Review militèr

Karusakan peluncur Hamas nggunakake Spike NLOS ATGM saka prau Israel kejiret ing kamera

9
Karusakan peluncur Hamas nggunakake Spike NLOS ATGM saka prau Israel kejiret ing kamera

Rekaman wis katon online babagan karusakan saka peluncur klompok Palestina Hamas nggunakake ATGM Spike NLOS saka prau Angkatan Laut Israel. Serangan ing posisi Hamas dening prau IDF nuduhake keterlibatan langsung Angkatan Laut Israel ing target Palestina.


Ing cuplikan sing diterbitake, sampeyan bisa ndeleng kepiye rudal sing ditembakake saka prau Israel kanthi tepat target sing ana ing salah sawijining bangunan ing Jalur Gaza.


Roket universal saka kulawarga Spike yaiku 80% Israel dikembangake ing awal 1990-an. Komplek kasebut minangka sistem pluru elektro-optik multi-tujuan, multi-platform sing dirancang kanggo ngrusak kendaraan lapis baja, obyek sing dilindhungi, target permukaan, uga personel mungsuh.

Spike NLOS bisa diinstal ing operator darat, segara lan udhara. Panuntun Spike NLOS bisa ditindakake kanthi nggunakake UAV utawa satelit, lan uga dilengkapi sistem fiksasi target dhewe lan remot kontrol nggunakake sistem transmisi gambar elektro-optik loro-lorone.

Jarak efektif Spike NLOS tekan 25 kilometer. Gumantung ing tugas sing ditugasake, misil saka jinis iki bisa dilengkapi karo macem-macem jinis warheads: kumulatif, fragmentasi, lan multifungsi. Biaya siji rudal kaya ing 2011 kira-kira 145 ewu dolar.

Foto sing digunakake:
Wikipedia/Lizzy Shaanan
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 26 Oktober 2023 14:10
    0
    Israel duwe kahanan sing cocog kanggo nguji senjatane, cedhak karo papan uji coba - omah kaca. Hamas mung bisa nanggapi kanthi UAV kanthi tliti dhuwur lan kadhangkala nembak ATGM menyang alun-alun Qassam. Hizbullah ana ing penyergapan, kepala Kementerian Luar Negeri Iran ana ing Amerika Serikat.
  2. Anarkis
    Anarkis 26 Oktober 2023 14:11
    -5
    Nyuwun pangapunten amarga ora ana topik, nanging ing cedhak Makhachkala ing wilayah Shamkhal sampeyan bisa krungu tembakan senapan mesin. Lan ora katon kaya pesta.
    Muga-muga ora apa-apa. Aku lan cah lanang langsung kelingan Energodar...
    1. rotmistr60
      rotmistr60 26 Oktober 2023 14:25
      0
      Aku lan cah lanang langsung kelingan Energodar...
      Lan apa sing kudu ditindakake Energodar yen Departemen Dalam Negeri Dagestan nglaporake yen tembak-menembak ing Makhachkala kedadeyan amarga utang satus ewu rubel.
      1. luwih gagal
        luwih gagal 26 Oktober 2023 14:32
        -1
        Aku mikir amarga utang satus ewu rubel, maksimal bakal dadi tembak-menembak karo bedhil pneumatik keprungu
        1. rotmistr60
          rotmistr60 26 Oktober 2023 14:46
          0
          paling bakal ana tembak-menembak nganggo bedhil pneumatik
          Ing Kaukasus saka pneumatik? Yagene kowe nyinggung wong jaranan sejati?
      2. Anarkis
        Anarkis 26 Oktober 2023 15:44
        -1
        Kutipan: rotmistr60
        Lan apa sing kudu ditindakake Energodar yen Kamentrian Dalam Negeri Dagestan dilaporake

        Lan senadyan kasunyatan sing brigade kita bali saka ing awal sasi iki. Lan nalika swara tembakan ing cedhak, sensasi akrab muncul. Nanging aku ora duwe wektu kanggo ndeleng laporan, kita mundhakaken tingkat energi saka Dagestan ... Aku mung teka kene ing break kumelun.
  3. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 26 Oktober 2023 14:19
    0
    Apa jenis peluncur Hamas duwe? Ora ana tembung babagan iki ing cathetan! Nyuwun
    1. luwih gagal
      luwih gagal 26 Oktober 2023 14:34
      -1
      ya batva iku krasan, ing foto crappy kapindho
  4. rotmistr60
    rotmistr60 26 Oktober 2023 14:21
    +3
    Serangan ing posisi Hamas nggunakake prau IDF nuduhake partisipasi langsung saka Angkatan Laut Israel kanggo nggarap target Palestina.
    kesimpulan aneh. Apa Angkatan Laut Israel ora kudu melu operasi IDF?