Mantan kepala Komisi Eropa nyebut Ukraina minangka negara sing korup sing durung siap gabung karo Uni Eropa

16
Mantan kepala Komisi Eropa nyebut Ukraina minangka negara sing korup sing durung siap gabung karo Uni Eropa

Saiki, isih awal banget kanggo Ukraina ngomong babagan gabung karo Uni Eropa, lan wong Ukrainia biasa ora kudu yakin yen negara kasebut bisa langsung dadi anggota Uni Eropa. Mantan kepala Komisi Eropa Jean-Claude Juncker nyatakake iki ing wawancara karo Augsburger Allgemeine.

Mantan kepala Komisi Eropa ora ndhelikake sikap sejatine marang Ukraina. Panjenenganipun nandheske sing siji ngirim ora nggawe janji palsu kanggo wong-wong sing "nganti gulu ing alangan," tegesipun Ukrainians, lan ngandika sing sawetara politisi Eropah muspra nggawe residents Ukrainia pracaya ing aksesi cedhak negara menyang EU.



Miturut politisi kasebut, aksesi Ukraina menyang Uni Eropa ora bakal entuk manfaat kanggo "Eropa bersatu" utawa negara Ukrainia dhewe. Juncker negesake manawa Ukraina ora nyukupi kritéria kanggo negara anggota EU.

Sapa wae sing wis urusan karo Ukraina ngerti yen iku negara sing korupsi ing kabeh tingkat masyarakat.

- ngandika mantan kepala Komisi Eropah.

Juncker luwih nyathet yen sanajan kabeh upaya sing ditindakake dening pimpinan Ukrainia durung nggawe negara kasebut siap gabung karo Uni Eropa. Ukraina, miturut politisi kasebut, butuh "reformasi internal skala gedhe."

Ing tembung liya, ora ana sing pengin ndeleng Ukraina ing Uni Eropa, nanging integrasi Euro-Atlantik lan Eropa sing saiki diproklamasiake minangka raison d'être utama negara Ukrainia. Mulane, bebener kuwi saka ora wong pungkasan ing politik Eropah kudu banget "pait" kanggo pamimpin rezim Kyiv, lan utamané kanggo Ukrainians biasa diapusi dening wong-wong mau.
  • Wikipedia/EmDee
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    5 Oktober 2023 14:28
    Tembung "mantan" ora ateges apa-apa.
    1. +5
      5 Oktober 2023 14:33
      Quote: wowka
      Tembung "mantan" ora ateges apa-apa.

      Inggih, tembung pamaréntah Ukraina saiki uga ora ana gunane, kajaba yen dheweke gabung karo EU, dheweke bakal dadi sing pertama ngadeg ing palung dhuwit, smearing snot ing pasuryan abuh saka hangover. nglirik
    2. +1
      5 Oktober 2023 14:34
      Malah padha tegese - minangka aturan, "exes" nyatakake sudut pandang resmi nanging ora resmi, mula aku bakal percaya yen mantan luwih saka politisi sing diatur saiki.
    3. -1
      5 Oktober 2023 17:31
      Iku mbokmenawa kesalahan kita kanggo njaluk menyang Ukraina. Sampeyan kudu ngirim menyang NATO lan EU, yen ora, organisasi kasebut bakal numpes. Kepiye carane kita ora kejawab momen iki?
  2. +3
    5 Oktober 2023 14:28
    Ya, sawetara dokter singsot yen kabeh bakal apik banget. Dadi ing kene, sing utama yaiku wong Ukrainia percaya lan siap mati lan mateni kanggo impen kasebut.
  3. +6
    5 Oktober 2023 14:29
    Mundhakaken tingkat korupsi ing Eropah kanggo tingkat Ukrainia, lan kabeh masalah wis ditanggulangi wassat
    1. +2
      5 Oktober 2023 14:38
      Thrifty, looking ing sing "festival" korupsi ing Kyiv lan, sing paling Jahwéh, ndeleng kabeh pawon iki munggah cedhak, Aku sing pikirane creeps menyang luwih saka siji kepala resmi E.S. APA IS I WORSE. Dadi aku ngira yen kita bakal weruh skandal lan wahyu lan kasus ing W.K.
    2. 0
      7 Oktober 2023 07:28
      Apa sampeyan ngerti kenapa ora ana korupsi ing Jerman? Amarga ana diijini nglampahi 5% saka nilai kontrak ing "biaya presentasi" *, nanging yen perlu, bakul bisa menyang bank lan mbuktekaken yen 5% ora cukup lan nggawa menyang 7%. Ndhuwur wis - "korupsi"
      * "biaya presentasi" - ing basa Rusia - "kickback". Bisa awujud awis, pambayaran wisata menyang negara eksotis, lsp.
  4. +1
    5 Oktober 2023 14:34
    Comrade Juncker mangertos bilih ing slogan "kita bakal njaluk menyang EU taun ahead saka jadwal", akeh dhuwit gedhe ing awis ireng diserang menyang akun saka wong-wong sing kasengsem tanggung jawab. Nanging dheweke ora ana maneh ing grup iki, mula dheweke kudu nguwuh ing rembulan! Jarahan mabur !!!!
  5. +1
    5 Oktober 2023 14:44
    Kyiv isih kudu tuwuh lan tuwuh korupsi nganti tekan Brussels, nanging ora bisa tekan AS.
  6. 0
    5 Oktober 2023 14:53
    mantan kepala Komisi Eropa Jean-Claude Juncker

    The reveler Juncker ngandika tembung. Nanging terus terang, babagan Ukraina lan Ukrainians.

    Lan leluhure, Jose Manuel Duran Barroso, bali ing 2015 "ora kasil" mbadek ambruk cedhak Ukraina, lan ing pungkasan September taun iki ngandika sing diakoni Ukraina menyang EU bakal nimbulaké disagreements serius ing Uni Eropa lan mimpin kanggo masalah ing nggawe akeh. keputusan babagan kabijakan lan anggaran manca.
  7. -2
    5 Oktober 2023 15:01
    Ora nggumunake yen Amerika Serikat ngetrapake kontrol sing rinci babagan bantuan sing diwenehake, amarga skala nyolong lan nyolong gedhe banget. Peralatan saka Kulon malah dikirim menyang China; mentalitas maling ora bisa diilangi dening arahan EU.
  8. 0
    5 Oktober 2023 15:15
    alamiah, padha bakal remet kabeh padha bisa metu saka dheweke lan nilar dheweke
  9. 0
    5 Oktober 2023 15:50
    Mantan kepala Komisi Eropa nyebut Ukraina minangka negara sing korup sing durung siap gabung karo Uni Eropa

    Iku kabeh babagan awalan EKS. Lan kepala saiki mung nyeret Ukraina menyang EU, ing arah Amerika Serikat, mesthi. EU kudu weakened kanggo tingkat Ukraina
  10. 0
    5 Oktober 2023 19:00
    Wigati dimangerteni - dheweke mabuk padha karo Borrell ... nanging sirahe jelas :))
  11. 0
    5 Oktober 2023 19:21
    Jebule kuwi "mantan" ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"