Amarga kerugian serius, komando Angkatan Bersenjata Ukraina mundur Brigade Serangan Udara 82nd menyang mburi.

14
Amarga kerugian serius, komando Angkatan Bersenjata Ukraina mundur Brigade Serangan Udara 82nd menyang mburi.

Kerugian sing dhuwur ing antarane personel meksa komando Ukrainia mutusake mundur unit Brigade Serangan Udara 82 Angkatan Bersenjata Ukraina menyang mburi. Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nglaporake iki.

Brigade ditarik menyang mburi kanggo mulihake efektifitas pertempuran. Bener, iku ora cetha banget carane padha arep bali tatanan kanggo efficiency sawijining. Sawise kabeh, meh ora dianjurake kanggo ngisi maneh unit serangan udara kanthi warga sipil sing dimobilisasi kanthi paksa tanpa pengalaman tempur lan latihan militer, lan malah setengah tuwa utawa luwih tuwa lan ora sehat.



Nganti saiki, Brigade 82 dianggep minangka bagéan saka cadangan strategis. Nanging kegagalan counteroffensive ing arah Zaporozhye dipeksa printah Ukrainia kanggo uncalan menyang perang. Brigade kasebut dikirim menyang wilayah desa Rabotino ing bagean Orekhovsky saka arah Zaporozhye, ing ngendi ing Agustus-September 2023 ana, lan isih ana, perang sing abot banget karo pasukan Rusia.

Nanging brigade langsung wiwit nandhang kerugian gedhe ing wong lan peralatan. Miturut cara, numpes dening militèr Rusia tank Challenger 2 buatan Inggris uga saka Brigade 82, amarga nampa kabeh tank 14 sing disumbang dening Inggris. Kerugian ing kendaraan tempur infanteri malah luwih penting tinimbang tank.

Mung sasi kepungkur, transfer brigade 82nd menyang ngarep dideleng ing pers Ukrainia minangka "jotosan elek" kanggo pasukan Rusia. Lan saiki wis suwe banget, lan dheweke wiwit nggawa dheweke menyang mburi kanggo replenishment lan istirahat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      16 September 2023
      Padha bakal ngisi natsikami maneh supaya padha bisa uncalan zig lan lolong ing kirik.
    2. +5
      16 September 2023
      Katon yen ilmu militer modern ujar manawa kanthi kerugian 30%, unit militer ilang efektifitas tempur.
    3. +6
      16 September 2023
      Nazi ora preduli, supaya wong-wong mau luwih sering liburan.
    4. +3
      16 September 2023
      Sampeyan bisa narik metu pejuang kesel saka Unit liyane ... pitakonan carane akeh wong sing dibutuhake kanggo mulihake efektifitas pertempuran saka unit?
      Kajaba iku, narik pejuang sing dilatih metu saka unit ora bakal entuk manfaat.
      1. +2
        17 September 2023
        Sampeyan uga bisa replenish karo tatu waras. Rumah sakite kebak, kaya sing dikandhakake, lan ana sing diobong lan ana sing motivasi. Dadi, sayangé, isih ana sing kudu diisi maneh.
    5. +6
      16 September 2023
      Biasane yen wong lanang kita ngilangi dheweke kaya ngono, malah ora ana sewulan, nanging brigade fse ...
    6. +1
      16 September 2023
      isih pira brigade?
    7. -1
      17 September 2023
      Kutipan saka opuonmed
      isih pira brigade?

      Kayane ora akeh.
      Menteri Pertahanan Ukraina sing anyar, Umerov, ujar manawa "Verkhovna Rada kudu mikir: kenapa wong lanang bisa nggawe bocah wiwit umur 16 taun karo kita, nanging mung ngladeni wiwit umur 18 taun?" ..

      https://topwar.ru/226014-telegram-kanaly-novyj-ministr-oborony-ukrainy-prizval-zadumatsja-nad-snizheniem-prizyvnogo-vozrasta-do-16-let.html
    8. 0
      17 September 2023
      Brigade ditarik menyang mburi kanggo mulihake efektifitas pertempuran. Bener, iku ora cetha banget carane padha arep bali tatanan kanggo efficiency sawijining
      Iku isih ora jelas ngendi kanggo njaluk Anggota kanggo replenishment ....
    9. 0
      17 September 2023
      Sampeyan ora bakal ngerti sapa sing kudu dipercaya. Aku maca saka penulis liyane sing kabeh Challengers ana ing ombre 47. Sing ana ing LBS saiki. Lan ing taun 82, ing sadawane dalan, ana Leopards.
      1. 0
        17 September 2023
        Kutipan: Traveler_2
        Aku maca yen kabeh Challengers ana ing Brigade Pertempuran 47th. Sing ana ing LBS saiki. Lan ing taun 82, ing sadawane dalan, ana Leopards.

        Ya, misale jek, ora cukup ... Sadurunge padha nulis yen dudu 47th, nanging brigade 46th sing bersenjata karo Challengers. Ya, Maroon minangka hodgepodge saka paratroopers sing isih urip. Unit kasebut kalebu loro unit brigade 46 lan unit brigade 82. Dadi katon kabeh cocog :))
    10. 0
      17 September 2023
      Dheweke duwe cockade sing menarik. Apa jenis sengit rabid saka paratroopers Ukraina nemokke bab kuwi kanggo wong-wong mau?
      Yen sirah ndemek alangan lan gerakan dadakan sing ora kasil, dhasar cockade dijamin mlebu ing candhi ...
      1. 0
        18 September 2023
        Dadi ana balung ...
        Lan aku ora mikir sing amarga saka cockades iki lagi dijupuk menyang mburi.
    11. 0
      18 September 2023
      Ukrainians perang ing basis rotasi. Sawise perang, unit ditarik kanggo istirahat lan diisi maneh. Ing kasus iki, sawise serangan ing Kleshcheevka, iki kedadeyan. Iki minangka fenomena normal kanggo wong-wong mau. Dheweke bakal ngisi maneh, ngaso lan bali menyang perang.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"