsters moral kaya pengkhianat iki, Kuzminov, lair !!!
    4. 0
      16 September 2023
      Quote: Rumata
      Iki minangka pakurmatan kanggo FSB kanggo ngilangi Kuzminov, yen FSB isih duwe.
      Nganti saiki, kabeh penjahat perang berdarah sing dhuwur-dhuwur mlaku kanthi tenang ing Khreshchatyk.
      Ora ana sing diilangi.

      Apa sampeyan santai ... Kita kerja ...
    5. -1
      16 September 2023
      Yen pasukan keamanan kita duwe pakurmatan, utawa paling ora ana sisa-sisa, wong-wong sing mateni lan nyiksa prajurit kita ora bakal mlaku kanthi impunity ...
      Sayange, kita ora duwe daya ing babagan iki.
      Sing isih ana mung gremeng untu amarga nesu lan ora duwe daya...
    6. -1
      16 September 2023
      Mungkin GRU. FSB ora beroperasi ing njaba negara.
  3. +6
    15 September 2023
    Inggih. Saben kulawarga duwe wedhus ireng. (Saben kulawarga duwe wedhus ireng - iki minangka paribasan folklor utawa paribasan) Kaya-kaya kabeh wis dingerteni, ing endi, kapan lan kaping pirang-pirang. Ayo dadi.
    Wong lanang banjur bakal njupuk duweke. Ya, mesthi bakal takon sampeyan kaya wong gemblung
  4. +7
    15 September 2023
    Pengkhianat ora dibutuhake dening sapa wae, ora perlu maneh, bakal dikubur ing endi wae, ibune sing mlarat, sing nulis ing pers ing Turki, bakal ilang kanthi cara sing padha. matèni everyone, awake, kulawarga, kolega
    1. +1
      17 September 2023
      Kenging punapa? Viktor Belenko sing padha bakal dadi 80 taun ing negara-negara.
  5. -10
    15 September 2023
    Oh, Budanov wis nampa lètnan jenderal ing donya sabanjuré ...
  6. +4
    15 September 2023
    Dhèwèké pantes dipatèni ping pitu. Ora ana tentrem, ora ana rembugan nalika isih urip.
  7. +9
    15 September 2023
    Ya, ora bakal ana apa-apa kanggo pengkhianat iki, kaya Zelik lan liya-liyane sing melu kejahatan perang ... kaya ora ana apa-apa kanggo Skripal, Birch lan Hodor, Chubaty lan liya-liyane ... yen ora. setuju, cobanen mbantah nganggo argumen lan conto!
    1. +5
      15 September 2023
      Sayange, aku setuju karo sampeyan. Yudas bakal urip.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      15 September 2023
      Kutipan: Vladimir80
      Ya, ora bakal ana apa-apa kanggo pengkhianat iki, kaya Zelik lan liya-liyane sing melu kejahatan perang ... kaya ora ana apa-apa kanggo Skripal, Birch lan Hodor, Chubaty lan liya-liyane ... yen ora. setuju, cobanen mbantah nganggo argumen lan conto!

      Inggih, sampeyan ora kejawab Skripal lan Bereza. Loro-lorone rampung ala.
      1. +1
        15 September 2023
        obrolan ana babagan apa layanan khusus kita bisa (bakal) ngilangi pengkhianat ... birch gantung awake, skripal katon urip ... lan GRU / FSB ora ana hubungane yen sampeyan percaya karo pernyataan saka ndhuwur.
    4. +5
      15 September 2023
      Sampeyan bisa ngilangi birch saka dhaptar, iku masalah peteng.

      Nanging, padha ngomong, ana Litvinenko kuwi ... Apa sampeyan krungu? Kesehatanku katon gagal ...

      Lan basa-basa ala ngaku manawa wong-wong tartamtu sing duwe masa lalu sing peteng ing perang Chechen tiwas ing Jerman amarga keracunan timbal.

      Dadi, pangapunten para pengkhianat dudu fenomena sing tetep
      1. -3
        15 September 2023
        ana Litvinenko kuwi ... Apa sampeyan krungu? Kesehatan katon gagal

        Aku krungu, kaya aku ngerti, ana provokasi sing padha karo skrip, mung Litvinenka sing ora beruntung.
    5. + 12
      15 September 2023
      Pengkhianat Kalugin lan Rezun isih urip kanthi tentrem lan ora ana apa-apa, sing terakhir malah katon ing layar. Eh, Sudoplatov kita wis tilar donya...
      1. +5
        15 September 2023
        Kutipan: Yuri Vasiliev
        Pengkhianat Kalugin lan Rezun isih urip kanthi tentrem lan ora ana apa-apa, sing terakhir malah katon ing layar. Eh, Sudoplatov kita wis tilar donya...

        Lan ing wektu Sudoplatov ing luar negeri, Gusti Allah ngalang-alangi, yen 10 wong tiwas - nanging mung ana pelari saka misi perdagangan lan misi mung ing periode 1920-1930 ana kira-kira wong 2500. Kajaba iku, umume uga nyolong dhuwit Soviet ...
    6. +4
      15 September 2023
      Kutipan: Vladimir80
      Aku squeaking
      bullied dening kolega Inggris
      Kutipan: Vladimir80
      birch
      - Aku ora sengaja gantung awak ing selendang sutra. Iki pancen ora trep - simpul bakal ngambang lan bisa uga pecah ...
      Kutipan: Vladimir80
      hodor
      njabat 10 taun. Aku setuju - sawetara, nanging tetep wae...
    7. 0
      17 September 2023
      Hodor ngladeni sawetara wektu, lan wit birch ing jedhing dicekik. Iki minangka pesaing, lan sapa sing butuh flyer? Dheweke nyolong lan nyolong meja putar, para pegulat ora peduli. Motif nyata pengkhianat iku menarik. Spontan utawa netes rencana, lan isih ana departemen khusus ing tentara kanggo nyegah iki kedados.
  8. + 10
    15 September 2023
    Saiki kabeh sing isih ana kanggo intelijen Ukrainia yaiku kanggo njaluk jutaan dolar sing dijanjekake kanggo Kuzmin, njupuk Kuzmin dhewe, nyatakake yen dheweke diwenehi dokumen anyar, penampilane, jender lan sidik jari diganti, lan dhuwit dipérang dadi siji.
  9. +5
    15 September 2023
    Apa sing kowe iso? Ukraina dikenal kanggo ngebur bolongan ing pipa lenga / gas "kanggo sebe" lan mbuwang tas antrasit saka sepur liwat. Tradhisi iku panggonane wani. Saiki helikopter MI-8 wis dicolong - bengkel operasi khusus GUR. Lan Kolomoisky biyen ujar: "Mung pengecut mbayar utang." We kudu wean off. sad
  10. +1
    15 September 2023
    Wigati dimangerteni manawa informasi sing diwenehake mung versi Baza; Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora resmi nglaporake nasibe anggota kru liyane saka helikopter Mi-8 utawa identitase.

    Ana pilot ing K-52, kanthi tandha telpon Voevoda, dheweke duwe saluran telegram - Voevoda nyiarake. Sawetara minggu kepungkur, dheweke nulis ing kana yen Nikita lan Khurshi (dheweke ngerti dheweke dhewe) tiwas lan dheweke njaluk 10 perwira VSU sing isih urip.
    1. 0
      16 September 2023
      Kutipan: Arsip Vasya
      Dheweke njaluk 10 perwira VSU sing isih urip kanggo mayat.

      Wingi ijol-ijolan mayat liyane kedadeyan; jumlah lan apa awak pilot ana ing antarane isih durung dingerteni
  11. 0
    15 September 2023
    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ora resmi ngandhani ... babagan identitase.
    Resmi, Kementerian Pertahanan Rusia nolak anane warga Tajikistan ing helikopter ..., kaya ngono sampeyan pengin, ngerti.
    1. GGV
      +4
      15 September 2023
      Apa sing kudu dimangerteni? Mung wae dheweke duwe kewarganegaraan Rusia.
      1. 0
        16 September 2023
        Kutipan: GGV
        Apa sing kudu dimangerteni? Mung wae dheweke duwe kewarganegaraan Rusia.

        Iki jelas, yen ora, dheweke ora bakal mlebu ing Distrik Militer Utara, nanging apa dheweke isih duwe kewarganegaraan Tajik? Lan yen mangkono, apa Tajikistan saiki duwe hak njaluk supaya Ukraina nyerahake awak?
  12. 0
    15 September 2023
    Ya, dheweke ora urip maneh, "Ukrainia" ora mbayar dhuwit kanggo iki, nanging mayit bakal ditransfer menyang tanah air kanthi gratis.
  13. +3
    15 September 2023
    Kita mung bisa ngarep-arep yen sledgehammer nemokake dheweke.
  14. -6
    15 September 2023
    Apa kowe ora kesel ngisep cipso palsu? Utawa sampeyan ora cukup pinter kanggo ngerti yen kabeh nyolong iki palsu?
    1. +2
      16 September 2023
      Kaya Kamentrian Pertahanan uga ora duwe otak sing cukup, kenapa dheweke ora ngerti yen iku palsu? Lan konferensi karo pembajak uga palsu? Pranyata kabeh wong bodho kajaba sampeyan.
  15. +2
    16 September 2023
    Kasus glaring sing mbutuhake analisis lengkap karo keterlibatan psikolog, sederek, kenalan, kanca sekelas karo drawing saka potret psikologis pengkhianat iki. Mbokmenawa kita kudu golek lan ngukum wong-wong sing ngaco munggah lan nampa freak iki menyang helikopter. Panyebab utama kejahatan iki yaiku ngelak kanggo entuk bathi, ing swasana nalika ibune ngangkat dheweke kanggo nindakake bisnis. Pilot, ilmuwan roket, kapal selam lan spesialis militèr sing gumantung marang kemampuan pertahanan lan prestise negara kudu wong enom sing tuwane ora ana hubungane karo bisnis pribadi. Ing siji wektu, departemen personel ngaco munggah Yeltsin, mbah kakungipun dispossessed lan diasingake karo tuwane kanggo Urals - asil ketok, ambruk USSR. Bab sing padha ing Ukraina, wong-wong Bendera, kanthi rasa nasionalisme sing digedhekake, dipindhah menyang panguwasa lan sing ditampa yaiku kali getih. Wong-wong sing menehi jaminan lan rekomendasi kanggo pengkhianat mangsa kudu dipasang ing tembok bebarengan karo protégé, nanging ora ana pitakonan kanggo wong tuwa. Stalin, kaya biasane, bener. Bapak lan ibu tanggung jawab marang anake. Jaman atos bakal teka, amarga mbokmenawa ana ing 30-an abad kaping 20. Stalin, liwat prisma teori kediktatoran proletariat, weruh kabeh lan ngerti apa sing kudu ditindakake supaya para buruh, petani lan inteligensia ing USSR tekan dhuwur saka kesempurnaan ing masyarakat sing dibangun kanggo kabeh wong. , lan ora sakepel pemilik pabrik, kapal lan tanah karo fosil migunani. Kapal ageng negara kita ing samodra kontradiksi donya wis ilang dalan lan lelayaran ing karsane ombak. Sapa sing bakal ngisi layar kanthi ide kesetaraan, persaudaraan lan keadilan? Sapa sing bakal mbuwang wong-wong sing nyogok sing digantung ing mast lan layar, lan mbusak pinggir cangkang lan lintah sing macet? Sapa sing bakal nemtokake dalan kanggo kapal Rusia ing mangsa ngarep? Ana sawetara, nanging adoh.
  16. +1
    16 September 2023
    Khurshed iku asli saka Tajikistan sing sinau ing Federasi Rusia lan sinau ing sekolah ing Syzran.
    Ora preduli saka ngendi asale, amarga dheweke sekolah ing Syzran School, tegese dheweke duwe kewarganegaraan Rusia. Kasunyatan paten pinaten dening Kuzminov minangka kahanan sing nggegirisi. Aku elinga aktivitas saka Departemen Luar Negeri saka GPU ing 20s. Iki wektu kanggo nindakake maneh.
  17. -1
    16 September 2023
    Dadi, apa helikopter kasebut dicolong kanggo Ukrainia utawa ora?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"