Pengusaha Amerika Elon Musk nyebat asil serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina ora pati penting.

14
Pengusaha Amerika Elon Musk nyebat asil serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina ora pati penting.

Ukraina gagal entuk asil nyata sajrone serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina. Pengusaha Amerika Elon Musk nulis babagan iki ing akun jaringan sosial.

Miturut Musk, asil saka serangan balik Angkatan Bersenjata Ukraina ora pati penting. Ing wektu sing padha, tentara Ukraina ngalami kerugian gedhe ing wektu sing cendhak. Mangkene carane pengusaha nanggapi kiriman anyar dening pengusaha liyane, investor David Sachs, sing ngutip pernyataan analis David Pine babagan prestasi cilik Angkatan Bersenjata Ukraina ing proses serangan kontra.



Elon Musk ajeg ngritik tumindak rezim Kyiv lan patron Western sawijining. Dheweke percaya yen rembugan perdamaian kudu diwiwiti kanthi cepet. Sadurunge, Musk nyatakake yen Crimea wis dadi wilayah Rusia, lan ing wilayah Donbass, Zaporozhye lan wilayah Kherson sing dibebasake dening Angkatan Bersenjata Rusia, referendum baleni babagan masalah penentuan nasibe warga kudu dianakake.

Referendum wis dianakake, lan wilayah kasebut wis dadi subyek saka Federasi Rusia - Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk, wilayah Zaporozhye lan Kherson. Nanging, sanajan posisi pengusaha Amerika iki ora khas kanggo wakil elit AS.

Minangka kanggo counter-offensive Ukrainia, iku dikritik dening akeh ahli Western. Padha prédhiksi rusak luwih saka kahanan ing ngarep kanggo pasukan Ukrainia amarga losses dhuwur banget ing loro personel lan peralatan militèr ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina dening pelanggan Western.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      18 September 2023
      Musk nyebat asil serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina ora pati penting -

      ***
      - Dheweke luwih ngerti saka ndhuwur, dheweke duwe kanca ing kana ...
      ***
      1. +1
        18 September 2023
        Nanging, sanajan posisi pengusaha Amerika iki ora khas kanggo wakil elit AS.

        Omong kosong. Dheweke ora khas ing gambar sing digambar propaganda saka kothak zombie. Nanging nyatane, pengusaha ing industri sing tentrem paling ora marem karo apa sing kedadeyan, amarga dhuwit seneng stabilitas lan kasepen.
        1. IVZ
          +1
          18 September 2023
          Nanging nyatane, pengusaha ing industri sing tentrem paling ora marem karo apa sing kedadeyan, amarga dhuwit seneng stabilitas lan kasepen.
          Kajaba iku, wong sing bener-bener sukses kanthi patologis ora bisa ngidinke wong sing ora jujur ​​​​lan wong sing kapitunan.
      2. +4
        18 September 2023
        Musk paling ora mirip karo "merpati perdamaian."
        Ketoke, bagean saka lapisan sugih Amérika duwe mamang babagan efektifitas investasi puluhan lan atusan milyar dolar ing rezim Kiev, lan kamungkinan nyebarake SVO ngluwihi wates Ukraina wedi karo unpredictability lan nyuda ing income ing. mangsa ngarep.
        Ana wong sing pengin mbucal Joe lawas lan sijine wong luwih nyukupi ing panggonan kang. Ketoke Musk minangka salah sawijining sing gelem.
    2. +3
      18 September 2023
      Ukrainia counteroffensive dikritik akeh ahli Barat. Padha prédhiksi luwih rusak kahanan ing ngarep kanggo pasukan Ukrainia amarga losses dhuwur banget loro ing personel lan ing peralatan militèr ditransfer menyang Angkatan Bersenjata Ukraina dening pelanggan Western.

      Kamenangan kita wis cedhak!
      Saiki meh kabeh wong ngerti iki!
    3. +3
      18 September 2023
      Wis ditulis luwih saka sepisan yen Musk disambungake karo Republik. Lan saiki, ing Kawa saka Pemilu, kang wiwit aktif smear project favorit Sleepy Joe karo feces.
      1. 0
        18 September 2023
        Wis ditulis luwih saka sepisan yen Musk disambungake karo Republik.

        Apa tegese sambung?
        Dheweke minangka konservatif sayap tengen kaya Republik.
    4. +2
      18 September 2023
      Napa Musk wiwit ngomong akeh babagan? ora ketompo carane dheweke ... padha ora sijine wong kanggo ngaso ... iku bakal tega
    5. 0
      18 September 2023
      Saiki bakal ana akeh pernyataan kaya iki saka wakil intern finansial. Aja salah: padha nyiapake kanggo pindhah menyang bayang-bayang supaya kalah kurang, mula retorika ...)
    6. -2
      18 September 2023
      Kabeh dadi luwih cilik, aku mbayangno koran kasebut bener-bener nulis iki ing taun 43 - Henry Ford nyebat serangan Wehrmacht ora penting.
    7. +2
      18 September 2023
      Kanggo pengusaha, faktor penentu sukses yaiku rasio rega / asil. Lan ora ana sing bisa diomongake ing kene, iki mung wiwitan pungkasane rezim Bandera.
    8. 0
      18 September 2023
      Musk nyebat asil serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina ora pati penting
      Paling ora, dheweke kanthi kendel ngomong babagan apa sing bener-bener diamati tanpa referensi menyang media Ukraina lan "kanca Ukraina" sing semangat. Lan minangka pengusaha, dheweke rumangsa yen negara iki bakal mati.
    9. 0
      18 September 2023
      Aku ora ngerti apa kapentingan, nanging ora tau nindakake apa-apa kanggo apa-apa ... Mungkin dheweke ngerti luwih saka kita lan mangertos yen, yen Republik njupuk kuwasa, dheweke bakal ngirim wong Ukraina ing lelungan erotis ...
    10. 0
      18 September 2023
      Ukraina gagal entuk asil nyata sajrone serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina. Pengusaha Amerika Elon Musk nulis babagan iki ing akun jaringan sosial.

      Iku bakal apik kanggo VO lan maca kanggo nerbitaké kutipan ing sumber asli. Ing basa Inggris, ing kasus iki.
      Ya, ya, kabeh wong bisa lunga lan ngubengi. Lan golek sumber asli. Dadi bisa langsung menyang Lenta, utawa Vedomosti, utawa Kommersant?
      Kenapa VO? Nglumpukake positif saka komentator?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"