Breguet Br. 1050 Alus. Pesawat anti-kapal selam basis operator Prancis

71
Breguet Br. 1050 Alus. Pesawat anti-kapal selam basis operator Prancis
Breguet Br.1050 Alizé

История pesawat patroli tanggal bali kanggo sakcepete sadurunge Perang Donya I, kang penerbangan nuduhake kauntungan competitive liwat airships. Tugas sing ditugasake kanggo pesawat kelas iki kalebu perang anti-kapal selam lan anti-kapal, uga operasi telusuran lan nylametake. Lan akeh pesawat weruh cahya saka dina, kang bisa aman diklasifikasikaké minangka pesawat patroli, saben kang wis sajarah menarik lan mirunggan.

Salah siji sing pisanan yaiku "kapal mabur" Prancis FBA Tipe A lan Tipe B lan C, padha karo tugas sing ditugasake. Lan kanthi efektif nindakake fungsi pengintaian lan nglawan kapal selam Jerman nalika Perang Dunia I, dheweke bisa ngluncurake kapal selam Jerman. pangembangan pesawat patroli ing pirang-pirang negara, kalebu ing Kakaisaran Rusia, sing tuku 30 pesawat tipe C kanthi mesin Gnome Monosoupape (100 hp), lan dibangun 34 liyane ing pabrik Vladimir Aleksandrovich Lebedev. Wiwit taun 1915, FBA Tipe C Prancis diganti dening M-5 Rusia sing dirancang dening D. P. Grigorovich.



Wektu liwati, industri pesawat maju, pembangkit listrik anyar muncul, lan pesawat dadi bisa nggawa muatan luwih akeh lan jarak sing luwih dawa. Perang Donya II rampung, sawise periode sajarah anyar wiwit. Negara-negara sing sadurunge nguwasani jagad iki menehi dalan kanggo wong liya. Senjata, kang sadurunge ketoke perlu kanggo kamenangan, saiki wis menehi cara kanggo liyane.

Ing atmosfer iki, nggawe pesawat anyar diwiwiti ing Prancis, nindakake tugas sing padha karo FBA Type A/B/C.

Dadi, dina iki kita bakal ndeleng sejarah pesawat berbasis operator kanthi desain sing ora biasa, nanging populer kanggo pesawat patroli taun 1950-an - Bréguet Br.1050 Alizé.

Kisah kita diwiwiti tanggal 12 November 1947 saka pesawat liya. Banjur penerbangan angkatan laut Prancis nerbitake spesifikasi kanggo pesawat serangan lan anti-kapal selam sing bisa nggawa pesawat lan biaya kedalaman, misil sing dipandu, roket, lan torpedo, fitur utama yaiku kemampuan kanggo njupuk saka dek kapal induk. .

Lan nggawe operator pesawat armada kanggo Prancis wis rembugan wiwit pertengahan 1940-an. Temenan, supaya armada Prancis bisa kompetitif, uga kudu kalebu kendaraan patroli lan anti-kapal selam. Lan ing wektu tartamtu, padha nggabung ing papat operator pesawat kanthi pamindahan 20 ton ing rong tahap, sing nyebabake rong kapal kelas Clemenceau, yaiku Fosh lan Clemenceau dhewe, sing ing Angkatan Laut Prancis ditambah karo papat liyane. operator pesawat beda.

Rencana kasebut uga mbutuhake pambangunan kapal induk kelas Clemenceau katelu, nomer seri PA58, antarane taun 1958 lan 1960, nanging kapal iki pungkasane dibatalake ing taun 1960.

Kapal liya sing kudune nguatake armada operator Prancis yaiku Verdun, dikembangake ing taun 1950-an, sing dikira luwih gedhe tinimbang Clemenceau (pamindahan standar 35 ton). Maskapai pesawat iki ing intine diantisipasi kapal penggedhe misuwur saka armada Prancis, disebut Charles de Gaulle.


Kapal induk Fosh

Opsional, pesawat sing bakal teka bakal bisa nggunakake booster roket kanggo nggampangake lepas landas saka dek kapal induk. Mesthine bisa mlaku sajrone patang jam ing sadhuwure segara lan bisa tekan kecepatan 300 nganti 700 kilometer per jam. Kacepetan kebangkrutan iki dianggep ing sawetara 155 km / h, lan kru dilindhungi dening waja luwih awet.

Spesifikasi iki dikirim menyang perusahaan penerbangan terkemuka ing Prancis, saka ngendi Breguet dipilih. Nanging, perusahaan iki ngakoni yen syarat kacepetan ora konsisten lan mung bisa ditemokake dening pembangkit listrik hibrida, nggabungake mesin turboprop Armstrong Siddeley Mamba ing busur karo mesin turbojet Hispano-Suiza Nene ing buntut. Perusahaan kasebut entuk persetujuan kanggo desaine, lan pesawat sing digawe jenenge Breguet Br. 960 Vultur (diterjemahake minangka "Vulture" utawa "Vulture").


Breguet Br.960 Vultur

Iku pesawat sayap kurang karo fuselage ndhukung wangun oval lan landing gear becak. Wing loro-spar sawijining wis kesapu anjog lan mburi sakcara langsung, ing lempitan vertikal kang, lan iki minangka salah siji saka syarat kanggo operasi ing geladhak pesawat, mekanisme hydraulic digunakake.

Buntut kasebut nduweni sapuan sing padha lan sudut 16 °. Fuselage kasebut nduweni tangki bahan bakar 600 liter lan tangki bahan bakar 350 liter ing saben panel swiwi njaba. Awak kapal kasebut kalebu kapten kapal lan co-pilot, lungguh jejer ing kanopi bingkai.

Setaun sawise spesifikasi digawe, Breguet nampa pesenan kanggo rong prototipe.

3 Agustus 1951 Br. 960 Vultur mabur kanggo pisanan saka Toulouse-Blagnac. Pembangkit listrik prototipe pisanan kasusun saka mesin turboprop Armstrong Siddeley Mamba I ing ngarep, ngasilake nganti 970 hp. s., konsumsi kurang kang mestine kanggo nyedhiyani nganti sangang jam patroli, lan Hispano-Suiza (mengko Rolls-Royce) Nene 101 turbojet ing mburi, karo daya 21,6 kN, kang udhara diwenehake liwat. saluran ing werna swiwi duwe daya tambahan yen perlu. Mesin jet uga migunani nalika mangkat saka geladhak kapal induk utawa sajrone pertempuran udara.

Prototipe kapindho mabur tanggal 15 September 1952. Iki dilengkapi mesin Mamba III sing luwih kuat sing ngasilake 1 hp. karo. Nacelles cilik dipasang ing pucuk swiwine; port siji ngemot 320 liter (100 imp gal; 22 US gal) tank bahan bakar sing ora dilindhungi, lan nacelle starboard manggoni radar serangan. Pembangkit listrik sing luwih kuat perlu, amarga prototipe pisanan, ing nalisir, dadi underpowered sing ora bisa mabur karo mbukak pertempuran lengkap tanpa engine jet mlaku.


Lan yen prototipe pisanan nuduhake karakteristik penerbangan sing ora apik, pesawat kapindho nyukupi kabeh syarat spesifikasi lan nuduhake kualitas ejeksi lan kebangkrutan operator sing puas, sing diuji ing Royal Aircraft Establishment ing lapangan terbang Farnborough ing awal 1953.

Ing wektu iku, instalasi ing Prancis ora dilengkapi kanggo ngevaluasi kualitas pesawat angkatan laut. Prototipe pisanan banjur diowahi kanggo tes liyane. Udara mesin diunekake liwat slot ing permukaan ndhuwur swiwi sing dirancang kanggo nambah angkat. Iki dijenengi Breguet Br. 963. Prototipe katelu digunakake kanggo nindakake simulasi lemah lan tes landing.

Pesawat kasebut dilengkapi fulcrum ing ngisor fuselage sing bisa nggawa muatan nganti 1 kg. Ing swiwine ana papat peluncur, sing saben bisa nggawa rong misil. Saliyane bom, hardpoint ventral dilengkapi kanggo nampung radar telusuran sing luwih kuat ing wadhah.

Akibaté, Vultur tekan kacepetan maksimum 850 km / h. Thanks kanggo sistem angkat sing canggih, pesawat iki bisa ndharat kanthi kacepetan 155 km/jam.


Ing taun 1953–1954 Angkatan Laut Prancis ilang kapentingan ing Breguet Br. 960, nanging terus kasengsem ing idea kanggo tuku platform anti-kapal selam khusus. Sauntara kuwi, konsep Angkatan Laut Prancis wis ganti kanggo sing disebut hunter-killer utawa (terjemahan harfiah) "hunter-killer". Conto konsep kasebut yaiku pengintaian TBM-3W Avenger, operasi sejajar karo anti-kapal selam TBM-3S Avenger, sing ana ing layanan karo armada Prancis nalika iku.

Ing tembung liyane, sesanti anyar saka Angkatan Laut Prancis ditondoi minangka "ndeleng-ngrusak," kang pesawat karo radar on-board kuwat padha saenipun cocog, sanajan iku TBM-3W Avenger gagal ing akeh wilayah. Kanggo nggayuh iki, diputusake kanggo ngganti platform Vultur kanggo perang anti-kapal selam lan kanggo tugas panutup armada jarak jauh, tinimbang nggawe pesawat sing anyar.

Ora mung Br. 960 diaktifake metu pesawat apik banget sing prajanji efficiency dhuwur ing tentara, lan iku mung bab tabungan banal, amarga padha ngginakaken patut ing program, lan iku bakal sumelang yen kabeh banjur mudhun saluran.

Kajaba iku, Tu-91, Fairey Gannet, Douglas A2D Skyshark lan Short SB. 6 Seamews katon minangka pesawat sing apik, lan desaine kaya Breguet Br. 960.


Kaping pisanan, Breguet mutusake kanggo golek opsi anyar kanggo modernisasi Breguet Br sing wis lungse. 960. Iku kabeh diwiwiti kanthi proposal sing paling jelas kanggo nganyarke Vultur dadi apa sing dijaluk Aeronavale - "pemburu-pembunuh". Rencana kasebut bakal ngasilake pesawat sing meh padha karo American Grumman AF Guardian, mung siji versi sing dilengkapi radar telusuran lemah, lan liyane duwe teluk bom sing luwih gedhe kanggo senjata liyane.

Sasis versi iki uga beda lan padha karo sing ditemokaké ing Grumman AF Guardian, yaiku, karo loro sikil utama ing ngarepe pusat gravitasi lan rodha cilik ing mburi kanggo ndhukung kendaraan. Versi iki diarani Breguet Br. 960F1, lan digawe bebarengan karo modifikasi liyane - Breguet Br. 960F2, sing dilengkapi sasis padha karo sing katon ing Breguet Br.1050 Alize.

Versi liyane sing menarik yaiku Breguet Br. 961 minangka pesawat tanpa sayap lempitan, pancing landing lan nuansa liyane saka pesawat berbasis operator. Kendaraan iki bakal dilengkapi meriam udara 30 mm ing saben sayap. Ing modifikasi iki ditawakake Angkatan Udara Prancis, nanging dheweke ora kasengsem. Lan versi pesawat iki tiba menyang lalen.

Nanging tanggapan Breguet sing luwih lengkap lan lengkap yaiku ngowahi prototipe kapindho dadi demonstrator. Mesin jet Nene wis dicopot lan pipa knalpote dipasang. Mesin turboprop ditingkatake dadi Mamba VI sing luwih kuat. Mesin iki uga diinstal ing British Short SB anti-kapal selam pesawat basis operator. 6 Seamew, sing biasane dibandhingake karo Breguet Br. 1050. Radar telusuran sing bisa ditarik AN / APS-15 dipasang ing fuselage, lan loro nacelle wingtip dibusak.

Saiki pilot lungguh ing ngarep ing sisih kiwa, navigator lungguh ing sisih tengen, lan operator sensor lungguh ing sisih mburi. Tangki bahan bakar tambahan ngganti saluran mesin lan lengkungan roda ing bagian sayap njero, lan gear landing diowahi kanggo mundur maju menyang nacelles gedhe ing pojok swiwi. Sisih mburi sayap wis ora lurus maneh, mula pesawat saiki duwe sayap trapezoid. Saiki dikenal minangka Br. 965 Épaulard (Paus Pembunuh) iki mabur kapisan ing tanggal 26 Maret 1956 lan dadi pendhudhuk langsung saka Bréguet 1050 Alizé.

Iku menarik sing pisanan padha wanted kanggo jeneng pahlawan kita dina persis minangka prototipe kang disebut - "Paus Pembunuh", nanging mengko jeneng iki reworked, minangka ana, ing kasunyatan, indeks numerik, kang, terus diwenehi Breguet Br. Nomer 960, mesthine ditunjuk Breguet Br. 966.

Salah siji cara utawa liyane, program penerbangan anyar saiki wis wiwit nggawe pesawat adhedhasar pangembangan Vultur, nanging isih beda-beda ing rincian cilik saka Breguet Br. 1050 Alus.

Sadurunge mbangun prototipe, Breguet nganakake eksperimen aerodinamis sing signifikan babagan model lan conto pesawat, digawe ing skala 1: 8, 1: 2,5; 1:16 lan 1:20. Sajrone ngresiki tata letak aerodinamis mobil, akeh owah-owahan sing ditindakake. Mangkono, jembaré buntut tambah lan dhuwure buntut diganti, profil saka jembaré swiwi lan fairings nacelle menyang kang pindah landing utama wis retracted dipilih. Setir, aileron lan wilayah tertutup uga ditemokake ing model kasebut. Pangaturan sing digawe ngidini kita nyegah owah-owahan liyane sawise tes penerbangan.

Masalah penting liyane babagan desain Breguet Br. 1050, sing mbutuhake diskusi sadurunge nggawe prototipe, yaiku pilihan posisi mesin sing paling apik. Insinyur Breguet nemoni iki nalika nggarap Vg. 960, dadi masalahe ora akut.

Akibaté, mesin ngirim ora ngluwihi kontur saka fuselage kanggo nyedhiyani visibilitas apik kanggo pilot. Kajaba iku, perlu kanggo njaga karakteristik operasional pesawat nalika adhedhasar ing papan winates saka operator pesawat.

Padha ora langsung mutusaké ing lokasi stopkontak gas. Ing prototipe pisanan, pipa exhaust nggawa gas buang menyang sisih tengen fuselage, ing sangisore swiwi, nanging hawa panas sing dibayangke saka dek penerbangan nyebabake akeh masalah kanggo personel pangopènan. Iki, mesthi, ora pesawat karo takeoff vertikal lan kebangkrutan, mesin kang kenek geladhak karo udhara panas sak takeoff ora Samsaya Awon, nanging isih fitur karu mesin iki. Ing pesawat eksperimen kanthi nomer 03, 04 lan 05, pipa knalpot saka mesin diselehake ing ndhuwur swiwi. Iki ngrampungake masalah lan pipa knalpot sisih tengen dadi fitur eksklusif kabeh seri Alize.

Ing pesawat, ing bagean saka fuselage mung konco swiwi dipasang antena radar ing fairing radio-transparan gedhe - iki dirilis kanggo operasi, lan ing kacepetan dhuwur iki retracted menyang fuselage maneh. Skema iki, ditindakake ing Br. 960 ASW, sing nampilake desain kanthi kabin sing luwih gedhe, siji mesin Mamba VI lan radar AS 33B ing gondola ing pucuk swiwi kiwa, sanajan struktur kasebut luwih abot, isih luwih disenengi tinimbang sing tetep, amarga amarga relatif aerodinamika dhuwur, hasil kacepetan dijupuk.


Breguet Br. 1050-01 Alize

Telung prototipe (No. 01, 02 lan 03) lan rong pesawat pra-produksi (No. 04 lan 05) dibangun. Prototipe pisanan (No. 01, dilengkapi mesin Rolls-Royce Dart RDa 7 Mk 20 kanthi daya 1 hp) njupuk ing kaping lima (sanajan nang endi wae padha ngomong kaping enem) Oktober 600, ing kontrol Yves Bruno lan loro pilot liyane, Mung jenenge sing dikenal: Lascarre lan Perrineau. Banjur prototipe kapindho njupuk tanggal 1956 Desember taun sabanjuré.

Loro-lorone dilengkapi radar APS-33 Amerika, nanging pesawat iki uga nampilake akeh solusi desain penting sing banjur ditransfer menyang produksi Breguet Br. 1050. Iku mung radar retractable ing fairing a, dumunung ing mburi, ngendi reaktor Vultur digunakake kanggo dumunung. Fuselage iki diowahi kanggo nampung anggota kru katelu, lan swiwi nampa nacelles integral ing sadawane pinggiran anjog.

Tanggal 19 April 1957, prototipe katelu lan pungkasan njupuk off. Mesin Dart Mk 20 asli diganti karo Dart Mk 21 sing luwih kuat, sing ngasilake tenaga 1 hp. karo. Radar sing bisa ditarik maneh dipasang: Thomson-CSF DRAA-950B tinimbang APS-2.

Tes peluncuran lan pendaratan ejeksi ditindakake ing Bedford ing Inggris ing taun 1957 lan diterusake nganti 15 November 1957, banjur numpak kapal induk Inggris HMS Eagle ing Segara Mediterania taun 1958. Maskapai pesawat iki dipilih amarga kasunyatan sing Arromanches Prancis, kang Breguet Br. 1050, ora kasedhiya banjur, amarga dikirim kanggo ndandani utawa pangopènan dijadwal, panemu beda-beda.

Nanging, tanggal 2 Desember 1958, prototipe katelu ndharat kanggo pisanan ing kapal induk Angkatan Laut Prancis iki. Kanggo operasi ing kapal induk, swiwi pesawat kasebut dilipat, saéngga span dikurangi saka 15,6 m dadi 7 m. .


Breguet Br.1050-01 Alize

Loro pesawat pra-produksi, No. 04 lan 05, lepas landas tanggal 21 Juni 1957 lan 1 Agustus 1958. Penerbangan pisanan saka kendaraan pra-produksi tegese produksi massal bisa diwiwiti, sing kedadeyan ing sejarah kita. Program Épaulard diganti karo nggawe Breguet Br. 1050 Alize, sing jenenge diterjemahake minangka "Passat", yaiku, angin sing ana ing antarane wilayah tropis ing saindhenging taun, ing Hemisfer Lor saka sisih lor-wétan, ing Hemisfer Kidul - saka sisih kidul-wétan. Jeneng sing rada puitis lan ora biasa kanggo pesawat anti-kapal selam adhedhasar operator, sing, miturut pendapatku, luwih apik tinimbang Killer Whale sing diusulake sadurunge.


Breguet Br. 1050 Alize ing Le Bourget Air Show

Dene, ing Mei 1957 kanggo Breguet Br. 1050 Alize duwe acara sing nyenengake - pertunjukan udara ing Le Bourget. Taun kasebut, kanthi cara, USSR nampilake eksposisi kanggo pisanan, sing, ing umum, mung siji-sijine kasunyatan sing bisa dijahit ing artikel iki.

Iku penasaran yen ing situs web Prancis ana informasi sing Breguet Br. 1050 pancen ana ing Le Bourget Air Show taun iku, nanging dilewati. Ing kene sampeyan kudu mangu-mangu foto sing dikutip minangka konfirmasi partisipasi Alize ing pertunjukan udara Prancis 1957, utawa mangu-mangu sumber Prancis sing nglirwakake foto iki. Ing kasus apa wae, Alize nampa kapentingan sing pantes ing antarane operator internasional, lan manawa kapentingan ing pesawat kasebut muncul sadurunge utawa sawise Le Bourget, kayane aku ora penting.

Kaping pisanan, direncanakake kanggo mbangun 100 salinan produksi mung kanggo kabutuhan Angkatan Laut Prancis, nanging ing taun 1958 jumlah iki suda, lan 75 pesawat pungkasane dipesen (urutan pisanan kanggo 50, banjur nomer loro kanggo 25 pesawat). Lan, kaya sing wis dakcritakake, pesawat iki uga narik minat ing sawijining negara manca, sing dipungkasi kanthi tuku Breguet Br. 1050 Alize kanggo kabutuhan sampeyan, nanging sadurunge kita tekan, ayo goleki usulan-usulan sing ora kasil kanggo akuisisi Breguet Br. 1050.

Ora dinyana-nyana, ana kapentingan ing pesawat Prancis anyar ing Indonesia, sing nyatakake kepinginan kanggo tuku Alize. Indonesia ditolak dening kaputusan pengadilan, sing wedi nggunakake pesawat ing konflik karo Holland, sekutu Prancis.

Negara liya sing Angkatan Laut mbutuhake Breguet Br. 1050, dadi Brasil, sing nalika iku bersenjata karo kapal induk NAeL Minas Gerais. Dheweke dadi kapal induk pesawat ringan kelas Colossus sing dioperasikake dening Marinha do Brasil (Angkatan Laut Brasil) wiwit taun 1960 nganti 2001. Kapal kasebut diselehake kanggo Angkatan Laut Kerajaan Inggris nalika Perang Donya II minangka HMS Vengeance, nanging dibangun sakcepete sadurunge pungkasan perang, lan ora nyumbang kanggo kekalahan negara Axis.

Sawise dadi kapal latihan lan kapal riset Arktik, kapal induk kasebut disewakake menyang Angkatan Laut Royal Australia wiwit taun 1952 nganti 1955. Iki bali menyang Inggris, sing didol menyang Brasil ing taun 1956. Ing taun 1960, Brazil nganakake tes komparatif Vg. 1050 Alize lan Grumman S2F Tracker.

Preferensi diwenehake kanggo sing nomer loro, sing nduweni potensial luwih gedhe kanggo modernisasi (kanthi cara, kabeh pesawat Tracker saiki isih ana hubungane karo angkatan bersenjata Angkatan Laut Brasil). Lan pesawat iki diprodhuksi ing jumlah ageng, paling dibandhingake karo Prancis - 1 pesawat, ora ngétung sawetara modifikasi liyane, kang uga diprodhuksi ing jumlah prayoga.

Nanging negara sing bisa ngekspor pesawat kasebut menyang tanah air yaiku India, sing dikirimake 12 pesawat ing taun 1961, yaiku, ing wektu sing padha diluncurake ing Prancis.

Layanan kasebut ditindakake saka pangkalan darat 310 Skuadron Angkatan Laut India, sing wis suwe adhedhasar ing INS Hansa - pangkalan udara angkatan laut India sing ana ing cedhak Dabolim ing negara bagian Goa, India (wiwit 29 September 2017, skuadron pindhah menyang pangkalan udara INS Sardar Patel). Iki minangka pangkalan udara angkatan laut paling gedhe ing India. Duwe enclave sipil sing beroperasi minangka Bandara Dabolim. Stasiun tugas liyane kanggo Indian Breguet Br. 1050 dadi operator pesawat INS Vikrant. Dheweke dioperasikake dening Angkatan Laut India wiwit taun 1961 nganti 1991.

Lan, misale jek kula, iku worth njupuk dipikir nyedhaki ing katon saka Breguet Br. 1050 Alize ing India lan sajarah operasi pesawat iki ing negara iki. Lan keputusan kanggo tuku pesawat kasebut bakal kaya-kaya kaya nggawe Breguet Br. 960 Vultur kanggo kabutuhan Angkatan Laut Prancis, sing uga ngubengi armada kapal induk.


Breguet Br. 1050 Alize saka INAS 310 Skuadron

Luwih khusus, kita bakal fokus ing operasi Breguet Br. 1050 Alize ing artikel kapisah, amarga topik iki amba banget. Sajrone nulis, aku kudu nyentuh babagan sejarah penciptaan negara India, sejarah Angkatan Laut India, penerbangan berbasis operator, kapal induk INS Vikrant, skuadron INAS 310 lan siji-sijine kekalahan tempur. pesawat iki. Minangka sampeyan bisa ngerti: iku bakal aneh kanggo ngomong kabeh iki ing artikel bab siji pesawat serangan sethitik-dikenal, nanging minangka tambahan, mbantu kanggo delve tuwa menyang sajarah pesawat iki isih arang banget mboten umum, iku becik.


Sawetara tembung babagan wiwitan operasi Breguet Br. 1050 Alize ing Prancis.

Tanggal 31 Maret 1959, Breguet ngirim Alize pisanan menyang Angkatan Laut Prancis. Ing telung taun, Aeronavale nampa nomer pesawat sing padha sarujuk ing kontrak - 75 Unit. Tanggal 19 Juli 1961, Angkatan Laut Prancis nampa Alize pungkasan.

Iki Breguet Br. 1050 ditugasake ing Arromanches, kapal induk pesawat kelas Colossus Inggris sing dituku dening Prancis ing taun 1951 lan sawetara uji coba, Clémenceau, kapal utama kapal kelas Prancis kanthi jeneng sing padha, yaiku salah sawijining kapal penggedhe Angkatan Laut Prancis antara taun 1961 lan 1997, lan Foch, sing dadi kapal induk pesawat kelas Clemenceau nomer loro sing njabat ing Angkatan Laut Prancis wiwit taun 1963 nganti 2000.

Ing wektu sing padha, Arromanches minangka siji-sijine ing ngendi lepas landas lan kebangkrutan utamane dipraktekke kanthi nggunakake catapult lan piranti penahanan standar. Ing geladhak padha pinesthi ngganti Amérika, wis cukup outdated Grumman TBM-3W Avenger lan Grumman TBM-3S Avenger. Sawetara pesawat iki uga tetep ana ing pangkalan udara, ing ngendi padha digunakake kanggo nglatih kru anyar.

Uga Br. 1050 digunakake kanggo nindakake tugas kayata komunikasi, nggarap target udara lan latihan personel teknis. Kabeh Alizes sing ditularake nampa nomer urutan antarane 1 lan 61, uga 64, 65, 68–70, 72–77, 80, 86 lan 87.

Lan kita bakal ninggalake iku kanggo saiki.

Ya, sampeyan bisa uga mikir yen iki ora cukup, nanging kahanan ing kene padha karo kedadeyan Breguet Br. 1050 Alize, diduweni dening Angkatan Laut India. Paling kamungkinan, aku uga bakal nerbitaké artikel tambahan kang aku bakal pirembagan bab sajarah operasi saka pesawat iki ing Angkatan Laut Prancis, lan bab kacilakan sing, saéngga ngrampungake crita dawa-sangsara bab panggunaan pertempuran pesawat iki.

Kanthi iki, aku ngusulake nerusake menyang desain, karakteristik kinerja lan karakteristik kinerja mesin iki, sing ora bakal disingkat maneh.


Dadi, Breguet Br. 1050 Alize iku monoplane siji-mesin telung kursi kanthi swiwi kurang, kanthi pembangkit listrik turboprop Rolls-Royce RDa.7 Dart Mk 21 kanthi kecepatan rotor 15 rpm lan daya 000 hp. karo, uga saka bahan bakar lan sistem panggonan bahan bakar lenga. Baling-baling mesin iki yaiku baling-baling baling-baling 2-bladed, kacepetan konstan kanthi bulu lengkap. Pipa khusus ngluwihi sisih tengen ndhuwur swiwi, mbusak gas exhaust saka mesin. Pigura motor dipasang ing pigura sing disegel kapindho (daya). Ing sisih ngisor bagean irung ana ceruk kanggo ngresiki irung landing gear strut, kang dipasang ing ngarep landing gear unit soyo tambah, kang diprodhuksi kanggo Alize dening Hispano-Suiza.

Mesin iki diinstal ing posisi papat-titik ing gunung motor tubular baja, dipasang ing pigura daya nutup No. Mesin nyedhiyakake sistem injeksi karo campuran banyu-metanol, sing ngidini kanggo ngatur daya mesin ing kondisi suhu dhuwur, ing ngendi Breguet Alize utamané dipigunakaké.

Ing proses kasebut, sistem iki uga bisa ngatasi kecepatan rotasi ing 14 rpm. Sistem regulasi versi militèr saka mesin rada beda saka "sipil" - iku nindakake fungsi preduli saka pilihan saka pilot saka mode operasi engine.

Bahan bakar kanggo Rolls-Royce RDa.7 Dart Mk 21 uga worth kang lagi nyimak. Minyak tanah penerbangan merek TR-0, TR-4 utawa TR-5, uga campuran ing proporsi apa wae, digunakake. Kapasitas total tangki bahan bakar yaiku 2 liter. Yen perlu, iku bisa kanggo nindakake darurat (darurat) saluran bahan bakar saka kabeh tank, tundhuk konsumsi ngédap. Konsumsi bahan bakar yaiku 100-350 liter / jam.


Sayap pesawat iku cantilever, loro-spar, trapezoid. Rentang sayap 15,6 meter, rasio aspek 6,8 meter. Sudut instalasi sayap yaiku +2 ° 30 'ing bagean tengah lan +1 ° ing bagian mburi sayap.

Secara teknologi, sayap kasebut dipérang dadi telung bagean: bagean tengah lan loro konsol lipat, digawe kanggo ngirit ruang ing kapal induk. Bagean tengah sayap dawane 6,6 meter lan dumadi saka rong setengah bidang. Loro spar, panel kulit swiwi lan iga daya mbentuk volume ing bagean tengah swiwi, sing ngemot papat tangki bahan bakar sing dilindhungi karet. Konsol sayap dilipat kanthi hidrolik; posisi konsol dikontrol lan dikunci saka kabin pilot.

Alize nduweni mekanisasi biasa: aileron lan flaps, ora ana slats utawa spoiler. Ing kasus iki, flaps dumunung ing sadawane kabeh pinggiran swiwi, dadi alkalin, telung posisi, dibagi dadi papat bagean. Rong bagean puteran dipasang ing bagean tengah swiwi lan loro ing konsol. Sing nggawe dheweke "telung posisi" yaiku kasunyatan sing bisa ana ing telung negara: "ditarik" (0°), "takeoff" (35°) lan "landing" (55°). Span flap yaiku 4,1 m. Aileron dipasang ing bagian mburi sayap. Sudut defleksi aileron yaiku 25 °. Saindhenging kabeh span ana trimmers otomatis kontrol dening drive hydraulic.

Konco kokpit lan ing ngisor pesawat ana antena radar retractable, lan bagean buntut dhewe dadi basis kanggo masang fin lan stabilizer, lan ing versi pisanan uga antena sistem navigasi. Pancing brake dipasang ing bagean ngisor bagean, perlu kanggo nyederhanakake landing ing operator pesawat. Iki ditarik metu dening silinder hydraulic khusus.

Set daya saka bagean buntut kasusun saka sawetara pigura lan 16 stringers. Antena radar sing bisa ditarik kanthi diameter 1,3 m diluncurake lan ditarik menyang bagean buntut kanthi nggunakake drive hidrolik. Antena kasebut dipasang ing rong hoop baja, supaya bisa dipasang ing sembarang posisi penengah.


Stabiliser wis elevator kapisah. Buntut iku trapezoid, kaya swiwi. Keel punika double-spar. Rudder karo kompensasi sungu. Dhuwur buntut vertikal 2,5 meter. A trimmer kontrol, dipérang dadi rong bagéan, dumunung ing sadawane span kabeh rudder. Span stabilizer yaiku 5,8 meter.

Ing pesawat pra-produksi pisanan, kontrol dhuwur lan arah ditindakake tanpa nggunakake servos lan boosters hidrolik, nanging diwiwiti saka Vg. 1050-04, sistem kontrol dilengkapi boosters hydraulic, kang nyuda beban ing pedal lan nangani kontrol. Prototipe pra-produksi sing padha uga nampilake antena lan sirip radio sing dianyari. Ing Breguet Br. 1050-04 uga nahan rem udara, sing diilangi karo versi produksi.

Saiki aku ngusulake kanggo pindhah menyang karakteristik kinerja lan karakteristik kinerja saka Breguet Br. 1050.

Dadi:

Dawane: 13,86m
Jembar swiwi: 15,6 m
Dhuwur: 5 m
Area sayap: 36 m²
Bobot kosong: 5 kg
Bobot lepas landas maksimal: 8 kg
Kacepetan maksimal: 518 km/j ing dhuwur 3 m
460 km / h - ing tingkat segara
Kacepetan jelajah: 240–370 km/j
Jarak: 2 km
Daya tahan: 5 jam 10 menit
Langit-langit praktis: 8 m
Rate menek: 7 m / s
Beban sayap: 229 kg/m².


Sawetara tembung babagan apa lan ing ngendi pesawat serangan iki umume bisa digawa.

Kompartemen internal bisa nampung siji torpedo pesawat L4, Mk.44, mengko diganti dening Mk.46 324 mm kaliber, utawa 160 biaya ambane kg, gumantung ing alam misi. Breguet Alize bisa nggawa nganti 14 sonobuoys ing teluk bom.

Biaya penerbangan utawa ambane (mangkono, Breguet Br. 1050 bisa nggawa telung biaya ambane ing kompartemen internal lan loro ing pylons ing sangisore swiwi, kang ana telung ing saben bagean lempitan), uga enem roket unguided ing peluncur, 68 kranjang rudal mm lan loro rudal anti-kapal sing dipandu kabel Nord AS.12 ing pylons ing bagean sayap lempitan bisa dipasang ing pylons underwing.

Secara total, Breguet Alize bisa duwe 8 titik penundaan eksternal.

Ayo bali menyang desain.

Umumé, kabeh Alize biasane dipérang dadi bagean, lan ora mung swiwi. Iki kalebu bagean busur (kompartemen mesin), tengah (kompartemen kru) lan buntut (kompartemen antena radar). Fuselage duwe sawetara partisi sing disegel sing njamin daya apung pesawat sajrone kebangkrutan ing banyu.

Bagean tengah diwatesi dening rong pigura daya sing disegel. Sisih ndhuwur bagean dikuwasani dening kabin kru, dirancang kanggo telung wong. Komposisi kasebut kalebu pilot (diselehake ing kursi ngarep ing sisih kiwa ngarep pesawat), operator navigator (ing sisih tengen pilot) lan operator radar (konco pilot lan navigator). Ing kokpit iku bisa kanggo mindhah sak kabin. Dadi, navigator bisa ngganti operator lan kosok balene. Peralatan ngawasi lan nelusuri radar kanthi indikator lan ramalan dipasang ing mburi kursi pilot lan navigator. Lantai kabin, sing dibagi dadi bagian tengah menyang kokpit lan kompartemen, yaiku struktur daya.

Thanks kanggo iki, sampeyan bisa entuk akeh spars gaya longitudinal. Kompartemen dawane 5 meter duwe rong damper sing didorong dening enem silinder hidrolik (telung rana ing saben sisih). Ing kene, bom lan torpedo konvensional digunakake, uga biaya kedalaman lan tambang. Kajaba iku, bisa dipasang rong tangki bahan bakar tambahan ing kasus operasi sing dawa.

Saiki kita pindhah menyang bagean penting saka pesawat apa wae - sistem kontrol.

Total kanggo Breguet Br. 1050 duwe rong sistem kontrol: utama lan tambahan.


Sistem utama tanggung jawab kanggo retracting lan ngeculake pindah kebangkrutan, antena radar, mbukak lan nutup kompartemen fungsional (teluk bom), operasi mekanisme lempitan wing, uga pancing rem release. Sistem tambahan nyakup release darurat saka lambung, flaps lan pancing rem, uga mbukak darurat lawang lawang lan release darurat saka kaca kokpit. Yen aku ngerti kanthi bener, sistem kontrol iki uga bisa dipérang dadi mekanik lan manual.

Kanggo murub rudal, pemandangan kolimator dipasang ing kokpit pilot. Bom dicemplungake dening operator pesawat serang nggunakake sistem penampakan.
Breguet Alize nggunakake sistem penerbangan listrik. Basis yaiku generator-starter, operasi ing mode generator lan starter. Daya serep diwenehake dening rong baterei sing bisa diisi ulang sing disambungake menyang papan generator.

Piranti pendaratan pesawat kasebut yaiku becak kanthi dhukungan puteran ngarep. Sing utama ditarik menyang fairings berbentuk cerutu ing swiwi. Ing wektu sing padha, dheweke maju ing arah penerbangan, sing ora biasa. Bagean ngarep fairing dipasang peralatan radio-elektronik. Dhukungan utama, ing babagan struktur, wis dibahas.

Kabeh rak duwe gembong ukuran padha 650x10, nalika rak utama wis loro wheel karo rem cakram pneumatik, lan ngarep wis siji bebas oriented. Jarak antarane pilar utama yaiku 4,9 meter, lan antarane busur lan pilar utama yaiku 4,4 meter.


Ayo pindhah menyang avionik.

Peralatan radio Breguet Alize kasusun saka stasiun radio kanthi pita VHF (gelombang ultra-short), HF (gelombang cendhak) lan MF (gelombang menengah). Radiotelephone on-board digunakake kanggo komunikasi antarane kru udara. Autopilot, diprodhuksi dening SFENA, bakal digunakake kanggo ngredhakaké kru ing penerbangan patroli dawa lan nggampangake kinerja misi anti-kapal selam. Kanthi bantuan saka autopilot, pesawat bisa mabur menyang dhuwur tartamtu lan milih dalan sing dikarepake. Pilot, navigator, lan operator radar bisa campur tangan ing operasi autopilot.

Sistem navigasi kanggo ndeteksi peralatan komunikasi kanthi titik kontrol lemah lan peralatan kanggo nemtokake lokasi pesawat. Sing terakhir muncul ora mung kanggo nemtokake kahanan kapan wae, nanging uga nyathet owah-owahan ing koordinat pesawat sajrone misi anti-kapal selam lan patroli maritim. Alize dilengkapi fungsi kognitif liyane: kompas radio, suar radio lan sistem navigasi jarak cendhak TACAN.

Peralatan telusuran DRAA 2A telusuran lan riset lan pandhu arah radar lan peralatan standar sing digawa kabeh pesawat anti-kapal selam: pelampung akustik radio, interogator-transponder, radar telusuran, macem-macem antena panampa sing ana ing ndhuwur fuselage, uga panampa pasif. antena dumunung ing ngarepe relung fairings kanggo reresik pindah landing utama.

Iku kabeh, aku ora duwe apa-apa maneh kanggo ngomong babagan desain.

Mbok menawa aku bisa nambah crita iki kanthi katrangan sing luwih rinci babagan Breguet Alize, adhedhasar owah-owahan saka prototipe menyang pesawat pra-produksi lan saka pra-produksi menyang pesawat produksi, lan saka wong-wong mau menyang sing ngalami modernisasi. Nanging aku wis njlèntrèhaké owah-owahan ing istilah umum sak Course saka artikel, lan ing umum, nelpon artikel iki "Breguet Br. 1050 Alize", Aku, cukup aneh, ngrancang fokus ing sajarah pesawat produksi. Lan sanajan deskripsi prototipe minangka bagean integral saka crita iki, iki ora dadi tugas utama, lan, kaya sing dakkarepake, katrangan sing ringkes cukup ing kene.

Siji cara utawa liyane, ayo goleki kesimpulan.

Lan kesimpulan saka sajarah Breguet Br. 1050 bakal padha karo kesimpulan sing padha saka karya-karyaku sing kepungkur.

Alize misale jek kula pesawat menarik banget kanggo sinau lan njlèntrèhaké, kang pantes kanggo ngomong bab liyane asring lan liyane. Lan kanthi pribadi, aku seneng nyelidiki kabeh iki, kanggo ngerteni sejarah pesawat, sing wis suwe saya krungu, nanging ora nate nulis artikel sing cukup gedhe babagan iki, sing bisa dakcoba. pirembagan bab fitur, nuansa, rincian menarik sing aku ketoke menarik.


Nyimpulake asil pribadi Breguet Br. 1050, aku nganggep minangka pesawat sing umume apik, sing digawe, mbok menawa, ing papan sing paling apik kanggo iki lan ing wektu sing paling apik ing negara iki, paling ora saka pesawat sing adhedhasar kapal selam anti-kapal selam kayata Breguet Br. . 1050 Alize, bisa diprodhuksi kanthi jumlah akeh.

Liyane bab iku umume andhap asor saka pesawat apik ing luar negeri ngrusak gambar sakabèhé. 14 Alize kanggo India dudu asil sing dituju Breguet. Fairey Gannet Inggris sing padha diprodhuksi minangka 347 pesawat ing kabeh modifikasi, dadi pesawat paling populer ing antarane kendaraan anti-kapal selam berbasis dek kanthi desain sing padha.

Nanging, ana sing kurang beruntung: uga British Short SB. 6 Seamew diprodhuksi kanthi jumlah 26 pesawat lan ninggalake layanan Inggris 4 taun sawisé penerbangan pisanan. Soviet Tu-91 minangka sandera kanggo kahanan, amarga operator pesawat ing kang digawe ora tau muncul, lan minangka asil, construction saka pesawat rada janjeni dadi mokal. Senajan, mobil iku menarik, mbok menawa ing dina iku bakal teka kanggo fruition.

Ing kesimpulan, aku arep ngomong yen Breguet Br. 1050 Alize minangka pesawat sing luar biasa, sanajan katon sekunder kanthi sejarah sing menarik. Aku mikir sing rauh kita bakal miwiti crita kang relatif adoh, nanging liyane ing wektu liyane.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

71 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    November 5 2023
    Baling-baling pesawat iku keren. Mbokmenawa isih udhara
    1. + 10
      November 5 2023
      Baling-baling mesin iki 4-bladed,
      Pesawat amfibi?
      1. +7
        November 5 2023
        Terjemahan mesin sing ora diowahi, mula ana kesalahan ing teks.
        Ing taun 60-an, kita ngrilis film fantasi Prancis "The Sky Above". Pesawat iki muncul ing kana.
        1. +2
          November 5 2023
          Saiki pilot lungguh ing ngarep ngiwa, navigator ing sisih tengen, lan operator sensor lungguh ing sisih mburi.

          Kepiye carane? Aku kaya kurang imajinasi. Bisa uga terjemahan kasebut bengkok, nanging ing sisih liya, wong Prancis isih dadi penghibur teknik.
          1. +2
            November 5 2023

            Nalika aku nggoleki informasi, aku nemokake gambar cross-sectional iki saka Breguet Br.1050 Alize. Ing kene, ing umum, sampeyan bisa ndeleng posisi pilot, navigator lan operator.
            Ing kasus apa wae, aku kudu njlentrehake babagan iki utawa nambahake gambar iki supaya ora ana bedo. Ing kasus apa wae, matur nuwun kanggo perhatian sampeyan
            1. +1
              November 6 2023
              sampeyan bisa ndeleng lokasi pilot, navigator lan operator.

              Matur nuwun, iki kira-kira sing dakbayangake, nanging maneh, sampeyan bisa nyana apa wae saka desainer Prancis iki
              hi
        2. +2
          November 5 2023
          Kutipan saka AUL
          Terjemahan mesin sing ora diowahi, mula ana kesalahan ing teks.

          Coba proses array data kasebut dhewe.
          Iki mung katelu saka materi.

          Thanks kanggo penulis kanggo crita rinci.
          Looking nerusake kanggo 2 bagean ing topik.
          1. +5
            November 5 2023
            Matur nuwun kanggo kapentingan. Mugi enggal miwiti combing bagean sabanjuré, nalika nunggu seni ing topik saka artis aku ngerti
    2. +3
      November 5 2023
      Dadi pesawat kasebut minangka pesawat laut, dadi baling-baling cukup "bisa"?
  2. +7
    November 5 2023
    Pesawat kasebut dilengkapi fulcrum ing ngisor fuselage, kang bisa nggawa muatan bobote nganti 1 kg.

    Penulis nggawe terjemahan komputer saka artikel wong liya, nanging ora maca maneh. Mulane ana "blunders" kaya ngono. Simpul sing dipasangake beban kasebut diarani titik suspensi, dudu titik dhukungan.
    Sinau, sinau lan sinau maneh babagan MILITER kanthi nyata
    (V.I. Lenin)
    1. +6
      November 5 2023
      Quote: Amatir
      Simpul sing dipasangake beban kasebut diarani titik suspensi, dudu titik dhukungan.

      Yen iki sawetara jenis titik njaba kanggo hanging nawakke bahan bakar, senjata utawa mergo, banjur diarani pylon...
    2. +6
      November 5 2023
      Ana artikel rinci ing Review Militer Asing Soviet. Contone, aku isih duwe langganan saka 80s. Aku bakal "nggambar" saka kono hi
  3. +6
    November 5 2023
    Ana sawetara inconsistencies cilik, nanging sakabèhé aku disenengi artikel. Ora bias lan ora politik! apik Matur suwun!
  4. 0
    November 5 2023
    Tansah kepingin weruh pabrik apa sing ngasilake senjata Prancis sawise perang? Sawise kabeh, Prancis adoh banget ing industri militer, utamane ing R&D, lan sajrone perang, kaya sing dingerteni, kabeh iki berkembang miturut program super-akselerasi. Industri Prancis, mesthine, nindakake pesenan militer Jerman, nanging ora ana karya desain sing ditindakake, lan sawise invasi Sekutu, kabeh iki dirusak. Ing sisih kidul Prancis sing ora dienggoni, dheweke malah ngrusak anggur ...

    Aku maca manawa Prancis aktif mburu insinyur lan ilmuwan Jerman, nanging isih angel kanggo njaga Amerika Serikat lan USSR. Nanging, misil modern Exocet, tank AMX lan pejuang Mirage duwe insinyur Jerman ing leluhure ...
    1. +3
      November 5 2023
      Lan uga ATGMs, banget majeng kanggo wektu sing!
      1. -5
        November 5 2023
        Kutipan saka andrewkor
        Lan uga ATGMs, banget majeng kanggo wektu sing!

        ATGM digunakake dening pesawat serangan nalika perang
        1. +6
          November 5 2023
          Kutipan: Wong Walanda Michel
          Kutipan saka andrewkor
          Lan uga ATGMs, banget majeng kanggo wektu sing!

          ATGM digunakake dening pesawat serangan nalika perang

          Sampeyan mbingungake rudal sing dipandu karo rudal sing ora dipandu.
          1. +5
            November 5 2023
            Kutipan saka Tucan
            Sampeyan mbingungake rudal sing dipandu karo rudal sing ora dipandu

            nyuwun pangapunten. Bingung
            1. 0
              November 5 2023
              Bingung
              Ana bukti panggunaan X-7 Rotkapchen, dikembangake ing taun 1943, mula ATGM uga digunakake. Mesthi ana rudal sing ditawan.
              1. +3
                November 5 2023
                Bab sing nyenengake yaiku ATGM Prancis ana ing layanan karo Amerika Serikat. ya
    2. +3
      November 5 2023
      Kutipan saka Luminman
      Sawise kabeh, Prancis adoh banget ing industri militer, utamane ing R&D, lan sajrone perang, kaya sing dingerteni, kabeh iki berkembang miturut program super-akselerasi.


      Ora adoh banget ing mburi.
      A negara karo ilmu tradisional kuwat lan industri, iku cepet digawe munggah kanggo soko ing beyo saka negara Eropah liyane (contone, mesin pesawat Inggris), pesawat, helikopter Amérika, tank, soko kiwa saka Jerman (mesin pesawat).
      1. -2
        November 5 2023
        Kutipan: Maxim G
        Negara kanthi ilmu pengetahuan lan industri sing kuat tradisional wis cepet kejiret

        Iki sing menarik, kepiye carane aku nggawe! Perang, kaya sing kita ngerti, minangka mesin ilmu pengetahuan lan teknologi. Kabeh roket kasebut, kawruh babagan atom, semikonduktor, mesin turbojet lan liya-liyane bakal teka ing kita mengko yen jagad iki ora ditarik menyang perang. Lan Prancis wiwit taun 1940 nganti 1945 dirampas kabeh iki. Aku mung bisa nganggep yen kabeh wong Amerika lan Inggris iki aktif ngompa sekutune, Prancis, kanthi teknologi modern ing cahya saka wabah Perang Dingin, amarga mung mokal kanggo nggawe terobosan kasebut ...
        1. +1
          November 5 2023
          Padha diiseni kita, kaya USSR.
          Ouragan, Panther lan Mig-15 meh sadulur. ya
          1. Alf
            +4
            November 5 2023
            Kutipan: Maxim G
            Padha diiseni kita, kaya USSR.
            Ouragan, Panther lan Mig-15 meh sadulur. ya

            Mung MiG njupuk meh rong taun sadurunge.
            Lan apa sadulur Panther, kanthi sayap lurus ... Kaya sing dikandhakake, sampeyan dudu sedulurku.
            1. -3
              November 5 2023
              Kepiye yen sampeyan maca luwih lanjut ing Wikipedia?)
              1. Alf
                0
                November 5 2023
                Kutipan: Maxim G
                Kepiye yen sampeyan maca luwih lanjut ing Wikipedia?)

                Yaiku?
                Nalika pesawat pisanan?
                1. 0
                  November 6 2023
                  Yaiku, mesin apa sing ana ing pesawat kasebut, lan saka ngendi asale? ya
              2. +5
                November 5 2023
                Dear Maxim G! Aku ora nyaranake "masak" otak sampeyan karo informasi saka Wikipedia.... Kabeh sing ana ing kono cukup konvensional lan cethek, sayange... Ana sumber ensiklopedia sing wis diverifikasi... Coba goleki perpustakaan kanthi dana sing durung. wis rusak dening perestroika... Ing Ing siji wektu, ing USSR, majalah "Foreign Military Review" diterbitake, kang diterangake ing rinci banget senjata saka negara NATO, ing tingkat profesional dhuwur banget.... Miturut cara. , ing Kulon, Wikipedia diarani "ensiklopedia kanggo wong miskin" (ing pikiran)....
                1. -4
                  November 6 2023
                  Aku nyaranake maca korespondensi dhisik sadurunge menehi saran.
                2. 0
                  Februari 15 2024
                  Roskomnadzor mblokir situs kasebut ing Internet. "Pojok langit", sing sedhih banget kanggo para pecinta penerbangan ...
      2. Komentar wis dibusak.
    3. nks
      +9
      November 5 2023
      Sekolah lan korps insinyur luwih penting tinimbang asil R&D saiki, utamane amarga sawise perang, asil kasebut bisa dipinjam menyang siji gelar utawa liyane. Lan, anehe, R&D ora mandheg. Sampeyan bisa mriksa metu ing kene (biasane bener)
      https://fonzeppelin.livejournal.com/86033.html

      Kutipan saka Luminman
      Nanging, misil Exocet modern, tank AMX lan pejuang Mirage duwe insinyur Jerman ing leluhure.

      Duh, Gusti. Aku wedi karo insinyur Jerman iki wassat Personel Jerman, mesthi, uga melu, nanging ora dadi kunci, amarga Marcel Dassault (Bloch) bisa ninggalake kamp konsentrasi urip, lan pesawat jet Prancis pisanan diarani ora Mirage, nanging Ouragan. TRDs njupuk RR Inggris ing lisensi, sanajan dhewe ana ing dalan. Sampeyan kudu sinau sawetara materi.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. nks
          +7
          November 5 2023
          Kutipan saka Luminman
          Sekolah lan korps insinyur gumantung ing R&D, sing ora ana ing Prancis nalika perang ...

          Sawijining sekolah mbutuhake paling sethithik 10 taun lan malah abad kanggo berkembang, ora 4-5 taun. Waca, aku menehi link.
          PS: Ora perlu ora sopan, ora bakal mbantu sampeyan kanthi cara apa wae, lan sampeyan katon luwih bodho tinimbang asline. Aku apik kanggo sampeyan - aku malah pour materiel kanggo wiwitan
          1. -4
            November 5 2023
            Kutipan saka nks
            Sekolah kasebut wis dikembangake paling ora 10 taun lan malah abad

            Aku setuju yen sekolah teknik mbutuhake pirang-pirang dekade lan abad kanggo berkembang, nanging gampang banget kanggo ngrusak sekolah iki mung sawetara taun. Conto - sawise perang Prancis. Aku bisa menehi conto liyane sing apik banget babagan penurunan sekolah teknik - iki negara kita ing taun 90-an, lan ora mung sekolah teknik, nanging uga sekolah kerja - coba saiki golek mesin turner utawa mesin penggilingan sing apik, sing digunakake mesthi ana ing saben garasi utawa bengkel ...

            Kutipan saka nks
            Waca, aku menehi link

            Yen link sampeyan mimpin menyang salinan kertas, aku bakal seneng nggunakake. Mung ing jamban. Lan ora karo mripat. Lan aku biasane katon ing situs uwuh, kang sakperangan alesan sampeyan nimbang hardware, minangka produk saka aktivitas manungsa, uga sing ngisi isi sampah sing padha...

            Kutipan saka nks
            Ora perlu ora sopan, ora bakal nulungi sampeyan kanthi cara apa wae, lan sampeyan bakal katon luwih bodho tinimbang asline.

            Iki ora rudeness. Aku mung nuduhake panggonan sampeyan ing srengenge ...
            1. +3
              November 5 2023
              Apa bukti yen Prancis ngaco sekolah?
            2. nks
              +1
              November 5 2023
              Kutipan saka Luminman
              conto liyane apik banget saka Kurangé populasi sekolah engineering negara kita ing 90s, lan ora mung sekolah engineering, nanging uga siji digunakake - nyoba saiki kanggo golek turner apik utawa operator mesin panggilingan, sing digunakake kanggo tansah ing saben garasi utawa bengkel apa wae

              :))) Yen sampeyan sinau teknis sing luwih apik, sampeyan uga bakal ngerti yen pylon ing manufaktur pesawat minangka piranti (ing kasus sing luwih umum, unsur struktural)
              ing ngendi unsur remot / peralatan dipasang. Pilon kasebut bisa dipasang ing titik suspensi. Muatan bisa dipasang langsung
              menyang titik penundaan (nyaman), nanging iki rampung kurang asring.
              Aku wis menehi sampeyan link menyang apa sing kasedhiya kanggo sampeyan (aku nganggep) nanging sampeyan bisa uga ngunjungi
              Museum Penerbangan lan Angkasa ing Le Bourget lan nduduhake budaya sampeyan ing jejere salah sawijining prototipe roket EA-41, digawe nalika
              perang ing kidul Prancis, ngendi sampeyan mikir padha mung ulig anggur. Utawa mbucal budaya sampeyan ing dheweke
              Kutipan saka Luminman
              Iki ora rudeness

              Iki persis. Yen sampeyan isih enom, sampeyan isih duwe kesempatan sing apik kanggo entuk pendidikan lan budaya sing apik, nanging yen ora,
              banjur kabeh dadi sedhih - banjur aku kanthi tulus melas sampeyan
              1. -3
                November 5 2023
                Kutipan saka nks
                Yen mung sampeyan luwih apik babagan teknis

                Pendidikanku ngidini aku bisa ngomong kanthi istilah sing padha karo mitra tutur sing luwih pinter tinimbang sampeyan. Sampeyan bisa tindakake link merde sandi, kang disebut produk saka kegiatan manungsa, lan kasebut kanthi teliti, maca apa pylon lan apa unit penundaan. Nanging, sampeyan isih ora ngerti apa-apa, lan rembugan karo sampeyan nggawe aku nguap ...
                1. +1
                  November 5 2023
                  Pendidikanku ngidini aku bisa ngomong kanthi istilah sing padha karo mitra tutur sing luwih pinter tinimbang sampeyan.
                  Sampeyan mung egois lan ora patriotik.
                  1. -3
                    November 5 2023
                    Quote: pemotong baut
                    Sampeyan mung egois lan ora patriotik

                    Aku manggon ing tanah air lan ngurus wong Pakistan ... nanging aku ora ngresiki. Aku bisa dadi patriot ...
                    1. +1
                      November 5 2023
                      Aku manggon ing tanah air lan ngurus wong Pakistan ... nanging aku ora ngresiki.
                      Aku manggon ngendi aku pengin lan aku ora ngresiki sawise sapa. Ora dilarang dadi patriot; sampeyan ora kudu ekstrem; katon lucu saka njaba.
                  2. nks
                    0
                    November 6 2023
                    selfishness ora tansah bab ala. Kvass dhewe uga ora nggegirisi, nanging yen saiki diarani, prakara kasebut wis rampung ing segara.
                    Iki sawetara jenis nggatekke Fantastic ing pangertèn paling awon tembung.
                    Bener, ora nggumunake yen karakter iki ora bisa nanggapi kanthi ora sopan.
                    Miturut cara, yen dhiskusi iki bali menyang arah sing migunani, aku dhewe bisa nggawe argumentasi.
                    Kajaba iku, iki uga minangka conto sing nggumunake babagan carane ndeleng anjir nalika ndeleng buku - misale jek kaya wong wis maca, dheweke duwe pitakonan, nanging ora bisa nemokake jawaban sing cukup prasaja kanggo pitakonan kasebut ing buku.
                    Prancis meh kabeh repurpose biro desain Jerman kanggo pangembangan mesin turbojet ATAR (ing jeneng dhewe padha jujur ​​nuduhake asal Jerman) lan padha.
                    Padha isih digunakake ing baris turbojet kanggo dangu, kalebu kanggo mirages pisanan (mbok menawa iki apa temenan).
                    Nanging amarga karakter pancen ora kompeten (kalebu ngatur R&D lan produksi industri), dheweke ngomong babagan sing beda.
                    Franks mangertos apa padha needed, lan sanajan conto (iki banget asil saka R & D sing bisa diselang) ing zona pendhudhukan, iku njupuk cukup gaweyan kanggo ngrebut Herman Oestrich piyambak saka Anglo-American ngrangkul. Yen dheweke ora bisa nindakake iki, dheweke bakal entuk desain dhewe 3-5 taun mengko, amarga kompetensine cukup, nanging ing wektu sing padha bakal nggunakake lisensi Inggris lan Amerika. Umumé, ing kasunyatan, ana uga benang - ing wektu sing padha, sampeyan bisa takon apa sing ditindakake dening perusahaan microturbo nalika Perang Dunia II.
        2. +4
          November 5 2023
          Mirage kang?
          Mirage III, IV, 5, F.1, 2000?
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      November 5 2023
      Para pejuang Mirage duwe insinyur Jerman ing leluhure ...

      Aku ora ngerti babagan pejuang Mirage, nanging MiG-15 lan Saber duwe pangembangan Jerman ing swiwi sing disapu ing leluhure.
    6. Alf
      +1
      November 5 2023
      Kutipan saka Luminman
      Nanging, misil Exocet modern, tank AMX lan pejuang Mirage duwe insinyur Jerman ing leluhure ...

      Lan apa werna Jerman saka Mirage lan AMX-13?
  5. +6
    November 5 2023
    Film "The Sky Above" - ​​Prancis, 1965. Banget realistis, tumindak njupuk Panggonan tengen ing "Clemenceau".
  6. +2
    November 5 2023
    Saiki aku nglirik sedhela informasi babagan perusahaan Breguet. Ana akeh kamenangan lan sukses, nanging apa sing ditindakake nalika Perang Dunia II tetep bisu. Mbokmenawa digawe pesawat, nanging ora jelas sing endi lan kanggo sapa nglirik
    1. +4
      November 5 2023
      Apa bagéan saka Prancis? Bagéyan saka negara iki ana ing pendhudhukan. Jerman, lan sebagéyan (Petain) semu merdéka.
      1. +1
        November 5 2023
        Kutipan: Vadim dok
        Apa bagéan saka Prancis?

        Kang ana ing pendhudhukan. Dheweke paling maju
      2. Alf
        +1
        November 5 2023
        Kutipan: Vadim dok
        lan bagean (Petain) ana quasi-independen.

        Iki mandheg dadi "kuasi" tanggal 10 November 1942 ...
      3. 0
        Januari 19 2024
        Bagéyan Prancis sing dikuwasani uga resmi dadi bawahan pamaréntahan Vichy. De jure, Paris isih dianggep ibukutha kabeh negara. Prefek departemen, walikota lan pejabat liyane ing zona sing dikuwasani ditunjuk dening pamrentah Vichy. Ing November 1942, kabeh wilayah Prancis dikuwasani (Operasi Anton). Wangsulan struktur pamaréntahan menyang Paris enggal diumumake, sanajan iki mung dileksanakake sebagian.
    2. nks
      -1
      November 6 2023
      Ora, ora ngasilake pesawat nalika Perang Dunia II sawise taun 1940. Iku diprodhuksi mobil listrik - ana masalah dingerteni karo bahan bakar ing Prancis.
      1. Alf
        +1
        November 7 2023
        Kutipan saka nks
        Ora, ora ngasilake pesawat nalika Perang Dunia II sawise taun 1940.

        Caudron C.445 Goeland dirancang dening Marcel Riffard ing taun 1934 lan minangka kendaraan penumpang mesin kembar. Iku mbuktekaken minangka salah siji saka pesawat paling sukses ing wektu lan diprodhuksi ing jumlah gedhe. Modifikasi S.445 diprodhuksi kanggo Angkatan Udara Prancis, lan 54 pesawat transportasi kasebut menyang Jerman minangka piala. Sawise ngevaluasi akuisisi, wakil saka Luftwaffe ngajak Caudron kanggo nerusake produksi, saiki kanggo kabutuhan Jerman gedhe. Miturut cara, perusahaan iki kagungane Louis Renault (wiwit 1933), supporter kondhang saka idea kerjasama karo Jerman. Workshop ing Biancourt nyedhiyakake S.445 kanthi mesin. Volume produksi pesawat transportasi yaiku: 1941 - 62, 1942 - 334, 1943 - 119 eksemplar. Pesawat Prancis liyane sing diprodhuksi kanggo Luftwaffe yaiku Potez 63.11, pesawat dhukungan multi-peran. Jalur perakitan ing Le Mureau diprentahake kanggo nerusake kerja ing taun 1941 lan nglumpukake 120 salinan pesawat pengintai iki saka saham sadurunge perang. Kabeh mau digunakake ing unit latihan Jerman, uga 80 dijupuk Potez 63.11.
        Ing Prancis, pangembangan "Jerman" rampung ing pungkasan taun 1942. Pabrik SNCAC ing Bourges nampa pesenan kanggo 450 salinan Si.204D lan miwiti karya. Miturut cara, Siebel dilengkapi mesin Argus As-411 lan ana informasi sing diprodhuksi ing kene ing Prancis dening Renault minangka Renault 12S.
        Pesawat pengintaian taktis Fw.189 Uhu, "bingkai" sing misuwur uga diprodhuksi ing Prancis. Produksi ditransfer saka Bremen menyang pabrik SNCASO ing Bordeaux ing pungkasan taun 1941. Miturut cara, kaya Si-204D, "burung hantu" uga dipesen saka manufaktur pesawat Ceko - padha ngirim 151 salinan menyang Luftwaffe ing 1941 lan 182 ing 1942. Prancis mung goyangake ing taun 1942, ngirim 87 pesawat pengintai. Nanging ing wulan September, karyawan SNCASO nyerahake mobil 20 saben wulan. Ing Februari 1943, pabrik Bordeaux tetep siji-sijine sing ngasilake Fw.189 - Jerman lan Ceko dhewe ngalih menyang produk liyane. Volume produksi ing Prancis yaiku: 1942 - 87, 1943 - 194, 1944 - 12 eksemplar. Pesawat pengintai Jerman liyane sing diprodhuksi ing Prancis yaiku Fi.156 Storch ultra-ringan

        https://enag.livejournal.com/38652.html
        1. nks
          0
          November 11 2023
          Ngendi iki babagan Breguet? Gulung munggah thread lan ndeleng ngendi iku diwiwiti.
          PS: Ya, lan aja lali bali tandha plus lol
  7. +4
    November 5 2023
    Kutipan: Larich
    Baling-baling pesawat iku keren. Mbokmenawa isih udhara

    Kutipan: Andrey Moskvin
    Baling-baling mesin iki 4-bladed,
    Pesawat amfibi?

    Aku uga nggatekake istilah-istilah sing ana ing artikel babagan pesawat. lol
  8. -1
    November 5 2023
    Kanggo armada kita saiki, pesawat siji-mesin kuwi mbokmenawa cukup migunani minangka solusi sauntara, minangka sarana kanggo nggoleki prau tanpa awak utawa kendaraan ing jero banyu sing padha.
  9. -1
    November 5 2023
    Ing sawetara panggonan, kumpulan tembung sing ora bisa dingerteni. Artikel sing diterjemahake? Mbokmenawa ora malah saka Inggris.
  10. +1
    November 5 2023
    Matur nuwun kanggo kabeh sing menehi komentar babagan artikel iki. Matur nuwun kanggo kritik, diskusi, komentar, rekomendasi lan pujian. Iki pancene tegese banget kanggo aku lan mbantu aku berkembang ing wilayah sing aku minat.
    1. 0
      November 6 2023
      UV. Penulis, saran, sadurunge sampeyan miwiti nulis artikel sing diterjemahake, sinau terminologi teknis babagan topik iki, aku nggarap Airbus, kabeh dokumentasi ana ing basa Inggris, lan yen teks penerbangan teknis diterjemahake kanthi bodho, mula bakal dadi sampah.
  11. Alf
    +4
    November 5 2023

    aneh. Nanging ayu.
    P.S. Aku ngerti iki cendhak.
    1. Alf
      +3
      November 5 2023
      Liyane katon apik karo iki.
      1. +1
        November 5 2023
        Secara visual, Fairey Gannet luwih kuwat tinimbang Tu-91, Breguet Br.1050 Alize lan Short SB.6 Seamew. Dheweke duwe stabilizer sing apik tenan
        1. Alf
          +4
          November 5 2023
          Kutipan: Artyom Matveev
          Secara visual, Fairey Gannet luwih kuwat tinimbang Tu-91, Breguet Br.1050 Alize lan Short SB.6 Seamew.

          Kaya sing dikandhakake, kabeh tandha duwe rasa lan warna sing beda.

          Dheweke duwe asu murni ... ngguyu
          1. 0
            November 5 2023
            uga pesawat ayu. Baling-baling coaxial lan pipa exhaust gas panas beda karo pesawat Eropa, mulane katon cukup khas.
            1. Alf
              +2
              November 5 2023
              Kutipan: Artyom Matveev
              uga pesawat ayu. Baling-baling coaxial lan pipa exhaust gas panas beda karo pesawat Eropa, mulane katon cukup khas.

              Ayo, apa pancen beda? Nggatekake Gannet. Uga meneng coaxial, pola exhaust padha.
              1. +2
                November 5 2023
                ing umum ya, nanging Fairey Gannet katoné kurang rapi. Luwih gedhe utawa apa wae, aku njaluk ngapura babagan langsung, dene pesawat Soviet luwih rapi, mula fitur-fitur kasebut luwih menarik. Iki, ing umum, ora nggumunake: Tu-91 luwih dawa 4 meter tinimbang pesawat Inggris.
                1. Alf
                  +1
                  November 6 2023
                  Kutipan: Artyom Matveev
                  ing umum ya, nanging Fairey Gannet katoné kurang rapi. Luwih gedhe utawa apa wae, aku njaluk ngapura babagan langsung, dene pesawat Soviet luwih rapi, mula fitur-fitur kasebut luwih menarik. Iki, ing umum, ora nggumunake: Tu-91 luwih dawa 4 meter tinimbang pesawat Inggris.

                  Sampeyan ora bisa mbantah kasunyatan kasebut.
                  Dadi, kita wis rampung karo situs kasebut, wayahe turu, sesuk kudu kerja. ngguyu Luwih tepate, dina iki.
                  1. +1
                    November 6 2023
                    uga, Begjanipun aku ora perlu menyang ngendi wae, nanging apik luck kanggo sampeyan lan duwe dina apa apik
                    1. Alf
                      +1
                      November 6 2023
                      Kutipan: Artyom Matveev
                      uga, Begjanipun aku ora perlu menyang ngendi wae, nanging apik luck kanggo sampeyan lan duwe dina apa apik

                      hi
          2. 0
            November 7 2023
            Kutipan: Alf

            Dheweke duwe asu murni ... ngguyu

            Ya, sampeyan bisa maca ing pasuryane "aku sengit karo kowe kabeh." eseman
  12. +1
    November 6 2023
    Carane ngrusak artikel, mung nindakake terjemahan Google bodho.
  13. 0
    Desember 25 2023
    Kutipan saka Pak X
    Coba proses array data kasebut dhewe.
    Iki mung katelu saka materi.


    Apa sampeyan guyon aku? Punika artikel populer tanpa censorship lan Konsultan - paling saperangan jam kanggo proofreader a... Yen dheweke ora nggawe ing wektu, panggonan sabanjuré tugas: koran "Chukchi Reindeer Herder".

    Aku bosen maca iki ... Sing kudune menarik dadi conto kesalahan penerjemah komputer. Ketoke penulis uga ora bisa ngatur kanggo maca artikel dhewe ...

    Lha, nyatane iki dudu lomba esai kanggo siswa SMA!
  14. 0
    Februari 15 2024
    Flaps isih slotted, ora alkalin ...>) Nanging umume aku seneng artikel kasebut ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"