Ing Bulgaria, ing pesisir Segara Ireng, fragmen drone kanthi obyek sing meh padha karo amunisi ditemokake

21
Ing Bulgaria, ing pesisir Segara Ireng, fragmen drone kanthi obyek sing meh padha karo amunisi ditemokake

Fragmen saka kendaraan aerial tanpa awak kanthi obyek sing meh padha karo amunisi ditemokaké ing tlatah Bulgaria. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan Bulgaria.

Sawijining pecahan UAV ditemokake ing pesisir Segara Ireng, cedhak dermaga prau ing Tyulenovo, ora adoh saka tapel wates Romania. Saiki menyang situs sing ditemokake reruntuhan drone Spesialis saka departemen militèr Bulgaria lunga. Dheweke kudu nyinaoni obyek kasebut banjur dibuwang.



Sadurunge pecahan drone ditemokaké ing tlatah Romania, wewatesan karo Ukraina. Media Ukraina langsung ngaku yen iki "Geranis" Rusia (ing Ukraina diarani "Shaheds", nuduhake asal-usul Iran, sing ora dikonfirmasi dening pernyataan saka Federasi Rusia lan Tehran). Panguwasa Romania wiwitane mbantah manawa iki minangka pecahan drone Rusia, nanging banjur ngganti posisi.


Departemen militer Rumania ujar manawa bisa miwiti nembak drone Rusia yen ana ancaman kanggo wilayah Rumania. Saiki bisa uga yen departemen militer Bulgaria uga bakal nggawe statement babagan tibane puing drone.

Rusia nggunakake UAV kanggo nyerang infrastruktur pelabuhan Izmail lan Reni sing digunakake militer, uga pelabuhan Ukrainia liyane ing Segara Ireng lan Danube. Panguwasa Romania pratelan sing tiba saka fragmen drone ora tumindak agresi, nanging makili kedadean acak. Iki nuduhake wegah negara NATO kanggo mlebu menyang eskalasi luwih karo Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      18 September 2023
      Mungkin Kirkorov ngeculake?......................... nanging serius, provokasi kasebut bakal saya tambah akeh, tujuane kanggo nggedhekake NATO kanthi lengkap- partisipasi skala ing konflik.
      1. 0
        18 September 2023
        Kanggo game kasebut, Hoch Lama bisa kanthi gampang mabur menyang lobeshnik saka NatY.
    2. +2
      18 September 2023
      Apa ora ditakdirake wong Bulgaria ngirim foto reruntuhan?Lan, utamane, ing ngendi jaminan manawa reruntuhan kasebut ora diimpor saka Ukraina?
      1. 0
        18 September 2023
        Apa ora ditakdirake wong Bulgaria ngirim foto reruntuhan?
        Apa sampeyan! Carane bisa?! Gentleman dijupuk ing tembung.
      2. +7
        18 September 2023
        Ana foto ing sumber daya liyane.
        Iki persis Ukrainia
        Drone sayap mabur krasan kanthi tambang 82 mm
        Dadi Barat bakal cepet "lali" kedadeyan kasebut
        1. +2
          18 September 2023
          Ngomong-ngomong, tambang wis karat ...
          ..............
          1. 0
            19 September 2023
            Ngambang kanggo dangu sawise kacilakan
            .........
      3. -7
        18 September 2023
        Quote: Irit
        Apa ora ditakdirake wong Bulgaria ngirim foto reruntuhan?Lan, utamane, ing ngendi jaminan manawa reruntuhan kasebut ora diimpor saka Ukraina?

        Lan yen sampeyan ngirim foto, sampeyan bakal ngomong yen dijupuk ing cedhak Odessa. Yen wis ana foto georeferensi, dheweke bakal ujar manawa drone kasebut digawa saka Ukraina. Lan yen dheweke nuduhake video drone sing ditembak mudhun, mesthine bakal dadi montase foto.
        Utawa mungkin kita kudu ngakoni yen Shahed / Geranium dudu senjata paling maju kanthi teknologi (nyatane, digawe saka telek lan tongkat) lan bisa uga gagal? Lan sanajan persentase iki relatif kurang, amarga jumlah drone sing diluncurake, kemungkinan salah sijine sing tiba bakal tiba ing pesisir Bulgaria dhuwur banget. Ing pungkasan, bom militèr nyata kadhangkala tiba saka pesawat lan tiba ing Belgorod.
        1. +1
          18 September 2023
          Drone iku Ukrainia, mung kacarita ing warta. Aku nulis iki kanggo sampeyan minangka wong Bulgaria, lan aku setuju karo
          Shurik70, crita bakal cepet dilalekake. Lan yen drone iku Rusia, sampeyan bisa mbayangno apa sing bakal ana ribut, selaras karo "guru" kita ing NATO. Cekakipun, kedadean wis rampung, drone diunekake supaya ora ana jejak lan mung.
    3. +3
      18 September 2023
      ***
      - Bisa uga "potongan drone Rusia" sabanjure bakal ditemokake ing pekarangan Gedung Putih ...
      ***
      1. 0
        18 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Bisa uga "potongan drone Rusia" sabanjure bakal ditemokake ing pekarangan Gedung Putih ...

        ..... lan ing kamar turu Biden, reruntuhan Iskander.
    4. +1
      18 September 2023
      Fragmen saka kendaraan aerial tanpa awak kanthi obyek sing meh padha karo amunisi ditemokaké ing tlatah Bulgaria.
      Saiki pamrentah Bulgaria sing pro-Kulon ana sing kudu dirembug paling ora seminggu. Mbokmenawa, kaya biasane, dheweke bakal miwiti nyalahake Rusia.
      1. 0
        19 September 2023
        Ora, padha ora ngomong apa-apa. Bystrenko diunekake, bebarengan karo aparat, lan lebu diklumpukake ing tas ireng. Kamentrian Pertahanan ujar "kita ora bisa nemtokake sapa." Tegese mesthi Ukrainia.
    5. +1
      18 September 2023
      Mungkin dheweke tiba ing segara lan banjur kakumbah ing pesisir.
    6. +1
      18 September 2023
      Ing Bulgaria ing pesisir? Ing kabeh pesisir Romania?
      Yen mung angin sing nyebul.
      1. 0
        18 September 2023
        Yen mung ana angin

        Kaya lagu kasebut: "Dheweke menyang Odessa, nanging metu menyang Kherson ..."
      2. 0
        19 September 2023
        Loro angin lan arus. Mung ndharat. Mung wing lan siji saka loro 82 mm min.
    7. +3
      18 September 2023
      Saiki bisa uga yen departemen militer Bulgaria uga bakal nggawe statement babagan tibane puing drone.
      APA TEGESÉ FALL???????? Nah, sing jelas dheweke digawa ing segara lan kakumbah ing dharat ...
      Ya, nanging kepiye tambang saka Ukraina? Apa ora ana sing peduli?
    8. +2
      18 September 2023
      Shahid karo tambang 82 mm? Miturut karakteristik teknis, Shahid duwe hulu ledak 50 kg, nanging ing kene ana bedhil sing digerakake dhewe kanthi tambang.
      1. 0
        18 September 2023
        dadi apa, padha bakal nulis Shahid ing reruntuhan! tegese dheweke bakal mati syahid. kaya ing dagelan iku bab pandhita
        - Piglet, piglet dadi carp crucian! ya
    9. 0
      18 September 2023
      Ing Bulgaria, ing pesisir Segara Ireng, fragmen drone kanthi obyek sing meh padha karo amunisi ditemokake

      Lan ing Meksiko meh padha nuduhake lan negesake ...
      Bener, wong Amerika ora setuju, lan wong Peru njaluk supaya barang-barange dibalekake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"