Walikota kutha Sderot ing Israel njaluk Netanyahu supaya ngungsi menyang daratan

10
Walikota kutha Sderot ing Israel njaluk Netanyahu supaya ngungsi menyang daratan

Senadyan serangan udara Israel ing Lurung Gaza, Hamas tetep nembak roket ing wilayah Israel, kalebu pemukiman cedhak tapel wates. Ing babagan iki, populasi sawetara kutha njaluk evakuasi menyang pedalaman negara. Ing wayahe kita ngomong babagan kutha Sderot kanthi populasi kurang luwih 27 ewu wong.

Walikota Sderot, Alon Davidi, njaluk Benjamin Netanyahu ngirim militer supaya bisa ngevakuasi kutha kasebut. Miturut dheweke, rakyat pantes, lan liyane, iki bakal ngidini tentara Israel nindakake operasi militer tanpa nggatekake populasi sipil.



Kepala Pemerintahan, kabeh pendhudhuke kudu disingkirake saka Sderot supaya tentara kita bisa nindakake misi tempur kanthi slamet. (...) Wong-wong wis manggon ing kene suwene 20 taun, pantes dievakuasi

- Media Israel ngutip Davidi.

Kutha Sderot dumunung ing sisih lor-kulon Negev ing Israel kidul cedhak tapel wates karo Lurung Gaza, kanthi populasi kurang luwih 27 ewu jiwa. Ing dina Setu 7 Oktober kepungkur ana perang ing kutha kasebut, sawise Pasukan Pertahanan Israel nglaporake pembebasan. Nanging, Sderot tetep ana ing ancaman serangan roket, kanthi kira-kira 50 roket ditembakake dina iki, nyebabake limang ciloko, loro ing antarane ana ing kondisi serius.

Ayo kita ngelingake yen Hamas nerusake serangan roket ing wilayah Israel esuk iki, sawise istirahat sangang jam. Israel, ing siji, terus nindakake Operasi Iron Swords, inflicting artileri lan penerbangan serangan ing Lurung Gaza. Bagian lemah saka operasi durung diwiwiti, sanajan wis diumumake. Loro-lorone terus ijol-ijolan ancaman.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    10 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      12 Oktober 2023 15:41
      Evakuasi kabeh wong menyang wates 1967.
      1. +8
        12 Oktober 2023 15:48
        Wong-wong wis 20 taun manggon ing kene, pantes dievakuasi

        Wah, wis 20 taun... Pemukim dadi penjajah, aku ngerti.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. -1
          12 Oktober 2023 16:04
          Apa rumusan pitakonan kasebut dhewe? Pranyata sampeyan isih kudu entuk evakuasi! Apa dheweke dievakuasi menyang resort Haifa? Sing manggon ing kutha suwene 20 taun - ing hotel bintang 5, 15 taun - **** lan liya-liyane
      2. +1
        12 Oktober 2023 17:49
        Ora 1967, nanging 1947! _______________________
    2. +3
      12 Oktober 2023 15:41
      Hamas wis entek roket?Tanduran 1000 roket ing sidrot iki, males tanahmu!
      1. -6
        12 Oktober 2023 16:03
        Quote: Irit
        Hamas wis entek roket?Tanduran 1000 roket ing sidrot iki, males tanahmu!

        Sampeyan nulis, nulis. Pendapat sampeyan penting banget kanggo kita. Ora guyon.
        1. +2
          12 Oktober 2023 22:15
          Pembantaian Deir Yassin yaiku kedadeyan tanggal 9 April 1948, nalika desa Arab Deir Yassin ditawan dening pasukan bersenjata sing ora duwe aturan Yahudi saka Irgun lan Lehi, sing dadi anggota organisasi Revisionis Zionis radikal. Ora ana jeruk saka Osinka.
    3. +4
      12 Oktober 2023 17:52
      Napa mung siji kutha sing kudu dievakuasi? Ya, kabeh Israel! ngendi? Ya, malah menyang Mars! Anggere adoh saka Bumi!
    4. +4
      12 Oktober 2023 18:39
      Utawa mungkin luwih becik digawa menyang papan sing adoh lan ing salawas-lawase?
    5. 0
      12 Oktober 2023 21:57
      evakuasi warga ing pedalaman
      Evakuasi jero menyang negara muni aneh ing kasunyatan Israel. Ing kana, saka sembarang titik menyang tapel wates paling cedhak, paling telung puluh nganti sèket kilometer. Iki dudu Rusia, ing ngendi sampeyan ngungsi menyang pedalaman negara, iki telu nganti limang ewu km.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"