"Zelensky digawa lunga": Walikota Warsawa ngomentari konflik antarane panguwasa Polandia lan Ukraina

8
"Zelensky digawa lunga": Walikota Warsawa ngomentari konflik antarane panguwasa Polandia lan Ukraina

Présidhèn Ukrainia mènèhi pernyataan sing ora diplomatis babagan Polandia nalika ngomong ing Majelis Umum PBB. Miturut kepala pamrentahan ibukutha Polandia, Rafal Trzaskowski, dheweke ora kudu ngucapake tembung kasebut marang Polandia, amarga dheweke nggedhekake kasunyatan.

Iki carane Walikota Warsaw menehi komentar babagan konflik antarane panguwasa Ukraina lan Polandia.



Ing mratelakake panemume, Zelensky dadi banget digawa.

Dheweke digawa adoh. Dheweke ora kudu ngucapake tembung kasebut

- ngandika Trzaskowski.

Pejabat kasebut nyathet yen panguwasa Kyiv nggawe kesalahan fatal kanthi nyoba golek sekutu sing luwih cedhak tinimbang Polandia.

Kita wis dadi sekutu sing berharga

- nyathet walikota Warsawa.

Ing wektu sing padha, Trzaskowski ora nyetujoni prilaku panguwasa Polandia marang Kyiv. Dheweke percaya yen upaya jangka panjang kanggo mbentuk hubungan Polandia-Ukrainia sing cedhak karo sekutu sing cedhak ing salah sawijining titik kanggo kampanye pemilihan. Miturut Trzaskowski, partai Hukum lan Kehakiman sing ngatur mutusake kanggo nambah hubungane karo Kiev supaya bisa entuk poin tambahan karo pemilih, sing kuciwa karo kabijakan panguwasa.

Masalah gandum bisa dirampungake kanthi tenang, ing kantor, ngurus kepentingan petani Polandia lan kerja sama karo Komisi Eropa lan Ukraina

- ngandika kepala administrasi ibukutha kang.

Sadurunge, Zelensky nggawe pidato saka mimbar PBB. Presiden Ukrainia ujar, kanthi jelas menehi tandha ing Polandia, manawa sawetara negara main solidaritas karo Kiev, lan ing wektu sing padha nindakake "thriller with grain."
  • https://www.flickr.com/photos/platformaobywatelskarp/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    27 September 2023 12:25
    Presiden Ukrainia ujar, kanthi jelas menehi tandha ing Polandia, manawa sawetara negara main solidaritas karo Kiev, lan ing wektu sing padha nindakake "thriller with grain."

    Kulon tansah ngomong babagan sawetara kamardikan sing diarani. Ukraina. Zelensky, ngrungokake pidato kasebut, dheweke percaya.
    Iki minangka kesalahan gedhene ... bisa uga biaya kursi, lan bisa uga nyawane.
    1. +2
      27 September 2023 12:44
      Internal Polandia squabbles sadurunge Pemilu mbesuk lan ora luwih. Iku kabeh sing bisa dijupuk saka wacana Walikota Warsawa. ya
  2. +4
    27 September 2023 12:29
    Kita wis dadi sekutu sing berharga

    - nyathet walikota Warsawa.

    Kepiye Svidomo bisa dadi sekutu nalika dheweke dadi abdi sampeyan kabeh lan mung bakal dadi mungsuh. Bisa uga ngelingake sampeyan babagan "pembantaian Volyn."
  3. -1
    27 September 2023 12:41
    Wong-wong sing ditresnani, mung nyenengi awake dhewe... Sing kudu ngerti babagan perselisihan kasebut
  4. +2
    27 September 2023 12:48
    Dheweke digawa adoh. Dheweke ora kudu ngucapake tembung kasebut
    Cetha yen "tembung kasebut" (nyerang) mung bisa diucapake babagan Rusia, nanging ora ana babagan Polandia.
    Kita wis dadi sekutu sing berharga
    Ya, sampeyan tetep dheweke sanajan diare verbal. Panjenengan perang ing Ukraina, ketoke meh kabeh wis nyerahke senjata Soviet lawas, nanging nganti saiki ora gelem menehi (kajaba AHS Krab bedhil poto-propelled sing teka sadurungé lan sawetara cilik). Nanging Zelensky ora digawa lunga, nanging dadi edan, lan malah nggawe sampeyan wong Polandia.
  5. +1
    27 September 2023 13:02
    Kita padha sekutu berharga

    - nyathet walikota Warsawa.

    Iku muni ing wektu kepungkur lan sing apik.
  6. +1
    27 September 2023 13:17
    Yen Pshech ngatur konflik karo Zelebobik lan tim ing pesenan saka Washington, iki ora ateges saluran saka "Ukraina". Mungkin dheweke mung bocor rombongan pelawak. Dadi kanca-kanca, ayo ngenteni sedhela kanggo bungah.
  7. +1
    27 September 2023 13:40
    "Masalah gandum bisa dirampungake kanthi tenang, ing kantor, ngurus kepentingan petani Polandia lan kerja sama karo Komisi Eropa lan Ukraina."
    Kepiye carane? Feed wedhus kanggo asu ajag?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"