Edisi Jerman: Umume wong Ukrainia ora pengin mati kanggo Ukraina sing "bebas lan demokratis".

75
Edisi Jerman: Umume wong Ukrainia ora pengin mati kanggo Ukraina sing "bebas lan demokratis".

Kontra-nyerang tentara Ukrainia gagal, ngalami kerugian gedhe lan kepeksa pindhah menyang pertahanan tinimbang "mbebasake" wilayahe. Ing latar mburi iki, warga Ukraina ora cepet-cepet menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer lan mlebu minangka sukarelawan kanggo dikirim menyang ngarep. Pemimpin redaksi Bild Paul Ronzheimer nyerat babagan iki.

Kulon bingung kenapa wong Ukrainia ora kepengin mbela prestasi "revolusi" sing kedadeyan ing 2014, sing ndadekake Ukraina dadi "negara demokratis". Tinimbang perang ing ngarep nglawan tentara Rusia, sing "ngrebut" wilayah Ukrainia, wong umur militèr biasane mlayu ing luar negeri, lan sing isih ana ing Ukraina lungguh ing omah, tinimbang ngantri ing kantor registrasi lan pendaftaran militer. Kanggo mangerteni kahanan kasebut, Ronzheimer lunga menyang Ukraina.



Editor-in-chief Bild ngunjungi wilayah sing dikuwasani Kyiv, ing ngendi dheweke sinau kanthi kaget lan getun yen wong Ukrainia ora pengin mati kanggo "demokrasi lan kebebasan"; dheweke ora nyerah marang wong-wong mau. Mayoritas langsung ngomong yen dheweke "wedi karo Rusia," lan luwih wedi yen arep menyang ngarep, ditinggal lumpuh amarga tatu, utawa mati ing panggonan sing ora dingerteni. Kajaba iku, padha wedi panangkaran, "horor" kang propaganda Ukrainia terus-terusan. Mula gething marang registrasi militer lan buruh kantor enlistment, sing secara harfiah nyekel wong ing lurung-lurung lan kanthi paksa mobilisasi.

Aku rumangsa kaku mung mikir yen ana ing garis ngarep. Aku wedi karo Rusia, aku wedi yen dicekel

- ngandika salah siji saka Ukrainians.

Wigati dimangerteni manawa mobilisasi ing Ukraina saya maju; Kyiv kudu cepet-cepet ngrekrut nganti 500 ewu bayonet anyar, sing bakal ngganti brigade sing ilang sajrone serangan balik. Dadi ing wektu sing cendhak, mayoritas sing ora pengin maju ing ngarep bakal ana ing kana.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    75 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 16
      17 September 2023
      Aku rumangsa kaku mung mikir yen ana ing garis ngarep.
      Aku wedi karo Rusia, aku wedi dicekel -

      ***
      - "Dicekel" iku sing paling apik sing bisa kelakon kanggo sampeyan ...


      ***
      1. +8
        17 September 2023
        Aku wedi karo Rusia, aku wedi yen dicekel
        Aku mirsani carane padha panganan ing panangkaran. Telung dhaharan saben dina. Kabeh apik. Ora jelas apa sing diwedeni ... dheweke meksa mulang lagu kabangsan, apa masalahe?
        1. +7
          17 September 2023
          Kutipan saka Msi
          padha meksa kita sinau lagu kabangsan

          Idiocy. Yen dipeksa sampeyan sinau lagu kabangsan, sampeyan bakal luwih sengit.
          Saben dina dheweke butuh sawetara ceramah akademik babagan sejarah nyata Ukraina, babagan kahanan internasional saiki, lan babagan kemajuan Distrik Militer Lor. Tampilake dokumenter lan film fitur saben dina. Ing 10 taun, dheweke bakal dididik maneh.
          1. +3
            17 September 2023
            pasangan akademisi ceramah ing sajarah nyata Ukraina

            belay durung ana negara sing kaya ngono, nanging sejarahe ana wassat bisa uga crita babagan tanahe sapa. Lan apa acara sajarah njupuk Panggonan ing tanah iki.
            1. 0
              17 September 2023
              Kutipan saka Msi
              pasangan akademisi ceramah ing sajarah nyata Ukraina

              belay durung ana negara sing kaya ngono, nanging sejarahe ana wassat bisa uga crita babagan tanahe sapa. Lan apa acara sajarah njupuk Panggonan ing tanah iki.

              OK. Klarifikasi wis ditampa.
            2. +1
              18 September 2023
              Saka sudut pandang ilmu sejarah, lan ora omong kosong saka TV, ana negara sing kaya ngono. Kanggo wektu cendhak banget, nanging ana. Ing wates beda, nanging kasunyatan iku kasunyatan. Bab liyane yaiku wilayah kasebut ora bisa njamin kamardikan amarga alasan objektif.
      2. +5
        17 September 2023
        Kutipan: ing
        Aku kaget lan sedih ngerti yen wong Ukraina ora pengin mati kanggo "demokrasi lan kebebasan"

        Dheweke mung ora pengin mati, utamane kanggo kepentingan para master Amerika lan badut obat.
      3. +8
        17 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        "Dicekel" iku sing paling apik sing bisa kelakon kanggo sampeyan ...

        ya wis. Nanging padha wedi, lan akeh banget. Dadi apa tegese iki? Ukrainians ngerti yen Rusia ora bakal mbangun Dachau. Iki tegese paling Ukrainians duwe soko kanggo wedi. Ketoke, sanajan mriksa sing paling entheng, bakal ana sing bakal nggawe sedhih banget. Apa sing ditindakake ing kana?
        Yen sampeyan ngelingi sejarah, banjur nalika Perang ing Ukraina, dumadakan wong-wong Yahudi, sing wis pirang-pirang abad dadi tetanggan Ukrainia, duwe wektu sing angel banget, mbajak tanah, njahit sepatu, nggawe ... Cut, dirudopekso, digantung dening banget tanggi karo kang padha wis karo kabeh sing urip manggon cedhak. Apa sing kedadeyan ing Ukraina?!
        1. +8
          17 September 2023
          Kutipan: michael3
          Apa sing kedadeyan ing Ukraina?!

          genosida.
          Nanging wektu iki dudu wong Yahudi.
        2. +2
          17 September 2023
          Kutipan: michael3
          padha tanggi Ukrainians, plowed tanah

          Tanah kasebut ora diluku. Larangan. Mulane, tukang, akeh sing dadi bankir.
          Lan dumadakan wong Yahudi wiwit disembelih
          Ora dumadakan. Khmelnitsky uga wiwit dadi abdi Polandia.
          Panggonane wong Yahudi miturut dekrit ing Pale of Settlement mung diijini ing kutha-kutha lan kutha-kutha khusus, nanging ora ing deso. Asil saka watesan iki, uga watesan ing pilihan saka pendhudhukan, nemen overcrowding lan mlarat ing kutha-kutha ing tapel wates.
          1. 0
            17 September 2023
            Ya, aku digawa lunga karo tanah. Aku santai) Lan aku seneng banget "akeh wong dadi bankir." Kaya sampeyan bisa dadi bankir kanthi ngeklik driji) Sawise, lan saka Moisha furrier sampeyan wis dadi bankir lan jutawan. Lan Khmelnitsky nindakake pakaryan sing apik. Adam uga kaya wong Yahudi, lan ora kabeh jelas ing kana)
            Sawetara generasi Ukrainia urip bebarengan karo wong Yahudi sing, ing asas, ora bisa dadi bankir sembarang. Lan Khmelnitsky kayane wis seda suwe banget. Lan sanalika bisa, Ukrainians dumadakan njeblug lan matèni tanggané. Aku ngomong babagan iki, lan Khmelnitsky ora kudu disambungake karo kedadeyan kasebut)
        3. +1
          17 September 2023
          Iku ketok kanggo sampeyan sing kita ora bakal mbangun Dachau, lan propaganda Ukrainia convinces wong saka ngelawan. Butch lan crita liyane mung supaya saben wong yakin yen dheweke nglawan monsters, orc. Lan saliyane propaganda resmi, ana uga desas-desus ing ngendi dheweke nyebar macem-macem omong kosong kaya "petanggaku kerja ing rumah sakit lan ndeleng kepiye tawanan sing dirusak digawa menyang dheweke." Lan banjur gosip wiwit dadi luwih elek lan luwih elek.
        4. -3
          17 September 2023
          Apa sing kedadeyan ing Ukraina?!

          Ngresiki wilayah kanggo "Yerusalem anyar" + mbales dendam saka Zelensky Yahudi kanggo pembantaian, perang "nganti Ukrainia pungkasan"
      4. 0
        17 September 2023
        Mulane padha ora "kobong karo kepinginan" supaya mengko ing paprangan padha ora kobong tenan, urip mung diwenehi!
      5. -1
        17 September 2023
        - Dheweke ora menehi apa-apa marang dheweke.
        Tembung kunci yaiku GIFT.
      6. -1
        17 September 2023
        Supaya bisa ditawan, sampeyan kudu ora mati saka penerbangan Rusia saka artileri Rusia, ketoke ora mung sapa wae sing bisa nindakake iki saka detasemen ...
      7. -1
        17 September 2023
        Nanging, dheweke mikir apa sing bisa ditindakake para petugas SBU marang kulawargane yen dheweke ngomong sing salah ing video saka panangkaran.
    2. +6
      17 September 2023
      Wong Ukrainia ora pengin mati kanggo "demokrasi lan kebebasan"

      Nanging babagan lelungan tanpa visa, kepiye? Apa babagan celana renda? Apa Nenka wong Eropa? Lan apa Muscovites njaluk adoh saka Nenka ????
      Apa sing padha mlumpat - mulane padha menyang kuburan. Maju.

      Kulawarga sampeyan malah ora bakal nampa "mati" - amarga sampeyan kabeh "ilang". Nanging ing kasunyatan, sampeyan bosok ing LBS, lan wong-wong sampeyan ora bakal njupuk sampeyan adoh saka kono. Ing kasus sing paling apik, dheweke bakal nutupi bumi ing pojok parit sing adoh - kenalan karo aku nalika dheweke teka ing liburan.
      Dadi - kita kudu ngubur supaya ora bau lan ora ana kahanan sing ora sehat.
      1. +3
        17 September 2023
        PS Kulawarga sampeyan ora bakal entuk "mati" - amarga sampeyan kabeh "koe ilang". Lan nyatane- rotting ing LBS, lan sampeyan ora njupuk sampeyan adoh saka kono. Ing kasus sing paling apik, dheweke bakal nutupi bumi ing pojok parit sing adoh - kenalan karo aku nalika dheweke teka ing liburan.
        Dadi - kita kudu ngubur supaya ora bau lan ora ana kahanan sing ora sehat.

        Punika pasuryan saka Ukraina "bebas lan demokratis"!
        Tentara Eropa endi sing nganggep prajurite kaya ngono?
        Mangkene jawabane: "Yagene ora Ukrainians pengin perang ing kabeh" kanggo junta Ukrainia iki?! Apa dheweke dhewe (wong Jerman sing takon) pengin?
        Mesthi ora!..
      2. +1
        17 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Apa sing padha mlumpat - mulane padha menyang kuburan. Maju.

        Persis. Iku ora apik kanggo babi kanggo mencet tentrem lan ora kanggo moyoki wong tuwa ing Victory Parade. Kabeh menyang Bandera.
      3. -3
        17 September 2023
        Sing lucu, umume mayit wis ora dijupuk maneh, kerugian 500k+ diakoni, jebule jumlah kerugian wis ngluwihi yuta karo sing ora duwe kuku.
      4. 0
        18 September 2023
        Cetha yen mayoritas pedunung negara ora nyerah kabeh balapan kasebut ing Maidans kanthi sia-sia. Saben uwong sibuk ngatur uripe dhewe-dhewe lan ora ngerti utawa ngupayakake babagan politik. Mung guncangan sing gedhe banget nyumbang kanggo keterlibatan akeh wong ing proses kasebut. Maidan ing Ukraina diatur sacara artifisial. Ana cukup sawetara jaran wangkal, pimpinan lan sponsor relatif kanggo total populasi ing wektu sing. Lan propaganda pirang-pirang dekade pungkasan wis nggawe cara mikir akeh warga sing ora aktif.
    3. +4
      17 September 2023
      Ora ana sing pengin risiko kulite, utamane amarga ing ngarep dheweke isih nembak lan mateni ...
    4. + 10
      17 September 2023
      Kepiye Barat seneng karo wong bodho iki, "Aku pengin melu EU, aku pengin kathok renda," nggawe dheweke dadi bu Maidan. Wong Ukraina ora nganggo kathok renda, mesthi ana sawetara. Ora kaya Jerman. wong lanang, minangka tandha solidaritas karo wanita Jerman Lan wong Ukrainia wiwit kuwatir, sing bakal njupuk kathok iki saka bocah-bocah wadon panas yen wong dadi pupuk Mungkin kita kudu ngganti sepatu lan bengok-bengok kabeh, iku fault Maidan, ngapura. Aku nyawang Uman, saiki ana wong akeh Hasidic ing kana. Ora ana sing owah, wong Ukrainia duwe idaman - golek dhuwit kanggo nilai Eropa. Aku duwe "kanca" ing Uman sing ngandhani kepiye carane wong-wong Yahudi iki dianggep ana, malah sadurunge kabeh Maidans - iku kejem Sampeyan ora bisa ngomong tanpa ndemek ing topik gething etnis Ingkang utama iku loot lan sing padha ora njupuk maneh.
      1. +4
        17 September 2023
        , lan sing bakal njupuk kathok iki saka bocah-bocah wadon panas yen lagi fertilizers.
        Ya, dheweke ora lagi syuting. Wong Eropa lagi dolanan...
      2. +5
        17 September 2023
        Apa ana cara kanggo nyandhang lace tanpa gabung ing EU? Agama ora ngidini?
        Apa dheweke menehi kabeh wong ing lawang mlebu EU? wassat
        1. +2
          17 September 2023
          Apa ana cara kanggo nyandhang lace tanpa gabung ing EU? Agama ora ngidini?
          Apa dheweke menehi kabeh wong ing lawang mlebu EU? wassat

          Padha menehi metu ... bebarengan karo "nilai" liyane, kaya parade gay.
          1. +7
            17 September 2023
            ... lan banjur Angkatan Bersenjata Ukraina isih nyusup. lan sampeyan entuk "taras pertempuran" lol
            1. +3
              17 September 2023
              Kutipan saka Nexcom
              lan sampeyan entuk "taras pertempuran"

        2. +3
          17 September 2023
          Dheweke wis setuju nganggo kathok renda lan malah kerja ing rumah pelacuran pria, nanging ora ing ngarep. "Sialan wong Moskow ing kana"))
          1. 0
            17 September 2023
            Padha wis setuju kanggo renda kathok lan malah bisa ing brothels wong
            Ya, prajurit kita nemokake lingga karet ing posisine. Ketoke ukrov wis magang sadurunge dikirim menyang rumah bordil ... anget chakra ngisor ...
            1. +1
              17 September 2023
              ....cakra mburi ngisor, supaya ora garing lan stagnate "nganggur" keprungu
              1. +1
                17 September 2023
                Saiki, ing antarane kaklov, chakra ngisor wis ngganti fungsine: tanggung jawab kanggo proses pamikiran. Evolusi! Caclus bandricus muncul minangka spesies anyar.
            2. +5
              17 September 2023
              Mungkin ana warga sing ngempet lingga tanpa ngerti. Kabeh bakal migunani ing peternakan.)) Ing kasus sing ekstrem, dheweke bakal menehi marang bapak baptis ")
              1. +4
                17 September 2023
                Ya, aku kanthong kaleng kanggo plug - kabeh bakal pas ing kluwarga .... lol
    5. +2
      17 September 2023
      Dadi ing wektu sing cendhak, mayoritas sing ora gelem maju ing ngarep bakal ana ing kana.
      ... lan ing macem-macem derajat saka kemungkinan padha bakal mungkasi ing panangkaran ... tawanan sing repes ... lan akeh sing ora duwe kepinginan kanggo bali menyang Nenko ing mangsa foreseeable
    6. +4
      17 September 2023
      Serangan balik saka tentara Ukrainia gagal, ngalami kerugian gedhe lan kepeksa pindhah menyang pertahanan tinimbang "mbebasake" wilayahe.

      Iku bakal luwih bener: mbebasake "wilayah-wilayah".
    7. +6
      17 September 2023
      Kulon bingung kenapa wong Ukrainia ora kepengin mbela prestasi "revolusi"
      Nanging menarik, contone, yen kahanan kaya mengkono muncul ing Eropah, bakal ana akeh wong sing pengin mbela "demokrasi Barat"? Mamang gedhe, amarga ... Dheweke wis biasa mikir yen ana tentara sing kudu nindakake iki lan entuk dhuwit. Mulane, iku gampang kanggo nyebut bewilderment saka menara lonceng Eropah nalika iku ora kanggo sampeyan pribadi.
      1. +3
        17 September 2023
        Nanging menarik, contone, yen kahanan kaya mengkono muncul ing Eropah, bakal ana akeh wong sing pengin mbela "demokrasi Barat"?
        padha bakal buyar kaya wedhus ing tembakan pisanan ... padha ora bisa nglindhungi wanita saka panganiaya emigrants, lan sampeyan ngomong perang ...
    8. +5
      17 September 2023
      Bajingan Jerman iki fitnah bocah-bocah Ukrainia! Padha arep mati! Lan padha mati! Aktif!
      1. +3
        17 September 2023
        Padha arep mati! Lan padha mati! Aktif!
        Dheweke ora pengin ... pengin rudo pekso, mateni lan ngrampog ... nanging pungkasane mati ...
      2. 0
        17 September 2023
        Dheweke pengin mateni amarga dheweke minangka pasukan punitive fasis, nanging gelut dudu topike.
    9. +1
      17 September 2023
      wong umur militèr biasane mlayu ing luar negeri, lan sing isih ana ing Ukraina lungguh ing omah, tinimbang antri ing registrasi militer lan kantor pendaftaran.

      Sing cocog karo mentalitas Ukrainia.
      Wulang Bebasan katon kanthi alesan - gubugku ana ing pinggir, iki minangka motto akeh wong Ukrainia.
    10. +4
      17 September 2023
      Aku kepengin weruh sepira cepet unit "pertahanan diri" bersenjata bakal katon ing kana lan bakal njupuk wakil saka registrasi militer lan kantor pendaftaran?
      1. +5
        17 September 2023
        Aku kepengin weruh sepira cepet unit "pertahanan diri" bersenjata bakal katon ing kana lan bakal njupuk wakil saka registrasi militer lan kantor pendaftaran?
        ora bakal katon. Masyarakat dipengaruhi banget dening gagasan Nazisme. Masyarakat sakit...
        1. 0
          17 September 2023
          Kita mung butuh peti mati liyane kanggo teka ing wilayah kulon. Banjur ana kasempatan kanggo asil perawatan sing sukses.
    11. +2
      17 September 2023
      Limang atus ewu kanggo mobilisasi ... wassat
      Ya, dheweke ora bisa entuk luwih saka 50 sasi sadurunge. Lan ing kene ana 000.
      Sauntara kuwi
      . Wartawan militer Marat Khairullin nglapurake yen pasukan Rusia, kanthi pukulan kejutan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, nyabrang Oskol ing ngarep 4 kilometer lan mbentuk jembatan ing sisih lor Dvurechnaya. Saiki ana perang kanggo nggedhekake bridgehead.
    12. +5
      17 September 2023
      Swara apik sanadyan! Sing liyane Ukrainians mlayu, luwih cepet konflik iki bakal mungkasi. Bayangna yen ana perang lan ora ana sing mlebu.

      Nanging

      Jerman bakal ngrembug rong minggu maneh apa rudal Taurus bakal dikirim menyang Ukraina.
      Ing asas, iki minangka nglirik Staff Umum Rusia, kabeh pesawat Ukraina kudu numpes ing dina teka, kabeh lapangan udara, kalebu bangunan kudu numpes.
      Lan nalika kabeh wis numpes, Jerman lan bisa uga Amerika bakal wonder kok kita isih ngirim pluru menyang Ukraina.
    13. +1
      17 September 2023
      Yagene Bill Clinton nyingkiri Perang Vietnam kanthi mlayu menyang Kanada, lan George W. Bush sing luwih enom kanthi mlebu ing Pengawal Nasional (sing ora dikirim menyang perang)? Napa dheweke ora pengin "mbelani demokrasi"? - Kanggo alasan sing padha. Iku angel kanggo meksa dhewe kanggo mbela soko sing ora ana.
    14. 0
      17 September 2023
      Takon kita ing lurung-lurung apa wong arep perang ing Ukraina, jawaban bakal padha. Lan ora ana sing pengin dicekel, sampeyan ora bakal iri karo wong lanang ing kana ... utamane sawise video sing dikirim kanggo mbusak ranjau ...
      1. -2
        17 September 2023
        Sawetara nindakake. Sawetara mung nuruti panggilan. Nanging sawetara ora bakal lunga. Ora ana urusane dheweke mikir. Ayo wong liya mati kanggo dheweke. Lan sing paling penting kanggo dheweke yaiku pipa knalpot muffler sing sumunar ing mobil. Lan padha sedhih yen spare parts iku angel kanggo njaluk. Lan sampeyan kudu komunikasi karo wong-wong mau. Senajan, jujur, iku njijiki kanggo salaman karo wong-wong mau, lan yen bisa, banjur aku bakal sijine peluru ing bathuk dhewe.
    15. +1
      17 September 2023
      Dheweke perang kanthi wani ing Internet lan nggawe telpon sing ngancam.
    16. +2
      17 September 2023
      Inggih, ana sawetara alasan:
      -wong sing oncat mung bali menyang tanah kelairan sajarah;
      - sing lungguh ing ngarep utawa nyerah, ing panangkaran - ngenteni release.
    17. +6
      17 September 2023
      Sithik saka! Ing Odessa lan ing sisih kidul wilayah Odessa, akeh sing bakal njupuk senjata lan mateni Raguli !!! Utamane warga Bulgaria, Gagauzian lan Odessa (dudu Odessa). Iku mung sing Donbass wewatesan karo Rusia lan begja ing iki, nanging Odessa wis rampung diisolasi lan ngalami represi elek dening junta.
      1. +1
        17 September 2023
        Mung Donbass wewatesan karo Rusia lan mulane begja , nanging Odessa wis terisolasi lan ngalami represi elek dening junta.

        Ora mung Odessa - kabeh Wilayah sing dikuwasani junta Ukrainia ngalami penindasan sing nggegirisi dening junta.
        Ing Ukraina, 40% populasi pribumi Rusia (ing kabeh wilayah), tanpa bantuan saka Kulon lan represi, ukrojunta ora bakal bisa entuk lan njaga kekuwatan.
        Nanging ora suwe kekuwatan iki bakal rampung!
        Tanpa tentara, sing dirusak dening junta Ukraina kanthi tangane dhewe, kekuwatane Bandera bakal bledosan kaya gelembung sabun !!!
      2. 0
        17 September 2023
        Kutipan saka Wolfskin1993
        raguley!!!

        roguley. Saka flyer ana alangi ing ngleboke menyang Lemberg. Roguli teka kerja ing wayah esuk lan mulih ing wayah sore.
        Odessa wis terisolasi lan ngalami represi elek dening junta.

        Represi lan invasi rogues.
    18. 0
      17 September 2023
      SVO wis lumaku 571 dina, denafifikasi sewu Banderaite saben dina wis dianggep cilik, pakewuh kudu tikel kaping pindho, yen perang nganti pirang-pirang taun ...
      Ora suwe wong Armenia lan Kazakh bakal nyedhak, lan standar kasebut kudu tikel kaping telu ...
      1. -2
        17 September 2023
        Kutipan saka serigala udara
        denafifikasi sewu Banderaites saben dina wis dianggep cilik, pakewuh kudu tikel kaping pindho, yen perang bakal nyeret nganti pirang-pirang taun ...

        Ora 1000 / dina. Rata-rata mung ana 500...600. Apa math. Yen ora ana tentara bayaran, 5 ... 6 taun maneh.
    19. +3
      17 September 2023
      Dadi ing wektu sing cendhak, mayoritas sing ora gelem maju ing ngarep bakal ana ing kana.
      . Iki jawaban kanggo kabeh pitakonan ... kuburan bakal ing ayunan lengkap.
    20. +6
      17 September 2023
      Umume wong Ukrainia ora pengin mati

      Ora ana sing pengin mati, nanging rasa sengit marang Federasi Rusia lan Russophobia mung tuwuh. Dheweke percaya yen Federasi Rusia kudu disalahake kanggo perang.
      1. +3
        17 September 2023
        Ora ana sing langgeng, utamane sing ditindakake kanthi artifisial.
        Ya, bakal angel ngilangi akibate, nanging bisa uga ... iki wis kedadeyan, akeh papan, kaping pirang-pirang.
        Wektu iku healer paling apik kabeh sing dikenal.
        1. -1
          17 September 2023
          Wektu iku healer paling apik kabeh sing dikenal.

          Kabeh wis ganti ing donya iki, saiki dudu wektu, nanging propaganda televisi.
    21. +3
      17 September 2023
      sing kudu pindhah menyang ngarep iki instigator saka tagihan, lan kabeh liyane sing disebut Hawks, wartawan lan politikus sing fantasize babagan kamenangan
    22. +3
      17 September 2023
      Menang bodho.
      Cetha yen ora ana sing pengin MATI kanggo Ukraina. Ora Ukrainians (uga Rusia, miturut pidato GDP), utawa Rusia, utawa Kazakhs utawa Cina, utawa Norwegia utawa Amerika.

      Mbalik ing Perang Donya II, salah sawijining pahlawan kita ujar, sampeyan ora kudu mati kanggo tanah air, Sampeyan kudu urip - supaya Nazi mati ... (ora verbatim)
      1. 0
        17 September 2023
        ngandika, sampeyan ora kudu mati kanggo tanah air, sampeyan kudu urip - supaya Nazi mati ... (ora verbatim)

        Umum Patton.
    23. 0
      17 September 2023
      Kabeh iku cetha, lan cocog kanggo Jerman: padha ora pengin urip normal lan ngormati wong, padha dehumanized wong, mlumpat, diobong - supaya padha wedi. Aktivis Maidan, hataskrayniks - kepiye carane bisa ngerti apa sing wis ditindakake? Mung liwat seleksi alam: gedhe-gedhe kasar - kanggo pupuk saben wong, liyane - sing ora mlayu, kanggo nambani, nambani lan nambani ... minangka bequeathed ... sanajan ora, kang entuk manfaat saka wong-wong mau, Cut mati Slobozhanshchina, Donbass lan Luhansk wilayah kanggo wong-wong mau kanggo wicaksana munggah "rata-rata" . Nambani terapi kerja, lan ngrampungake pelajaran sejarah.
      Lan Jerman ... Mugi iku giliran kanggo ngeculaké luh "kita ora ngerti" ing antrian kanggo sup.
    24. 0
      17 September 2023
      Quote: Pembaca
      Takon kita ing lurung-lurung apa wong arep perang ing Ukraina, jawaban bakal padha. Lan ora ana sing pengin dicekel, sampeyan ora bakal iri karo wong lanang ing kana ... utamane sawise video sing dikirim kanggo mbusak ranjau ...

      Dadi takon, sapa sing ora menehi? Leres, yen wong Jerman njaluk mbangun, aku bakal mbayangake mripate ... minangka jawaban.
    25. +1
      17 September 2023
      Ayo padha wedi, mlayu saka tanah kita lan ora wani bali, Yudas.
    26. +1
      17 September 2023
      Quote: Pembaca
      Takon kita ing lurung-lurung apa wong arep perang ing Ukraina, jawaban bakal padha. Lan ora ana sing pengin dicekel, sampeyan ora bakal iri karo wong lanang ing kana ... utamane sawise video sing dikirim kanggo mbusak ranjau ...
      Jumlah warga Rusia sing cepet "budhal" ing luar negeri akeh banget, ora preduli apa sing ditulis ing kene ...
    27. 0
      17 September 2023
      Cetha, iki tegese Kleshcheevka lan Andreevka dijupuk dening wong-wong sing ana ing minoritas.
    28. 0
      17 September 2023
      Pancen misteri - kenapa wong Ukrainia ora gelem mati?
    29. -1
      17 September 2023
      Edisi Jerman: Umume wong Ukrainia ora pengin mati kanggo Ukraina sing "bebas lan demokratis".

      Kok wani?! Saben Ukrainia mung wajib mati kanggo Reich Eropah gedhe. ngguyu lol lol
    30. 0
      18 September 2023
      Edisi Jerman:
      Paling Ukrainians ora
      pengin mati kanggo
      "gratis lan
      demokratis" Ukraina
      1. 0
        18 September 2023
        ____________________________________________




        ____________________________________________
    31. Komentar wis dibusak.
    32. +2
      18 September 2023
      Apa ora pengin mati? Sing butuh kekarepane...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"