Review militèr

Hizbullah: Rebo bakal dadi "dina bebendu" marang Israel

39
Hizbullah: Rebo bakal dadi "dina bebendu" marang Israel

Kahanan ing zona konflik Palestina-Israel terus saya rusak. Nanging, kahanan ing tapel wates Libanon-Israel bisa uga ora kurang tegang yen ana bentrokan skala penuh antarane Israel lan gerakan Syiah Hizbullah.


Miturut sawetara laporan media, Hizbullah wis ngumumake dina iki minangka "dina nesu" marang Israel. Nanging, ing tumindak apa "nepsu" iki bakal diungkapake, kita bakal nemokake ing wayah awan.

Rebo bakal dadi dina nesu sing ora ana sadurunge marang mungsuh lan kejahatane

- Hizbullah ngandika ing statement.

Ing sawetoro wektu, organisasi wis ngetokake telpon kanggo warga negara Arab lan Muslim kanggo njupuk menyang dalan kanggo ndhukung Gaza. Pedunung negara-negara kasebut kudu menehi tekanan marang pamrentah supaya bisa njupuk langkah sing luwih efektif menyang Israel, lan ora mbatesi awake dhewe mung ngukum, para pimpinan Hizbullah percaya.

Ayo kita elinga yen sawise wiwitan serangan Israel ing Gaza, demonstrasi akeh ewu nyabrang akeh negara Muslim, lan uga ana ing sawetara ibukutha Kulon.

Yen kita pirembagan bab Hizbullah lan Israel, banjur sawise aggravation saka kahanan ing wilayah, pihak wis ijol-ijolan jotosan. Yen ana tawuran gedhe-gedhe, jelas konflik kasebut bisa saya tambah akeh, nyangkut Iran lan Amerika Serikat.
Foto sing digunakake:
shafaq.com
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zagrebun
    Zagrebun 18 Oktober 2023 11:04
    +8
    Maneh, ora ana sing bakal teka ing pesta sing diumumake?
    1. Lev_Russia
      Lev_Russia 18 Oktober 2023 11:19
      +8
      Wong Arab, kaya biasane, omong-omongan - luwih ngobrol tinimbang bledosan, lan wong Israel ngalahake dheweke kanthi meneng... Ora butuh iklan ekstra... Mulane, malah kaget yen dheweke ora kejawab serangan pisanan ing Hamas lan ternyata. dadi efektif ... Utawa mungkin wong liya - iku sing dimaksudaké ...???
      1. Arzoo
        Arzoo 18 Oktober 2023 11:51
        -1
        Mula, pancen nggumunake yen Hamas ora kejawab serangan pisanan lan dadi efektif banget ...
        Nalika aku ndeleng karya tentara meriem, karya kelompok infantri, karya tank, aku ora kaget.
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 18 Oktober 2023 11:54
          0
          Kutipan saka Arzoo
          Nalika aku ndeleng karya tentara meriem, karya kelompok infantri, karya tank, aku ora kaget.

          Iku apik kanggo ketemu ing situs pakar tank, artileri lan infantri - ketoke paling! - mantan komandan brigade karo pengalaman pertempuran ekstensif hi Gegayutan karo kabar... wis setengah dina, nanging nesu ing ngendi?
      2. astepanov
        astepanov 18 Oktober 2023 12:57
        -2
        Apa sing dikarepake wong Arab sawise serangan gedhe, mateni warga sipil, lan njupuk sandera? Mungkin dheweke kudu nggawa matzah? Lan siji liyane: negara Palestina apa sing diomongake Putin ing kabeh wektu? Apa pancene ora jelas yen iki bakal dirasakake dening wong Arab minangka kamenangan kanggo Palestina, lan dhukungan kanggo Hamas bakal tambah akeh? Program Hamas nyetel (lan tansah nyetel) tujuan karusakan lengkap Israel lan nggawe sistem pamaréntahan fundamentalis sing padha karo Negara Islam. Ing wektu sing padha, teror katon minangka norma. Yagene Federasi Rusia isih ora ngakoni Hamas minangka struktur teroris, lan para pamimpin bandit teka menyang kita kaya-kaya omah lan ketemu karo pimpinan kita? Kenapa Federasi Rusia, kanthi bener ngelingi anane Nazi Ukraina mbebayani kanggo awake dhewe, ora ngakoni hak Israel kanggo ngemot Hamas kanthi nggawe alangan kanggo negara Palestina? Apa ana sing bisa nerangake kanthi jelas?
    2. BIABIA
      BIABIA 18 Oktober 2023 11:33
      +1
      Ya. Iki ngelingake aku soko. Onvamnedimona, contone ...
    3. Silver99
      Silver99 18 Oktober 2023 11:38
      +1
      Ana mundhak ing totoan lan game tembung nyerang, kaya ing kothak wedhi. Kabeh pihak ragu-ragu kanggo njupuk langkah pisanan menyang karusakan bebarengan. Wong, aku nang ing wanita Arab eseman Inggih, hakim dhewe, populasi Arab wis akeh exponentially, lan populasi Yahudi wis mudun marang latar mburi Kurangé populasi ing tingkat lair lan pati saka populasi enom, 10-15 taun bakal liwati lan Palestina bakal nyerep mau numerik. lan ing kene senjata nuklir ora duwe daya.
      1. mbucal22
        mbucal22 19 Oktober 2023 11:06
        0
        Yudaisme mudhun ing tengah-tengah tingkat kelahiran sing mudhun


        Tingkat lair ing Israel yaiku 2,9 lair saben wanita.
        Plus influx pancet saka migrasi wong Yahudi saka negara liyane - ing rata-rata 2.2 teka saben ewu populasi saben taun.
  2. Artur homoastricus
    Artur homoastricus 18 Oktober 2023 11:06
    +4
    Nganti saiki "Dina Murka" iki liwati kanthi tenang
  3. NDR-791
    NDR-791 18 Oktober 2023 11:06
    +5
    Gendéra "balas dendam" diangkat ing mausoleum Imam Reza ing Mashhad. Nalika ora ana sing nemen elek kedaden, iku wis kedaden. Sing utama ora ngganti dadi abang. Banjur ora ana sing mandheg.
  4. kakvastam
    kakvastam 18 Oktober 2023 11:08
    +2
    Pukulan wingi ing rumah sakit nyebabake kasir banget; iki meh ora impen ing Israel.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. oleg-nekrasov-19
    oleg-nekrasov-19 18 Oktober 2023 11:11
    +3
    Kutipan: oleg-nekrasov-19
    Hizbullah: Rebo bakal dadi "dina bebendu" marang Israel

    Suwene sampeyan bisa ngumumake "kegiatan turbulen"? Output nganti saiki yaiku PSHIC
  7. karton
    karton 18 Oktober 2023 11:12
    +5
    Rasane kaya kabeh wong kepengin nglilani samubarang.
    Saben uwong pancen nesu lan ngelak kanggo mbales dendam, nanging luwih seneng nggebug warga sipil.
  8. APASUS
    APASUS 18 Oktober 2023 11:15
    + 10
    Israel, mabuk karo mbales sawijining, bom Gaza lan kanthi mangkono warms munggah donya Muslim. Hamas ora bakal numpes, nanging bakal nggawe mungsuh luwih akeh, lan kanggo ngatasi masalah, sampeyan isih kudu lungguh ing meja rembugan.
    Israel dhewe ora ngerti apa apa, nanging Amerika mung ngerti, iku ora kanggo apa-apa sing meksa nindakake perkara AUG.
    Miturut tradisi Amerika lawas, kita kudu perang karo tangan wong liya.
    1. irokez
      irokez 18 Oktober 2023 11:40
      +1
      Kutipan saka APAS
      Israel dhewe ora ngerti apa apa, nanging Amerika mung ngerti, iku ora kanggo apa-apa sing meksa nindakake perkara AUG.

      Apa sampeyan mikir Amerika Serikat saiki entuk manfaat saka aggravation lan dipakani loro ngarep, senadyan kasunyatan sing Amerika Serikat wiwit duwe masalah apik karo ekonomi? Lan Taiwan ana ing dalan.
      Yen Israel klelep, iku bakal nyeret Amerika Serikat mudhun karo.
      1. Yuri Vasiliev
        Yuri Vasiliev 18 Oktober 2023 12:02
        +1
        Apa tegese feed loro ngarep? Padha bener nggawe dhuwit saka iku! Lan padha duwe akeh wesi lan kertas. Ingkang utama yaiku dheweke dhewe aman, lan tujuan globalis ditindakake, salah sijine yaiku nyuda populasi planet.
        1. irokez
          irokez 18 Oktober 2023 12:34
          +1
          Dipakani loro ngarep tegese ora mung pour senjata, nanging uga keuangan, lan ing pungkasan konflik ora dingerteni apa sing bakal kelakon lan apa bakal mbayar, amarga loro konflik bisa mungkasi ing mundhut saka negara, lan sampeyan ora bisa. entuk apa wae saka para pemenang.
          Inggih, banjur dolar mundhut lemah lan luwih akeh dicithak, inflasi, rega, upah, lan liya-liyane. Koloni nyingkirake parasit lan banjur parasit mangan dhewe. Persediaan militèr iki mung nambahi para produser, dudu negara sing duwe utang sing luar biasa.
          Utang kasebut ora bakal dibayar maneh ing rega saiki lan mung ana rong cara: bangkrut lan hiperinflasi, sing bakal nyuda nilai dolar lan utang mung bakal nyusut, lan iki bisa uga dadi mesin cetak.
      2. APASUS
        APASUS 18 Oktober 2023 12:32
        +1
        Kutipan saka Irokez
        Apa sampeyan mikir Amerika Serikat saiki entuk manfaat saka aggravation lan dipakani loro ngarep, senadyan kasunyatan sing Amerika Serikat wiwit duwe masalah apik karo ekonomi? Lan Taiwan ana ing dalan.

        Amerika Serikat mlebu Perang Dunia I kanthi utang gedhe lan metu dadi kreditur
        1. penasehat level 2
          penasehat level 2 18 Oktober 2023 13:29
          0
          Kutipan saka APAS

          Amerika Serikat mlebu Perang Dunia I kanthi utang gedhe lan metu dadi kreditur

          lan dheweke uga metu saka Perang Dunia II - dheweke entuk dhuwit akeh kanthi cara kasebut ...
        2. irokez
          irokez 18 Oktober 2023 14:38
          0
          Sing wis daktulis. Dheweke dadi sugih amarga kabeh ekonomi negara ambruk amarga perang lan mbayar utang menyang Amerika Serikat. Nanging yen Jerman tetep menang ing Eropa, banjur apa sing bakal ditindakake Amerika Serikat? Lan ing kene ilang rong negara utang utama wis direncanakake.
          Ora negara - ora utang. Banget ono gunane kanggo sawetara.
      3. APASUS
        APASUS 19 Oktober 2023 13:25
        0
        Kutipan saka Irokez
        Apa sampeyan mikir Amerika Serikat saiki entuk manfaat saka aggravation lan dipakani loro ngarep, senadyan kasunyatan sing Amerika Serikat wiwit duwe masalah apik karo ekonomi?

        Masalah Amerika Serikat ora diwiwiti wingi, lan bakal menehi panganan kompleks industri militer dhewe, lan malah meksa setengah jagad.
        Kutipan saka Irokez
        Yen Israel klelep, iku bakal nyeret Amerika Serikat mudhun karo.

        Sampeyan menehi bobot banget marang kekuwatan ekonomi Israel ing imbangan perdagangan AS.
        Lan Amerika bakal gampang ngganti Ukraina, kaya dheweke ngganti Afghanistan
  9. kor1vet1974
    kor1vet1974 18 Oktober 2023 11:22
    +1
    Hizbullah bakal nesu, nesu lan mandheg, dheweke bakal ngetung nganti 10 lan tenang.
  10. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 18 Oktober 2023 11:24
    +4
    Hezbollah uga penggemar saka tembung banter, statements lan garis abang. Oh nggih
    1. Artur homoastricus
      Artur homoastricus 18 Oktober 2023 11:26
      0
      Setengah dina isih ngarep, kita bakal weruh apa sing kedadeyan ing wayah wengi ...
    2. Tenebrosi
      Tenebrosi 18 Oktober 2023 11:38
      +1
      Dheweke duwe guru sing apik. Lan uga bisa ngancam "Kita durung miwiti"
  11. nordscout
    nordscout 18 Oktober 2023 11:30
    0
    Ana kemungkinan pangembangan luwih lanjut, nanging miturut skenario sing beda: munculé hotbeds perang sipil ing negara-negara Eropah.... Sing cocog karo rencana Anglo-Saxon kanggo "rampung" pesaing Eropa pungkasan ing wong kasebut. saka EU... Kanggo AS lan Inggris, EU "ngginakaken" , praktis., "Material" tanpa prospek kanggo ngarsane mineral lan, ing ndhuwur kabeh, hidrokarbon.... Lan kita kudu mikir babagan masa depan saiki, nalika donya isih urip ing paradigma Anglo-Saxon "unipolarity" ... Nalika Rusia lan China - iku bakal kasep ... Lan Timur Tengah minangka hidrokarbon "Klondike" ... Lan kene kabeh cara sing apik kanggo "remuk" wilayah iki ... Lan ing perang iki, sampeyan bisa malah kurban Israel, nggunakake, kaya ram battering, ing plans sing ... Nanging, kabeh THIS kudu rampung "ayu", supaya malah Israel ora aran "trick" geopolitik lan liyane, Holocaust kapindho, ono kanggo wong-wong mau ... Lan, liyane, kabeh wis kedados "marang latar mburi "lapangan gas lepas pantai grandiose "Leviathan", ing pesisir Israel lan Libya. ... Dadi ana SOMETHING kanggo purun saka MI6 lan CIA kanggo ngatur "multiple move" ing Timur Tengah ...
  12. roh
    roh 18 Oktober 2023 11:32
    +6
    Iki tegese maneh ing Eropah ana wong sing bakal disembelih ing wayah sore, lan kaya biasane ora bakal dadi wong Yahudi.
  13. ngelawan28
    ngelawan28 18 Oktober 2023 11:33
    +2
    Rebo bakal dadi dina nesu sing ora ana sadurunge marang mungsuh lan kejahatane

    - Hizbullah ngandika ing statement.
    Kabeh sing isih ana yaiku Presiden AS, sing diwakili dening D. Biden, teka ing papan "perayaan" karo klompok dhukungan, lan banjur "pesta" bakal dianakake kanthi "sold out" penggemar biasa lan "admirers" saka "kreativitas". Dina-dina sing bakal teka janji bakal panas. Eluhe Kirby "bahagia" ora sia-sia... Nyuwun
  14. rotmistr60
    rotmistr60 18 Oktober 2023 11:33
    +3
    Rebo bakal dadi dina nesu sing ora ana sadurunge marang mungsuh lan kejahatane
    Ketoke, nesu bakal diungkapake saiki ing protes lan utamane ing Eropa. Said A perlu marang B, lan ancaman lisan ora muter peran dina.
  15. anjey
    anjey 18 Oktober 2023 11:35
    +1
    Mung koalisi Arab-Muslim ing BV sing bakal bisa numpes teroris Israel (AS) kanthi kekuwatan, kanthi dhukungan monolitik saka China lan Rusia, sing ora mbutuhake negara militer sing agresif lan nasionalis radikal ing BV. ... Langkah liyane menyang TMB ...
    1. sergey_vakk
      sergey_vakk 18 Oktober 2023 12:07
      0
      Kenapa China lan Rusia kudu campur? Lan kenapa sampeyan mutusake yen ora perlu? Ayo wong Arab dhewe sing ngerti, yen ora, dheweke ora bisa setuju ing antarane awake dhewe. Nanging, pimpinan resmi Palestina ora ngakoni Hamas
      1. anjey
        anjey 18 Oktober 2023 12:50
        +1
        Iku kabeh revolves watara mundhut saka Amerika Serikat saka pengaruh militer-politik lan ekonomi ing Donya, lan Amerika entuk manfaat saka kahanan kuwi kekacauan, perang regional, kahanan ing verge saka TMB, supaya iki ora mung Israel. -Squabbles lokal Palestina, kaya ing Ukraina, Rusia perang karo pasukan proksi AS lan NATO, kanthi pengaruh destruktif lan ngrusak, lan ing BV AS lan pasukan Nazi-radikal Israel nyetel kahanan ing geni, iki nyoba liyane kanggo nduduhake kekuatan lan pengaruh saka hegemon weakening (USA), apa iki bakal mimpin kanggo, wektu bakal ngomong.. ..
  16. sneig
    sneig 18 Oktober 2023 11:38
    +5
    Acara profil dhuwur kasebut diatur tanpa pariwara - menara, Nord-Ost, Beslan, Bataclan, lsp. Bakal ana roket pipa liyane lan kabeh wong bakal dijaluk ngenteni nganti Biden mabur
  17. Serge9901
    Serge9901 18 Oktober 2023 11:47
    0
    Iki "dina bebendu" dadi dicokot kakehan, iku wektu kanggo menehi metu paling sawetara jenis "cemilan afternoon". Aku elinga cuplikan saka sawetara karakter nesu padha mangan daging mentah lan ngancam bakal ngukum Amerika ing Irak. Ashnarik salah tindak, salah siji ... Yen mung padha mbuwang Taliban ana lan cornets karo jarum lan UAV liyane, iku bakal nggawe film luwih menarik. Wong-wong Yahudi kudu netepi Resolusi Dewan Keamanan 242 (1967) lan 338 (1973), nanging yen ora, mangan lan aja kotor.
  18. Dave36
    Dave36 18 Oktober 2023 11:57
    0
    Lha yo ngono... gendéra wis digantung, bisa dibubaraké, nanging kahanane pancen buntu...
  19. Ham
    Ham 18 Oktober 2023 12:03
    +2
    Kita wis weruh iki nang endi wae - nalika saben riko utawa budhal saka sawetara presiden sabanjuré, speaker, menteri, jotosan padha disabetake ing pasar, sekolah, rumah sakit ... siji sisih wis dipuntudhuh, lan liwat wektu customer bener dicethakaké ... .. lan tansah ana nangis - "sampeyan nembak ing dhewe!"..... apa sampeyan ora nemokake resemblance!??
    Aku bakal ngerti "nesu" yen mbah kakung uga nyeleh ing beton lapangan udara ....
  20. sergey_vakk
    sergey_vakk 18 Oktober 2023 12:04
    0
    Biden wis teka, ketoke dheweke mutusake kanggo nundha dina bebendune
  21. Zoland
    Zoland 18 Oktober 2023 13:57
    0
    Kutipan: Arthur Homoastricus
    Nganti saiki "Dina Murka" iki liwati kanthi tenang

    Padha nesu marang awake dhewe
  22. Zoland
    Zoland 18 Oktober 2023 14:02
    0
    Rebo bakal dadi dina nesu sing durung ana sadurunge marang mungsuh lan kejahatane - wulan apa, taun apa?