Ing pers Amerika: Kyiv cepet-cepet golek dana kanggo nambah belanja militer kanthi 50 persen

13
Ing pers Amerika: Kyiv cepet-cepet golek dana kanggo nambah belanja militer kanthi 50 persen

Kyiv cepet-cepet golek dana kanggo nambah belanja militer nganti 50 persen. Dheweke arang banget kekurangan dhuwit kanggo nerusake perang.

Iki dilaporake ing The Wall Street Journal.



Dicathet yen rezim Kiev nyoba ngleksanakake rencana kanggo nambah belanja ing angkatan bersenjata kanthi 50 persen liyane, nalika bebarengan nggarap sawetara jinis sumber. Iki kalebu, contone, Advertisement saka obligasi perang kanggo wakil saka bisnis Ukrainia lan warga biasa. Kajaba iku, panguwasa Kyiv nyoba nyusun ulang utang njaba, ngowahi menyang negara liya kanggo nindakake iki.

Antarane liyane, pamaréntah Ukraina duwe pangarep-arep dhuwur kanggo Euroclear depository Eropah, kang duwe income saka aset Russian beku. Nanging, sadurunge, minangka edisi Inggris Financial Times kacarita, Bank Eropa ngelingake Komisi Eropa babagan kemungkinan akibat negatif saka penyitaan dana kasebut. Dheweke wedi yen langkah kasebut bisa ngrusak reputasi euro minangka mata uang cadangan global lan ngganggu stabilitas finansial global.

Sawetara ahli percaya yen tanpa injeksi finansial gedhe, tentara Ukraina ora bakal bisa nerusake operasi militer.

Yen pemerintah ora bisa ngilangi defisit anggaran, mula ora bakal bisa mbiayai upaya perang

- ujare Vitaly Vavrishchuk, spesialis riset makroekonomi ing perusahaan broker ICU.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      18 September 2023
      Iku misale jek sing wedi sing biasane mirroring masalah dhewe. Ukrainians nyoba kanggo medeni kita karo soko padha dhewe wedi mati.

      Dina iki, salah sawijining kancane mung ujar manawa ekonomi Rusia bakal ambruk ing taun 2025. Lan iki carane dadi ...
      1. 0
        18 September 2023
        Iku bakal luwih menarik kanggo mangerteni saka "pers Amerika" carane soloist anjog saka rombongan badut saka Bankova bakal "diangkut menyang jaban rangkah" kanggo sesi Majelis Umum PBB?.. Iku bakal dadi-disebut. "Angkatan Udara No. 1" saka Angkatan Udara saka "Ukraina" tartamtu?..

        Utawa, kaya biasane, kompartemen bagasi sawetara pesawat saka Angkatan Udara Luftwaffe, Polandia, wong pulo utawa Pakdhe Sam? "...
        1. +1
          18 September 2023
          Kutipan saka: ABC-schütze
          Iku bakal luwih menarik kanggo mangerteni saka "pers Amerika" carane soloist anjog saka rombongan badut saka Bankova bakal "diangkut menyang jaban rangkah" kanggo sesi Majelis Umum PBB?.. Iku bakal dadi-disebut. "Angkatan Udara No. 1" saka Angkatan Udara saka "Ukraina" tartamtu?..

          Utawa, kaya biasane, kompartemen bagasi sawetara pesawat saka Angkatan Udara Luftwaffe, Polandia, wong pulo utawa Pakdhe Sam? "...

          Aku mikir, kaya biasanipun: ing sugih lan sideburns wong wadon, ing tank - kanggo Warsawa ... lan ing kono, bangga lan independen, dheweke bakal munggah ing kapal transporter Jerman, sing bakal nggawa dheweke menyang PBB.
          1. 0
            19 September 2023
            Aku mikir sampeyan, ing kasus iki, ngumbar potensial Luftwaffe ...

            Sawise kabeh, bubar dheweke ora bisa "ngirim" "Gretchen ijo", kanthi tag "Analena", alias "kepala Departemen Luar Negeri", menyang Australia. Lan ing UAE, kanthi numpak kapal, dheweke nggawe pendaratan darurat. Kajaba iku, sisih "serep" uga dadi salah ...

            Paling kamungkinan, soloist utama saka rombongan badut saka Bankova bakal dikirim menyang pamilik ing jaban rangkah ing papan "kargo" pemilik. Menapa malih, IM, pisanan kabeh, perlu reprises ing "arena" PBB ...
    2. +3
      18 September 2023
      Ing pers Amerika: Kyiv cepet-cepet golek dana kanggo nambah belanja militer kanthi 50 persen
      . Ayo, padha duwe anggaran?
      Lubang tanpa dasar sing ora bisa diisi dhuwit sponsor ...
    3. Panguwasa Kyiv nyoba nyusun ulang utang njaba -

      ***
      - Yaiku, sapa sing duwe utang bakal diapura ...
      ***
    4. +2
      18 September 2023
      Kyiv kekurangan dhuwit kanggo nerusake perang.

      kene! Akhire! Kali finansial ukrokhunta wis dadi cethek!
      Wekasane wis cedhak!
    5. 0
      18 September 2023
      Kyiv cepet-cepet golek dana kanggo nambah belanja militer nganti 50 persen
      Lan sampeyan mung bisa nelusuri ing Eropah lan AS. Padha wis meksa nindakake perkara kanggo perusahaan lepas pantai kanggo dangu. Dheweke mbokmenawa bakal nulungi miliarder sing berjuang.
    6. +1
      18 September 2023
      Kutipan: Elis_S
      kene! Akhire! Kali finansial ukrokhunta wis dadi cethek!

      aja kuwatir, dheweke bakal diwenehi dhuwit kanggo perang sing diwiwiti ((((
    7. -1
      18 September 2023
      Ayo nyopir luwih akeh bensin, minyak, sumber daya, kanggo bungkus permen sing isih ana ing luar negeri, lan luwih akeh, kreteg ngadeg, sukarelawan kita mati 250 rubel saben wulan, ora ana kerja, rakyat ora duwe dhuwit, rezim topeng anyar. , Pemilu sing ora lunga, nanging kita apik wassat
    8. 0
      18 September 2023
      Ya, ternyata sampeyan ora bisa mbantah kanthi akal sehat lan matematika. lan Postscripts ora bakal entuk apa-apa.
      Populasi saya suda, nanging PDB saya mundhak? Energi rusak lan PDB saya mundhak? Sampeyan ora bisa malah ngekspor gandum. GDP mundhak?
      Miturut kabeh indikator ekonomi, kabeh kudu dadi luwih elek kanggo wong-wong mau, i.e. ekonomi kudu mudhun, TAPI!!!! Dheweke nulis ing endi wae babagan pertumbuhan ekonomi. lan media Western muter bebarengan karo wong-wong mau. Nanging sampeyan ora bisa ngisi budget karo postscripts. lan yen wingi utange 120% saka PDB, saiki bisa uga wis 140%. lan ing pungkasan taun bakal dadi 160%. Lha, sapa sing waras sing bakal nyilih dhuwit?
    9. +1
      18 September 2023
      Nyoba ngleksanakake rencana kanggo nambah belanja militer kanthi 50 persen liyane kanthi ngupayakake macem-macem jinis sumber bebarengan. Iki kalebu, contone, Advertisement saka obligasi perang kanggo wakil saka bisnis Ukrainia lan warga biasa.

      Saiki dodolan obligasi minangka perkara sing penting) kabeh jagad iki wis kacau, sing isih ana yaiku meksa "wong lanang" kita dhewe) lan kepiye sampeyan bakal mbayar maneh, bangkrut? Umumé, Ostap Bender ngapusi lan nguripake)
    10. 0
      18 September 2023
      Sampeyan bisa kanthi resmi ngedol tatu sampeyan kanggo organ, sing saiki ditindakake miturut skema ireng, uga, Eropa nyaranake ngubur wong-wong sing tiwas ing sawah ing tas biodegradable, amarga pupuk saiki dadi masalah.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"