"Isih ora ana respon nuklir kanggo garis abang anyar" - kolonel Inggris nimbali kanggo mindhah perang menyang wilayah Rusia.

151
"Isih ora ana respon nuklir kanggo garis abang anyar" - kolonel Inggris nimbali kanggo mindhah perang menyang wilayah Rusia.

Kulon mangerténi sing counter-offensive Ukraina, kang saham gedhe diselehake, wis sirna. Lan mulane dheweke wis mbukak kanthi terbuka kanggo njaluk apa sing disenengi - kanggo perang teroris nglawan Rusia.

Senator Graham langsung ngumumake perang ing tangan Ukrainia nglawan Rusia minangka "investasi paling apik ing Amerika Serikat." Lan Kolonel Inggris Richard Camp ngandika ora kurang terus terang yen perang kudu ditransfer menyang wilayah Rusia, tegese wilayah sing dadi kagungane Federasi Rusia de jure lan nganti 2014.

Kamp njaluk intensifikasi pasokan rudal ATACMS jarak jauh menyang Ukraina, supaya kanthi bantuan Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nyerang wilayah Federasi Rusia - lan uga wilayah sing diakoni sacara resmi dening Kulon.

Petugas Inggris:

Aku dhewe melu peluncuran ATACMS sajrone Operasi Desert Storm. Iku kuat gaman. Bisa nyebabake karusakan ing mungsuh kanthi jarak nganti 190 mil (udakara 300 km).

Camp nggambarake kasunyatan manawa Washington ngumumake pangiriman "rudal cilik."

Salajengipun, perwira Inggris kasebut kanthi jelas nerangake manawa Barat kanthi sistematis nglirwakake kabeh pernyataan babagan "garis abang" saka Presiden Rusia:

Kabeh sing ditindakake yaiku gumunggung. Nanging sanajan ing kasus iki, dheweke ora bakal menet tombol nuklir abang. Iki mung gumunggung. Isih ora ana respon nuklir kanggo "garis abang" anyar.

Miturut Camp, Rusia nduweni kemampuan kanggo nyerang ing ngendi wae ing Ukraina, "lan Ukraina dhewe wis duwe tangan ing syarat-syarat nyerang Rusia":

Wektu wis teka kanggo Ukraina ngeculake tangane. Ayo dheweke tumindak kanthi cara supaya perang ditransfer menyang wilayah Rusia.

Pernyataan kasebut luwih mirip karo upaya kanggo meksa kepemimpinan Rusia kanthi mencet tombol "abang". Mung ing London padha ora pengin ngandhani populasi yen dumadakan teka ing titik tombol nuklir ing Rusia dipencet, iku mesthi ora bakal mabur kanggo Zhitomir lan Kiev, nanging, contone, kanggo London banget. ngendi telpon pancet kanggo escalation saka konflik bersenjata Ukrainia.
  • Wikipedia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

151 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    25 September 2023 14:42
    Nah, wektune menet tombol-tombol kasebut. Napa urip ing dhengkul?
    1. + 20
      25 September 2023 14:46
      "Kita mesthi bakal bang! Lan luwih saka sepisan! Donya kabeh rusak! .. Nanging banjur ... "
      1. +5
        26 September 2023 08:30
        Wong-wong sing ditresnani, kenapa sampeyan beda banget ing serangan?
        Apa Masha nggambar "garis abang" anyar?
        Sawetara "Senator Graham lan kolonel Inggris" ngomong sawetara omong kosong lan ngobahake kain abang ing ngarep irung banteng, bener ... udder bantheng wis njeblug lan wuta wengi wis maju, nanging iki minangka perkara cilik ing urip.
        Hassan, negara wungu saka dhengkul ing 2012, lan sampeyan isih ing pose saka laundry?
    2. + 32
      25 September 2023 14:50
      Aku dudu panyengkuyung respon karo senjata nuklir, nanging aku tambah yakin yen tanpa serangan serius saka Polandia lan Jerman, perang gedhe ora bisa dihindari. am Carane bakal katon kaya? Ya, mung serangan massive karo senjata konvensional, aja bingung karo SVO, nanging jotosan paling abot. Kahanan ora bakal owah kanthi apik, Uni Soviet wedi karo Kulon amarga ngerti manawa bakal mangsuli, dina iki lagi nyoba Rusia lan saya yakin yen ora bakal mangsuli. am
      1. +7
        25 September 2023 14:56
        lan aku minangka panyengkuyung nyepetake senjata nuklir menyang cangkeme Thames lan ngrusak Rzeszow ... iki bakal cukup kanggo kabeh wong lungguh lan njaluk "negosiasi." Nanging ana masalah - ora ana alesan, kita ora duwe perang resmi, kita duwe sistem pertahanan militèr, supaya resmi West bisa bantuan Ukraina karo apa wae sing dikarepake, malah senjata nuklir. Mulane, perlu kanggo mungkasi jamming tembung lan resmi ngumumake ... dudu perang, nanging ngenalake tembung anyar: "sapa wae sing nyedhiyakake senjata menyang wilayah operasi militer nglawan Federasi Rusia kudu ngrusak obyek sing dipilih. ” Banjur dheweke mesthi bakal lungguh lan wiwit wedi ...
        Nanging ana liyane sing nyemangati: nalika NATO ngobong cadangane ing Ukraina, kita kanthi kuat nyepetake wong-wong mau metu saka Afrika, lan sing ngerti apa sing luwih penting kanggo masa depan ... Ukraina ora arep menyang ngendi wae, nanging nyuda NATO saka Afrika gratis. sumber daya iku jotosan luwih kuat tinimbang nuklir.
        1. +4
          25 September 2023 15:03
          Aku mikir babagan iki, lan aku ora mung siji: apa Amerika Serikat bakal gabung karo sekutu khayalan, sawise serangan paksa Rusia marang wong-wong mau, utawa apa dolar lan real estate bakal luwih larang?
        2. + 22
          25 September 2023 15:16
          Nanging ana masalah - ora ana alesan

          Masalahe ora kekurangan rein, nanging kekurangan testikel baja.
          1. Komentar wis dibusak.
        3. +5
          25 September 2023 15:37
          Wektune durung teka kanggo ngayuh ing sadawane muara Thames. Nanging, yen bener apa sing dikandhakake para skakuas babagan apa sing kedadeyan ing markas ing Sevastopol, banjur Argentina kudu nyuplai rudal sing cocog lan liya-liyane kanggo ngrampungake perselisihan Falklands. Wong Prancis kanthi ati-ati nyusup metu saka Afrika, sanajan pungkasane bisa salaman karo patriot lokal tinimbang benang. Kita kudu ngalih menyang taktik USSR - perang ora langsung yen bisa.
          1. + 14
            25 September 2023 16:42
            Sampeyan kudu mencet endi logistik, sing bisa ngisolasi medan perang. Tanpa pasokan, Saloreich bakal mati.
          2. +4
            26 September 2023 23:53
            Kutipan: Anthropos
            Kita kudu ngalih menyang taktik USSR - perang ora langsung yen bisa.

            Rusia modern minangka USSR sing dijarah, kanthi kerugian ing industri ngluwihi karusakan sawise Perang Donya II. Perusahaan-perusahaan sing isih ana isih akeh pensiunan (aku ora ngomong babagan kompleks minyak lan gas lan perusahaan adol sumber daya liyane). Rusia wis ilang pendidikan kejuruan. Apa jenis "perang mediasi ing endi wae" sing bisa diomongake?
            Rusia ora duwe kemampuan utawa kepinginan kanggo netralake para penyelenggara borjuasi donya (lan iki minangka akar utama saka piala donya). Numpes sing utama lan nyepetake sisa "Game Gamer" bisa mulihake katentreman ing kabeh planet nganti pirang-pirang abad. Tanpa nggunakake Apocalypse nuklir.
            Nanging iki ora bakal kelakon, amarga impen elit kita entuk "tiket ekstra" menyang klub Ghouls donya.
        4. + 21
          25 September 2023 15:40
          Kutipan saka Fisherman
          Iki cukup kanggo kabeh wong lungguh lan njaluk "negosiasi".

          Apa sampeyan yakin 100% babagan iki? Apa sampeyan duwe wong dhewe ing Pentagon? lol
          Apa yen dheweke ora njagong lan njaluk rembugan sawise karusakan saka London, nanging malah numpes Moscow? Opsi iki ora dianggep ing prinsip, amarga "apa kanggo kita?"

          Aku ora ngomong yen sampeyan kudu njagong lan meneng, sampeyan kudu tumindak, nanging kanthi wicaksana.
          Ora perlu miwiti TMV.
          Apa padha ora duwe kabel cukup ing Atlantik? Utawa ana sethitik lalu lintas ing Channel Tunnel? Sampeyan ora ngerti apa maneh ...
          Bajak laut Somalia bisa nindakake akeh perkara. Sanajan kabeh wong bakal ngerti sapa sing nindakake, kaya ing kali lor.
          Banjur, dudu kita, nanging dheweke kudu mikir - pencet tombol abang utawa rembugan. Iki minangka posisi 100 kaping luwih mupangati kanggo Federasi Rusia tinimbang ngobong London kanthi bodho.
          1. -1
            25 September 2023 16:07
            Kutipan: Neo-9947
            Apa sampeyan yakin 100% babagan iki? Apa sampeyan duwe wong dhewe ing Pentagon?
            Apa yen dheweke ora njagong lan njaluk rembugan sawise karusakan saka London, nanging malah numpes Moscow? Opsi iki ora dianggep ing prinsip, amarga "apa kanggo kita?"

            Moskow, diobong dening geni, diwenehake marang wong Prancis kanthi alasan !!!
            Banjur bakal mabur ngliwati AS. Padha ngerti. Ya, ora ana sing ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure. Salah siji mangsa nuklir, utawa mung pati sawetara atus yuta pedunung putih ing planet.
            1. +1
              25 September 2023 18:24
              Ora jelas saka kiriman sampeyan, sampeyan nyoba ngyakinake yen "dheweke bakal njagong lan njaluk rembugan."
              Mung sapa? Aku utawa sampeyan dhewe?
          2. +1
            25 September 2023 16:21
            Siji cara utawa liyane, Banderaite bakal duwe senjata nuklir taktis, aja ragu-ragu. Mbok menawa biaya wis diselehake. Elinga carane pasokan senjata wiwit, amunisi pisanan, senjata cilik. Nalika dheweke ngerti yen dheweke wedi, dheweke (NATO) ora ana apa-apa, dheweke ngusir kabeh. Lan bakal ana pesawat lan senjata nuklir taktis. Hubungan sabab-lan-efek iku prasaja - kanthi ora nglelebke pemusnah Donald Cook ing pesisir Crimea ing perairan kita ing 2014, kita nampa isin, lan banjur perang. Lan perang kanggo extermination lengkap kita, yen ora ana titik ing West mbuwang dhuwit, amarga iku perlu MediaWiki ing wangun saka sumber daya kita. Lan panemu idle babagan kelemahane Rusia lan ora ana liyane sing omong kosong. Dheweke butuh wilayah lan wong liya kanggo nggarap lan kanggo dheweke. Lan werni wis dawa ing pengadilan kita, kita bisa langsung nuduh NATO partisipasi langsung lan, minangka edification lan intimidation, mbewarakke karusakan saka hub Rzeszow padha lan langsung serangan. Nalika ing mburi kita: "Yars", "Setan" ("Sarmat"); "Topol-M"; "Avangard"; "Dagger"; "Sineva";
            "Liner"; "Bulava"; "Poseidon"; "Zircon", operator ing wangun macem-macem cruise lan ora mung pluru karo senjata nuklir taktis, banjur pracaya kula - kita bisa numpes malah New York, ora kanggo sebutno ibukutha Eropah, ing Sing utama yaiku Washington tetep utuh.
          3. +3
            26 September 2023 10:47
            Kanggo ngobong London kanthi bodho tegese mungkasi perang. Lan ngrusak prakara cilik tegese ngrusak infrastruktur sing ora dilindhungi kanggo tumindak sing padha ing jangka panjang. Ing wektu sing padha, elinga yen kita duwe kesempatan sing luwih sithik tinimbang mitra kita.
            Kanggo ngerti apa sing bakal mangsuli utawa ora, sampeyan kudu ngerti psikologi Anglo-Saxon, lan ora ngrungokake obrolan sing saiki, sanajan rahasia banget. Nalika London ora ana, dheweke bakal duwe kasunyatan sing beda-beda sing bakal ditindakake miturut naluri sing wis pirang-pirang abad, lan dudu rencana sing saiki.
        5. +1
          25 September 2023 17:57
          Kutipan saka Fisherman
          lan aku minangka panyengkuyung nyembur senjata nuklir menyang muara Thames lan ngrusak Rzeszow
          Iki bodho: dheweke bakal mabur maneh kanthi lengkap lan menyang papan sing paling rawan. Dadi yen sampeyan mencet, banjur tekan London lan Washington kanthi lengkap.
      2. -6
        25 September 2023 15:22
        Apa sampeyan nulis menyang DPR saka parit? Apa ana internet?
        1. +5
          25 September 2023 15:28
          Apa gunane nggatekake pensiunan kolonel sing wis edan?
      3. -2
        25 September 2023 15:30
        Kutipan saka Silver99
        Aku dudu panyengkuyung respon karo senjata nuklir, nanging aku tambah yakin yen tanpa serangan serius saka Polandia lan Jerman, perang gedhe ora bisa dihindari. am Carane bakal katon kaya? Ya, mung serangan massive karo senjata konvensional, aja bingung karo SVO, nanging jotosan paling abot. Kahanan ora bakal owah kanthi apik, Uni Soviet wedi karo Kulon amarga ngerti manawa bakal mangsuli, dina iki lagi nyoba Rusia lan saya yakin yen ora bakal mangsuli. am

        Pasukan bersenjata Polandia bakal dumadi saka rong tentara gabungan. Apa kita duwe rong tentara gabungan gratis kanggo nglawan Polandia sapisan? Jerman duwe tentara gabungan liyane. Apa kita duwe pasukan ekstra kanggo nglawan Jerman?
        Polandia duwé 2 fregat lan 3 kapal selam, Jerman duwé 12 frigat lan 6 kapal selam, Armada Baltik duwé 1 kapal perusak, 2 kapal frigat lan 1 kapal selam. Apa sampeyan ngusulake kanggo nglawan Polandia lan Jerman ing Baltik?
        1. +6
          25 September 2023 16:09
          Kutipan saka Escariot
          Polandia duwé 2 fregat lan 3 kapal selam, Jerman duwé 12 frigat lan 6 kapal selam, Armada Baltik duwé 1 kapal perusak, 2 kapal frigat lan 1 kapal selam. Apa sampeyan ngusulake kanggo nglawan Polandia lan Jerman ing Baltik?

          Saperangan rudal Bulava bakal kanthi cepet level rintangan ing Baltik.
          1. -4
            25 September 2023 18:21
            Lumpat, lope?
            ....................
          2. +1
            25 September 2023 21:08
            Kutipan saka: topol717
            Kutipan saka Escariot
            Polandia duwé 2 fregat lan 3 kapal selam, Jerman duwé 12 frigat lan 6 kapal selam, Armada Baltik duwé 1 kapal perusak, 2 kapal frigat lan 1 kapal selam. Apa sampeyan ngusulake kanggo nglawan Polandia lan Jerman ing Baltik?

            Saperangan rudal Bulava bakal kanthi cepet level rintangan ing Baltik.

            Yen senjata nuklir digunakake, NATO bakal nanggapi kanthi cara sing padha. 2/3 saka populasi Rusia bakal "menyang Firdaus." Apa iki sing sampeyan saranake?
            1. +1
              26 September 2023 11:07
              Mulane padha ora wedi kita ing NATE Panjenengan, amarga 2/3 saka populasi, utawa malah luwih, iku pisser. Iki DPRK - padha wedi. Amarga sanajan karo kaunggulan sing luar biasa ing Amerika Serikat ing hulu ledak nuklir, dheweke ora bakal nesu karo kabeh cara sing kasedhiya. Lan NATA ngerti iki! Mulane, kajaba sanksi, dheweke ora bisa nindakake apa-apa marang dheweke.
              1. 0
                26 September 2023 18:51
                Kutipan saka modya
                Mulane padha ora wedi kita ing NATE Panjenengan, amarga 2/3 saka populasi, utawa malah luwih, iku pisser. Iki DPRK - padha wedi. Amarga sanajan karo kaunggulan sing luar biasa ing Amerika Serikat ing hulu ledak nuklir, dheweke ora bakal nesu karo kabeh cara sing kasedhiya. Lan NATA ngerti iki! Mulane, kajaba sanksi, dheweke ora bisa nindakake apa-apa marang dheweke.

                Bodho liyane. DPRK payone tajem wujude Republik Rakyat China, mulane ora menek. Lan Kim Jong-in piyambak, kanggo kabeh extravagance njaba, ora njaluk menyang alangan, ora miwiti operasi militèr, lan lenggah quietly tyrannizing populasi pribumi.
        2. +4
          25 September 2023 16:09
          "Tentara gabungan" kita kalebu paling akeh telung brigade. Dadi etung. Kita ora duwe tentara ing wektu iku, kanthi bayonet satus ewu karo kabeh sing dipasang. Kabeh padha melu ing lapangan. Kita tindak bisnis menyang wilayah Moskow, mung akuntan sing tetep ana ing unit kasebut.
          1. -1
            25 September 2023 21:11
            Kutipan saka: dmi.pris1
            "Tentara gabungan" kita kalebu paling akeh telung brigade. Dadi etung. Kita ora duwe tentara ing wektu iku, kanthi bayonet satus ewu karo kabeh sing dipasang. Kabeh padha melu ing lapangan. Kita tindak bisnis menyang wilayah Moskow, mung akuntan sing tetep ana ing unit kasebut.

            Lan Polandia ora duwe tentara kaya ngono. Kanggo saben pasangan divisi lan unit tulangan. Nanging kanthi gabungan senjata lan tentara kita saiki, ing prinsip, ing tingkat sing padha.
        3. +1
          26 September 2023 06:25
          Pasukan bersenjata Polandia bakal dumadi saka rong tentara gabungan. Apa kita duwe rong tentara gabungan gratis kanggo nglawan Polandia sapisan?

          A saperangan saka bom termonuklir malah bakal rintangan. ngguyu
          1. 0
            26 September 2023 09:30
            Kutipan: Pankrat25
            Pasukan bersenjata Polandia bakal dumadi saka rong tentara gabungan. Apa kita duwe rong tentara gabungan gratis kanggo nglawan Polandia sapisan?

            A saperangan saka bom termonuklir malah bakal rintangan. ngguyu

            Banjur sawetara bom termonuklir bakal tiba ing Rusia. Lan paling kamungkinan ora saperangan nanging luwih. Apa sampeyan cepet-cepet menyang Paradise?
      4. +4
        25 September 2023 15:31
        Polandia mung minangka "jackal Eropah" (kaya sing biyen diarani kanthi bener) Jerman minangka negara tawanan sing dikuwasani. Dheweke ora ana apa-apa saiki tanpa kuratore. IMHO, sethitik bakal ngganti saka mencet wong. Yen ana apa-apa kanggo diobong, iku London
      5. +1
        25 September 2023 15:57
        Mungkin isih menehi sawetara sup Gobis kanggo Inggris ?? Wong liya bakal langsung ngerti.
      6. +7
        25 September 2023 18:23
        Luwih kamungkinan yen presiden bakal diganti tinimbang perang serius bakal diwiwiti. Kayane wis wayahe ngerti iki. Padha ora malah kenek panyiapan siji, ora ngetung power steering, banjur ana klub. Jembatan ing dasare musik rakyat.
      7. ABA
        +6
        25 September 2023 19:55
        Mesthi wae, yen ora garis abang, tawaran gandum lan pipa amonia, yen bangunan AP, SBU lan markas Angkatan Bersenjata Ukraina langsung dibongkar. Inggih, ana akeh patrap apik.
        1. +7
          26 September 2023 07:03
          Setuju. Njaluk bebarengan karo SVO iki. "Kekuwatan" tentara Rusia lan "jenius" kepemimpinane dituduhake ing saindenging jagad. Saiki sing isih ana yaiku nyeret jagad menyang perang nuklir.
      8. 0
        26 September 2023 08:12
        Kutipan saka Silver99
        ngalahake serius Polandia lan Jerman

        Nanging apa ora bisa ngontrol utawa ngrusak rute pasokan ing wilayah Ukraina?
      9. 0
        26 September 2023 22:37
        Ing endi sampeyan bisa entuk akeh gaman sing mabur kanthi jumlah kaya ngono?
      10. -1
        27 September 2023 09:43
        Kutipan saka Silver99
        Aku dudu panyengkuyung respon karo senjata nuklir, nanging aku tambah yakin yen tanpa serangan serius saka Polandia lan Jerman, perang gedhe ora bisa dihindari. Apa iki bakal katon? Ya, mung serangan massive karo senjata konvensional, aja bingung karo SVO, nanging jotosan paling abot.

        Apa jotosan massive?! Apa sampeyan mikir yen ing ekonomi celaka saiki, Onyxes, Calibers lan Iskanders (keris sing dirancang pesawat) bisa nggawe cookie kaya cookie? Lan utamané Zircon?
        Dadi, kita njagong langsung, tenang lan ngilangke awake dhewe. Lan kolonel Inggris bener - ora bakal ana respon nuklir utawa senjata konvensional. Apa panguwasa kita wis edan? Apa aku kudu peck ing anak lan sederek ing Inggris lan Jerman?
        Bakal luwih gampang lan luwih efektif kanggo nyerang ekonomi. Nanging ing kene, kepiye carane bisa mungkasi pasokan gas, minyak, pupuk, logam, lan liya-liyane kanggo "kanca" ing Eropa, Amerika lan Asia? Sanajan meh ora ana dhuwit sing teka ing Rusia kanggo barang sing disedhiyakake (akeh ekonom sing nguwuh babagan iki, nanging sapa sing kepengin ngrungokake?). Ora kanggo apa-apa sing dikandhakake yen jagad anyar dibangun nglawan Rusia, ing reruntuhan Rusia lan kanthi biaya Rusia.
        Lan sampeyan ngomong babagan sawetara serangan massive ...
        Ora kanggo 1 Januari 2000, kita nginstal pamaréntahan anyar kanggo ngluncurake serangan massal ing Eropa.
    3. +4
      26 September 2023 12:12
      Quote: Argon
      Nah, wektune menet tombol-tombol kasebut. Napa urip ing dhengkul?

      Wis 30 taun urip dhengkul? Mesti mati keluwen, ora liya. Ayo, jelasake kenapa Rusia duwe standar urip sing sithik. Apa salahe Barat utawa pamrentahane? Ing taun kaping 30 tangi saka dhengkulmu, pranyata ora duwe pesawat lan mobil dhewe, ora ana prosesor, kantor pos ilang operasi, pendidikan lan obat-obatan ing jamban, satelit nabrak ing permukaan rembulan.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +3
    25 September 2023 14:45
    Isih ora ana respon nuklir kanggo garis abang anyar "- kolonel Inggris nimbali kanggo mindhah perang menyang wilayah Rusia.
    . Wong-wong sing ora sopan ora peduli apa-apa ... dheweke wis nggawe mungsuh kanggo Rusia lan apa sing bakal kelakon marang dheweke, pemilik patung ora peduli, ora tau.
  4. + 12
    25 September 2023 14:46
    Ana lelucon lawas babagan Chukchi lan kidang. "Iku tren, nanging!" Yagene padha wedi yen kita durung miwiti? Utawa padha miwiti, quietly, kurang? .
    1. -18
      25 September 2023 14:48
      padha mikir sing padha alon-alon masak kita, nanging jebule kita sing masak.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. ABA
      +5
      25 September 2023 20:01
      Nalika kita bakal miwiti!?
      Kapan kita bakal terus lan kapan bakal rampung!?
      Aku weruh: BENAR-BENAR ing endi wae, ing platform apa wae, ana akeh wong sing ngganggu sentimen hurratriotic lan ora seneng pitakonan logis, angel utawa langsung, ora seneng mangu-mangu lan kabeh iki bakal oke mung mudhun. Padha nglarang! Tanpa welas asih! Loro-lorone ing Zen lan ing Kréta ... Obrolan babagan kalbu, pakurmatan lan kamulyan ora ditampa, padha ngarani sampeyan pengkhianat, wong TsiIPSO lan ngandhani sampeyan supaya metu saka cara sampeyan dhewe. Senajan mung ing Moskow aku manggon luwih saka sawetara ing donya iki.
      Kayane kita bakal menang!
  5. -2
    25 September 2023 14:48
    Napa mung ing London, nanging ing Washington - apa dheweke bakal njagong maneh?
    1. +2
      25 September 2023 16:03
      Washington mung bakal duwe pilihan apa arep nanggapi utawa ora. Wiwit saiki kabeh wis jelas, muga-muga.
  6. + 27
    25 September 2023 14:49
    mesthi bakal mabur ora kanggo Zhitomir lan Kyiv, nanging, contone, kanggo London padha

    Telung seprapat saka "elit" Rusia nyimpen real estate, dhuwit lan sederek ing London. Dadi sapa, sereh rumangsa aman. Mulane padha angkuh.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. -3
      25 September 2023 16:21
      Lan sampeyan ora bisa ngomong apa jenis dhuwit padha manggon ing kono. Ora apa-apa yen padha duwe proyek ing Inggris, nanging ora ana pilihan liyane. We duwe saperangan mini oligarki sing dipindhah yacht kanggo Sochi metu saka gawe piala. tanpa mbusak gendéra Inggris saka wong-wong mau. Lalu lintas laut bakal mbantu sampeyan. Stop ngomong omong kosong, lara
      :wassat.
  7. + 44
    25 September 2023 14:51
    Lan apa salah dheweke? Padha kenek Kremlin, padha kenek operator senjata nuklir, shelling saben dina saka wilayah lawas saka Rusia, ing Agustus piyambak wilayah Belgorod iki shelled luwih saka 1000 kaping, dina Donetsk lagi kenek karo cangkang cluster ing esuk, ana mati, lan miturut konstitusi iki uga kutha Rusia, ngendi jawabane? Mateni Ukrainia biasa ing ngarep dudu jawaban, dudu wong sing nggawe keputusan kaya ngono, Kessinger Yahudi lawas ana ing Kiev dina iki, lan Zelya ora ketemu ing bunker, kenapa kita ora kenek politik lan militer. pimpinan mungsuh? Apa infrastruktur ora rusak? Ana akeh pitakonan, iku smacks saka sabotase lan ngiyanati
    1. + 23
      25 September 2023 15:08
      smacks saka sabotase lan ngiyanati

      Ambune?! Iku stinks distinctly!
    2. +6
      25 September 2023 15:15
      Siji bab sing apik yen ing kasus kekalahan pimpinan kita bakal njupuk Kulon menyang sak panggonan, mesthi ora bakal ana welas asih. Mulane, komandan kita bisa uga ana apa-apa. Lan wong-wong, loro Ukrainia lan Rusia, mung daging kanggo pemimpin (Donetsk, wilayah Belgorod, saiki ana liyane Crimea)! Lan dheweke ora asing karo ngremehake awake dhewe lan ngancam karo kiriman lucu ing telegram ...
    3. + 11
      25 September 2023 16:18
      Kutipan: Shamil88
      Ana akeh pitakonan, iku smacks saka sabotase lan ngiyanati

      Ketoke iki rencana miturut kang kabeh arep. Aku uga bakal nyathet yen panguwasa goyangake kahanan ekonomi ing negara kasebut, nyedhaki maling bahan mentah lan nyuda rubel kanthi artifisial. Kabeh iki bisa nyebabake ambruk negara.
  8. + 10
    25 September 2023 14:51
    Konflik skala penuh mbutuhake biaya lan sumber daya sing tetep; biaya perang kasebut gedhe banget lan bisa kesel sajrone 2-3 taun. Kegiatan teroris, serangan drone utawa bom saboteur bisa tahan 20 taun lan disponsori kanthi biaya sing murah. Kulon ngerti iki lan bakal ngupayakake. Kabeh serangan saiki ing wilayah Rusia minangka "balon uji coba", lan ndeleng manawa reaksi kasebut kurang, mung bakal nggedhekake kegiatan teroris.
  9. Bai
    + 26
    25 September 2023 14:51
    Kabeh sing ditindakake mung pamer. Nanging sanajan ing kasus iki, dheweke ora bakal menet tombol nuklir abang. Iki mung gumunggung. Isih ora ana respon nuklir kanggo "garis abang" anyar.

    Inggris bener. Nganti ana serangan nuklir ing Kremlin, ora bakal ana respon!
    Cowardice saka pamaréntah Rusia wikan ing Kulon minangka kasunyatan indisputable
    Lan pengecut iki ndadekake perang nuklir ora bisa dihindari
    1. +6
      25 September 2023 15:18
      Lan kita padha pracaya!!! Nanging perang bakal mbabarake kabeh wong ngapusi lan pengkhianat, lan kita bakal weruh sapa sing!
  10. +7
    25 September 2023 14:53
    Iki bakal dadi ing mangsa utawa taun ngarep ing musim semi sing bakal nampa rudal jarak jauh lan pesawat abot sing dirancang kanggo misil kasebut. Lan ing Kremlin, kaya biasane, dheweke bakal nggambar garis kandel inframerah ...
    1. +7
      25 September 2023 15:06
      Aku ora pengin katon kaya pelaut sing nyerang Istana Musim Dingin ... Nanging aku kudu setuju karo sampeyan. Kaping pisanan, ana macem-macem dhuwit ing Inggris, banjur kita dilat "wong sedulur" lan metu - SVO. Nanging kabeh dadi sedhih.
      1. +9
        25 September 2023 17:53
        Pamrentah kita kayane ora ngerti apa sing kedadeyan ing negara kasebut, apamaneh ing saindenging jagad ... Ing Yekaterinburg, saben wong liya nglawan SVO, lan ing Pusat Yeltsin, rapat-rapat perwakilan liberal. publik -minded karo karyawan CIA ajeg dianakaké. Ana wilayah ing kutha sing mung didunungi dening "spesialis" saka Tajikistan (wong lokal mlayu ing ngendi wae). Saiki dheweke bakal mbukak pusat gedhe ing Azerbaijan ing kana.. Iki minangka eksperimen utawa Moskow ora bisa ditindakake. Lan ora mung wilayah kasebut ing negara kasebut ...
        1. +1
          27 September 2023 11:43
          Piye wae warga Yekaterinburg sing protes ora katon! Mbokmenawa kabeh wong seneng karo kabeh sing ana ing Joburg.
  11. +2
    25 September 2023 14:55
    Mesthine, ora bakal ana kekuwatan, lan impunitas nuwuhake permissiveness, lan yen sanalika pasokan kanggo fasis menyang Kulon, senjata nuklir 404 bakal diseret kanthi akeh, kabeh bantuan kanggo fasis bakal ditutupi. munggah, padha bakal njerit lan mlayu.
  12. +1
    25 September 2023 14:56
    Aku kepengin krungu wangsulan saka wong sing kompeten ... Nganti tangi ing Firdaus ...
    1. +5
      25 September 2023 15:26
      ora bakal ana perang nuklir. West ora perlu, nanging ora ana guna kanggo kita. Kita mung ora duwe senjata nuklir sing cukup kanggo nyebabake karusakan bencana ing kabeh mungsuh kita, lan kanggo nanggepi dheweke mung bakal mateni kabeh wong. Dadi saiki, nalika kabeh wong perang karo kita, NATO rearming lan nyiapake. Banjur bakal nyerang dhewe lan kita bakal mbaleni nasibe wong India Amerika.
      1. +1
        26 September 2023 13:15
        Apa sing ilang??? Cukup narik kawigaten babagan carane seneng sisa-sisa populasi urip sawise pembangkit listrik tenaga nuklir, akeh pabrik kimia, laboratorium biologi, lan liya-liyane. Ora kanggo sebutno sing impact ing wilayah rawan lindhu bisa micu respon saka Pacific Ring of Fire. Lan banjur kabeh planet wis ngaco. Hadiah beracun dhewe bisa slamet. Akibate ora mungkin ...
      2. +1
        27 September 2023 11:44
        Sampeyan ngomong omong kosong paling liar, kanca!

        Teks komentar sampeyan cendhak banget
  13. -2
    25 September 2023 14:57
    Edan tenan...
    Iki tegese dheweke wis nyiapake serangan global.
    Iku wektu kanggo numpes London, Washington.
  14. + 14
    25 September 2023 14:57
    Richard Justin Kemp - 64 taun.Pensiun Perwira Tentara Inggris kanthi pangkat Kolonel. Kapribaden sing banter, kontroversial, miturut biografi sing ribut. opo Sampeyan bisa nglirwakake klompok media iki ing ruang informasi.
    1. -3
      25 September 2023 16:22
      Kolonel Inggris=ilmuwan Inggris... Kadhang-kadhang padha ngomong omong kosong kaya ngono
  15. osp
    +3
    25 September 2023 14:57
    Bakal ana luwih sithik perkara sing ditulis kaya iki saka kolonel Inggris.

    Kabeh wong sing mikir ngerti kanthi becik yen ora ana wong ing Rusia kanthi pikiran sing bener bakal dadi sing pertama nyerang negara nuklir NATO, sing dijamin bakal nanggapi lan nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa ing negara kita.
    Menapa malih, yen luwih saka setengah taun, kita ora bisa ngalahake Ukraina iki sing saben wong ngguyu.

    Loro-lorone Inggris lan Prancis bakal nanggapi kanthi cepet serangan nuklir ing wilayahe.
    Amarga ana apa-apa.
    1. +7
      25 September 2023 15:07
      Amarga ana apa-apa.

      Banjur kita mung bakal mati, amarga ana apa-apa lan wong sing bakal ngalahake kita, lan kita mung nyebul pipi kita lan ngolesi snot kita dadi setengah karo getih.
    2. +6
      25 September 2023 19:30
      Kabeh wong sing mikir ngerti kanthi becik yen ora ana wong ing Rusia kanthi pikiran sing bener bakal dadi sing pertama nyerang negara nuklir NATO

      Ora ana gunane kanggo nyerang SECOND, amarga ... mungsuh bakal entuk 100% saka gol lan njupuk langkah ing advance kanggo nyilikake jalaran saka serangan retaliatory weakened. Lan ya, "wong sing mikir", "pendapat umum donya", "politisi sing tanggung jawab" lan kabeh jinis "negara beradab" ora liya saka cliches jurnalistik umum. Kasunyatan tansah luwih keras lan luwih spesifik ing definisi.
  16. +9
    25 September 2023 15:00
    Pernyataan kasebut luwih mirip karo upaya kanggo meksa kepemimpinan Rusia kanthi mencet tombol "abang".

    Ya, dheweke ora bakal mencet ing gunpoint, kajaba padha nggebug Voronezh
  17. +7
    25 September 2023 15:00
    contone, kanggo London padha, saka ngendi ana telpon pancet kanggo escalation saka konflik bersenjata Ukrainia.

    Impunitas nyebabake permissiveness.

    Ora ana sing bakal mabur ing ngendi wae maneh. Pimpinan kita wis ngomong akeh, nanging ora ana tumindak sing nyata. Malah senjata nuklir durung metu saka moratorium tes lan durung nganakake tes demonstrasi senjata nuklir; ora ana siji-sijine produk jarak menengah adhedhasar lemah sing ditampilake sajrone wektu Amerika Serikat wis pungkasane mundur saka INF. Prajanjian lan wis nuduhake sistem siap-digawe. Sadurunge nggunakake senjata apa wae, dheweke tansah ngeling-eling babagan kehadirane, nanging kita mung duwe ancaman. Kulon wis nyadari yen ora ana kekarepan politik ing kepemimpinan Rusia, amarga ing komposisi kasebut padha karo angsa, crayfish lan pike saka dongeng, lan proses nggawe keputusan bakal tetep.
    1. osp
      +2
      25 September 2023 15:10
      Kasunyatane yaiku Rusia ora duwe rudal jarak menengah sing bisa diluncurake rudal nuklir sing dijamin ing pangkalan NATO lan AS sing paling penting ing cedhak tapel wates kita.
      Kaya RSD-10 Pioneer utawa sing padha.

      Nanging kita ora duwe cukup ICBM lan SLBM kanggo nyemprotake ing Eropa, lan utamane ing Ukraina.
      Sawise kabeh, ana liyane sing kudu ditindakake kanggo nyerang pangkalan Amerika ing Jepang lan Korea Selatan, sing bakal ngancam Timur Jauh.
      1. +2
        25 September 2023 16:21
        Kasunyatane yaiku Rusia ora duwe rudal jarak menengah sing bisa ngirim rudal nuklir sing dijamin menyang pangkalan NATO sing paling penting.

        Ing kene sampeyan salah, ana pluru kuwi, nanging disambungake menyang operator udhara utawa segara, ora ana komponen lemah, lan ora ana versi balistik saka medium-range pluru, analog kang:
        Kaya RSD-10 Pioneer utawa sing padha.

        Saiki kita duwe rudal jarak menengah kanthi basis laut utawa ing bentuk rudal jelajah. Dagger padha bisa nuduhake dhewe uga.
        Iku luwih pitakonan saka prinsip nanggepi ancaman. Yen ana wong sing ngancam sampeyan, mula miturut ukum sampeyan duwe hak kanggo nduduhake gegaman dhisik, banjur menehi peringatan ing udhara, kanthi mangkono nuduhake tujuan tempur sing sejatine, lan mung banjur nyelehake bodho sing mutusake perang nganggo peluru. .
        Ing sisih panguwasa, "gun" dituduhake ing wangun "garis abang", nanging "tembakan peringatan" ora tau dipecat. Iki dianggep minangka kahanan sing durung mesthi utawa minangka "goblok" - upaya kanggo njupuk wong saka wedi. Pamrentah Rusia ora duwe strategi dhewe, ora ana tujuan sing jelas, ora ana tumindak aktif timbal balik, nanging ana akeh upaya kanggo "negosiasi" ing tingkat sing beda. Pemerintah kita terus kanggo muter poker ing wektu nalika pemain liyane wis dipindhah menyang serangan.
        Nanging kita ora duwe cukup ICBM lan SLBM kanggo nyemprotake ing Eropa, lan utamane ing Ukraina.

        Mung wong sing duwe kawruh sing winates "kenek" dill nganggo rudal antar benua. Rudal antar benua duwe radius sing gedhe banget lan kanggo nindakake iki kudu digawa metu saka wilayah Rusia utawa ngowahi kanthi serius loro operator kasebut lan ngisi elektronik. Kanggo Eropa, mung operator sing cocog sing saiki dieksploitasi kanthi lengkap kanggo nyerang dill. Rudal balistik basis segara saka Segara Barents utawa Samudra Arktik uga bisa mabur ngliwati Jepang, saliyane misil jelajah. Sanajan ing sawijining wektu Eropa Timur ora kalebu ing dhaptar target kanggo serangan sing bisa ditindakake, lan kanthi nambah target, potensial nuklir sing ana saiki ora cukup kanggo nimbulake karusakan serius marang mungsuh, lan sawise pemulihan kasebut ora mungkin. . Ing wektu sing padha, wilayah kita wis "nyusut" lan potensial sing kasedhiya ing sisih kulon cukup kanggo njamin karusakan kita.
      2. 0
        25 September 2023 19:34
        Nanging kita ora duwe cukup ICBM lan SLBM kanggo nyemprotake ing Eropa, lan utamane ing Ukraina.
        Sawise kabeh, ana liyane sing kudu nyerang pangkalan Amerika ing Jepang lan Korea Selatan, sing bakal ngancam Timur Jauh

        Kanthi serangan sing direncanakake kanthi bener, ora perlu. Ora ana sing bakal campur tangan ing ijol-ijolan pukulan kanthi conto tartamtu yen bisa nyingkiri.
  18. -6
    25 September 2023 15:01
    kita kudu nyerang pangkalan militer NATO ing Eropa kanthi senjata nuklir, kita kudu nyerang NATO!
    1. +6
      25 September 2023 15:06
      kita kudu nyerang pangkalan militer NATO ing Eropa kanthi senjata nuklir, kita kudu nyerang NATO!

      Ya, miturut NATO, kita adol NATO S-400 lan mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir kanthi bathi dhewe ... Kang siji kudu kita kenek?
    2. -5
      25 September 2023 15:32
      Kutipan: Graz
      kita kudu nyerang pangkalan militer NATO ing Eropa kanthi senjata nuklir, kita kudu nyerang NATO!

      Serangan nuklir pembalasan bakal ngirim 2/3 wong Rusia menyang Paradise - apa sampeyan butuh? Apa sampeyan kanthi kasempatan Russophobe?
  19. +8
    25 September 2023 15:05
    Wektu wis teka kanggo Ukraina ngeculake tangane. Ayo dheweke tumindak kanthi cara supaya perang bakal ditransfer menyang wilayah Rusia+++Lan bakal kelakon. Yagene kudu wedi, utawa luwih sapa ...Putin? Dheweke wis nuduhake "pemimpin" sing kaya apa, contone, sekolah Azeri sing abot ... Dheweke mateni kita, njaluk ngapura, janji bakal nindakake investigasi, lan iku pungkasan. Inggih, Mungkin saka parsley Kita bakal nolak Azeri utawa cilantro, kayata tumindak mbales.
  20. + 10
    25 September 2023 15:08
    Sayange, dheweke pancen bener. Ora ana respon langsung kanggo serangan ing tanah kita, ing wong kita, sing tegese kita ora bisa, utawa ... kita ora bisa. Lan, alasan kanggo "ora bisa" iki bisa beda-beda. Teknis, politik, pribadi, ekonomi, etika, lsp. lan liya-liyane. Nanging, sing paling penting, kita ora bisa.
  21. +4
    25 September 2023 15:08
    Mesthi ora, sing ing pikirane waras bakal inflicted marang anak, Villas lan keuangan.
  22. -7
    25 September 2023 15:09
    Aku sing statement iki dudu panjaluk nyata, nanging pirembagan ing sih saka wong-wong miskin ing latar mburi mandhek / abang bantuan militèr looming ing cakrawala. Kaya "ya, kita ora menehi apa-apa liyane, nanging elinga carane kita goyangake ajiné ing irung saka Rusia."
  23. -5
    25 September 2023 15:13
    Pira wektu liwati saka pidato Munich presiden kita menyang operasi khusus ing Ukraina? Padha uga crept munggah ing langkah cilik, nanging bakal padha nanggapi iki? Nanging saiki kita bakal nggawe kekacoan ing sisih iki, apa dheweke bakal mangsuli? Sawise kabeh, Vladimir Vladimirovich keno kanggo dangu, kaya kucing Leopold, "Guys, ora perlu, ayo padha manggon bebarengan," lan ing Crimea padha mung meksa wong, uga, padha entuk apa padha wanted, pecah perang lengkap. metu, malih, ing wilayah kita, Ukraina wilayah kita, Ana prakara apa sampeyan ngomong, nanging kabeh iku ora cukup kanggo wong-wong mau, padha arep kanggo blaze supaya vigorously sing roti geni, lan padha bakal rampung, nanging banjur ora bisa sijine genie maneh ing botol, lungguh ing pulo Inggris lan Amerika ora bisa, setengah planet bakal nguripake menyang malang rembulan. Umumé, Lavrov ngomong kanthi bener ...
  24. +3
    25 September 2023 15:14
    Aku wis wiwit mangu-mangu apa Rusia pancen duwe senjata nuklir? Ing 90s, karo mabuk ing setir, Amerika wis akses menyang ngendi wae. Ya, Rusia ing wektu iku nyebabake bebaya politik lan militer kanggo dheweke, nanging apa dheweke ora mikir babagan masa depan? Apa dheweke bakal ninggalake negara sing kalah karo senjata nuklir? Lan Rusia/USSR banjur kalah ing Perang Dingin. Lan saiki, mirsani swinishness impudent iki saka Kulon, dadi downright nguwatirake. Nganti kita miwiti tes nuklir GROUND, aku bakal angel percaya yen Putin isih duwe tombol abang iki.
    1. +4
      25 September 2023 16:39
      Kutipan: Soul of Russia87
      Aku wis wiwit mangu-mangu apa Rusia pancen duwe senjata nuklir?

      Kanggo jujur, aku uga wis takon pitakonan iki kanggo dangu.
      1. -1
        25 September 2023 23:47
        Aku uga wis takon pitakonan iki kanggo dangu.
        Yen ora amarga iki, NATO bakal nindakake "badai ing taiga".
  25. +2
    25 September 2023 15:19
    Kabeh wong kene bungah banget. Lan banget ora cocog. Ora perlu menet tombol. Amarga iku ora bisa dibalèkaké kanggo saben wong.
    Iku bakal efektif kanggo langsung mateni tunyuk "tanpa nyatakake perang." Pancen lan kanggo kabeh wong.
    Ing wektu sing padha, negara-negara sing setia kaya Serbia lan Hongaria mesthi bakal nandhang sangsara. Nanging ... kaping nekat tegese langkah nekat. Ora ana sing bakal mati saka iki.
    Nanging jotosan sobering bakal ditangani.
    Nanging malah acara kuwi kudu diwilang ing syarat-syarat jalaran.
    1. -4
      25 September 2023 15:31
      Kutipan: U-58
      Kabeh wong kene bungah banget.

      Aku maca lan kaget ... Warlike, abadi, luwe kanggo perang termonuklir. Oke, kita wong bakal ngobong termonuklir ... Lan ing ngendi kita bakal ndhelikake anak, putu, wanita, kepiye carane nglindhungi? Apa kita ngirim menyang Alpha Centauri? Apa sampeyan ora bisa mikir kanthi sirah? Inggris iki ala, provoking Rusia kanggo serangan nuklir. Dheweke ngerti yen ing kepala negara kita ana wong sing duwe saraf wesi lan bal. Sampeyan ora bakal njupuk karo tramp, serangan gopnik. Lan yen? Inggih, para rencang-rencang, mugi-mugi langkung rumiyin nyuwun pamit. hi ombenan
      1. +2
        25 September 2023 15:46
        Oke, kita wong bakal ngobong termonuklir ... Lan ing ngendi kita bakal ndhelikake anak, putu, wanita, kepiye carane nglindhungi? Apa kita ngirim menyang Alpha Centauri?

        Dadi sampeyan wis dikirim menyang London, sampeyan dhewe bakal mlayu menyang bunker kanggo ngenteni jeblugan (sanajan pitakonan gedhe yaiku apa dheweke bakal nglilani wong-wong mau menyang bunker pemerintah utawa yen ora cukup ruangan). Inggih, kasunyatan bilih Zaputinite ora bakal ngalahake mitra sing ditresnani malah ora dibahas

        Inggih, para rencang-rencang, mugi-mugi langkung rumiyin nyuwun pamit

        Ya, kita wis ora pamit kanggo sampeyan kanggo 30 taun
        1. 0
          25 September 2023 20:57
          Kutipan saka spektr9
          Dadi sampeyan wis dikirim menyang London, sampeyan dhewe bakal mlayu menyang bunker kanggo ngenteni jeblugan (sanajan pitakonan gedhe yaiku apa dheweke bakal nglilani wong-wong mau menyang bunker pemerintah utawa yen ora cukup ruangan). Inggih, kasunyatan bilih Zaputinite ora bakal ngalahake mitra sing ditresnani malah ora dibahas

          Inggih, para rencang-rencang, mugi-mugi langkung rumiyin nyuwun pamit

          Ya, kita wis ora pamit kanggo sampeyan kanggo 30 taun

          Lha ya, wongku kabeh ana ing luar negeri. Lan, aku uga ... Aku ngombe ale ing Landone ... Aku bakal nggawe sampeyan ngguyu ing provokator sampeyan ... Apa YOU sing lungguh ing Ashdod lan nyebabake badai salju ing kene, wani? Apa sampeyan mikir Israel ora bakal nandhang sangsara? Sampeyan dudu Rothschild, dheweke ora bakal nglilani sampeyan menyang bunker anti-nuklir ... Sampeyan bakal diobong bebarengan karo anak lan bojo, aku uga bakal ngobong, nanging ing Rusia. Rusia bakal menang tanpa nggunakake senjata nuklir. Kita bakal nyimpen roti sing kuat kanggo Landon lan Washington, lan Ashdod bakal digoreng ...
      2. -2
        25 September 2023 17:03
        "Ing endi kita bakal ndhelikake anak, putu, wanita, kepiye carane nglindhungi dheweke?" Bek...... "Yen ora ana perang" - Aku wis krungu iki nang endi wae. Ukara iki diucapake sadurunge Perang Dunia I, lan sadurunge Perang Patriotik, lan apa? Apa nyimpen utawa nyingkirake acara sing ora bisa ditindakake? Iki kudu diwiwiti supaya ora mlaku-mlaku kanthi pasuryan sing terus-terusan diidoni. Sawise kabeh, kabeh idu sing dijaluk dening Kementerian Luar Negeri kita menyang kabeh wong Rusia. Lan sapa sing ngidoni? Slamet Nazi sing padha sing disimpen dening "mitra" kita. Mungkin iki wektu kanggo nyebut sapa sing jenenge. Sawise padha disebut tokoh ICC kanthi jeneng, supaya ora kanggo sampah udhara, nanging kanggo ngirim karo bantuan saka layanan khusus kanggo panggonan nyoba anyar lan ndeleng carane squirm. Yen spesialis kita bisa lan bakal bisa mbenerake obrolan kosong saka produser pengadilan kanthi tumindak. Utawa iki idu liyane menyang arah kita.
  26. 0
    25 September 2023 15:20
    Yen, Gusti Allah ngalang-alangi, nerangake ijol-ijolan serangan nuklir antarane Federasi Rusia lan NATO, NATO mesthi bakal ilang, ana akeh faktor, lan ora amarga NATO ora pati roso, tinimbang ngelawan. Contone, salah sawijining faktor yaiku kapadhetan pedunung ing Eropa, wilayah sing relatif cilik ing negara kasebut. Iki jotosan sing ora bisa ditampa kanggo Eropa bakal dadi kolosal, ing endi sing slamet bakal mlayu?
    Nanging dheweke bakal mbantah aku, kepiye Amerika Serikat, lan kapan Amerika Serikat mbantu sekutu yen ora duwe bathi.
    1. 0
      25 September 2023 15:26
      Inggih, kene uga worth njupuk menyang akun nomer target, kang NATO duwe urutan gedhene luwih. Pangkalan militer ing saindenging jagad, industri sing disebarake, akeh markas ing tingkat sing beda-beda ...
    2. -2
      25 September 2023 16:09
      wilayah cilik relatif saka negara.
      Iku bakal mbantu mulihake negara sawise serangan nuklir. Sawise WW3, Rusia bakal dadi kepulauan - Irkutsk kanthi kapisah, Tuva kanthi kapisah, lsp.
    3. osp
      -1
      25 September 2023 18:46
      Kutipan saka malapetaka
      Yen, Gusti Allah ngalang-alangi, nerangake ijol-ijolan serangan nuklir antarane Federasi Rusia lan NATO, NATO mesthi bakal ilang, ana akeh faktor, lan ora amarga NATO ora pati roso, tinimbang ngelawan. Contone, salah sawijining faktor yaiku kapadhetan pedunung ing Eropa, wilayah sing relatif cilik ing negara kasebut. Iki jotosan sing ora bisa ditampa kanggo Eropa bakal dadi kolosal, ing endi sing slamet bakal mlayu?
      Nanging dheweke bakal mbantah aku, kepiye Amerika Serikat, lan kapan Amerika Serikat mbantu sekutu yen ora duwe bathi.

      Iki ngendi NATO menang.
      Ana uga Jepang lan Korea Selatan sing ngumpul karo pangkalan AS. Lan duwe pasukan nasional sing maju banget.
      Lan ing cilik saka perang, iki kudu numpes karo soko, lan kita bakal duwe apa-apa nanging ICBMs lan SLBM kanggo iki.
      Amarga yen iki ora rampung, dheweke bakal teka lan ngrebut Timur Jauh kita - dheweke bakal ngremehake wilayah sing ora kena perang lan ora bakal nemoni perlawanan ing kana.

      Banjur, karusakan hipotetis London utawa Paris (maneh, dening apa?) Ora bakal mimpin kanggo karusakan saka negara kaya mengkono.
      Nanging karusakan saka Moskow lan saperangan saka kutha-kutha gedhe bakal langsung mimpin kanggo pati saka Rusia minangka negara - mundhut luwih saka 50% saka populasi lan 60-70% saka ekonomi.
      Wilayah sing isih urip bakal langsung ambruk dadi negara sing kapisah kanthi perang sipil kanggo slamet.
  27. +5
    25 September 2023 15:21
    Kolonel iki 100% bener, ora bakal ana wangsulan. Ompong Panglima Tertinggi iku mung nggumunake !! Aku ora ngerti apa maneh sing kudu kedadeyan kanggo miwiti perang sing lengkap lan ora aneh. , elinga saka sejarah nalika perang Rusia-Jepang uga ngirim lambang menyang ngarep, kaya tokoh iki menehi lambang, aku ora ngelingi sapa.
    1. 0
      25 September 2023 16:57
      kaya tokoh iki menehi lambang

      Paling "tsimes" ing crita iki karo lambang iku kagungane Mentri Perang Republik Ingushetia P.S. Vannovsky, misuwur kanggo kasunyatan sing ing kang disebut "Senapan Komisi Rusia", luwih dikenal minangka "telung baris" utawa senapan Mosin. Dheweke dadi "komisi" adhedhasar asil kompetisi kang menang Kapten S.I. Mosin, kang nampa hadiah saka 30000 rubles. Lan Leon Nagan, sing njupuk Panggonan 2, kanca apik saka Jendral Vannovsky, nampa mung 200000 (rong atus ewu) rubles minangka ganti rugi kanggo kasunyatan sing bedhil Mosin dadi luwih apik tinimbang bedhil Nagan. Jumlah absurd iki nuwuhake tuduhan nyogok Menteri Perang. Dadi, menehi lambang sing duwe Menteri Perang, sing ora kejiret nanging dianggep nyogok, dadi guyon.
      ps Ing mratelakake panemume, wong pancene ngaco munggah karo lambang iki saka Supreme.
  28. -3
    25 September 2023 15:24
    Cukup pathos sing wis ditulis. Kabeh wis jelas kaya awan. Barat nduweni kemampuan ora mung kanggo ngapusi, nanging uga bisa ngunggahake tingkat konfrontasi. Kajaba iku, tingkat iki mundhak kanthi sepihak. Cara nglawan (yen sampeyan pengin). Ora perlu nggambar garis, mung ngumumake perang ing Ukraina. Ora perlu ngancem tumindak, pisanan kabeh politik. Contone, ing PBB, nyatakake yen negara-negara sing nyedhiyakake senjata khusus sing dilarang (tambang, tambang kluster, uranium kurang) ora bakal melu ing rembugan ing Ukraina (lan iki persis apa pimpinan kita pengin) karo sapa rembugan, yen ora karo Amerika? (ora ana apa-apa yen panitia penyidik ​​​​mlaku ing geni), ganti rugi kanggo wong sing tiwas lan tatu.
    1. +5
      25 September 2023 16:08
      ing perang kepungkur, Rusia disimpen dening mburi lan jarak. Saiki, amarga teknologi lan keterbukaan negara, kita mung ora duwe. mulane iku kita, dudu perang. Ukraina bisa uga duwe pasokan eksternal lan ora bakal mandheg perang, nanging kita ora bakal entuk pasokan saka ngendi wae.
    2. 0
      25 September 2023 21:21
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Cukup pathos sing wis ditulis. Kabeh wis jelas kaya awan. Barat nduweni kemampuan ora mung kanggo ngapusi, nanging uga bisa ngunggahake tingkat konfrontasi. Kajaba iku, tingkat iki mundhak kanthi sepihak. Cara nglawan (yen sampeyan pengin). Ora perlu nggambar garis, mung ngumumake perang ing Ukraina. Ora perlu ngancem tumindak, pisanan kabeh politik. Contone, ing PBB, nyatakake yen negara-negara sing nyedhiyakake senjata khusus sing dilarang (tambang, tambang kluster, uranium kurang) ora bakal melu ing rembugan ing Ukraina (lan iki persis apa pimpinan kita pengin) karo sapa rembugan, yen ora karo Amerika? (ora ana apa-apa yen panitia penyidik ​​​​mlaku ing geni), ganti rugi kanggo wong sing tiwas lan tatu.

      Kaping pisanan, amunisi kluster lan proyektil uranium sing wis entek ora dilarang. Lan padha ing layanan karo loro Rusia lan Amerika Serikat.
      Kapindho, perang nglawan Ukraina bakal njupuk operasi tempur saka zona cilik Distrik Militer Lor menyang saindenging jagad. "Pelayaran tambahan" Ukrainia bakal langsung katon, sing sajrone sawetara wulan bakal nambah kabeh armada pedagang segara sing mbukak kanthi nol.
      Katelu, Barat ora bakal nindakake negosiasi kanthi prinsip. Dheweke ora dadi partai konflik saiki. Tentarane lenggah ing barak, pesawat ing pangkalan udara, armada ing plabuhan omah. Apa sampeyan pengin negosiasi karo Barat? Banjur sampeyan kudu ngomong karo wong-wong mau saka posisi sing kuwat, nanging kabeh 4 yuta tentara NATO sing kuwat bakal mlebu ing dhaptar. Apa sampeyan menehi saran ngomong karo dheweke? Utawa mungkin luwih becik langsung menyang Firdaus?
  29. Ham
    0
    25 September 2023 15:26
    Kadhangkala aku ngelingi Yu.V Andropov: karo dheweke, mesthi kabeh jinis "Orion" lan riffraff liyane ora bakal mabur ing Segara Ireng ...... lan wong-wong pulo mung mikir babagan "tombol abang". ..
  30. +3
    25 September 2023 15:28
    Apa Polandia lan Jerman kudu apa karo strategi sungkowo, kita kudu ngalahake Ukraina, lan ora njagong metu ing trenches. Yen ora, kita mesthi bakal ngenteni pasukan NATO ing Ukraina, banjur dadi masalah gedhe.
  31. -6
    25 September 2023 15:40
    The Gundos wis hysterically perang kampanye. Rusia nindakake perkara sing beda tinimbang sing dikarepake. Usaha banget ngengkel kanggo provoke paling soko wiwit. Dadi kita nindakake kabeh kanthi bener.
    1. -7
      25 September 2023 16:00
      Tsissa ora turu... Tsissa minus ngguyu
  32. -5
    25 September 2023 15:43
    Sampeyan kudu nanggapi kanthi senjata non-nuklir ing pangkalan AS utawa Inggris. Geranium ing pangkalan udara AS ing Inggris utawa Polandia minangka pilihan sing apik banget. Minangka bebaya pungkasan.
    1. +4
      25 September 2023 15:59
      Kutipan: Kostadinov
      Sampeyan kudu nanggapi kanthi senjata non-nuklir ing pangkalan AS utawa Inggris. Geranium ing pangkalan udara AS ing Inggris utawa Polandia minangka pilihan sing apik banget. Minangka bebaya pungkasan.

      Apa sampeyan ora mikir bakal nanggapi atusan Tomahawks non-nuklir minangka bebaya pungkasan?
  33. 0
    25 September 2023 15:44
    asu ajag, asu ajag, cah lanang bengok-bengok, nanging ora ana sing pracaya maneh
  34. +2
    25 September 2023 15:46
    Yen tombol nuklir ditekan ing Rusia, mesthi bakal mabur ora menyang Zhitomir lan Kyiv, nanging, contone, menyang London sing padha,

    Ing "lelucon ireng" dheweke bakal mabur menyang Voronezh, amarga ... Ora ana sederek elit Rusia ing kana, ora kaya London. Lan ora ana sing janji apa-apa marang presiden Yahudi "kanggo Voronezh."
    Iku njijiki, sanadyan.
  35. -2
    25 September 2023 15:54
    Ayo kula ngelingake sampeyan, kenapa ngluncurake serangan nuklir ing Ukraina, ing ngendi para sadulur kita manggon, yen ana Inggris. Dheweke ora katon ing paseduluran kita, mula apa sing dirasakake ...
  36. -5
    25 September 2023 15:58
    Wong Inggris maneh ngarep-arep bisa lungguh ing pulo cilik. Oh...
  37. 0
    25 September 2023 16:00
    Kita pengin ngrungokake obrolan provokatif saka sawetara kolonel, uga saka kabar angin ngguyu
  38. 0
    25 September 2023 16:09
    Aku mikir manawa Argentina lan Meksiko kudu diwenehi bukti sing kuat babagan kapercayan sing bener, lan sampeyan ora ngerti negara sing ora setuju. Wektu kanggo tumindak kaya bruwang, lan ora kaya hamster pet, utawa kaya burbot kali.
  39. -4
    25 September 2023 16:34
    Yagene ora nanggapi kanthi jamur nuklir?
  40. -2
    25 September 2023 16:45
    Kolonel Inggris wis jelas dadi "ora duwe inspirasi" ing pengaruh propaganda "lokal" utawa, kanthi jelas duwe kelainan kognitif, amarga pengaruh jangka panjang ing otak saka urip "Inggris" sing marem lan ora seneng ing sangisore "kanopi". saka makutha lan MI6... Ana pilihan kanggo mulihake "keseimbangan" saka otak rusak saka kolonel lan pandherekipun, karo bantuan saka siji-wektu injeksi saka banget efektif "obat", domestik (Rusia) dikembangaké lan diprodhuksi, disebut "Sarmat"..... Siji, uga, loro "injeksi" lan iku obsesi lan malah gejala dibusak, Nanging, bebarengan karo sirah.... Bisa uga tamba "ajaib" iki. pungkasanipun bakal dites, Nanging, ing patients Inggris ... abad-lawas medical - pengamatan sajarah lan analisis scrupulous titik kanggo wilayah iki (Inggris) minangka sumber pancet agawe "infèksi" kanggo Rusia lan ora mung ...
  41. +2
    25 September 2023 16:50
    Dadi juru gambar kita wis ngenteni. Mungkin nalika padha kenek Barvikha lan Kremlin, banjur padha bakal menehi printah kanggo perang nyata, lan ora matèni prajurit muspra. Njaluk skates metu saka bokong wis lan supaya Angkatan Bersenjata RF mati tali cendhak!
  42. -2
    25 September 2023 16:50
    Aku ora bakal ngomong kanthi cetha

    lan apa yen ayo podho (?)
  43. 0
    25 September 2023 16:56
    TNW isih kudu digunakake lan luwih cepet, luwih apik.
    Alas, "donya" ora bakal ngerti cara liya.
    1. +1
      25 September 2023 18:39
      Kutipan saka yuta
      TNW isih kudu digunakake lan luwih cepet, luwih apik.
      Alas, "donya" ora bakal ngerti cara liya.

      Nanging China sacara kategoris nglawan panggunaan senjata nuklir ing wangun apa wae
      lan negara liyane uga. Apa sing kudu dipahami "donya"?
      Apa sampeyan pengin Rusia padu karo China?
      1. -2
        25 September 2023 19:45
        Apa sampeyan pengin Rusia padu karo China?

        Pissed Kitayushko padu karo wong-wong sing bener-bener nggunakake senjata nuklir, lan sing paling penting, dheweke, mandarin sing overfed, bisa langsung dipateni.
        Geografi China kaya ngono, saka kabeh negara utama, mung China sing bisa dirusak kanthi serangan nuklir gedhe.
        1. +1
          25 September 2023 19:55
          Kutipan: Viktor Leningradets
          Pissed Kitayushko padu karo wong-wong sing bener bakal nggunakake senjata nuklir
          Mungkin, mesthi, dheweke bakal tegang ing China ...
          nanging mung impor paralel, pitulungan kanggo ngatasi sanksi, pasokan produk lan barang berteknologi tinggi sing bisa mandheg
          India lan negara liya uga
          1. -3
            25 September 2023 20:07
            Kutipan saka k.f. "Alun-alun abang":
            "Dheweke ora mung pakurmatan kanggo kita - dheweke bakal sujud ing sikil kita!"
            Ora ana wong sing padu karo sing kuwat lan bakal macak, ora preduli carane dheweke dipateni. Lan dadi kanca luwih dipercaya. Lan bonus ing wangun Hokkaido, Honshu, Kyushu lan Shikaku + ngganti saliyane - tawaran worth dipikir!
  44. -4
    25 September 2023 17:18
    Sawise maca kabeh komentar, aku teka ing kesimpulan yen komentator manggon ing Siberia lan Timur Jauh, yen ora manggon ing kana, dheweke kerja shift kaya aku, yen ora kerja shift, dheweke dadi awake dhewe. -pegawe. Yen dheweke ora duwe tenaga kerja, mula dheweke nganggur. Yen ora nganggur, banjur pensiunan. Ana pilihan liyane - dheweke manggon ing luar negeri. Ing Internet, ing mesin, sampeyan ora bisa njagong akeh. . ngguyu
    1. -5
      25 September 2023 17:29
      Kutipan saka: tralflot1832
      Sawise maca kabeh komentar, aku teka ing kesimpulan yen komentator manggon ing Siberia lan Timur Jauh, yen ora manggon ing kana, dheweke kerja shift kaya aku, yen ora kerja shift, dheweke dadi awake dhewe. -pegawe. Yen dheweke ora duwe tenaga kerja, mula dheweke nganggur. Yen ora nganggur, banjur pensiunan. Ana pilihan liyane - dheweke manggon ing luar negeri. Ing Internet, ing mesin, sampeyan ora bisa njagong akeh. . ngguyu

      Inggih, sampeyan bener, ana akeh "kanca" saka Israel.
      Inggih, ing topik aku mikir supaya .. ing jiwaku
      Rusia tansah duwe jawaban lan padha duwe soko ... Mung kita ngerti apa perang lan medeni sing digandhengake karo prajurit
      Kita ora lali carane nglawan lan nuduhake menyang saindenging jagad lan utamane kanggo anggota NATO.
      Yen sampeyan pengin perang serius, Rusia siap lan ana pejuang ing bunkers, driji ora bakal goyah, master... Lan ana pesawat serangan lan tank anti-nuklir, etc.
      Wes ayo bajingan, ayo mulai..
  45. 0
    25 September 2023 17:23
    Luwih becik kowe padha meneng bae Inggris, awit kowe isih urip mung ing sih-rahmating Rusia.
    1. -2
      25 September 2023 17:31
      Kutipan: Vasily12
      Luwih becik kowe padha meneng bae Inggris, awit kowe isih urip mung ing sih-rahmating Rusia.

      Lan aku pengin nambah..Ing biaya Rusia! hi Asu asu donya iki urip kaya mangkene.
  46. 0
    25 September 2023 17:45
    Kaya sing dikarepake, perang iki ora bakal rampung tanpa nggunakake senjata nuklir. Ora suwe dheweke bakal miwiti nyelidiki apa tanggapan babagan panggunaan senjata nuklir. Ngelingi manawa papan sing paling gampang diakses yaiku pangkalan ing Suriah, dheweke bakal nggunakake ing kana. Sampeyan mung kudu miwiti tes nuklir skala lengkap ing situs uji coba Novaya Zemlya.
  47. ASM
    +2
    25 September 2023 17:48
    Sadurunge, meme sing misuwur yaiku "ilmuwan Inggris", ora suwe, miturut pendapatku, "kolonel Inggris" bakal ditambahake;)
  48. 0
    25 September 2023 17:52
    ...kenapa kita butuh Donya tanpa Rusia..
  49. -4
    25 September 2023 17:57
    Wah, kanca lan mungsuh!
    Wong lanang, aja nyopir badai salju, kabeh mantan wong-wong Saxon sing sombong iki, kaya komando, tangi lan provokasi Federasi Rusia, kaya ing film "On Deribas.., cuaca, ing Brighton. Pantai .., udan", nalika non-nuklir, jawaban saka KGB Kolonel Petrenko "pramuka kudu nglirwakake wong wadon ayu!"
    Jawaban kita bakal ora logis, aku ora bakal menehi apa, nanging ora bakal dadi siji apel lan rolas, nanging luwih akeh kanggo mungsuh, supaya dheweke ngelingi Vietnam Lor lan Afghanistan nganggo sandal putih! Jawaban wis cedhak, Annushka wis tuku lenga lan siap kanggo tumpahan minyak ing trek trem, ora cukup jaket urip, topeng gas lan popok kanggo kabeh wong!
    Kamenangan bakal dadi milik kita! Wedi lan Gemeter, Palsu Kulon!
    1. +3
      25 September 2023 18:28
      Kutipan: ZovSailor
      Jawaban kita bakal ora logis, aku ora bakal menehi apa, nanging ora bakal dadi siji apel lan rolas, nanging luwih akeh kanggo mungsuh, supaya dheweke ngelingi Vietnam Lor lan Afghanistan nganggo sandal putih!

      Ing siji setengah taun, kita wis tikel kaping pirang-pirang nyawa tinimbang sepuluh taun ing Afghanistan, apa sampeyan pengin sandal putih luwih akeh?
      1. +1
        25 September 2023 18:40
        Kutipan: Mordvin 3
        Ing siji setengah taun, kita wis tikel kaping pirang-pirang nyawa tinimbang sepuluh taun ing Afghanistan, apa sampeyan pengin sandal putih luwih akeh?

        Nah Afghan iki Afghan..wong Bandera lagi bodho neng kene..
        Apa sampeyan ngerti pira bajingan sing wis mateni warga sipil lan personel militer wiwit taun 1945?
        Lan pinten biaya pamrentah Soviet kanggo nyekel lan ngrusak sebagian?
        Lan kenapa Khrushchev banjur menehi amnesti lan malah menehi Crimea?
        Dadi akeh pitakonan lan ora ana jawaban siji Vladimir.
        Nerangake aku yen aku ora ngerti babagan kahanan saiki ...
        PS Cukup aja ngomong babagan rezim getih lan pensiunan miskin ing Rusia!
  50. -1
    25 September 2023 18:04
    Kabeh sing ditindakake yaiku gumunggung. Nanging sanajan ing kasus iki, dheweke ora bakal menet tombol nuklir abang. Iki mung gumunggung. Isih ora ana respon nuklir kanggo "garis abang" anyar.

    Tunggul awu sing ora bisa ditekan ...
    Dheweke ora bisa menet tombol biasa ...
    Mulane, dheweke duwe operasi ing ngendi "Kemenangan" ora kalebu ing dhaptar gol lan tujuan ...
    Iku ora ana ing definisi ...

    1. -3
      25 September 2023 18:46
      Bandera utawa buronan Liber..? ))))
  51. osp
    -2
    25 September 2023 18:37
    Kutipan: Horon
    Kasunyatane yaiku Rusia ora duwe rudal jarak menengah sing bisa ngirim rudal nuklir sing dijamin menyang pangkalan NATO sing paling penting.

    Ing kene sampeyan salah, ana pluru kuwi, nanging disambungake menyang operator udhara utawa segara, ora ana komponen lemah, lan ora ana versi balistik saka medium-range pluru, analog kang:
    Kaya RSD-10 Pioneer utawa sing padha.

    Saiki kita duwe rudal jarak menengah kanthi basis laut utawa ing bentuk rudal jelajah. Dagger padha bisa nuduhake dhewe uga.
    Iku luwih pitakonan saka prinsip nanggepi ancaman. Yen ana wong sing ngancam sampeyan, mula miturut ukum sampeyan duwe hak kanggo nduduhake gegaman dhisik, banjur menehi peringatan ing udhara, kanthi mangkono nuduhake tujuan tempur sing sejatine, lan mung banjur nyelehake bodho sing mutusake perang nganggo peluru. .
    Ing sisih panguwasa, "gun" dituduhake ing wangun "garis abang", nanging "tembakan peringatan" ora tau dipecat. Iki dianggep minangka kahanan sing durung mesthi utawa minangka "goblok" - upaya kanggo njupuk wong saka wedi. Pamrentah Rusia ora duwe strategi dhewe, ora ana tujuan sing jelas, ora ana tumindak aktif timbal balik, nanging ana akeh upaya kanggo "negosiasi" ing tingkat sing beda. Pemerintah kita terus kanggo muter poker ing wektu nalika pemain liyane wis dipindhah menyang serangan.
    Nanging kita ora duwe cukup ICBM lan SLBM kanggo nyemprotake ing Eropa, lan utamane ing Ukraina.

    Mung wong sing duwe kawruh sing winates "kenek" dill nganggo rudal antar benua. Rudal antar benua duwe radius sing gedhe banget lan kanggo nindakake iki kudu digawa metu saka wilayah Rusia utawa ngowahi kanthi serius loro operator kasebut lan ngisi elektronik. Kanggo Eropa, mung operator sing cocog sing saiki dieksploitasi kanthi lengkap kanggo nyerang dill. Rudal balistik basis segara saka Segara Barents utawa Samudra Arktik uga bisa mabur ngliwati Jepang, saliyane misil jelajah. Sanajan ing sawijining wektu Eropa Timur ora kalebu ing dhaptar target kanggo serangan sing bisa ditindakake, lan kanthi nambah target, potensial nuklir sing ana saiki ora cukup kanggo nimbulake karusakan serius marang mungsuh, lan sawise pemulihan kasebut ora mungkin. . Ing wektu sing padha, wilayah kita wis "nyusut" lan potensial sing kasedhiya ing sisih kulon cukup kanggo njamin karusakan kita.

    Я намеренно не рассматривал крылатые ракеты морского и воздушного базирования.
    Тем более дозвуковые.

    Плотность современной истребительной авиации , самолетов ДРЛО и ЗРК как в Европе так и на Востоке настолько высокая что их практически все посбивают.
    Вылеты самолетов-носителей обнаруживаются массой космических аппаратов.
    Как это сейчас происходит.
    И аэродромы базирования ракетоносцев надо прикрывать от атак БПЛА и даже диверсантов.

    А по "Кинжалам" , Х-32 и другим такого типа могут сработать THAAD или "Иджис".
    Эти системы ПРО уже есть везде, и на Востоке и на Западе.
    Потом, опять же носителям надо уцелеть и делать пуски скрытно что нереально.
  52. +1
    25 September 2023 19:17
    Какой боевой полковник-может он лично-"перенесет"?
  53. +1
    25 September 2023 19:25
    Kutipan saka ASAD
    Apa gunane nggatekake pensiunan kolonel sing wis edan?

    Потому что окно Овертона. Немыслимое будучи озвученным становится всего лишь радикальным.
    Радикальное переходит в разряд приемлемого. Приемлемое становится разумным. Разумное просто необходимо сделать стандартом. Стандарт это уже действующая норма.
  54. 0
    25 September 2023 20:02
    Я уверен в одном, что если мы нанесем масштабный удар по Украине по всем фронтам и украинская армия посыпется и ситуация для нее станет катастрофической, то уже США начнет нам выставлять "красные линии", а не ждать разгрома. Минимум Польша займет Западную Украину сколько сможет, а Румыния Одессу, тем более ей это не впервой. sad
  55. 0
    25 September 2023 21:26
    А если ядерный ответ будет - у этого полковника уже забронирован пятак на другой планете?
  56. Komentar wis dibusak.
  57. Komentar wis dibusak.
  58. Komentar wis dibusak.
  59. 0
    26 September 2023 07:19
    Как бы если нанести ядерный удар, даже тактический, даже по стране 404, то Россия станет страной изгоем. Это очевидно. Вполне вероятно, что даже Китай откажется иметь дела с нами. Собственно говоря, поэтому удара и нет. И наверху это прекрасно осознают, что весьма радует.

    Про удары по Лондону/Берлину/Вашингтону может говорить лишь совсем уж недалёкий человек. Пора бы уже понять, что бряцание ядерным арсеналом ни к чему не приведет. И да, даже в моем небольшом городе есть две цели для американских ракет.

    А вообще: данный полкан- это обычный провокатор, коих на западе хватает. Решения же будут принимать другие люди, которые прекрасно осознают, что ракетные удары по признанной территории РФ- это путь в никуда.
  60. -1
    26 September 2023 07:58
    Всё-таки удивительно легко у нас обыватель (а военный пенсионер - обыватель вдвойне) определяет цели для СЯО (на мой город одна ракетка точно направлена) и результаты его применения (2/3 населения России "отправятся в Рай").
    На самом деле, что ТЯО, что СЯО - просто очень мощная боеголовка, способная поразить особо важную цель. Так что уничтожать города-миллионники особого смыла не имеет. Там нет ни стратегически важных объектов, ни военных складов, ни подготовленного в военном отношении населения. Да и в плане уничтожения жизни гораздо эффективнее выглядит залповый сброс крупных водохранилищ за счёт разрушения плотин, или организация лесных мега-пожаров за счёт покрытия территорий тысячами зажигательных бомб.
    А вот выбивание СЯО противника при минимальном ущербе для собственного, расшатывание системы ПРО/ПВО, уничтожение объектов энергетики и транспортных переходов, ну и само-собой центров управления - область применения ЯО. А далее - за счёт господства в воздухе и аэромобильности войск - добивание очагового сопротивления (в т.ч. с применением ТЯО) и ядерное минирование захваченных крупных городов с целью приведения населения к покорности.
    Я вполне понимаю, как это неприятно читать, но война - вообще вещь крайне неприятная, и побеждают в ней не только отвагой, но больше холодным расчётом и непреклонностью в достижении цели любыми средствами.
    Но пока у нас не война а СВО, можно резвится на форумах.
  61. -1
    26 September 2023 08:00
    Всегда говорил, что затягивание СВО ведёт к Третьей Мировой Войне!
    Только наша Победа над нацистами на Украине, сможет нейтрализовать угрозу ТМВ и гибели человечества.
    Вот они уже не боятся ответного удара, мы нарисовали столько красных линий без ответа, что они уже насмехаются над ними.
    Где наша сплошная мобилизация, что хочет наше руководство? Что хотят наши владельцы заводов производящих оружие и получающих сверхприбыль?!
    В данный момент, надо искать выход из создавшегося тупика.
  62. Komentar wis dibusak.
  63. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      26 September 2023 18:56
      Ну что Вы, Lord Zedd!
      Конечно не в Ваш огород.
      Отвечаю с задержкой, мы на работе сдаём телефоны.
      Если честно, то я Эту карту видел давным-давно. Но кое-какие изменения - отслеживал. Со снижением числа боезарядов повышалась избирательность целей. Так что аэропорт - конечно цель, но явно второй руки, а вот завод - вообще в список целей, скорее всего не попадает. Не успеет он развернуться.
      Главные цели - спутниковая группировка, позиции МБР и ПЛАРБ - причём в реальном времени. И сокращение подлётного времени за счёт максимального приближения рубежа пуска к объекту атаки.
      И практически снимает вопрос о первом или ответном ударе за потрёпанных союзников потеря нескольких таких объектов. Так что при грамотном планировании применение ядерного оружия (в комбинации СЯО - ТЯО) способно решить судьбу войны на ТВД. Но только если после стратегического удара армия противника будет уничтожена/пленена, а ключевые объекты - оккупированы.
      Теперь по горячо любимому многими "Великому Китаю". География расположения населения, промышленности, сельского хозяйства и, главное, водных ресурсов такова, что грамотная атака ядерным потенциалом США или РФ способна уничтожить всё это в считанные часы с фатальным исходом противостояния для Китая. Но это сегодня.
      При грамотной подготовке Китаем войны на Тихоокеанском ТВД в союзе с Россией Китай способен нанести стратегическое поражение AUCUS и примкнувшим к ним шестёркам. Это приведёт к воссозданию "Великой восточноазиатской сферы сопроцветания", но уже с логичным центром в Китае. Вот тогда Китай станет действительно Великим, но боюсь и Ужасным соседом.
      1. 0
        26 September 2023 23:45
        Тогда прошу прощения. Извините, что ответил с задержкой.
  64. +1
    26 September 2023 08:45
    Уже весь запад ржет от всех этих красных линий)))
  65. 0
    26 September 2023 08:45
    После безнаказанной череды унижений РФ западом – запрет на флаг и гимн, расширение НАТО, подрыв северных потоков и моста Ротенберга, бомбёжки Москвы и других городов, Украины на современное натовское вооружение, поставки любого сырья которое враг пожелает приобрести у РФ, все заявления РФ о «красных линиях» никто в серьёз не воспринимает.
    За полтора года РФ отступила от Киева и Херсона, не освободила ни одного нового субъекта федерации, а война перешла в позиционные бои, что говорит о равном соотношении сил на фронте.
    По итогам 22года на 49 недружественных гособразований приходилось 43,0% мирового ВВП, а на РФ 2,87%. При этом ВПК РФ работает 24х7, а недрушественных гособразований ни шатко ни валко, по мирному времени.
    Все ждут влияния введённых санкций и повышения ключевой ставки пятой колонной в главной банке которая постепенно затягивает петлю на шее экономики РФ, а также 24 года и завершения эпохи Путина.
  66. 0
    26 September 2023 08:59
    не на Житомир и Киев, а, например, на тот самый Лондон, откуда следуют постоянные призывы к эскалации

    Мне вот интересно, откуда у автора статьи такая уверенность в том, куда впервую очередь полетят ядерные ракеты?! Или в том, что они вообще куда то полетят? В том, что кто то нажмет красную кнопку!? Автор находится в сверхсекретном бункере и отвечает за применение яд. оружия России? Лучше бы автор потратил свое время на столь же гневную статью про позорное молчание нашего президента и министра обороны по поводу убийства азербайджанцами наших солдат и офицеров миротворцев в Карабахе! Или их англичане расстреляли лично? Или про удар по нашему штабу ЧФ. Гневненько так написал бы. А не пугал англичан красной кнопкой.
  67. 0
    26 September 2023 09:13
    А ведь прав! Зассут "там" принять такое решение.
  68. 0
    26 September 2023 10:34
    Ну, бриты в чём-то правы. Кремль и МИД уже столько *красных линий* нарисовали, что Россия, по всей логике, уже давно должна была истратить весь свой ядерный арсенал. А для уничтожения некоторых стран ещё и взять взаймы, например, у Индии пару-тройку ядерных боеголовок.

    А вообще, существуют другие способы наказать бритов. Но это, если бы сейчас существовал Советский Союз. У России немного другие взгляды на *красные линии* Вероятно всего, коммерческие. Так что *министерство озабоченности* по прежнему будет проявлять озабоченность.
  69. 0
    26 September 2023 14:25
    Дофига я тут прочитал, но почему-то никто не озвучил версию с ответом по тем заводам на Диком Западе, где производятся пресловутые КР, которые хотят поставлять. Для начала можно древнюю списанную КР, у которой ядрёный заряд заменен куском бетона. Вроде, почти ничего и не повредили, разве что случайно. Но думать заставит.
    1. 0
      26 September 2023 19:00
      Для начала можно древнюю списанную КР, у которой ядрёный заряд заменен куском бетона. Вроде, почти ничего и не повредили, разве что случайно. Но думать заставит.

      Извините, Эфенди, но в перестройку мы в Бельгии (это где Брюссель!) целый МиГ-23 уронили, а они только рассмеялись.
  70. -1
    26 September 2023 14:33
    Quote: Mantan prajurit
    Я уверен в одном, что если мы нанесем масштабный удар по Украине по всем фронтам и украинская армия посыпется и ситуация для нее станет катастрофической, то уже США начнет нам выставлять "красные линии", а не ждать разгрома. Минимум Польша займет Западную Украину сколько сможет, а Румыния Одессу, тем более ей это не впервой. sad

    Как займут так и освободят! НАТО точно не впишется за Польшу или Румынию при занятии ими территорий СССР. Более того, для РФ это было бы даже удобно -получить такой повод для наказания Польши. С помощью "газонокосилок" и прочего реально можно вогнать в каменный век. А у нас "газонокосилки" не первого левела, их постоянно апгрейдят с учётом реального боевого опыта. Дешево и сердито. А когда будет ясно, насколько серьёзно Польша огребла, сразу же найдутся желающие осуществить очередной раздел Ржечи ПЛ. Какой там будет по счёту? Пятый или шестой? А пшеки обЛизательно дотрындятся, выпросят себе люлей! Да и незаконную (после конца ОВД) оккупацию восточной Германии (Силезия, Данциг, юг Восточной Пруссии и др.) немцы захотят прекратить.
  71. -1
    26 September 2023 15:51
    Его и правда не последует, да и не нужен он пока. Нужно обычными вооружениями принудить Англию, Польшу и прочих к миру. Удар должен быть одномоментный и крайне разрушительный. Символы государства должны быть уничтожены. На очереди должны быть готовы ещё как минимум два удара. После первого удара должны тут же последовать наши требования, обязательные к удовлетворению юридически - капитуляция от глав государства и парламента - в течение часа, фактически - вывод войск откуда и куда скажем, сдача оружия методом вывода из укрытий и расположения на удобных для удалённого осмотра и дистанционного уничтожения нами позициях - до наступления темноты.
    При неудовлетворении требований с опозданием хоть на минуту - удар.
    Короче, надо подготовиться.
  72. -1
    26 September 2023 17:02
    Quote: Argon
    Nah, wektune menet tombol-tombol kasebut. Napa urip ing dhengkul?

    Сомневаюсь. Россия никому не нужна, даже самой себе ;)
  73. Komentar wis dibusak.
    1. 0
      27 September 2023 00:04
      наверно бухнем , надо было написать
  74. +1
    27 September 2023 00:10
    Брит правильно рассуждает, высокими материями нашего руководства о том зачем мир без россии - словоблудие. можно жить и в условиях санкции - вопрос кто и как будет жить. а вот если ЯВ - то Сочи в бункер не утащишь, только видеоролики и обслуга. Так что лучше плохой мир , чем ядерная война
  75. 0
    27 September 2023 12:09
    Меня поражает. Зачем нам ядреное оружие? ( заметим очень недешовое) когда наши правители неумеют и нехотят сохранности Государства. А пекутся о сохранении своих карманов. Может пора выбрать таких у которых фаберже в штанах???

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"