Penerbangan pengebom nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Vugledar kanggo dina kaping telu berturut-turut

69
Penerbangan pengebom nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Vugledar kanggo dina kaping telu berturut-turut

Sajrone telung dina kepungkur, Pasukan Aerospace Rusia kanthi sistematis nyerang personel militer Ukraina sing ana ing Ugledar.

Unit Ukrainia ing kutha iki nggunakake pilihan sing padha kaya ing Artyomovsk. Dheweke ngowahi lantai ndhuwur bangunan dhuwur dadi titik tembak, nyelehake peluncur granat, operator ATGM, penembak jitu, lan penembak mesin ing kana. Uga, lantai ndhuwur bangunan digunakake minangka pos pengamatan.



Ing ruang paling ngisor saka bangunan dhuwur, papan kanggo nampung personel lan cache dilengkapi gaman lan amunisi.

Pasukan Rusia durung wiwit nyerang kutha, amarga amarga ana akeh titik tembak mungsuh ing bangunan sing dhuwur, iki akeh kerugian sing signifikan.

Ing kahanan kaya mengkono, kaya sing dikandhakake, militer Rusia menehi geni marang mungsuh penerbangan. Serangan rudal lan bom ditindakake ing target pengintaian ing Vugledar.

Dina iki, salah sawijining serangan ngrusak posisi tembak Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul kutha. Sarang senapan mesin lan paling ora rong posisi ATGM diowahi dadi tumpukan beton lan tulangan. Paling ora 18 militan Ukrainia diilangi; prajurit Ukraina sing isih urip (ing wektu iku) nyoba uwal menyang bangunan dhuwur liyane, nanging uga teka ing kana.

Serangan udara ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing Vugledar terus. Utamane digunakake dening pesawat bomber, nggunakake bom saka macem-macem kaliber.
  • TG / Reporter Rudenko
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    1 Oktober 2023 16:25
    Ana akeh bangunan dhuwur sing digawe saka beton kualitas dhuwur. Mulane, karusakan kuwi bakal njupuk akèh wektu, lan biaya bakal serius. Nanging, kanggo ngrusak wilayah pertahanan kasebut, iki kudu dilewati.
    1. + 14
      1 Oktober 2023 16:56
      Tergantung opo sing dirusak....
      Iku angel ora mung kanggo bangunan omah lan industri, nanging uga kanggo bunker khusus kanggo nolak FABs.
      Sayange, isih ana sawetara FAB. Thanks kanggo sponsor, Banderloglov isih nduweni pertahanan udara lan angel kanggo ngebom nganggo wesi cor tanpa arah.
      Nanging ing wilayah terobosan perlu kanggo nindakake operasi khusus kanggo komprehensif nyuda nimbali udhara mungsuh, lan banjur isi karo FABs menyang ambane saka pertahanan Corps Armenian. Lan kabeh titik logistik uga. Kita mbokmenawa bakal weruh sing padha rauh. Ora ana cara liya.
      Yen ora
      1. -10
        1 Oktober 2023 17:55
        Pertahanan udara ora dadi masalah. MANPADS nggawe masalah liyane. Meh kabeh wong ana ing kono. Mulane kita ora weruh titik kanggo mbusak kabeh pertahanan udara mungsuh
        1. + 20
          1 Oktober 2023 18:11
          Tanpa pertahanan udara, MANPADS ora dadi masalah. Deleng conto ing Suriah. Mabur 5.5km lan bom apa wae sing obah
    2. +7
      1 Oktober 2023 17:13
      Yah? Nanging kanggo kula iku katon kaya soket ana, ora monolith a.
    3. -1
      1 Oktober 2023 23:37
      Akhire mutusaké kanggo numpes menyang nul! Lan sadurunge, Vova lan Co mikirake nasibe para petani kolektif, lali babagan nasibe prajurit kita. Ana Marinir saka Timur Jauh, yen ana ...
      1. +1
        2 Oktober 2023 10:19
        Ya, kayane urip meksa kita nggunakake taktik Anglo-Saxon, sing ora ragu-ragu ngrusak kutha sadurunge dicekel. Iku bener yen kita ora langsung ngrusak Vugledar nalika ana akeh warga sipil, nanging ana wong saiki, nalika kutha ora diubengi, kaya sing kedadeyan karo Mariupol lan Azovites ora nglilani wong metu. Lungguh ing ruang paling ngisor suwene setaun setengah.
    4. +1
      2 Oktober 2023 08:15
      Kabèh kutha ana 1 blok. 1,5x2 km. Ana sèket bangunan ing kono. Yen kanggo Angkatan Bersenjata RF karusakan saka waktu 1st, ing 8 sasi, masalah, banjur aku duwe warta sedih kanggo Rusia.
    5. +1
      2 Oktober 2023 20:29
      Yen ana kesempatan kasebut - kanggo melu bangunan, mula kita kudu nindakake. Mesthine luwih murah tinimbang nyawa
    6. -1
      3 Oktober 2023 01:45
      Dheweke pungkasane mutusake kanggo ngrusak omong kosong iki ... Dheweke lungguh ana kaya eri ing tengah ngarep, kita bisa nindakake iki sadurunge, kita kabeh main ing humanisme ...
  2. + 14
    1 Oktober 2023 16:26
    WAR, iku salah siji utawa kita, ora ana wektu kanggo sentimentality!
    Kutha-kutha isih kudu dibela maneh lan iki minangka kasunyatan objektif ...
    1. -28
      1 Oktober 2023 16:31
      Apa tegese padha utawa kita? Ngerti dhewe? Rusia minangka tenaga nuklir, kenapa sampeyan mbandhingake gajah karo mabur?
      1. + 15
        1 Oktober 2023 16:37
        Quote: Kabeh_Apik
        Apa tegese padha utawa kita? Ngerti dhewe? Rusia minangka tenaga nuklir, kenapa sampeyan mbandhingake gajah karo mabur?

        Lan apa? Apa Rusia bakal nggunakake senjata nuklir ing Banderlogia?
        Apa sampeyan bingung apa-apa? Yen akeh negara sing nulungi Rusia kaya sing mbantu Banderlog, sarang tanduk iki wis suwe banget!
        Nanging sayange, sampeyan kudu ngandelake meh mung dhewe!
        1. -19
          1 Oktober 2023 16:46
          Iki minangka pitakonan kanggo Putin, kenapa Rusia ora duwe sekutu. Salah siji padha nindakake soko salah, utawa padha ora ngerti carane kanggo narik kawigaten allies. Dheweke gabung karo CSTO, Brix, lan pungkasane netral utawa mundur. Dadi apa kabar?
          1. + 20
            1 Oktober 2023 17:12
            Kasunyatane yaiku perang durung diumumake kanthi resmi ing loro-lorone. Lan meh ana sawetara sekutu nalika saben wong nyerang wong kanthi massal. Sekutu teka mengko, nalika asil saka konflik utawa perang wis praktis cetha lan mung sawetara wektu. Kabeh wis siyap. Kaya nalika Perang Donya II.
            1. +3
              1 Oktober 2023 17:38
              Iku ora umum, kaya allies, kanggo ngalahake kula mudhun massal supaya tiba ing wong sing kabeh padha ora seneng, kang padha arep ngrampog ... ora pisanan lan ora pungkasan wektu, siji kudu nganggep ...
              Ora masalah, kita ngalahake dheweke sadurunge, volume wektu iki uga !!!
          2. -6
            1 Oktober 2023 18:50
            Quote: Kabeh_Apik
            Iki minangka pitakonan kanggo Putin, kenapa Rusia ora duwe sekutu.

            Saiki sekolah-sekolah mulang carane lulus Ujian Negara Bersatu, lan ora mikir.
          3. +2
            1 Oktober 2023 20:42
            Sapa sing duwe sekutu? Apa bisa duwe conto? Utawa apa panci pas ing mripatmu lan nyegah sampeyan ndeleng mubeng?
        2. -22
          1 Oktober 2023 17:26
          Daya nuklir tanpa endhog dudu tenaga nuklir. Yen padha teka ing sampeyan karo bedhil, lan sampeyan, gadhah tank, nalika ing tank, njupuk ing panyerang karo gegaman trauma, banjur iki paling lucu!!!! Korea Utara nerangake marang AS yen bisa mati, nanging uga ora gampang kanggo AS !! Lan presiden kita ngomong babagan siji wong tartamtu. Kabeh Rusia wis ngguyu Medvedev !! Ora suwe kabeh negara bakal ngguyu presiden kita kanthi cara sing padha. 50 negara perang nglawan Rusia ing wangun Ukraina, lan presiden ngomong bab sedulur Ukraina saben dina!!! Yen Ukraina ilang udakara 500 sing tiwas lan cacat, mula Rusia wis ilang paling ora 000 !!! Mbok menawa medeni ing sawijining dina ing wilayah mungsuh luwih apik tinimbang medeni sing ora ana telas saben dina nganti pirang-pirang taun !!
          1. -9
            1 Oktober 2023 19:21
            Suwene sampeyan ngalami serangan panik?
            Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
            1. -2
              2 Oktober 2023 16:22
              Dheweke servile kanggo dhuwit pemilik. Nah, utawa dhewe ... sing ...
        3. 0
          1 Oktober 2023 17:40
          Iki dudu sepisanan aku kudu nerangake marang wong-wong manca sing sombong / rakus yen dheweke ora duwe kene!
    2. +5
      1 Oktober 2023 17:05
      Dheweke mutusake ora bakal mbangun maneh Popasnaya. Donbass kebak pemukiman sing wis dadi reruntuhan lan wong-wong padha lunga, contone, aglomerasi Severodonetsk. Ora mung pemugaran, pasokan listrik durung diadegake. Mariupol dibangun maneh amarga ana warga sing ditinggal lan ana sing kanggo sapa
      1. +7
        1 Oktober 2023 17:35
        Yen ana wong, warga, buruh, nanging saka mbangun, mulihake, kabeh lan luwih bisa ditindakake.
        Masalahe yaiku kurang lan luwih sithik warga sing isih ana ing tlatah tilas Ukraina, utamane amarga bagean populasi sing aktif lan aktif mudhun, lan bakal ana akeh wong cacat lan cacat.
        Umumé, kabeh ora bakal gampang banget, TAPI, ora ana wong liya kajaba awake dhewe lan wong-wong sing mutusake kanggo mulihake urip sing tentrem karo kita, kabeh bebarengan, minangka siji, bakal bisa nindakake iki.
        Mangkono cara kerjane lan ora bakal ditindakake kanthi cara liya.
      2. 0
        2 Oktober 2023 20:31
        Severodonetsk alon-alon dibalèkaké. Cedhak ngarep ngganggu
    3. +4
      1 Oktober 2023 18:28
      Perang iku perang, karusakan minangka kasunyatan sing dipeksa, nanging wingi ana wong saka pamrentah kita ujar manawa ora kabeh titik sing rusak ing Ukraina.
      bakal mulihake - ora ana sumber daya sing cukup. Iki minangka inti saka perang protracted lan bantuan Western kanggo rezim Zelensky
      1. 0
        2 Oktober 2023 08:51
        Politisi lan pimpinan ngomong akeh perkara ... ana sing katon adil, objektif, nanging ana sing ora bisa ditampa, ora dikarepake, lan alasane beda.
        Dadi, urip bakal nuduhake apa lan ngapa. Ayo ndeleng, cendhak, apa lan sapa sing bisa nindakake.
    4. -1
      1 Oktober 2023 19:18
      Kutipan saka roket757
      Kutha-kutha isih kudu dibela maneh lan iki minangka kasunyatan objektif ...

      Lan sing siji iki bakal dadi reruntuhan udud.
      Kanggo sawetara alasan, carane nindakake iki kanthi luwih efisien lagi dibahas, nanging pitakonan kenapa ora dibahas. soviet RSFSR lan Ukrainia SSR ora nyetrika kutha lan sesambungan ing kabeh wilayah.
      Mungkin iki wektu kanggo ngakoni yen matriks kapitalisme dudu cara kita?
      1. +5
        1 Oktober 2023 22:20
        Sampeyan bisa ndeleng maneh ing sajarah lan ndeleng yen "matriks karusakan" khas kanggo wong ... vices manungsa, klempakan ing daya, ngatur bunderan, ora ngidini kita kanggo manggon tenang, tentrem, tansah lan nang endi wae.
        Ana siji upaya kanggo nggawe jagad sing sejatine tentrem kanggo kabeh wong, nanging manungsa ora siap urip rukun karo kabeh wong, karo tanggane !!!
        Dadi ... kita urip kaya kita urip!
        Ora ana tujuan penyatuan siji kanggo kabeh wong sekaligus.
        Kita bakal nggayuh tujuan kasebut ing sawijining dina, kabeh bebarengan, yen kita ora dumadakan ngrusak donya kita!
    5. -2
      2 Oktober 2023 07:35
      Apa sampeyan mikir yen bos sampeyan, sing meksa sampeyan nulis komentar kasebut, uga ngerti babagan sentimen?)) Setaun wis cukup.
      1. 0
        2 Oktober 2023 08:35
        HA!
        Minangka sersan, sing nggawe prajurit nyata saka salabon ijo, ngandika ... "ing perang ora ana cara sing ora jujur, mung ana sing EFEKTIF" ... nanging, sawetara mengko, uga komandan, nerangake marang kita, dudu salabon maneh, nanging bakal dadi komandan, sejatine prasaja "yen meriam ngadeg ing plataran omah, meriam kudu dirusak" ...
        Sampeyan bisa yakin manawa "ilmu" kuwi wis tertanam apik ing memoriku, ing salawas-lawase ... kanggo setahun utawa rong taun, aku nulis kaya iki kabeh wektu ... sanajan, yen aku kelingan, aku duwe ilusi, ing wiwitan. Panggonan, carane iki bisa dadi, padha "sedulur ing salawas-lawase" ... ora kanggo dangu, nanging isih kelakon. Iki bisa uga amarga umur, nanging urip sing tentrem lan tenang bisa mengaruhi sapa wae, sanajan wong sinis lawas kaya aku, kita, lan kabeh wong.
        Umumé ... LULUS. Ora nggawe, ora menarik.
  3. +7
    1 Oktober 2023 16:27
    Iki apik. Aviation bubar dadi luwih aktif. "Bom nganggo swiwi" nindakake tugase.
  4. + 15
    1 Oktober 2023 16:31
    Apa ora mung ninggalake kutha ing kawah, nanging ora nglilani para pembela? Yen persediaan entek, dheweke bakal mulai nembus, banjur bakal ketemu karo kabeh gething proletar!
    1. +5
      1 Oktober 2023 16:41
      Kutipan saka: Starover_Z
      Apa ora mung ninggalake kutha ing kawah, nanging ora nglilani para pembela? Yen persediaan entek, dheweke bakal mulai nembus, banjur bakal ketemu karo kabeh gething proletar!

      Dadi kutha ing dhuwur komando, ana cadangan senjata penting ing ruang paling ngisor, sawetara larik ranjau lan kabeh iki ditutupi artileri. Nyoba nyusup ing saindhenging kutha tegese lungguh ing lapangan kanthi semi-pengepungan tanpa kabeh fasilitas sing diwenehake dening pembangunan kutha marang para pembela.
    2. +4
      1 Oktober 2023 16:45
      Aku uga, saka naivety, mbokmenawa padha mikir. Serangan frontal lan squeezing perlu? Paling kamungkinan, seni operasional nindakake perang maneuver wis ilang. Para komandhan wedi yen ana sing salah. Luwih gampang tumindak langsung. Involuntarily eling ing genius saka Suvorov, Brusilov, Rokossovsky, Chernyakhovsky.
      1. -2
        1 Oktober 2023 17:02
        Quote: Sukarelawan Marek
        Aku uga, saka naivety, mbokmenawa padha mikir. Serangan frontal lan squeezing perlu? Paling kamungkinan, seni operasional nindakake perang maneuver wis ilang. Para komandhan wedi yen ana sing salah. Luwih gampang tumindak langsung. Involuntarily eling ing genius saka Suvorov, Brusilov, Rokossovsky, Chernyakhovsky.

        Nggambar garis nyerang ing peta ora mbutuhake akeh intelijen; Yura saka Sumy ora bakal ngidini sampeyan ngapusi. Sing liyane yaiku tentara kita saiki ora duwe alat kanggo perang maneuver. Ora kaya jaman Rokossovsky lan Chernyakhovsky, kita ora duwe kauntungan kuantitatif. Lan Brusilov sing padha minangka conto kanggo awake dhewe, amarga sawise ngilangi jenenge, dheweke nggawe gilingan daging ing Kovno, ing ngendi Pengawal Imperial mateni.
        1. +2
          1 Oktober 2023 20:03
          Aku ora setuju.. Tanpa ngilangi kesalahan saka Brusilov minangka komandan, dheweke ngatur gilingan daging kanggo Gurko, sing terus-terusan diatur, amarga saiki wis modis kanggo ngomong, "daging" nyerang, lan kita uga kudu nggatekake. yen mungsuh wis diganti, sanajan sisih ora duwe kaunggulan ing wong ing loro perang, nanging ing cedhak Kovel, Jerman wis kaunggulan meh loro ing artileri lan padha ora kekurangan meriam.
  5. 0
    1 Oktober 2023 16:32
    Ing mangsa adhem kudu dibongkar bangunan-bangunan dhuwur iki
    1. -4
      1 Oktober 2023 16:45
      Kutipan saka alexoff
      Ing mangsa adhem kudu dibongkar bangunan-bangunan dhuwur iki

      Ora ing mangsa, nanging ing musim semi 2022.
      1. +7
        1 Oktober 2023 17:08
        Utawa bisa uga ora dibongkar kabeh. Aku mung kudu Faberge ing spring..2014..
        1. -2
          2 Oktober 2023 06:22
          Bodho, ing taun 2014 ora ana kaliber utawa hipersonik, lan mesthi bakal dibuwang.
          1. +1
            2 Oktober 2023 07:38
            Napa hypersound lan kaliber ing 2014? Miturut cara, hypersound ora digunakake malah saiki. Ing 2014, resimen udhara sing dikirim menyang Khreshchatyk wis cukup. Nanging padha nesu. Saiki ayo edan.
            1. +1
              2 Oktober 2023 10:33
              Kutipan saka Vincent Price
              Napa hypersound lan kaliber ing 2014? Miturut cara, hypersound ora digunakake malah saiki. Ing 2014, resimen udhara sing dikirim menyang Khreshchatyk wis cukup. Nanging padha nesu. Saiki ayo edan.

              Ing 2014, mateni gas wis cukup lan negara bakal milih presiden pro-Rusia ing 4 taun.
    2. 0
      1 Oktober 2023 17:56
      Kutipan saka alexoff
      Ing mangsa adhem kudu dibongkar bangunan-bangunan dhuwur iki

      UPAB muncul ing jumlah komersial mung ing musim semi lan awal musim panas. Banjur ora ana sing mikir nyerang. Kita padha nyiapake pertahanan. Saiki, nalika mungsuh wis kesel lan durung ana lendhut, wektune kanggo nambah posisi taktik sadurunge wiwitan udan musim gugur.
      1. +2
        1 Oktober 2023 23:26
        Kasunyatan manawa dudu piranti teknis sing paling rumit UPAB (sing luwih gampang tinimbang geranium) wiwit katon ing jumlah komersial mung saiki minangka alesan sing apik kanggo pengadilan.
  6. -1
    1 Oktober 2023 16:34
    Pasukan Rusia ora miwiti serangan amarga ora bisa navigasi ing lapangan ranjau ing saubengé kutha. Jenderal Muradov ora bakal ngidini sampeyan ngapusi.
    Ya, penembak jitu ora mungkin njagong ing bangunan dhuwur iki, amarga nyatane ora ana target kanggo dheweke.
  7. +1
    1 Oktober 2023 16:48
    Isih ana liyane palu lan palu.
    Mung kanggo comparison. Lan sawise iku, serangan getih sing luwih angel ing Berlin.
    1. +3
      1 Oktober 2023 17:09
      Wah, saiki populasi Berlin kurang 700 ewu.
    2. +1
      1 Oktober 2023 17:09
      Quote: Rumata
      Isih ana liyane palu lan palu.
      Mung kanggo comparison. Lan sawise iku, serangan getih sing luwih angel ing Berlin.

      Berlin dijupuk ora amarga akeh bom sing ditibakake ing kono, nanging amarga ora ana sing mbela, amarga garnisun kutha kasebut kanthi kuantitatif 4 kali luwih cilik tinimbang para penyerang, lan umume meh padha karo tim cacat saka Volkssturm lan Nom-noman Hitler diselingi karo underdogs. Tentara lapangan dikalahaké ing sisih wétan kutha, lan cadangan saka Kidul ora bisa nembus menyang kutha lan mundur menyang Kulon kanggo nyerah marang Sekutu.
    3. +2
      1 Oktober 2023 17:12
      Lan kanggo periode apa periode? Sajrone perang kabeh?
    4. -1
      2 Oktober 2023 05:26
      Lan padha nulis yen Sekutu rampung numpes Dresden karo bombing karpet ... lan tablet ngandhut mung ton 7101. Apa ora cukup kanggo karusakan lengkap kutha gedhe? Aku ora ngomong apa-apa, aku dudu ahli, aku mung kaget karo inkonsistensi kasebut ...
      1. +3
        2 Oktober 2023 05:42
        Kekhususan. Kaping pisanan, dheweke nggarap bahan peledak sing dhuwur ing wilayah supaya ubin ambruk lan jendhela rusak. Lan banjur incendiary, sing bobote ora ana. Lan banjur sing disebut wiwit. "badai geni", saka geni liwat wilayah gedhe. 7 ton iku akeh. Iki diturunake bebarengan saka pirang-pirang atus pengebom abot.
  8. 0
    1 Oktober 2023 21:54
    Yagene ana perlu kanggo bokong sirah karo benteng mungsuh rumiyin echeloned? Apa kaluwihan iki? Mungsuh iku wangkal lan licik.
  9. +1
    1 Oktober 2023 22:29
    Alhamdulillah, sarunge mulai copot
  10. +1
    1 Oktober 2023 23:36
    UV CIPSi ota
    Quote: Kabeh_Apik
    Iki minangka pitakonan kanggo Putin, kenapa Rusia ora duwe sekutu. Salah siji padha nindakake soko salah, utawa padha ora ngerti carane kanggo narik kawigaten allies. Dheweke gabung karo CSTO, Brix, lan pungkasane netral utawa mundur. Dadi apa kabar?

    Apa ora bakal lara yen sinau babagan sejarah peradaban donya lan agama mung percaya marang piwulang wong-wong sing misuwur ing donya utawa terus nggali Segara Ireng sing kapindho, amarga sing pisanan bisa nyebabake masalah gedhe ing masa depan negara 404 tanpa jeneng - cipratan?
    Aku duwe pakurmatan.
    1. 0
      1 Oktober 2023 23:46
      Stirlitz liyane. Apa sampeyan digedhekake ing papan khusus? Aku ora ngerti apa cipsi ota. Lan aku ora pengin google) Nanging pidato instructive iki sing kudune sampeyan sinau sadurunge nulis rada ngganggu) nanging yen sampeyan njoget karo irama jutawan ing pucuk pimpinan, sing mung ora peduli karo urip manungsa, banjur Aku ora duwe pakurmatan kanggo sampeyan.
  11. +3
    1 Oktober 2023 23:53
    Wah, kanca lan ora kanca!
    Panemu saka saben sampeyan iku invaluable.
    Wektu bakal teka, kita bakal ngelingi saben wong kanthi jeneng sing tiwas kanggo masa depan Rusia lan rakyat!
    Lan Bandero-Nazis lan underdogs lan mercenaries saka Palsu West mung duwe siji dalan - kanggo NERAKA!
    Kamenangan bakal dadi milik kita,
    Rusia minangka negara kanthi sejarah sewu taun ing peradaban donya lan ora bisa dikalahake ing kabeh wektu!
    Aku duwe pakurmatan.
    1. -1
      2 Oktober 2023 00:12
      Njupuk kabeh anak saka ndhuwur Federasi Rusia lan nerusake karo lagu. Ojo lunga ? Inggih, tegese masalah kasebut ora serius kanggo numpes wong lanang Rusia
  12. +1
    2 Oktober 2023 01:51
    Sawise perang bakal dibangun omah wong 2, kabeh pendhudhuk bakal pas. Saiki luwih penting kanggo nylametake wong.
  13. +1
    2 Oktober 2023 07:42
    Apa ora luwih gampang kanggo ngliwati kutha kanthi ngalangi ing pinggir?
  14. 0
    2 Oktober 2023 09:19
    Ing kahanan iki, aku pengin ndeleng bom vakum ing tumindak, iku bakal nyepetake proses de-fascistization.
    1. 0
      2 Oktober 2023 10:40
      Kutipan saka: bobnew2017
      Ing kahanan iki, aku pengin ndeleng bom vakum ing tumindak, iku bakal nyepetake proses de-fascistization.

      Bom vakum ora ana, ana biaya detonasi volumetrik. Lan dheweke ora kuwat banget nglawan benteng. Bisa ngilangi plester
  15. 0
    2 Oktober 2023 11:54
    Ana noticeably liyane UMPCs. Iki nggawe aku seneng.
  16. +1
    2 Oktober 2023 12:18
    Iki nuduhake panggunaan KAB 1500
  17. 0
    2 Oktober 2023 15:25
    Kutipan: Saburov_Alexander53
    Ya, kayane urip meksa kita nggunakake taktik Anglo-Saxon, sing ora ragu-ragu ngrusak kutha sadurunge dicekel. Iku bener yen kita ora langsung ngrusak Vugledar nalika ana akeh warga sipil, nanging ana wong saiki, nalika kutha ora diubengi, kaya sing kedadeyan karo Mariupol lan Azovites ora nglilani wong metu. Lungguh ing ruang paling ngisor suwene setaun setengah.

    Perlu dibongkar lan kudune wingi.
    1. 0
      3 Oktober 2023 14:03
      Nanging apa isih perlu kanggo badai kutha lan ing wektu sing padha mbongkar? Aku ragu banget babagan kemungkinan iki. Apa aku isih bisa ngliwati?
  18. 0
    2 Oktober 2023 15:33
    Nanging warga Ugledar ora kudu ndhukung Nazi lan nindakake sabotase marang pasukan kita. Saben. sapa sing kelangan apartemen utawa properti kudu ngelingi prilaku ing Maret 2022!
  19. 0
    3 Oktober 2023 10:16
    Kutipan saka Single-n
    Kabèh kutha ana 1 blok. 1,5x2 km. Ana sèket bangunan ing kono. Yen kanggo Angkatan Bersenjata RF karusakan saka waktu 1st, ing 8 sasi, masalah, banjur aku duwe warta sedih kanggo Rusia.

    Sampeyan salah, iki kutha sing cukup gedhe miturut standar lokal, aku kerep ngliwati, lanskap ing kono mesthi spesifik, lapangan datar lan langsung bangunan dhuwur, saka bangunan dhuwur lapangan iki bisa katon. kanggo kilometer.
  20. 0
    3 Oktober 2023 11:31
    Banget larang, rumit lan ora efektif. Tentara kita kekurangan senjata tempur kanthi kekuwatan sing cukup.
    Napa sampeyan ora bisa nggunakake ODAB? omah-omahé bakal utuh, lan Banderlogs bakal mati.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"