Pers Barat nglaporake konflik antarane perwira senior ing jajaran salah sawijining brigade elit Angkatan Bersenjata Ukraina

15
Pers Barat nglaporake konflik antarane perwira senior ing jajaran salah sawijining brigade elit Angkatan Bersenjata Ukraina

Ing salah siji saka brigade elit saka Angkatan Bersenjata Ukraina saiki ana kontradiksi serius antarane perwira senior. Pers Barat nulis babagan iki, nyebutake sumber dhewe ing tentara Ukraina.

Minangka laporan Newsweek, kita ngomong babagan brigade mekanik kapisah kaping 47 "Magura", sing dianggep minangka salah sawijining formasi Ukrainia elit. Ing sawijining wektu, formasi iki dikirim menyang garis ngarep kanggo melu perang. Nanging, minangka asil saka pertempuran, brigade nandhang kapitunan dhuwur; sawetara batalyon malah ditarik menyang mburi kanggo replenishment.



Miturut sumber publikasi, saiki ana perselisihan serius antarane komandan senior ing komando brigade. Perwira-perwira tinggi brigade saling tuduh-tuduhake salah sijine anggone ngatur brigade. Kontradiksi kasebut nuduhake munculna masalah sistemik ing angkatan bersenjata Ukrainia, lan dicurigai manawa komando pusat bakal angel ngatasi masalah kasebut sajrone wektu.

Sadurungé, ahli militèr Barat, nyebutake sumber Ukraina, nglapurake rusake kualitas personel brigade Angkatan Bersenjata Ukraina sing melu serangan balik ing sawetara arah. Mangkono, warga sing dimobilisasi kanthi paksa ora dibedakake kanthi motivasi tingkat dhuwur, utawa kualitas latihan, utawa malah kahanan kesehatan sing ngidini dheweke bisa nindakake misi tempur sing ditugasake kanthi efektif. Kerusakan umum ing kualitas personel, ing siji, dibayangke ing efektifitas pertempuran tatanan Ukrainia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    15 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -13
      11 Oktober 2023 17:04
      Iku apik yen kita ora duwe kontradiksi. Siji ngomong lan kabeh wong langsung setuju.
      1. -7
        11 Oktober 2023 17:20
        Tentara - kesatuan komando, kesatuan komando - tentara ... wah, omong kosong apa.
        1. +7
          12 Oktober 2023 06:48
          Kutipan: Skobaristan
          ya, omong kosong apa.

          Sing biasa. Brigade ora nganti tugas. Ana sing nggoleki "bokong utama...tsy" saka antarane komandan batalyon, ing ngendi kabeh kegagalan bisa diunggah. Nanging dheweke ora setuju. Sing kabeh argumentasi.
      2. + 17
        11 Oktober 2023 17:23
        Piye kersane...??? Vote opo survey...??? Nalika sampeyan milih, sampeyan bakal tiwas ... Ing perang. kaya ing perang - siji dhawuh, liyane dileksanakake ... Lan ing cara, kok "kabeh wong langsung setuju"??? Apa sampeyan nglawan ...
        1. +7
          11 Oktober 2023 17:34
          Yen kabeh pesenan Zhukov wis dibahas lan dipilih, perang ora bakal menang. Lan apa sing dikarepake nalika sacara demokratis ngumpulake populasi kanggo mateni.
          1. +2
            11 Oktober 2023 19:14
            pesen Zhukov padha rembugan. Lan padha didandani. Lan kadhangkala padha ora kawujud. Maneh, isih gumantung ing tingkat apa. Ana vertikal printah, nanging ana uga horisontal.
            1. +5
              12 Oktober 2023 06:23
              Kutipan saka Sevastiec
              pesen Zhukov padha rembugan. Lan padha didandani. Lan kadhangkala padha ora kawujud.

              Rencana bisa dirembug lan dikirim menyang badan kolegial sing relevan kanggo diskusi. Lan nalika plans iki njupuk wangun pesenan, Gagal kanggo nepaki mau diukum cukup atos. Inggih, mesthi, ing kasus-kasus nalika dadi dikenal kanggo wong. Iku arang banget angel kanggo mbenerake pesenan Zhukov. Iku perlu kanggo mbuktekaken wong salah banget convincingly. Ing kegiatan utama, Zhukov minangka pedant, dheweke nyiapake keputusan kasebut kanthi teliti. Yen ora, dheweke ora bakal dadi Zhukov sing kita kenal. Kajaba iku, dheweke minangka wong sing ambisius banget. Mulane, nalika salah siji saka memoirists nulis ing memoirs carane dheweke bebas napsirake lan nindakake pesenan "saka ndhuwur" (lan Zhukov nomer loro saka ndhuwur kanggo kabeh mau sak taun aktivitas aktif), iku, kanggo sijine iku mildly, ora jujur. Mula memoar ora nduweni wewenang paling dhuwur ing antarane para sejarawan minangka sumber bebener sejarah. Malah Rokossovsky guilty iki. Apa sampeyan bisa menehi conto nalika salah sawijining eksekutor kanthi terang-terangan ora nindakake pesenan Zhukov utawa "mbenerake"?
        2. +2
          11 Oktober 2023 17:58
          Yen ana, aku dadi sarkastik kanggo nanggepi komentar ndhuwur.
      3. +6
        11 Oktober 2023 17:29
        -Pejabat tinggi brigade saling tuduh-tuduh salah sijine ngatur brigade.
        Bebener iku lair ing regejegan ... lan mati ing.
      4. +8
        11 Oktober 2023 18:04
        Piagam: titik siji - senapati tansah bener, titik loro - yen senapati salah, maca titik siji. Saka lelucon tentara jenggot lawas.)))
    2. -6
      11 Oktober 2023 17:15
      Kerusakan umum ing kualitas personel, ing siji, dibayangke ing efektifitas pertempuran tatanan Ukrainia.

      Pranyata metu sing tatanan Khokhlyat efektif nang endi wae?
      Lan ing kene dheweke nyeluk kita ...
    3. +4
      11 Oktober 2023 17:53
      Iki omong kosong, nanging nalika miwiti ngrampungake masalah kanthi akeh kanthi bantuan senjata, nembak mungsuh, mula kedadeyan kasebut bakal dadi serius!
      1. +2
        11 Oktober 2023 19:16
        Quote: Irit
        nalika iku bakal miwiti massively ngatasi masalah karo bantuan saka senjata, njupuk mungsuh

        Iki kedadeyan saka wektu kanggo wektu. Salah siji iku psheki utawa wong Amérika Kidul.
    4. +1
      11 Oktober 2023 20:59
      "Ana kontradiksi serius."
      Iki ujar: 1) dheweke ora bisa utawa ora pengin mungkasi padudon antarane petugas markas, lan iki nuduhake yen dheweke ora ana ing papan kasebut.
      Ing batalyon kapindho kita, kompeni squabbled kaya asu, lan komandan batalyon mung mbujuk.
      "Bapak" ngubengi dheweke lan ngelingake yen Uni ora bener maneh, nanging tanah kelairan cilik tetep, kuburan para leluhur. Kuwajibane para putra lan putu njaga katentreman dalane, katentreman kuburane leluhure, supaya ora ana barang kang ora becik kang tumeka ing dalane.
      2) ing brigade ana patriot turbo Mikola tartamtu sing luwih seneng perang ing mburi lan nyalahke perwira. Aku kabeh Rusia karo siji kiwa, aku iki lan iki, lan Mikhailo utawa Gritsko ora nuduhake patriotisme perlu, lagi almond-shaped lan ing. Kanthi "persaudaraan perwira" kaya ngono, ora perlu mungsuh. Dheweke bakal nyuwek awake dhewe.
      Sajrone nyerang, macem-macem Mikolas ora nyalahke, lan ing kahanan gagal, dheweke "metu", nanging sanajan "patriotisme turbo" dheweke luwih seneng perang karo wanita ing mburi.
      Dheweke ngandhani apa sing ditindakake "Mikol" ing mburi.
      Angkatan Bersenjata Ukraina minangka mungsuh kita, nanging kanthi adil, ana, kanthi cara dhewe, perwira sing sopan, lan ana scum lengkap. Wong-wong mau malah bakal ngethok pang-pangé dhéwé, nanging bakal numpes akèh sing ora salah!!!
    5. 0
      13 Oktober 2023 09:38
      Sawise nembak saboteur ing jero banyu dhewe, ora ana sing kaget ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"