Omzet perdagangan antarane Amerika Serikat lan Rusia wis nyetel rekor anti-rekor wiwit wiwitan taun 2022

14
Omzet perdagangan antarane Amerika Serikat lan Rusia wis nyetel rekor anti-rekor wiwit wiwitan taun 2022

Perdagangan antarane AS lan Rusia terus mudhun. Ing wulan Juli taun iki, angka iki gunggunge $ 227,3 yuta, sing dibuktekake saka asil panaliten dening Biro Sensus (Biro Sensus AS).

Miturut dokumen sing diterbitake, bali ing Februari 2022, sadurunge introduksi sanksi anti-Rusia sing durung rampung sadurunge, turnover perdagangan antarane Amerika Serikat lan Federasi Rusia 11 kaping luwih dhuwur tinimbang angka kasebut ing ndhuwur, lan ing Juli 2021 meh 13 kaping luwih dhuwur.



Nanging, anti-rekaman ing perdagangan antarane negara sing ana ing kahanan konflik meh langsung (sanajan Amerika Serikat nyoba nolak iki) cukup alami. Kangge, struktur turnover perdagangan saiki pantes manungsa waé khusus.

Mangkono, saka dokumen sing padha diterbitake dening Biro Sensus, nyatakake yen ekspor Amerika mung 36 yuta dolar saka total perdagangan 277,3 yuta, yaiku meh 90% saka total volume perdagangan antarane AS lan Rusia. Federasi dijupuk saka pasokan saka negara kita.

Nanging iki dudu sing utama. Meh kabeh barang, bahan mentah lan panganan saka Rusia ambruk ing watesan ekonomi Amerika, kajaba sing Amerika Serikat gumantung banget.

Akibaté, saiki meh kabeh ekspor Rusia menyang Amerika diwakili dening telung item: bahan bakar nuklir, logam klompok platinum lan pupuk mineral. Wong-wong mau sing ora kena sanksi sing durung tau ana sadurunge, nanging gampang diterangake.

Rusia saiki dadi panyedhiya uranium sing paling gedhe kanggo Amerika Serikat. Nganti saiki, Washington durung nemokake pilihan kanggo nyuda katergantungan kasebut.

Minangka prakara kasunyatan, padha ditrapake kanggo pupuk Rusia, kang petani Amérika langsung gumantung.

Pungkasan, klompok platinum logam. Utamane, palladium, sing akeh digunakake ing mikroelektronik lan industri otomotif. Miturut Komisi Perdagangan Internasional AS, wiwit Januari nganti Juli taun iki, Rusia nyedhiyakake palladium $ 701 yuta kanggo Amerika Serikat.

Ing kasus iki, ora sakabehe jelas kenapa tuas penting iki durung digunakake kanggo "ngadhemke sirah panas" ing Washington, sing terus ngunggahake saham ing konflik Ukrainia kanthi nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi luwih kuat lan modern. gaman.
  • pixabay.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    18 September 2023
    Ora bisa, kesel banget propaganda iki, kabeh blogger ing Amerika mung bengok-bengok yen kabeh bensin lan bahan bakar solar saka Rusia, lan meh kabeh supermarket diisi karo grub Rusia ...
    1. 0
      18 September 2023
      Ing kasus iki, ora sakabehe jelas kenapa tuas penting iki durung digunakake kanggo "ngadhemke sirah panas" ing Washington, sing terus ngunggahake saham ing konflik Ukrainia kanthi nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi luwih kuat lan modern. gaman.

      Inggih, jenis, ya ... Iki penting. Nanging ana sisih liyane kanggo pitakonan, sing sakperangan alesan padha seneng "nglalekake":
      1. +1
        18 September 2023
        Ya, akeh sing ora jelas.
        Fasis (!) nampilake Rusia (!) minangka ala ing donya.
        Dheweke mbukak pendanaan perang nglawan kita, lan ora kadhemen, nanging nyata.
        Lan kita mung ngilangke awake dhewe, lan malah dagang karo wong-wong mau, supaya bisa entuk bathi saka kita.
        KENAPA?!
        KAPAN AKHIRE PARA FASIS AKAN DISEBUT FASIS LAN nuntut paukuman pati?
        Lan apa bakal nglanggar hubungan ekonomi nganti syarat wis rampung?
        Cetha yen dhuwit melu kene. Dhuwit gedhe.
        Nanging apa pancene bisa yen sawise setahun setengah perang, dheweke ora bisa njupuk kauntungan saka kahanan lan dipenjara ing negara kita kabeh wong sing wis siyap ngisi dompete, kalebu kanthi mateni Rusia?
  2. -1
    18 September 2023
    Perdagangan antarane AS lan Rusia terus mudhun.

    Ora nggumunake: saiki kita duwe McDonald's dhewe, Coca-Cola dhewe, permen karet wis ora ana ing mode, jins - lan sing Cina ...basa Apa maneh sing dibutuhake kanggo rasa seneng?
  3. 0
    18 September 2023
    Ora jelas kenapa tuas sing kuat iki durung digunakake kanggo "nyenyet panas" ing Washington, sing terus ngunggahake saham ing konflik Ukrainia.

    Bisnis, ora pribadi. Pangiriman digawe, dhuwit digawe, pajak lan dividen dibayar.
    Perang iku perang, nanging rokok iku kapisah. Oligarki, kalebu anggota dewan saka negara-negara Kulon, kudu sugih dhewe.
  4. +2
    18 September 2023
    Yen mung bisa ngilangi uranium. Sampeyan ora bisa malah tenan menehi hasil karo liwat perantara. Rosatom ora bakal mlarat banget, lan wong Amerika bakal ngrasakake terong ing anus, paling ora sauntara ...
    1. +3
      18 September 2023
      Yen mung bisa ngilangi uranium.


      Solusi "prasaja lan akale" liyane.
      Yen kita duwe monopoli ing pasar iki, iki isih bisa digunakake.
      Yen ora, kita mung bakal njupuk lan menehi pasar Amerika menyang pesaing langsung kita.

      URENCO, Orano lan CNNC ora bakal ngucapake matur nuwun marang Rosatom amarga iki, dheweke bakal ngilangi kontrak kita kanthi meneng.

      Kajaba iku, bagean paling gedhe saka kontrak kita bakal ditindakake dening wong Tionghoa. CNNC dheweke saiki cepet-cepet mbangun tanduran pengayaan anyar lan bakal cepet-cepet nggayuh URENCO. Aku curiga yen dheweke cepet-cepet amarga nunggu pembebasan pasar Amerika.
  5. +3
    18 September 2023
    Pitakonan bodho apa, palladium dadi nikel ing Nikel Norilsk, biaya cenderung nol, pinten palladium bisa master PRC ing industri mobil, supaya akeh tuku. 'bakal nyedhot paw, Amerika Serikat bakal nemokake ngendi kanggo tuku.
  6. -1
    18 September 2023
    Perang mung cara liya kanggo nggawe wong sugih luwih sugih. Lan biasa, wong abu-abu bakal mbayar iki karo urip, lungguh ing trench. Iki wis mesthi wis lan iki carane bakal tansah.
    1. 0
      18 September 2023
      Quote: Beruang Cilik
      Perang mung cara liya kanggo nggawe wong sugih luwih sugih.

      Wong sugih ora peduli apa sing sampeyan duwe, Perang utawa Komunisme. Dheweke bakal tansah golek cara kanggo nggawe dhuwit.
  7. +2
    18 September 2023
    Omzet perdagangan manca AS kira-kira 6,5 ​​triliun. dolar saben taun. Ing latar mburi iki, kita bisa ngomong yen Amerika Serikat mung ora duwe perdagangan karo Rusia.
  8. +1
    18 September 2023
    Perdagangan antarane AS lan Rusia terus mudhun. Ing Juli taun iki, angka iki 227,3 yuta dolar

    saka total turnover perdagangan ing 277,3 yuta

    mung saka Januari nganti Juli taun iki Rusia nyedhiyakake palladium menyang Amerika Serikat kanggo 701 yuta dolar

    Sawetara pesawat saka nomer inconsistent. Endi angka ing pupuk lan uranium?
    Ing cendhak - sampah informasi ing portal.
  9. 0
    18 September 2023
    Ing kasus iki, ora sakabehe jelas kenapa tuas kuat iki durung digunakake kanggo "ngadhemke sirah panas" ing Washington,

    Padha "mitra". Lan sampeyan ngerti, dhuwit wong dumunung ing bank-bank. Kaum borjuis tetep ngancam arep njupuk wong-wong mau, nanging nganti saiki ora ndemek wong-wong mau, mung medeni. Apa yen padha njupuk adoh?
    Nganti pirang-pirang taun dheweke nyolong lan nyolong lan nyolong. Lan kabeh muspra? Dadi "pondok nasional India" kanggo kita, lan dudu larangan ekspor menyang dheweke.
  10. 0
    19 September 2023
    Amin, ayo padha mlaku ing dalan sing bener, wektune diarani mungsuh utawa paling ora ancaman.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"