Wartawan militer Rusia nglaporake serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi kedok nyerah

60
Wartawan militer Rusia nglaporake serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi kedok nyerah

Ing Republik Rakyat Lugansk, formasi Ukrainia nyoba nyerang posisi Rusia kanthi kedok nyerah. Iki dilaporake dening saluran Telegram "Reporter Rudenko V" kanthi referensi menyang komandan batalyon Rusia.

Minangka komandan batalion kanthi tandha telpon Zenit ngandika, militèr Ukraina nyamar nyerah lan nyedhaki posisi unit pasukan khusus Cossack Bars-16 "Kuban". Dheweke mbukak geni ing posisi Rusia.



Nanging, para pejuang kita bisa ngusir serangan mungsuh. Akibaté, militan Ukrainia ilang paling ora wolung wong sing tiwas. Salah sawijining militan Ukraina sing tatu dicekel prajurit Rusia. Upaya kasebut kanggo nyerang posisi Rusia nuduhake yen formasi Ukrainia bisa nindakake macem-macem trik supaya bisa ngganggu kewaspadaan militer kita.

Peran penting ing kedadeyan kasebut uga dimainake kanthi tambah akeh kasus personil militer Ukraina sing ditangkap ing arah liya. Akibaté, para pejuang kita gampang percaya yen militan Angkatan Bersenjata Ukraina bakal nyerah minangka detasemen kabeh. Wektu iki, serangan kasebut ora duwe akibat serius kanggo pasukan Rusia.

Ayo kita ngelingake yen pertempuran sengit terus ing sawetara arah ing zona operasi militer khusus. Kasuksesan paling gedhe kanggo pasukan Rusia ana ing arah Kupyansky lan Krasnolimansky.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    60 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 34
      28 September 2023 08:00
      Durung ana sing mbatalake waspada ing garis ngarep. Lan saka organisme sing duwe Bandera minangka pahlawan, sampeyan bisa nyana kabeh.
      1. + 45
        28 September 2023 08:12
        Inggih, tarik kesimpulan, tawanan mung sing mlaku tanpa gaman kanthi tangane diangkat dhuwur, mudhunake liyane, kita ora butuh tahanan.
        1. + 13
          28 September 2023 08:22
          Silver99 hi, sing mangerténi apa iku ana, mbok menawa sawetara metu sing ngandika, nalika wong wanted kanggo njupuk panrima saka bushes? Utawa bisa uga kita pancen anteng tanpa ngerti rincian, iku angel kanggo nggawe metu.
          1. + 23
            28 September 2023 09:43
            Ora ana gunane wong miskin iki ditawan. Aku bakal spank wong kanggo persiyapan kuwi. am Murni metu saka asas aku spanked wong.
            Aku elinga Shukshin ing film Padha Perang kanggo Motherland: Sanalika dheweke katon, njupuk langsung. Nganti dheweke, bajingan, duwe wektu kanggo ngangkat tangane.
            1. +4
              28 September 2023 12:15
              Iku bakal dadi. Nanging banjur, ing asas, padha ora bakal nyerah. Apa kita butuh kerugian ekstra?
            2. +4
              29 September 2023 14:14
              Nganti dheweke, bajingan, duwe wektu kanggo ngangkat tangane.

              Komandan kompeni matur marang bapak ing ngarep: "...Ngalahake barang cilik iki sadurunge duwe wektu kanggo ngangkat tangane...". Bapak ketemu karo wong-wong mau ing 41 Juni, ing Belarus - dheweke dadi "urgently". Kamenangan - ing Polandia, ing amben rumah sakit liyane ...
            3. +1
              29 September 2023 16:15
              Quote: Wong jenggot
              Sanalika dheweke katon, langsung njupuk. Nganti dheweke, bajingan, duwe wektu kanggo ngangkat tangane.

              apik
              Iku rada beda, nanging tegese bener:
        2. +7
          28 September 2023 09:01
          Carane iki rasah lan sing bakal mulihake Donetsk lan Mariupol /?
          1. +5
            28 September 2023 09:29
            Carane iki rasah lan sing bakal mulihake Donetsk lan Mariupol /?
            Wis ana wong sing bisa mulihake tanpa dheweke. Ana akeh video ing YouTube babagan pemugaran Mariupol. Sampeyan bisa ndeleng. Malah wong Afrika wis kerja, aku weruh dhewe. nglirik
            1. 0
              1 Oktober 2023 23:14
              Wis ana wong sing bisa mulihake tanpa dheweke. Ana akeh video ing YouTube babagan pemugaran Mariupol.


              Lan sampeyan lunga lan ndeleng dhewe. Ana akeh panggonan malah gum. Dheweke ora ngelingi ngirim bantuan. Lan pejabat saka Kementerian Pertahanan kanggo konstruksi bubar ujar manawa sawetara kutha ora bakal dibalekake.
              TV nuduhake apa sing wis dibalèkaké, nanging iki mung bagean cilik saka apa wis numpes. Sawetara wong manggon ing reruntuhan lan mulihake omah-omahé sing paling apik yen bisa.
          2. 0
            29 September 2023 08:09
            sing bakal mulihake Donetsk lan Mariupol /?


            Batalyon konstruksi sing dumadi saka buruh tamu, sing bakal dadi wajib militer ...
          3. +2
            29 September 2023 11:49
            Apa sampeyan ndeleng akeh wong ing karya pemugaran? Nanging ing Turki padha muncul, karo iPhone saka Obramovich.
    2. + 19
      28 September 2023 08:00
      Upaya kasebut kanggo nyerang posisi Rusia nuduhake yen formasi Ukrainia bisa nindakake macem-macem trik supaya bisa ngganggu kewaspadaan militer kita.

      Umumé, mesthine, persiyapan kasebut dhewe wis njaluk implementasine kanggo wektu sing suwe ... Ora ana sing nggumunake.
      1. +6
        28 September 2023 08:04
        Vasyan 1971 hi, Aku ngira yen V.S.U. wis nindakake sing padha sadurunge, mung ora ana sing nglaporake.
    3. + 13
      28 September 2023 08:05
      Formasi Ukrainia bisa nindakake macem-macem trik supaya bisa ngganggu kewaspadaan militer kita.
      Dadi formasi Ukrainia duwe tujuan sing padha karo kita - kanggo numpes mungsuh. Mulane, mesthi bakal ana trik lan trik sing disiapake, lan akeh perkara. Ing perang, pikiran luwih produktif tinimbang urip sing tentrem. Pancen aneh yen ora ana pesen kasebut sadurunge, dheweke mikir babagan apa wae kanggo wektu sing suwe utawa milih sing paling beboyo.
      1. -10
        28 September 2023 08:26
        Kutipan: rotmistr60
        dheweke mikir babagan sawetara wektu utawa milih sing paling beboyo.

        Utawa kanthi cara iki dheweke wis njupuk luwih saka siji posisi kita.
    4. + 12
      28 September 2023 08:07
      Ora suwe dheweke bakal miwiti ngirim bom bunuh diri sing ditutupi bahan peledak, sing ndeleng bakal mulang.
      1. + 18
        28 September 2023 08:18
        Aku ora bakal kaget yen padha mimpin tawanan kita ing serangan utawa supaya populasi lokal ing, boten anyar ing donya Nazi.
    5. + 14
      28 September 2023 08:08
      Salah sawijining militan Ukraina sing tatu ditangkep

      Perlu kanggo nulungi lan ngandhani yen dheweke ora bisa, bokong licik kuwi kudu diukum.
      1. +8
        28 September 2023 08:10
        Dimy4 hi, iki kudu ditindakake kanthi cepet lan kanthi keputusan umum tim, yen ora, akibate bisa uga ala.
        1. +3
          28 September 2023 08:51
          Dadi sapa sing ngerti saiki pira sing wiwitane ditawan.
          Padha nggawa siji.
          Kanggo laporan.
    6. + 10
      28 September 2023 08:11
      300 meter munggah gunung ing kolom siji ing wektu lan tanpa gaman, ing flank karo tutup mesin gunner + grenade nguripake karo "Bumblebee" - supaya padha guyon.
      1. +5
        28 September 2023 08:24
        Uprun hi, Aku 300m iku kakehan, sing nyerah ora wedi maneh marang KITA, nanging marang DHEWE, supaya mlaku-mlaku kanthi tangan ing ndhuwur sirah lan tanpa gaman iku mboseni kanggo wong-wong mau.
        1. +3
          28 September 2023 08:54
          , 300m iku kakehan aku, sing pasrah ora wedi maneh marang KITA, nanging DHEWE
          ...menyang bantengan...Pasukan Pertahanan Nasional junta karo wong-wong bersenjata nganggo lading...dadi keributan malah ora nyerah...secara harfiah kanggo grub...dadi wong-wong bersenjata sing kesel tenan. saka ontran-ontran getih bakal luwih apik kanggo nguripake bedhil menyang arah ngelawan ... sing mboseni
          1. -3
            29 September 2023 11:55
            banteng-banteng...pasukan junta saka Nazi karo wong-wong bersenjata sing nganggo peso...padha nindakak hukum sanajan ora nyerah...secara harfiah kanggo grub...

            Crita medeni sing padha dicritakake ing sisih liya. Ora ana video, nanging kabeh baterei wis mati.
    7. -2
      28 September 2023 08:11
      "Upaya kasebut kanggo nyerang posisi Rusia nuduhake yen formasi Ukrainia bisa nindakake macem-macem trik ..." Yen para pejuang kita wis narik trik iki, mesthine diarani trik militer. Lan ing tangan liyane - meanness lan cidra, "serangan" ing vigilance.
      1. +7
        28 September 2023 08:26
        sub307 hi, apa sing ngganggu?! Ana perwira intelijen KITA, mata-mata, prajurit sing gagah, wong upahan sing pengecut, lsp.
    8. 0
      28 September 2023 08:13
      Kadurjanan perang. Sabanjure.
      Perfidy.
      1. +4
        28 September 2023 08:56
        Kadurjanan apa sing digawa, tangi. Strategi militer biasa, ora perlu santai. Miturut pendapat sampeyan sing sempit, prajurit kita nalika Perang Dunia II sing nindakake iki uga dadi penjahat perang?
        1. -3
          28 September 2023 09:03
          Maca apa iku khianat. Ora angel golek dhaptar item. Malah wong Ukraina. Tandha paling yakin yaiku nelpon "sampeyan" marang wong liya.
          1. Komentar wis dibusak.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. Komentar wis dibusak.
    11. Komentar wis dibusak.
    12. Komentar wis dibusak.
    13. +3
      28 September 2023 08:40
      Salah sawijining militan Ukraina sing tatu dicekel prajurit Rusia

      Sawise kabeh, padha njupuk siji tawanan! wong bodho
    14. +4
      28 September 2023 08:52
      Ana sing bakal ujar manawa iki minangka pengkhianat lan kejahatan perang ing sisih x@khlov, nanging ing perang kaya perang, kabeh cara sing nyebabake kamenangan digunakake dening salah siji sisih, teknik "nyerah khayalan" iki atusan taun, mula aja santai lan waspada nalika nampa pelamar:
      https://lostarmour.info/media/videos/news/6727.mp4

      Ing detik pungkasan video kasebut minangka indikatif: "wong lanang, aku nyerah", dudu IPP dhewe sing narik turnstile ...
    15. +2
      28 September 2023 08:56
      Iki nuduhake yen Angkatan Bersenjata 90% motivasi dening Bandera lan perang bakal suwe am
      Lan ora kaya kita ing kothak zombie lan RuNet, sing saben wong nyerah lan tresna marang Rusia
      1. +2
        28 September 2023 11:32
        Inggih, ya, motivasi dheweke kanggo njaluk menyang Bendery kanggo resepsi ing baris pisanan, dheweke ora bisa ndeleng tanah amarga didol menyang perusahaan transnasional Barat, mung 2 × 1,5.
      2. -3
        29 September 2023 12:00
        Pamrentah kita mung ngandhani sing bener, junta ing kana sing ngapusi lan mitenah, sial.
    16. 0
      28 September 2023 09:09
      Mugi ana 9 wong? Ya, teks ya .................
    17. +2
      28 September 2023 09:40
      Percaya marang fasis tegese ora ngajeni awake dhewe ...
    18. 0
      28 September 2023 10:00
      Iku edan kanggo nindakake kaya iki ing baris ngarep, nanging geng Ukrainia ora beda!
    19. +2
      28 September 2023 11:15
      Gerakan licik dening pimpinan Khokhlyat. Dheweke bakal diobong kaya iki kaping pindho, lan wong-wong kita bakal mandheg nangkep dheweke)))
    20. +1
      28 September 2023 11:27
      Apa sing kudu diomentari, nampa karo tangan munggah ndhuwur sirah, sungu wis unfastened saka bedhil mesin.
    21. +1
      28 September 2023 12:10
      Aku ora ngerti apa sebabe prajurit kita ing garis ngarep mbutuhake masalah iki karo tahanan? Dheweke kudu ditampa, dipriksa, lan dikirim menyang endi wae. Kabeh iki mbutuhake wektu lan wong tambahan. Banjur kudu dipakani, dijaga, disandhang, lan iki biaya sing akeh banget.
      Aku kaya Wigati sing ing perang Karabakh kaloro ana kaget sawetara tawanan, lan alesan dumunung ing kasunyatan sing loro-lorone ora nyisakke saben liyane.
      We kudu nemen ngukum Ukrainia saben dina kanggo shelling saka Donetsk piyambak!
      1. +2
        29 September 2023 17:38
        Aku mikir yen nganti bom gaya AS / Inggris ing Ukraina kulon ditindakake, kerusuhan iki ora bakal mandheg.

        Aku ora yakin, Aku ngelekake sampeyan, nanging yen Ukrainians Western bab paling fasis ing donya, uga, ayo menehi wong werni bali.

        Sampeyan nyelehake bom ing Donetsk, Kyiv, Lviv lan pamukiman Bandera liyane, dheweke kudu duwe.

        Sugeng rawuh!!!

        Ing Spanyol:

        "Creo wis ora bisa ditemokake ing gaya americano / británico sobre occidente ucraniano, estas idas y vueltas no pararan.

        Ora ana seguro, advierto, nanging los ucranianos occidentales son lo más fascista que hay, pues a devolverles la pelota.

        Tiras una bomba en Donetsk, Kiev, Lvov y demás localidades banderistas deben recibir lo suyo.

        Salut!!!"
    22. 0
      28 September 2023 12:43
      Iki "penyerah" pancen ora ngerti yen iki dadi modis ing antarane wong-wong mau, "Volga" bakal mandheg nanggapi. Lan ora bakal ana tawanan maneh.
      1. 0
        29 September 2023 09:18
        Ante tantas rendiciones esto se hace for que Rusian no acepte que se rindan, así les dirán los bandera, luchar hasta la muerte.
      2. 0
        1 Oktober 2023 23:31
        Apa "wong pasrah" iki pancen ora ngerti?

        Dheweke ngerti lan nindakake apa sing dibutuhake. Dheweke dhewe ora bakal dicekel, mula kenapa kudu kuwatir karo wong-wong mau?
        Iki bisa uga minangka tumindak kanggo nyegah wong liya supaya ora nyerah, nyebabake kekejeman saka Federasi Rusia marang wong-wong sing nyerah.
        Lan, contone, miturut komentar kasebut, RENCANA Angkatan Bersenjata Ukrainia kanggo STOP SURRENDER sukses.
        Lan iki dadi penting banget nglawan latar mburi potensial mobilisasi Angkatan Bersenjata Ukraina lan sukses Angkatan Bersenjata RF.
        Dadi, kita ora kudu nyerah karo provokasi kasebut.
    23. 0
      28 September 2023 17:46
      Anggota Bandera ana ing repertoare. Sembarang meanness bisa samesthine kene. Kaya sing dikandhakake bapakku, prajurit garis ngarep, yen sampeyan ngawal tawanan lan salah sijine nolèh, banjur tembak lan aja mikir.
    24. +2
      28 September 2023 19:04
      Kutipan: rotmistr60
      Dadi formasi Ukrainia duwe tujuan sing padha karo kita - kanggo numpes mungsuh.

      Aku mikir yen kita isih duwe wates moral sing padha ora ngliwati, yen ora, kita bakal luwih apik tinimbang wong-wong mau, lan mulane, apa tegese perjuangan ala karo ala sing padha, mung ing slogan sing beda.
    25. +1
      28 September 2023 20:55
      Ing Republik Rakyat Lugansk, formasi Ukrainia nyoba nyerang posisi Rusia kanthi kedok nyerah.

      Kenapa nyoba?
      rampung. Nanging ora kasil.
      Kok ngganti maknane?
      Apa editor nyoba ngremehake jasa para pejuang kita kanggo ngusir serangan kasebut?
    26. 0
      29 September 2023 06:22
      Iku misale jek sing trik kuwi bisa dadi latar kanggo eksekusi ing titik. Iki bener yen perang diumumake.
    27. +1
      29 September 2023 06:24
      Kutipan: Mikhail-Ivanov
      Yagene prajurit kita ing garis ngarep mbutuhake repot karo tahanan?

      "Tujuan perang yaiku ngowahi mungsuh dadi sekutu," Winston Churchill.
      1. +3
        29 September 2023 09:40
        Kutipan saka: Grossvater
        "Tujuan perang yaiku ngowahi mungsuh dadi sekutu"

        ... ujare Churchill, sing nyamar dadi sekutu sajrone patang taun, nalika dadi mungsuh rabid :))
    28. -1
      29 September 2023 09:38
      Inggih... Praemonitus praemunitus.
      Lan wong sing ditangkap dieksekusi sacara umum ing kamera. Kajaba iku, kanthi panjelasan - kenapa, ora kaya tahanan biasa, eksekusi ditrapake kanggo dheweke. Dadi yen Ukrozoldaten arep perang supaya vilely wektu sabanjuré, padha ora duwe khayalan bab nasibe, lan padha ngerti manawa ing kasus bakal mati - salah siji nalika repelling serangan iki, utawa ing panangkaran.
      1. 0
        1 Oktober 2023 23:22
        Lan wong sing ditangkap dieksekusi sacara umum ing kamera.

        Apa yen sampeyan nguripake sirah lan mikir sethithik?
        Saka kabeh wong sing arep nyerah lan nindakake, iki siji. Lan ngeksekusi dheweke?
        Lan wong-wong sing pura-pura lan ora nyerah ora kena dieksekusi.
        Lan apa sing bakal katon saka sisih liyane? Apa kesimpulan sing kudu ditindakake?

        Kekejaman sampeyan malah ora duwe makna praktis, kejaba iku dhewe sing pantes disalahake.
        Nanging kita ora ngerti hukum lan adat perang lan ora arep ngerti. Lan kenapa wong teka karo wong-wong mau uga ora penting. Napa dheweke ana ing sofa?
    29. 0
      29 September 2023 10:51
      Kutipan: Murmur 55
      Vasyan 1971 Aku mikir yen V.S.U. wis nindakake sing padha sadurunge, mung ora ana sing nglaporake babagan iki.
      Iku, lan dawa sadurunge katon saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Malah nalika Perang Patriotik Agung.
      Kanggo nyuda jumlah "defectors" lan kasetyan Wehrmacht marang wong-wong sing nyerah, karyawan SMERSH teka karo operasi codenamed "Treason to the Motherland" ing mangsa panas 1943. Gagasan wani iki mung bisa teka ing pikiran para perwira kontra intelijen sing wis berpengalaman. Inti saka operasi kasebut yaiku nyiapake klompok cilik 4-5 wong minangka "defectors" palsu. Dheweke kudu nyedhaki parit Nazi kanthi tangan diangkat, mesthine pengin nyerah. Duwe nyedhaki jarak sing cukup, defectors palsu mbuwang granat ing Nazi lan bali menyang dhewe. Penarikan kelompok kasebut didhukung dening tentara meriem Soviet lan tembakan infanteri. Ide sing prasaja lan cerdas iki mbutuhake keberanian sing gedhe saka para pemain. Ora saben wong bali urip sawise operasi, lan sukarelawan mangertos iki banget. "Defectors" mangsa dipilih kanthi teliti: file pribadhi ditliti lan diuji kanggo kekuwatan moral. Banjur disiapake kanthi cara khusus ing wilayah sing padha karo operasi sing bakal ditindakake.


      Sumber: Nyerah karo granat ing tangan: kepiye SMERSH nglawan pengkhianat Tentara Merah - Pitu Rusia
      © Russian Seven russian7.ru
    30. 0
      29 September 2023 11:08
      Cara kasebut wis lawas kaya perang: njupuk tawanan tanpa gaman lan kanthi tangan munggah. Nyingkirake liyane.
    31. 0
      29 September 2023 13:59
      Dadi bubar ana video saka "gubernur": Ukrainia nguwuh, "Aku nyerah! Aku nyerah!", Lan dheweke dhewe narik granat saka kantonge.
    32. +1
      29 September 2023 14:23
      Trik iki kanthi pasrah sing katon minangka indikatif!
      Supaya prajurit sing gelem nyerah ora ditampa, nanging langsung dipateni.
      Banjur pasrah prajurit bakal rampung lan padha perang nganti pungkasan.
    33. 0
      29 September 2023 17:47
      Cara nyerah iku prasaja lan langsung; nyatane, kirim liyane ing topik Volga ngomong babagan carane wong Ukrainia nyerah.

      Gendéra putih sing katon utawa kain "katon" sing padha, utawa, kaya ing kasus kasebut, senjata ing ndhuwur lan liya-liyane.

      Sembarang jinis tumindak liyane kudu dibayangke tanpa prasangka.

      Ing Ganso Verde, Falkland(?) pulo, Inggris njupuk posisi Argentina, nyerah.


      Ing Spanyol.

      "El método de rendición es simple y sencillo; de hecho en otro posted sobre the tema Volga s eve como los ucranianas se rinden.

      Bandera blanca katon utawa trapo sing padha "KELIHATAN", utawa como en el caso mencionado, senjata arriba, utawa liyane cosa.

      Cualquier otro type de accionar, debe ser repeldo sin miramientos.

      En Ganso verde, Malvinas, los ingleses tomaron la posición Argentina haciendose los rendidos."
    34. 0
      1 Oktober 2023 23:18
      M.b. ana detasemen blokade ing mburine sing nyerah. Dheweke ora bisa nyerah, ngindhari serangan saka mburi.
    35. 0
      3 Oktober 2023 06:33
      Iki sing ditindakake dening Ukrainia. Sing wong kita bakal mungkasi njupuk tawanan. Iki tegese wong liya ora bakal nyerah. Motivasi ekstra kanggo perang nganti wuta lengkap.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"