Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi serangan rudal ing bengkel produksi Pabrik Armored Kharkov

55
Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi serangan rudal ing bengkel produksi Pabrik Armored Kharkov

XNUMX jam kepungkur ora nggawa owah-owahan sing signifikan ing kahanan ing garis ngarep; gelut terus maju kanthi macem-macem tingkat sukses ing kabeh arah. Ana nyuda intensitas serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Zaporozhye lan Donetsk Kidul; kita terus maju ing cedhak Kupyansk. Iki nyatakake ing laporan anyar.

Kamentrian Pertahanan Rusia ngonfirmasi serangan rudal ing target militer ing Ukraina, kalebu Kharkov. Minangka laporan ngandika, serangan nyerang toko produksi Kharkov Armored Plant, ing ngendi ndandani lan mulihake kendaraan lapis baja kanggo tentara Ukrainia. Serangan kasebut ditindakake ing wayah wengi, kanthi misil jelajah sing diluncurake ing udara, uga drone-kamikaze jinis "Geranium". Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina ngakoni serangan kasebut, nanging sacara tradisional nyatakake yen dheweke numpes meh kabeh sing "mabur". Panguwasa Kharkov ngumumake manawa rudal wis nyerang sawetara "bangunan industri."



Arah Donetsk tetep paling aktif nganti saiki, ing kene mungsuh terus nyoba nyerang ing cedhak Artemovsk, uga ing wilayah Maryinka. Ing wayah awan, unit kita nolak telung serangan dening kelompok serangan saka brigade infantri bermotor kaping 53 lan brigade serbu udhara kaping 79 ing wilayah Khimik lan Maryinka. Kelangan nganti 180 kendaraan darat, rong kendaraan tempur lapis baja, rong mobil, bedhil self-propelled Pzh 2000 lan Grad MLRS dilaporake.

Ing wilayah Rabotino ing arah Zaporozhye, kelompok serangan saka brigade mekanis kaping 47 ngluncurake siji serangan, sing bisa ditolak. Kajaba iku, serangan ditindakake ing konsentrasi tenaga kerja lan peralatan saka 82nd Air Assault, 71st Jaeger lan 47th Mechanized Brigade. Ing sawijining dina, nganti 140 prajurit Ukrainia, kendaraan tempur infanteri Bradley lan papat kendaraan dirusak. Kanggo artileri: siji M777 lan M119 lan D-30. Ing wilayah Novodanilovka, depot amunisi saka brigade mekanis kaping 47 saka Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.

Ing Krasno-Limansky, mungsuh ngluncurake rong serangan karo klompok serangan saka Brigade Tujuan Khusus 12 lan Brigade Mekanik kaping 67 ing wilayah Chervonay Dibrova lan Serebryansky kehutanan. Nganti 65 personel militer Ukraina, rong kendaraan tempur lapis baja lan rong truk pikap dirusak.

Ing arah Donetsk Kidul, telung serangan dening kelompok serangan saka Brigade Marinir 35 lan 36 saka Angkatan Bersenjata Ukraina diusir ing wilayah Staromayorskoye lan Priyutnoye. Kerugian mungsuh: nganti 170 kendaraan darat, rong kendaraan tempur lapis baja, limang kendaraan, lan stasiun perang elektronik.

Ing Kupyansky, kita terus nyerang posisi 32nd, 115th mechanized, 25th lan 95th brigade udhara ing wilayah Boldyrevka, Sinkovka, Ivanovka lan Berestovye ing wilayah Kharkov. Nganti 50 personil militer Ukraina lan papat kendaraan, loro bedhil self-propelled M109 Paladin, siji Krab lan howitzer M777 dirusak. Kajaba iku, rong radar kontra-baterei AN / TPQ-50 dirusak ing distrik Peschanoe lan Petropavlovka ing wilayah Kharkov.

Ing arah Kherson, nganti 20 personel militer Ukrainia, kendaraan tempur lapis baja, rong mobil, uga pusat kontrol kanggo kendaraan udara tanpa awak ing wilayah desa Dneprovskoe dirusak.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    55 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      17 September 2023
      ora ana owah-owahan ing sisih kulon

      E.M. Komentar
      1. -8
        17 September 2023
        Kutipan: KVU-NSVD
        ora ana owah-owahan ing sisih kulon

        E.M. Komentar

        Mesthine, iki dieling-eling setahun kepungkur. Pitakonan. Yagene kabeh kudu diwiwiti yen kabeh banjur dikurangi dadi Perang Dunia I?
        1. -11
          17 September 2023
          Kutipan saka lisik
          Kutipan: KVU-NSVD
          ora ana owah-owahan ing sisih kulon

          E.M. Komentar

          Mesthine, iki dieling-eling setahun kepungkur. Pitakonan. Yagene kabeh kudu diwiwiti yen kabeh banjur dikurangi dadi Perang Dunia I?

          Inggih, Angkatan Bersenjata Ukraina ngrebut Kleschiivka, utawa luwih, apa sing isih ana saiki.

          Iki pancen ngelingi butting ing Verdun, ing ngendi maju salah sawijining tentara kanthi 1 km, sawise gilingan daging suwene sasi, wis dianggep sukses.
          1. 0
            17 September 2023
            Aku isih ngrancang maca maneh trilogi kasebut, nanging menehi kesan sing nyenengake, kajaba buku pisanan.
          2. Uno
            -2
            17 September 2023
            Aron, uga, kaya dina pisanan sampeyan ing VO) Yen Wagner njupuk foto ing Bakhmut, iki promosi. Yen pasukan Ukrainia minangka foto media)
            1. -1
              17 September 2023
              Kutipan saka Uno
              Aron, uga, kaya dina pisanan sampeyan ing VO) Yen Wagner njupuk foto ing Bakhmut, iki promosi. Yen pasukan Ukrainia minangka foto media)

              Yen "Wagner" foto ing Artyomovsk, iki nandheske dijupuk saka kutha. Yen sundel "njupuk gambar" ing latar mburi bangunan rusak sing kapisah, banjur dheweke dhewe mbantah "njupuk" iki, mula mung pilar "wates" sing ana ing pikirane, sing sundel diseret ing kusher sing paling cedhak ...
        2. +6
          17 September 2023
          Kutipan saka lisik
          Pitakonan. Yagene kabeh kudu diwiwiti yen kabeh banjur dikurangi dadi Perang Dunia I?

          Amarga Perang Donya I ditondoi dening kasunyatan sing petungan kabeh pihak ora kelakon. Kaya ing kasus kita.
          Staf Umum Rusia ngandelake operasi sing cepet. Kita salah ngitung.
          Ing Ukraina lan Kulon padha ngarep-arep kanggo entuk sukses gedhe karo "counteroffensive" sing. Kita salah ngitung.
          Ayo ndeleng ing ngendi lan sapa maneh sing bakal salah ngitung. Nanging mesthi bakal kelakon. Mula, aku mikir saben wong bakal tumindak kanthi ati-ati, amarga kabeh wong wis ngerti yen dheweke ora ngerti apa-apa.
      2. +1
        17 September 2023
        -Kamentrian Pertahanan dikonfirmasi ... pratelan saka panguwasa Kharkov. Wiwit wiwitan Distrik Militer Lor, iki wis dadi pukulan kaping pindho utawa kaping telu kanggo perusahaan iki.
        Miturut cara, perwira militèr wis suwe meneng babagan sing nyerah. VSUshnikov
    2. + 13
      17 September 2023
      Pabrik kasebut mesthine wis dirusak, ora mung tank sing didandani, nanging peralatan sing dilacak liyane bisa didandani lan dimodernisasi.
      1. -1
        17 September 2023
        Quote: Irit
        Pabrik kasebut mesthine wis dirusak, ora mung tank sing didandani, nanging peralatan sing dilacak liyane bisa didandani lan dimodernisasi.

        Ora gampang banget kanggo numpes raksasa kasebut. Elinga carane Jerman nyoba kanggo mungkasi karya pabrik Kirov ing Leningrad.
        1. Bai
          -5
          17 September 2023
          Elinga carane Jerman nyoba kanggo mungkasi karya pabrik Kirov ing Leningrad.

          Tanduran ing Gorky dibuwang dening Jerman nganti pungkasan perang.
          1. +1
            17 September 2023
            Kutipan saka B.A.I.
            Elinga carane Jerman nyoba kanggo mungkasi karya pabrik Kirov ing Leningrad.

            Tanduran ing Gorky dibuwang dening Jerman nganti pungkasan perang.

            Pira bom sing ditibakake?
          2. 0
            19 September 2023
            opo? Nanging kita ing Nizhny Novgorod malah ora ngerti babagan iki :-))

            https://history.ric.mil.ru/Stati/item/117604/
            https://lib-avt.ru/kraevedenie/texts/my-v-cehe-kak-na-linii-ognya-gaz-v-gody-velikoy-otechestvennoy

            Sampeyan ngomong babagan tanduran apa?
      2. Komentar wis dibusak.
        1. 0
          17 September 2023
          Ora, luwih apik ing wayah wengi supaya kabeh kutha tangi. Yen aku tangi kanthi apik ing jam 3 utawa 4 (ora supaya aku mbukak mata lan langsung tiba saka kasunyatan maneh), banjur nimbang sedina muput.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Bai
            -10
            17 September 2023
            Luwih becik ing wayah wengi supaya kabeh kutha tangi.

            Aku uga mikir kok ing wayah wengi. Lan ing wayah awan, kaliber subsonik saka senjata cilik kesasar.
            Elinga kepiye setahun kepungkur Kaliber ambruk ing bangunan omah sawise ditembak polisi lalu lintas Ukrainia!
            1. +1
              17 September 2023
              Nanging ing kene padha gelut mung ing wayah wengi, supaya padha bisa njawab ing wayah esuk.
            2. +1
              17 September 2023
              Kutipan saka B.A.I.
              Aku uga mikir kok ing wayah wengi. Lan ing wayah awan, kaliber subsonik saka senjata cilik kesasar.
              Elinga kepiye setahun kepungkur Kaliber ambruk ing bangunan omah sawise ditembak polisi lalu lintas Ukrainia!

              Aku pribadi ora ngelingi, bukti bisa? Drone iku sipil, kesel nembak nganggo tangan cilik, ketoke durung nyoba, coba ya Kepiye babagan Kaliber, nanging saka senjata cilik ... wassat Iki padha karo critane wong tani nggawa timun kendhi... ngguyu
            3. +3
              17 September 2023
              kaliber subsonik saka tangan cilik sing kalah mudhun.
              Coba nembak paling ora bebek subsonik (sing dadi quack-quack ing rawa) kanthi tangan cilik.
        2. -3
          17 September 2023
          Kosok baline, ora perlu korban sipil, akeh sing kepeksa kerja ing Angkatan Bersenjata Ukraina, iki wong-wong sing padha karo getih lan kewarganegaraan karo Rusia, mung padha disandera dening panguwasa Russophobic Ukraina.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +4
            17 September 2023
            Quote: Igor Korbut
            akeh sing kepeksa nyambut gawe kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina, iki wong-wong sing padha karo getih lan kewarganegaraan karo wong Rusia, mung padha dicekel dening panguwasa Russophobic Ukraina.

            Dongeng menika nedahaken bilih dongeng. Secara pribadi, kabeh dadi jelas kanggo aku nalika warga Kiev biasa kanthi seneng njupuk gambar ing latar mburi jembatan Krimea sing diunekake. Seneng, Ukrainians (ing moderat - otomatis didandani kanggo "Ukrainians"!), tengen? Apa sampeyan seneng karusakan? Inggih, terus!
            1. -1
              18 September 2023
              Quote: piring
              (ing moderat - kanthi otomatis didandani menyang "Ukrainians")

              Umumé, aku ora ngerti sapa sing nyurung moderasi INI ing kene. H.o.h.o.l. , banjur, tembung sastra sing digunakake dening akeh klasik kita, kalebu sing asal saka Ukraina, kaya Gogol utawa Shevchenko ...
    3. -14
      17 September 2023
      "Kementrian Pertahanan dikonfirmasi serangan rudal ing ..." Dadi apa.
      1. -4
        17 September 2023
        Yen Kamentrian Pertahanan mikir yen sampeyan ngrusak infrastruktur militer ing Ukraina, bakal nggawe "cuaca", banjur padha salah, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kabeh pasokan, ndandani peralatan militer ditindakake ing lapangan.
        1. 0
          17 September 2023
          Quote: Igor Korbut
          Yen Kamentrian Pertahanan mikir yen sampeyan ngrusak infrastruktur militer ing Ukraina, bakal nggawe "cuaca", banjur padha salah, Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kabeh pasokan, ndandani peralatan militer ditindakake ing lapangan.

          Apa sampeyan tau ndandani apa wae ing lapangan? Aku saiki kerja ing Power of Siberia-2 ... lan apa yen, ing lapangan. Yen, ngomong, bulldozer ambruk, siji-sijine sing bisa diganti yaiku sekring ngguyu yen ora bakal tetep ngadeg ing lapangan, jejere donor potensial liyane padha ... PRMs padha mung nindakake ndandani prasaja. Lan aku ora ngomong babagan kekalahan militer ...
      2. -3
        18 September 2023
        Carane iki "apa"?! Saiki mungsuh ora duwe tank waja! Lan bakal rauh capitulate!
    4. +3
      17 September 2023
      telegram Sladkov! Yen padha tenan, banjur apik!
      Masalah utama ing NWO yaiku LAPORAN PALSU

      Perang nglawan iki wis ditindakake wiwit wiwitan NWO. Kelakon ana rotasi, siji batalyon ngganteni batalyon liyane ing baris ngarep, lan jebul nem sasi komandan batalyon nglaporake yen sabuk alas iku duweke, nanging ing kono nyatane mungsuh ana. Lan kita kudu badai apa, miturut laporan, kita. Delirium lan getih.

      Kadhangkala Presiden langsung nelpon komandan brigade ing garis ngarep, asring Menteri pribadi njlentrehake kahanan taktik kanggo dangu lan kanthi rinci, Staf Umum, kepala Direktorat Utama kerja ing garis ngarep, komandan arah yaiku mrene-mrene. Lan sanajan ing kahanan iki, para komandhan bisa menehi informasi sing ora akurat.

      Carane njaluk adoh saka misfortune iki? Miturut pendapatku, ana rong cara sing kudu digunakake bebarengan. Sing pertama yaiku nggawe tim komando sing cedhak, sing ngapusi minangka tumindak sing ora sopan lan ora bisa ditampa. Menteri (aku ngerti ora ana wektu luang) kudu mbentuk klub komandan, ketemu karo wong-wong mau, ndeleng kabeh wong ing mripat. Aku ora mulang babar pisan, ora, aku mikir.

      Nanging aku yakin 100% babagan cara liya: paukuman kanggo laporan palsu utawa ndhelikake informasi:
      - ing wektu tentrem 14 taun penjara (tanpa backlash),
      - ing mangsa perang, 15 taun penjara.
      1. +6
        17 September 2023
        Ya, dheweke wis nggawe cara sing luwih dipercaya: nggawe sistem informasi sing kuat ing pasukan, ing endi kasunyatan laporan palsu bakal langsung katon amarga tingkat kontradiksi sing dhuwur karo informasi sing ditambahake kanthi otomatis menyang sistem. Ayo dadi komandan batalyon laporan sing Strip punika kita, lan sawetara komandan tank ngirim koordinat saka kothak pil mungsuh ing sabuk alas iki menyang sistem umum supaya wong bisa tokoh metu. Lan langsung dadi jelas yen ana sing salah ing kene.
        1. 1z1
          +1
          17 September 2023
          hi
          Miturut cara, NTDS Amérika dibangun kira-kira miturut algoritma koleksi informasi piramida iki.
          1. +2
            17 September 2023
            Ya, Amerika pancen hebat, sapa sing bisa mbantah. Aku dhewe mikir yen akeh cara kita kudu sinau saka wong-wong mau lan niru tuladhane.
        2. -2
          18 September 2023
          Iki ngendi komandan tank ditarik supaya ora ngrusak gambar sing nyenengake.
          1. 0
            18 September 2023
            Dadi ayo dideleng luwih dhisik. Komandan tank laporan: "Kotak pil mungsuh." Pilot mabur ing Su-25, menyang sistem sing padha: "Pancen kothak pil." Banjur sawetara infantri: "Aku konfirmasi karusakan saka kothak pil." Inggih, iki becik, mesthi. Ing kasunyatan, kaya biasane, akeh jurang.
    5. +8
      17 September 2023
      Pelabuhan-pelabuhan kudu dirusak banjur geni kudu dipindhah menyang kulon Ukraina.. Tujuane kanggo nyuda pasokan senjata.!
      Yen ora, bisa nganti pirang-pirang taun.
    6. +3
      17 September 2023
      Yen ya, banjur rampung! Sanajan rada telat, luwih becik telat tinimbang ora nate. Pilihan ditampilake.
      Saiki sing sabanjure lan paling penting yaiku karusakan saka penerbangan lan lapangan udara Ukrainia. Staf Umum ing Moskow isih duwe seminggu.
    7. 197
      +1
      17 September 2023
      Lan kok mung saiki, miturut Kharkov Rep. tanduran ditabrak? Dene aku, mesthine mung ana reruntuhan ing kana.
      1. 0
        17 September 2023
        Kutipan: 197
        Lan kok mung saiki, miturut Kharkov Rep. tanduran ditabrak? Dene aku, mesthine mung ana reruntuhan ing kana.

        Ing kana wis akeh reruntuhan. Lan dheweke kerep kenek. Nanging dheweke ora bisa nindakake serangan bom amarga pertahanan udara, lan ora cukup rudal kanggo kabeh target.
        1. 1z1
          +2
          17 September 2023
          Ing kana wis akeh reruntuhan.

          Apa sebabe ana reruntuhan ing kana? Numpes perusahaan gedhe kuwi malah sèket kaliber ora cukup. Kanggo seneng-seneng, deleng foto reruntuhan Azovstal lan kira-kira pira sing wis mabur ing kana kanggo efek ngrusak
    8. -4
      17 September 2023
      Tik, cah!
      Dheweke ujar manawa sepur waja Kim Jong-un nuju Donbass!
      1. -2
        18 September 2023
        Ya, dheweke diidini mabur lan ndharat:
    9. +4
      17 September 2023
      Mbenerake kula, mesthi, nanging ora kudu ana watu unturned ana wiwit dina pisanan?
      1. +2
        17 September 2023
        Kutipan saka AdAstra
        Mbenerake kula, mesthi, nanging ora kudu ana watu unturned ana wiwit dina pisanan?

        Aku mbenerake. Sampeyan teka munggah karo Fantasi kanggo dhewe lan pracaya ing dhewe.
        1. -2
          17 September 2023
          "" "" " hi .הם עצמם כאלה
    10. +5
      17 September 2023
      Kutipan saka: AllX_VahhaB
      Quote: Irit
      Pabrik kasebut mesthine wis dirusak, ora mung tank sing didandani, nanging peralatan sing dilacak liyane bisa didandani lan dimodernisasi.

      Suwene modis dadi mendal? Apa serangan kasebut ditindakake ing wayah wengi kanggo ngindhari korban "tentrem"? Kita kudu ngebom ing wayah awan! Supados ingkang nyambut damêl ing ngriku sami ambêkta bêcik-bêcik!!! Kanthi kabeh akibat ...

      Wektu wengi dipilih kanthi alesan, nembak rudal uga drone luwih angel, aku uga bakal kenek ing wayah awan, ana spesialis sing kerja wiwit jaman Soviet kanthi sirah sing wis dikumbah lan sampeyan ora kudu melas.
      1. +1
        17 September 2023
        Kutipan saka Cronus

        Wektu wengi dipilih kanthi alesan; njupuk rudal, kaya drone, luwih angel.

        Apa pertahanan udara Ukraina ngarahake "target"? visual (karo mripatku dhewe)??
        Tentara Rusia pengin mandheg tanduran ... kabeh industri saka Ukraina - apa bab jotosan? sistem energi Ukraina...
        Cukup kanggo numpes TPP - kabeh TPP ing Ukraina - loro pabrik lan kabeh industri bakal mandheg.
        Sampeyan bisa ngelingi pembangkit listrik tenaga nuklir lan stasiun tenaga hidroelektrik ing Dnieper, nanging tanpa pembangkit listrik termal, dheweke ora bakal nyuplai listrik kanggo kabeh wong, populasi utawa industri bakal ditinggal tanpa listrik.
        Sanajan Kiev medhot kabeh "warga sipil" saka jaringan, entuk manfaat bakal padha - tanpa TV, radio, Internet lan kulkas - propaganda Bandera bakal suda banget, lan buruh tanpa kulkas ora bakal bisa digunakake ing pabrik kanggo dangu (kulkas sing perlu kanggo panyimpenan pangan).
        hi
        1. +1
          18 September 2023
          "Cukup kanggo ngrusak pembangkit listrik termal - kabeh pembangkit listrik termal ing Ukraina - lan pabrik lan kabeh industri bakal mandheg" ///
          ----
          Ora bakal tangi.
          1. Ukraina disambungake dening kabel listrik menyang Eropah.
          Sadurunge perang ngekspor listrik, saiki
          impor.
          2. Generators (rumah tangga lan industri kuat)
          lan pembangkit listrik termal blok seluler.
          Puluhan ewu generator lan puluhan pembangkit listrik mini-termal wis disedhiyakake saka AS lan Eropa.
          1. 0
            21 September 2023
            industri ing pembangkit listrik mini-termal kaya pasien ing respirasi buatan. Dheweke bakal urip, ya. Nanging aja metu saka amben.
    11. +1
      17 September 2023
      Perang sing ngundakake pitakonan luwih saka jawaban ... Perang aneh. Kabeh industri lan infrastruktur kudu dirusak sajrone nem wulan pisanan. Ora jelas sapa sing luwih lindungi Sang Maha Agung tinimbang prajurit kita utawa Bandera.
    12. -3
      17 September 2023
      Quote: Aron Zaavi
      Kutipan saka lisik
      Kutipan: KVU-NSVD
      ora ana owah-owahan ing sisih kulon

      E.M. Komentar

      Mesthine, iki dieling-eling setahun kepungkur. Pitakonan. Yagene kabeh kudu diwiwiti yen kabeh banjur dikurangi dadi Perang Dunia I?

      Inggih, Angkatan Bersenjata Ukraina ngrebut Kleschiivka, utawa luwih, apa sing isih ana saiki.

      Iki pancen ngelingi butting ing Verdun, ing ngendi maju salah sawijining tentara kanthi 1 km, sawise gilingan daging suwene sasi, wis dianggep sukses.

      Sampeyan bener, Aron. hi
    13. +6
      17 September 2023
      Bocah-bocah. Ing kana, Angkatan Bersenjata Ukraina ngonfirmasi penembakan ATGM ing kaleng timah. Deleng kanthi teliti ing foto. Iki minangka akibat saka ATGM sing nabrak kendaraan sipil!
      Ora ana tembung, apa dheweke pancen percaya iki?
      1. +1
        17 September 2023
        Bubar, propaganda Ukrainia njupuk Panggonan pisanan ing YouTube. Inggih, kula nguripake. Dadi wong-wong mau ana ing umum, luwih dhisik ngomong babagan carane mandiri, kuwat, janji, lan liya-liyane. Inggih, aku iku apik: ngapusi kanggo populasi iku suci nang endi wae lan ing kabeh wektu, utamané nalika perang lagi. Lan ing kana - sanalika sawise bantahan kasebut! - dheweke wis wiwit ngomong babagan asil pemilihan ing Amerika Serikat lan, umume, pertunjukan ing mburi layar bakal mengaruhi dheweke. Iku, sampeyan ngerti, ta? Dheweke ujar "kita merdika lan bangga," banjur - tanpa ngaso - mula mikir kepiye dhukungan Amerika bakal owah gumantung saka asil pertunjukan ing kana.
        Aku kaget tenan. Apa ora ana sing ngeklik ing sirah sapa wae? Propaganda Rusia uga ngerti carane ngetokake tesis sing kontradiktif, nanging ora cedhak karo saben liyane!
    14. +4
      17 September 2023
      Nalika "miwiti", dheweke yakin yen kabeh bakal ditindakake miturut rencana.
      Intelijen kasebut ora mung nemokake kabeh, nanging uga nglaporake kabeh. Kabeh pabrik lan kapal uap muter bantalan, lan pompa kanggo produksi minyak lan gas digawe ing bengkel tukang kunci sing maju dening para pekerja bersenjata emas sing saben duwe rong pendhidhikan teknis sing luwih dhuwur ...
      Banjur ternyata intelijen ora nemokake kabeh, lan apa sing ditemokake, dheweke ora ngomong kabeh, amarga ... Aku wedi yen balapan karo kabar ala bakal njupuk sirah saka pundhakku, bebarengan karo tali pundhakku ... Banjur ekonomi, wanita sing mbebayani, ora siap masak bubur sing enak saka kapak. Kajaba iku, ora mung tangan emas, nanging akeh sing pengin nampa ora mung rasa syukur kanggo karya sing ditindakake, nanging uga dhuwit.

      Iki ora kedadeyan ing Rusia.
      Dadi ing negara-negara sing mutusake kanggo cepet njupuk tanah saka populasi lokal. Prancis ninggalake Vietnam, lan pasukan darat AS teka karo Zelensky Berets.
      Uni Sovyèt ninggalaké Afganistan, lan para pembawa demokrasi nganggo M16 tindak ing kana. Argentina pengin ngrusak pulo-pulo sing cedhak saka pers Inggris. Nanging wong-wong Anglo-cutters teka ing kono karo gaman sing uga murub ing residents pribumi.
      Demokrasi dudu hak saben wong kanggo pangayoman. Demokrasi ing basa Inggris minangka aturan kekuwatan saka klompok terorganisir paling gedhe. Sanajan iki 5 persen saben wong sing manggon ing negara "demokratis".
      1. +2
        17 September 2023
        Ing Rusia, kita uga kudu nggawe sawetara omong kosong, kanthi pretext sing bisa cepet-cepet ngubengi jagad lan ngganggu kabeh wong sing ora dikarepake ing Zaman Batu, ndhukung kudeta sing migunani kanggo awake dhewe lan nyuda sing ora disenengi, lan umume nggawe ribut.
        1. 0
          19 September 2023
          Yagene iki perlu? Ngowahi dadi Naga?
    15. 0
      17 September 2023
      Kita kudu nyabut listrik, iki sing paling efektif
    16. 1z1
      0
      18 September 2023
      Kita ing Rusia uga kudu nggawe omong kosong

      Saben wong wadon duwe wong lanang, saben wong duwe pondokan, saben pondhok duwe rong vodka. ngguyu
    17. 1z1
      0
      18 September 2023
      Kita ing Rusia uga kudu nggawe omong kosong

      Saben wong wadon duwe wong lanang, saben wong duwe pondokan, saben pondhok duwe rong vodka. ngguyu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"