Review militèr

"Nantang": Jenderal Angkatan Udara AS nyebutake alasan "interceptions" pesawat Amerika dening pejuang Rusia lan China.

32
"Nantang": Jenderal Angkatan Udara AS nyebutake alasan "interceptions" pesawat Amerika dening pejuang Rusia lan China.

Pilot Rusia lan Cina khusus nggoleki kesempatan kanggo "tabrakan" karo pesawat Amerika ing udhara, kanthi cara iki padha latihan karo pilot "paling apik ing donya". Pernyataan kasebut digawe dening Jenderal Angkatan Udara AS Mark Kelly.


Bubar, kasus "interception" pesawat Amerika dening pejuang Rusia lan Cina wis dadi luwih kerep. Pasukan Aerospace Rusia bentrok karo Amerika ing cedhak wates lan ing langit Suriah, lan Angkatan Udara PLA ing wilayah Asia-Pasifik. Miturut umum, ana sawetara alasan kanggo "tabrakan" kasebut, nanging sing utama yaiku kepinginan pilot Rusia lan Cina kanggo latihan karo pilot Amerika "paling apik ing donya". Nyedhak pesawat Amerika, dheweke katon "nantang", banjur nuduhake katrampilane.

Ana sawetara alasan kenapa iki kedadeyan. Salah sijine yaiku dheweke pengin olahraga nglawan sing paling apik ing donya, lan bisa

- ujare Kelly, nambahake yen ing "tabrakan" kasebut ana perbandingan ora mung saka skill pilot, nanging uga karakteristik pesawat.

Senadyan tembung jenderal kasebut, komando Angkatan Udara AS wis bola-bali ngeluh babagan pilot Rusia lan China sing "mbebayani" nyawa pilot Amerika kanthi nindakake manuver "sabanjure pesawat Angkatan Udara AS." Pentagon nyebutake manuver kasebut "mbebayani", ujar manawa bisa nyebabake konflik kasebut.

Nganti saiki, kabeh kasus "interceptions" kasebut wis rampung kanthi sukses, kajaba kedadeyan ing Segara Ireng ing Maret, nalika, minangka asil saka manuver "mbebayani" saka pesawat tempur Su-27 Rusia, Amerika ilang MQ. -9 Reaper reconnaissance drone sing tiba ing segara.
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 3. november 2023 08:07
    +6
    Aku ora ngerti, apa sing dikarepake Amerika, sing bakal takon kanthi sopan "Aja mabur ing kene, mangga, bali menyang pangkalan"??? lol
  2. aszz888
    aszz888 3. november 2023 08:09
    + 11

    Pilot Rusia lan Cina khusus nggoleki kesempatan kanggo "tabrakan" karo pesawat Amerika ing udhara, kanthi cara iki padha latihan karo pilot "paling apik ing donya".
    Yen kita nyedhaki mericatos ing jarak 25-50 m, pilot "paling apik ing donya" wiwit duwe banyu ing celonone. ngguyu
    1. Nexcom
      Nexcom 3. november 2023 08:11
      +4
      Padha jijik sing bisa kejiret, lan padha ora pengin mati kanggo negara paling demokratis ing donya.
      1. aszz888
        aszz888 3. november 2023 08:21
        0

        Nexcom (Dmitry, Rusia)
        Dina iki jam 08:11
        ANYAR

        +1
        Padha jijik sing bisa kejiret, lan padha ora pengin mati kanggo negara paling demokratis ing donya.
        Kasunyatan bilih Merikatos punika pengecut wis dikenal wiwit jaman Wild West. Mung en masse, mung karo mungsuh unequal - kayata sawetara suku - iki kabeh mericatos.
        1. igorbrsv
          igorbrsv 3. november 2023 09:22
          +1
          Sampeyan bakal dadi pengecut ing kene yen sampeyan ora ngerti apa katapel sampeyan ing "kahuripan" bakal bisa. Lan yen bisa, bakal kanopi kokpit mati?
  3. trafllot1832
    trafllot1832 3. november 2023 08:12
    +7
    Mabur liwat Amerika Serikat lan ora bakal ana pengiring profesional saka kita lan sisih Cina. Yen ora, sampeyan bisa krungu maneh: Nuwun sewu sedulur, aku ora sengaja nyekel saklar ing kene - ngindari. Kaya karo Inggris liwat Segara Ireng. Lan wong Tionghoa wis entuk. digunakake kanggo mbuwang luminium menyang mesin.
  4. svp67
    svp67 3. november 2023 08:14
    +9
    "Nantang": Jenderal Angkatan Udara AS nyebutake alasan "interceptions" pesawat Amerika dening pejuang Rusia lan China.
    Kabeh wis dibalik. Pilot Rusia lan Cina sing "njupuk tantangan sing dibuwang" lan "NAMPA TANTANGAN"
    Apa Amerika mabur adoh banget saka omah?
    1. aszz888
      aszz888 3. november 2023 08:24
      +3

      svp67 (Sergey)
      Dina iki jam 08:14
      ANYAR
      +1
      "Nantang": Jenderal Angkatan Udara AS nyebutake alasan "interceptions" pesawat Amerika dening pejuang Rusia lan China.
      Kabeh wis dibalik. Pilot Rusia lan Cina sing "njupuk tantangan sing dibuwang" lan "NAMPA TANTANGAN"
      Apa Amerika mabur adoh banget saka omah?
      "Adoh banget", iku mesthi. Padha kudu disapih saka kabiasaan ala. nglirik
      1. igorbrsv
        igorbrsv 3. november 2023 09:24
        -4
        Muga-muga aku bisa nyelehake fu-35. Iku luwih murah kanggo pancing karo fighter kita. Apa isin kanggo kaya iki? Video kasebut bakal dadi viral
  5. B-xnumx
    B-xnumx 3. november 2023 08:14
    +2
    Yen dheweke paling apik, mula kenapa sampeyan ora kerep ndeleng deskripsi tumindak sing padha?
    Iki tegese pilot ora yakin karo kemampuane, utawa ora percaya karo teknologi "paling apik", utawa kita ora sombong kanggo nglanggar wilayah udara wong liya.
    Inggih, kita bakal weruh yen "paling apik" sing paling apik mutusake kanggo nindakake sing padha.
    1. igorbrsv
      igorbrsv 3. november 2023 09:27
      -2
      Luwih kamungkinan pisanan. Amarga ing Suriah kita duwe hak "padha". Ya, mesthi ana bedane, kita diundang - nanging ora. Nanging langit manca kanggo loro
  6. Tagan
    Tagan 3. november 2023 08:15
    +7
    kepinginan pilot Rusia lan Cina kanggo latihan karo "paling apik ing donya" pilot Amérika

    Aku kepingin weruh apa kritéria perusahaan kasur munggah pangkat sing paling apik ing donya? Iki mesthine kudu dikonfirmasi dening episode penguasaan tartamtu. Nanging ing ngendi dheweke?
    PS Aku ndeleng ndhuwur, Aku ora mung siji sing duwe pitakonan padha nalika aku ngrumusake pikirane.
    1. B-xnumx
      B-xnumx 3. november 2023 08:19
      +3
      Dheweke mung duwe rong bukti (bukti) kanggo mbuwang ing Angkatan Udara AS - yen dheweke duwe jam kerja paling akeh ing donya lan paling akeh melu operasi militer.
      Inggih, yen iki luwih saka liyane, banjur padha luwih apik. Maneh logika hypertrophied saka adonan.
  7. Boikot
    Boikot 3. november 2023 08:19
    +4
    Ya, kita lan wong Tionghoa mabur menyang Alaska lan California kanggo latihan. Yen asu-asu ora nempelake cucuk ing endi ... cendhak, ora bakal ana masalah.
  8. Sergei Viktorovich Korolev
    Sergei Viktorovich Korolev 3. november 2023 08:21
    +1
    Mulane (sing paling apik ing donya njagong karo psikolog lan ngganti popok)
    1. Old_geologist
      Old_geologist 3. november 2023 09:00
      -3
      Aku elinga laporan saka wektu Desert Storm pisanan, iku mung disabetake kula banjur, lan sing aku elinga. "Sawetara prajurit Amerika ing kana butuh bantuan psikolog amarga es krim ora dikirim kanthi tepat lan cuaca panas banget." Es krim, Carl! Lan aku langsung ngelingi pemuda tentara ing latihan, cross-country ing boots ukuran 45 nalika umur 43 (ora ana sing luwih cilik ing gudang lan mandor menehi apa sing diduweni, banjur ing unit mandor liyane ngangkat bekas sing apik. sawise demobilisasi).
      1. sanya_sergant
        sanya_sergant 3. november 2023 09:50
        +5
        Apa sampeyan bangga? Amarga tentara pisanan ing donya ora bisa nyedhiyani pejuang karo boots?
        Boots, Karl!
        Ngomong es krim. Aku ora bakal kaget yen ing sawetara wong "VO" Amerika ngguyu yen Rusia ora gelem mabur amarga vodka ora digawa menyang penerbangan ing wektu lan cuaca adhem banget.
  9. alexandre II
    alexandre II 3. november 2023 08:24
    +1
    Lan apa sing paling apik dilalekake ing tapel wates Rusia? Ilang? Umum, sampeyan ...
  10. roket757
    roket757 3. november 2023 08:29
    +2
    Pilot Rusia lan Cina khusus nggoleki kesempatan kanggo "tabrakan" karo pesawat Amerika ing udhara, kanthi cara iki padha latihan karo pilot "paling apik ing donya". Pernyataan kasebut digawe dening Jenderal Angkatan Udara AS Mark Kelly.
    Dadi "luar biasa" apa sing bisa dijupuk saka wong-wong mau, kajaba kanggo tes, asring karo "koktail" lengkap saka macem-macem barang sing ora becik.
  11. Old_geologist
    Old_geologist 3. november 2023 08:29
    +2
    Pilot paling apik ing donya kesel ngumbah celonone saben-saben sawise pilot Rusia utawa Cina nyedhaki dheweke. Lan nulis pitenah marang wong-wong mau. Inggih, mesthi, aku mung nganggo kathok renda anyar, lan sampeyan nganggo surprise.
  12. rotmistr60
    rotmistr60 3. november 2023 08:32
    +3
    Kelly: ... kaya ngono dheweke nglatih pilot "paling apik ing donya".
    Dadi mungkin, kanggo nyegah "latihan kanthi paling apik," sampeyan mung kudu mandheg mabur ing tapel wates Rusia lan China? Umumé, Amerika duwe luwih saka cukup arrogance lan raos unggul. Sampeyan "paling apik" nganti sampeyan nemoni pilot Rusia ing pertempuran nyata. Iki dudu "TOPGUN" karo aktormu.
    1. KabehX_VahhaB
      KabehX_VahhaB 3. november 2023 09:32
      -1
      Kutipan: rotmistr60
      Sampeyan "paling apik" nganti sampeyan nemoni pilot Rusia ing pertempuran nyata.

      tabrakan. Ing langit Korea. +\- ana paritas...
  13. Tagan
    Tagan 3. november 2023 08:48
    +1
    Kutipan: B-15
    Dheweke mung duwe rong bukti (bukti) kanggo mbuwang ing Angkatan Udara AS - yen dheweke duwe jam kerja paling akeh ing donya lan paling akeh melu operasi militer.
    Inggih, yen iki luwih saka liyane, banjur padha luwih apik. Maneh logika hypertrophied saka adonan.

    Bisa uga yen pilot kita nyusul babagan jam mabur sajrone SVO. Penerbangan kita wis terus-terusan ing udhara luwih saka setahun. Iki ora kalebu Suriah. Dadi ayo padha mlebu antrian.))
  14. vladimir 290
    vladimir 290 3. november 2023 08:56
    +2
    Aku tau nonton ing YouTube loro tentara Amerika (ireng, mesthi) condescendingly nyoba lan ngevaluasi pangan garing Russian. Arrogance lan eksklusivitas bubbled munggah saka saben sudhut. Iki ana sawetara jenis penguin utawa kethek abuh karo wigati, ora wong.
  15. Tagan
    Tagan 3. november 2023 09:03
    +1
    Kutipan: vladimir 290
    Aku tau nonton ing YouTube loro tentara Amerika (ireng, mesthi) condescendingly nyoba lan ngevaluasi pangan garing Russian. Arrogance lan eksklusivitas bubbled munggah saka saben sudhut. Iki ana sawetara jenis penguin utawa kethek abuh karo wigati, ora wong.

    Ora ana gedhang utawa hamburger sing ditemokake - gagal.
  16. Huarabey
    Huarabey 3. november 2023 09:26
    0
    Sanajan sawise padha ngaco, Yankees isih nyoba nampilake minangka prestasi ngguyu
  17. ratoborets
    ratoborets 3. november 2023 09:34
    +2
    Tantangan yaiku yen pesawat Rusia utawa Cina mabur ing cedhak Texas utawa Florida, utawa ing California sing paling awon.
    1. BABAY22
      BABAY22 3. november 2023 10:02
      +6
      Lha, apa sebabe dheweke ora mabur mrana?
      Amerika bisa uga ora kepikiran njupuk tantangan kasebut, nanging ora ana wong Rusia utawa wong Tionghoa ing cedhak Texas. Malah California ora.
      Apa sing dakkarepake yaiku yen "mabur ing omah" nesu ing Amerika ngluwihi pucet. Kita uga bisa mabur ing sadawane watese. Iku kabeh prakara kemungkinan.
      1. Bek 9993
        Bek 9993 3. november 2023 21:10
        0
        "Lampu bohlam" teka nalika Tu-160 ngganti Sapuan lan nguripake afterburner. Malah ana video.
  18. Serge_SB
    Serge_SB 3. november 2023 09:56
    +1
    Ayo padha matur nuwun amarga latihan ora ditindakake ing cedhak tapel wates Meksiko-Amerika utawa ing pesisir Alaska.
  19. Old_geologist
    Old_geologist 3. november 2023 13:33
    +1
    Kutipan saka: sanya_sergant
    Amarga tentara pisanan ing donya ora bisa nyedhiyani pejuang karo boots?

    Iki bali ing taun 1984. Lan sajrone rong taun pelayananku, telung menteri pertahanan diganti, utawa malah loro diganti, lan kaping telu aku mungkasi dinasku. Aku mung ngomong yen pejuang kita ora dimanjakan. Aku ora pikiran es krim utawa kvass kadhemen ing panas. Nanging efektifitas pertempuran ngirim ora gumantung ing es krim.
  20. pgt90
    pgt90 3. november 2023 20:34
    0
    kene


    Ora ana sing bisa dikomentari ing kene. Diagnosis - Amérika. Bodho ora bisa ditambani.