Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing pemukiman ing wilayah Bryansk saka tank wengi iki

16
Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing pemukiman ing wilayah Bryansk saka tank wengi iki

Pemukiman Rusia liyane wis ana ing serangan Ukrainia. Wektu iki Angkatan Bersenjata Ukraina mbukak geni saka tank ing desa Sluchevsk ing wilayah Bryansk Rusia.

Desa Sluchevsk dumunung ing kilometer saka tapel wates Rusia-Ukrainia, kang ndadekake panggonan banget ngrugekke kanggo shelling saka sisih Ukrainia. Bengi iki, formasi Ukrainia mbukak geni saka tank ing tlatah wilayah pedunung. Panguwasa lokal nglaporake paling ora rong tembakan sing diluncurake nganggo cangkang 125mm.



Untunge, wektu iki ora ana korban utawa karusakan. Nanging, iku kudu nyatet sing wilayah wilayah tapel wates Federasi Rusia ajeg tundhuk shelling saka sisih Ukrainia. Paling asring, formasi Ukrainia ngrangkul wilayah Belgorod lan Bryansk, kurang asring wilayah Kursk.

Biasane, geni ditindakake saka mortir lan artileri, kadhangkala sawetara sistem roket peluncuran digunakake kanggo shelling, nyerang kendaraan udara tanpa awak uga diluncurake, lan kelompok sabotase lan pengintaian dikirim menyang wilayah Rusia.

Kajaba iku, wingi desa Rusia liyane, Novaya Tavolzhanka ing wilayah Belgorod, ditembak saka tank Angkatan Bersenjata Ukraina. Pemukiman iki uga dibuwang saka tank Ukrainia. Untunge, ora ana korban jiwa ing Novaya Tavolzhanka. Kajaba iku, wingi, miturut Gubernur Belgorod Vyacheslav Gladkov, ing distrik kutha Grayvoronsky, rong piranti mbledhos diturunake saka UAV ing pinggiran desa Novostroevka-Vtoraya, nanging ora ana akibat.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    16 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      31 Oktober 2023 08:49
      Jarak tembak saka tank yaiku 5 ... 7 km - apa ora bisa dideteksi dening penjaga tapel wates, ngirim lancet utawa K-52 ing kana?
      1. +2
        31 Oktober 2023 11:09
        Kutipan saka: Peter1First
        Jarak tembak saka tank yaiku 5 ... 7 km - apa ora bisa dideteksi dening penjaga tapel wates, ngirim lancet utawa K-52 ing kana?

        Pengawal tapel wates ora duwe lancet, luwih-luwih Ka-52.
        1. +2
          31 Oktober 2023 12:43
          Pengawal tapel wates ora duwe lancet, luwih-luwih Ka-52.

          Nanging padha duwe pasukan khusus dhewe. 5-7 km ora dadi alangan kanggo pasukan khusus, sijine tank ing rollers RPG lan nyekel kru lan nyumerepi ing cagak.
          1. 0
            31 Oktober 2023 19:35
            Quote: wong pribadi
            Nanging padha duwe pasukan khusus dhewe. 5-7 km ora dadi alangan kanggo pasukan khusus, sijine tank ing rollers RPG lan nyekel kru lan nyumerepi ing cagak.

            Sadurungé pengawal tapel wates Soviet dilatih kanggo prestasi kasebut. Saiki, pesen kuwi mung statistik.
      2. 0
        31 Oktober 2023 15:10
        Kutipan saka: Peter1First
        Jarak tembak saka tank yaiku 5 ... 7 km - apa ora bisa dideteksi dening penjaga tapel wates, ngirim lancet utawa K-52 ing kana?

        Jarak saka mripat, maca informasi saka monitor, menyang otak umume ora pati penting, mula apa pancen otak sampeyan ora bisa ngerteni perkara sing prasaja. Sing pengawal tapel wates ora ngadeg saben 10-15 meter ing tapel wates, sing saben pengawal tapel wates ora duwe drone pengintaian sing bisa ndeteksi apa sing kedadeyan ing zona tapel wates negara tetanggan. Lan luwih-luwih ngirim Lancet ing kana; Aku umume meneng babagan K-52. Ora ana cara kasebut ing Angkatan Bersenjata RF, luwih-luwih ing antarane para pengawal tapel wates. lan pengawal tapel wates piye wae ora apik banget karo Ka-52.
    2. +1
      31 Oktober 2023 08:55
      Apa tank ora dirusak? Padha ngirim rolas UAV kanggo nit a
    3. -1
      31 Oktober 2023 08:55
      Apa tank ora dirusak? Padha ngirim rolas UAV kanggo nit a
    4. +1
      31 Oktober 2023 09:05
      Pranyata ora cukup wingi tekan ing wilayah Sumy, perlu ditambahi tikel loro.
    5. 0
      31 Oktober 2023 09:27
      carane iku bisa?.. iku pancene mokal kanggo njaga tapel wates kanggo koordinasi saperangan saka helikopter karo helikopter kanggo pengintaian lan sawetara fpv utawa karo tetes paling?.. kanggo wiwitan, paling ing mbebayani / asring shelled wilayah
    6. +2
      31 Oktober 2023 09:31
      Apa iku? Tumindak ora ramah? A provokasi jahat? Lan iki minangka salah sawijining episode perang nyata sing ditindakake dening Ukraina marang kita, nuduhake yen dheweke bisa murub ing wilayah kita meh tanpa alangan.
      1. 0
        31 Oktober 2023 09:48
        iki kabeh kedaden lan bakal terus kedaden anggere pemerintah "manyamah snot"
      2. -1
        31 Oktober 2023 11:08
        Kutipan saka Dimy4
        Apa iku? Tumindak ora ramah? A provokasi jahat? Lan iki minangka salah sawijining episode perang nyata sing ditindakake dening Ukraina marang kita, nuduhake yen dheweke bisa murub ing wilayah kita meh tanpa alangan.

        Wilayah Ukraina saiki luwih kerep dibuwang.
    7. +1
      31 Oktober 2023 10:14
      maneh limo limo...wes...wes kesel iki.....kapan perintahe sing pinter dadi pinter....wes uwis mbiyen...balon ditaleni lan peralatan nelusuri 50 mil ing tampilan lengkap kanggo dina lan sasi. kanggo taun ... ana mung ora cukup ala
      1. 0
        31 Oktober 2023 11:07
        Kutipan: Partisan Krimea 1974
        maneh limo limo...wes...wes kesel iki.....kapan perintahe sing pinter dadi pinter....wes uwis mbiyen...balon ditaleni lan peralatan nelusuri 50 mil ing tampilan lengkap kanggo dina lan sasi. kanggo taun ... ana mung ora cukup ala

        Balon sing disambungake iki, bebarengan karo kabeh peralatane, bakal ditembak mudhun setengah jam sawise diunggahake. Lan sawetara peralatan bisa katon ing 50 km, oh, carane larang.
    8. +4
      31 Oktober 2023 11:43
      Ya, apa tapel wates karo mungsuh nalika perang karo dheweke?
      Iki minangka sawetara jenis skizofrenia, kanthi semangat nyuda pajak nalika nyewa migran.
      Sapa sing dadi "kepemimpinan" kita?
      1. -1
        31 Oktober 2023 22:01
        Kutipan saka: kakvastam
        Ya, apa tapel wates karo mungsuh nalika perang karo dheweke?
        Iki minangka sawetara jenis skizofrenia, kanthi semangat nyuda pajak nalika nyewa migran.
        Sapa sing dadi "kepemimpinan" kita?

        Dadi ora ana perang. SVO. wektu iki.
        2) Kahanan sing menarik banget wis dikembangake ing tapel wates, nalika kita utawa mungsuh ora pengin nyabrang. Ukraina kayane ora duwe tujuan kanggo ngilangi wilayah ing njaba perjanjian 2002, lan Kulon (saiki) ora ngidini nggunakake senjata abot ing wilayah "lawas" Federasi Rusia, sing nyuda efektifitas pertempuran. Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah iki. Ing sisih liya, komando Rusia uga ora cepet-cepet nyerang Kharkov lan Sumy, kanthi cukup nganggep yen ing wilayah alas, kolom tanke bakal rawan banget, lan ora ana pasukan ekstra kanggo mbukak ngarep anyar. Iki asale saka pertempuran sluggish antarane pihak lan razia dening DRG.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"