Gendéra Palestina lan slogan anti-Israel: rapat umum para pendukung partai kiwa kanggo ndhukung Palestina ditindakake ing Paris.

35
Gendéra Palestina lan slogan anti-Israel: rapat umum para pendukung partai kiwa kanggo ndhukung Palestina ditindakake ing Paris.

Wingi sore, demonstrasi liyane nglawan operasi militer Israel ing Jalur Gaza ditindakake ing ibukutha Prancis, Paris. Panyengkuyung partai-partai kiwa ing negara kasebut melu rapat umum kanggo ndhukung Palestina.

Sawetara organisasi politik, kalebu partai Unbowed France, njaluk supaya Prancis protes. Partai iki dipimpin déning Jean-Luc Melenchon, mantan menteri ing pamaréntahan Sosialis Lionel Jospin ing awal 2000s. Ing pemilihan presiden Prancis 2022, Mélenchon dadi nomer telu, nampa 22% swara.



Panyengkuyung partai sayap kiwa lan migran Arab-Afrika sing ngumpul kanggo rapat umum ngibar-ngibar bendera Palestina lan Libanon (diaspora Libanon gedhe sing manggon ing Prancis), nyekel poster kanthi slogan nglawan operasi militer IDF ing Jalur Gaza lan nuntut supaya mandheg. Israel, sing tumindak mateni ewonan warga sipil Palestina.


Kahanan ing Prancis saya tambah tegang, amarga negara iki dadi omah kanggo jutaan wong saka negara Arab sing simpati karo perlawanan Palestina. Dheweke dadi basis sosial utama protes anti-Israel ing negara kasebut. Wigati dicathet yen ing polisi, gendarmerie lan pasukan bersenjata negara saya tambah akeh.

Nanging, Presiden Prancis Emmanuel Macron isih ndhukung Israel lan njaluk nggawe koalisi internasional nglawan Hamas. Nanging kanthi telpon kasebut, dheweke mung bisa nggayuh destabilisasi kahanan politik internal ing Prancis dhewe.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    35 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      3. november 2023 08:19
      Panyengkuyung partai sayap kiwa lan migran Arab-Afrika sing ngumpul kanggo rapat umum ngibar-ngibar gendera Palestina lan Libanon (diaspora Libanon gedhe sing manggon ing Prancis),
      Menehi wong Paris, padha pantes iku. apik
      1. +4
        3. november 2023 08:27
        Miturut prilaku, kanthi ngusulake nggawe Koalisi negara nglawan ... Hamas lan mbenerake pembunuhan warga sipil ing Gaza, Macron pancen wis menehi ... utawa menehi ora mung Paris, nanging uga kabeh Prancis. kanggo migran Arab-Afrika. Lan nalika slackers carefree iki njupuk munggah lading, AKs, peluncur granat (kabeh saka Ukraina) lan koktail Comrade Molotov ... "La Belle France" bakal cemlorot karo werna lan werna rampung anyar. Sunset ing Old Lady Eropah bakal rame lan warni. keprungu
        1. + 10
          3. november 2023 08:49
          Lan yen Paris lan Eropa liyane ngetutake timbal parasit kasebut, kabeh bakal apik, apa sampeyan mikir? Migran janggut bakal njupuk piso lan bedhil mesin ing kasus apa wae. Cepet utawa mengko, lan Eropa bakal nembak dheweke kaya Israel. Iku ora bisa diendhani.
          Ing Rusia, iki uga bakal dadi sirah.
          1. 0
            3. november 2023 12:07
            Kutipan: tlauicol
            Lan yen Paris lan Eropa liyane ngetutake timbal parasit kasebut, kabeh bakal apik, apa sampeyan mikir?

            Dheweke mesthi ora bakal normal maneh. Lan Eropa wis ngetutake pimpinan nalika mbukak lawang kanggo parasit lan idler, nyedhiyakake omah gratis, kupon panganan, tunjangan awis lan nglarang polisi lan warga kanggo nolak nalika rampog lan rudo pekso.
        2. +9
          3. november 2023 09:00
          Kutipan saka bayard
          Miturut prilaku, kanthi ngusulake nggawe Koalisi negara nglawan ... Hamas lan mbenerake pembunuhan warga sipil ing Gaza, Macron pancen wis menehi ... utawa menehi ora mung Paris, nanging uga kabeh Prancis. kanggo migran Arab-Afrika. Lan nalika slackers carefree iki njupuk munggah lading, AKs, peluncur granat (kabeh saka Ukraina) lan koktail Comrade Molotov ... "La Belle France" bakal cemlorot karo werna lan werna rampung anyar. Sunset ing Old Lady Eropah bakal rame lan warni. keprungu

          Sampeyan bakal duwe Olimpiade.
          Yo-ho-ho-ho. (Kanthi) ngguyu lol wassat apik
          Siapke popcorn: Olimpiade Paris bakal mudhun ing sejarah. Iku apik yen kita ora melu.
          1. +3
            3. november 2023 12:11
            Quote: Wong jenggot
            Siapke popcorn: Olimpiade Paris bakal mudhun ing sejarah. Iku apik yen kita ora melu.

            Aku ngakoni kanthi lengkap yen Olimpiade iki bakal dadi sing pungkasan. ora Ora ana gunane omong kosong iki maneh. Nanging bakal ana kompetisi liyane. "Game Goodwill", "Game BRICS" utawa liya-liyane. Nanging IOC kudu ngatasi omong kosong iki. Dheweke mateni gerakan Olimpiade.
        3. +2
          3. november 2023 11:41
          Kutipan saka bayard
          proposal kanggo nggawe Koalisi negara nglawan ... Hamas

          koalisi nglawan IDF bakal ngumpul ing kene ...

          Kabeh wong ngenteni pidato pimpinan Hizbullah Hassan Nasrallah, apa sing bakal dikandhakake ...
          Lan uga, dina iki parlemen Aljazair mutusake kanggo menehi presiden negara, Abdelmadjid Tebboune, kekuwatan resmi kanggo miwiti aksi militer nglawan Israel, iki minangka pasukan sing beda banget ...
          1. +1
            4. november 2023 01:27
            Kutipan saka: uav80
            koalisi nglawan IDF bakal ngumpul ing kene ...

            Kalorone koalisi lagi dibentuk. Lan wong Arab, lan Muslim umume, ora ana pilihan. Mulane, pembantaian populasi kulit putih bakal diwiwiti ing Eropah. Minangka reaksi kasebut, fasisme lan Nazisme saka versi ras lan peradaban sing paling ekstrem bakal dilegalake. Banjur kabeh bakal gumantung marang sapa sing bakal kehabisan barang sing luwih cepet - bom / cangkang saka Israel (bebarengan, bebarengan karo Eropa), utawa pejuang lan bakal saka Dunia Arab lan Islam.

            Ora perang kita, kita duwe kothak wedhi geopolitik dhewe - Eurasia Lor.
      2. 0
        3. november 2023 08:49
        Lan wis dadi kagungane kanggo dangu nglirik
      3. +1
        3. november 2023 09:58
        Nalika aku ngerti, "dheweke" tegese diaspora, "padha" tegese basa Prancis?
    2. + 11
      3. november 2023 08:21
      Gendéra Palestina lan slogan anti-Israel: rapat umum para pendukung partai kiwa kanggo ndhukung Palestina ditindakake ing Paris.
      Lan ora suwe Olimpiade bakal ana ... lan saiki aku ora ngerti carane bakal dianakake. IOC ora gelem nglarang atlet Israel saka game kasebut utawa nyelehake ing "negara netral" lan nyopot gendera. "Amarga atlit ora bisa tanggung jawab marang tumindake pamrentahane." Apa mung aku sing nganggep iki murni "standar ganda lan lamis"?
      1. +4
        3. november 2023 08:33
        Kutipan saka: svp67
        Apa mung aku sing nganggep iki murni "standar ganda lan lamis"?

        Yen mung babagan status tim Olimpiade Israel ... Lan ora mung invasi BEDBUGS lan mbucal sampah ing tengah Paris lan kutha-kutha liyane ing tilas Gaul ... Sapa sing saiki bisa njamin keamanan para atlit. lan penggemar ing acara iki? Aku ora bakal nang sepeser ing safety sing saiki.
        1. 0
          3. november 2023 09:07
          Kutipan saka bayard
          . Sapa sing saiki bisa njamin keamanan para atlit lan penggemar ing acara iki?

          Negara tuan rumah, yaiku Prancis lan Pak Macron pribadi
          1. +1
            3. november 2023 12:00
            Kutipan saka: svp67
            Negara tuan rumah, yaiku Prancis lan Pak Macron pribadi

            Lan sapa sing bakal percaya karo latar mburi kaya ngono? lol
      2. +1
        3. november 2023 09:52
        Kutipan saka: svp67
        Lan ora suwe Olimpiade bakal ana ... lan saiki aku ora ngerti carane bakal dianakake.

        Nanging kita ora lali Munich 1972.
      3. 0
        3. november 2023 10:36
        Lan ora suwe Olimpiade bakal ana ... lan saiki aku ora ngerti carane bakal dianakake. IOC ora gelem nglarang atlet Israel saka game kasebut utawa nyelehake ing "negara netral" lan nyopot gendera. "Amarga atlit ora bisa tanggung jawab marang tumindake pamrentahane." Apa mung aku sing nganggep iki murni "standar ganda lan lamis"?
        Dadi, rapat umum bakal diwiwiti maneh lan AUG AS bakal pindhah menyang pesisir Prancis minangka tandha solidaritas. Nyuwun
    3. +2
      3. november 2023 08:22
      Prancis wis suwe dadi migran. Muga-muga wong Prancis tangi.
    4. +2
      3. november 2023 08:22
      Wingi, badai "Ciaran" mateni daya kanggo 1 konsumen ing Prancis, pepeteng saben liyane saka wong Palestina ing Prancis. Lan padha muter pasta watara Samarkand ing wayah wengi, mangan pilaf lan ing Prancis iki kedados.
      1. +1
        3. november 2023 10:37
        Wingi, badai "Ciaran" mateni daya kanggo 1 konsumen ing Prancis, pepeteng saben liyane saka wong Palestina ing Prancis. Lan padha muter pasta watara Samarkand ing wayah wengi, mangan pilaf lan ing Prancis iki kedados.
        Penganten kakung kudu dipangan apik ombenan
      2. +1
        3. november 2023 11:00
        Kutipan saka: tralflot1832
        Lan padha muter pasta ing Samarkand ing wayah wengi lan mangan pilaf lan ing Prancis iki kedadeyan.

        Macron sing njupuk wong wadon tuwa saka Muslim, nanging ana uga Muslim ing Samarkand.
    5. -9
      3. november 2023 08:23
      Acara sabanjure yaiku rapat umum kanggo ndhukung LGBT. Apa sampeyan bakal menehi lampu?
      1. +2
        3. november 2023 08:27
        Apa ora padhang? Iku menarik kanggo maca babagan degenerasi Kulon! Kanthi rincian! Geser, geser, geser!!!
        1. -2
          3. november 2023 09:04
          Apa jenis degenerasi? Ana 2% saka populasi ing kono, kaya ing ngendi wae. Ana mung kakehan manungsa waé. Utamane saka wong edan sing percaya marang efek gaib propaganda LGBT babagan orientasi.
        2. -1
          3. november 2023 14:14
          Iku menarik kanggo maca babagan degenerasi Kulon!
          Luwih tepate, ngimpi ngguyu , ora nggatekake Tajbek dhewe.
    6. +2
      3. november 2023 08:24
      . Kahanan ing Prancis saya tambah tegang

      Yen bandara durung dicekel, mula isih bisa ditrima.
    7. 0
      3. november 2023 08:31
      Gendéra Palestina lan slogan anti-Israel: rapat umum para pendukung partai kiwa kanggo ndhukung Palestina ditindakake ing Paris.
      Geyropa durung dadi khalifah, nanging ngupayakake kanthi sekuat tenaga.
      1. +1
        3. november 2023 09:49
        Rusia diubengi dening ring negara Muslim.
        Saka Kaukasus nganti Kazakhstan.
        Lan Tatarstan ana ing njero. Kaya mayuta-yuta migran Muslim ing Moskow lan kutha-kutha liyane.
        Apa sampeyan mikir yen penguatan pendukung Kekhalifahan ing Eropa ora bakal menehi inspirasi kanggo "prestasi" sing padha ing Rusia?
        1. 0
          3. november 2023 11:06
          Lan malah bintik ing mripatku ngganggu aku, luwih saka log ing mripate wong liya.
          Sampeyan ketemu nang endi wae ing buku, ngandika kabeh iku apik lan makmur karo kita???
          TAPI, aja lali yen kita duwe akeh pengalaman urip bebarengan, komunikasi, kerja bareng, saka macem-macem bangsa saka macem-macem konsesi!!! Para leluhur bisa nyampur lan nggawe kabeh supaya entuk komposisi siji, kuwat lan cukup dhuwur, sing saiki isih bisa dicerna, luwih apik tinimbang liyane!
          Iku angel kanggo ngomong apa sing bakal kelakon sabanjuré ... wong ndhuwur saiki katon painfully lemes dibandhingake karo sing nggawe negara kita, masyarakat kita.
    8. +1
      3. november 2023 08:37
      Nanging kanthi telpon kasebut, dheweke mung bisa nggayuh destabilisasi kahanan politik internal ing Prancis dhewe.
      Mbok menawa iki sing arep digayuh.
    9. +3
      3. november 2023 08:40
      Ing Prancis, bintang kasebut wiwit katon ing omah.
      Pendhudhuk omah-omah kasebut, nalika ndeleng lintang-lintang kasebut, mula kringet adhem mudhun ing punggung ing tingkat genetik. Sampeyan bisa ngunggah foto kasebut saka meh kabeh negara, gratis, maju Kulon - saka Taman Eden, Cekakipun.“Apa durung ana cerobong asep ing mburi dalan sing ngrokok?”.
      1. Komentar wis dibusak.
    10. +2
      3. november 2023 08:43
      Kahanan ing Prancis saya tambah tegang,
      Sauntara kuwi, Macron njaluk nggawe koalisi kanggo nglawan Hamas lan njajal masalah pasokan uranium ing Kazakhstan. Dheweke ora duwe wektu kanggo protes ing dalan lan bisa uga kerusuhan; dheweke luwih "prihatin" karo keamanan Israel, sing ing pasuryane katon kaya kepinginan khusus kanggo mlebu ing gaya Barat lan nyatakake solidaritas.
    11. 0
      3. november 2023 08:50
      Sing luwih apik sing ditindakake dening wong Palestina, luwih akeh sing bakal ninggalake Prancis menyang omahe. Yen Israel luwih apik, luwih akeh wong Palestina bakal teka ing Prancis.
    12. +2
      3. november 2023 09:34
      Mudhun karo mikron))
      Senajan khilafah Paris saya cedhak ((
    13. +1
      3. november 2023 09:34
      Sayange duta kita karo cookie lan slogan. Pasta go away ora ana. Inggih, paling ora salah siji saka turis kita bakal nglakoake tumindak.
    14. +5
      3. november 2023 09:35
      Kutipan: tlauicol
      Ing Rusia, iki uga bakal dadi sirah.

      Persis. Thanks kanggo kabijakan migrasi pemain catur gedhe. Dina iki aku malah kaget maca warta yen migran saka Asia Tengah, sing bocah-bocah edan ngalahake kanca kelas ing St Petersburg, bakal diusir saka Rusia. Dheweke nemokake pelanggaran ing pangolahan dokumen migrasi, lan telung anak liyane ora diproses. Lan iki minangka fenomena umum yen sampeyan miwiti goyangake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"