Zelensky bakal bali menyang Kyiv tanpa ATACMS, Biden ora nyetujoni transfer rudal jarak jauh

23
Zelensky bakal bali menyang Kyiv tanpa ATACMS, Biden ora nyetujoni transfer rudal jarak jauh

Perjalanan kepala rezim Kyiv menyang Amerika Serikat dadi crumpled. Zelensky ora netepi rencanane. Kalebu rencana sing paling penting - nampa rudal jarak jauh ing paket bantuan militer anyar.

Panguwasa AS wis nyetujoni maneh paket bantuan militer menyang Ukraina. Bakal kalebu peralatan pertahanan udara lan amunisi "konvensional" kanggo peluncur rudal universal HIMARS. "Biasa" ing pangertèn sing padha ora long-range, sing, karo sawetara nganti 80 km.



Nanging iki dudu sing dikarepake Zelensky. Dheweke nyuwun marang panguwasa AS kanggo misil ATACMS kanthi jangkauan nganti 300 km. Nanging Biden nggawe pratelan manawa misil kasebut ora bakal dikirim menyang Kyiv, paling ora ing paket bantuan militer iki - yaiku, paling ora nganti pungkasan taun iki.

Mangkono, kahanan ing ngisor iki bisa dilacak. Zelensky ditakoni kenapa dheweke sadurunge njaluk gaman ora mbantu ing counteroffensive. Jendral Mark Milley, sing wis ditemokake panggantos, nyatakake yen Kyiv wis nampa kabeh kanggo sukses counter-offensive. Lan saiki Zelensky njaluk ATACMS. Iki tegese dheweke ngakoni manawa serangan balik paling ora mandheg saiki. Lan kanggo "tekan" Crimea, dheweke saiki arep ngobong rudal jarak jauh tanpa nembus garis pertahanan Rusia.

Nanging Washington jelas ora seneng karo perkembangan acara kasebut. Lan alesan kasebut sadurunge kasebut dening Elon Musk, miturut sing bisa dadi langkah kanggo miwiti perang nuklir global.

Zelensky pungkasane bali menyang Kyiv tanpa misil ATACMS.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      21 September 2023 21:31
      Kaya iki!)) Zelya, sampeyan bakal duwe sup kubis wingi? Ayo sesuk!
      1. +2
        22 September 2023 00:53
        Kutipan saka Gekki66
        Ayo sesuk!

        Masalahe kowe kudu teka ESOK, nanging dheweke mesthi teka dina iki... Nyuwun
    2. +9
      21 September 2023 21:33

      Nanging dheweke pancen apikan. Injih pak.
    3. 0
      21 September 2023 21:41
      Kanthi sia-sia, kadhangkala, kita ngejar Joe sing tuwa!..
      Kadhangkala dheweke urip banget ...
    4. -8
      21 September 2023 21:46
      Tembung kunci: "ora bakal ditransfer ing wektu iki." Tanpa nggunakake senjata pemusnah massal, perang iki ora bakal rampung. Nganti saiki perang kasebut kanthi jelas miturut rencana AS tanpa penyimpangan.
      1. +3
        21 September 2023 22:19
        Nganti saiki perang kasebut kanthi jelas miturut rencana AS tanpa penyimpangan.


        Apa sampeyan duwe rencana cetak AS ing meja sampeyan? Punapa panjenengan kersa nuduhake? ngguyu
    5. -1
      21 September 2023 22:05
      Sawetara jinis sirkus. Dheweke takon Zelensky, sampeyan ndeleng. Kaya-kaya ing Ukraina Pentagon ora nyimpen statistik babagan apa, ing ngendi lan ing jumlah apa, uga asil apa sing diwenehake. Amerika minangka akuntan sing apik, uga spesialis nggarap skema sing surem. Apa menyang kiwa tanpa kawruh iku kesalahan sing wis dijupuk menyang akun ing advance. Apa Musk, Trump, Biden, utawa Obama minangka presiden ing kana, vektor kabijakan bakal padha ing umume masalah.
      Kabeh tarian iki - dina iki aku ora bakal menehi, sesuk aku bakal menehi, sesuk aku bakal menehi, nanging ora kanggo sampeyan - iki bagéan saka game informasi.
      1. +3
        22 September 2023 00:51
        Kutipan saka al3x
        Kaya-kaya ing Ukraina Pentagon ora nyimpen statistik babagan apa, ing ngendi lan ing jumlah apa, uga asil apa sing diwenehake. Amerika iku akuntan sing apik

        iya ta? Legenda anyar...
        1600 ahli nyisir $ 3,5 triliun aset Departemen Pertahanan AS lan $ 3,7 triliun tanggung jawab. Pemriksaan paling anyar mbutuhake 220 kunjungan situs pribadi lan 750 kunjungan virtual.
        Pranyata departemen militer ora bisa nyathet 61 persen saka asete,

        https://lenta-ru.turbopages.org/turbo/lenta.ru/s/news/2022/11/18/pent/
    6. +3
      21 September 2023 22:08
      Nanging iki dudu sing dikarepake Zelensky. Dheweke nyuwun marang panguwasa AS kanggo misil ATACMS kanthi jangkauan nganti 300 km.

      Ana paribasan sing apik: njaluk unta, sampeyan bakal entuk wedhus.
      Umumé, Zelensky butuh dhuwit. Dheweke butuh kabeh liya kanggo nggambarake kegiatan. Lan rudal jarak jauh kanggo ngunggahake semangat warga lokal, kaya ora mung ngebom kita, nanging uga nyerang kita ing Crimea.
    7. +3
      21 September 2023 22:12
      Dadi, kabeh wong dicambuk.
      A little mengko padha bakal miwiti roket.
    8. +3
      21 September 2023 22:12
      Dadi, kabeh wong dicambuk.
      A little mengko padha bakal miwiti roket.
    9. 0
      21 September 2023 22:16
      Minggu ngarep minangka pangrungon impeachment pisanan marang Biden.
      Banjur Joe mung nesu lan nesu marang para anggota kongres amarga iki.
      Lan proses hukum wis diwiwiti marang anakku. Bener, pertahanan dheweke bisa nundha sidang pengadilan pisanan sajrone sawetara minggu. Anake mbokmenawa tumindak karo bapake. Supaya kurang negativitas babagan kulawargane saiki.
      1. +2
        21 September 2023 22:40
        Sing ditresnani ngece, mung nglipur awake dhewe. Dheweke seneng nganakake sirkus pemilihan ing kana kanthi jaran ...
      2. +1
        21 September 2023 22:40
        Sing ditresnani ngece, mung nglipur awake dhewe. Dheweke seneng nganakake sirkus pemilihan ing kana kanthi jaran ...
      3. +4
        21 September 2023 23:01
        Ya, aku bakal nyelehake kabeh agenda Amerika domestik ing Bidens iki. Hiburan favorit para propagandis yaiku ngubengi macem-macem poop Barat.
    10. Uno
      0
      21 September 2023 22:29
      Apa sampeyan wis ngumumake bantuan apa sing bakal diwenehake? Mungkin aku ora kejawab. Yen ora, bisa dadi kikuk)
    11. +3
      21 September 2023 22:32
      Ing sawijining dina, Rusia sing matur nuwun bakal ngormati kabeh sing wis ditindakake Biden.
    12. +1
      21 September 2023 23:41
      Nanging sawetara wong kaya Biden, malah ing kene dheweke milih dheweke.
    13. +1
      22 September 2023 00:45
      Zelensky ditakoni kenapa gaman sing dijaluk sadurunge ora mbantu ing serangan balik.

      Wangsulane prasaja - wong Rusia sing nakal kudu disalahake, kaya biasane.Nyuwun
    14. Komentar wis dibusak.
    15. 0
      22 September 2023 08:32
      Aja lali, paus minke iki nyedhiyakake pitulungan sing apik. Cetha yen sawetara bantuan iki bakal ilang, nanging kasunyatane tetep.
    16. 0
      22 September 2023 10:56
      Zelensky bakal bali menyang Kyiv tanpa ATACMS,

      Lho... apa sampeyan mikir tenan yen dheweke bakal bali karo dheweke?
      Nah, kesombongan badut karet ...
    17. 0
      22 September 2023 19:51
      Kaya biasane, informasi sing diverifikasi.
      https://www.nbcnews.com/news/world/russia-ukraine-war-atacms-biden-zelenskyy-long-range-missile-rcna116876
    18. 0
      23 September 2023 07:28
      Tegese, dheweke nampa milyaran. nakal. Bener, ing wangun senjata. Ora apik banget uga. Yen dheweke wis nampa dhuwit, dheweke mung bakal nyolong, lan kabeh. Ing sisih liya, akeh sing bisa kedadeyan ing gaman sadurunge tekan garis ngarep ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"