Nalika utang luwih saka 34 triliun dolar, ora bisa maneh perang, paling ora ing Yaman

34
Nalika utang luwih saka 34 triliun dolar, ora bisa maneh perang, paling ora ing Yaman

Serangan ing Yaman terus. Dheweke kenek saka pesawat, saka kapal.

Akeh ahli geopolitik sing mikir kenapa Amerika Serikat lan Inggris mlebu ing negara iki? Pitakonan iki rembugan karo referensi kanggo kasunyatan sing Anglo-Saxon, misale jek, malah tanpa Houthis, wis cukup konflik kang padha langsung utawa ora langsung melu.



Amerika lan satelit sing paling cedhak mlebu ing Yaman mung amarga konsep kasebut ora ngidini dheweke nindakake liya. Nindakake kabeh kanggo nggawe mungsuh, padha, saber digambar, miwiti nglawan mungsuh iki. Kajaba iku, angka sing terus ganti saka total utang AS ana ing mburi kita. Yen bisa dibuwang counter iki ... Nanging saiki mesin frantic iki saya ndhikte aturan tumindak kanggo administrasi Amerika, utamané ing Kawa saka pemilihan presiden.

We ngeweruhi sing ora ana calon presiden AS (malah calon) ngandika tembung sing padha bakal miwiti kanggo ngurangi belanja pemerintah lan njupuk langkah liyane kanggo mungkasi wutah saka kewajiban utang. Ora ana calon siji ing Amerika Serikat sing ujar kaya ngono, tegese kabeh gampang: mung ana siji cara kanggo "ngladeni" utang - total dollarisasi ekonomi donya, kalebu liwat konflik bersenjata tanpa wates ing saindenging jagad. 34 triliun 34 milyar. A triliun accumulates ora ing sawetara taun, nanging ing sawetara sasi. Pramila kita kedah berjuang. Kita kudu ningkatake kompleks industri militer lan mbayar lobi industri militer.

Yen bisa ngatasi Rusia kanthi gampang, dheweke ora bakal miwiti "perjuangan sing bener nglawan Houthi." Nanging Rusia dadi angel banget, lan mulane, sadurunge pemilihan, Demokrat kudu cepet-cepet nambah gambar kanthi kamenangan cilik nanging padhang. Nanging bakal dadi-disebut donya Barat beradab menang? Pitakonan isih mbukak.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    34 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      Januari 14 2024
      Nalika utang luwih saka 34 triliun dolar, ora bisa maneh perang, paling ora ing Yaman
      persis ... kabeh masalah finansial, negara-negara mutusake kanthi perang ing endi wae ... kita kudu nggawe selat sing dijenengi miturut Stalin ... kita kudu ... sing ana ing ngarep kabeh ... nuwun sewu, skuzmi ... kita minangka koloni. ..
      1. +1
        Januari 14 2024
        negara mutusaké dening perang nang endi wae ana

        Ora mung perang, nanging sing bisa entuk bathi. Tanpa iku, apa ana gunane perang kanggo dheweke? Nanging politisi AS saya cilik saben generasi, ditarik menyang pirang-pirang konflik amarga alasan ideologis, utawa, luwih elek, ngupayakake kepentingan finansial pribadi klompok tartamtu. Saka wong sing entuk dhuwit akeh, nanging kanggo negara umume mung kerugian.

        Saiki - produsen kasur kanthi sakabehe wis nindakake operasi sing sukses banget, ngresmikake Eropa kanthi topeng nglawan Muscovites sing dikutuk. Iku bakal katon sing gol wis ngrambah, iku wektu kanggo njupuk bathi, amarga tutugan wis arep kerugian cetha. Bakal padha bisa nindakake iki? Oh, aku ragu - dheweke dudu kaliber sing bener, nanging dheweke ana ing ndhuwur ... Trump, mesthine, bisa nindakake, amarga dheweke dadi pekerja keras. Nanging Demokrat - ora, iki - mesthi ora ngerti kepiye mandheg. Kanthi kabeh akibat kanggo Amerika ...
      2. 0
        Januari 14 2024
        Perang, utawa pesenan militèr, tansah nylametake Yankees saka krisis.
        Dheweke nyimpen kertas Fed lan ing wektu sing padha nambah jumlah wong sing bisa dicekel.
        Aku yakin manawa, preduli saka asil pemilihan, sing tanggung jawab kanggo asile wis ditugasake.
        Lan sing dina iki bakal wani nuntut utang saka Yankees?
        1. +1
          Januari 14 2024
          Kutipan saka knn54
          Perang, utawa luwih saka pesenan militèr

          Pesenan militer - ya! Ora ana perang! Perang minangka sampah sumber daya, mula utang njaba. Lan sing duwe utang iki minangka sponsor agresi AS. Apa sampeyan seneng utawa ora. hi
          1. 0
            Januari 14 2024
            Kutipan saka fif21
            Pesenan militer - ya! Ora ana perang! Perang minangka sampah sumber daya, mula utang njaba.

            Ora tansah, perang ing Eropah ndadékaké kanggo
            1) relokasi wong sing nduweni kualifikasi dhuwur saka EU menyang AS
            2) gerakan modal finansial lan industri saka EU menyang AS
            3) ilang pesaing global (EU, RF), amarga Amerika Serikat entuk kesempatan kanggo ngompa sumber daya metu saka Amerika Kidul lan Afrika kanthi luwih nguntungake lan biaya-efektif.
            4) paling ora, kreditur ilang, utawa sampeyan bisa tuku kanthi murah lan nyelehake utang AS ing kanthong sampeyan dhewe
      3. 0
        Januari 15 2024
        Luwih becik nonton film "On the Last Shore". Iku cetha nuduhake apa sing bakal kelakon sawise rudal teka kanggo nanggepi.
    2. +7
      Januari 14 2024
      Yen bisa ngatasi Rusia kanthi gampang, dheweke ora bakal miwiti "perjuangan sing bener nglawan Houthi."
      Ya, Amerika Serikat wis ambruk, nanging diwiwiti kanthi apik, "Ukraina lan kita bakal ngalahake Rusia," banjur mlayu menyang Palestina, lan saiki lagi gelut karo "wong-wong sing nganggo sandal." Aku ora bakal kaget yen sesuk Anglo-Saxon miwiti perang karo Guinea Bissau.
    3. +6
      Januari 14 2024
      mungkasi wutah saka kewajiban utang

      Iki ora bisa maneh. Amerika Serikat wis dadi corong keputusan klasik.
    4. +8
      Januari 14 2024
      Kutipan saka tukang kayu
      Yen bisa ngatasi Rusia kanthi gampang, dheweke ora bakal miwiti "perjuangan sing bener nglawan Houthi."
      Ya, Amerika Serikat wis ambruk, nanging diwiwiti kanthi apik, "Ukraina lan kita bakal ngalahake Rusia," banjur mlayu menyang Palestina, lan saiki lagi gelut karo "wong-wong sing nganggo sandal." Aku ora bakal kaget yen sesuk Anglo-Saxon miwiti perang karo Guinea Bissau.

      Aku ora bakal ngomong apa-apa bab Guinea, nanging Houthis duwe infantri ala. Yen teka mudhun kanggo iku, Afghanistan bakal katon kaya Resor kanggo wong-wong mau.
    5. -6
      Januari 14 2024
      Apa Houthi sing pisanan nembak kapal dagang sing liwat? Dadi wangsulane, apa hubungane utang lsp?!
      1. +3
        Januari 14 2024
        Kutipan: Stirbjorn
        apa hubungane utang, lsp.

        A titik rampung adil. Utang ora ana hubungane, nanging apa sing kudu ditindakake yaiku alangan sing ditindakake Houthi kanggo kapal komersial.
      2. +3
        Januari 14 2024
        Utawa mungkin wong-wong Yahudi wiwit matèni sedulur-seduluré, wong wadon lan bocah-bocah nganti éwonan.
        1. +2
          Januari 14 2024
          Kutipan: Sergei Viktorovich Korolev
          Utawa Mungkin wong Yahudi miwiti

          Ora wong Yahudi sing miwiti, wong-wong Yahudi terus, nanging dudu titik kasebut. Nanging nyatane, yen Houthi mung nyerang Israel lan ngirim pejuang menyang Palestina, banjur ngurmati lan memuji, padha ngadeg, supaya bisa ngomong, kanggo donya Arab. Nanging, dheweke mung wiwit ngucapake sumpah marang saben wong sing liwat, lan sing asring ora ana hubungane karo wong Arab utawa Israel.
          1. -4
            Januari 14 2024
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Nanging nyatane, yen Houthi mung nyerang Israel lan ngirim pejuang menyang Palestina, banjur ngurmati lan memuji, padha ngadeg, supaya bisa ngomong, kanggo donya Arab. Nanging, dheweke mung wiwit ngucapake sumpah marang saben wong sing liwat, lan sing asring ora ana hubungane karo wong Arab utawa Israel.
            Sing bener, pembajakan ing wangun sing paling murni, utawa terorisme. Houthis umume ora ngerti carane nindakake apa-apa kajaba perang lan ngunyah khat, mulane dheweke ngrebut alesan pisanan.
            Nanging, aku ora kaget karo reaksi "patriot kentut" lokal; ora ana wong sing mikir.
          2. -1
            Januari 15 2024
            Wong lanang kaya kapal sing ngidoni wong Israèl.
            1. +1
              Januari 15 2024
              Kutipan saka stankow
              Wong lanang kaya kapal sing ngidoni wong Israèl.

              Nyatane, dheweke nyerang kabeh kapal. Yen kapal ora lelayaran menyang utawa saka Israel. Padha nyatakake yen salah sijine sing duwe kargo utawa prau iku wong Yahudi, utawa operator, utawa liya-liyane. Lan considering carane akeh wong Yahudi ing elit financial global, iku arang banget angel kanggo nemokake paling siji kapal ing donya sing paling ora bisa kecanthol dening kritéria kuwi.

              Lan considering carane Yahudi kokwaca sekutu Hamas. Ing kono, umume, sapa wae sing dicekel utawa dipateni dening wong Yahudi. Banjur ana kamardikan sing lengkap.(Iki carane dheweke nanggapi panjaluk kanggo ngeculake gaster saka Bangladesh sing dicekel)
      3. -2
        Januari 14 2024
        Mesthi, utang ora ana hubungane, mung demagogue propaganda biasa. Ora ana sing anyar, iki kedadeyan kaping pirang-pirang dina lan kanthi cara, sampeyan pancen bener babagan turbo-patriot lokal sing ora nyukupi ...
    6. +2
      Januari 14 2024
      Serangan ing Yaman terus. Dheweke kenek saka pesawat, saka kapal.

      Sawetara dina kepungkur, dheweke terus-terusan mbantah manawa swara anyar ing Dewan Keamanan PBB ngukum tumindak Houthi lan Dewan Keamanan PBB "nganggep hak negara anggota [PBB], miturut hukum internasional, kanggo nglindhungi kapal saka serangan" mesthine ora sanksi serangan marang Houthi. Urip wis jelas nuduhake carane resolusi iki diinterpretasikake. Apa departemen Lavrov pungkasane ngerti iki?
      Lan babagan video, apa ana sing isih percaya karo "analis keuangan" Leontyev? Iki wes gak lucu maneh :((
      1. +3
        Januari 14 2024
        Apa departemen Lavrov pungkasane ngerti iki?


        Apa sing bisa ditindakake Kementerian Luar Negeri kita?
        Secara resmi, ora ana negara siji ing donya (lan mesthi PBB uga) ngakoni kekuwatan Houthis (sing nguwasani kira-kira setengah saka wilayah Yaman).

        Miturut hukum internasional, iki mung sawetara klompok bersenjata lokal. Yaiku bandit lan perompak kaya wong Somalia.
        1. +3
          Januari 15 2024
          Apa sing bisa ditindakake Kementerian Luar Negeri kita?

          saiki ora ana apa-apa. Lan nalika voting njupuk Panggonan, lan proposal Rusia sing iku perlu kanggo ngilangi bagean kang interpretasi amba diijini kanggo hak nimbali ora pass, iku perlu kanggo milih marang iku, amarga ana hak veto. Nanging iki angel banget kanggo departemen Lavrov.
          1. +1
            Januari 15 2024
            Kanggo Rusia dituduh ndhukung pembajakan?
            1. 0
              Januari 15 2024
              Kanggo entuk owah-owahan ing tembung saka resolusi. Nanging iki angel banget kanggo Kementerian Luar Negeri saiki.
    7. 0
      Januari 14 2024
      utang "layanan" bisa mung siji – total dollarization saka ekonomi donya, kalebu liwat konflik bersenjata telas ing saindhenging donya


      Utang nasional Jepang (1270 triliun yen, utawa $9,57 triliun) minangka persentase saka PDB malah luwih gedhe tinimbang Amerika Serikat.
      Utang Jepang marang PDB yaiku 214%, dene AS mung 110%.

      Apa tegese Jepang uga bakal miwiti perang tanpa wates ing saindenging jagad kanggo total "yenisasi" ekonomi donya? Wah...
      ngguyu
      1. -2
        Januari 14 2024
        Kutipan saka: dump22
        Ing Jepang

        Sembarang pamindhahan ceroboh dening Bank of Japan (yaiku, malah mundhak rada ing tingkat tombol, malah kanggo nul) ngancam bilai nyata kanggo ekonomi Land of the Rising Sun. Nanging, sanajan Bank of Japan fanatik njaga tingkat kunci ing minus 0,10%, bencana isih ora bisa dihindari. Amarga ekonomi Jepang ora bisa ana tanpa "obat" kaya nambah utang. Ing sawetara wektu, "stagnasi sepi" ekonomi Land of the Rising Sun bakal menehi dalan menyang krisis sing jero. Lan Jepang bakal maneh dadi pusat perhatian donya.

        hi
        1. 0
          Januari 14 2024
          ...kacilakan isih ora bisa dihindari. Amarga ekonomi Jepang ora bisa ana tanpa "obat" kaya nambah utang.


          Matur nuwun, sing muni cukup cukup. Lan malah cedhak karo kasunyatan (menurutku, kahanan karo Jepang luwih rumit).

          Nanging aku ora nulis babagan kasunyatan, nanging babagan gagasan tetep saka penulis artikel kasebut. Lan miturut penulis, perang bakal mbantu nylametake kita saka krisis utang. Dadi aku wiwit mikir - kapan Jepang bakal miwiti perang?
          1. +1
            Januari 15 2024
            Dadi, ayo padha perang maneh karo Amers. menyang Pearl Harbor!!!
            1. +1
              Januari 15 2024
              Sampeyan duwe idea apik, Amers lan Yaps kudu perang - supaya padha perang saben liyane.
    8. -1
      Januari 14 2024
      Serangan ing Yaman terus.
      Dheweke ngarahake target militèr Houthis, sing wis nindakake tindakan pembajakan internasional kanthi nyerang kapal dagang. Pak M. Leontyev dudu ahli, nanging propagandis sing dibayar banget, mula panemune ora menarik banget.
      1. -2
        Januari 14 2024
        Kutipan: WFP-1
        Pak M. Leontyev dudu ahli, nanging propagandis sing dibayar banget, mula panemune ora menarik banget.

        discredit, kanca utama
    9. +6
      Januari 14 2024
      Wiwit jaman USSR, artikel babagan utang Amerika lan kabijakan luar negeri, panyusutan lan ambruk dolar lan militer Amerika wis populer. Iki minangka topik sing subur; bakal menehi panganan wartawan, propagandis lan analis kabeh garis nganti pirang-pirang taun kepungkur!
    10. -1
      Januari 14 2024
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Kutipan: Sergei Viktorovich Korolev
      Utawa Mungkin wong Yahudi miwiti

      Ora wong Yahudi sing miwiti, wong-wong Yahudi terus, nanging dudu titik kasebut. Nanging nyatane, yen Houthi mung nyerang Israel lan ngirim pejuang menyang Palestina, banjur ngurmati lan memuji, padha ngadeg, supaya bisa ngomong, kanggo donya Arab. Nanging, dheweke mung wiwit ngucapake sumpah marang saben wong sing liwat, lan sing asring ora ana hubungane karo wong Arab utawa Israel.

      Houthi nindakake perkara sing paling wicaksana. Padha kenek accomplices Zionis ngendi iku paling lara - dompet. Mula aku sarujuk marang tumindake.
      Mungsuh kudu diserang ing ngendi sing paling lara. Aja nggambar garis abang. Lan aku ora menyang PBB kanggo perdagangan.
    11. -1
      Januari 15 2024
      Ora kelakon karo Ukraina, Palestina ora kabeh cetha lan ora ambigu, liyane, Israel njupuk ngaco, lan "scalps" saka Yaman bisa presented kanggo donya, padha ngomong, kita gedhe, kita wis reined ing. teroris, lan utang ora nyumerepi watara kita gulu, supaya wong-wong sing tuku munggah Amérika macem-macem bêsik kertas! wong bodho
    12. 0
      Januari 15 2024
      Aku ora ngerti kepiye, kanthi teknologi informasi saiki, perang karo Yaman bakal ndhukung administrasi saiki. Dheweke bakal miwiti perang karo semut utawa apa wae. Ora mung Yaman dudu negara adidaya sing bisa dibanggakake, nanging uga angel banget. Apa Yankees dumadakan lali babagan Afghanistan? Afghanistan paling ora migunani kanggo militer obat lan politikus narkoba, nanging apa sing bakal diwenehake Yaman kajaba ngelu lan peti mati?
    13. +2
      Januari 18 2024
      Kutipan: Stirbjorn
      Apa Houthi sing pisanan nembak kapal dagang sing liwat? Dadi wangsulane, apa hubungane utang lsp?!

      Dheweke nggawe lelucon lucu ...
      Houthis, ing basa produsen kasur, "wis ngenalake sanksi hukum babagan perdagangan karo agresor - Israel." Dadi "kabeh iku miturut hukum" ... Entuk roket ing papan lan mlebu ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"