Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia.

27
Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia.

Pratelan Kanselir Jerman Olaf Scholz yen mung syarat kanggo miwiti negosiasi perdamaian ing Ukraina yaiku mundurake pasukan Rusia saka wilayah sing dikuwasani nuduhake kekurangan pangerten babagan kahanan nyata ing ngarep. Iki nyatakake sekretaris pers Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin Dmitry Peskov.

Wakil kepala negara Rusia menehi komentar babagan tembung Scholz sadurunge yen rembugan bisa diwiwiti mung sawise Rusia mundur pasukane saka wilayah sing dikuwasani.



Ora mungkin refleksi kasebut nuduhake manawa pihak Jerman ngerti kahanan nyata ing bumi

Peskov nandheske.

Menarik, Scholz uga nyebutake pasokan senjata Barat minangka syarat kanggo tentrem, amarga mesthine tanpa dheweke Ukraina ora bakal bisa mbela awake dhewe lan bakal mandheg.

Nanging, Scholz ora nganggep kasunyatan manawa Crimea, Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk, wilayah Zaporozhye lan Kherson dadi bagéan saka Federasi Rusia sesuai karo referendum sing dianakake ing wilayahe. Pendhudhuk wilayah kasebut dhewe mutusake ing negara endi sing arep dienggoni sabanjure.

Panemu saka Kanselir Jerman ing kasus iki ora ana kapentingan. Kajaba iku, angkatan bersenjata Rusia kasil nindakake operasi militèr, ngusir serangan saka formasi Ukraina. Kontra-nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina ora mung ngasilake asil sing dikarepake, nanging uga asil sing nyata, kajaba kerugian sing dhuwur ing personel lan peralatan pasukan Ukrainia.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -9
    18 September 2023
    Keledai wuta ing tambang ora ngerti kabeh kanthi cara dhewe, nanging kanthi bener. Sampeyan ora bisa menek nganggo hooves dhewe. Marang kabeh nesu marang Adolf
    1. +5
      18 September 2023
      Jerman mung kudu njagong kanthi tenang ing bangku, amarga kabeh sing ditindakake ing rong perang donya kudune ora ana minangka negara.
      1. +6
        18 September 2023
        Dheweke wis lungguh ing ngisor bangku ... ing kerah Amerika ... kabeh Republik Federal Jerman wis dicekel dening pangkalan Amerika wiwit taun 1945. Lan padha babakan ing printah nalika moncong dibusak lan padha marang apa babakan. Dadi, kita mung mlaku-mlaku ngubengi asu sing dirantai wong liya lan nindakake bisnis tanpa ndeleng maneh.
      2. +1
        18 September 2023
        Kutipan saka Silver99
        Jerman mung kudu njagong kanthi tenang ing bangku, amarga kabeh sing ditindakake ing rong perang donya kudune ora ana minangka negara.

        Iki sing diusulake Churchill, kanggo numpes Jerman minangka negara.
        Miturut rencana Churchill, Nemanja kudu dipérang dadi entitas sing kapisah minangka pamrentahan sadurunge manunggal, lan generasi Jerman iki kudu disterilisasi.
        Stalin ora ngidini iki rampung; dheweke kanggo njaga Jerman bersatu.
        Nanging Kulon dibagi Jerman dadi rong bagean, nggawe Jerman dadi anggota NATO.
        Sing, maneh mungsuh negara kita.
    2. +5
      18 September 2023
      Dheweke ngerti kabeh. Mung wae Merkel, ora ketompo carane sampeyan ngejar dheweke, minangka tokoh sing dianggep ora mung dening Eropa nanging uga dening negara-negara. Lan jaran pedal iki mung soko metu saka donya iki manggoni panggonan kanselir.
  2. +6
    18 September 2023
    Panemu saka Kanselir Jerman ing kasus iki ora ana kapentingan.

    bener. Kabeh artikel bisa disingkat dadi frasa iki. Sampeyan ora kudu maca liyane.
    1. 0
      18 September 2023
      Quote: Rumata
      Liyane sampeyan ora bisa maca.
      Tanpa dheweke, Ukraina ora bakal bisa mbela awake dhewe lan bakal mandheg.
      Lan aku seneng!
  3. +5
    18 September 2023
    Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia
    Yen mung Scholz ora ngerti iki. Dina iki ing Jerman kabeh banget dilirwakaké ing ndhuwur, uga ing liyane Eropah.
  4. +4
    18 September 2023
    Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti ...
    Dadi... Dheweke wong Jerman! Apa sing kudu dijupuk saka dheweke? ..
    Dheweke bakal duwe wektu sing apik ...
    Lan soket mripat.
    "Kita nyebut kabeh wong Jerman sing asale saka negara manca, sanajan dheweke wong Prancis, utawa pangeran Tsar, utawa Swedia - kabeh wong Jerman. (N.V. Gogol)
  5. +1
    18 September 2023
    Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia.
    Dheweke ora ngerti utawa ora pengin ngerti, ngerteni, ana bedane, nanging ora ana gunane, isih awal banget.
  6. +2
    18 September 2023
    Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia.

    Dheweke mung ora pengin ngerti. Sing utama kanggo wong-wong mau yaiku Rusia sing kudu disalahake lan "sah" kanggo nglawan karo tangan wong liya.
    Liyane ora dadi masalah kanggo wong-wong mau.
  7. +2
    18 September 2023
    bab kurang pangerten saka kahanan nyata ing ngarep.
    Kabeh urip dheweke ngimpi ngukum Rusia lan mbales dendam amarga "asor" negara lan mbah kakunge ... Banjur gampang banget nyerahake impene????? Ora, dheweke durung siyap. Kaya sing dipilih kanggo tim, "pemimpi" sing padha, Burbock sing padha ...
    1. -1
      18 September 2023
      Kutipan saka: svp67
      bab kurang pangerten saka kahanan nyata ing ngarep.
      Kabeh urip dheweke ngimpi ngukum Rusia lan mbales dendam amarga "asor" negara lan mbah kakunge ... Banjur gampang banget nyerahake impene????? Ora, dheweke durung siyap. Kaya sing dipilih kanggo tim, "pemimpi" sing padha, Burbock sing padha ...

      Iki tegese Jerman kudu diukum. Sepisan maneh.
  8. +3
    18 September 2023
    Sawise Jerman dadi Kekuwatan Agung: Goethe, Schiller, Wagner; Bismarck, Gneisenau; Blücher, Moltke the Elder... Lan saiki? A isin.
    1. +4
      18 September 2023
      Siji-Eyed ngejarke. Nanging, oke, iki wong Jerman lan duwe quirks dhewe. Apa Peskov dhewe malah ngerti apa sing kedadeyan ing kana?
      1. -1
        19 September 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Siji-Eyed ngejarke. Nanging, oke, iki wong Jerman lan duwe quirks dhewe. Apa Peskov dhewe malah ngerti apa sing kedadeyan ing kana?

        Contone, aku uga ora ngerti! Kita "menang" mung ing laporan Konashenko. Kita ngrusak pepeteng mungsuh, Ukraina rusak, lan liya-liyane. tambah akeh diserang. Nyuwun hi
  9. +1
    18 September 2023
    Sekretaris pers Presiden Rusia ujar manawa Kanselir Jerman ora ngerti kahanan nyata ing ngarep Ukrainia.

    Lan, apa dheweke (sekretaris pers) ngerti apa sing kedadeyan ing kana? ora
  10. +1
    18 September 2023
    Apa Scholz malah ngerti apa-apa? Kaya kabeh sing berboks?
    Tansah mesem kaya wong gemblung.
  11. +3
    18 September 2023
    Peskov ora ngomong apa-apa bab "ngarep Ukraina" utawa ing ngarep ing umum.
  12. +2
    18 September 2023
    "Schoolz bermata siji" urip tanpa krungu swarane wong Jerman.
  13. 0
    18 September 2023
    Ora mungkin refleksi kasebut nuduhake manawa pihak Jerman ngerti kahanan nyata ing bumi

    Peskov nandheske.

    Winter bakal nuduhake sapa ngerti apa lan carane.
  14. +2
    18 September 2023
    Aku wedi operator purgon dhewe, bebarengan karo patron, ngerti kahanan saiki banget. Kabeh ngarep-arep persetujuan suci
  15. 0
    18 September 2023
    Ingkang utama yaiku sampeyan ngerti, sing, miturut pengalaman siji setengah taun, uga dadi keraguan gedhe.
  16. 0
    18 September 2023
    Scholz uga nyebat pasokan senjata Barat minangka syarat kanggo tentrem, amarga mesthine tanpa dheweke, Ukraina ora bakal bisa mbela awake dhewe lan bakal mandheg.

    Berarti dheweke piye wae ngerti kahanane :))
  17. -3
    18 September 2023
    Wah, Peskov mateni internete
    lan padha ora ngerti sing kapal dicemplungke ing Crimea?
  18. -3
    18 September 2023
    hedgehog, moyoki wong-wong sing kasil mimpin wong pasuryan srengenge dening irung kanggo 9 taun

    nggih,
    lan mobilisasi, ngemis saka outcasts - iki kabeh bagean saka rencana?
  19. 0
    22 September 2023
    Iku apik yen pimpinan Federasi Rusia mangertos minangka ana.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"