Media Ukrainia: Sawise mlebu wilayah udara Ukraina, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan

21
Media Ukrainia: Sawise mlebu wilayah udara Ukraina, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan

Pasukan Rusia terus ngluncurake serangan kanthi misil lan serangan "dawa kadaluwarsa". drone nglawan target mungsuh ing wilayah mburi kontrol. Tandha serangan udara wis diumumake ing sawetara wilayah sing dikuwasani dening pasukan rezim Kyiv.

Kacarita kru pembom Tu-95MS wis digawa kanggo nyerang target mungsuh. Miturut data paling anyar, misil mabur ing wilayah Odessa, Cherkasy, lan Nikolaev.



Wigati yaiku publik lan media ngawasi Ukrainia, sing secara harfiah nulis ing ngisor iki:

Rudal Rusia, mlebu wilayah udara Ukraina, terus-terusan ngganti arah penerbangan, nggawe beban tambahan ing pertahanan udara.

Nganti saiki, bledosan wis ana ing fasilitas ing sisih lor desa Kotovsky, ing wilayah Odessa. Iki sisih lor Odessa - distrik Suvorovsky. Ing kana, kargo militer sadurunge dikirim ing stasiun sepur, kalebu Shevchenko lan Odessa-Vostochnaya.
Ana laporan babagan rudal Rusia sing mabur ing langit ing wilayah Vinnytsia.

Sawetara jam sadurungé, serangan digawa metu ing fasilitas industri ing Kharkov, ngendi rezim Kiev mrodhuksi lan ndandani kendaraan lapis baja. Salah sawijining tekane kedadeyan ing wiwitan jam pisanan ing wayah wengi. Jeblugan ana ing fasilitas kasebut lan kobongan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 13
      17 September 2023
      Rudal Rusia, sawise mlebu wilayah udara Ukraina, terus-terusan ngganti arah penerbangan -

      ***
      "Sampeyan weruh, mabur liwat
      roket lintang,
      Lan iki pertanda apik ...
      ***
    3. + 11
      17 September 2023
      Sawise mlebu wilayah udara Ukrainia, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan
      Minangka wong Amerika bakal ngomong, maneh Rusia iki ora perang miturut aturan. Dadi Kyiv ngeluh manawa rudal Rusia ora pengin nyerah marang pertahanan udara Ukrainia, padha maneuver lan tekan target.
      roket mabur liwat wilayah Odessa, Cherkasy, Nikolaev
      Apik banget.
    4. +5
      17 September 2023
      Padha sambat supaya sing nduweni bakal welas asih lan bantuan. Ayo keluhan lan rengek ora nulungi sampeyan, dheweke rumangsa manawa ana sing ala, pungkasane ora bisa dihindari!
    5. + 21
      17 September 2023
      Ketoke kripik saka mesin cuci rusak. Mesin cuci saya obah dhewe sajrone siklus muter, lan sampeyan ora bisa ngira arah gerakane - saiki ngiwa, saiki nengen, saiki obah terus.))))
      1. +9
        17 September 2023
        Lukash66 - ing mesin cuci sampeyan chip kasebut saka: Dagger "para insinyur ndhelikake ing kono wassat
        1. +8
          17 September 2023
          Quote: Irit
          Lukash66 - ing mesin cuci sampeyan chip kasebut saka: Dagger "para insinyur ndhelikake ing kono wassat

          Iku apik yen paling insinyur kita ora ndhelikake ing wesi - kena bathuk karo wesi panas isih bungah.)))
          1. 0
            17 September 2023
            Lukash66 - wesi duwe chip kanggo sistem perang elektronik, mula kudu ati-ati wassat
            1. 0
              17 September 2023
              Lukash66 - wesi wis chip kanggo sistem perang elektronik, supaya ati-ati karo wassat

              Kocak tenan.
          2. 0
            17 September 2023
            Ora kasunyatan, elinga Yeralash, wesi mabur ana
      2. +3
        17 September 2023
        Ketoke kripik saka mesin cuci rusak. Mesin cuciku obah dhewe nalika muter,
        ... ing kasus iki, dhemit elektronik bisa diapusi nganggo tikar karet ... bisa dianggo tanpa cacat
    6. +1
      17 September 2023
      Dheweke uga bakal nulis manawa rudal Rusia teka saka arah Kutub Kidul, lan dheweke ora ngarep-arep saka kono.
    7. +5
      17 September 2023
      Rudal Rusia, mlebu wilayah udara Ukraina, terus-terusan ngganti arah penerbangan, nggawe beban tambahan ing pertahanan udara.
      ...banjur sukete duwur..banjur lendhut..banjur panas..saiki roket-rokete salah...dadi acara waria...oh, genders
    8. +5
      17 September 2023
      Dina iki aku mung duwe pitakonan babagan Chernomorsk? Nalika Zakharova lan Konoshenkov dibutuhake, dheweke ora ana ing lapangan media. Kepiye rong operator massal ing Chernomorsk wingi - sawise ngliwati koridor segara sementara sing digawe dening Angkatan Bersenjata Ukraina , kita menehi alesan kanggo push informasi babagan "perjanjian" liyane. amOra kesel.
    9. +1
      17 September 2023
      Media Ukrainia: Sawise mlebu wilayah udara Ukraina, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan

      Ya, misil kasebut tumindak ora profesional. ngguyu lol lol
    10. +1
      17 September 2023
      Ya, iki kedadeyan ... pisanan, maneuver menyang tengen, banjur ngiwa, lan sateruse!
      Kajaba iku, prilaku rudal ing penerbangan iki unik kanggo Rusia!
      Sarkasme, yen ana apa-apa ...
    11. -1
      17 September 2023
      Bener, mulane mungsuh ora bisa nembak dheweke, lan misil kita mesthi nyerang kabeh target sing dituju. Kasuksesan 100% pasukan rudal kita dadi bangga! Iki wis tau kedaden ing ngendi wae ing donya, nanging iki persis carane kabeh bisa metu kene! Ayo propaganda Bandera terus ngapusi babagan penembakan rudal kita - kita percaya mung sumber resmi.
    12. 0
      17 September 2023
      Iki minangka wong ala sing gelisah lan nggawe kesulitan - apa ora isin? ngguyu
    13. 0
      18 September 2023
      Media Ukrainia: Sawise mlebu wilayah udara Ukraina, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan

      Sepisan maneh, Rusia ora gelut miturut aturan. Sabanjure kita mesthi bakal "laporake" arah penerbangan, uga jumlah rudal lan target sing direncanakake kanggo serangan. ngguyu
    14. 0
      18 September 2023
      Mekaten! "... Nggawe beban pertahanan udara tambahan ..." (c) Padha ilang kalbu. Mlayu lurus, aja ngapusi sirahmu. ngguyu
    15. +1
      18 September 2023
      wong bodho! Dheweke bakal seneng yen roket nggunakake akeh bahan bakar! Ora ngerti rasa senenge.
    16. 0
      18 September 2023
      Kutipan: Sergei N 58912062
      Media Ukrainia: Sawise mlebu wilayah udara Ukraina, rudal Rusia terus-terusan ngganti arah penerbangan

      Sepisan maneh, Rusia ora gelut miturut aturan. Sabanjure kita mesthi bakal "laporake" arah penerbangan, uga jumlah rudal lan target sing direncanakake kanggo serangan. ngguyu

      Perlu, kaya ing komunikasi udhara ... rudal kasebut diiringi dispatcher negara sing ana ing wilayah udara!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"