Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg ngajak negara-negara Barat kanggo nyiapake "perang dawa" ing Ukraina

75
Sekretaris Jenderal NATO Stoltenberg ngajak negara-negara Barat kanggo nyiapake "perang dawa" ing Ukraina

Sekretaris Jenderal NATO ngajak negara-negara Barat kanggo nyiapake "perang dawa" ing Ukraina lan ora nganggep gencatan senjata utawa gencatan senjata. Dheweke nyatakake iki ing wawancara karo pers Jerman.

Ing obrolan karo wartawan saka grup media Jerman Funke, Stoltenberg ngakoni yen perang ing Ukraina luwih suwe tinimbang sing direncanakake NATO. Konflik, sing kudu rampung kanthi kamenangan cepet kanggo tentara Ukrainia, malih dadi protracted. Dina iki, angel menehi jeneng tanggal pungkasane permusuhan, mula negara-negara Kulon kudu nyiapake "perang sing dawa".



Kajaba iku, Sekretaris Jenderal NATO metu kanthi kategoris nglawan gencatan senjata lan gencatan senjata, amarga iki bakal "main ing tangan Rusia." Miturut "kepala omongan" aliansi, tentara Rusia mung ngenteni gencatan senjata supaya "nglumpukake kekuwatan" lan nyerang maneh. Kulon ora bisa ngidini iki, mula permusuhan bakal terus nganti "kamenangan lengkap" Ukraina. Stoltenberg ora ngidini pilihan kanggo ngalahake Kyiv.

Persetujuan perdamaian ora kudu dadi istirahat kanggo Rusia nyerang maneh. Kita ora bisa maneh ngidini Rusia mbebayani keamanan ing Eropa

ngandika.

Ngomong babagan kemungkinan perjanjian perdamaian, kepala aliansi ngidini, nanging mung ing syarat-syarat Ukraina, utawa luwih saka Kulon, amarga rezim Kiev minangka wayang lan ora mutusake apa-apa. Penerimaan kahanan Rusia sacara kategoris ora kalebu, amarga iki minangka "rugi wilayah", lan ora ana wong ing Kulon sing mbutuhake "ilang Ukraina". Stoltenberg ora lali mbaleni mantra sing terus-terusan yen Ukraina "mesthi bakal ana ing NATO."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    75 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      17 September 2023
      Ing kene aku setuju karo dheweke, ora ana gencatan senjata, negosiasi utawa gencatan senjata!Cukup, padha rukun dhewe, akhire kelangan tanah akeh!
      1. + 21
        17 September 2023
        Napa isin - kita kudu nyatakake Stoltenberg minangka teroris.
        1. +4
          17 September 2023
          Sekretaris Jenderal NATO metu kanthi kategoris nglawan gencatan senjata lan gencatan senjata, amarga iki bakal "main ing tangan Rusia." Miturut "kepala omongan" aliansi, tentara Rusia mung ngenteni gencatan senjata supaya bisa "nglumpukake kekuwatan" lan nyerang maneh.

          Ora jelas sapa sing diobati: Stoltenberg karo Danilov utawa kosok balene..
          1. 0
            17 September 2023
            Dheweke salah ngira - loro-lorone diobati karo dokter sing padha karo Biden lan Caudle. ya
            1. +2
              17 September 2023
              Kasunyatane, dheweke ora diobati, nanging wektune kabeh kudu menyang rumah sakit jiwa nomer 1 sing jenenge. P. P. Kashchenko
        2. +4
          17 September 2023
          Napa isin - kita kudu nyatakake Stoltenberg minangka teroris.

          Kaya ing bocah-bocah TK ngendika: "Sapa sing nyebut jeneng sampeyan, diarani dhewe." Sanajan sampeyan nyebut dheweke setan, ora nggawe dheweke krasa anget utawa kadhemen, dheweke mung bakal nanggapi sing padha. Kita butuh sawetara gerakan sing luar biasa sawise kabeh wong-wong iki bakal nutup cangkeme.
          1. -1
            17 September 2023
            Kita butuh sawetara gerakan sing luar biasa sawise kabeh wong-wong iki bakal nutup cangkeme.

            Nggambar "garis abang" kaping pindho bebarengan utawa duwe Zakharova sumpah ing umum? Ing mratelakake panemume, panguwasa ora duwe cukup bayangan kanggo liyane
            1. +1
              18 September 2023
              Kutipan: MBRShB
              Nggambar "garis abang" kaping pindho bebarengan utawa duwe Zakharova sumpah ing umum?

              Mung nindakake seri tes nuklir ing Novaya Zemlya.
              Underground. Kanggo nguji kondisi teknis saka hulu ledak nuklir, uga kanggo mriksa karakteristik hulu ledak nuklir anyar kanggo GZUR.
              Pracayaa, dheweke mesthi bakal seneng.
        3. -2
          17 September 2023
          Iku ora West sing perlu kanggo nyiapake, nanging kanggo warga isih 404 ora ana sing apik nunggu wong-wong mau, kajaba ngubengi gendéra lintang ing kuburan.
      2. -3
        17 September 2023
        Apa sampeyan sing nekad ing kursi?
    2. +6
      17 September 2023
      Stoltenberg ngakoni yen perang ing Ukraina luwih suwe tinimbang sing direncanakake NATO -

      ***
      - Apa sampeyan ngrancang? ...
      ***
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          17 September 2023
          Lev_Russia, nanging sampeyan bisa nerbitake kreasi ing font sing luwih gedhe?
          Supaya kabeh wong bakal cilaka nganti sumsum balunge.

          PS Akeh sumber nglarang wong kanggo penyalahgunaan.
          Lan padha nindakake kanthi bener. Interlocutors kudu diajeni. hi
      2. +3
        17 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Stoltenberg ngakoni yen perang ing Ukraina luwih suwe tinimbang direncanakake kanggo NATONATO ngrancang -

        ***
        - Apa sampeyan ngrancang? ...
        ***

        Dheweke ngrancang gabung karo NATO - blok militer ing ngendi Ukraina ora kalebu lan tanpa partisipasi.
        Mulane, negosiasi mung bisa karo NATO tanpa partisipasi Ukraina.
    3. +3
      17 September 2023
      nalika iki wiwit nggawe bir ing Ukraina ing 2014 ... dadi jelas (kanggo akeh, mesthi, ora langsung) yen kabeh sing dibutuhake yaiku VICTORY ... liyane (negosiasi lan kompromi liyane) bakal dadi kekalahan lan korban anyar. .
      sampeyan kudu bali kabeh sing, amarga misunderstanding lan thoughtlessness (complacency pidana), tindak menyang non-sadulur (saben dina nasionalisme ngrembaka ana ing mekar lengkap amarga padha ora ngrampungake kabeh Bandera lan Nazi liyane) ... kanggo Cut mati saka segara (wilayah Odessa lan Nikolaev kanggo Rusia) ... ninggalake 3-4 Western gedhe-gedhe kanggo mbuwang kabeh rabble dissatisfied (barked crookedly tengen ing panggonan iki) njupuk liyane ... administrasi mung wektu- dites ... kabeh non-sadulur liwat lustration (utamané apa lan carane padha barked ing Rusia lan Rusia ing jaringan sosial, etc.) .. Yen ora, iki mlaku-mlaku ing lapangan, iku tansah springboard marang kita ... lan sing bakal didol menyang Fuhrer NATE utawa sapa wae sing ora peduli
      1. +2
        17 September 2023
        Kutipan saka silberwolf88
        nalika iki wiwit nggawe bir ing Ukraina ing 2014 ... dadi jelas (kanggo akeh, mesthi, ora langsung) yen kabeh sing dibutuhake yaiku VICTORY ... liyane (negosiasi lan kompromi liyane) bakal dadi kekalahan lan korban anyar. .
        sampeyan kudu bali kabeh sing, amarga misunderstanding lan thoughtlessness (complacency pidana), tindak menyang non-sadulur (saben dina nasionalisme ngrembaka ana ing mekar lengkap amarga padha ora ngrampungake kabeh Bandera lan Nazi liyane) ... kanggo Cut mati saka segara (wilayah Odessa lan Nikolaev kanggo Rusia) ... ninggalake 3-4 Western gedhe-gedhe kanggo mbuwang kabeh rabble dissatisfied (barked crookedly tengen ing panggonan iki) njupuk liyane ... administrasi mung wektu- dites ... kabeh non-sadulur liwat lustration (utamané apa lan carane padha barked ing Rusia lan Rusia ing jaringan sosial, etc.) .. Yen ora, iki mlaku-mlaku ing lapangan, iku tansah springboard marang kita ... lan sing bakal didol menyang Fuhrer NATE utawa sapa wae sing ora peduli

        Aku bakal diwajibake yen sampeyan njlentrehake urutan pasukan sing kira-kira lan tegese Angkatan Bersenjata RF kudu nindakake operasi nyerang skala gedhe kasebut.
        1. -1
          17 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          njelaske nganggo bentuk garis kira-kira rasukan pasukan lan sarana

          Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?
          1. +7
            17 September 2023
            Kutipan saka poquello
            Quote: Aron Zaavi
            njelaske nganggo bentuk garis kira-kira rasukan pasukan lan sarana

            Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?

            Inggih, menarik banget carane penulis mbayangno implementasine saka rencana grandious kuwi.
            1. -4
              17 September 2023
              Quote: Aron Zaavi
              Kutipan saka poquello
              Quote: Aron Zaavi
              njelaske nganggo bentuk garis kira-kira rasukan pasukan lan sarana

              Kanggo tujuan apa sampeyan kasengsem?

              Inggih, menarik banget carane penulis mbayangno implementasine saka rencana grandious kuwi.

              iku ora pitakonan, iku pitunjuk
            2. -2
              17 September 2023
              ayam ungkep..
              Tuwan kayane wis mupakat karo wong lemu babagan pitik
        2. 0
          17 September 2023
          Aku bakal njawab kanggo penulis kirim. Kabeh wis diciptakake sadurunge kita. Perang karo Jepang ing taun 1945. Dawane ngarep bisa dibandhingake karo saiki. Anane komponen segara. Cukup kreatif ngolah pengalaman perang kasebut kanthi nganggep kasunyatan saiki, ngetung kabeh, nyiapake, lan bakal ana asil. Nanging, pisanan, Staff Umum kudu duwe wong sing bisa ngitung kabeh iki lan nyiapake kabeh.
          1. -3
            17 September 2023
            Quote: jaroff
            Perang karo Jepang ing taun 1945. Dawane ngarep bisa dibandhingake karo saiki.

            iso dibandhingke, mungkin iso dibandhingke, Nanging
            "ing Juni 1, 1945: - 11.390.600 prajurit lan perwira ing layanan;", mulane pasukan kita perang "ora ing nomer nanging ing skill" lan nggawa persis akeh sing perlu kanggo ngadhepi NATO
            1. +6
              17 September 2023
              Kutipan saka poquello
              padha introduce persis kaya sing perlu kanggo ngadhepi NATO

              Lan ing konfrontasi kita ora nandhang kerugian? Kita jelas duwe luwih akeh tinimbang ing negara NATO. Aku ora peduli apa jenis kerugian NATO, nalika wakil paling apik saka wong-wong kita mati saben dina. Perang ora bisa menang ing pertahanan, lan isih ora ana alesan kanggo mangu serius saka tembung Stoltenberg. Kita kudu nindakake apa-apa, tanpa nundha. Ya, wektu ora bisa digunakake kanggo kita, amarga alasan sing wis kasebut ing ndhuwur.
              1. 0
                18 September 2023
                Kutipan: MBRShB
                Sampeyan ora bisa menang perang ing pertahanan,

                Kok ngomong omong kosong? Saiki kita duwe pasukan sing cukup kanggo ngadhepi NATO ing pertahanan, lan kita kudu nerusake
            2. 0
              17 September 2023
              Ing Timur Jauh nglawan Jepang kira-kira 2,5 ml. prajurit.
              1. 0
                18 September 2023
                Kutipan saka: aleks700
                Ing Timur Jauh nglawan Jepang kira-kira 2,5 ml. prajurit.

                Mugi sampeyan ora bakal nolak kesempatan kanggo mindhah jumlah sing padha lan jumlah sing padha yen perlu?
          2. +5
            17 September 2023
            Quote: jaroff
            Aku bakal njawab kanggo penulis kirim. Kabeh wis diciptakake sadurunge kita. Perang karo Jepang ing taun 1945. Dawane ngarep bisa dibandhingake karo saiki. Anane komponen segara. Cukup kreatif ngolah pengalaman perang kasebut kanthi nganggep kasunyatan saiki, ngetung kabeh, nyiapake, lan bakal ana asil. Nanging, pisanan, Staff Umum kudu duwe wong sing bisa ngitung kabeh iki lan nyiapake kabeh.

            Apa Angkatan Bersenjata Rusia duwe kauntungan kaping pindho ing personel lan kauntungan kaping lima ing kendaraan lapis baja lan artileri nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina? Tugas sing angel.
            1. -1
              17 September 2023
              Quote: Aron Zaavi
              Apa Angkatan Bersenjata Rusia duwe kauntungan kaping pindho ing personel lan kauntungan kaping lima ing kendaraan lapis baja lan artileri nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina? Tugas sing angel.

              uga, ana rong opsi lan loro bisa, sampeyan bisa nambah utawa sampeyan bisa nyuda saka mungsuh
            2. +4
              17 September 2023
              Quote: Aron Zaavi
              Apa Angkatan Bersenjata Rusia duwe kauntungan kaping pindho ing personel lan kauntungan kaping lima ing kendaraan lapis baja lan artileri nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina? Tugas sing angel.

              Iku tugas sing angel, nanging yen sampeyan ngilangi logistik lan pasokan hidrokarbon menyang Kulon, iku bisa rampung.
        3. 0
          17 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Aku bakal diwajibake yen sampeyan njlentrehake urutan pasukan sing kira-kira lan tegese Angkatan Bersenjata RF kudu nindakake operasi nyerang skala gedhe kasebut.

          Mikir dhewe. Yen sampeyan denazify rata-rata 500 bandera saben dina, operasi kuwi bisa miwiti tanpa resistance saka UFU ing bab 2 dina.
          1. +3
            17 September 2023
            Quote: Rumata
            Quote: Aron Zaavi
            Aku bakal diwajibake yen sampeyan njlentrehake urutan pasukan sing kira-kira lan tegese Angkatan Bersenjata RF kudu nindakake operasi nyerang skala gedhe kasebut.

            Mikir dhewe. Yen sampeyan denazify rata-rata 500 bandera saben dina, operasi kuwi bisa miwiti tanpa resistance saka UFU ing bab 2 dina.

            Ing kasus iki, aku dibagi data babagan kerugian sumber daya manungsa sing diwenehake dening loro-lorone ing setengah lan aku mikir yen plus / minus iki cocog karo fakta.
        4. +1
          17 September 2023
          Nah, iki informasi rahasia. Aku bakal isin takon. Opo wae sing ditanggapi....
      2. +4
        17 September 2023
        Kutipan saka silberwolf88
        nalika iki wiwit nggawe bir ing Ukraina ing 2014 ... dadi jelas (kanggo akeh, mesthi, ora langsung) yen kabeh sing dibutuhake yaiku VICTORY ... liyane (negosiasi lan kompromi liyane) bakal dadi kekalahan lan korban anyar. .

        "Musim Semi Rusia" taun 2014, bebarengan karo komponen anti-Nazi, uga kanthi jelas nyatakake komponen anti-borjuis. Mulane borjuasi Rusia mundur dhukungan, ndhukung junta fasis. Iku sabenere amarga saka ketepakan saka kapentingan dhasar saka bourgeoisie sing Strange VO digambar ing loro-lorone. Ateges, iki minangka perang kanggo pasar lan bathi. Ora menehi apa-apa marang wong liya kajaba dikubur.
    4. -1
      17 September 2023
      Inggih, Eropah wis dadi disarmed sing pasukan bersenjata NATO bakal tekan tingkat efektifitas pertempuran sing dibutuhake bali ing 2010, saiki mung bisa ing 2030. Mulane, NATO bakal ndhukung Ukraina utamané kanggo kapentingan dhewe.
    5. +2
      17 September 2023
      Stoltenberg, minangka wakil sejati saka nilai-nilai Barat, ngowahi kabeh. Kita mesthi ora pengin gencatan senjata interim. Negosiasi mung bisa ditindakake tanpa mungkasi permusuhan, lan mung nampa nyerah saka NATO. suara rendah, Rusia ora kudu menang. Nanging medeni langsung menyang perang, iki ora tingkat padha gelut. Ayo ora nggatekake, klien durung diwasa. Nanging ing ambang gangguan saraf. Wong LGBT gugup banget nalika pitakonan ana ing bokonge. Mung kanggo ngomong. Ing Eropa lan Amerika Serikat bakal duwe masalah nalika Ukrainians entek. Polisi ora bakal "kanthi sukarela" nyopir Amerika lan Eropa menyang garis ngarep - kajaba Kutub.Saiki, saben wong mung ngomong babagan awake dhewe.
      1. -1
        17 September 2023
        Iku ora kasunyatan sing sawetara mangsa sabanjuré bakal mung gelut. Saiki, tren kasebut ganti dadi pengaruh rudal jarak jauh lan drone ... loro-lorone duwe akeh tawaran kanggo misil pesawat sabanjure utawa tuku saka Korea Lor ...
    6. +7
      17 September 2023
      Kita ora bisa maneh ngidini Rusia mbebayani keamanan ing Eropa

      Play ing tembung eseman ... yen kita sijine kabeh cara liyane bakal muni kaya iki saka sisih kita.
      Kita ora bisa maneh ngidini NATO mbebayani keamanan Rusia.
    7. +3
      17 September 2023
      Yaiku, dheweke ora percaya maneh ing kamenangan pinggiran (dheweke butuh gencatan senjata kanggo replenishment) lan pengin nggunakake maksimal sumber daya manungsa ing pinggiran kanggo ngrusak Rusia.
      Ana dhiskusi babagan prolonging konflik kanggo ngalihake manungsa waé, kaya kita bakal ngirim apa sing perlu dina sawise sesuk lan sampeyan bakal tetep kanggo apa duwe nganti sesuk.
    8. +4
      17 September 2023
      çà tombe bien, justement la Russie n'a aucun intéret (et ne veut pas) de "gel du conflit"! au contraire, yen Ukraina sera suffisamment affaiblie (et l'économie de l'UE aussi), elle prévoit surement de passer à l'offensive, sérieusement cette fois.
      1. +1
        17 September 2023
        Kutipan: fabrice68
        çà tombe bien, justement la Russie n'a aucun intéret (et ne veut pas) de "gel du conflit"! au contraire, yen Ukraina sera suffisamment affaiblie (et l'économie de l'UE aussi), elle prévoit surement de passer à l'offensive, sérieusement cette fois.

        dadi ekonomi EU lan AS mudhun alon-alon, tingkat bunga kertu kredit ing AS wis padha karo kita lan terus mudhun.
    9. +1
      17 September 2023
      Kutipan: fabrice68
      çà tombe bien, justement la Russie n'a aucun intéret (et ne veut pas) de "gel du conflit"! au contraire, yen Ukraina sera suffisamment affaiblie (et l'économie de l'UE aussi), elle prévoit surement de passer à l'offensive, sérieusement cette fois.

      Inggih, sampeyan kudu paling ora Google nerjemahake apa sing sampeyan pengin ngomong ...
      Yen ora katon kaya tembung kutukan.
      1. +1
        17 September 2023
        Kutipan: Elis_S
        Inggih, sampeyan kudu paling ora Google nerjemahake apa sing sampeyan pengin ngomong ...

        Dadi, gunakake browser Yandex, sampeyan bisa langsung ngunjungi situs apa wae kanthi terjemahan menyang basa Rusia
      2. 0
        17 September 2023
        Yen kanca Spanyol (?) nggunakake Google, mbok menawa terjemahan bakal kikuk. Pilihan: pilih teks, Yandex nuduhake terjemahan sing bener ing panggonan sing padha. Ikhlas.
    10. +2
      17 September 2023
      Ya, kaya-kaya negara-negara komunikasi ana liwat pers lan dheweke kepeksa bengok-bengok ing saindenging jagad marang sapa lan apa sing kudu ditindakake.
    11. +8
      17 September 2023
      Lan sapa sing arep dilawan nganti suwe? Wong-wong ing Banderstan ora telas. Lan padha ora lair ing kacepetan sing padha mati, padha ora tetep. Lan ora ana sing bakal lair saka ing antarane wong mati. Dadi rencanane diganggu dening depopulasi Banderstan amarga demilitarisasi lan denazifikasi. Ing kono ora bakal ana wong sing bisa perang nganti suwe.
      1. +1
        17 September 2023
        Kutipan: Traveler_2
        Lan sapa sing arep dilawan nganti suwe? Wong-wong ing Banderstan ora telas. Lan padha ora lair ing kacepetan sing padha mati, padha ora tetep. Lan ora ana sing bakal lair saka ing antarane wong mati. Dadi rencanane diganggu dening depopulasi Banderstan amarga demilitarisasi lan denazifikasi. Ing kono ora bakal ana wong sing bisa perang nganti suwe.

        Inggih, sampeyan ngerti, Federasi Rusia ora duwe apa-apa kanggo gumunggung ing kene.



        15.09.23 19:43 Warta perusahaan. Finam.ru
        Ing Juli 2023, 110 ewu 491 bayi lair ing Rusia, 135 ewu 277 wong tiwas, 120 ewu 668 nikah lan 56 ewu 827 pegatan didaftar, nderek saka data Rosstat.

        Tingkat kematian ing Juli 2023 mundhak 2022% dibandhingake Juli 2,7, dene angka lair mudhun 3,0%. Kematian bayi mudhun 2022% dibandhingake Juli 17,5.

        Dibandhingake Juni 2023, tingkat lair mundhak 5,81%, lan tingkat kematian mudhun 3,53%. Jumlah perkawinan ing Juli 2023 mundhak 2023% dibandhingake Juni 14,16, lan jumlah pegatan mundhak 0,5%.

        Miturut departemen kasebut, ing pitung wulan pisanan 2023, 726 ewu 641 bayi lair, 1 yuta 23 ewu 947 wong tiwas, 491 ewu 728 nikah lan 390 ewu 797 pegatan didaftar. Kurangé populasi alami 297 ewu 306 wong, yaiku 25,98% kurang saka Januari-Juli 2022.

        Mortalitas ing pitung sasi 2023 mudhun 2022% dibandhingake karo periode sing padha ing 11,0, lan tingkat lair 3,0%. Kematian bayi mudhun 2022% dibandhingake Januari-Juli 13,7.
        1. +3
          17 September 2023
          Federasi Rusia uga ora bisa gumunggung ing kene.
          Indikator negara-negara sukses ing saindenging jagad kira-kira padha.
        2. +3
          17 September 2023
          Iki minangka masalah kanggo kabeh negara maju. Populasi pribumi suda; kabeh wutah cilik amarga para migran.
          Nanging ing kasus apa wae, sumber daya manungsa Rusia luwih gedhe tinimbang Ukrainia. Kajaba iku, EU ora bakal ngekstradisi wong Ukrainia menyang tanah air. Kaya Amerika Serikat lan Kanada. Suwene iku bakal njupuk kanggo ladle kanggo miwiti scraping sadawane ngisor? Ditilik dening pesenan anyar Zelensky, sisih ngisor ora adoh banget. Apa sing dianggep NATO? Kanggo Polandia?
          1. 0
            17 September 2023
            We kudu rotasi, ora vacation 10 dina tanpa njupuk menyang akun travel, nanging ngaso lengkap metu saka tekan highmars lan bayangan badai. Lan iki kita butuh gelombang kapindho mobilisasi parsial. Pemikir kaya Kartapolov utawa wakil saka administrasi presiden pancene ora pengin krungu bab iki. Dheweke bakal nundha maneh resolusi masalah kasebut, kaya sing ditindakake taun kepungkur, nganti Kherson nyerah. Malah nalika Perang Patriotik Agung, Stalin cukup pinter kanggo ngirim unit militèr sing wis nandhang kerugian gedhe saka personel kanggo ngaso lan ngisi maneh. Utawa apa Kartapolov pengin mbaleni Februari 1917?
            1. -1
              17 September 2023
              Misi Kartapolov rada beda. pranyata kaya-kaya.
              seminggu sadurunge mobilisasi 1, Kartapolov njamin yen ora bakal ana mobilisasi.
              umur conscription Kartapolov njamin sing 18-taun-lawas ora duwe apa-apa ana. Akibaté, ing sasi loro 18 lan 30 taun disebut munggah
              minggu sing maneh Kartapolov maneh sing ora bakal ana mobilisasi ...
    12. +1
      17 September 2023
      Dheweke pancen duwe rai kaya konstipasi permanen. Padha kudu nyewa Anna Painter, dheweke uga ora ayu, nanging isih becik. Sawise liter, malah dadi wow saka adoh.)))
    13. -3
      17 September 2023
      apa sing bakal dikandhakake menara Kremlin marang jagad Federasi Rusia?????
    14. 0
      17 September 2023
      Stoltenberg ngakoni yen perang ing Ukraina luwih suwe tinimbang sing direncanakake NATO. Konflik, sing kudu rampung kanthi kamenangan cepet kanggo tentara Ukrainia, malih dadi protracted. Dina iki angel menehi jeneng tanggal pungkasane permusuhan,

      Apa sampeyan ora mikir yen dheweke ngutip tembung Aloizych ing Staf Umum Wehrmacht ing mangsa 1941?
    15. -2
      17 September 2023
      Quote: Aron Zaavi
      Kutipan saka silberwolf88
      nalika iki wiwit nggawe bir ing Ukraina ing 2014 ... dadi jelas (kanggo akeh, mesthi, ora langsung) yen kabeh sing dibutuhake yaiku VICTORY ... liyane (negosiasi lan kompromi liyane) bakal dadi kekalahan lan korban anyar. .
      sampeyan kudu bali kabeh sing, amarga misunderstanding lan thoughtlessness (complacency pidana), tindak menyang non-sadulur (saben dina nasionalisme ngrembaka ana ing mekar lengkap amarga padha ora ngrampungake kabeh Bandera lan Nazi liyane) ... kanggo Cut mati saka segara (wilayah Odessa lan Nikolaev kanggo Rusia) ... ninggalake 3-4 Western gedhe-gedhe kanggo mbuwang kabeh rabble dissatisfied (barked crookedly tengen ing panggonan iki) njupuk liyane ... administrasi mung wektu- dites ... kabeh non-sadulur liwat lustration (utamané apa lan carane padha barked ing Rusia lan Rusia ing jaringan sosial, etc.) .. Yen ora, iki mlaku-mlaku ing lapangan, iku tansah springboard marang kita ... lan sing bakal didol menyang Fuhrer NATE utawa sapa wae sing ora peduli

      Aku bakal diwajibake yen sampeyan njlentrehake urutan pasukan sing kira-kira lan tegese Angkatan Bersenjata RF kudu nindakake operasi nyerang skala gedhe kasebut.

      Hubungi Staff Umum sampeyan: dheweke bakal nerangake apa sing sampeyan butuhake utawa ngirim sampeyan penasaran. Lan siji liyane: kabeh wis ditulis ing materi bab Perang Donya II (iki yen senjata nuklir taktis ora digunakake).
    16. +1
      17 September 2023
      Aku kelingan soko sing langgeng saka Brother Rabbit: "Aja mbuwang aku menyang grumbulan eri" (C) :)
      Apa Federasi Rusia sing butuh istirahat? Bukan U.? Mungkin sekretaris jenderal iki njupuk conto saka Bos lan wiwit bingung ing pikirane lan tembung? Kelakon... :)
    17. 0
      17 September 2023
      Quote: wong pribadi
      Sapa sing nyebut jeneng sampeyan, diarani dhewe

      Sing dimaksud sapa ta?
    18. +2
      17 September 2023
      Aku setuju, lan iku bakal menehi saran kanggo tim Norwegians menyang ana kanggo sunbathe ing srengenge. Lan karo pasuryan kuldi ing Oslo, marang randha Norwegia lan bocah-bocah yatim piatu sing saiki padha bakal perang ing Ruin kanggo Norwegian pungkasan.
      1. 0
        17 September 2023
        Kutipan: Beck69
        Aku setuju, lan iku bakal menehi saran kanggo tim Norwegians menyang ana kanggo sunbathe ing srengenge. Lan karo pasuryan kuldi ing Oslo, marang randha Norwegia lan bocah-bocah yatim piatu sing saiki padha bakal perang ing Ruin kanggo Norwegian pungkasan.

        Iki durung ngganggu dheweke, isih ana pilihan "nganti Kutub pungkasan" lan yen dadi kamp konsentrasi ngarep ing Moldova kaya ing dill banjur "nganti Moldavia pungkasan"
    19. 0
      17 September 2023
      Utawa Mungkin iki wis intended cara iki saka awal banget? Iku hard kanggo pracaya sing padha ngetung ing kilat-cepet kamenangan kanggo Ukraina.
      1. +1
        17 September 2023
        Kutipan: Glock-17
        Utawa Mungkin iki wis intended cara iki saka awal banget? Iku hard kanggo pracaya sing padha ngetung ing kilat-cepet kamenangan kanggo Ukraina.

        Pitakonan liyane sing menarik yaiku apa tegese kamenangan kanggo Ukraina ing NATO.
    20. +2
      17 September 2023
      Dheweke lagi nyiapake kanggo ngalahake dana kanggo serangan balik sabanjure. Sayange, dheweke mung bakal mudhun nalika ndeleng Ukraina ora nuduhake apa-apa. Kaya Guaido ing Venezuela.
    21. +1
      17 September 2023
      Aku ora bakal kaget yen, liwat wektu, Ukraina nampa ora mung F-16 lan ATAKMS, nanging uga F-15s, Gripens, Rafales, Typhoons, kabeh karo bom gliding, uga serangan drones ing jumlah komersial. Mesthi, kanthi kondisi ora digunakake ing bagean "daratan" Rusia.
      Saiki ayo bayangake kahanan hipotetis: bledosan ing jero banyu saka muatan nuklir taktis dumadi ing Teluk Sevastopol. Kutha dhewe katon utuh, nanging setengah saka armada rusak lan garis pantai wis kontaminasi. AS, Inggris lan Prancis kanthi kategoris nolak lan njaluk penyelidikan langsung! Apa sing bakal ditindakake Rusia? Aku takon amarga aku durung weruh "respon" sing nemtokake lan angel kanggo kekalahan kapal landing gedhe lan kapal selam ing galangan kapal. Nesu liyane yaiku pernyataan Lavrov (utawa Peskov?) yen Rusia ora bakal dadi sing pertama nerusake uji coba senjata nuklir. Iki soko sing kudu blurted metu! Tinimbang nuduhake tekad kanggo nggunakake senjata nuklir yen perlu (lan sadurunge iku perlu kanggo mriksa senjata), pamaréntah ing saben cara bisa njamin mungsuh sing kita bakal terus ngulu idu ing pasuryan.
    22. IVZ
      -2
      17 September 2023
      Kajaba iku, Sekretaris Jenderal NATO metu kanthi kategoris nglawan gencatan senjata lan gencatan senjata, amarga iki bakal "main ing tangan Rusia." Miturut "kepala omongan" aliansi, tentara Rusia mung ngenteni gencatan senjata supaya "nglumpukake kekuwatan" lan nyerang maneh. Kulon ora bisa ngidini iki, mula permusuhan bakal terus nganti "kamenangan lengkap" Ukraina. Stoltenberg ora ngidini pilihan kanggo ngalahake Kyiv.
      Ing mratelakake panemume, padha ora ngerti yen ora Ukraina sing kalah (padha ngerti yen kalah, uga, kepiye carane ora bisa ndeleng sing jelas), nanging Eropa ing mangsa ngarep lan Kulon, dipimpin dening Amerika Serikat. , sacara sakabèhané (sekutu sing lemah ora dadi penolong, nanging ngelu, luwih gampang ninggalake wong-wong mau tinimbang nylametake yen ana kedadeyan), umume, aku mikir yen analis Barat maneh salah, kaya sing ana ing penilaian. babagan efektifitas pertempuran Angkatan Bersenjata RF lan kelangsungan ekonomi. Lan akhir-akhir iki ana akeh omong kosong ing Kulon. Mung degradasi kabeh institusi umum lan negara.
    23. -1
      17 September 2023
      Sawise sawetara wektu, kita ngenteni alasan bodho ing gayane - yen Federasi Rusia ngrancang lan mbayar Maidan, nggawa Zee lan perusahaan dadi kuwasa, miwiti perang ing Eropa, lan EU lan AS sing gampang ditipu lan banget tentrem. kanggo informasi palsu sing dicritakake dening agen Kremlin saka Kukuev lan Ukraina, sing nyebabake krisis energi, inflasi, mundhut bobot politik lan deindustrialisasi sing nyebabake dhuwit, lan ing wektu sing padha dipeksa ndhukung akeh pengungsi.
    24. -7
      17 September 2023
      Saben mangsa kanggo EU minus 10% saka PDB, ing setahun utawa loro ora bakal ana Eropah, mung migran lan cocksuckers ngguyu
      1. +9
        17 September 2023
        Kutipan saka serigala udara
        Saben mangsa kanggo EU minus 10% saka PDB, ing setahun utawa loro ora bakal ana Eropah, mung migran lan cocksuckers ngguyu

        Apa nulis omong kosong kaya ngono?
        1. +2
          17 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Kutipan saka serigala udara
          Saben mangsa kanggo EU minus 10% saka PDB, ing setahun utawa loro ora bakal ana Eropah, mung migran lan cocksuckers ngguyu

          Apa nulis omong kosong kaya ngono?
          Yen macem-macem omong kosong sing ajeg diulang ing komentar, tegese ana sing butuh ... nglirik
      2. +6
        17 September 2023
        ing taun utawa rong taun ora bakal ana Eropah
        Lan ing taun liyane dolar bakal dadi bungkus permen ya
    25. -1
      17 September 2023
      Pejabat lan tokoh politik sing njaluk kekerasan marang Rusia kudu dirusak kanthi kejam ... bebarengan karo kulawargane ... Naryshkin, wektune kanggo njupuk karya sing efektif ... - ngresiki planet Bumi saka pembunuh ...
    26. 0
      17 September 2023
      Nanging amers, kaya aku ngerti, ora perlu nyiyapake, amarga padha adoh lan iki ora preduli saka wong-wong mau. Inggih, padha manggon ana ing jaban rangkah. Eropah bisa uga ditinggalake karo awu nuklir kanggo Amers, lan iki bakal entuk manfaat.
    27. Komentar wis dibusak.
    28. +1
      17 September 2023
      Kanggo saiki
      Sekretaris Jenderal NATO ngajak negara-negara Barat kanggo nyiapake "perang dawa" ing Ukraina lan ora nganggep gencatan senjata utawa gencatan senjata.
      ,
      miturut informasi saka sumber liyane -
      "Prajurit Resimen Preobrazhensky kaping 154 melu parade militer-sipil kanggo ngurmati Dina Kamardikan Meksiko," ujare pesen kasebut.


      Umumé, ana pitakonan kanggo sing mbentuk topik warta.
      Sawise maneh aku yakin manawa dheweke nyoba ngisolasi gandum sing migunani saka komentar kasebut.
      Apa padha kudu iki pitakonan mbukak!
    29. 0
      17 September 2023
      Wong pinter. Mung meksa sing paling dhuwur kanggo nindakake perang nganti pungkasan sing menang.
    30. 0
      17 September 2023
      siap kanggo "perang dawa"

      Kabeh iku bener, bisa metu rencana pin nganti satus saben ...
    31. +1
      17 September 2023
      Babagan! Meter lempitan ngandika volume! Sepisan...
      Bener, Herre... Rusia ora kudu rukun karo rezim Nazi. Lan ora ana rembugan ing ngendi kepentingan rezim fasis malah rada dianggep! Mung pasrah lan pasrah marang welas asih sing menang!
    32. -2
      17 September 2023
      Inggih, siyap-siyap, sanajan kasabaran kita uga ora kuwat, kita bisa mbusak Eropa saka peta
    33. 0
      19 September 2023
      Stoltenberg mija się z faktami dlatego zasadne jest twierdzenie, że albo udaje głupiego albo nie udaje.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"