Logistik militer Angkatan Bersenjata Rusia mbutuhake modernisasi

83
Logistik militer Angkatan Bersenjata Rusia mbutuhake modernisasiPlatform standar, wadhah kargo, gripper khusus kanggo loading cepet lan aman saka kendaraan, lan kabin wojo ing sasis mati-dalan - kabeh iki bisa diprodhuksi dening industri domestik, nanging ora diprodhuksi.

Salah sawijining masalah sing katon jelas nalika Distrik Militer Lor yaiku kahanan logistik ing Angkatan Bersenjata RF, utamane karo logistik amunisi kanggo artileri.

Publikasi Barat nulis manawa kemampuan transportasi Angkatan Bersenjata RF ora cukup sanajan sadurunge Distrik Militer Lor; minangka conto, kita bisa ngelingi artikel dening Letnan Kolonel Angkatan Darat AS Alex Vershinin. Feeding Bear: Deleng luwih cedhak ing Logistik Tentara Rusia lan Fait Accompli



Nanging Vershinin ngandelake armada truk sing ora cukup, dene masalah logistik Angkatan Bersenjata Rusia ngluwihi jumlah rolling stock lan pembalap. Nyatane, organisasi transportasi ing Tentara kita ora adoh saka patang puluhan abad pungkasan.

Gambar iki bisa dideleng ing tentara apa wae ing donya, nanging ing negara kita meh kabeh dibangun kanthi pendekatan iki. Foto dening Vesti-Yamal.

Ing Tentara kita, nganti saiki, transportasi kargo nduweni fitur karakteristik ing ngisor iki:

- re-grading pancet ing warehouses, loro pangan, bahan bakar lan lubricants lan RAV (iki kok kumulatif bisa diajukake tinimbang PF, etc., lan iki ora soko metu saka biasa);

- loading lan unloading manual dening personel;

- banget kurang, lan paling asring ora ana, mekanisasi operasi bongkar muat;

- nggunakake kargo kontaner tanpa palet;

- ora bisa nggunakake transportasi wadhah lan ora nggunakake wadhah;

- ngatur panyimpenan barang ing gudang kanthi tingkat sentralisasi sing beda-beda, asring cukup gedhe, dumunung puluhan kilometer saka garis kontak pertempuran (LCC).

Ukuran gudang, jumlah personel sing dibutuhake kanggo operasi bongkar muat lan gerakan truk menehi intelijen mungsuh lokasi gudang kasebut, lan kanthi munculé M142 HIMARS MLRS ing Angkatan Bersenjata Ukraina, serangan presisi dhuwur. enggal-enggal ditindakake ing gudang amunisi artileri.

Asil kasebut yaiku "paceklik cangkang" sing misuwur ing taun 2022, sanajan ora mung masalah serangan ...

Pendekatan Rusia ndadekake nyuplai pasukan ing garis ngarep angel banget. Ngundhuh kendharaan mung mbutuhake massa prajurit lan luwih saka sepuluh menit, utawa, kanthi jumlah personel sing sithik, wektu parkir sing dawa sepuluh menit; lack saka cara kanggo ngatur cadangan gedhe ndadekake sentralisasi ora bisa dihindari, lan sing terakhir - serangan mungsuh ing warehouses.

Nyamar lan nyebarake stok gudang ngrampungake masalah mung sebagian. Ing ngisor iki, foto satelit sing dijupuk dening satelit pengintaian radar Amerika, nuduhake manawa jejak samar ing lemah dideteksi saka orbit Bumi sing kurang, lan yen ana gudang ing sak panggonan utawa liyane, contone, amunisi, jejak kasebut bakal katon luwih apik, lan iku ora bakal bisa kanggo njaluk nyisihaken saka wong-wong mau.

Foto: “Ravil”/aftershock.news

Ing wayahe, masalah sentralisasi sebagian wis ditanggulangi - paling ora, gudang wis wiwit dibubarake lan dipindhah luwih saka LBS (sing, yen mungsuh duwe misil kanthi jarak atusan kilometer, isih ora njamin apa-apa). . Nanging mung sebagian, tentara durung bisa nyiyapake pasokan sing dipercaya tanpa gudang target, lan masalah sing ana ing medan perang durung ilang.

Masalah mekanisasi tingkat rendah durung ditanggulangi, sanajan conto individu saka sawetara jinis peralatan (contone, truk kanthi instalasi manipulator crane) wis dikembangake lan ditampa kanggo nyuplai pasukan, nanging ana sawetara banget; isih adhedhasar loading lan unloading manual, asring ing kahanan kekurangan personel.

Tentara ora ngerti cara nggarap transportasi kontainer, uga ora ngerti carane nggunakake palet kanthi bener; ing dasare kabeh diangkut ing wadhah - ing kothak, tong, lsp.

Sampeyan uga kudu nyatet sing Staff mburi ora duwe cara modern lan pribadi kanggo ngatur gerakan saka Penyetor, kang ndadekake pangiriman wektu-akeh, lan ora bisa kanggo pasukan kanggo nampa kabeh sing perlu ing wektu ing jumlah sing dijaluk.

Masalah khusus pungkasan saka Distrik Militer Lor yaiku kekurangan personel - ora ana prajurit sing cukup saka kabeh spesialisasi, lan iki uga ditrapake kanggo pembalap. Ing sisih liya, saben wong sing numpak mobil iku minus siji infantri, sing kekurangan paling akeh amarga alasan sing jelas.

Mangkono, saliyane kanggo masalah ing ndhuwur, ana liyane - karo dikarepake dhuwur kanggo pasukan kanggo transportasi, iku perlu kanggo ngurangi jumlah personel melu ing.

Ing kene aku bakal langsung takon: apa bisa ngganti logistik kanthi radikal? Apa ana cara kanggo nambah efektifitas kanthi radikal kaping pirang-pirang lan apa sing dibutuhake kanggo iki? Tinimbang nyoba entuk owah-owahan apa wae kanthi nggunakake alat / kruk kanggo entuk asil sing cilik nanging cepet?

Artikel bakal njawab pitakonan iki.

Logistik garis ngarep kudu diwenehi perhatian khusus, yaiku, transportasi sing cedhak karo garis kontak pertempuran, kalebu pangiriman amunisi menyang garis ngarep lan ngilangi wong sing tatu saka iku.

Ora bisa dikandhakake manawa komando pasukan Rusia ora nindakake apa-apa ing arah iki, nanging langkah-langkah sing ditindakake kanggo nambah kahanan, sanajan saiki, meh rong taun sawise mlebu Rusia menyang Distrik Militer Lor, ora cukup.

Iku ndadekake pangertèn kanggo dhaptar sedhela langkah-langkah sing bakal nambah kahanan, loro organisasi lan murni teknis.

Manajemen logistik lan transportasi kontainer


Keuntungan sing diwenehake dening introduksi pengiriman kontaner diterangake kanthi ringkes nanging jelas ing kene.

Ing hubungane karo Distrik Militer Lor ing Ukraina, introduksi transportasi kontainer sing ditargetake uga bisa nggampangake pangiriman bantuan kamanungsan sukarelawan - ing sawetara kasus (iki ora mesthi dianjurake, nanging kadhangkala perlu), "bantuan kamanungsan" bisa kalebu ing kargo gabungan dikirim menyang unit utawa unit militèr tartamtu , malih, njupuk saka kargo lan loading menyang wadhah bisa rampung malah ing Sakhalin, sawise kang mung diangkut menyang panggonan.

Kesulitan ngenalake transportasi kontainer menyang tentara yaiku:

- keengganan administratif tentara mburi kanggo nggunakake jinis transportasi iki kanthi massive lan akeh;

- kurang pengalaman, personel lan piranti lunak kanggo introduksi massa transportasi kasebut;

- lack saka sistem sirkulasi wadhah (padha wadhah bali);

- lack saka peralatan loading lan unloading perlu.

Sepisanan, introduksi transportasi wadhah ing antarane pasukan bakal mbutuhake karya organisasi sing akeh, nanging nyatane iki ora kabeh bener.

Wiwit pungkasan taun 2010-an, kabeh kompetensi sing dibutuhake wis dikembangake lan digunakake dening "putri" Kementrian Pertahanan. "Oboronlogistik". Kene iku worth kang lagi nyimak pengalaman pribadi penulis - ing prakara transportasi internasional, iku karyawan Oboronlogistics sing ing siji wektu nuduhake tingkat paling dhuwur saka karya, ing comparison karo operator liyane ing pasar.

"Oboronlogistics" digawe ing siji wektu utamané kanggo nyuplai tentara Siria, lan banjur klompok pasukan kita ing negara iki. Struktur iki digawe ing sangisore patronase DTO - Departemen Dhukungan Transportasi Departemen Pertahanan. Wiwitane, ATO gagal nyuplai Suriah, lan Angkatan Laut kudu melu; wektu iki ditulis kanthi apik ing artikel kasebut. "Angkatan Laut Rusia nglawan AS lan Kulon. Conto saka operasi anyar", lan transportasi penerbangan VKS, sing nyebabake karusakan gedhe, sing kasebut sedhela kene ing artikel iki.

Nanging mengko kahanan kasebut didandani, lan saiki Oboronlogistics sing nangani meh kabeh volume transportasi, kajaba sing penting. Kajaba iku, jinis transportasi "sanksi", kayata jalur feri karo wilayah Kaliningrad, umpamane, ditugasake kanggo struktur iki.

Struktur iki nduweni potensi personel sing cukup kanggo Kementerian Pertahanan kanggo ngatur maneh logistik mburi ing Angkatan Bersenjata, lan kasunyatan sing meh rong taun sawisé wiwitan SVO iki durung rampung, ora ana panjelasan sing rasional. Sakabehe.

Nanging, luwih umum kanggo Kementerian Pertahanan tinimbang kajaba.

Ngatasi masalah saka sisih organisasi bakal ngidini sampeyan nggawe pesenan kanggo kabeh peralatan sing dibutuhake, lan ing kene sampeyan bisa ngerteni apa sing kudu diangkut kontaner.

A sethitik babagan kapal kontainer lan loading lan unloading operasi


Cara tradisional, Tentara Rusia wis gravitated lan gravitates menyang transportasi ril, nanging jinis transportasi iki, saged kanggo mesthekake transportasi cepet saka massa gedhe saka pasukan utawa volume kargo ing lemah, iku ala ing kabeh babagan liyane - syarat perang modern. mbutuhake kemampuan logistik sing fleksibel, saengga ora bisa disedhiyakake dening ril, dalan, uga ora mungkin kanggo nindakake operasi militer kanthi sambungan sing ketat karo ril.

Sing nggumunake, ing ekonomi domestik, transportasi sepur wis suwe diganti kanthi transportasi dalan.

Kabeh logistik Angkatan Bersenjata Ukraina dibangun ing mobil - lan saiki kita ngalami efektifitas kasebut.

NATO lan Amerika Serikat uga adhedhasar logistik ing transportasi dalan, yaiku, pengalamane ngomong babagan perkara sing padha.

Kebutuhan kanggo nransfer bagean transportasi sing penting menyang transportasi motor ndadekake wadhah segara 20 kaki minangka jinis wadhah utama ing militer. Wadhah kanthi ukuran iki bisa dipasang ing kendaraan siji, dene wadhah 40 kaki mbutuhake kendaraan traktor-trailer.

Sing terakhir ora kalebu panggunaan piranti sing ngemot dhewe lan mbutuhake wadhah utawa crane truk, utawa malah mesin khusus - stacker jangkauan - kanggo mbusak wadhah kasebut.

Maneh, ing sawetara kasus, kontainer gedhe lan reachstackers bakal dibutuhake, nanging iki mung ana ing mburi jero, nalika nyedhaki zona pertempuran, wadhah kasebut kudu "nyusut".

Ing sawetara kasus, wadhah 5-kaki uga bakal nemokake panggunaane. Nanging dhasar bakal dadi wadhah 20 kaki ing versi ndhuwur sing ditutup (ana wadhah ndhuwur mbukak - ndhuwur mbukak, lan platform tanpa tembok - rak datar).

Ing wektu sing padha, kita kudu ora lali manawa faktor wangun wadhah bisa ngemot kontaner lan peralatan akeh, yaiku, iki minangka standar universal.



Conto beban standar sing kompatibel karo wadhah 20ft

Sing paling penting yaiku nalika ngalih menyang faktor wujud kasebut, bisa nggawe kendaraan transportasi universal sing bisa nindakake bagean penting saka tugas logistik.

Conto teknologi kasebut yaiku sistem Beban Pallet Amerika - PLS, standar tentara Amerika wiwit taun 1993.

Kendaraan self-loader khusus (ing sektor sipil, peralatan kasebut diarani "multilift" utawa "hook loader") duwe set grippers lan platform transportasi sing ngidini sampeyan ngisi kontaner 20-kaki lan kargo apa wae. diamanake ing palet standar (pallet - pallet, mula jenenge sistem kasebut), ndeleng ilustrasi.




Lan kauntungan saka mesin kasebut langsung ketok - mung mbuwang wadhah ing titik unloading, njupuk sing kosong lan ninggalake - ora ana akeh prajurit sing nggawa kothak ing tangane ing cedhak truk sing ngadeg. Ora ana prajurit sing akeh banget, sanajan wadhah kasebut dibongkar.

Gumantung saka kapasitas beban lemah ing situs unloading, salah siji forklift biasa utawa versi khusus saka forklift kabeh terrain digunakake.

Alami, kabeh kargo ing wadhah dikemas ing palet sing bisa diangkat nganggo forklift.

Bubar, sing diarani loader teleskopik wis dadi populer - mesin sing "garpu" dipasang ing boom teleskopik. Kauntungane yaiku bisa ngemot palet kanthi dhuwur, sing ngidini, ing antarane, kanggo nglengkapi titik unloading ing bolongan jero utawa struktur lemah lan narik palet menyang tingkat lemah tanpa crane. Ing sawetara kasus, mesin iki uga ngganti loader konvensional.

Pemuat teleskopik Amerika, sing padha bisa dideleng ing latar mburi, kanthi boom mundhak. NATO duwe opsi lan kendaraan lapis baja sing bisa mlebu ing wadhah lan diangkut ing kono.

Pallet karo kargo bisa diselehake ing truk biasa sing dilengkapi crane lan mung banjur dikirim menyang garis ngarep.

Nanging lalu lintas wadhah murni uga kudu dikarepake lan ditrapake kanggo nyuplai pasukan ing LBS. Ayo menehi conto rantai pasokan kasebut.

Ing gudang brigade, kargo kanggo unit kasebut dibentuk, umpamane, menyang wadhah sing bisa dibuwang kanthi awak 6 meter kubik. Ing "titik aman kondisi" sing paling cedhak karo LBS (ora ana liyane), ing jarak 1-2,5 km saka posisi, ing wektu sing disetel, wadhah kasebut dicelupake sajrone 2 menit, disamarake karo kit kamuflase terpadu kanggo 5 menit. Pranyata dadi gudang sementara.

Mobil dikirim kanggo loading sabanjuré utawa njupuk awak wadhah liyane wis diproses (loading kang njupuk 2 menit dening kru saka wong loro).

Wadhah kasebut "diproses": dibongkar dening unit panampa kanthi cepet kanthi nggunakake sumber daya sing optimal ing wektu sing nyaman lan ing wektu sing trep, lan ora ana ing tengah-tengah bengok-bengok "Hei, ayo! Ayo! Ayo! Yen ora, dheweke bakal mbuwang sampeyan saiki! Lan iki mobil lan wong sepuluh!”

Mesin bisa teka kanggo mbukak awak wadhah sing diproses ing wektu sing trep (jam, dina, minggu). Ing wektu sing padha, TCTerms loading bisa maneuvered banget, syarat kanggo situs discharge minimal.

Ana mung akeh panjaluk kanggo nyegah misgrading utawa kiriman kargo kualitas rendah (contone, produk rusak).

Pangiriman siji arah, palet kayu lan pentinge crane


Ing sektor komersial, truk onboard kanthi crane-manipulator minangka salah sawijining jinis kendaraan sing paling populer. Kendaraan kasebut wis dikembangake lan ditampa kanggo pasokan kanggo Angkatan Bersenjata RF, nanging dituku saka Angkatan Bersenjata RF kanthi jumlah sing ora cukup.

Kendaraan KMV-10K kanthi instalasi crane-manipulator hidrolik. Iki diadopsi kanggo pasokan pirang-pirang taun kepungkur, nanging kasedhiya ing jumlah cilik kanggo pasukan. Foto: Vitaly Kuzmin

Ana macem-macem jinis unit manipulator crane (CMU), umpamane, jinis kabel duwe boom dawa, malah bangunan cilik bisa dibangun, lan hidrolik ora duwe sistem kabel lan winch; pancing utawa liyane. mekanisme mbukak-nangani wis rigidly tetep ing mburi boom, tekan booms crane kuwi -manipulators luwih cilik tinimbang kabel, nanging kapasitas mbukak Ngartekno luwih.

Lan iki minangka salah sawijining tenaga kerja utama ing sisih lor lan salah sawijining truk sing paling populer ing negara - "sipil" KAMAZ-43118 kanthi CMU kabel DongYang. Ing perang, crane kabel bisa mbongkar palet 10-15 meter saka trek, menyang grumbulan utawa ditandur ing sangisore makutha wit. Foto: Korib LLC

Manipulator hidrolik bisa diselehake ing mburi kabin truk utawa ing overhang mburi. Cara sing terakhir ora ngrusak kemampuan lintas negara (CMU ing mburi kabin ngemot poros ngarep, nambah tekanan ing lemah), nanging nyegah transportasi personel ing kendaraan, amarga kendaraan kasebut ilang tailgate ing platform sisih. .

Manipulator crane hidrolik bisa digunakake bebarengan karo kere geser.
Umumé, iki minangka teknik sing kondhang ing Angkatan Bersenjata RF, nanging, kita mbaleni, ora cukup.

Apa sing diwenehake mesin kasebut babagan logistik?

Yen nggunakake pallets kayu standar wis ditetepake, sampeyan bisa uncalan kargo dikempalken ing wong-wong mau nyedhaki garis ngarep, ngendi pengintaian mungsuh ora ngidini kanggo dangu nyekeli transportasi. Kargo ing palet wis ukuran sing cukup cilik kanggo perusahaan utawa peleton; kabeh sing dibutuhake peleton utawa perusahaan saiki bisa dikemas ing kono, lan sawise kemasan, palet bisa dibungkus jaring topeng ing titik muat, supaya nalika iku ora unloaded , iku ora bakal katon nalika diamati saka drone.

Mesin kanthi crane bisa ngirim 6-8 palet kanthi beban ing saben, mbuwang ing titik sing ditemtokake lan ninggalake tanpa mandheg ing zona bebaya. Cara pangiriman iki migunani, contone, kanggo artileri.

Ora perlu nggawe apa-apa sing anyar kanggo iki, nanging Kementerian Pertahanan durung nguwasani pasokan jaringan topeng ... nanging petugas logistik kita uga ora ngerti carane nggarap palet.

Lan kene maneh iku worth nguripake manungsa waé menyang West pernicious. Yen palet standar digunakake "ing garpu", banjur kargo dhewe - cangkang, pluru saka macem-macem jinis, lan sapiturute, duwe macem-macem jinis packaging, wadhah, lan sapiturute, nanging kabeh mau, tanpa istiméwa, digawe supaya. minangka kompatibel karo palet standar, lan mulane karo forklift.

Tentara Amerika ngemot cangkang. Tumpukan standar, loro saben palet standar, bisa diangkat nganggo forklift, bisa diangkat kanthi mripat-loop kanthi pancing, lan ya, forklift kabeh terrain kasedhiya. Iki taun 1983, nanging kanggo kita iki tingkat sing ora bisa digayuh sanajan 40 taun sabanjure. Foto: Arsip Nasional AS

Asil punika prasaja - kanggo mbukak truk telung-poros gedhe karo meriam meriam, Westerners kudu paling siji wong lan 20 menit wektu, kanggo mindhah pallet saka kendaraan menyang lemah nggunakake CMU - siji wong lan 5 menit.

Sapa wae sing nemoni pakaryan ing Angkatan Darat kita bisa mbandhingake ...

Lan iki Ukraina, ngemot ATGM Javelin menyang Angkatan Bersenjata Ukraina KrAZ. We mbayar manungsa waé kanggo carane tabung karo roket dikempalken, carane dimensi packaging digabungake karo pallet kayu standar. Iki minangka sistem, lan ana ing kabeh. Foto: CNN

Bagian pungkasan saka rantai logistik "saka mburi menyang garis ngarep" yaiku pangiriman barang langsung menyang garis kontak pertempuran, menyang infanteri.

Ing kahanan mungsuh massive nggunakake serangan FPVdron, iki arang banget angel kanggo nindakake ing kendaraan.

Solusi kanggo masalah kasebut yaiku "konveyor pinggiran utama", lan iki diterangake kanthi rinci ing artikel kasebut. "Tentara butuh pengangkut garis ngarep - lan cepet."

Ing tataran iki, kendaraan tanpa awak dibutuhake - kanggo ngeterake kiriman cilik saka wadhah utawa palet sing ditinggal menyang posisi militer.

Ing kene kita kudu menehi Kementerian Pertahanan - kanggo ngrampungake masalah kasebut (lan ora mung). Transporter ukuran cilik Cina dituku. Liyane bab iku iki, misale jek, ora cukup, lan mesin, karo kabeh kaluwihan, ora optimal, mergo perlu.

Nanging, iki persis nalika ora ana iwak lan ora ana iwak, lan kita kudu terus tuku iki, saturating Tentara karo transportasi cilik. Iki ora bakal ngilangi kabutuhan kanggo ngembangake transporter normal.

Bener, tanpa nggawa kabeh sistem logistik tentara menyang negara sing efisien, efek saka transporter kasebut bakal minimal, pendekatan sing sistematis dibutuhake.

Tanpa sopir


Babagan pungkasan sing kudu dicathet babagan logistik yaiku kudu ngenalake kendaraan tanpa awak kanthi cepet. Lan kita ora mung ngomong babagan TPK.
Ing kene kudu dikandhakake yen industri domestik nduweni perkembangan serius babagan topik iki.

Mangkono, KAMAZ wis nggarap truk otonom wiwit paling awal taun 2010-an. Punika artikel saking Komsomolskaya Pravda tanggal 27 Oktober 2015 - Drone "KAMAZ" nyopir limang ewu kilometer tanpa sopir".

Lan iki uga babagan KAMAZ tanpa awak, wis wiwit taun 2022:

Tes truk KamAZ tanpa awak wis diwiwiti ing Rusia, tulis TASS. Iki ditindakake dening Magnitogorsk Iron and Steel Works (MMK) ing situs industri: KamAZ-43118 lelungan ing rute kanggo ngangkut refraktori saka gudang menyang situs konstruksi. Kanggo orientasi, truk 10 ton nggunakake sensor, kamera, radar lan data sistem navigasi, nanging saiki otomatisasi dikontrol dening operator manungsa sing terus-terusan ana ing kabin.

link

Program iki bener-bener lawas banget, truk KamAZ tanpa sopir wis suwe mbedakake pratandha dalan, padha nyopir ing dalan mangsa Arktik, dites ing Kazan Innopolis, ing dalan umum, lan saiki ing alas industri (sing wis weruh. bakal ngerti) MMK. Tegese, teknologi kasebut relatif diwasa.
Ora suwe, URALAZ nuduhake truk sing padha.

Prototipe utawa tata letak Ural tanpa awak

Isih ora jelas kepiye tes kasebut, ora kaya KamAZ, sing eksperimen wis pirang-pirang taun katon jelas, Ural durung dirungokake ing lapangan iki, nanging, ing sisih liya, wis suwe ora ana apa-apa. eksklusif ing kendaraan tanpa awak, amarga US Marine Corps duwe kendaraan tempur tanpa sopir sing wis digunakake.

Peluncur rudal anti-kapal Korps Marinir AS ing sasis tanpa awak nalika latihan

Mangkono, sanajan ora cepet, wektune kanggo miwiti ngeculake personel ing bidang transportasi militer saiki; industri domestik duwe pengalaman kanggo iki.

Lan ora mung kanggo iki.

Latar mburi teknis


Kaya sing kasebut ing ndhuwur, industri domestik bisa kanthi cepet nggawe kabeh sing dibutuhake, uga sawetara peralatan wis diwenehake menyang pasukan.

Contone, manipulator crane KMV-10V ditampa kanggo pasokan maneh ing 2016.

Produsen mobil sing serius duwe garis kendharaan sing wis siap karo manipulator crane sing ditrapake ing bidang militer, lan atusan perusahaan cilik khusus kanggo nginstal instalasi crane sing siap digawe ing sasis mobil; conto bisa ditemokake ing artikel kasebut. "Horizons anyar kanggo crane militer".

Instalasi kasebut diprodhuksi ing Federasi Rusia, lan yen ana kekurangan, CMU kabel bisa dituku ing China. Nganti saiki, instalasi hidrolik Eropa saka Fassi, Ferrari, lan liya-liyane, uga instalasi kabel Korea Selatan Kanglim, Dongyang, Soosan lan Tadano Jepang kasedhiya. Umumé, ora ana masalah teknis babagan pasokan peralatan kasebut.

Produksi palet kayu lan kemasan khusus lan peti kanggo peralatan militer sing kompatibel karo palet uga ora dadi masalah.

Pemuat mandiri sing luwih rumit uga ana, sanajan jumlah cilik. Contone, kita bisa menehi jeneng kendaraan self-loader ML-10 ing sasis wolung KamAZ 6350.

Ing kene, ana cacat dibandhingake karo Kulon - mesin kasebut mbukak platform on-board dhewe minangka unit kemasan sing bisa digunakake maneh, lan dudu palet standar kanggo kargo apa wae, kayata PLS, lan dudu wadhah, sing ora digunakake dening perusahaan. prajurit.

Nanging iki minangka kasus sing ora butuh wektu suwe kanggo nggawe maneh - kanthi teknis mesin padha, superstruktur padha, lan generasi pemuat mandhiri bisa uga disimpen.


Kita uga wis ngembangake kabin lapis baja, kaya ing NATO, sanajan maneh ing jumlah sing ora cukup, sing uga nyebabake akeh kerugian sing ora perlu, nanging bisa ditindakake.

Ana uga pangembangan TPK robot, kayata robot-transporter "Marker", lan jumlah perusahaan cilik sing bisa nggawe transporter karo driver ana ing Welasan.

Kanggo nggarap gudang "gedhe" kanthi wadhah 40 kaki, ana semi-trailer lan traktor domestik, ana derek sing dipasang ing truk lan stasioner, ora mung ana stackers tekan, nanging bisa diimpor.

Nalika forklift kanggo operasi loading ruangan diprodhuksi ing njero, forklift gudang cilik, forklift medan kasar utawa telehandler bisa diimpor saka China.

Piranti lunak logistik bisa digunakake kanthi komersial, uga ora rumit lan bisa dikembangake kanthi cepet.

Umumé, kita ngrampungake masalah peralatan teknis, lan kanthi cepet, mung nggunakake kemampuan sing kasedhiya kanthi bener. Ing apa Kamentrian Pertahanan kita, sayangé, sacara tradisional ora kuwat.

Nanging, ana uga opsi "cepet" ing kene.

We kudu "transportasi" PMC


Ing negara maju (lan saka sudut pandang kemampuan kanggo ngatur aksi militer, Rusia, sayangé, ora salah siji saka wong-wong mau) ana instrument kayata perusahaan militer swasta, PMCs. Pimpinan domestik ngerti instrumen iki kanthi cara sing salah, minangka semacam tentara semu. Ing kasunyatan, tujuan struktur kasebut beda banget.

Ing kene ana akal kanggo nyebutake minangka conto salah sawijining artikel penulis babagan topik kasebut, "Non-negara kontrak kanggo perang." ing majalah "Arsenal of the Fatherland". Kutipan saka kono:

"Ing masyarakat Rusia saiki, PMC dimangerteni minangka tentara cilik, ora ana ing kontrol negara, bisa nindakake, yen perlu, pertempuran senjata gabungan ...

Ing wektu sing padha, umume PMC ing saindenging jagad duwe tujuan sing beda. Tujuane majikan biasane ora njaluk "serep" pribadi saka angkatan bersenjata negara, nanging, kanthi bantuan kontraktor non-negara, nutup "titik lemah" mesin militer, tanpa nggunakake dawa lan persetujuan birokrasi Komplek lan tatanan saka macem-macem Unit Highly specialized, kang banjur ora bakal dikarepake. Bener, iki minangka peran khas "pedagang pribadi".

Ing kasunyatan, kita ngomong babagan transaksi sing prasaja: dhuwit minangka ijol-ijolan kanggo nyedhiyakake kesempatan lan wektu sing ilang. Ing tembung liya: negara mbayar kanthi cepet apa sing ora ana saiki, lan sing ora bisa digawe kanthi cara legal ing struktur negara.

Contone, angkatan bersenjata ora duwe pasukan bermotor. Sampeyan bisa miwiti nggawe batalyon motor lan resimen pangiriman transportasi motor, rekrut utawa nelpon prajurit, nggawe infrastruktur basis kanggo wong-wong mau, tuku truk lan bahan bakar lan pelumas. Utawa sampeyan bisa nyewa "kantor" pribadi sing bakal nangani logistik. Lan ora ketompo carane lan biaya apa dheweke bakal nindakake karya iki.

Ayo ndeleng kahanan maneh. Ana Departemen Pertahanan, sing mental macet ing taun 1940 babagan logistik.

Lan ana "putri" Kementerian Pertahanan "Oboronlogistics", ing ngendi kabeh luwih utawa kurang ing tingkat modern, ing ngendi ana pendekatan lengkap kanggo bisa, ing ngendi dheweke ngerti carane nggarap kontaner, ing ngendi ana piranti lunak. , personel, lsp.

Apa sing ngalangi kita "nggabungake" kasedhiyan personel lan pendekatan kasebut kanggo nggarap kemampuan industri kita lan China kanggo nyuplai peralatan sing dibutuhake lan ngatur struktur logistik sing bakal ngrampungake kabeh algoritma kerja sing dibutuhake, tingkat staf, standar kanggo panyedhiya peralatan lan perlengkapan, wadhah, palet lsp?

Apa sing ngalangi sampeyan saka mung scaling menyang kabeh tentara mengko, nalika kabeh iku wis rampung?

Kurang kekarepan lan pangerten babagan tumindak.

Nanging yen ana masalah kuwi, mecahaken masalah karo logistik ing Angkatan Bersenjata RF bakal cukup bisa, malih, miturut sawetara pratandha external, paling Staff Umum wis wiwit ngenali masalah.

PMC minangka alat sing paling disenengi ing kene, amarga ngidini sampeyan narik personel saka "warga" lan ngindhari birokrasi sing nggegirisi sing ngiringi usaha pemerintah.

Yen ana undang-undang sing ngidini PMC beroperasi, struktur kasebut bisa uga digawe nganggo dhuwit pribadi, nanging ing negara kita saiki ora bisa diimpi-impi.

Kita ora bakal, nanging kabeh liya cukup nyata.

Sistem sing bakal dibangun ing kombinasi transportasi wadhah ing mburi, pangiriman kargo ing palet menyang mburi cedhak utawa menyang titik pasokan amunisi kanggo peralatan, lan ing kendaraan ukuran cilik langsung menyang LBS, bisa digawe ing pasukan kita. minangka awal taun iki - yen digawe.

Kita mung bisa ngarep-arep yen paling ora ing taun katelu saka SVO, sawetara langkah bakal diwiwiti kanggo mbenerake kahanan kasebut.

Wektu bali saka patang puluhan abad kaping 20 bali menyang abad kaping 21.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

83 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    24 Januari 2024 05:01
    Apa brigade ing teks? Kompetisi kapitalis lan dhukungan brigade. Utawa sing ninggalake kanggo divisi?
    1. +9
      24 Januari 2024 05:39
      Artikel kasebut menarik, mung dirusak dening "pesen bisnis" Penulis kanggo "potongan kue" ing anggaran Kementerian Pertahanan.
      Ing mangsa panas aku weruh konvoi truk KamAZ kanthi plat lisensi militer sing cepet-cepet ngangkut kontainer 20 kaki sing dicet khaki menyang "kulon". Sawetara truk duwe bolongan peluru. Banjur padha kaget karo tandha "Alpha". Konvoi kasebut kalebu peralatan teknis lan traktor kanthi tong bahan bakar lan pelumas. Ayo kula tarik manungsa waé kanggo iki: iku dalan Yekaterinburg-Perm!
      sugeng siang.
      1. -8
        24 Januari 2024 06:44
        Ana anggepan yen mlebu ing wadhah sing meh ditutup lan nembus bakal nyebabake detonasi umum. всех amunisi, lan ora bledosan siji utawa loro lan buyar saka liyane - minangka ing kendaraan conventional.
        Lan ya, kabeh dadi dhuwit maneh ...
  2. +4
    24 Januari 2024 05:09
    Kabeh logistik Angkatan Bersenjata Ukraina dibangun ing mobil - lan saiki kita ngalami efektifitas kasebut.

    Logistik iki bisa ditangani kanthi efektif kanthi ngancurake ALL KENDARAAN KArgo kanthi bantuan UAVS IMPACT. Malah nalika Perang Donya II, pilot tempur fasis mburu truk saka kabeh garis ...
    1. +1
      24 Januari 2024 10:40
      Vocabulary ing Internet dudu bisnis sampeyan. Kendaraan logistik saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngubengi wilayah mburi lan ora gampang tekan kono. Cara paling gampang yaiku lancet. Ya, anggere biaya luwih saka truk pickup utawa roti, iku ora pilihan.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. +4
    24 Januari 2024 05:20
    Ing sisih liya, saben wong sing numpak mobil iku minus siji infantri, sing kekurangan paling akeh amarga alasan sing jelas.

    Ya, ing kuthaku, ewonan "infantrymen" ngadeg ing prapatan saben menit. Aku ora bisa mbayangake kanthi logis apa sing ditindakake, apa sing diangkut, lan kepiye cara eksistensi iki dibenerake dening kabeh pamilik mobil iki - potensial "prajurit kaki" ...
    1. +5
      24 Januari 2024 07:39
      Kutipan saka: ROSS 42
      Aku malah ora bisa mbayangno kanthi logis apa sing ditindakake, apa sing diangkut lan carane dheweke mbenerake gambar kasebut.

      Yen kutha gedhe, kabeh iku prasaja lan mboseni - 0.5 kg roti saben wong = 500 ton saben 1 yuta populasi. dina=500 penerbangan truk roti (kargo entheng nanging akeh).
      Sing sabanjure mbutuhake pangiriman bahan bakar lan pelumas kanggo lelungan kendaraan kasebut.
      Lan iki salah siji (!!!) posisi produk
  5. +4
    24 Januari 2024 05:32
    We kudu "transportasi" PMC
    Mung saiki, ana dhuwit, PMC kerja, nanging ora ana dhuwit ... Dadi, aku setuju. Ing mburi Angkatan Bersenjata RF mbutuhake modernisasi urgent, uga kabeh peralatan militer, paling ing syarat-syarat cepet, lan paling Jahwéh mechanized reloading lan replenishment saka kendaraan wojo.
    1. +1
      24 Januari 2024 10:36
      Ganti otak, padha alon-alon.
      Apa subconscious saka pangkat lan file siap kanggo ngganti menyang wadhah s? Apa ora malah jenderal, nanging letnan siap? Tentara iku bagéan saka wong. Kepiye para pengirim lan inovasi liyane, para penggerak lan bocah-bocah wadon ing 5k lan magnet nampa dheweke? Dadi kabeh tentara bakal mbukak tangane kanggo kemasan anyar
    2. +2
      24 Januari 2024 12:04
      Kutipan saka: svp67
      sarujuk. Ing mburi Angkatan Bersenjata RF mbutuhake modernisasi urgent, uga kabeh peralatan militèr, paling ing syarat-syarat cepet, lan paling Jahwéh mechanized reloading lan replenishment kendaraan lapis baja.
      Kadhangkala kesan kasebut yaiku SVO dibutuhake kanggo nggegirisi para panggedhe MOSH sing keterlaluan karo kegiatan hiasan: parade, taman…. lali babagan komunikasi, kontrol, ... banjur tindakake dhaptar. wulangan telung wolung perang iku mung cukup kanggo operasi Crimean, aku pengin pracaya wektu iki pawulangan bakal sinau supaya siap kanggo godhok gedhe.
    3. +3
      24 Januari 2024 13:04
      Kutipan saka: svp67
      Lan ya, aku setuju. Ing mburi Angkatan Bersenjata Rusia mbutuhake modernisasi cepet,

      hi
      Kabeh "sistem" kita mbutuhake modernisasi sing cepet. Nang endi wae sampeyan ngidoni, ana kekacauan, klamben jendhela lan goroh!
  6. +9
    24 Januari 2024 06:04
    Ora artikel ala, lan penulis mundhakaken topik penting. Ing bab mung aku ora kaya dipikir ing China, kita bakal tuku kabeh kaya sing ana, Aku ngerti sing penulis tegese kacepetan akuisisi, nanging aku pengin opsi domestik. Lan logistik penting banget, lan ora mung ing tentara, aku ana ing gudang perusahaan Jerman, aku kaget banget karo kebersihan, kecepatan milih, lan penak kanggo staf, lan sing paling penting, optimasi proses. dhewe, minimal kertas, minimal downtime, lan sing paling Jahwéh, aku ora weruh sing Staff mlaku-mlaku ing gupuh karo ilat tancep metu, everyone mlaku alon lan alon, nanging cepet.
    1. +2
      24 Januari 2024 10:39
      Ana indikator "kepadatan dalan saben km persegi". Ana ril sepur. Ana jaringan dalan Euronlrma 30x30 km Apa kita duwe? Kita wis ngrampungake prestasi iki sajrone 25 taun lan isih durung cedhak karo 50x50
  7. -14
    24 Januari 2024 06:11
    Aku panginten iku liyane "Mitrofanovism". Nanging iki malah luwih elek. Artikel kasebut kandel "-".
    1. +6
      24 Januari 2024 09:39
      Mung ana wong (utawa luwih sampeyan) duwe sikap bias marang penulis kampanye, mula ana penilaian negatif babagan artikel kasebut. ngguyu hi
      PS Artikel iki menarik banget ora mung kanggo teks, nanging uga kanggo pranala menyang artikel liyane dening pejabat Amerika padha.
      Thanks kanggo penulis kanggo karya rampung!
      1. -8
        24 Januari 2024 09:49
        Thanks kanggo penulis kanggo karya rampung!

        Sing endi? Wong Amerika sing nulis artikel utawa Timokhin, sing niru.
        ps Kasunyatan manawa sampeyan seneng karo artikel kasebut minangka bisnis sampeyan. Nanging aku ora seneng "kabeh-polimer" kuwi lan iki bisnis MY.
        1. +1
          24 Januari 2024 10:11
          Mesthi, matur nuwun kanggo Timokhin!)
          bisnis MY

          Mesthi wae sampeyan ... ora ana sing mbantah iki)
      2. +3
        25 Januari 2024 16:08
        Mung ana wong (utawa luwih sampeyan) duwe sikap bias marang penulis kampanye, mula ana penilaian negatif babagan artikel kasebut.


        Ora ing kasus iki. Wong-wong sing nduweni tingkat intelegensi sing kurang ora bisa ngerti yen donya nyata iku siji, lan gagasan babagan iku liyane. Dheweke mung ora ngerti manawa bedane iki ana.
        Lan nalika wong kuwi, sing tulus pracaya kabeh iku nggoleki, ketemu materi kuwi, iku nimbulaké reaksi sing padha minangka nyoba nyata kanggo ngrusak kabeh lan nindakake soko ala.
        Amarga, sepisan maneh, individu ora ngerti bedane.

        Kita wis adoh banget saka seleksi alam, nalika kontingen kasebut dirusak dening lingkungan, lan kita durung nggawe mekanisme kanggo ngimbangi kekurangan seleksi alam. Mula komentator kuwi.
  8. +5
    24 Januari 2024 06:15
    Artikel sing migunani banget! Gegaman tanpa amunisi lan bahan bakar kaya prajurit tanpa panganan - ora ana gunane.

    Mung wae Kementerian Pertahanan ora bisa ngatur pasokan masker ... nanging logistik kita uga ora ngerti carane nggarap palet.
    Lan kita njaluk sawetara drone saka sing "nggumunake" ...

    Introduksi palet bisa nyuda wektu bongkar muat lan panyebaran pasukan tanpa cara mekanisasi !!! Iku cukup kanggo melu bali tailgate lan dasi pallet karo kabel, utawa ing paling stump lan mindhah truk maju ing kacepetan kurang. Sampeyan mung bisa narik jatah utawa kartrid, lan yen perlu, perawatan diwenehake kanthi trotoar utawa, sing paling awon, kanthi balok sing bakal diluncurake palet.
    Cara kasebut ora mbutuhake biaya apa wae, kajaba bisa uga kanggo jembatan standar, sing regane sepeser...
    1. 0
      24 Januari 2024 10:42
      Wong tani ya ngono kuwi. mesthi. Nalika ora ana jendral cedhak. Video liyane teka. Nanging ora biyasane wong-wong mau ngalem marang mungsuh, kita.
  9. + 15
    24 Januari 2024 06:44
    Dibawa dening sejarah konflik ing negara kita (Rusia), sampeyan bisa nyimpulake yen ing bidang komunikasi, komando lan kontrol lan logistik tansah dadi scourge tentara kita. Yen pencerahan kedadeyan, ora suwe, banjur bali menyang normal. Militer ora sinau apa-apa lan ora pengin sinau apa-apa, utamane ing wektu tentrem, nanging kesadaran militer teka liwat kekuwatan, getih lan lara, lan sanalika konflik rampung (iki uga bakal ditrapake ing Distrik Militer Lor) kabeh. bakal bali menyang normal, ora langsung mesthi. Kabeh UPC iki, radar kontra-baterei, drone bakal dilebokake ing panyimpenan, bakal diprodhuksi kanthi jumlah sing sithik, kanggo pameran lan ganti jendhela, lan senjata anyar sabanjure mung bakal ana ing bentuk mock-up utawa sawetara potongan. wangun sampel siap-digawe.
  10. Eug
    +7
    24 Januari 2024 06:58
    Basis logistik transportasi negara-negara NATO yaiku nomenklatur NATO standar, miturut cara lan cara transportasi sing dirancang, kalebu volume lan dimensi kompartemen kargo.
    1. +4
      24 Januari 2024 16:11
      Setuju. Aku uga bakal nambah introduksi digitalisasi lan komputerisasi ing pasukan, lan kadhangkala kanggo njupuk teken pangareping ing aplikasi, njupuk invoice saka layanan, njupuk prangko saka NSh ing, njupuk voucer kanggo mobil, persetujuan kanggo ketemu karo manager warehouse, lan pungkasanipun njaluk l / s metu saka unit tugas Loading bisa njupuk sawetara dina trip bisnis ... Iku ora kaya mbuwang wadhah karo manipulator a! wong bodho
  11. +3
    24 Januari 2024 07:45
    Iku cukup kanggo ngelingi carane Russian Post dianggo, carane akeh taun padha nyoba kanggo nyetel, apa wangun barang teka ing, suwene padha lelungan ing saindhenging negara, lan dadi cetha yen ora ana sing pengin nindakake iki!
    1. +3
      24 Januari 2024 08:59
      Kutipan: Vadim S
      Cukup kanggo ngelingi carane Russian Post dianggo,

      SDEK kerjane apik.
    2. +3
      24 Januari 2024 11:09
      Kiriman Rusia bebarengan karo EMS minangka tandem sing elek!
      Paket dokumen dikirim saka Vladivostok menyang Petropavlovsk liwat EMS, kaya cepet lan kurir.
      Dadi EMS-Russian Post bisa ngirim layang ing saindhenging negara sajrone 24 dina! Mung butuh 24 dina kanggo layang dikirim dening layanan kurir!
      Saka memori tracker katon kaya iki ing pungkasan
      Vladivostok - Moscow
      Moscow-Samara
      Samara-Irkutsk ... lan ing kene ing Irkutsk surat kasebut meh rong minggu. Banjur kaya-kaya kantor pos Rusia wis mandheg lan surat kasebut pindhah.
      Irkutsk - Ekateriburg
      Ekaterinburg - Astana
      Astana-Petropalovsk.
  12. +4
    24 Januari 2024 09:05
    Kita uga butuh piranti lunak gudang lan jaringan sing nyambungake kabeh link logistik. Paling ora 1 wong kanggo pesen piranti lunak kasebut. Miwiti pelatihan administrator sistem lan spesialis keamanan.
    1. +3
      24 Januari 2024 10:21
      Nah, sampeyan ora bakal dipotong kaya ngono saka pundhak !!!
      Ing kahanan apa wae, 1s-cov ora diidini ing kene!!!!
      Padha bakal meneng iku munggah ana sing padha bakal nambah lan ndandani. Dheweke mung bisa mlebu pasar sing kosong lan pungkasane njupuk bagean singa.
      1. -1
        25 Januari 2024 15:34
        Kutipan saka Evgesha
        Ing kahanan apa wae, 1s-cov ora diidini ing kene!!!!
        Padha bakal meneng iku munggah ana sing padha bakal nambah lan ndandani.

        Mesthi, lan dheweke uga duwe latihan, sampeyan nelpon instruktur sing mulang lan nerangake kabeh, nanging biayane sejam kaya gerbong vodka.
      2. +1
        6 Februari 2024 02:58
        Kutipan saka Evgesha
        Nah, sampeyan ora bakal dipotong kaya ngono saka pundhak !!!
        Ing kahanan apa wae, 1s-cov ora diidini ing kene!!!!
        Padha bakal meneng iku munggah ana sing padha bakal nambah lan ndandani.

        Luwih becik njlentrehake apa sing sampeyan maksud - babagan pilihan layanan 1C-cov, sadurunge mbukak sumber? Ya, ing kene, mesthine, sadurunge nggawe keputusan, luwih becik golek lan kompeten nyoba kabeh opsi sing kasedhiya kanggo tugas kasebut, kanthi nganggep kekuwatan, pengalaman, prestasi lan reputasi tim pangembangan Rusia sing relevan.
        Ya, kasunyatan manawa ana kabutuhan mendesak kanggo ngotomatisasi logistik militer adhedhasar jaringan komputer sing aman lan keluwih ora diragukan. Cukup katon ing efficiency saka sistem accounting ing notebook shaggy lan bagéyan penting saka kertas karo prangko (lan nomer kasalahan manungsa ing sistem iki), lan ndeleng carane padha nanging sistem otomatis bisa ing urip sipil, kang kalebu ora mung jaringan. , server, terminal input manual, nanging uga maca barcode lan quadcode.
  13. + 10
    24 Januari 2024 09:12
    Ora perlu dingerteni, nylametake tenaga fisik manungsa kanthi nggunakake sarana mekanisasi ora ana ing tradhisi tentara kita. Ing dina liyane aku nemoni video kadet sekolah militèr, perwira mangsa, kanthi manual, kaya 40 lan 70 taun kepungkur, ngresiki lapangan parade saka salju nganggo shovel kayu. Lan iki dudu proyek limang menit. Apa, wektu ekstra muncul ing proses pendidikan. Apa pancene ora ana MTZ kanthi shovel ing Moskow, sanajan mung ana ing persetujuan? Lan loading lan unloading operasi padha ing abad sadurunge pungkasan. Aku iki ora babagan teknologi. Apa masalah mentalitas pimpinan tartamtu sing nyebarake keuangan ing institusi lan unit bawahan? Coba pikirake, tinimbang latihan fisik utawa subjek liyane, perusahaan bakal "mlaku-mlaku ngubengi wilayah" kanthi shovel sajrone limang jam?! Lan 10 kaping sak mangsa ... Plus loading lan unloading minangka bagéan saka urip ekonomi. Dadi kualitas pelatihan spesialis wis saya suda.
  14. +2
    24 Januari 2024 09:12
    Ora perlu dingerteni, nylametake tenaga fisik manungsa kanthi nggunakake sarana mekanisasi ora ana ing tradhisi tentara kita. Ing dina liyane aku nemoni video kadet sekolah militèr, perwira mangsa, kanthi manual, kaya 40 lan 70 taun kepungkur, ngresiki lapangan parade saka salju nganggo shovel kayu. Lan iki dudu proyek limang menit. Apa, wektu ekstra muncul ing proses pendidikan. Apa pancene ora ana MTZ kanthi shovel ing Moskow, sanajan mung ana ing persetujuan? Lan loading lan unloading operasi padha ing abad sadurunge pungkasan. Aku iki ora babagan teknologi. Apa masalah mentalitas pimpinan tartamtu sing nyebarake keuangan ing institusi lan unit bawahan? Coba pikirake, tinimbang latihan fisik utawa subjek liyane, perusahaan bakal "mlaku-mlaku ngubengi wilayah" kanthi shovel sajrone limang jam?! Lan 10 kaping sak mangsa ... Plus loading lan unloading minangka bagéan saka urip ekonomi. Dadi kualitas pelatihan spesialis wis saya suda.
    1. +9
      24 Januari 2024 09:49
      Aku bakal pitutur marang kowe liyane. Ing unit kita duwe traktor kanthi bilah lan sikat kanggo ngresiki wilayah taman peralatan militer. Kanggo sawetara perusahaan, blower salju manual dituku. Apa sampeyan mikir iki kabeh digunakake? Mesthi ora! Sawise kabeh, sampeyan bisa ngirim 10 - 20 prajurit karo shovels. Ing log latihan pertempuran, cathetan digawe babagan latihan, lan pimpinan latihan ing wektu iki lenggah ing unit kasebut lan ngrampungake masalah dhewe sing ora ana hubungane karo latihan kasebut. Umume kasus, ngisi akeh log lan nindakake dokumen liyane.
      1. +4
        24 Januari 2024 10:56
        Kertas bakal tahan apa wae, nanging dokumen sing digambar kanthi bener bisa ngganti kasunyatan lan ngilangi hukum fisika :)
      2. +3
        24 Januari 2024 11:32
        Minangka wakil ngandika kita. babagan persenjataan - "Traktor butuh bahan bakar diesel, nanging prajurit ora butuh!"
    2. +5
      24 Januari 2024 12:07
      Kutipan saka Hagen
      Ing dina liyane aku nemoni video kadet sekolah militèr, perwira mangsa, kanthi manual, kaya 40 lan 70 taun kepungkur, ngresiki lapangan parade saka salju nganggo shovel kayu. Lan iki dudu proyek limang menit. Apa, wektu ekstra muncul ing proses pendidikan.

      Dadi iki tradisi dawa. Kabeh reresik lan lukisan iki ora kanggo asil, nanging kanggo proses dhewe. Prajurit / kadet kudu duwe minimal wektu luang (mung kanggo njaluk dhewe supaya) lan maksimum lemes. Amarga dipercaya manawa prajurit sing luwih ngaco, luwih sithik wektu lan tenaga kanggo perkara-perkara sing mengko dadi urusan kantor jaksa militer. eseman
      1. +2
        24 Januari 2024 14:50
        Inggih, ngatur prajurit kanggo soko migunani mbutuhake akèh pikiran. Ya, ing kana, sinau njupuk kanthi akurat, navigasi nganggo peta, nggawa sing tatu - ora kaya nglukis suket.
        1. +1
          25 Januari 2024 10:26
          Ana alesan liyane. Apa bab pisanan sing bakal dideleng saka pemeriksaan ndhuwur-mudhun? Kanggo latihan lan koordinasi l/s? Ya, schazzz.... Ing tampilan PPD - dalan wis diresiki, papan pawai dikumbah nganti padhang, kabeh ing kothak lan barak dicet lan dipoles, kasur digawe, pinggiran rusak, take-off sumunar. eseman
          Nanging kanggo ngevaluasi latihan pertempuran, sampeyan kudu ngerti iki.
          1. +1
            25 Januari 2024 12:27
            Dadi amarga tes iki mung kalebu para penyayang wingi-wingi saka prajurit kurang ajar. Iku angel, mesthi, kanggo ngomong apa asalé saka ndhuwur utawa saka ngisor, utawa malah sawetara jinis mekanisme mental jero. Kadhangkala sampeyan rumangsa manawa sapa wae sing dadi bos, para Mason teka ing wayah wengi lan nyuntikake sesuatu menyang sirah sampeyan
            1. +3
              25 Januari 2024 15:29
              Kutipan saka alexoff
              Dadi amarga tes iki mung kalebu para penyayang wingi-wingi saka prajurit kurang ajar.

              Ora mung. Uga amarga apa sing dakkandhakake minangka sing paling gampang dipriksa - iki sampeyan ora perlu dadi ahli ing bidang apa sing ditindakake bagean tartamtu iki. Sapa wae bisa mriksa lukisan, reresik lan kebersihan - lan nindakake kanthi cepet lan gampang.
              Nanging kanggo netepake tingkat latihan tempur lan koherensi unit - iki mbutuhake pengalaman lan njaga tingkat kawruh ing wilayah tartamtu iki. Kajaba iku, proses verifikasi ora bakal cepet lan, mesthine, sampeyan kudu "menyang lapangan".
              1. +1
                25 Januari 2024 19:01
                Kaya sing dakcritakake ing ndhuwur, sampeyan kudu mikir akeh, lan nalika sampeyan mikir, sirahmu lara. Biasane diyakini yen wutah karir yaiku nalika sampeyan kurang kerja nganggo tangan lan luwih akeh nganggo sirah. Nanging ing negara kita, wutah karir asring tegese sampeyan kerja kurang, lan sampeyan ora nggunakake sirah ing kabeh; sampeyan wis pungkasanipun oncat, sampeyan bisa ngendhokke lan seneng-seneng. Sampeyan teka ing bawahan lan wiwit negesake dhewe - kenapa nganggo topi, kenapa tanpa topi?!
                1. 0
                  25 Januari 2024 19:10
                  Kutipan saka alexoff
                  Biasane diyakini yen wutah karir yaiku nalika sampeyan kurang kerja nganggo tangan lan luwih akeh nganggo sirah.

                  Miturut Prinsip Peter, wutah karir minangka gerakan menyang langit-langit incompetence. Sawise tekan, wutah mandheg, amarga bos sing ora kompeten ora dipromosikan luwih lanjut.
                  Ing wektu sing padha, fungsi sistem kasebut didhukung dening karyawan sing durung tekan langit-langit.
                  1. +2
                    25 Januari 2024 19:15
                    Iki dudu babagan kita kabeh, karo kita - sampeyan nindakake kanthi apik, mula lakoni! Lan Vasya bakal nuntun sampeyan; dheweke lan bose menyang gedung olahraga bebarengan lan njupuk hipotek ing apartemen ing bangunan jejere dheweke. Lan dheweke ora mbantah lan setuju karo kabeh, aku ngandhani, dheweke ngeculake kabeh lan cepet-cepet nindakake. Iki aku, yen ana, babagan wong asli saka papan kerjaku sadurunge.
  15. +2
    24 Januari 2024 09:39
    ya, bingung lan bingung...
    kita isih durung mutusake apa kita duwe "brigade" utawa "divisi"
    Nalika kita mutusake, kita bisa ngomong babagan ngatur mburi ...
    lan kontaner, 20 (40) kaki utawa Soviet - 2, 3, 5,10 ton - ora masalah
    Bab liya sing penting - ing gudang subordinasi tentara lan distrik, mekanisasi digunakake kanthi winates, ana masalah karo ukuran gudang - dhuwur, jembar lorong / dalan, lsp.
    lan mulane kita kudu miwiti saka ing kono lan pindhah "saka ndhuwur menyang ngisor"
  16. +2
    24 Januari 2024 09:47
    Iki durung ditrapake kanggo lelungan udara. Kanthi palet standar B747 utawa Il96-400T bisa nyederhanakake logistik kanggo militer ing negara gedhe kita.
  17. +2
    24 Januari 2024 10:06
    Restrukturisasi logistik militer ing mode "terapi kejut" ing jaman perang kebak kekacauan sistem. Proses kasebut kudu diwiwiti kanthi latihan perwira ing sekolah logistik lan dileksanakake dhisik ing fragmen individu sistem miturut prinsip "saka cilik nganti gedhe." Kanggo asil cepet ing operasi tartamtu, gagasan perusahaan logistik militer pribadi luwih disenengi, nanging kudu dileksanakake lan diuji dhisik ing struktur sing kapisah, umpamane ing Pengawal Rusia utawa ing salah sawijining armada (gedhe perang). lan struktur non-kombatan)
  18. +4
    24 Januari 2024 10:34
    Kaya ana masalah karo sumber wiwit ing 40s, iku tetep
    Ing divisi tank Jerman ana kira-kira 10 kendaraan saben tank. (200-210 tank lan 2147 kendaraan)
    Ing divisi tank USSR ana 375 kendaraan kanggo 1360 tank. (saben tank - 3,63 kendaraan)
    Lan yen kita miwiti nggoleki luwih jero, kita ora bakal bisa ngrekrut 1360 kendaraan sing siap tempur !! Ora ana suku cadang utawa personel!!!! Ora teknisi!!!! Ora ana alat utawa peralatan kanggo ndandani !!!
    Jerman wiwit nggunakake wadhah standar kanggo nyuplai bahan bakar - tong minyak lan canister. Iki ndadekake iku bisa kanggo transportasi bahan bakar dening truk flatbed. Kebutuhan tank wis suda

    Masalah pasokan ing tentara kita durung ilang.
    Mekanisasi lan otomasi pasokan mbutuhake pangembangan cepet !!!
    1. +2
      24 Januari 2024 15:04
      Dadi saka sudut pandang manajemen ora ana masalah. Kaya, kanggo manajer sawetara perusahaan, dalan wis diresiki saka salju, nanging sing mlaku menyang pos papriksan liwat snowdrifts - panggedhe ora ngerti, lagi ing mobil.
  19. 0
    24 Januari 2024 10:53
    Ngapunten, penulis, nanging artikel sampeyan mung babagan kasunyatan manawa ana masalah logistik ing tentara Rusia.
    Wadhah ing tentara iku omong kosong. Kaping pisanan, ana bobot ekstra saka wadhah kasebut, lan nomer loro, ana transportasi khusus kanggo transportasi, lan kaping telu, biaya wadhah kasebut dhewe. Nanging karo "standar" pallets idea iku muni, kabeh sing isih kanggo mutusaké apa jenis "standar" pallet iku. Railroad lan transportasi wadhah nggunakake palet 1,12 * 1,15m. Ing transportasi dalan, palet 1,2 * 0,8 m digunakake, lan sampeyan kudu pindhah saka ngisor. Napa, contone, nyeret wadhah 20 kaki menyang perusahaan? Nanging 2 pallets, siji karo b / c lan siji karo jatah garing apik. Umumé, sistem pasokan ENTIRE kudu digarap saka ngisor nganti ndhuwur, saka departemen menyang pabrikan, kanthi njupuk sawetara produk. Lan ora kanggo patch munggah bolongan ing titik individu saka rencana logistik.
    1. +3
      24 Januari 2024 12:14
      Kutipan: KSVK
      Wadhah ing tentara iku omong kosong. Kaping pisanan, ana bobot ekstra saka wadhah kasebut, lan nomer loro, ana transportasi khusus kanggo transportasi, lan kaping telu, biaya wadhah kasebut dhewe.

      "Kaping papat," sampeyan lali: apa jenis kemasan sing bisa digunakake maneh ing tentara? Suwene wadhah bakal urip, sapisan ing unit, sadurunge larut dadi apa-apa kanggo kabutuhan rumah tangga, papan perlindungan sementara, lan liya-liyane?
      Sapa sing eling yen kothak cangkang uga dadi wadhah sing bisa didaur ulang - lan dudu sumber kayu ing unit kasebut? nglirik
      Kutipan: KSVK
      Napa, contone, nyeret wadhah 20 kaki menyang perusahaan?

      Lan ora ana sing nyeret dheweke. Artikel kasebut ujar manawa wadhah ing tingkat ngisor brigade minangka gudang sementara saka palet diangkut menyang unit kasebut.
      Kutipan: KSVK
      Umumé, sistem pasokan ENTIRE kudu digarap saka ngisor nganti ndhuwur, saka departemen menyang pabrikan, kanthi njupuk sawetara produk.

      Lan kita kudu miwiti standarisasi kemasan lan kendharaan pangiriman.
      1. ada
        0
        25 Januari 2024 04:51
        Kutipan: Alexey R.A.
        ... Lan kita kudu miwiti karo standarisasi kemasan lan kendharaan pangiriman.

        Wadah: kothak kanthi 20 sel / 20 x 0,5 l (40 - 45 g).
        Pangiriman: dening toko menyang alamat panggonan sampeyan (ninggalake ing lawang). Nyeret - ing dhewe.
        P\o: pangolahan tyrnet saka operasi jaringan dagang lan pembayaran non-tunai bank (kanggo supaya staggering mbebayani cedhak hot spot).
        Aku ora kudu duwe cemilan, nanging Comrade. Timohin - mesthi.
        1. 0
          25 Januari 2024 10:28
          Kutipan saka ada
          Wadah: kothak kanthi 20 sel / 20 x 0,5 l (40 - 45 g).
          Pangiriman: dening toko menyang alamat panggonan sampeyan (ninggalake ing lawang). Nyeret - ing dhewe.

          Miturut cara, ya. Kanggo sawetara alasan, cairan kanggo wiping sumbu optik ing tentara ngatasi kabeh alangan. eseman
        2. +3
          25 Januari 2024 15:51
          Thanks kanggo kontingen kaya sampeyan, SVO nggawe tembung "ora bisa disinaoni" populer.
          Tegese, wong sing ora bisa sinau, luwih wiyar, ora bisa asimilasi informasi, nganalisa pengalaman dhewe, lsp.
          Ora bisa biologis.
          1. ada
            +1
            25 Januari 2024 20:50
            hi
            Kutipan saka: timokhin-aa
            Thanks kanggo kontingen kaya sampeyan, Distrik Militer Utara ...

            Ora, ora, "kapel" dudu aku. Dene liyane, sampeyan luwih ngerti saka njaba.
            Oh, sampeyan pancene Timohin sing Timohin? Inggih, banjur aja gelo, tarik dhewe bebarengan lan rework materi, wenehi struktur anyar (ngajokaken) cetha lan skema saka jinis diterangake saka dhukungan ing Angkatan Bersenjata RF karo VT kang ngenalaken (diganti) utawa kekurangan kang. diilangi (cara anyar, lsp) sing dituduhake sampeyan. . Ayo nganggep manawa iki bakal dadi "sistem pendukung transportasi" sing sampeyan usulake, sing ana ing wewenang Departemen Dhukungan Transportasi (wiwit Layanan Logistik Angkatan Bersenjata wis dibuwang lan struktur anyar dhukungan logistik Angkatan Bersenjata wis dikenalake. ) utawa sampeyan pindhah menyang dhukungan teknis, umpamane, kanggo "teknik rudal" utawa "tentara meriem" teknis" ing GRAU lan dipandu dening "Manual on RAV" lan manual liyane saka organisasi logistik pesawat lan BU. Iki ngendi aku, kaku-gulu lan ora bisa diwulang, wiwit sethitik kanggo sethitik ngerti apa. Lan yen sampeyan nganggep manawa mayoritas sing dipecat, kaya aku, dipecat sadurunge jinis teknologi anyar saka ngarep ngarep utawa MTO lan ora ngerti apa lan cara kerjane lan sapa sing tanggung jawab, mula kita bakal dadi matur nuwun banget kanggo pendekatan kasebut kanggo materi kasebut. Iku bakal cetha yen iki ana ing basis saka dokumen kuwi, iki bisa tanpa ngganti docks, nanging iki mbutuhake ngganti docks lan mbangun sistem logistik anyar utawa liyane. "Kemsk volost" , "bapak lan sadulur", pratondho utama konflik bersenjata ing ETVD (dinilai miturut umur - sampeyan wis kenal), lan liya-liyane - aja ninggalake pangarep-arep kanggo umur tuwa sing tenang kanggo kabeh spektrum generasi.
            Nanging saiki - ora, nuwun sewu, sampeyan ora bisa nyampurake kabeh (urutan, skema, metode, peralatan lan personel karo MS lan keuangan), banjur atur unit komando lan kontrol, pasukan, EX lan rencana karo handdocs kanggo wong-wong mau. . Aja gelo, materi ketoke crude kanggo kula lan pegatan saka gambar nyata, kalebu framework peraturan, nanging misale jek kula sing bisa nindakake luwih apik lan aku pracaya yen sampeyan ora duwe cukup wektu lan sabar.
            Panjaluk gedhe - aja nganggo terminologi asing, coba sing domestik.
            Salam
    2. ada
      0
      25 Januari 2024 04:12
      Kutipan: KSVK
      Ngapunten, penulis...

      Dheweke ora bisa ngapura sampeyan, nanging ing kene sampeyan bisa, saka kebecikan atimu lan kanthi alesan sing prasaja - istilah "logistik" ora digunakake ing Angkatan Bersenjata RF, lan luwih akeh - ora ana jinis dhukungan " logistik", mula, ora ana pejabat Angkatan Bersenjata RF utawa spesialis saka lembaga riset lan pangembangan, industri (kompleks ekonomi negara) sing kerja kanggo kepentingan Angkatan Bersenjata RF ora bakal bisa nerangake kanthi jelas marang sampeyan kabeh. omong kosong paramiliter iki. Bakal luwih gampang sinau bahan sing kasedhiya saka Kementerian Pertahanan RF babagan logistik lan jinis dhukungan liyane kanggo pasukan lan tumindake.
      Ngisor Comrade nyerat babagan penghapusan pasukan mobil, sing sejatine tegese nyuda lan ngenalake sisa-sisa formasi mobil lan unit militer AB ing wangun struktural utawa kanthi unit dadi senjata gabungan, lan liya-liyane, uga keterlibatan organisasi sipil. lan "pabrik lilin" ing transportasi motor (lan sawetara liyane) support kanggo pasukan jinis opus dituduhake dening penulis.
  20. +2
    24 Januari 2024 10:55
    Artikel sing apik banget - logistik minangka basis tentara lan kunci kemenangan ing perang apa wae. Lan bebarengan karo pasukan teknik, iki minangka topik sing paling "konservatif".
  21. +1
    24 Januari 2024 11:00
    Quote: Dedok
    kontaner, 20 (40) kaki utawa Soviet - 2, 3, 5,10 ton - ora masalah

    Apa sampeyan ndeleng kontainer 2 lan 10 ton? ngendi? opo
    1. ada
      0
      25 Januari 2024 04:17
      Kutipan: KSVK
      Quote: Dedok
      kontaner, 20 (40) kaki utawa Soviet - 2, 3, 5,10 ton - ora masalah

      Apa sampeyan ndeleng kontainer 2 lan 10 ton? ngendi? opo

      Ya, kabeh ing ndhuwur. Ing USSR.
  22. +2
    24 Januari 2024 11:10
    Artikel kasebut ora nyakup pesenan truk ing AS kanthi akeh.
    Dadi, miturut statistik Amerika ing Irak lan Afghanistan, sebagian besar kerugian prajurit lan kargo digandhengake karo misi logistik.
    Kanggo alasan iki, dana dialokasikan kanggo armor kabeh transportasi kargo; malah tanker bahan bakar, transportasi lan kendaraan teknik duwe waja anti peluru.
    Ing tentara Laos, durung ana kesimpulan!
  23. +3
    24 Januari 2024 11:25
    Aku wis ora muji A Timokhin kanggo dangu, nanging saiki iku mesthi artikel banget!
    Cara ngatasi masalah "liwat PMC", wektu iki "logistik PMC", mesthi, kanggo macem-macem alasan, iku luar biasa.
    1. 0
      24 Januari 2024 15:07
      Eh, yen kita duwe PMC kanggo nindakake perencanaan strategis lan komando lan kontrol pasukan
  24. +4
    24 Januari 2024 11:28
    Apa sing ngalangi kita "nggabungake" kasedhiyan personel lan pendekatan kasebut kanggo nggarap kemampuan industri kita lan China kanggo nyuplai peralatan sing dibutuhake lan ngatur struktur logistik sing bakal ngrampungake kabeh algoritma kerja sing dibutuhake, tingkat staf, standar kanggo panyedhiya peralatan lan perlengkapan, wadhah, palet lsp?

    Ing ngendi kabeh logistik tentara lan panggedhene kudu menyang ngendi?
    Mbokmenawa ana kanca lan sedulure jenderal ing kana, lsp. Sampeyan kudu mlebu incapacity dhewe.
    1. +2
      24 Januari 2024 19:15
      Kutipan saka goto
      Sampeyan kudu mlebu incapacity dhewe.

      Iki minangka fitur liar saka bos Rusia. Padha pracaya yen ing paling endi wae padha ngakoni kekirangan, sing padha ngakoni yen padha salah ing endi wae, padha bakal langsung disalib, sijine ing gendul, liwat bunderan, ambruk lan dipangan. Senajan kabeh bawahan wis ngerti sapa sing mimpin
      1. 0
        25 Januari 2024 10:31
        Kutipan saka alexoff
        Iki minangka fitur liar saka bos Rusia.

        Ora mung Rusia - iki fitur saka kabeh panggedhe. Amarga ana siji panggonan, nanging akeh pelamar. Lan sawise diakoni kanthi tulus, ya, Akela ora kejawab, kumpul kanca-kanca bakal mangan bos kanggo jiwane sing manis. Mulane- eseman lan gelombang, eseman lan gelombang.
        1. -1
          25 Januari 2024 12:30
          Dadi dheweke bakal nyulik sanajan tanpa ngaku, utamane yen dheweke wis pirang-pirang taun tumindak kaya eksentrik sing gila, ngandhani kabeh wong yen dheweke duwe kaviar squash ing celonone, lan ora kaya sing sampeyan pikirake.
        2. 0
          26 Januari 2024 09:51
          Nanging ora, iki sabenere peculiarity kita. Lan aku bisa nyebutake salah sawijining komponen saka kegilaan para pemimpin modern. Iki minangka larangan saka presiden pisanan lan pungkasan saka USSR M.S. Gorbachev nampa banding anonim kanggo pertimbangan. Yaiku, saben manajer yakin manawa ora ana keluhan sing bakal ditampa babagan kesalahane lan salah ngitung, utawa luwih, yen ditampa, mung ing kasus sing luar biasa. Lan kadhangkala sampeyan ora ngerti sapa sing kudu sambat, amarga penulis utawa sumber standar kasebut diklasifikasikake. Ing tangan siji, birokrat utawa, kira-kira, arsitek saka nesu ora dingerteni, nanging ing sisih liya, ora bisa sambat. Warga malah ora ngerti sapa sing mrentahake nyebrang pejalan kaki dipindhah 30 meter menyang sisih.
          Iki kaya kepinginan ing masyarakat kanggo nyederhanakake lan primitivisme, umume ditemtokake dening perjuangan saka N.S. Khrushchev kanthi keluwihan arsitektur.
          1. +1
            24. mars 2024 14:54
            Kutipan: Sergey Alexandrovich
            Iki minangka larangan saka presiden pisanan lan pungkasan saka USSR M.S. Gorbachev nampa banding anonim kanggo pertimbangan.

            Nyatane, masalah gedhe yaiku ora ana sistem keluhan babagan dokumen lan peraturan wajib sing ana. Ora angel ditindakake kanthi elektronik, lan migunani banget ing bentuk umpan balik, amarga panitera cilik mung dadi pelaksana saka wasiat sing ditulis kanthi tepat ing makalah lan norma.
  25. +1
    24 Januari 2024 11:57
    Carane sampeyan macet ing 40s?
    Serdyukov nindakake modernisasi efektif saka komponen transportasi mburi - kang suda pasukan mobil. amarga transportasi kudu digawa metu dening kendaraan sipil kanggo nyewa lan, adhedhasar kasunyatan sing ana cukup organisasi konstruksi dalan sipil ing negara, sacoro prakteke numpes pasukan dalan (ayo kula ngelingake sampeyan ing Libanon siji batalyon saka pasukan iki dibalèkaké 9 ibukutha. jembatan ing telung minggu).
    Serdyukov lan tim mung genius, lan ora sawetara pengkhianat.
  26. +1
    24 Januari 2024 11:59
    Aku ora bakal njupuk plunge. Kanggo transportasi, kabeh owah-owahan ing ngarepe mripat kita. Ora ana peralatan konvoi maneh, ora ana gudang sing ora dilengkapi lan ora disamarake, ora ana sing kesusu bolak-balik, ora ana parkir ing dalan gedhe lan dalan. piyambak-piyambak biayanipun kathah.Malih Setunggal pangandikan: boten prelu nransfer sadaya dhateng transportasi kontainer, punika pedhang ingkang agengipun.Dene pirantinipun piyambak, kula sarujuk kaliyan ingkang nyerat, kahananipun, menawi mboten kritis, lajeng tutup. kanggo kritis Aku kaya kanggo narik kawigaten manungsa waé kanggo siji kasunyatan. Sembarang video saka peralatan Amérika nuduhake nomer akeh Trailer , lan beda loro ing waé lan ing tonase. Ing negara kita, ing meh 2 taun perang, aku wis ora weruh a tunggal.
  27. +3
    24 Januari 2024 12:50
    Ana topik kaya sing wis suwe ditindakake - masyarakat alkohol anonim. Padha adhedhasar siji asas prasaja - perang nglawan masalah kudu tansah diwiwiti karo pangenalan sing masalah iki ana. Marang latar mburi rong taun pungkasan lan kepinginan saka panguwasa ing umum lan Vladimir Vladimirovich wong kanggo ngenali malah masalah paling ketok, kabeh artikel iki ing topik modernisasi serius saka Angkatan Bersenjata RF wiwit maca kaya novel utopia babagan. masa depan sing padhang.
    1. 0
      26 Januari 2024 09:39
      Aku dhasar ora setuju babagan utopianisme. Sawetara masalah katon ora bisa larut amarga cara kanggo ngatasi masalah kasebut ora disuarakake sapa wae, ing endi wae. Lan artikel iki ngemot akeh usulan, sanajan kontroversial.
  28. -1
    24 Januari 2024 14:23
    Kutipan: Alexey R.A.
    Artikel kasebut ujar manawa wadhah ing tingkat ngisor brigade minangka gudang sementara saka palet diangkut menyang unit kasebut.

    Bayangake pira akeh kontaner iki sing dibutuhake kanggo nyuplai brigade iki. Lan ora bakal ana dana revolving, amarga sampeyan bisa nyelehake ing wadhah lan mbongkar, nanging sampeyan ora bakal bisa mindhah pallets nang wadhah. Lan bakal ana 10-15 kontaner setengah kosong ing situs kasebut. Elinga, ngadeg ing wilayah sing mbukak, kanthi kabeh sing nuduhake aksesibilitas menyang senjata mungsuh. Lan aja katon ing wong AS, padha nggunakake kontaner minangka gudang, nanging ora bakal bisa kanggo kita, kahanan cuaca beda.
  29. +1
    24 Januari 2024 16:28
    Saiki, pisanan, kita kudu modernisasi Kementerian Pertahanan lan Staf Umum. Tanpa iki, kabeh usaha liyane ora ana gunane
  30. +1
    24 Januari 2024 16:40
    Ana sawetara sisih masalah - uga standarisasi senjata kanggo logistik lan loader kasebut
    1. 0
      25 Januari 2024 13:06
      Loaders bakal diprodhuksi langsung nalika dhawuh. Malah ana conto sing ukurane cilik.
      Sanajan aku dhewe ora seneng hidrolika, aku ora bisa ngetung pirang-pirang sandhangan khusus sing rusak amarga dheweke.
      1. 0
        25 Januari 2024 16:16
        Aku setuju kene. Saiki ing Federasi Rusia, masalah sing padha karo kekurangan wong ditangani kanthi massal. Mesin dilengkapi kanthi manipulator lan mekanisasi liyane. Lan ing EU iki wis 20 taun kepungkur. Nalika nerangake transportasi pallet lan logistik, ana akeh spesialis; Magnet, Fives lan Co. kerja ing saindenging negara. Kanggo wong-wong mau, palletizing minangka syarat wajib lan kabeh transportasi dirancang kanggo iki.
  31. +1
    25 Januari 2024 21:59
    Diskusi babagan wadhah apik. Kepiye, contone, sampeyan bisa nransfer amunisi saka wadhah standar menyang bedhil self-propelled, kendaraan tempur infanteri utawa tank? Kepiye cara nransfer amunisi saka wadhah menyang peluncur rudal pertahanan udara? Penulis ora bingung babagan iki. Ing pangkalan pasokan, sampeyan kudu ngisi wadhah kanthi tutup nganggo amunisi utawa lebokake rak menyang wadhah kanggo nembak. Iku apik yen sampeyan perlu nembak saka jinis padha, HE. Lan yen nomenclature beda: kaset, OF, luwes? Lagi repot-repot karo capping. Lan nalika dikirim, dheweke nggawa rong amunisi, kudu diselehake ing transportasi divisi. Ora bakal bisa tanpa penutupan, mula kok rak-rak saka pantai, kargo ing wadhah kanthi tutup. Lan iki keributan personel kanthi narik tutup saka wadhah kasebut.
    Penulis nampilake kabeh kanthi spekulatif. Lan saka sudut pandang pejabat senior baterei, yen baterei ana ing posisi tembak, mula kanggo artileri sing ditarik luwih trep kanggo ngemas ing palet supaya bisa diangkat dening crane lan dibongkar menyang selokan. kanggo amunisi. Lan yen baterei ana ing wilayah konsentrasi, sawetara nembak kudu ditransfer menyang traktor, lan sisih liyane kanggo transportasi kanggo amunisi - loro mobil karo Trailer. Ing kene sampeyan kudu mindhah kanthi manual. Sampeyan uga kudu ngisi ulang amunisi menyang departemen pasokan amunisi saka platun logistik divisi. Lan bakal ana luwih akeh wasir saka wadhah tinimbang saka kakehan saka kendaraan on-board. Dheweke mung ngadeg ing jejere lan ngliwati pinggiran penutupan.
    Iki saka pengalaman pribadi sajrone latihan, lan banjur entuk.
    Aku malah ora ngomong babagan CARA ngisi ulang amunisi saka wadhah menyang bedhil sing bisa digerakake dhewe, utawa menyang kendaraan muatan transportasi.
    Mesthine, kanggo VMO ADN, sampeyan bisa duwe crane sing bakal nransfer palet kanthi tutup saka kendaraan menyang kendaraan lan saka trailer menyang trailer.
    Iki artileri. Apa babagan tanker? Lan ing ngendi penembake anti-pesawat Tunguska lan rudal lan 30mm? Lan infantri ing BMP-3, ngendi 100-mm babak lan 30-mm lan 7,62-mm cartridges?
    Mulane, nalika kabeh teori spekulatif ayu tekan terumbu laku, padha wiwit retak.
    1. 0
      26 Januari 2024 12:32
      Ora bisa disinaoni, ya.
      Ora ana sing mbantu.
      Umume.
  32. 0
    29 Januari 2024 18:24
    Sampeyan perlu kanggo nyegerake ZIL lan nggawe atusan ewu papan crane saben taun. Padha bakal migunani ora mung ing tentara, nanging uga ing ekonomi nasional. Lan pabrik gedhe liyane bakal diuripake maneh. Wektu kanggo Muscovites entuk kerja nyata, yen ora jelas apa sing ditindakake jutaan warga ibukutha?
  33. 0
    9 Februari 2024 21:40
    Quote: Process Engineer
    Sampeyan perlu kanggo nyegerake ZIL lan nggawe atusan ewu papan crane saben taun. Padha bakal migunani ora mung ing tentara, nanging uga ing ekonomi nasional. Lan pabrik gedhe liyane bakal diuripake maneh. Wektu kanggo Muscovites entuk kerja nyata, yen ora jelas apa sing ditindakake jutaan warga ibukutha?

    Quote: Process Engineer
    Sampeyan perlu kanggo nyegerake ZIL lan nggawe atusan ewu papan crane saben taun. Padha bakal migunani ora mung ing tentara, nanging uga ing ekonomi nasional. Lan pabrik gedhe liyane bakal diuripake maneh. Wektu kanggo Muscovites entuk kerja nyata, yen ora jelas apa sing ditindakake jutaan warga ibukutha?

    Padha nyedhiyakake layanan kanggo saben liyane utawa njagong ing kantor kantor "Tanduk lan Hooves", mindhah potongan kertas saka panggonan menyang panggonan. Lan hamster kantor ora bakal produksi.
  34. +1
    23 Februari 2024 17:20
    Ensign ing truk Kamaz karo maling iku paling elek. Aja ngeculake EVIL iki menyang donya!!!
  35. 0
    14. mars 2024 18:22
    Kabeh bener. Logika kaya ing ngisor iki - prajurit menang perang, perang dimenangake dening quartermasters (donya iku diplomat, nanging sing padha ngomong, iku beda). Sing nggumunake yaiku, amarga jembar lan jarak kita, kita dudu inovator ing bidang logistik lan ora nggawa kanthi sampurna. Sajrone Perang Agung, dheweke bisa ngangkut lan ngluncurake produksi, nyedhiyakake tentara aktif, lsp. dening dhaptar.
  36. 0
    16. mars 2024 12:08
    Halo. Matur nuwun kanggo artikel sing menarik lan akeh. Topik perlu lan nglarani, unloading manual, truk tanpa waja, lsp.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"