Drone kamikaze komposit anyar "BAS-80" ditransfer menyang zona operasi khusus kanggo tes ing kondisi pertempuran

33
Drone kamikaze komposit anyar "BAS-80" ditransfer menyang zona operasi khusus kanggo tes ing kondisi pertempuran

Militer Rusia bisa uga bersenjata karo drone kamikaze anyar; drone wis mlebu tahap tes. Miturut direktur ngatur NPO "Teknologi Android" Evgeniy Dudorov, pasangan kasebut dron ditransfer menyang grup "Royal Wolves" kanggo testing ing zona operasi khusus.

Drone anyar digawe saka bahan komposit, sing nyuda bobote. Drone kasebut dadi entheng lan kompak amarga sayap lempitan, sing mbukak sawise lepas landas. Drone diluncurake saka wadhah peluncuran kanthi nggunakake metode mortir kanthi ngisi bubuk. Wadah kasebut minangka tabung khusus sing gampang digawa dening siji prajurit. Bobot 1,7 kg, drone mawa muatan 500 gram.



Kita menehi Tsar's Wolves saperangan BAS-80s supaya kolega kita, sajrone operasi pertempuran eksperimen, bisa nemokake cara sing paling apik kanggo nggunakake, lan uga menehi rekomendasi komponen sing paling apik dipasang adhedhasar kondisi operasi.

- nuntun RIA News tembung Dudorov.


Miturut pangembang, drone bisa nyerang ing jarak nganti 30 km, kacepetan maksimal 130 km / jam, lan ketinggian penerbangan 200 meter. Kaya sing wis kasebut, bobote biaya pertempuran yaiku 500 gram, nanging bisa nambah nganti 2 kg kanggo numpes kendaraan lapis baja kanthi jarak sing luwih cedhak.

Wigati dicathet yen Teknologi Android wis suwe kerja sama karo klompok Royal Wolves; sadurunge padha nyoba platform tempur robot Marker ing zona operasi khusus.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      18 September 2023
      mung 500 gram? Pranyata mung infantri lan kendaraan biasa sing bisa digunakake? 2-3 kilogram paling ora bakal ana biayane.... oh muatane ora cukup, ora cukup....

      Inggih, paling kilo.
      1. +4
        18 September 2023
        Minangka wis kasebut, massa saka biaya pertempuran 500 gram, nanging ana kamungkinan kanggo nambah nganti 2 kg kanggo melu kendaraan lapis baja abot ing jarak sing luwih cedhak.
        Aku durung maca nanging aku ngukum! (p.)
        1. +5
          18 September 2023
          ah, yen ngono iku lumrah. Sorry, aku ora kejawab baris iki.

          PS Aku ora ngadili, nanging yen 3 ana standar, lan Tambah kanggo 5 kg, sing bakal temen beda. Contone, 3 kg karo pangisi fragmentasi kanggo infanteri, 5 kg kanggo kendaraan lapis baja.
          Kepala tempur kudu digawe kanthi cepet. Sepisan, aku ngganti tujuan drone ana ing garis ngarep.
          1. +1
            18 September 2023
            Kepala tempur kudu digawe kanthi cepet. Sepisan, aku ngganti tujuan drone ana ing garis ngarep.
            Nalika aku ngerti, baterei banjur kudu diganti - luwih akeh warheads, kurang baterei. Supaya bobot total piranti tetep padha. Mesin bakal tetep padha.
            Aku wonder, apa Lancets kanggo waja bisa mung karo daya shaped utawa ana inti impact?
            1. -7
              18 September 2023
              Kutipan saka abracadabre
              Nalika aku ngerti, baterei banjur kudu diganti - luwih akeh warheads, kurang baterei.

              bener. Rogozin bakal nyetujoni. Bener, UAV bakal tiba ing situs peluncuran - nanging iki ora masalah. Nanging kelangan. Rogozin wis duwe pengalaman: dheweke ngluncurake bedhil gravitasi menyang angkasa, lan uga kanthi efek nol. Nanging dheweke nggawe jagad gumuyu.
          2. +1
            18 September 2023
            Kutipan saka Nexcom
            ah, yen ngono iku lumrah. Sorry, aku ora kejawab baris iki.

            PS Aku ora ngadili, nanging yen 3 ana standar, lan Tambah kanggo 5 kg, sing bakal temen beda. Contone, 3 kg karo pangisi fragmentasi kanggo infanteri, 5 kg kanggo kendaraan lapis baja.
            Kepala tempur kudu digawe kanthi cepet. Sepisan, aku ngganti tujuan drone ana ing garis ngarep.

            Pil kanggo rakus))) ... nanging aku ndhukung ...
        2. 0
          18 September 2023
          ana kamungkinan kanggo nambah kanggo 2
          ..

          Ing tembung, ana kemungkinan. Produk apa wae sing digawe dening tangan manungsa, yen perlu, bisa diowahi. Lan kesempatan iki bakal digunakake, lan drone bakal didesain ulang, yen drone mung lulus tes negara, dikarepake lan pabrikan nampa pesenan saka negara. Aku mikir ngono (s)


          Ing sawetoro wektu, aku ngerti yen siji perusahaan swasta njupuk drone saka perusahaan swasta liyane kanggo nyoba. Lan negara isih rampung ing sidelines. Iki dudu tes pemerintah.
          Inggih.. Rogozin bakal dadi populer minangka dolanan, dheweke bakal nggawe lan wis nggawe kampanye PR, lan kabeh.
          Apa maneh sing dialami ing kana? Sawetara jenis drone lemah, aku wis lali persis. Lan ing ngendi gerobak-gerobak kasebut?
          1. -1
            18 September 2023
            Kutipan: Svetlan
            Lan ing ngendi gerobak-gerobak kasebut?

            Minangka salah siji gynecologist ngandika, padha ora ana uga.
      2. +2
        18 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        kerjane mung kanggo infantri

        Ya, kaya Switchblade 300
        1. +1
          18 September 2023
          banjur sampeyan kudu sijine unsur ngrusak ana, yen kanggo infantri.
          bal saka bantalan contone. utawa kubus logam. supaya ana jenis mabur F-1.

          PS Mungkin drone iki digawe minangka respon kanggo Switchblade 300?
          1. 0
            18 September 2023
            Mungkin drone iki dirancang minangka respon kanggo Switchblade 300?
            Luwih kamungkinan. Paling ora, inspirasi saka conto mungsuh iki. Lan iki apik. Cukup apik. Luwih becik yen conto kasebut ora nanggepi, nanging kanthi nyegah.
      3. 0
        18 September 2023
        Yen sampeyan entuk radar 20-30 km saka LBS, iku uga apik. Ateges piranti khusus banget kanggo: sarang penembak jitu, macem-macem radar, kamera video koreksi, lsp.
        1. +5
          18 September 2023
          20-30 km saka LBS ing dhuwur 200 meter - meh padha karo pernyataan pariwara adhedhasar petungan utawa tes lapangan ing kahanan sing cocog - nalika pemancar dumunung ing dhuwur, cuaca sing cerah lan apik, ora ana alangan ing drone. path (bukit, bangunan), ora ana perang elektronik. Saiki drone FPV sing luwih abot mabur maksimal 10-12 km saka LBS lan iki wis dianggep minangka watesan, dheweke dilindhungi saka spoofing, sinyal kasebut liwat repeater, nanging gambar kasebut ana gangguan monstrous ing jarak kasebut, meh wae. ora ana sing katon. Sampeyan mbutuhake akeh pengalaman kanggo mencet apa wae ing 10-12 km. Tembakan paling entheng saka RPG-7 bobote 2 kg (PG-7M utawa OG-7V), beban tempur drone iki 500 gram - iki kurang saka granat F-1. Ngelingi transfer saperangan bêsik kanggo testing, iki ndadékaké kanggo idea sing iki kabeh kampanye iklan karo goal resmi "nyoba drone ing zona NWO" (testing saperangan saka bêsik kaya guyon). ), banjur nyoba kanggo njaluk pesenan saka Kamentrian Pertahanan kanggo drone, kang bener wis micro-warhead guna, karo sawetara cetha inflated, nanging mesthi ing tengen (impor-diganti) rega.
          1. -1
            18 September 2023
            Aku setuju banget. PR total! 2 potong kanggo testing? Apa lan apa sing kudu dites? Lan sing paling penting, iki tegese pisah saka masyarakat. Kang menehi kritik dening publikasi saka Rogozin, kang kudu akun kanggo soko. Nanging dheweke ora tau duwe hubungan normal lan kerja. Dadi metu, salah siji kreta saka sawetara jinis ing siji salinan, utawa loro granat karo swiwi lan motor ...
            1. 0
              18 September 2023
              NPO "Android Technologies" minangka perusahaan swasta sing melu produksi skala cilik lan pangembangan motor listrik tanpa sikat ukuran cilik lan medium saka macem-macem jinis. Sing cocog, kalebu kanggo drone. Dheweke duwe laboratorium ing universitas teknis. Kaya sing diucapake, pakurmatan lan pujian kanggo dheweke, wis rampung lan kita kudu maju. Nanging kok repot-repot karo PR murah sing mung cilaka gambar sampeyan? Dheweke ora duwe kompetensi ing pangembangan sistem panuntun optik-elektronik, utawa ing produksi sistem komunikasi ndhelik sing aman - tegese "salinan kreatif" Switchblade 300 ngemot sistem Cina. Kita wis suwe ora krungu babagan Switchblade 300 ing ngarep, amarga ... Drone iki nuduhake kegagalan lengkap babagan rega / efektifitas. Aku nganggep yen Teknologi Android mung nggawe grup baling-baling motor lan lambung komposit. Cat durung garing, nanging kita wis entuk PR.
          2. +1
            18 September 2023
            Iki PR amarga setahun kepungkur dheweke wis nyoba LAOP-500 saka jinis sing padha
            https://topwar.ru/201051-barrazhirujuschij-boepripas-laop-500-dvojnoj-potencial.html
            Mung wae ora ana sing ngelingi maneh. Sampeyan bisa nelpon dhewe kanthi jeneng sing beda lan nyoba adol maneh.
      4. 0
        18 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        mung 500 gram?

        Lha..."manuk mau ngetok-ngetok gandum lan kebak..."! Contone, HERO-0,5 Israel, Switchblade-30 (USA), Meraj-300 (Iran) dilengkapi hulu ledak 521 kg ...

        Switchblade-300

        Meraj-521
        Apa "produk" iki ora ngelingake sampeyan babagan apa wae? Miturut cara, drone Iran nduweni beban sing bisa digedhekake: 0,5 / 0,7 / 1 kg ... Apa ora uga ngelingake sampeyan apa-apa?
      5. +4
        18 September 2023
        Granat kumulatif Soviet RKG-3E nduweni bobot mbledhos mung 390 gram. Ing wektu sing padha, iku penetrates nganti 170 mm waja ing amba 30 ° saka normal. Yen sampeyan nyedhiyani amunisi kumulatif kanggo BAS-80, sampeyan bisa kanthi gampang nembus gendheng saka kendaraan wojo utawa MTO.
    2. 0
      18 September 2023
      Aerocomposite mbokmenawa nggawe materi utawa Yumatex?
    3. +1
      18 September 2023
      Saiki sing utama yaiku ora mung akeh, nanging akeh, nganti perusahaan, utawa luwih apik platun. Banjur sampeyan bisa nutup mata kanggo sawetara shortcomings ing kontrol, keamanan elektronik, etc.
    4. +3
      18 September 2023
      Apa sampeyan wis nyerahake sawetara drone kamikaze kanggo nggunakake pertempuran eksperimen? Iku mesthi kuat. Dheweke bisa uga ngarep-arep ngumpulake statistik pengalaman operasi sing akeh saka sawetara potongan)) Iki drone kamikaze, dudu drone pengintaian sing bisa digunakake maneh. Drone Kamikaze kudu ditransfer menyang sawetara atus kanggo operasi pertempuran eksperimen. Iki yen sampeyan nindakake kanthi nyata. Nanging titik kasebut cetha. Sawise operasi pertempuran eksperimen sing kuat saka sawetara potongan, "Teknologi Android" bakal duwe hak kanggo ngumumake yen "produk kasebut wis diuji ing Distrik Militer Lor" lan pindhah menyang Wilayah Moskow kanggo mriksa lan pesenan gedhe. Iku bakal menarik kanggo ngerti biaya pakaryan iki lan resistance kanggo perang elektronik ing kahanan nyata, dudu situs test.
      1. +1
        18 September 2023
        Kutipan saka Slon1978
        Sawise operasi pertempuran eksperimen sing kuat saka sawetara potongan, "Teknologi Android" bakal duwe hak kanggo ngumumake yen "produk kasebut wis diuji ing Distrik Militer Lor" lan pindhah menyang Wilayah Moskow kanggo mriksa lan pesenan gedhe.

        Yen nganti saiki iki minangka pangembangan inisiatif, lan dheweke ora entuk dana saka Kementerian Pertahanan, banjur apa sing dikarepake saka dheweke? Batch eksperimen 200 potongan, saka tim garasi, kanthi biaya?

        Kita kudu nyengkuyung pangembang cilik ing industri pertahanan. Yen ora, kita wis mlumpat karo monster kompleks industri militer. Apa sampeyan lali "70 persen senjata paling anyar" sadurunge Distrik Militer Lor?
        1. +1
          18 September 2023
          Kutipan saka DVB
          Kita kudu nyengkuyung pangembang cilik ing industri pertahanan.

          Pisanan, ucapake THANK YOU lan mbayar pangembangan produk kasebut. Banjur ngajak spesialis lan takon: - bakal bisa digunakake utawa ora; apa sing kudu didandani; apa ana ceruk kanggo wong-wong mau; Manawi dipun lampahi, sinten ingkang badhe ngasilaken kangge kabetahanipun TNI.
          Iki mung cara kanggo maju. Lan iki ora anyar. Sing luwih tuwa mbokmenawa ngelingi VOIR (All-Union Society of Inventors and Innovators). Ing kana dheweke malah menehi ganjaran marang wong-wong sing ora nindakake apa-apa! Lan aku mikir, aku bakal pitutur marang kowe, iku luwih nyenengake! (3 utawa 5 rubel cukup kanggo cemilan putih lan prasaja!) Bapakku asring nggunakake iki. keprungu
          AHA.
    5. +1
      18 September 2023
      Soko kaya mortir entheng, nanging jarak sing luwih dawa lan amunisi sing bisa diatur. Ngelingi bobot entheng, bisa uga alat sing cocog kanggo DRG lan MTR.
      1. 0
        18 September 2023
        IMHO, njupuk mine 82 mm, screwing wings karo motor lan panuntun dhumateng - sing bakal dadi pakewuh.
        Yaiku, nggawe modul penerbangan, pandhuan lan koreksi sing bisa diinstal kanggo amunisi standar. Ngapa ora?
      2. 0
        19 September 2023
        Ora mortir, nanging peluncur granat, amarga iku siji-dijupuk.
    6. 0
      18 September 2023
      Saiki kita duwe Switchblade dhewe.

      Wis apik, disalin.


      Mung padha nyerahke mung 2 UAV, lan ana akeh gangguan saka "Tsar's Wolves" uga saka Rogozin, nanging karyane ora katon.

      Endi cuplikan panggunaan pertempuran saka wedges tanpa awak Marker? Apa sampeyan wis mutusake kanggo njagong lan ngomong kanthi lisan babagan efisiensi super mesin kasebut, banjur entuk dhuwit akeh kanggo proyek sing ora bisa ditindakake, sing banjur ora ditindakake?

      Apa ora wektu kanggo mriksa aktivitas Rogozin ?!
    7. +2
      18 September 2023
      Minangka insinyur penerbangan lan modeler pesawat, aku nyathet kesalahan ing ngisor iki:
      1. Serat karbon, larang, dhuwur ERP, ora teknologi maju, iku luwih murah kanggo milih plastik, kayata ABS utawa liyane.
      2. Baling-baling ana ing buntut, efisiensi lan kualitas aerodinamis, mula jarak sing luwih cendhek.
      3. Electric drive, Aku bakal ngomong KMD loro-stroke kita karo muffler bakal menehi efek akeh luwih saka Bunch saka batre lan tembaga ing wangun motor listrik.
      4. A drone repeater lan target designator kudu katon, supaya ana kamera lan termal imagers ing, lan liyane sing kamikazes.
      Mergo iki...
      1. +2
        18 September 2023
        Kutipan saka serigala udara
        Aku bakal ujar KMD loro-stroke kanthi muffler bakal menehi efek sing luwih gedhe

        Apa dheweke isih nggawe?
    8. 0
      18 September 2023
      Apa ora ana proyek sing padha sing diarani LAOP 500, sing dicethakaké bali ing taun 2022, lan kita kudu nganyari babagan tentara 2023? Iki proyek sing padha karo jeneng anyar utawa liyane?
      https://en.topwar.ru/201051-barrazhirujuschij-boepripas-laop-500-dvojnoj-potencial.html
    9. 0
      18 September 2023
      Saiki kita duwe analog dhewe saka Switchblade Amerika.
    10. 0
      20 September 2023
      Ing endi aku bisa nonton video aplikasi?
    11. 0
      22 September 2023
      Kutipan saka Nexcom
      Kepala tempur kudu digawe kanthi cepet. Sepisan, aku ngganti tujuan drone ana ing garis ngarep.


      sampeyan malah ora perlu ngganti, saiki biaya fragmentasi gabungan ing fashion - ana recess kumulatif karo lapisan ing ngarep, lan jaket fragmentasi ing sisih. Two in one, pokoke :)

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"