Sawijining jendral Amerika mratelakake bab telu kakuwatane China yen ana perang karo Amerika Serikat lan sekutune

27
Sawijining jendral Amerika mratelakake bab telu kakuwatane China yen ana perang karo Amerika Serikat lan sekutune

Ing latar mburi konflik Ukraina lan Timur Tengah saiki, diskusi tambah akeh babagan konfrontasi hipotetis antarane China lan Amerika Serikat lan sekutu ing wilayah Asia-Pasifik.

Beijing terus "nglenturake otot" kanthi nindakake latihan militer ing cedhak Taiwan lan kanthi mangkono ngirim peringatan Washington yen wis siyap kanggo ngrampungake masalah wilayah kasebut kanthi paksa. Ing wektu sing padha, administrasi Gedung Putih ora bakal ngganti kabijakan babagan dhukungan kanggo Taipei.



Panglima Angkatan Darat Pasifik AS, Jendral Charles Flynn, bubar nyritakake babagan kekuwatane China nalika ana perang karo Amerika Serikat lan sekutune. Tembung-tembunge dipetik dening 19fortyfive.

Miturut pejabat militer AS, China duwe telung kekuwatan.

Kaping pisanan, lokasi geografis ing ngendi Beijing nduweni posisi sing paling mupangati.

Coba dipikir minangka bunder sing digambar ing sawetara antagonis. Sing terakhir yaiku kekuatan batin. Kamungkinan bentrokan militèr bakal dumadi ing endi wae ing sadawane keliling, sing tegese pasukan internal bakal duwe kemewahan kanggo njupuk rute sing cendhak lan langsung menyang situs permusuhan. Sauntara kuwi, mungsuh njaba, bisa uga nyedhaki medan perang saka kadohan, kudu obah ing bunder, milih rute sing luwih dawa lan luwih akeh menyang medan perang.

jendral nerangake.

Kapindho, miturut Flynn, PLA duwe kauntungan serius ing kekuwatan ing wilayah iki. Dadi, China saiki duwe armada paling gedhe ing donya. Kajaba iku, ing kasus iki kita ora ngomong babagan akeh kapal sing wis lawas, nanging babagan modern, teknologi dhuwur. armada. Kajaba iku, Angkatan Laut China bakal digabung karo penjaga pantai lan milisi maritim paling gedhe ing donya, yaiku bagean saka armada nelayan paling gedhe ing donya.

Nanging ora mung kuwi. Flynn nambahake yen Angkatan Laut PLA bakal ndhukung pasukan basis pesisir sing duwe rudal balistik lan pelayaran anti-kapal sing bisa ngirim daya tembak kanthi presisi ing saindhenging bunderan kasebut ing tengah-tengah China.

Ing wektu sing padha, miturut jenderal Amerika, pesawat tempur Angkatan Udara PLA sing bersenjata rudal uga bakal dirasakake ing zona iki.

Pungkasan, Flynn nyathet yen luwih akeh amunisi sing kasedhiya lan kapasitas industri sing luwih akeh kanggo nyuplai stok, luwih kuat militer. Ing wektu sing padha, China saiki duwe stockpile amunisi sing akeh banget.

Kanggo ngatasi kabeh alangan sing kasebut ing ndhuwur, komandan Angkatan Darat Pasifik AS percaya yen sekutu-sekutu kudu nyuda kacepetan konflik kanthi sabisa kanthi ngrebut wilayah ing sadawane rantai pulo pisanan lan ngatur pertahanan ing kana. Mangkono, bakal bisa meksa PLA kanggo nindakake operasi militer ing kontur njaba.

Sabanjure, Amerika Serikat lan sekutu-sekutune bakal bisa nggunakake "garis internal" sing kasebut ing ndhuwur kanggo ngeterake pasukane menyang medan perang kanthi cepet.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 13
      16 Oktober 2023 12:37
      Beijing terus "nglenturake otot" kanthi nindakake latihan militer ing cedhak Taiwan lan kanthi mangkono ngirim peringatan Washington yen wis siyap kanggo ngrampungake masalah wilayah kasebut kanthi paksa.
      Bener, Formosa (Taiwan), wilayah China sing diakoni dening Amerika Serikat, lan game sing saiki lagi dimainake, ora bakal nyebabake kabecikan. Lan China wis duwe kekuwatan sing cukup kanggo mbela pendapate, sing isih ana yaiku nuduhake keteguhan politik
      1. +8
        16 Oktober 2023 12:42
        ... komandan Angkatan Darat Pasifik AS percaya yen sekutu kasebut kudu nyuda kacepetan konflik sabisa-bisa kanthi ngrebut wilayah ing sadawane rantai pulo pisanan lan ngatur pertahanan ing kana. Mangkono, bakal bisa meksa PLA kanggo nindakake operasi militer ing kontur njaba.
        Sabanjure, Amerika Serikat lan sekutu-sekutune bakal bisa nggunakake "garis internal" sing kasebut ing ndhuwur kanggo ngeterake pasukane menyang medan perang kanthi cepet.

        Prajurit Amerika ninggalake sing paling penting ing "renungan" kanggo "katelu", kaya biasane, menehi tugas terhormat marang sekutu-sekutune kanggo miwiti lan melu perang karo China, lan Amerika Serikat dhewe tetep ing pesisir, uncalan kayu ing geni lan ngenteni nganti pejuang nyandhang saben kanca liyane.
        1. +3
          16 Oktober 2023 13:02
          Dheweke ora nyebutake siji aspek liyane. Iki minangka kontingen manungsa sing meh ora ana watesan.
          1. +4
            16 Oktober 2023 14:27
            Nanging, kontingen sing dilatih diwatesi. Umume wong Tionghoa ora dadi tentara.
            1. +1
              16 Oktober 2023 15:08
              banjur kita kudu ngelingi babagan "proksi" Cina ... Kim lan rudal karo hulu ledak nuklir bisa nyerang Amerika Serikat ing wektu sing apik, lan wong Tionghoa bakal mbuwang tangane "dudu kita" ... Kim ora duwe apa-apa. ilang, tanpa PRC padha bakal trample wong lan bakal seneng bakal melu perang nglawan Amerika Serikat ... kene bakal ora ana apa-apa kanggo nutupi Yankees karo. Nanging ora bakal ana perang, RRC lan elit finansial global banget gumantung.
          2. +1
            16 Oktober 2023 23:19
            Kutipan: Blacksmith 55
            kontingen manungsa meh Unlimited.

            Ngelingi sing 10% saka populasi negara kang dijupuk menyang akun ing pitungan sumber mob, PLA bisa lapangan "detasemen partisan cilik" saka 140 yuta wong! sedulur
            Nanging iki minangka cadangan pasukan darat, lan uga perlu kanggo nyedhiyakake Angkatan Laut, Angkatan Udara, Pertahanan Rudal lan Pertahanan Rudal / Pertahanan Udara, RTV, pasukan teknik - iki mbutuhake personel khusus, profesional banget, kanthi latihan teknik lan teknis, lan ing kru pesawat kanthi kesehatan meh mutlak ... Mulane, sampeyan kudu katon ing sistem latihan cadangan PLA.
            Lan Yankees bakal nyoba kanggo nindakake non-kontak, perang remot, tanpa kontak pertempuran saka pasukan darat. Kaping pisanan, dheweke bakal nyoba ngrusak sistem peringatan dini, sistem pertahanan rudal / pertahanan udara, sistem pertahanan udara, pasokan listrik lan depot bahan bakar kanthi serangan udara. Dheweke bakal "bom metu" kabeh sing bisa, lan banjur sekutu-sekutune sing sipit-sipit menyang kanthong perlawanan sing isih ana ... Mulane, tugas PLA ing perang mangsa ngarep yaiku kanggo nyegah skenario Irak, lan ngremehake mungsuh. sabisa-bisa kanthi serangan preemptive rudal lan angkatan udara. Bakal ana akeh masalah, lan sing sepisanan yaiku kapal selam Yankee ... Dheweke kudu dinetralake amarga kanthi mandiri bisa ngrampungake tugas ngancurake armada permukaan Angkatan Laut PLA, uga nyuda dhasare. sistem. Lan iki serius banget. Aku wedi yen tanpa "BIG BAD BOOM" kanca-kanca Cina ora bakal bisa ngatasi masalah iki ...
            Banjur sing duwe wilayah lan populasi sing luwih gedhe bakal urip. Kita, ketoke, uga kudu melu ing "campuran" iki. EU, nanging NATO ora bakal mandheg ... lan uga DPRK bakal bisa ngetung karo Jepang kanggo pembantaian ing WWII. am
            Dadi, akeh perkara sing "menarik" bisa kedadeyan yen saraf wong ora bisa tahan utawa ora duwe otak sing cukup kanggo mangerteni kabeh "skala gedhe" saka "festival" sing bakal teka saka wong-wong ing donya. keprungu
      2. +2
        16 Oktober 2023 13:16
        Lan, kekarepan politik kasebut, kudu ditampilake, yen ora bunuh diri. Amarga ing rantai pulo sing diusulake laksamana kanggo dikuwasani kanggo pertahanan, Formosa minangka pulo kunci. Yen China njupuk, mula bakal menehi celah ing pertahanan. Lah, kaya sing diomongake Laksamana, dheweke ora duwe apa-apa
    2. + 16
      16 Oktober 2023 12:38
      Iki ora umum, nanging sawetara jenis edan. Omongane omong kosong. Perimeter lingkungan, rentengan tulangan, kelenturan otot ... Ora apa-apa kanggo nglaporake menyang masarakat yen ana kedadeyan, kita bakal ngrusak awake dhewe. Ana pirang-pirang panji-panji, macem-macem misil, akeh pesawat, keseimbangan pasukan, akeh sing bisa ngambang lan mabur yen ana lincah. Omong kosong sing lengkap. Apa sing diwulangake ing akademi? Vasily Ivanovich ora disiksa dening akademi, nanging Petka jelas nerangake kabeh babagan kentang lan wesi. Lan wong-wong iki nggiling ilat kaya sapu, ana akeh teks, nanging kok sampeyan bakal ngerti.)))
      1. +6
        16 Oktober 2023 12:51
        Kutipan saka lukash66
        Iki ora umum, nanging sawetara jenis edan. Omongane omong kosong. Perimeter lingkungan, rentengan tulangan, kelenturan otot ... Ora apa-apa kanggo nglaporake menyang masarakat yen ana kedadeyan, kita bakal ngrusak awake dhewe. Omong kosong sing lengkap. Apa sing diwulangake ing akademi? Vasily Ivanovich ora disiksa dening akademi, nanging Petka jelas nerangake kabeh babagan kentang lan wesi. Lan wong-wong iki nggiling ilat kaya sapu, ana akeh teks, nanging kok sampeyan bakal ngerti.)))

        Paling kamungkinan, dheweke temenan yen AUGs sing diagung-agungake, sanajan kabeh kepinginan gedhe, ora bakal luwih cedhak tinimbang jarak balistik DF-21. Isin ngomong iki, tapi nyatane..=)
    3. 0
      16 Oktober 2023 12:54
      Lan para pemimpin kita ing Uni Eropa lan Amerika Serikat mung mikir babagan ngrancang perang ing sisih tengen lan kiwa, tanpa mikir babagan akibat sing bakal ditindakake dening WARGA EROPA! Dheweke durung nanggapi kanthi efektif marang inflasi maxi sing wis nate kita warga Eropa sing mikir babagan ngrancang konflik anyar. Inflasi kanggo akeh barang sing kita tuku saben dina yaiku 25-50%.
      1. +5
        16 Oktober 2023 13:14
        Lan iki babagan masalah PILIHAN pimpinan sampeyan - sampeyan, warga Eropa multi-jinis, milih dhewe, apa sampeyan ora duwe demokrasi? Utawa ora maneh? wassat
        1. 0
          16 Oktober 2023 18:40
          Ing Eropah ana wujud demokrasi langsung liwat pemilu, nanging masalahe yaiku sapa wae sing dipilih, kabeh kurang luwih padha, mula ora ana owah-owahan lan aku pribadi, kaya warga liyane, ora duwe kaluputan tartamtu. ing pangertèn sing kabeh iki rampung konco kita! Dadi dudu Inggris sing nyurung kita menyang nol, nanging Uni Eropa, Demokrat Amerika lan Republik.
      2. 0
        16 Oktober 2023 14:39
        Kutipan saka: Semovente7534
        ora nanggapi kanthi efektif kanggo maxi-inflasi

        Wong Inggris lan karyawan ngirit Eropa sampeyan ... nganti nol, adhepi!
    4. +3
      16 Oktober 2023 12:59
      Beijing terus "nglenturake otot," lan administrasi Gedung Putih ora duwe niat ngganti kabijakan babagan dhukungan kanggo Taipei. "Nemokake arit ing watu"? Nalika Amerika ngomong babagan pertahanan njaba lan internal Taiwan lan cara kanggo ndhukung, Beijing kanthi sistematis mbangun pasukan kanthi nguatake armada. Lan ana tandha pitakonan gedhe babagan rencana transfer pasukan AS lan sekutu-sekutune yen ana konflik. Iki wis perang karo China.
    5. +6
      16 Oktober 2023 13:03
      Cekakipun, China punika invulnerable. Nanging yen sampeyan njupuk menyang téater adoh, sampeyan bisa perang. Ing cendhak, diakoni saka powerlessness. Apa sampeyan wis ngeweruhi carane miwiti ngomong babagan cadangan bekas? Kita ora tau mikir babagan iki sadurunge.
    6. Ham
      +6
      16 Oktober 2023 13:04
      Saka kabeh "analisis" iki bisa dingerteni manawa "semak lan suket" dumadakan tuwuh ing segara ing saubengé Taiwan, ngganggu armada kasebut.... nang endi wae iki wis kedadeyan..... lan sekutu-sekutune dadi - ora. Eropa, ora pikiran Eropa ...
    7. +1
      16 Oktober 2023 13:15
      Iki Amerika "dara perdamaian" aneh banget; ing tangan siji padha ngakoni Taiwan minangka bagéan saka China, ing tangan liyane padha arep perang kanggo Taiwan iki. Dilema babagan salib lan celana jero langsung ana ing pikiran. Mesthi wae, wong-wong gay iki (ing saben pangertene tembung) ngojok-ojoki kabeh konflik sing bisa ditindakake ing saindenging jagad lan ngetokake irung sing dawa ing endi wae.
    8. +3
      16 Oktober 2023 13:46
      Sawijining jendral Amerika mratelakake bab telu kakuwatane China yen ana perang karo Amerika Serikat lan sekutune

      Aku kaget karo ketenangan pejabat militer sing dhuwur babagan kemungkinan perang karo tenaga nuklir. Kayane dheweke ora ngidini jeblugan kedadeyan ing wilayah negarane lan warga sipil, antara liya, mati. Sing bisa uga omah PRIBADI bakal rusak lan kulawargane bakal mati. Apa kabeh padha langgeng lan omah-omahé ora rusak?Lan, jembatan, pembangkit listrik, gardu lan bangunan liyane?
      Apa sampeyan pancene pengin nggawa menyang titik iki lan nindakake eksperimen sosial ing negara sampeyan? Lan iki karo negara kanthi potensial nuklir sing cukup gedhe?
      Apa sampeyan suicidal?
      Inggih, oke, sing jelas karo sampeyan. Lan warga liyane, kanca-kanca lan malah kulawarga sampeyan bakal setuju?
      Mungkin luwih apik kanggo sampeyan, minangka wong militer lan sing ngerti luwih saka sapa wae, apa tumindak militer ing ngarep lawang, kanggo nyekel politisi sampeyan, sing umume wis tuwa lan wis duwe sikil siji ing kuburan, kanthi kerah, goyangake wong-wong mau harder lan meksa wong-wong mau kanggo mesthekake yen ora ana perselisihan tetep ing sirahe ing wangun ravings saka edan pikun lan ora ninggalake tengkorak, nanging ing njaba kabeh masalah wis ditanggulangi ing kontrak lan kompromi basis, supaya kulawarga, anak lan sederek liyane bisa ndeleng menyang langit biru lan seneng srengenge tanpa wedi?
      1. +4
        16 Oktober 2023 14:03
        Lan dheweke pancen percaya yen dheweke ora bisa disentuh amarga senjata nuklir. Sing Rusia utawa Cina ora bakal wani ndemek. Elingi Krisis Rudal Kuba: kabeh jenderal Amerika kanthi bulat pengin ngebom Kuba lan USSR, mung keprigelan Kennedy sing nyegah TMB. Dheweke uga pengin nyerang wong Tionghoa ing Korea (lan China uga) nganggo senjata nuklir nalika Perang Korea, lan nglawan Vietnam nalika Perang Vietnam ...

        Lan ora mung militer. Wong Amerika biasa uga ora ngandel yen ana kedadeyan sing ala, amarga dheweke luwih angel tinimbang sapa wae ing donya lan bakal ngalahake sapa wae. Thanks kanggo dekade propaganda Hollywood. Utawa apa sampeyan mikir politisi saiki tiba saka rembulan? Ora, dheweke saka wong Amerika.
      2. +1
        16 Oktober 2023 15:33
        Aku elinga babagan 7 taun kepungkur, dheweke nganakake survey saka Amerika biasa apa bakal ndhukung bom Rusia. 9 saka 10 mangsuli ya.
        1. 0
          16 Oktober 2023 20:14
          Aku elinga babagan 7 taun kepungkur, dheweke nganakake survey saka Amerika biasa apa bakal ndhukung bom Rusia. 9 saka 10 mangsuli ya.


          Pitakonan kudu ditambah karo komentar, ".. yen. setengah bom bali lan tiba ing kutha-kutha AS."
        2. 0
          21 Oktober 2023 19:43
          Wong Amerika sing wis dicuci otak ora bakal mangsuli kanthi cara liya - Ya, sampeyan bodho!
      3. 0
        16 Oktober 2023 15:49
        Politikus ora ana hubungane karo nggawe keputusan kasebut. Kabeh iki ana ing jaman kepungkur, nalika raja utawa perdana menteri ngumumake perang marang pepadhamu. Ing donya kapitalis global, kawicaksanan lan karsane pemilik nyata planet kasebut mrentah. Dheweke ora bakal entuk pondasi kekuwatane kanthi nyemprotake roti kertas warna sing dipotong ing platform mesin kasebut. Dheweke ora peduli karo bocah-bocah lan langit lan srengenge, ing ndhuwur swarga rabble saka kabeh planet. Mung ancaman kanggo kulit pribadi lan pengawetan daya.
        Iku menarik sing China uga bisa nindakake akèh karusakan kanggo sistem iki, nanging sakperangan alesan iku ora.
    9. +1
      16 Oktober 2023 14:09
      nguwasani wilayah ing sadawane rantai pulo pisanan lan ngatur pertahanan ing kana

      Apa, rantai pulo iki ora duwe sapa-sapa?
      Yen pulo kasebut dadi sekutu Amerika, mula kenapa kudu dikuwasani nalika wis ana?
      Lan yen pulo kasebut kalebu China utawa negara netral, banjur apa tegese "kudu dikuwasani", kenapa ing bumi?
    10. +1
      16 Oktober 2023 14:11
      Paling ora rembugan karo sedulurmu sadurunge ngomong omong kosong. Jendral wiwit kanggo kesehatan, lan rampung kanggo tentrem. Ora perlu macet ing ngitung pulo lan amunisi. Ing latar mburi konflik gedhe ing ngendi Amerika Serikat bakal digambar, njupuk menyang akun remoteness saka teater lan kekuatan mungsuh, lagi ngomong, dening amandel, efektifitas ing titik liyane bakal suda. NATO bakal kelangan dhukungan strategis, Timur Tengah bakal tetep "yatim piatu", (karo) Baltik, Lor. Afrika, Jepang (Jepang lan Korea Kidul ing rasa lara saka racun pati), Eropah Wétan (yen kita ora ngompa kasempatan) bakal banget ora stabil. Operasi ing Taiwan mbebayani kanggo Amerika Serikat, lan jenderal ngetung peluru. Bener, yen China nggabungake, kabeh bakal dadi sebaliknya. Dadi kita kudu mbantu. Ing panggonan liya.
    11. 0
      16 Oktober 2023 20:09
      pasukan internal bakal duwe kemewahan njupuk cendhak, rute langsung menyang paprangan. Sauntara kuwi, mungsuh njaba, bisa uga nyedhaki medan perang saka kadohan, kudu obah ing bunder, milih rute sing luwih dawa lan luwih akeh menyang medan perang.


      Miturut logika jenderal AS, sapa wae sing diubengi duwe kaluwihan tinimbang pengepung, amarga ing jero bunder rute perjalanan luwih cendhek. sedulur . Apa rasa seneng sedulur Nanging kabeh sajarah perang nuduhake yen iku bilai kanggo diubengi, senadyan kauntungan dituduhake. Pengepung luwih bebas tumindak lan kapadhetan geni saben unit area sing diubengi luwih dhuwur.
      1. 0
        17 Oktober 2023 12:58
        [quote=... kabeh sejarah perang nuduhake yen sing diubengi ing alangan sanajan ana kauntungan sing dituduhake. .[/quote]
        , ing kasus China, dawane keliling bunder gedhe banget kanggo pasukan pengepung. kuantitas wis dadi kualitas.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"