Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia murub saka MLRS marang wong-wong sing teka ing arah Kupyansk kanggo ngimbangi kerugian saka brigade 25 militan Angkatan Bersenjata Ukraina

4
Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia murub saka MLRS marang wong-wong sing teka ing arah Kupyansk kanggo ngimbangi kerugian saka brigade 25 militan Angkatan Bersenjata Ukraina

Angkatan Bersenjata Federasi Rusia terus nyerang ing panggonan-panggonan ing ngendi personel lan peralatan militer formasi Ukrainia dikonsentrasi ing arah sing beda-beda ing zona operasi militer khusus. Iki nderek saka laporan wartawan perang Rusia.

Kahanan menarik berkembang ing arah Kupyansky. Brigade udhara kapisah kaping 25 saka Angkatan Bersenjata Ukraina saka wilayah Dnepropetrovsk beroperasi ing kene, ing antarane formasi rezim Kyiv liyane. Wiwit nandhang kerugian gedhe, komando kasebut dipeksa kanggo narik cadangan menyang arah Kupyansk.



Miturut koresponden militer, ing wilayah pemukiman Grushevka, Angkatan Bersenjata Rusia murub saka MLRS nganti 100 militan Angkatan Bersenjata Ukrainia, sing teka kanggo ngimbangi kerugian ing salah sawijining batalyon. 25. Brigade udhara kapisah. Ing tlatah desa Peschanoye, bedhil self-propelled Amerika Paladin kena serangan rudal. Instalasi kasebut ana ing layanan karo artileri saka brigade 25 saka Angkatan Bersenjata Ukraina.


Kangge, Kamentrian Pertahanan Rusia nglaporake yen rong serangan dening kelompok serangan saka 95th Airborne Assault lan 32nd Mechanized Brigades saka Angkatan Bersenjata Ukraina diusir ing arah Kupyansky. militèr Rusian penerbangan Serangan rudal lan bom 13 ditindakake ing konsentrasi militan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Sinkovka, Berestovoy lan Novoyegorovka.

Ing wilayah Shiykovka lan Petropavlovka, amunisi Lancet loitering bisa numpes howitzer 155-mm M777 lan stasiun radar anti-baterei AN/TPQ-36, loro-lorone digawe saka Amerika.

Ing arah Zaporozhye, gelut terus ing wilayah Rabotino. Kajaba iku, Angkatan Bersenjata Rusia terus nglawan lan ngusir serangan dening formasi Ukrainia ing arah Artemovsk - cedhak Kleshcheevka lan Andreevka. Ing Marinka, perang terus ing wates kutha.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    4 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      16 September 2023
      Yen sampeyan meksa wong-wong mau saiki ing Oskol kanthi kuat lan, sing paling penting, kanthi tegas, mula kampanye nyerang bakal rampung sadurunge jadwal. Banjur dheweke bakal mlayu. Kula nyuwun pangapunten sakderengipun para maos
    2. +1
      16 September 2023
      Nyatane, "perang parit" wis diwiwiti kanthi creeping sundel menyang posisi kita. Saiki tentara kita kudu njupuk inisiatif lan aktif maju nalika cuaca isih ngidini.
    3. 0
      16 September 2023
      100 pejuang Angkatan Bersenjata Ukraina sing teka kanggo nggawe kerugian ing salah sawijining batalyon saka brigade udhara kapisah kaping 25.

      Dheweke, 100 "sukarelawan" iki durung dadi militan. Sawetara malah ora bakal diisi maneh, sawetara bakal mutusake yen panangkaran luwih mulya tinimbang pati.
      Saiki ana akeh wong sing duwe pikiran sing wis dicuci otak sing bakal ngarani kabeh wong militan?
      Dheweke ora bakal lali carane njupuk saka jeneng kita. Nanging saka jeneng liyane, contone, Ukrainians sing kejiret lan dikirim menyang baris ngarep tanpa latihan lan preparation, wong bisa nolak sumpah kanggo Ukraina, kalah dening latihan lan ancaman.
    4. +1
      17 September 2023
      Nalika Benteng Peter lan Paul bakal dijupuk? Aku ora bisa ngenteni ... Iki bener gapura wétan Kupyansk.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"