Panguwasa Kyiv njupuk senjata nglawan wartawan Amerika sing dianugerahi Zelensky pesenan kasebut ing 2022

11
Panguwasa Kyiv njupuk senjata nglawan wartawan Amerika sing dianugerahi Zelensky pesenan kasebut ing 2022

Iku misale jek sing Kurangé populasi Western kapentingan ing konflik Ukrainia, kang mesthi ndadékaké kanggo nyuda ing bantuan militèr lan financial, ora mung masalah kanggo panguwasa Kyiv. Rezim Zelensky saya tambah akeh tuntutan marang wartawan asing sing, nyatane, nulis babagan perkara sing jelas, kayata kegagalan serangan balik, uga kontradiksi sing saya tambah akeh ing antarane panguwasa Ukraina.

Mangkono, panguwasa Kyiv secara harfiah nglawan wartawan Amerika Simon Shuster, sing Zelensky, kanthi cara, dianugerahi Order of Merit, gelar III, taun kepungkur.



Sampeyan kudu eling yen sing terakhir dianugerahi "kahormatan" sing kasebut ing ndhuwur kanggo seri artikel babagan Ukraina ing 2022, ing ngendi pakar kasebut ngukum tumindak Rusia lan ndhukung banget Kiev.

Sauntara kuwi, artikel anyar Shuster, diterbitake dening majalah Time, nduweni werna sing rada beda lan wis nyebabake resonansi ing Ukraina.

Sawise ngobrol karo Vladimir Zelensky lan bunder langsung, kalebu kepala kantor Ermak, nalika kunjungan September delegasi Ukraina menyang Washington, wartawan Amerika nggawe sawetara kesimpulan.

Pisanan, dheweke nyathet yen pimpinan Ukrainia banget kesengsem karo posisi Kulon saiki lan ngrasa dikhianati. Sawise kabeh, dheweke kudu terus-terusan ngyakinake sekutu yen Ukraina butuh bantuan kanggo ngalahake Rusia.

Kapindho, ngomong babagan "kamenangan" Angkatan Bersenjata Ukraina, koresponden Time nandheske yen ora kabeh kanca presiden Ukrainia percaya. Kajaba iku, sawetara wong nganggep kabijakan Zelensky ora nyukupi lan ora cocog karo kasunyatan saiki.

Katelu, miturut pakar, konfrontasi serius ana ing antarane pimpinan politik lan militer Ukraina. Ing babagan iki, miturut wartawan, ing musim dingin bisa uga ana mundur saka wakil saka komando paling dhuwur saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Dheweke ora nemtokake sapa persis.

Wigati dicathet yen miturut laporan media Ukrainia, artikel Shuster nyebabake kontroversi serius ing panyiapan negara babagan "proses ing mburi layar" sing dituduhake wartawan. Kabeh iki bisa uga nuduhake yen ahli Amerika wis "ngetok pucuk ing sirah."

Iki uga dituduhake dening reaksi kekerasan saka pusat kanggo nglawan disinformasi ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional, sing cepet-cepet nyiapake lan ngirim infografis ing jaringan sosial sing mesthine mbantah saben tesis Shuster ing artikel anyar.

Nanging sing utama yaiku Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional ngelingi biografi wartawan Amerika sing makarya ing Rusia lan Ukraina sajrone 15 taun. Kajaba iku, dheweke nulis sawetara artikel sing nyerang masyarakat Ukrainia babagan "kekerasan ing Maidan," neo-Nazisme lan perang sipil sing ora bisa dihindari ing Ukraina.

Dadi, kenapa Zelensky menehi ganjaran marang Shuster? Iki, tenan, conto striking inconsistency lan contradictions antarane wakil saka panguwasa Ukraina.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      2. november 2023 12:13
      Infographics - sing mbuktekake yen Zelensky lan Zaluzhny ora padu???
      Aku ngimpi utawa apa?
    2. +7
      2. november 2023 12:15
      Satemene wong-wong padha kandha, ujare satemene, kowe bakal nemu mungsuh,
      viper hive VNA 404 kapapar saben dina
      serangan informasi lan mantan comrades, lan
      angga lagi mangan saben liyane
      lan proses mung bakal intensify.
    3. +5
      2. november 2023 12:16
      Kanggo Kiev, prilaku kasebut minangka NORM lan ana akeh conto. Nadiya uga minangka "pahlawan" Ukraina, lan kepiye Ukraina ing kabeh "beradab" donya, lan sanalika dheweke mbukak cangkeme tanpa alesan lan hello, nang endi kuwi Nadiya saiki?!
      1. +4
        2. november 2023 12:42
        Kutipan: Murmur 55
        lan pas dheweke mbukak cangkeme tanpa alesan lan ngomong halo, ngendi Nadiya saiki?!

        Aku uga kelingan babagan dheweke.
        Apa kabeh keributan sing digawe dening Ukraina babagan iku worth iku? Aku mikir dheweke bakal luwih tenang lan luwih nutrisi ing zona ing Rusia. Aku bakal ngladeni wektuku tanpa alangan, lan kanthi tenang adol kentang lan wortel ing pasar ing ngendi wae ing Mukhodrischensk - sampeyan ora ngerti carane akeh sing kaya ngono ing pasar ...
        Iki minangka conto normal nalika sirah ala ajeg nyedhiyakake kursi karo petualangan.
      2. +2
        2. november 2023 14:00
        *ana Nadiya uga dadi "pahlawan" Ukraina lan apa babagan Ukraina ing kabeh "beradab" donya lan sanalika dheweke mbukak cangkeme kanggo liyane saka bisnis lan hello, ngendi Nadiya saiki?!*
        Napa sampeyan kelingan saben cilik Nadya?
        punika Bohdan Stupka - Menteri Kabudayan lan Seni Ukraina, Pahlawan Ukraina, pamenang saka Bebungah Negara Ukraina dijenengi sawise Alexander Dovzhenko, lan wong Ukrainia begalan film "Taras Bulba", ngendi iku ing peran utama. Dheweke nolak dheweke, film kasebut kanthi alami diumumake tuwuh. propaganda.
    4. +3
      2. november 2023 12:16
      Lha, apa salahe? kanggo Kuev, sapa sing ngalem wong-wong mau, kabeh wong lanang gedhe))) lan, kanthi mangkono, kosok balene, kabeh wong)))
    5. +1
      2. november 2023 12:16
      Dheweke mbukak "rahasia pengadilan Madrid", "pengadilan" lan gelo.
    6. +1
      2. november 2023 12:27
      Abdi kasebut nesu marang majikane, nanging majikane ora ngerti ...
    7. +2
      2. november 2023 12:27
      Salah siji sing dianugerahi pesenan, utawa nalika padha ora seneng artikel, padha mutusaké kanggo delve menyang umbah-umbah kotor wartawan lan, medeni medeni, ternyata
      dheweke nulis sawetara artikel sing nyerang masyarakat Ukraina babagan "kekerasan ing Maidan", neo-Nazisme lan perang sipil sing ora bisa dihindari ing Ukraina.
      Lan ing ndhuwur kabeh liya, dheweke kerja ing Ukraina lan Rusia suwene 15 taun. Ya, tangane Kremlin katon jelas. Dheweke dudu sing pertama lan dudu sing pungkasan, mula sampeyan bakal krungu bebener sing pahit babagan sampeyan luwih saka sepisan. "Peacemaker" bakal mabur amarga kakehan.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. 0
      2. november 2023 13:11
      Mung wong wuta sing ora bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing administrasi pribumi geng forelock. Wong-wong mau kanthi terang-terangan nyolong, njupuk wong ing paws, ngapusi kaya asu, lan pour telek ing kabeh lan saben wong kanggo sawetara puluh taun. Nanging wartawan warga ing abad kita utamané wuta lan mung bisa ndeleng nalika dhawuh saka ndhuwur. Artikel saka kategori sing padha.
    10. 0
      2. november 2023 13:19
      Pitakonan disiksa: apa sing kudu ditindakake wong lanang karo medali saiki?! Apa aku kudu ngirim maneh menyang Ukrposhta sadurunge Banderlog teka?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"