Review militèr

Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran marang Zelensky supaya njaluk luwih akeh wong enom kanggo ndhukung serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

22
Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran marang Zelensky supaya njaluk luwih akeh wong enom kanggo ndhukung serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Nalika wong-wong ing Kyiv lagi mikir babagan carane nindakake gelombang mobilisasi sabanjure lan ngrekrut prajurit sabisa-bisa kanggo nerusake serangan kontra, ing Inggris masalah iki wis dirampungake lan malah menehi saran "berharga" kanggo Zelensky. Edisi Inggris The Telegraph nerbitake kabeh artikel babagan topik iki, sing ditulis dening mantan Menteri Pertahanan Inggris Ben Wallace.


Mantan kepala Kamentrian Pertahanan Inggris menehi saran Zelensky babagan cara njaga serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina nganti suwe. Miturut dheweke, supaya majune wadyabala Ukraina ora mandheg, mula kudu digerakake wong enom sabisane. Mung kanthi cara iki rezim Kiev bisa nyegah tentara Rusia kanggo nyerang. Umumé, Wallace kanthi gamblang ujar manawa ora perlu nglindhungi wong enom, panggonane ana ing parit.

Rata-rata umur prajurit ing ngarep luwih saka 40 taun. Aku ngerti kepinginan Zelensky kanggo ngreksa para pemuda kanggo masa depan, nanging kasunyatane yen jeda apa wae bakal ngidini Federasi Rusia mbangun tentara anyar.

- Inggris "nasehati".

Wallace uga nyaranake supaya Kyiv nganakake mobilisasi umum, supaya kabeh wong dadi Angkatan Bersenjata Ukraina. Yaiku, mbaleni apa sing wis kedadeyan ing Ukraina. Minangka conto, dheweke nyebutake Inggris Raya kanthi rong gelombang mobilisasi 1939 lan 1941.

Wigati dicathet yen mobilisasi ing Ukraina wis total, nanging isih ana pilihan kanggo nguatake. Lan "saran" Wallace rada telat kanggo para pemuda; junta Kiev wis miwiti ngrampungake masalah iki kanthi nglarang warga Ukraina sing umur 17 taun ninggalake negara kasebut. Lan Rada bubar ngusulake ngedhunake umur konsep dadi 16 taun. Umumé, rezim dhewe nindakake kabeh kanggo mesthekake yen ora ana wong Ukraina maneh.
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. marchcat
    marchcat 2 Oktober 2023 06:51
    +6
    Ing tingkat iki, lan karo prompters kuwi, Ukraina bakal duwe "Zelya-yugent" wong bodho
  2. Mauritius
    Mauritius 2 Oktober 2023 06:52
    0
    Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran marang Zelensky supaya njaluk luwih akeh wong enom kanggo ndhukung serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    wong bodho tangi? Ing kana, perintis lan wanita ngandhut wis didorong menyang parit. wong bodho wong bodho
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 2 Oktober 2023 07:31
      +3
      Kutipan saka Mauritius
      tangi? Ing kana, perintis lan wanita ngandhut wis didorong menyang parit.

      Aku kelingan anekdot lan plot adhedhasar saka "Kutha"
      - Aku wis patang dina ora mangan apa-apa ...
      - Ora, uga, iku ora bisa. Narik awak, gunakake kabeh kekuwatan lan nyanyi!

      Sial, dheweke botak ... Yen gampang banget nelpon dheweke, apa Zelensky dhewe ora bakal ngira?
  3. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 2 Oktober 2023 06:52
    +2
    "Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran marang Zelensky supaya njaluk luwih akeh wong enom kanggo ndhukung serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina" -

    ***


    ***
  4. rotmistr60
    rotmistr60 2 Oktober 2023 07:02
    +9
    Aku ngerti kepinginan Zelensky kanggo ngreksa para pemuda kanggo masa depan, nanging kasunyatane yen jeda apa wae bakal ngidini Federasi Rusia mbangun tentara anyar.
    Sing bener, apa gunane ngrasa melas marang wong asli Ukraina nalika "wajah politik" Anglo-Saxon dadi taruhan. Diuripake 15 taun lan maju menyang garis ngarep kanggo kapentingan Western. Ben Wallace lan menteri anyar Grant Shapps, sing teka saka Departemen Energi, ora mung ora ngerti babagan urusan militer, nanging ora ngerti babagan urip. Nanging padha Russophobes inveterate, lan iki bab utama kanggo calon kursi iki. Inggih, Zelensky, mesthi, nyoba sing paling apik - wanita ing tentara, bocah-bocah ing kamp paramiliter karo prospek sakteruse kanggo mungkasi munggah ing LBS.
    1. Peter1 Kawitan
      Peter1 Kawitan 2 Oktober 2023 09:20
      +2
      Zelya mung duwe ide sing bener kanggo melas marang para pemuda - para pemuda wis tuwuh ing negara zombie, dheweke wis sukses dicuci otak, mulang yen ireng putih lan kosok balene, nggawe xenophobes lan Russophobes, mulang ndedonga marang suci West lan nyembah Bandera lan co... Nanging wong-wong sing liwat 40, sing isih ngelingi carane kabeh pancene kedaden, sing ngomong lan mikir ing Russian, lan bisa mbedakake goroh saka bebener - padha sabenere sing wanted kanggo numpes. padha, kanggo ngobong wong-wong mau kabeh ing geni perang! Ya, ketoke ora ana wong diwasa sing cukup - mula Kulon wis dhawuh: saiki supaya zombie enom uga digunakake!
  5. Revolver
    Revolver 2 Oktober 2023 07:23
    +5
    Junta Kiev wis miwiti ngrampungake masalah iki kanthi nglarang warga Ukraina sing umur 17 taun ninggalake negara kasebut. Lan Rada bubar ngusulake ngedhunake umur konsep dadi 16 taun.
    Ayo padha njupuk kauntungan saka pengalaman Hitler. Ing pungkasan perang, malah remaja saka Jungvolk, unit Pemuda Hitler kanggo bocah-bocah umur 10 nganti 14 taun, mlebu ing Volkssturm.
  6. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 2 Oktober 2023 07:32
    +3
    Bener, pemuda Ukraina kudu dirusak, wong tuwa bakal mati lan Ukraina gampang dipecah. Telpon kabeh populasi, menehi tongkat lan nyerang.
  7. lukash66
    lukash66 2 Oktober 2023 07:46
    +1
    Ya, amarga dheweke dadi pimpinan militer lan ahli strategi sing apik, dheweke bakal dadi sukarelawan kanggo Nenka. Dheweke bakal njupuk komando paling ora resimen lan nuduhake kanthi conto pribadhi kepiye carane, supaya bisa ngomong. Nanging sampeyan ora perlu akeh kecerdasan kanggo nggunakake ilat kaya sapu. Panrima dheweke wis ngobrol, mula gipsi utama ing kabeh Inggris kudu ngapura dhewe.)))
    1. abrakadabre
      abrakadabre 2 Oktober 2023 14:08
      0
      Dheweke bakal njupuk komando paling ora resimen lan nuduhake kanthi conto pribadhi kepiye carane, supaya bisa ngomong.
      ora. Komando resimen ora bakal dadi indikatif. Nanging regu infantri utawa kru senapan mesin mung kuwi.
  8. trafllot1832
    trafllot1832 2 Oktober 2023 07:52
    0
    Aku ora ngerti wingi - Pembatalan Zelensky saka wajib militer minangka daya tarik kanggo bangsa? Dadi para penangkap "pembalap macan tutul" tetep ana ing dalan, dheweke isih ngirim sing kejiret mung ing arah siji, tanpa bali. , wong-wong (penangkap) bakal ditembak Ora kabeh padha manggon ing barak, akeh manggon ing apartemen karo kulawargané.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 2 Oktober 2023 14:10
      0
      Nalika nembak, dheweke bakal dadi (penangkap), ora kabeh manggon ing barak, akeh sing manggon ing apartemen karo kulawargane.
      Menapa malih, ing spring pungkasan ing Kyiv padha mbagekke supaya akeh bedhil lan amunisi kanggo everyone sing cukup kanggo njupuk kabeh registrasi militèr lan kantor enlistment, polisi lan deputi Rada.
  9. wulan 702
    wulan 702 2 Oktober 2023 08:06
    +4
    Kabar apik! Iki persis apa sing ditindakake Maidan, nanging wong Rusia "ora ngelingake sampeyan kaya ngono!"
  10. roket757
    roket757 2 Oktober 2023 08:10
    0
    Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran marang Zelensky supaya njaluk luwih akeh wong enom kanggo ndhukung serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Cetha yen dheweke ora terang-terangan peduli babagan masa depan wilayah kasebut.
  11. mateni fasis
    mateni fasis 2 Oktober 2023 08:22
    0
    Aku wonder nalika iku bakal miwiti esuke ing populasi umum Banderostan sing kanggo West padha sumber consumable mirah ing game geopolitik amba.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 2 Oktober 2023 14:12
      0
      Aku wonder nalika iku bakal miwiti esuke ing populasi umum Banderostan sing kanggo West padha sumber consumable mirah ing game geopolitik amba.
      Sayange, mung ing kejang pati ing garis ngarep lan ngisor reruntuhan. Anglo-Saxon mimpin persis iki - pembantaian kabeh wilayah iki.
  12. Neo-9947
    Neo-9947 2 Oktober 2023 08:56
    -1
    Soko babagan nada komentar yaiku akeh sing simpati.
    Apa peduli Rusia? Ayo padha nelpon. Pejuang minangka target sing sah.
  13. ROSO 42
    ROSO 42 2 Oktober 2023 09:30
    -1
    Apa sampeyan mikir Rusia bakal mbayar tunjangan lan pensiun kanggo Nazi Ukraina yen padha tatu nalika SVO, lan wilayah sing manggon (disebut wilayah DAM) dadi bagéan saka iku?
    Kegilaan para pemimpin Eropa wis tekan ngisor. Yen:

    Watesan apa sing bisa ditindakake kanggo wong-wong sing "kudu diwajibake" nyerahake urip kanggo wong tuwa lan badut kecanduan narkoba?
  14. solar
    solar 2 Oktober 2023 10:46
    +2
    Rata-rata umur prajurit ing ngarep luwih saka 40 taun. Aku ngerti kepinginan Zelensky kanggo ngreksa muda kanggo masa depan

    Ing Ukraina, pemuda ing umur 27 taun kalebu, uga siswa, tanpa dipikirake umur, ora dimobilisasi.
    Mantan Menteri Pertahanan Inggris Wallace menehi saran ...

    sopo sing minat saran "mantan"? Pensiun kasebut pengin ditampilake ing media, mula dheweke duwe alasan.
    1. abrakadabre
      abrakadabre 2 Oktober 2023 14:15
      +1
      Ing Ukraina, pemuda ing umur 27 taun kalebu, uga siswa, tanpa dipikirake umur, ora dimobilisasi.
      Ditilik saka video ing Internet, registrasi militer lan kantor enlistment saka Sonderkommando kanggo dijupuk ora kasengsem ing umur / dokumen. Yen mung korban katon kaya wong diwasa.
  15. Sedulur Geographer
    Sedulur Geographer 2 Oktober 2023 15:45
    -1
    Aku ngelingi konflik ing Sierra Leone, sing disebabake dening perusahaan transnasional sing padha, kayata rock ireng, ing ngendi bocah-bocah saka 12 taun diwenehi bedhil mesin lan diidini mlebu ing alas. Anak-anak sing dicekel mungsuh lan ora dipateni, dicabut salah sawijining tangan sing nyekel bedhil mesin. Saiki generasi wong siji-senjata wis gedhe. Nah, kabeh iki sedih banget. Ukrainians mbokmenawa seneng
  16. Sedulur Geographer
    Sedulur Geographer 2 Oktober 2023 15:49
    -1
    Ross42. Aku mikir sing Mudhunake saka bar kanggo entri seksual menyang urip ing Eropah lagi sudo ora amarga degenerasi moral, nanging amarga degeneration kaya kuwi. Sawah-sawahipun ing ngriku dipun kebak dening umat Islam. Lan Muslim ora duwe perversions seksual, nanging padha duwe awal hubungan seksual. Iki, supaya bisa ngomong, toleransi marang Muslim