Kutha-kutha ing Israel tengah kena serangan roket Hamas

8
Города в центральной части Израиля подверглись массированным ракетным ударам ХАМАС

Pungkasan wingi sore, gerakan Hamas Palestina wiwit nindakake serangan ing kutha-kutha ing Israel tengah. Kaping pisanan, wakil sayap militèr saka gerakan kasebut dhewe nglaporake, lan banjur laporan babagan "kedatangan" roket Palestina wiwit katon ing media lan jaringan sosial Israel.

Kutha-kutha kayata Tel Aviv, Rishon LeZion lan Holon kena geni roket. Ing cuplikan sing muncul ing Internet, sampeyan bisa ndeleng kepiye sistem pertahanan udara ing langit, roket sing diluncurake dening Hamas mabur, sawetara bisa nabrak obyek ing lemah, sawise geni diwiwiti.



Kaya sing bisa dideleng, sanajan serangan kuat dening tentara Israel ing Jalur Gaza sing terus wiwit awal Oktober, Hamas ora ilang potensial militer. Gerakan kasebut isih nduweni jumlah rudal sing cukup kanggo serangan massal ing wilayah Israel, kemampuan kanggo ngluncurake misil kasebut lan personel sing nindakake peluncuran kasebut.




Mulane, bom karpet sing meh telung minggu ing Jalur Gaza meh ora ana pengaruh marang kemampuan tempur Hamas. Kita bisa nyimpulake yen kanthi ngebom Gaza, Israel nglawan warga sipil Palestina - bocah-bocah, wanita, wong tuwa, nalika Hamas, kanthi tenang, lan ngluncurake serangan roket ing wilayah Israel.


Ing kasus iki, pitakonan muncul babagan advisability serangan ing Gaza yen keamanan Israel piyambak minangka asil saka serangan iki ora mung mundhak, nanging malah luwih kaancam.
  • Wikipedia/NatanFlayer
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    27 Oktober 2023 08:05
    Mung wingi, wong-wong Yahudi sing omong-omongan padha nyiarake kanthi riang yen bedhil wis dikurangi. Mungsuh wis meh kalah, rudal wis entek. Lan kaya ngono. Malah jotosan massive. Kabeh kaya sedulur Bandera.
    1. +5
      27 Oktober 2023 08:10
      Banyune dipateni, mulane ora perlu banyu mili. Amarga ora dibutuhake, pipa kasebut bakal digunakake kanggo roket.
  2. +4
    27 Oktober 2023 08:11
    Tekanan kanggo nggawe perdamaian ing antarane wong Israel entuk momentum.
    Lan wicara bravura saka Yankees lan Saxon arrogant liyane lan Geyropas
    gandheng karo Israel dhewe ora bisa mungkasi tekad
    Palestina lan kabeh donya Arab kanggo ngupaya resolusi
    krisis ing sembarang cara kanggo nanggepi bombing barbar
    sipil lan ora diakoni dening Gusti Allah.
  3. +5
    27 Oktober 2023 08:17
    Swara sing akrab, lan kita wis krungu intonasi kasebut ing endi wae sadurunge ...

    Moshe Feiglin saka partai Benjamin Netanyahu ujar ing pidato ing televisi Israel:

    "Kita isih durung mbales dendam ing Kitab Suci ... Ora ana watu siji sing kudu ngadeg ing Gaza!" Gaza kudu dadi Dresden anyar! Total kobong! Aja menehi pangarep-arep kanggo wong-wong mau! Kita kudu numpes Gaza langsung! SAIKI!"

    Speaker umume apik banget, mung siji komentar. Ponine salah sisir.
  4. +8
    27 Oktober 2023 08:20
    Kutha-kutha kayata Tel Aviv, Rishon LeZion lan Holon kena geni roket.
    Apa Israel nyana liya kanggo nanggepi pamboman ing wilayah omah? Perwakilan IDF mung wingi nglaporake babagan komandan lan pimpinan Hamas sing wis rusak lan maneh nyatakake yen Hamas bakal rampung, lan iki kedadeyane. Lan nganti saiki mung Hamas sing tumindak, nanging kepiye yen wong-wong sing janji bakal melu?
  5. 0
    27 Oktober 2023 10:00
    Kabeh apik, marquise ayu.
    Aliexpress menehi litaki kluwarga kanggo 50 km.
    Lan masang lemon ...
    Kabeh Israel bakal diubengi dening jala lan pukat kanggo nyekel angin ing ara-ara samun: ing ngisor kubah wesi mung jala sing bisa digunakake. Nglindhungi petani saka tetanggan.
    Tanpa tentrem ana pati. Yitzhak Rabin minangka wong sing tentrem pungkasan.
    Chubais kanggo perang kanggo mburi menang?
  6. +3
    27 Oktober 2023 10:08
    Mulane, bom karpet sing meh telung minggu ing Jalur Gaza meh ora ana pengaruh marang kemampuan tempur Hamas. Kita bisa nyimpulake yen kanthi ngebom Gaza, Israel nglawan warga sipil Palestina - bocah, wanita, wong tuwa,
    Apa sing wis dikandhakake! Tumindak Israel mesthi kalebu ing definisi Fasisme! Saiki wong sing wicaksana ing donya ora mangu-mangu manawa Israel minangka Negara Fasis! Lan fasisme kudu dirusak! Ora ana omongan ngrusak negara Yahudi (!) ... nanging fasisme Yahudi kudu dirusak, kaya sing ditindakake ing jamane karo fasisme Italia lan Jerman! yes
  7. +1
    27 Oktober 2023 10:18
    Perang iku buntu lan wis ngandika "ing srengenge" luwih saka sapisan;
    Isih akeh getih wong biasa ing ngarep ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"