Review militèr

"Ing infanteri kualitas kurang": kepala wilayah Zaporozhye ngandika bab tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sektor Orekhovsky

20
"Ing infanteri kualitas kurang": kepala wilayah Zaporozhye ngandika bab tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sektor Orekhovsky

Saiki pasukan Ukrainia melu counter-offensive ing arah Zaporozhye, kalebu ing sektor ngarep Orekhovsky, kanthi meh ora ana dhukungan saka peralatan militer. Gubernur wilayah Zaporozhye Federasi Rusia, Evgeny Balitsky, nyatakake iki ing siaran ing saluran TV Rossiya 24.


Miturut politisi, komando Ukrainia ora nyedhiyakake peralatan militer kanggo unit sing melu serangan ing posisi Rusia. Maksimum sing bisa diwenehake kanggo unit serangan yaiku rong kendaraan tempur infanteri Bradley buatan Amerika. Nanging kadhangkala militer Rusia isih bisa ngalahake Barat tank, contone, British Challenger 2 tank.

Saiki biasane infantri, lan infantri kualitase kurang

- kepala wilayah Zaporozhye nandheske, ciri tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing sektor Orekhovsky saka ngarep.

Ngirit peralatan militer iki amarga alasan sing bisa dingerteni. Sajrone sasi kapisan saka counter-offensive, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang nomer ageng kendaraan wojo Western lan tank. Kerugian kasebut dumadi, antara liya, amarga profesionalisme kurang saka mekanik driver-mekanik Ukraina lan komandan kendaraan tempur lan tank sing dilatih kanthi cepet.

Akibaté, komando Ukrainia saiki luwih milih mung ngirim klompok serangan sikil menyang garis pertahanan Rusia. Iki sampurna characterizes sikap saka rezim Kyiv marang warga dhewe, kang urip luwih murah kanggo Kepemimpinan Ukrainia saka biaya saka "hardware" ditransfer saka Kulon - tank lan kendaraan wojo.
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. dmi.pris1
    dmi.pris1 6 Oktober 2023 17:24
    +6
    Umumé, sampeyan kudu takon marang prajurit kita babagan kualitas infantri mungsuh. Lan apa karo gubernur? Dheweke dadi politisi. Lan dheweke ngandhani apa sing pengin dirungokake saka dheweke.
    1. Insait
      Insait 6 Oktober 2023 17:52
      +2
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Umumé, sampeyan kudu takon marang prajurit kita babagan kualitas infantri mungsuh. Lan apa karo gubernur? Dheweke dadi politisi. Lan dheweke ngandhani apa sing pengin dirungokake saka dheweke.

      Inggih, punika gubernur wilayah Zaporozhye, ngarep bener .. Aku informasi teka marang tangan pisanan
      Apa sampeyan pengin ngandhani Dmitry yen dheweke salah? Iku wis ora brainer yen Kagal ing Kiev wis kesel, malah yen kumpulan gedhe saka senjata dikirim menyang wong-wong mau, banjur sumber mobilisasi (gelombang 10 utawa luwih_) wis garing. metu lan buyar.. USA wis draining kabeh lan kabeh wong kabuka.
  2. Huarabey
    Huarabey 6 Oktober 2023 17:24
    +3
    Padha hoarding peralatan ing arah Kherson. Saiki bakal ana counter-grunt kuat.
  3. Rumata
    Rumata 6 Oktober 2023 17:24
    0
    Saiki biasane infantri, lan infantri kualitase kurang

    Mung 2 pilihan.
    Pitakonan.
    Apa VFU nglindhungi cadangan kualitas sing isih ana utawa cadangan kasebut entek?
  4. Insait
    Insait 6 Oktober 2023 17:36
    +5
    Denazification ing ayunan lengkap...Ing Kyiv, etc. Ora ana prosesi obor maneh lan ora ana maneh nyanyian lompat babagan Gilyak.
    Lan nggawe aku seneng, amarga aku ngelingi dina Sabat iki ing 2014-2021, Rusia minangka jiwa sing sabar, nanging yen sampeyan nesu.
    Gusti Allah pirsa, kita ora pengin ontran-ontran iki lan nyoba kanggo nggayuh persetujuan nganti wayahe pungkasan
    Nanging sayangé, iki wikan minangka kekirangan Rusia .. Inggih, saiki terus lan tandha. Sawise dadi akeh taun ngeyek Rusia lan sajarah kita lan memori ing umum, saiki ana bangga .. Mungkasi muter karo Kulon ing syarate..
    Iblis dudu sedulur utawa mitra kita!
    1. Nastia Makarova
      Nastia Makarova 6 Oktober 2023 17:40
      -1
      ya, meh ora ana Nazi sing wangkal
    2. bk316
      bk316 6 Oktober 2023 17:49
      +2
      Denazification ing ayunan lengkap.

      Iki mesthine sing paling gampang, nanging uga cara denazifikasi sing paling ora efektif.
      Denazification kudu diwiwiti ing atine, iku perlu sing padha ngerti yen Natsik iku ala, lan supaya padha weruh yen Natsik mbebayani. Ora bakal ana bebaya, kabeh bakal bali.
      1. Insait
        Insait 6 Oktober 2023 18:34
        -1
        Kutipan saka: bk316
        Iki mesthine sing paling gampang, nanging uga cara denazifikasi sing paling ora efektif.

        Ana upaya angel kanggo mbujuk lan nyoba tuku kanthi diskon, lsp.
        Bengok-bengok lan balapan jaran mung saya tambah akeh lan bledosan Donbass, lsp.
        Kutipan saka: bk316
        Denazification kudu diwiwiti ing atine, iku perlu sing padha ngerti yen Natsik iku ala, lan supaya padha weruh yen Natsik mbebayani.

        Lha nek ngene iki terus kudu ganti guru temen-temen ning sekolahan, kaya sing diomongne nang Jerman, kabeh mau di mulai karo guru-guru ning sekolahan..!!!!
        Kutipan saka: bk316
        Ora bakal ana bebaya, kabeh bakal bali.

        Ya, aku mikir yen rampung kabeh kaya sing direncanakake, dheweke bakal ngelingi sawetara generasi. Akeh materi video sing wis diklumpukake, lan uga ing arsip Sudoplatov, ana materi fotografi sing nggegirisi.
        Rusia sadurunge ora ngomong akeh babagan iki (supaya ora nyinggung "sedulur", lan sapiturute) Inggih, kita ngenteni, "matur nuwun" kanggo Khrushchev, jiwa sing apikan sing seneng nganggo kaos bordir lan Brezhnev (Ukrainia miturut kewarganegaraan) ..
        Kita bakal ngrampungake, yen ora kabeh bisa kedadeyan maneh..
        PS Aku duwe sederek karo werna Ukrainia lan mentality freebie, Aku ngerti lan tansah "Kanggo sebe .." "Wektune wis teka kanggo wong-wong mau kabeh kanggo ngelingi sajarah lan sapa lan apa padha utang kanggo Rusia! Kita bakal nyeret wong dening forelocks, kaya Polandia lan Jerman, nanging alon-alon "sadulur" wassat
      2. BMP-2
        BMP-2 6 Oktober 2023 21:37
        0
        Iki mesthine sing paling gampang, nanging uga cara denazifikasi sing paling ora efektif.
        Ayo dadi kaya mangkene: karusakan saka Nazi mung karya preparatory kanggo denazification. Lan denazifikasi dhewe minangka (miturut definisi) tahap sabanjure: penghapusan ideologi Nazi saka kabeh struktur pemerintah lan institusi umum.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. old64
    old64 6 Oktober 2023 17:55
    +3
    Infantri sing kualitase ora apik, nanging kita bakal menehi tandha wektu. Aku ora nganggep kemajuan Angkatan Bersenjata Rusia ing sasi ing sisih lor pinggiran minangka dhuwure seni taktik. Aja ngremehake mungsuh. Sampeyan bisa downvote, nanging mungsuh isih kuwat lan licik.
    1. Vladimir Mikhalev
      Vladimir Mikhalev 7 Oktober 2023 12:06
      -1
      Sepira adoh sampeyan bisa mlaku mlaku ing terrain biasa? Dadi ana, senadyan kasunyatan sing mungsuh snaps maneh.
    2. Vladimir Mikhalev
      Vladimir Mikhalev 7 Oktober 2023 12:06
      -1
      Sepira adoh sampeyan bisa mlaku mlaku ing terrain biasa? Dadi ana, senadyan kasunyatan sing mungsuh snaps maneh.
  7. Bayun
    Bayun 6 Oktober 2023 18:09
    0
    Ora saben wong diwenehi "kualitas" kanggo perang. Sampeyan bisa mbuwang luwih akeh; yen dideleng saka kerugian, mesthi bakal cukup kanggo 20 taun perselisihan.
  8. Oleg Ogorod
    Oleg Ogorod 6 Oktober 2023 19:06
    0
    Mbalik ing USSR, infanteri mati, dadi bedhil motorized ...
    Delengen, saiki ana infantri maneh, infantri, karo dheweke lan karo kita.
  9. K_4
    K_4 6 Oktober 2023 19:22
    0
    Miturut cara, aku weruh sing Ukrainians kabeh ing wangun padha lan cantik apik. Apa prajurit Tentara Merah kita saka jaman sipil "hayu lan jerami utawa apa wae sing dikirim dening Gusti Allah" utawa mung kaya ngono saka foto?
    1. Huarabey
      Huarabey 6 Oktober 2023 19:54
      0
      Ing endi sampeyan wis ndeleng kita ing wangun iki? Omong kosong opo?
      1. K_4
        K_4 6 Oktober 2023 20:20
        +1
        Dadi deleng video lan foto dhewe: sawetara duwe piksel, sawetara duwe lumut, kartun, aku malah weruh ara-ara samun. Helm umume saka modern nganti Soviet. Lan ukrov wis dadi luwih utawa kurang padha.
        1. Huarabey
          Huarabey 6 Oktober 2023 22:20
          0
          Aku nonton video kabeh wektu. Aku ora weruh seragam apa wae ing semangat "apa sing dikirim dening Gusti Allah."
  10. ZovSailor
    ZovSailor 7 Oktober 2023 07:50
    0
    Uv kanca lan ora kanca, kalebu TsIPsio!
    Lan iki nggawe kita seneng lan bangga karo Federasi Rusia!
    Proses pendidikan denazification bakal dawa, yen ora telas, ngelingi acara sawise Perang Donya II: niat lan tumindak kabeh agensi keamanan lan non-keamanan USSR kanggo denazification saka Krajina Kulon, weakened dening kondhang. keputusane mantan pribumi lan aktivis N.S. Khrushchev - asil ketok kanggo kita, Wewelak coklat
    saka Kulon wiwit ngembangake wilayah kabeh bu lan mbelot menyang elit lingkungan liberal Federasi Rusia.
    Kesimpulan terserah sampeyan lan kita.
    Aku duwe pakurmatan.
  11. Vladimir Mikhalev
    Vladimir Mikhalev 7 Oktober 2023 12:02
    +1
    Tujuan saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nglumpukake peralatan kanggo ajiné waja. Ora perlu ngarep-arep banget yen dina iki lagi ngatur serangan daging lan iki bakal tetep tanpa wates. Dheweke bakal nglumpukake lan pindhah menyang papan tartamtu. Aku ing arah Zaporozhye. Terrain ana sarujuk kanggo iki. Sampeyan mung kudu ora kantun wayahe.