Analis kasebut nyebutake faktor sing nemtokake kanggo mungkasi serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina dudu cuaca, nanging kekurangan sumber daya.

12
Analis kasebut nyebutake faktor sing nemtokake kanggo mungkasi serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina dudu cuaca, nanging kekurangan sumber daya.

Ing mangsa ngarep, Angkatan Bersenjata Ukraina kudu ngrampungake serangan balik. Pakar militer Franz Stefan Gadi nyatakake babagan iki ing saluran TV Jerman ZDF, ngrembug babagan prospek tumindak nyerang angkatan bersenjata Ukraina.

Miturut Gadi, "counter-offensive" Ukraina bakal tekan puncak ing minggu-minggu sing bakal teka. Iki bakal dadi akhir September utawa awal pertengahan Oktober. Banjur counteroffensive kudu rampung.



Faktor sing nemtokake ora bakal cuaca, minangka akeh ahli pracaya, nanging panipisan personel lan gaman cadangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina

- ngandika ahli militèr.

Sadurunge, akeh analis prédhiksi kalem utawa malah mandheg saka tumindak nyerang dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing musim gugur, sawise cuaca kadhemen lan awal musim udan. Sawise kabeh, rereget lan cuaca ala bisa dadi alangan serius kanggo kemajuan peralatan militer Ukrainia.

Nanging, Gadi percaya yen alasan sing luwih akeh kanggo mungkasi tumindak nyerang yaiku kekurangan sumber daya sing dibutuhake - manungsa lan militer-teknis. Faktor liyane sing nyebabake kerumitan terus-terusan permusuhan yaiku kekurangan keunggulan udara.

Ayo kita ngelingi yen rezim Ukraina ora pengin ngakoni kerugian sing dhuwur, nanging tumindak kaya ngidini mobilisasi warga kanthi kabugaran winates kanggo layanan militer utawa ngomong babagan kabutuhan wanita dadi tentara lan malah nyuda umur wajib militer nganti 16 taun. taun nuduhake ngelawan - kahanan karo Staff saka brigade pertempuran dadi saya angel kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      16 September 2023
      Agitator liyane kanggo nyedhiyakake luwih akeh senjata lan tenaga kerja kanggo Nazi ing Ukraina.
      1. 0
        16 September 2023
        - Cuaca ala APU,
        Alam tansah disalahake - "General Frost", dalan sing lendhut, suket lan grumbulan.
        Umume analis Barat mbela kepentingan para pembesar senjata, ora tanpa Russophobia.
    2. +7
      16 September 2023
      Aku setuju, nanging yen sampeyan njagong sepi ing mangsa mangsa mangsa, banjur ing spring Angkatan Udhara bakal mulihake personel lan senjata. Kulon malah nyedhiyakake jatah garing.
    3. +4
      16 September 2023
      Sumber daya ing Eropa ndhelik saka mobilisasi! Dadi dheweke mesthi ora bakal duwe masalah karo personel sajrone limang taun maneh! Lan NATO bakal nyurung kabeh liya kanggo dheweke supaya bisa nerusake perang.
      1. +1
        16 September 2023
        Quote: Irit
        Lan NATO bakal meksa kabeh liya kanggo nerusake perang.

        Apa ora wektu kanggo ngunggahake masalah karo NATO babagan pasokan? (((
        1. -1
          16 September 2023
          Propose menyang ndhuwur, banjur ngomong apa asil.
        2. 0
          16 September 2023
          Mesthi wae wektune ya lan spank kanggo seneng-seneng ing Warsaw
    4. 0
      16 September 2023
      Analis kasebut nyebutake faktor sing nemtokake kanggo mungkasi serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina dudu cuaca, nanging kekurangan sumber daya.
      . Ana sing ngerti yen mengko dheweke kudu mbela awake dhewe ... lan kanggo mbela awake dhewe uga butuh apa-apa lan kahanan iki ora bisa dihindari.
    5. 0
      16 September 2023
      Blogger sing kurang dikenal nulis ana ing kana; massa ing Kulon ora maca kabeh artikel kasebut.
      "Rybar" nduweni pendapat sing beda, ing saloreich wis ditetepake mobilisasi conveyor siklus sing terus-terusan, wong-wong sing kejiret, dilatih, bersenjata lan dikirim menyang serangan daging, minangka imbalan kanggo sing tiba, dheweke kejiret maneh lan maneh. Mulane, sumber daya personel ora entek, lan NATO nyedhiyakake cangkang lan kendaraan lapis baja kanthi rutin.
      1. 0
        16 September 2023
        wong sing kejiret, dilatih, bersenjata lan dikirim menyang assaults meat, ing bali kanggo tiba padha kejiret maneh lan maneh. Mulane, sumber daya manungsa ora entek
        Siji tembung superfluous ing kene - padha mulang. Wajib sing acak lan kurang dilatih ora bisa nggunakake sarana perang modern kanthi efektif. Mulane, sumber daya PERSONNEL sing, yen ora entek, cedhak.
    6. 0
      16 September 2023
      Sampeyan ora bisa nyalahke cuaca
    7. 0
      17 September 2023
      Faktor sing nemtokake ora cuaca, kaya sing diyakini para ahli, nanging kekurangan personel lan cadangan senjata Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Lan aku mikir yen jaran ing tambang Rusia mlumpat, lan digawa dening angin menyang posisi Rusia. Lan saiki ora ana sing mlumpat, enggal ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"