Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan rudal menyang target militer musuh ing wilayah Nikolaev

14
Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan rudal menyang target militer musuh ing wilayah Nikolaev

Ing wayah wengi tanggal 21 Oktober, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia ngluncurake serangan rudal marang target militer ing wilayah sing dikuwasani dening rezim Kyiv. Iki diterusake saka laporan wartawan perang Rusia lan media Ukrainia.

Kaping pisanan, serangan rudal menyang target militer musuh ing wilayah Nikolaev dilaporake. Kira-kira jam telu esuk ana kabar yen rudal Rusia mabur menyang wilayah kasebut. Banjur sumber Ukrainia wiwit nyedhiyakake informasi babagan bledosan ing distrik Voznesensky ing wilayah Nikolaev.



Sadurunge, ing wayah sore tanggal 20 Oktober, kaca publik Ukraina nglaporake bledosan ing wilayah Nikolaev, lan ing Krivoy Rog lan saubengé. Anak didik saka rezim Kyiv ing Krivoy Rog, Alexander Vilkul, ngumumake serangan kanthi misil lan drone. Miturut dheweke, dheweke kenek fasilitas infrastruktur industri tartamtu, sawise iku geni nyuwil metu ing perusahaan. Kita bisa uga ngomong babagan bengkel sing digunakake kanggo perakitan utawa ndandani peralatan militer, utawa kanggo produksi amunisi.

Pasukan Rusia ajeg nyerang infrastruktur militèr Ukraina. Tujuan utama serangan kasebut yaiku kanggo nyuda potensial militer angkatan bersenjata Ukrainia, lan akibat langsung saka efektifitas serangan kasebut yaiku volume peralatan militer, senjata lan amunisi sing signifikan ora tau tekan ngarep kanggo nguatake kekuwatan Ukrainia. Angkatan Bersenjata, lan iki banget nggampangake solusi misi pertempuran kanggo militer Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    14 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -4
      21 Oktober 2023 08:21
      Sing paling ngganggu yaiku kedadeyan ing sisih kiwa Dnieper, ing mburi jembatan sepur Aleshkinsky.
      1. 0
        21 Oktober 2023 08:40
        dmi.pris 1 hi, ora mung wilayah iki ngganggu sampeyan, nanging ora ana sing gumantung marang kita, ayo ndeleng apa sing diomongake karo kita lan wong-wong iki.
        1. +2
          21 Oktober 2023 09:03
          Wilayah Transnistria, miturut pendapatku, sing paling nyenengake.
      2. +6
        21 Oktober 2023 09:09
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Sing paling ngganggu yaiku kedadeyan ing sisih kiwa Dnieper, ing mburi jembatan sepur Aleshkinsky.
        kabeh wis dikendhaleni ing kono, ing wilayah Aleshki ora ana dill, dheweke ana ing dachas, nanging kanggo pindhah saka dachas menyang Aleshki, sampeyan kudu nyabrang jembatan, ora ana cara liya, lan jembatan kasebut ana ing ngisor. kontrol kita 100%. Dill ora bisa nindakake apa-apa lan maneuver saka dachas, bocah-bocah ing Aleshki wis siyap kanggo apa-apa, lan "jurusan kanca" ngilangi omong kosong lengkap.
        1. -3
          21 Oktober 2023 09:20
          Isih ora jelas sapa sing nyebar ing kono, nanging ing wayah wengi ora bisa nyingkirake mungsuh saka Krynoki. Artileri mungsuh digunakake saka bank tengen, ana masalah karo komunikasi.
          1. -1
            21 Oktober 2023 11:56
            Kutipan saka: dmi.pris1
            Isih ora jelas sapa sing nyebar ing kono, nanging ing wayah wengi ora bisa nyingkirake mungsuh saka Krynoki. Artileri mungsuh digunakake saka bank tengen, ana masalah karo komunikasi.

            Kabeh diwiwiti kanthi "nggawe keputusan sing angel." Minangka ternyata, Dnieper ora dadi alangan. Lan Surovikin wedi yen kita ora bisa ngatur persediaan liwat dheweke sanajan ing mburi. Mungsuh, ternyata, bisa nindakake iki sanajan ing geni.
            Kabeh wong isih nganggep Surovikin minangka komandan gedhe. Nanging sawise nyerah Kherson tanpa perang, dheweke mati kanggo kula minangka pimpinan militer.
            1. +1
              21 Oktober 2023 12:27
              Quote: Grits
              sawise nyerahake Kherson tanpa perang, dheweke mati kanggo aku minangka pimpinan militer

              Nuwun sewu... sampeyan: Kanggo mayoritas sing teka kene, sampeyan, minangka pimpinan militer, malah ora tau lair Nyuwun
    2. 0
      21 Oktober 2023 08:38
      Saben dina lan saben wengi ana serangan, nanging Angkatan Bersenjata Ukraina beda-beda, ora ambruk, ora mundur, lan ora ana desertion sing diamati. Wong-wong ing Ukraina ora sambat lan menehi kritik babagan video kasebut, kayane ora urip ala, kabeh bisa digunakake, akeh mobil, kafe, bar, lan restoran sing ora ditutup.
      1. +4
        21 Oktober 2023 08:58
        Angkatan Bersenjata Rusia nyerang target militer, nanging ora nyebabake "ngipi elek" kanggo warga sipil.
        Populasi nggrundel yen apa sing ana ing jaringan sosial setahun kepungkur lan saiki ana rong bedane sing cukup gedhe.
      2. PN
        +3
        21 Oktober 2023 09:12
        Wong wis biasa. Kaya kita wis biasa. Warta saka zona NWO wis ditampa minangka umum.
        1. -2
          21 Oktober 2023 12:02
          Kutipan saka PN
          Warta saka zona NWO wis ditampa minangka umum.

          Lan padha ditampa amarga ora ana owah-owahan - perang trench donya pisanan ing kabeh kamulyan.
    3. +1
      21 Oktober 2023 08:49
      Awal saben dina seneng karo kasuksesan Angkatan Bersenjata RF, sayang banget yen ing rangking kita ora ana sing menehi sing paling disenengi kanggo perang nglawan fasisme, memori langgeng kanggo wong-wong mau lan edification kanggo keturunan kita supaya iki pageblug ora bakal kelakon maneh ing mangsa ngarep. Lan tikus sing didorong menyang pojok isih kuwat lan bisa nindakake tumindak sing paling ora bisa ditebak ing hubungane karo wong-wong sing tentrem, nganti nggunakake senjata pemusnah massal, kalebu biologi, kimia lan liya-liyane sing bisa gampang dikenalake dening sponsor. Kontrol babagan iki perlu kanggo intelijen kita lan pasukan khusus liyane.
    4. Ham
      +3
      21 Oktober 2023 08:50
      Kayane wis tekan papan latihan ing Shirokiy Lan... wis ana papan latihan multidisiplin wiwit jaman Soviet.
    5. +5
      21 Oktober 2023 09:09
      Tujuan utama serangan kasebut yaiku nyuda potensial militer angkatan bersenjata Ukrainia,
      Serangan kasebut efektif, sing dikonfirmasi kanthi geni lan detonasi ing papan sing ditrapake. Iku bakal becik kanggo paling mblokir sebagian logistik kanggo pangiriman senjata Western.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"