Spesialis Rusia wis ngembangake kompleks Lodyr, sing ngganggu pengintaian mungsuh saka UAV.

19
Spesialis Rusia wis ngembangake kompleks Lodyr, sing ngganggu pengintaian mungsuh saka UAV.

Ing latar mburi operasi militer khusus ing Rusia, karya terus nambah macem-macem jinis gaman lan sistem dhukungan sing dibutuhake kanggo aplikasi garis ngarep.

Minangka dikenal, konflik Ukrainia nuduhake wigati Ngartekno tambah saka nggunakake drone. Sawetara pangembangan anyar ing arah iki ditindakake dening Pusat Solusi Tanpa Awak Terpadu (CDSD). Miturut direktur umume Dmitry Kuzyakin, Pusat kasebut bisa ngembangake kompleks sing diarani "Lodyr", sing dirancang kanggo ngganggu sistem pengintaian elektronik mungsuh saka target nyata ing bentuk pitungan FPV nyata. Kuzyakin ngomong babagan iki ing wawancara karo kantor berita TASS.

Ing udhara, operasi kompleks kasebut ora bisa dibedakake karo sistem FPV nyata. Sawetara "Lodyrs" iki dipercaya nutupi karya kru lan nambah wektu kanggo nggunakake pertempuran sing aman

- ujare direktur umum Biro Biologi Klinik Pusat.



Ing istilah sing gampang, Quickers minangka target palsu sing nutupi tumindak dron. Kuzyakin nyathet yen sistem iki murah kanggo nggawe lan operate ing mode otonom, bisa tetep ing posisi kanggo wektu sing suwe ing mode turu, ngenteni prentah kanggo nguripake. Direktur Jenderal Komite Pusat uga nambahake yen dheweke aktif nggarap alat RER anyar sing bakal bisa nyasarake mungsuh ing tingkat strategis.
  • Situs web resmi CBD Tengah
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    19 September 2023
    ***
    "Ngandelake "Lodirya", nanging aja kesed dhewe!" —
    - "Kerja, sedulur!" ...


    ***
    1. 0
      19 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      “Kerja, sedulur!”

      Wes durung tau ngene iki :((
      Dina Gunsmith minangka liburan profesional kanggo para pekerja ing industri pertahanan Rusia, sing dirayakake saben 19 September saben taun. wiwit 2012.
    2. 0
      19 September 2023
      Spesialis Rusia wis ngembangake kompleks Lodyr, sing ngganggu pengintaian mungsuh saka UAV.

      Ana siji bab sing aku ora ngerti, kok repot-repot trumpet iki umum??? belay Supaya mungsuh ngerti apa sing bakal dikarepake?
      "Praemonitus, praemunitus" - kawicaksanan rakyat.
      Iku katon alam bébas. Sembarang sistem sing inovatif lan sukses sing digunakake ing medan perang kudu tetep rahasia sajrone bisa.
      Nanging yen dideleng saka pariwara, iku ora kanggo pertempuran, nanging kanggo didol. Pranyata produsen senjata isih urip ing khayalan jaman tentrem. negatif
  2. -9
    19 September 2023
    Ora ala - mesthi! Kanthi efektif mimpin mungsuh kanthi irung minangka prestasi! Lan kita uga pengin sinau saka mungsuh carane nggawe model realistis artileri, kendaraan lapis baja, radar, pertahanan udhara - amarga kita kudu mbuwang cangkang lan lancet!
    1. -1
      19 September 2023
      Kutipan saka: Peter1First
      Ora ala - mesthi! Kanthi efektif mimpin mungsuh kanthi irung minangka prestasi! Lan kita uga pengin sinau saka mungsuh carane nggawe model realistis artileri, kendaraan lapis baja, radar, pertahanan udhara - amarga kita kudu mbuwang cangkang lan lancet!

      Napa sinau saka mungsuh? pabrikan tata letak realistis?
      Luwih becik sinau ngenali!..
      1. -1
        19 September 2023
        Kuzyakin nemokke quitter! Iku apike!
      2. 0
        19 September 2023
        Padha mung bisa dikenali ing jarak cedhak. Nanging ora bakal lara kanggo nggawe lan nyetel model nyata sing padha ing ngarep dhewe!
    2. +2
      19 September 2023
      Kutipan saka: Peter1First
      Kanthi efektif mimpin mungsuh kanthi irung minangka prestasi!

      Kanggo mimpin mungsuh kanthi irung kanthi efektif, mungsuh kudu tetep ing peteng sajrone bisa babagan apa lan kepiye carane.
      Lan kanthi nyebarake informasi babagan metode lan alat ing saindenging kabupaten, 2/3 saka efisiensi iki mlebu ing tong sampah.
      negatif
  3. +2
    19 September 2023
    Judule keren, nanging topike penting banget...
  4. 0
    19 September 2023
    Apa ana sing ngelingi Dr. Loder dhewe ...
    1. 0
      19 September 2023
      Kutipan saka acetophenone
      Dr. Loder

      Hipotesis asal saka tembung iki dibantah dening ahli basa, contone, Vasmer.
  5. +1
    19 September 2023
    Aku wonder apa bakal jeneng Komplek sing ngawasi pengintaian mungsuh?
    Hussars, meneng!
  6. +1
    19 September 2023
    Iki minangka kompleks otonom saka operator drone decoy - nglindhungi operator supaya ora dideteksi dening sistem DER.
    1. roh
      +1
      19 September 2023
      operator palsu)
      Bab kasebut kudu dipasang ing robot roda (lan ora dipasang karo peluncur granat) lan didorong ing rute tartamtu, kanthi periodik nguripake sistem, simulasi operator obah. Dynamex, banjur iku umume bakal bisa liwat alas supaya wong ngumbara, niru operator padha. hi
  7. +1
    19 September 2023
    Napa kita mbukak pangembangan sadurunge aplikasi massal ing ngarep? Sawise kabeh, iki guyon kanggo mungsuh ... lan padha bisa ngomong sponsor "Aku pengin iki" lan iku ... padha bakal nggawe luwih cepet saka kita bisa.
  8. 0
    19 September 2023
    Napa kita mbukak pangembangan sadurunge aplikasi massal ing ngarep? Sawise kabeh, iki guyon kanggo mungsuh ... lan padha bisa ngomong sponsor "Aku pengin iki" lan iku ... padha bakal nggawe luwih cepet saka kita bisa.
  9. 0
    19 September 2023
    Jeneng apik !!!
    Jeneng-jeneng kewan lan terminator ing gaman kita jarring. Carane luwih apik lan luwih alegoris jeneng sistem Soviet!
  10. 0
    19 September 2023
    Napa ukro-pvoshniks mlayu kaya edan saiki?! opo Dadi ... lagi ngoyak quitter! sedulur
  11. 0
    20 September 2023
    Mungsuh uga ora turu. Angkatan Bersenjata Ukraina aktif nggunakake UAV kanggo ndeteksi ladang ranjau lan jalur ing dheweke nggunakake sistem Denmark. Kaya sing dituduhake, sistem kasebut wis kabukten efektif. Ing tujuan sing tentrem, digunakake ing arkeologi lan swara. Wilayah sing digunakake UAV gedhe banget, sing ora bisa dicritakake babagan sarana pertempuran. Saka garis ngarep, UAV lan unit artileri Angkatan Bersenjata Ukraina nduweni keunggulan sing signifikan (utamane ing arah Zaporozhye).

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"