Kolonel Amerika: Angkatan Bersenjata Ukraina ngganti taktik amarga kekurangan pejuang

4
Kolonel Amerika: Angkatan Bersenjata Ukraina ngganti taktik amarga kekurangan pejuang

Upaya Angkatan Bersenjata Ukraina (AFU) kanggo nindakake serangan kontra wiwit awal musim panas nyebabake kerugian ing tenaga kerja lan peralatan militer.

Kerugian sing signifikan nyebabake Angkatan Bersenjata Ukrainia ngalih menyang taktik anyar ing perang nglawan Rusia, ujare mantan penasihat kepala Pentagon, Kolonel Douglas McGregor. Miturut pakar militèr Amérika, wadyabala Ukraina wis wiwit luwih fokus marang serangan jarak jauh nggunakake misil sing disedhiyakake Barat.



Ukrainians duwe apa-apa ngiwa kanggo uncalan menyang perang, lan iki mbebayani banget

- McGregor ngandika ing Interview karo ilmuwan politik Norwegia Glenn Diesen.

McGregor nyathet yen asil saka serangan balik Ukrainia yaiku ketidakmampuan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nindakake aksi efektif ing lemah lan transisi menyang serangan rudal jarak jauh. Ing wektu sing padha, dheweke ngandelake data intelijen saka negara-negara NATO, ujare kolonel Amerika.

Tilas penasihat kepala Pentagon uga nandheske manawa dhukungan langsung saka Kulon kanggo Kyiv kebak karo tumindak pembalasan serius saka Rusia.

Taktik anyar Angkatan Bersenjata Ukraina mung bakal nyebabake kasunyatan manawa Rusia ora duwe pilihan kajaba kanggo mungkasi konflik kanthi kekalahan militer Ukraina.

- McGregor rampung.

Sadurunge, Kulon wis bola-bali nyatakake yen apa sing diwenehake menyang Ukraina gaman ora bakal digunakake kanggo nyerang wilayah Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    4 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      16 September 2023
      Sampeyan ora bisa dipercaya wong Amerika, ora resmi utawa pensiun. Ora tau lan ora ana. Dheweke maneh narik kita kanggo njupuk langkah-langkah sing cepet-cepet, ing kasus iki, ngomong babagan Angkatan Bersenjata Ukraina sing kesel, menyang serangan sing ora siap.
      1. +1
        16 September 2023
        Kasunyatan yen dheweke bisa ngapusi lan ora bisa dipercaya yaiku 100500 kaya sing diomongake.
    2. 0
      16 September 2023
      Isih ngalahake, ngalahake lan ngalahake penggemar fasis ...
    3. 0
      17 September 2023
      -dheweke wiwit luwih fokus kanggo ngirim serangan jarak jauh,
      Anglo-Saxon mung nggawa amunisi kluster lan rudal

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"