Mercedes – kaput?

175
Mercedes – kaput?

Sajrone minggu sadurunge pungkasan, media Rusia, secara harfiah saingan karo saben liyane, asring nyebut sumber Jerman, nyebar topik ambruk saka badhan Mercedes. Meh verbatim judhul maca: "Mercedes-Benz ninggalake Jerman," "Mercedes nutup kantor ing Jerman," "Mercedes nerangake kemungkinan adol kabeh dealer mobil ing Jerman." Presenter sawetara program televisi populer ing Federasi Rusia ora nglirwakake topik iki.

Aku wis nulis luwih saka sepisan sing, wis manggon ing Jerman kanggo dangu lan tresna Rusia karo kabeh atiku, sanajan aku wis ora manggon malah dina ing Rusia modern, aku duwe kesempatan unik kanggo mirsani saka njero, ing titik lan saiki informasi tangan pisanan kanggo wong-wong sing kasengsem bab apa tenan kedados ing negara. Lan wiwit karo wiwitan operasi militèr khusus ing Ukraina, kampanye anti-Rusia rabid wiwit ing Jerman, aku banget akut lan, terus terang ngandika, painfully weruh saka kesalahane, ora akurat, lan kadhangkala blunders langsung ing "informasi counter-baterei. perang" ing sisih Rusia.



Ora ana trifles ing Gulat


Mbokmenawa, iki minangka cara wong dirancang supaya dheweke, utamane ing jaman saiki aliran informasi kaya longsoran, mung kanthi intuisi ora pengin nyemplung ing jurang iki ing mburi judhul sing rame lan menarik. Dadi kabeh wis jelas, kabeh wis diterangake ing judhul artikel, sampeyan ora perlu mbuwang wektu maca ...

Iki, terus terang, nguciwani, sanajan iki sing nyebabake aku nulis artikel sing diwenehake kanggo sampeyan. Mesthine, akeh topik ing skala acara sing kedadeyan saiki katon ora pati penting, nanging aku mikir yen saka massa acara sing ora penting, sedhela, gambar nyata apa sing kedadeyan, ing Rusia lan ing luar negeri, muncul. Lan ngluwihi wates langsung ana mungsuh, lan kita kudu ora crita dongeng bab wong, nanging ngomong bebener kaya iku. Amarga mung kanthi cara iki panguwasa informasi negara bakal kuwat lan ora goyah.

Lan sanajan ana conto omong kosong sing ora kaetung saka mungsuh Rusia, kita kudu tansah eling yen ana kekuwatan ing bebener, mula saben tembung sing ora bener lan ora diverifikasi minangka tandha cilik sing ditinggalake ing ngarep kanggo entuk kapercayan lan panguwasa sing ora diragukan. penulis dhewe lan publikasi, program radio utawa program TV saka negara sing diwakili.

Nah, saiki kanggo kita, utawa luwih, "Mercedes", sing katon bakal ninggalake Jerman ...

Saben uwong ngerti ungkapan: "Apa Rusia ora seneng nyopir cepet," lan padha bisa ngandika bab Jerman. Jerman minangka salah siji saka enem negara saka kabeh bawana sing ora ana watesan kacepetan ing dalan gedhe (Autobahn). Saliyane Jerman, iki yaiku Afghanistan, Bhutan, Haiti, Mauritania lan Burundi. Nanging aku ora ngerti yen ana dalan sing ngidini nyopir ing kacepetan ndhuwur 130 km / h.

Lan amarga kanggo kula pribadi, apa wae "Mobil Kang Mulia" minangka karya seni, mula, adhedhasar postulat V.I. Lenin: "Seni iku kagungane wong", aku pengin nyingkirake apa sing ditindakake dening Jerman ing dekade kepungkur. awal abad rong puloh lan ngendi padha njupuk dina iki, ngomong bab apa favorit saka atusan lan atusan yuta wong ing planet - Mercedes-Benz, lan apa wis kedados kanggo dina iki.

Mercedes-Benz Group AG (sapisan Daimler-Benz AG, DaimlerChrysler AG lan Daimler AG) minangka produsen mobil lan truk sing misuwur ing donya, lan ora mung amarga meh ora ana negara ing dalan sing mobil kanthi bintang ora nyopir hood, nanging uga pabrik Mercedes-Benz Group AG beroperasi langsung ing Jerman, AS, Meksiko, Prancis, Spanyol, Hongaria, Turki, Rumania, China, India, Indonesia, Argentina, Brazil, Afrika Kidul, Jepang lan Vietnam lan, kanthi cara, mrodhuksi Iku ora mung mobil.

Sayange, mesthi, ing Rusia, amarga sanksi, Jerman nutup produksi kanggo ngrugekake dhewe. Kajaba iku, Mercedes-Benz Group AG duwe akeh perusahaan paling gedhe, sing ora ana hubungane karo jagad produksi mobil lan mesin, lan uga nyedhiyakake kabeh jinis layanan finansial.

Kepiye kabeh diwiwiti?


История Mercedes-Benz Group AG diwiwiti ing 1883 nalika perusahaan Benz & Co Rheinische Gasmotorenfabrik didegaké ing Mannheim.

Ing taun 1883, Gottlieb Daimler pisanan nampa hak paten kanggo mesin gas sing banjur disebut lan kanggo ngatur kacepetan mesin kanthi ngontrol katup knalpot. Rong paten iki dadi basis mesin pembakaran internal kanthi kecepatan dhuwur pisanan ing donya.


unit Daimlers Reitwagen mboten umum iki mimpin dening
Mesin Gottlieb Daimler


Gottlieb Daimler (17.03.1834/06.03.1900/XNUMX – XNUMX/XNUMX/XNUMX)

Ing tanggal 29 Januari 1886, Karl Friedrich Benz paten mobil, kendaraan roda telu kanthi mesin pembakaran internal lan kontak listrik.


Karl Friedrich Benz (25.11.1844 – 04.04.1929)

Lan kalih setengah taun salajengipun, ing Agustus 1888, bojoné Frau Bertha Benz nindakake trip minangka sopir mobil iki saka kutha Mannheim menyang kutha Pforzheim, nutupi jarak 106 kilometer. Daya mesin kira-kira 1-3 tenaga kuda, kacepetan maksimal kendaraan nganti 20 km/jam.
Manungsa waé: 136 taun kepungkur!


Model Paten-Motorwagen 3 lan Bertha Benz (03.05.1849/05.05.1944/XNUMX – XNUMX/XNUMX/XNUMX)

Spesialis luar biasa liyane makarya ing tim Gottlieb Daimler - Wilhelm Maybach, sing bakat kasebut dibuktekake kanthi nyatane wiwit pungkasan abad kaping 19, meh kabeh mesin sing diprodhuksi dening Daimler kanggo kapal, mobil, lan banjur kanggo kapal udara lan pesawat dirancang kanggo dheweke. .

Miturut cara, piranti kayata karburator uga nemokke lan dirancang dening Maybach.


Wilhelm Maybach (09.02.1846/29.12.1929/XNUMX – XNUMX/XNUMX/XNUMX)

Ing wulan Juni 1902, kaya sing dicritakake, kanthi instigasi saka wong liya sing menarik sing jenenge Emil Jelinek, merek dagang Mercedes didaftar. Jelinek minangka pengusaha lan diplomat, anggota dewan pengawas Daimler-Motoren-Gesellschaft, nanging, saliyane, dheweke uga aktif ing balap mobil kanthi jeneng samaran Monsieur Mercédès, lan anggota tim kasebut diarani Mercedes I lan Mercedes II.


Emil Jellinek (06.04.1853/21.01/1918 – XNUMX/XNUMX/XNUMX)

Mercédès Adrienne Manuela Ramona minangka jeneng lengkap putri Jelinek, sing, minangka tandha katresnan tanpa wates marang dheweke lan kepincut karo mobil balap Daimler, ngusulake jeneng putrine minangka merek dagang lan simbol perusahaan.


Iki, sing jenenge wis ditanggung dening Daimler luwih saka 100 taun. Mercédès Adrienne Manuela Ramona Jellinek (16.09.1889/23.02.1929/XNUMX – XNUMX/XNUMX/XNUMX)

Tanggal 24 Juni 1909, putra-putra Gottlieb Daimler Paul lan Adolf resmi ndhaptar lintang telu minangka merek dagang DMG, lan wiwit taun 1910, lintang pisanan muncul ing hood lan radiator mobil penumpang Daimler. Telung balok nglambangake panggunaan mesin Daimler ing darat, ing banyu lan ing udara.


Wiwit lintang taun 1909 nganti lintang saiki

Ing taun 1926, Benz & Co Rheinische Gasmotorenfabrik gabung karo Daimler-Motoren-Gesellschaft kanggo mbentuk Daimler-Benz AG.

Wiwit wektu iku, Daimler-Benz AG wiwit aktif ngembangake lan ngasilake mobil kanggo Wehrmacht, tank, kapal lan penerbangan mesin.


Mesin pesawat DB 601 A, 12-Zylinder-V-Motor mit Benzineinspritzung, 1937

Ing taun 1932, perusahaan kasebut dadi produsen mobil paling gedhe nomer telu ing Jerman sawise Opel lan Auto Union.

Ing pungkasan taun 1932, mung 9 wong sing kerja ing kene; ing taun 148 wis ana 1928. Ing taun 14, pesenan saka Wehrmacht nyumbang 281% saka total dodolan Daimler-Benz AG. Ing taun 1941, tenaga kerja saya tambah dadi 76, sing kira-kira 1944% dadi tawanan perang.


Truk Tipe LGF 3000, 1940

Kanthi iki, bisa uga, kita bakal nutup kaca sejarah Mercedes-Benz Group AG lan nerusake menyang acara saiki.

Mercedes-Benz Group AG dina iki


Aku wis nulis ing ndhuwur manawa Mercedes-Benz Group AG diwakili ing kabeh kemungkinan ing kabeh bawana ing ndonya. Ing taun 2022, omzet perusahaan saham gabungan udakara 150 milyar euro. Jumlah karyawan keprigelan kasebut kira-kira 300 ewu wong, sing luwih saka 100 ewu kerja ing Jerman. Ing pungkasan separo pisanan 2023, bathi net ing Jerman mung udakara 77 milyar euro - iki 13% luwih dhuwur tinimbang ing 2022, lan omzet mundhak 6% dadi 76 milyar euro. Lan iki mung kanggo nem sasi lan mung ing Jerman!

Cukup asring sampeyan krungu manawa Mercedes-Benz Group AG ora duweke Jerman maneh. Kanthi gampang, iki ora kabeh bener, sanajan Beijing Automotive Group BAIC bener duwe 9,98% saka ibukutha saham. 9,69% liyane kalebu Tenaciou3 Prospect Investment Limited, sing uga dadi perusahaan mobil China, grup Geely, sing duwe Li Shufu China.

Sabanjure 6,84% diduweni dening Kuwait Investment Authority (KIA), lan banjur perusahaan kondhang Blackrock kanthi 5,37%. Sisa saham saka klompok saham gabungan ana ing sirkulasi gratis.

Mercedes-Benz AG beroperasi minangka divisi sing tanggung jawab kanggo pangembangan, produksi lan adol mobil penumpang lan minivan.

Mercedes-Benz AG nawakake macem-macem mobil penumpang saka segmen kompak (kelas A lan B) nganti segmen gedhe (S-Class).

Merek klompok kasebut kalebu:

- Mercedes-Benz,
- Mercedes AMG,
- Mercedes Maybach,
– Pinter.

Dina iki, Mercedes-Benz AG mrodhuksi 33 kelas utawa kombinasi kelas mobil penumpang sing beda-beda ing kabeh tingkat trim sing bisa, lan produk kanggo Bundeswehr.

Truk diprodhuksi dening Daimler-Truck AG, sing anak perusahaan yaiku Daimler Buses GmbH, sing ngasilake bus.

Sajrone pirang-pirang dekade, Mercedes-Benz AG, ganti jeneng (Daimler-Benz dadi DaimlerChrysler banjur dadi Daimler), melu aktif ing pirang-pirang perusahaan, tuku langsung utawa nemtokake kabijakan finansial lan strategi pangembangan. Ing ngisor iki sawetara asil saka tumindak kasebut.

1950 taun


Unimog (singkatan saka Universal Motor Device) yaiku seri kendaraan Mercedes-Benz sing diprodhuksi dening Daimler Truck. Desainer Albert Friedrich. Unimog dirancang ing taun 1945 lan diprodhuksi wiwit taun 1949 dening Gebr. Boehringer GmbH minangka truk cilik kabeh roda kanthi poros portal, lan digunakake utamane ing pertanian, kehutanan, militer lan kanggo tugas kotamadya.

Iki dilakokno ing 160 negara!


Tentara Unimog S 404 (1955–1980)

1960 taun


MTU (Motoren- und Turbinen-Union Friedrichshafen) iku merek dagang saka Rolls-Royce Power Systems, salah siji saka manufaktur anjog ing donya mesin diesel gedhe lan sistem drive lengkap. Perusahaan mrodhuksi mesin diesel kanggo kapal, keperluan daya, kendaraan abot, peralatan militer lan sepur ing sawetara daya saka 20 kanggo 10 kW (000 kanggo 27 hp).

Saliyane produk dhewe, MTU uga adol mesin industri Mercedes-Benz kanggo peralatan off-road, uga turbin gas saka General Electric kanggo kapal lan pembangkit listrik.


Diesel MTU-20V 4000M93

1963 taun


Porsche-Diesel-Motorenbau GmbH ngasilake traktor kanthi mesin diesel antara taun 1956 lan 1963. Crita kasebut diwiwiti ing taun 1938 kanthi gagasan traktor rakyat. Ing Juli 1963, produksi dijupuk dening Mercedes-Benz Motorenbau GmbH.


Ora mung Volkswagen, nanging uga traktor bisa dadi populer

1973 taun


Junkers Flugzeug-und Motorenwerke digawe ing taun 1936 (pisanan gabung karo Dornier GmbH lan dadi DASA, banjur dijenengi EADS, banjur dadi Airbus saiki). Ing taun 1973 ditransfer menyang Daimler-Benz.


Dornier 328–100

1974 taun


Hanomag-Henschel-Fahrzeugwerke GmbH (HHF) minangka produsen truk, dibentuk ing taun 1969 minangka asil penggabungan produsen truk Hanomag lan Henschel. Sawise Daimler-Benz AG akuisisi kabeh saham ing HHF, merek Hanomag-Henschel ilang saka pasar ing taun 1974; model Hanomag-Henschel sing dipilih terus diprodhuksi miturut merek Mercedes-Benz nganti taun 1978.


Hanomag-Henschel

1981 taun


Western Star minangka pabrikan truk Amerika sing diadegake ing taun 1967. Ing taun 1981, Western Star dadi merek independen saka mantan pabrikan truk lan mobil White Motor Company. Dina iki Western Star minangka anak perusahaan saka Daimler Truck AG.


Bintang Barat 4900

1989 taun


Messerschmitt-Bölkow-Blohm GmbH (MBB) minangka salah sawijining perusahaan penerbangan lan pertahanan paling gedhe ing Jerman. Ing taun 1989, MBB dituku dening Deutsche Aerospace AG (DASA). Kang, kaya AEG AG, dipengaruhi dening Mercedes-Benz AG.


Ing taun 1989, Deutsche Aerospace AG (DASA) diadegaké, ing ngendi mantan Daimler-Benz AG nggabungake aktivitas aerospace liwat merek Dornier lan MTU, uga Telefunken Systemtechnik.

1993 taun


Ing sektor truk, kolaborasi karo perusahaan Amerika Detroit Diesel Corporation (DDC) ditambahake ing April 1993. Tujuane yaiku ngembangake, ngasilake lan ngedol mesin diesel kanggo truk lan bus abot. Kerjasama iki nyebabake pengambilalihan produsen mesin Amerika Detroit Diesel Corporation ing taun 2000.

[tengah]
Karyawan pabrik Mercedes-Benz - Detroit Diesel Corporation ing Mannheim ngrayakake produksi mesin enem silinder inline kaping yuta sing digunakake ing kendharaan komersial abot ing wulan Juni 2018.

1995 taun


Daimler-Benz AG tuku Setra lan nggabungake divisi bus Mercedes-Benz karo Setra. Divisi kasebut banjur dioperasikake minangka EvoBus GmbH, lan bis terus didol miturut merek Setra lan Mercedes-Benz.

Merek Setra asale saka tembung selbsttragend, sing ing basa Jerman tegese mandhiri. Ing kasus iki, kita ngomong babagan awak monocoque.


Setra 500-er Series

1997 taun


Ing taun 1997, Freightliner Corporation, bagéan saka Daimler-Benz, njupuk alih divisi truk heavy-duty saka American Ford Group.

Tanggal 23 April 1997, Sterling Truck Corporation digawe.


Sterling a-Line

2005 taun


Mercedes AMG High Performance Powertrains Limited (Mercedes AMG HPP, Mercedes-Benz HighPerformanceEngines nganti 2011) yaiku pabrikan mesin balap Formula 1 Inggris-Jerman lan anak perusahaan saka Mercedes-Benz Group. Mercedes AMG HPP digawe ing 2005 liwat takeover lengkap saka pabrikan mesin Inggris Ilmor. Perusahaan Mercedes-AMG GmbH dhewe digawe tanggal 1 Juni 1967.


Mercedes-Benz SLS AMG (C197)

McLaren Group (nganti 2003 TAG McLaren Group, saka 2015 kanggo 2017 McLaren Technology Group) iku sawijining klompok perusahaan didegaké ing 1985 lan digawe dening Ron Dennis watara McLaren Formula 1 tim.


Mercedes ing Formula 1

Kabeh sing daktulis ing ndhuwur mung bagean mikroskopis saka jumlah informasi sing bisa ditemokake babagan raksasa kanthi jeneng Mercedes-Benz AG. Nanging aku iki cukup kanggo ngerti sing meh mokal kanggo nggawa Mercedes kanggo negara "kaput".

Penjualan cabang ing Jerman


Nah, saiki langsung menyang Mercedes sing mesthine bakal mati lan ninggalake Jerman.

Ing ngisor iki mung kutipan saka pers Jerman lan Austria. Aku njaluk sing maca supaya ora milih banget babagan gaya terjemahan. Kadhangkala, "stuffiness" tartamtu saka teks nggambarake gaya crita sing padha ing pers Jerman. Iki utamané bener kanggo Bild.

Kajaba iku, ing basa Jerman tembung mobil (der Wagen) iku maskulin, mobil (das Auto) iku neuter, Mercedes, minangka jeneng kendaraan, maskulin, lan perusahaan saham gabungan (die Aktiengesellschaft utawa AG) iku feminin...

Bild tanggal 19 Januari 2024 nyerat:

"Produsen mobil sing berbasis ing Stuttgart ngrancang kanggo ngedol kabeh showroom ing Jerman. Saiki grup kasebut (Mercedes-Benz AG) pengin miwiti negosiasi karo operator anyar sing bisa ditindakake.

Kaputusan kasebut ditrapake kanggo kabeh udakara 80 cabang, "ora preduli manawa ana ing deso utawa kutha," ujare juru wicoro Mercedes marang BILD. Iki tegese: cabang ing kantor pusat perusahaan ing Stuttgart uga didol.

Lan saiki kanggo informasi - Mercedes-Benz AG wis suwe adol kabeh cabang manca. Yaiku, dodolan lan layanan luwih lanjut ditindakake dening perusahaan liyane - mitra sing duwe persetujuan karo Jerman. Sing padha bakal kelakon ing Jerman.

Bild luwih nulis:

"... ora ana cabang sing bakal ditutup lan grup kasebut (Mercedes-Benz AG) ora ngalami kesulitan finansial. Perwakilan (Mercedes-Benz AG): "... cabang sing diduweni perusahaan duwe bathi."

Karyawan ora bakal dipecat.

Cabang-cabang sing didol makaryakke 8 wong. Stuttgarter Nachrichten negesake manawa ora ana PHK sing direncanakake: "Ora bakal ana PHK, kita setya njaga kerja."

Pamilik anyar bakal njupuk alih manajemen 8 karyawan. Senajan iku bisa sing padha banjur bakal entuk kurang. Miturut Stuttgarter Nachrichten, karyawan bisa nampa pesangon. Kanthi cara iki, Mercedes nyuda biaya personel.

Informasi liyane - ing Jerman, karyawan perusahaan kaya Mercedes-Benz AG mung duwe kontrak tenaga kerja sing mewah, sing diarani perjanjian tarif, dikembangake ing kontrol ketat asosiasi serikat pekerja IG Metall. Nalika kahanan kerja diganti utawa dipecat kanthi inisiatif perusahaan, karyawan nduweni hak nampa pesangon (Abfindung), biasane gaji siji sasi saben taun kerja, nanging sampeyan bisa nego. Uga mbayar, kadhangkala nganti setahun, wektu dipeksa ora bisa kerja (Arbeitsfreistellung) utawa pensiun dini.

Bild terus:

"Klompok (Mercedes-Benz AG) duwe syarat sing jelas banget kanggo para pembeli potensial. Mung sing gelem nandur modal, mbukak kanggo dialog karo karyawan lan ora duwe masalah ekonomi layak kanggo melu. Juru bicara grup: "Kita pengin njamin daya saing lan penjualan Mercedes-Benz sing sukses ing Jerman."

Produsen mobil kasebut ora ngedol kabeh dealer menyang mung siji perusahaan.
Iki dudu sepisanan perusahaan mobil Stuttgart ngedol anak perusahaan. Perusahaan kasebut wis nindakake acara sing padha ing pirang-pirang negara Eropa liyane.

Pengalaman kasebut nguatake Mercedes-Benz ing keputusane, pratelan kasebut ujar:

"Kabeh operasi tetep jaringan, pelanggan nampa layanan sing apik lan karyawan duwe keamanan kerja kontrak sanajan sawise transfer cabang."


Cabang Mercedes-Benz ing Stuttgart

Mangkene laporan Austrian Puls24:

“Kabeh dealer mobil lan bengkel duweke Mercedes-Benz bisa didol.
Kita ora rencana adol (cabang) menyang investor finansial, lan lokasi kasebut ora bakal ditutup, "

– perusahaan ngandika.

"Penjualan produk wis lan tetep dadi pilar utama sukses Mercedes-Benz," ujare wakil produsen mobil kasebut. – Ora ana rencana kanggo PHK karyawan utawa nutup cabang. Perusahaan uga ngupayakake koordinasi sing cedhak karo dewan kerja anak perusahaan. Jaminan kerja uga bakal terus ditrapake kanggo kabeh buruh sing melu tawar-menawar kolektif nganti 2029.

Dewan Pengawas Mercedes-Benz AG bakal nimbang perkara kasebut ing dina Jumuah; Sisih pegawe kudu setuju kanggo Advertisement. Miturut Handelsblatt, persetujuan dhasar kudu digayuh karo dewan kerja anak perusahaan nalika musim panas.

Ora ana cabang Mercedes ing Austria. Ing taun-taun pungkasan, Mercedes wis adol anak perusahaan ing luar negeri lan mung duwe ruang pamer dhewe ing Jerman. Dadi ora bakal ana owah-owahan kanggo pelanggan Mercedes Austria.

Apa tujuane adol cabang?

Manajer Jerman Magazine nyerat:

"Ola Kälenius, CEO Mercedes-Benz Group AG, berjuang kanggo entuk posisi utama ing pasar kendaraan listrik. Liwat adol cabang, dheweke ngrancang nambah kontak antarane penjual lan pelanggan lan nggawe luwih cedhak. Cabang-cabang kasebut bakal dituku dening perusahaan profesional sing dipilih khusus ing bidang penjualan mesin, sing dikarepake Kälenius luwih akeh inisiatif kanggo nggedhekake bathi. Lan karyawan Mercedes-Benz sing dibebasake bakal bisa konsentrasi ing pangembangan lan produksi mobil listrik sing sukses.


Ola Kaellenius, Kepala Mercedes-Benz Group AG

Mercedes-Benz dadi ing ngarep


Ya, wiwit saka sejarah Mercedes-Benz Group AG lan ngerti apa sing direncanakake ing sektor dodolan saka Mercedes-Benz AG, lan uga nganggep manawa situs kita sawise kabeh "Military Review", kita ora bisa nutul ing topik kerjasama Mercedes-Benz Group AG karo Bundeswehr lan kompleks industri militer.

Limang taun kepungkur, tanggal 31 Januari 2019, Busines Insider nerbitake artikel "Nunggang Mercedes menyang Ngarep: Kepiye VW lan Daimler Melok Produksi Senjata." Ing ngisor iki sawetara kutipan saka artikel iki:

"Nalika nerangake perusahaan sing ana hubungane karo kompleks industri militer, akeh wong sing mikir babagan Krauss-Maffei Wegmann utawa Heckler und Koch. Nanging industri mobil Jerman uga nggawe dhuwit saka dodolan gaman.

Daimler ngasilake peralatan militer. Range produk saka SUV lan van cilik nganti Unimogs lan truk tugas abot. Mercedes-Benz wis nyedhiyakake kendharaan menyang luwih saka 100 negara luwih saka 80 taun.


Zetros 1833 A 4x4

"Daimler AG minangka produsen mobil lan produsen kendaraan komersial paling gedhe ing donya," ujare Daimler kanggo nanggepi pitakonan saka Business Insider. - SUV karo kabin driver sing dilindhungi sing nglindhungi kru uga digunakake ing wilayah krisis. Kita ora nyedhiyakake kendaraan sing dilengkapi senjata api.

Nanging ing kene wong lanang saka Daimler AG jelas ora sopan. Cetha yen mesin kasebut bersenjata karo kanca-kancane saka perusahaan lan departemen liyane.

Contone, perusahaan ACS Armored Car Systevs GmbH mrodhuksi kendaraan lapis baja lan kendaraan kanggo pasukan khusus adhedhasar produk saka Mercedes-Benz Group AG.


Produk ACS Armored Car Systevs GmbH

Inggih, lawas kayata mobil gas Jerman - Wolf (Mercedes-Benz 250 GD), ing layanan karo Bundeswehr lan tentara liyane ing wolulas negara, plus PBB. Produksi "Wolf" wiwit ing awal 90s.


Wolf

Minangka anyar, panggantos seger kanggo lawas "Wolves", Mercedes-Benz mimpin dening wedhus saka mobil generasi sabanjuré: Enok, kang nerjemahake minangka asu rakun lan Caracal, kucing alam bébas Afro-Asia. Enok (LAPV, Kendaraan Patroli Lapis Baja Ringan) yaiku kendaraan lapis baja sing dirancang khusus kanggo pasukan Bundeswehr lan operasi khusus, kanthi kapasitas nganti 10 wong.


Enok

Lan aku wis nulis babagan "Caracal" ing artikel "Nursery for Caracals utawa refleksi nalika nyopir mobil" tanggal 30 Juli 2023. Bener, ing wektu kepungkur ana sawetara owah-owahan ing plans saka badhan Rheinmetall, karo kang tentrem-maha Mercedes-Benz rapet cooperates. Perwakilan saka keprihatinan kasebut ujar manawa batch pertama mobil Caracal sing diprodhuksi bakal langsung dikirim menyang Ukraina. Bundeswehr bakal ngenteni ...


karakal

Mesthi wae, mung iku sing bisa ditulis babagan raksasa sing diarani Mercedes-Benz Group AG, dikondensasi sabisa-bisa ing kerangka artikel review sing relatif cilik.

Sayange, Jerman saiki, saka sapisan mitra komersial lan industri sing bisa dipercaya lan cukup loropaken ing Rusia ing periode pasca perang, wis dadi mungsuh langsung. Mungsuh iki ing lapangan industri-industri, tansah digandhengake karo kompleks industri militer, luar biasa kuwat lan duwe tradhisi abad-lawas lan dhukungan finansial gigantic saka pamaréntah saiki.

Alas, salah sawijining tujuan prioritas kepemimpinan negara yaiku perang nglawan Rusia. Kanthi cara apa wae. Nanging kabeh ing urip cepet utawa mengko liwati, ends, lan panemuan sarwa wong karo jeneng kaya Gottlieb Daimler, Karl Benz, Wilhelm Maybach, Ferdinand Porsche kagungane kabeh manungsa saiki, lan aku yakin sing cepet utawa mengko alesan lan bebener bakal. kamenangan.

Afterword


Ngomong ing Bundestag tanggal 31 Januari 2024, ketua Demokrat Kristen (CDU), Friedrich Merz, ujar:

"Rusia Putin dudu mitra kanggo kita, nanging mungsuh ..."

Mangkono, ing pangilon kanthi terang-terangan nunjukake Jerman minangka mungsuh Rusia.

Lan mungsuh kudu disinaoni lan dikenal, gedhe lan cilik, karo jaman biyen lan saiki.
  • Eugen Renk (Fachmann)
  • Shutterstock, Daimlertruck, Mercedes-Benz Group, Bild, Wikipedia, Juergen Lehle, Rheinmetall, ACS
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

175 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. "Mercedes - kaput?" —

    ***
    - Mercedes - mbak! ...
    ***
    1. + 28
      Februari 3 2024
      Iki ing wishlist kita. Ing kasunyatane .... maca artikel sing menarik banget
    2. -28
      Februari 3 2024
      - Mercedes - mbak! ...

      Cuaca wis teka. Mesthine, pesen iki bakal nyenengake kabeh wong sing lungguh ing cangkang ing Donetsk lan Belgorod, lan lungguh tanpa pemanasan ing akeh wilayah Rusia, lan lungguh ing sel kanggo ekstremisme kayata nganggo anting sing salah.
      Penulis, menehi ide kanggo nggawe preian anyar ing 3 Februari - dina ambruk Mercedes, tinimbang dina Valentine Kulon sing rusak. Sampeyan bakal diganjar karo soko, utamané yen sampeyan kick Mercedes.
      1. + 18
        Februari 3 2024
        Quote: Stinging_Nettle
        Penulis, menehi ide kanggo nggawe preian anyar ing 3 Februari - dina ambruk Mercedes, tinimbang dina Valentine Kulon sing rusak.

        Aku mikir yen ing ekstasi patriotik, siji kudu ora ilang akal sehat.
        1. -4
          Februari 3 2024
          Aku mikir yen ing ekstasi patriotik, siji kudu ora ilang akal sehat.

          Si Mbah kelingan cah wadon.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
    3. +5
      Februari 3 2024
      Mesthi wae, kaput! PDB bubar ujar manawa kita dadi sing pertama ing Eropa. Saiki kabeh wong Eropa sing mlarat bakal ngoyak Ladas ing komplotan. ngguyu Kualitas lan volume sing ora dirungokake. Bebarengan karo Merce, kabeh industri mobil Jerman bakal kaput. ngguyu ngguyu
      1. +7
        Februari 3 2024
        https://yandex.ru/video/preview/16422800194845435911
        kita sing FIRST ing Eropah .. Aku pracaya tembung Putin, lan sampeyan?
        PS: ana gambar ing Internet, aku ora weruh dhewe, amarga aku ora nonton siaran, nanging maca teks.
        Pitakonan ing layar Direct Line karo Putin digantung nganti 10 detik: "Napa kasunyatan sampeyan bertentangan karo kasunyatan?"
        1. +3
          Februari 3 2024
          Pitakonan ing layar Direct Line karo Putin digantung nganti 10 detik: "Napa kasunyatan sampeyan bertentangan karo kasunyatan?"

          Putin minangka jinis wong sing ora bakal ngapusi, nanging bisa uga ora ngandhani sing bener.
          1. +4
            Februari 4 2024
            Iki babagan reformasi pensiun. Isih ana denazifikasi lan demilitarisasi Ukraina ing ngarep.
      2. +1
        Februari 4 2024
        Ing kana, bebarengan karo Merce, kabeh industri mobil Jerman bakal rusak. ngguyu ngguyu
        Kamulyan kanggo Vladimir Vladimirovich! Nanging, yen dideleng saka warta, kaya-kaya Barat bakal tiba ing tekanan saka nesu lan nesu dhewe. Kita ngenteni, Pak!
    4. +2
      Februari 3 2024
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      "Mercedes - kaput?" —

      ***
      - Mercedes - mbak! ...
      ***

      "Gosip babagan sedaku wis akeh banget" ...
      Utawa "nalika wong lemu garing, wong kurus bakal mati"
      Elinga pirang-pirang taun lan upaya sing ditindakake kanggo ambruk ekonomi Soviet (Rusia) - kanthi semangat sing ambruk. Nanging ing kene dheweke isih nglawan ambruk ...
      Ayo ndeleng - iki minangka "kesulitan obyektif sementara ing periode transisi" utawa sing serius sajrone limang taun ...
    5. 0
      Februari 7 2024
      Dheweke mindhah produksi lan adol menyang rantai ritel. Markas bakal tetep.

      Pitakonan:
      - Ing ngendi dheweke bakal mbayar pajak?

      Aku Jerman bakal kelangan payer iki.
      Sampeyan bakal nampa pajak mung kanggo mobil sing didol ing Jerman. Kita ngrembug masalah iki karo Jerman.
      Kita teka ing kesimpulan iki
  2. -5
    Februari 3 2024
    Mercedes, kaya kabeh merek Jerman, overrated.
    Nanging Mercedes saiki ora katon kaya Mercedes ing tampilan, nanging luwih kaya Hyundai.
    1. + 13
      Februari 3 2024
      Kutipan: Maxim G
      Nanging Mercedes saiki ora katon kaya Mercedes ing tampilan, nanging luwih kaya Hyundai.

      Tren busana padha. Hukum fisika lan, utamane, aerodinamika padha. Syarat kanggo safety lan ekonomi bahan bakar padha. Malah piranti lunak desain, yen ora padha, dibangun ing prinsip dhasar sing padha. Lan teknologi produksi, yen ora padha, cedhak. Dadi, ora ana papan kanggo mamerake individualitas sampeyan. Inggih, ing sawetara ombone, lampu, cetakan, lan grilles bisa dirancang "ing gaya," lan malah banjur ing framework saka aerodinamis lan manufacturability. Saiki, fashion kanggo sirip utawa kontur sudut mung ora bisa katon, amarga padha ngrusak aerodinamis, nambah bobot, lan ora nyedhiyakake safety sing nyukupi.
      1. -8
        Februari 3 2024
        Peugeot lan Citroen katon luwih ketat tinimbang MB.
        1. +6
          Februari 3 2024
          Kutipan: Maxim G
          Peugeot lan Citroen katon luwih ketat tinimbang MB.

          Aku ora nganggep kanggo ngadili, Prancis ora bisa nolak ing pasar Amerika lan kiwa ing taun 1980-an. Ing taun 1990-an, aku nemokake sisa-sisa Prancis ing pasar mobil bekas, dheweke ditawakake kanthi murah, nanging mekanik sing aku kenal ujar manawa luwih becik ora ngganggu, mula larang banget kanggo njaga lan ndandani. Lan mesine ringkih kanggo mobil-mobil sing nduwe posisi mewah. Senajan, ya, padha ayu kanggo wektu, sampeyan ora bisa njupuk adoh saka wong-wong mau.
          1. +2
            Februari 3 2024
            Minangka kanggo kerumitan lan biaya dhuwur saka ndandani, iki mitos, uga ana ing Rusia.
            Kanggo mesin, Citroen lan Peugeot, kaya Renault, luwih saka premium entry-level, kaya Lexus, Volvo, utawa versi entry-level MB lan BMW.
            V6 - iku cukup normal kanggo iki.

            Senajan Citroens duwe hydroactive, iki mesthi super-comfort.
            Inggih, mobil mung luwih awet tinimbang Jerman (resistance karat apik amarga galvanization kualitas).


          2. +2
            Februari 3 2024
            Reno utamane ana. Malah diduweni Chrysler kanggo nalika.
        2. +4
          Februari 3 2024
          Kutipan: Maxim G
          Peugeot lan Citroen katon luwih ketat tinimbang MB

          Nanging ing mratelakake panemume, ing nalisir, iku banget French playfully. Nanging mobil Jerman, kaya mobil Swedia, rada ditahan lan pedantic ...
          1. -4
            Februari 3 2024
            Kutipan saka Luminman
            Nanging ing mratelakake panemume, ing nalisir, iku banget Playful ing cara Perancis. Mobil Jerman, kaya mobil Swedia, rada kendhat lan pedantic ...

            Tampilake Mercedes pedantic discreetly?
            1. +2
              Februari 3 2024
              Kutipan: Maxim G
              Tampilake Mercedes pedantic discreetly?

              Ana akeh foto sing ana ing Internet. Ojo susah golek awakmu...
              1. +1
                Februari 3 2024
                wong bodho

                Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.

                Dadi bakal ditindakake (c)
            2. +2
              Februari 4 2024
              Objektif artikel sing apik banget apik
        3. +2
          Februari 3 2024
          Wong Prancis, amarga kabeh kecanggihan ing fashion, riveted lan kadhangkala riveted sing elek.
          1. 0
            Februari 4 2024
            Apa Peugeot generasi kapindho 405, 605, 508 aneh?
            1. 0
              Februari 4 2024
              Ana pangecualian. Aku ora mbantah. """"
              1. 0
                Februari 4 2024
                Kutipan saka AdAstra
                Ana pangecualian. Aku ora mbantah. """"

                Ana uga pilihan pribadi. Ing desain ....
                Lan jujur, aku ora bisa mbayangno yen sampeyan ora seneng karo Peugeot lan Citroen.
                Mungkin generasi 2000-an - Peugeot 107, 206, 207, 307, 308, 407, 607? nglirik
    2. -1
      Februari 3 2024
      Aku uga ora ngerti kabeh pathos iki watara mobil Jerman, padha mesthi kuwat, dipercaya.. Nanging larang kanggo operate.
      1. 0
        Februari 3 2024
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Aku uga ora ngerti kabeh pathos iki watara mobil Jerman, padha mesthi kuwat, dipercaya.. Nanging larang kanggo operate.

        Ora tansah dipercaya, iku uga gumantung ing model tartamtu, konfigurasi, engine, gearbox.

        Inggih, prices tansah dhuwur banget, malah kanggo budget Russian-ngrakit Volkswagen Polo, yen kita njupuk wektu sadurunge acara 2013-2014, lan malah luwih 02.2024.
        Dibandhingake karo saingan.
        1. +5
          Februari 3 2024
          Inggih, prices tansah dhuwur banget, malah kanggo budget Russian-ngrakit Volkswagen Polo,
          Rega kanggo Volkswagen Polo ing 2012 cukup terjangkau sanajan dibandhingake karo Ladas. Nanging banjur ana munggah tajem ing prices.
          1. 0
            Februari 3 2024
            Kutipan saka Ua3qhp
            Rega kanggo Volkswagen Polo ing 2012 cukup terjangkau sanajan dibandhingake karo Ladas. Nanging banjur ana munggah tajem ing prices.

            Solaris lan Rio luwih murah, aku mung tuku sedan Kia Rio generasi kaping 2012 ing taun 3.
            1. +1
              Februari 3 2024
              Nah, taun iki aku tuku polo lan viburnum. Luwih tepat, Polo ing musim semi 2011 lan Kalina ing musim semi 2012. Konfigurasi mesthi beda, nanging regane cedhak.
              1. -1
                Februari 3 2024
                Kutipan saka Ua3qhp
                Nah, taun iki aku tuku polo lan viburnum. Luwih tepat, Polo ing musim semi 2011 lan Kalina ing musim semi 2012. Konfigurasi mesthi beda, nanging regane cedhak.

                Nah, mobil endi sing luwih murah tinimbang Rio / Solaris utawa Polo?
                FV uga duwe garansi 3 taun, lan HC duwe garansi 5 taun.
                1. 0
                  Februari 4 2024
                  Lan apa jaminan iki menehi sampeyan?)) Link menyang pusat teknis sing sah, rega mundhak?))
                  Kelas C lan Rio kaya kanca sekelas, nanging ing manajemen ora bisa ditandingi))
                  1. 0
                    Februari 4 2024
                    Rio iku kelas B+.

                    Garansi - nyedhiyakake panggantos unsur gratis yen rusak amarga cacat.
            2. 0
              Februari 4 2024
              2008 ing Portugal Fiat Tipo 94 750 euro, Golf 3 94 2400.
              1. 0
                Februari 4 2024
                Saka mobil 94, aku bakal njupuk Peugeot 306 station wagon - kanthi mesin diesel 1,9 (ora turbo), lan manggon ing Eropah. hi
                1. 0
                  Februari 4 2024
                  1,9 Volkswagen diesel karo turbo lan tanpa super. Aku Opel Vivaru diesel 1,9, tuku ing 2012 kanthi jarak tempuh 112000 km, didol 2 taun sabanjure kanthi jarak tempuh 325000 tanpa rusak.
                  1. 0
                    Februari 4 2024
                    Wah, iki kendaraan komersial, luwih kuwat tinimbang mobil penumpang.
      2. +5
        Februari 3 2024
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Mesthi kuwat lan dipercaya.
        padha. Mercedes uga wiwit dabble ing parameterization. Iku salah siji bab nalika wong Tionghoa sing murah ora sengaja pecah, lan liyane nalika Jerman sing larang wiwit ambruk kaya sing direncanakake.
    3. +6
      Februari 3 2024
      Overvalued, ora overvalued, nanging ing Federasi Rusia padha ora bisa gumunggung saka badhan karo bathi ageng lan gaji dhuwur saka karyawan. Keuntungan Mercedes luwih gedhe tinimbang kabeh industri minyak lan gas ing Federasi Rusia.
    4. 0
      Februari 3 2024
      Kutipan: Maxim G
      Mercedes, kaya kabeh merek Jerman, overrated.
      Nanging Mercedes saiki ora katon kaya Mercedes ing tampilan, nanging luwih kaya Hyundai.

      Ora beda! Aku duwe Hyundai AH 35, sanadyan iku Ceko-nglumpuk (isi lengkap). Beda ing cara apa? Iku luwih murah kanggo njaga lan ngganti consumables, mbangun kualitas Fantastic, engine 2 liter, 150 jaran, mobil kanggo wong. Lan padha overpay kanggo account, mung pemotong pontore wassat Ana uga akeh ing Rusia! hi
      1. 0
        Februari 3 2024
        Kutipan saka fif21
        Ora beda! Aku duwe Hyundai AH 35, sanadyan iku Ceko-nglumpuk (isi lengkap). Beda ing cara apa? Iku luwih murah kanggo njaga lan ngganti consumables, mbangun kualitas Fantastic, engine 2 liter, 150 jaran, mobil kanggo wong. Lan padha overpay kanggo merek, mung pemotong ponton. Ana uga akeh ing Rusia!

        Mirip - Korea sing padha, ing njero lan njaba (yen katon saka njaba).
        Miturut cara, HC, kaya mobil Jepang, overrated ing Federasi Rusia, kaya Jerman.
        Pangopènan troika Bavaria luwih larang; iki minangka merek premium sing ora bisa dibandhingake karo HC, Toyota, utawa FV.
    5. 0
      Februari 4 2024
      Mercedes, kaya kabeh merek Jerman, overrated.
      Nanging Mercedes saiki ora katon kaya Mercedes ing tampilan, nanging luwih kaya Hyundai.

      Apa kita duwe karo AvtoVAZ? Apa dheweke disepelekake utawa uga overrated?
      Banjur sawise padha nyoba adol Vesta kanthi rega 1.5 yuta tanpa kabeh, aku ora ngerti maneh ...
  3. + 17
    Februari 3 2024
    Mercedes wis dikubur ing VO! Lan artikel kasebut menarik, ditambah karo penulis! nglirik
    1. + 14
      Februari 3 2024
      Dadi penulis, ing nalisir, mung mbantah iki statements alarmist sing padha ngomong "Mercedes wis ninggalake Jerman", etc. Lan dheweke pancen kerep banget ing pers kita minggu kepungkur.
    2. +2
      Februari 3 2024
      Ya, Darkest One ujar manawa pungkasane industri mobil ing Jerman ...
    3. +4
      Februari 3 2024
      Kutipan: Wong Walanda Michel
      artikel menarik, plus kanggo penulis
      mesthi ing karma.
      Ora ana watesan kacepetan ing dalan gedhe (Autobahn). Saliyane Jerman, iki yaiku ...., Bhutan, .... Aku ora ngerti yen ana dalan sing ngidini nyopir ing kacepetan ndhuwur 130 km / h.
      Ing Bhutan, lan kanthi kacepetan 50 km, umume dalan medeni - ing kana, yen ana, luwih gampang dicet tinimbang ngeruk. ING Negara para Dewa loro ngedeni: nyopir ing dalan lan bandara Paro.
  4. -2
    Februari 3 2024
    Kita kudu mungkasi Ukraina, nanging kita ora duwe kekuatan lan sumber daya!
    1. 0
      Februari 4 2024
      @75Sergey: "Kita kudu rampung karo Ukraina, lan kita ora duwe kekuatan lan sumber daya!"

      Kepemimpinan politik sampeyan ora duwe mentalitas sing tepat kanggo kamenangan, iki masalah nyata - dudu kekuwatan lan sumber daya.
      1. +2
        Februari 4 2024
        Kepemimpinan politik sampeyan ora duwe mentalitas sing bener kanggo menang, iki masalah nyata - kekurangan kekuwatan lan sumber daya.


        Ayo padha ngomong yen dheweke duwe mentalitas, mung beda, sing ora cocog karo mentalitas akeh populasi Rusia.
        Saiki kahanan wis berkembang yen kapitalis ana ing sisih ngarep lan ing sisih liyane.
        Pamrentah kita nyelehake kembang ing kuburan Yeltsin, sing "ora populer" karo 95% warga Rusia, iki ujar akeh.
  5. -3
    Februari 3 2024
    Pitakonan kanggo penulis, dheweke nulis yen dheweke tresna marang Rusia kanthi ati-ati lan sensitif marang kesalahan lan kesalahan perang "baterei kontra" propaganda kita lan menehi informasi babagan keprihatinan. Lan pitakonanku ing ngisor iki: pira wong Deutsche biasa, sing wis nonton rilis warta Rusia sabanjure, umpamane kanthi informasi yen ing Rusia ana rak kosong utawa Internet nggunakake kupon, bakal cepet-cepet mriksa apa iki BENER, utawa 99. % persen bakal ngomong, sampeyan ndeleng E.S. lan Amerika Serikat ing dalan sing bener Moscow bakal rauh nyerah, bakal rata-rata Deutsche ngerti apa bebener lan apa fiction???
    1. +1
      Februari 3 2024
      Lan iki uga ditrapake kanggo kita, akeh banget sing percaya ing bebener sing paling dhuwur, ing wangun media
    2. +4
      Februari 3 2024
      Murmur 55
      (ALEXANDER)
      ... pira wong Deutsche biasa nonton siaran berita Russophobic liyane ...

      Dear Alexander, komentar sampeyan saka kategori "dhiri". Penulis (Evgeniy) nuduhake kanyatan saka sajarah lan kaping modern saka badhan. Lan aku nyoba nerangake kenapa sampeyan ora kudu dadi konsumen informasi sing bodho. Ing mratelakake panemume, masalah ibukutha global iki uga komentar ing ngisor iki
      trafllot1832
      (Andry S.)
    3. +6
      Februari 3 2024
      Rapot 55, Deutsche biasa Sejatine wong prasaja ing werna lan konsumen. Aku ing negara liya mayoritas populasi bisa digolongake ing kategori iki. Padha ora banget kasengsem ing perang ing pinggiran. Kajaba iku, ora ana kamardikan nyata lan pers, kaya uga ora ana kamardikan ing negara apa wae. Minangka conto, aku bisa nggawa laporan saka Mariupol sawetara minggu kepungkur dening program televisi ZDF. Iki minangka program kapindho ing televisi bisu. Ing kana, wartawan kasebut ujar manawa saprateloné populasi isih manggon ing kutha, ana listrik, banyu, lan Internet. Sanajan laporan sadurunge nyatakake yen kutha kasebut ora ana, mung reruntuhan. Carane akeh rereget wis diwutahake ing reporter iki lan ing ZDF. Nanging rereget diwutahake saka politisi ing kabeh tingkat, lan wong-wong saka pinggiran uga ngangkat swara lan nyatakake rasa ora puas. Laporan sing bener dicopot. Pracayaa, rakyat dhewe nglawan perang, nanging politisi ora ngrungokake, sejatine wis suwe dipotong saka rakyat. Padha manggon ing planet liyane. Sanajan, ya, dheweke ngakoni yen Rusia minangka aggressor, dheweke miwiti perang iki, nanging dheweke ora pengin ngerti sebab-sebab perang utawa mung ora kasengsem ngerti. Fachmann, ditulis kanthi menarik, terus. matur nuwun .
      1. +4
        Februari 3 2024
        Hallo Peter, woher kommen Sie?
        Komentar sampeyan pancen bener. Sampeyan nulis: "... politisi ora ngrungokake, sejatine wis suwe dipotong saka wong-wong mau. Dheweke manggon ing planet liya." Demonstrasi petani (Bauern) wis rampung lan anggaran wis diadopsi tanpa owah-owahan, subsidi kanggo petani bakal dikurangi. Wong lanang ing Bundestag ora peduli. negatif
        Matur nuwun kanggo ngapresiasi karyaku.
        Regards
        1. +2
          Februari 3 2024
          Kreis Euskirchen. Teks komentar kasebut cekak.
          1. +1
            Februari 3 2024
            Hi,
            liebe Grüße aus Frankfurt am Main.
            ombenan
    4. +6
      Februari 3 2024
      Dear Alexander!
      Sayange, sampeyan bener. Umume wong Jerman ngerteni apa sing dicritakake dening informasi lan sumber propaganda Jerman minangka bebener. Contone, 55-60% pedunung percaya banget karo televisi. Lan babagan Rusia lan Distrik Militer Lor, aku luwih mikir, Jerman ora nggolek sumber liyane, kanthi pengecualian langka. Kajaba iku, padha wedi.
      1. 0
        Februari 4 2024
        Sayange, sampeyan bener. Umume wong Jerman ngerteni apa informasi lan sumber propaganda Jerman sing bocor minangka bebener

        Ora mesthi kanthi cara kasebut. Ana sumber informasi kaya Youtube. Video sing diterbitake saka wartawan Jerman (lan ora mung Jerman) sing khusus teka ing Rusia lan zona Distrik Militer Lor-Wétan (wilayah sing dikuwasani Rusia). Lan wong-wong iki nuduhake kasunyatan sing beda karo saluran siaran negara. Lan Youtube ora ngalangi iki. Lan yen sampeyan ndeleng komentar ing video kasebut, sampeyan bisa ngerti manawa ana akeh wong sing cukup ing jagad iki.
    5. +7
      Februari 3 2024
      Apa sampeyan ngerti iki saka kategori "pinten wong saka Federasi Rusia maca VO minangka persentase populasi, lan pira sing bakal maca materi iki?" .
      Wong-wong sing, kaya cah ayu, mangan apa sing digawa ibune ing cucuk, iku mayoritas mutlak lan akeh banget saka ngendi wae. Mung amarga segara kasunyatan sing kedadeyan saben dina dadi gedhe banget, lan "mriksa" saben kasunyatan kasebut minangka setengah dina kerja sing ditindakake kanggo omong kosong saben dina. Sapa sing duwe wektu iki bisa mriksa yen ora ana sing kudu ditindakake. Ora kabeh wong Jerman umume nonton kabar kasebut lan nanggapi kanthi cara apa wae. Kancaku wis manggon ing Jerman suwene 20 taun - mula sawise kerja dheweke ora kasengsem ing musik, gitar, bir karo sosis lan game ing Steam. Senadyan kasunyatan manawa wong iku maca, dheweke luwih seneng maca ilmu sing populer lan ora kasengsem ing warta lan nyedhot propaganda.
      Ing kana, masarakat, seneng banget karo saben propaganda, minangka masarakat sing padha karo komentator paling guwa ing VO.
      1. +4
        Februari 3 2024
        Dear Knell!
        Wong Jerman duwe paribasan, padha karo basa Rusia. nang endi bijine ayam...
        "Kleinvieh macht auch Mist" secara harfiah (kanthi cara sing apik), kewan cilik uga ngompol. Iki carane, sethitik dening sethitik, liwat VO, wong bakal nampa informasi anyar lan gambar sakabèhé bakal miwiti kanggo katon sethitik beda.
        Iki tujuanku. hi
    6. +2
      Februari 3 2024
      Kutipan: Murmur 55
      Apa Deutsche rata-rata bakal ngerti apa sing bener lan apa fiksi???
      Aku bakal resiko njawab kanggo penulis: iku ora, ana cukup masalah saiki dhewe. Aku ngomong karo Brit dina iki: mayoritas kanggo kabeh apik marang kabeh ala. Oh, aku ora ngerti. Oh, nanging dheweke ora ngandhani kita ...
  6. +5
    Februari 3 2024
    Aku bakal nambah artikel sing Mercedes wis tau diduweni dealer siji ing Amerika Serikat. Hukume kaya ngono. Dealer mobil kudu mandiri saka pabrikan kanggo nggawe lan njaga kompetisi, lan dodolan saka pabrikan langsung menyang konsumen pungkasan dilarang.
    1. +4
      Februari 3 2024
      Quote: Nagant
      Penjualan saka pabrikan langsung menyang konsumen pungkasan dilarang

      Ing tetanggan Meksiko, ana pabrik sing ngrakit Mercedes, sing langsung menyang konsumen Amerika. nglirik
      1. +5
        Februari 3 2024
        Ana tanduran ing Meksiko. Ing Alabama uga. Nanging mobil kasebut mung lan khusus kanggo para pedagang. Padha kaya kanggo ngedol langsung, nanging hukum ora ngidini, lan bakul duwe lobi kuwi ing Congress sing ora bisa njaluk liwat. Musk nyoba njaluk ijin kanggo adol Teslas saka pabrik. Nanging dheweke uga gagal.
    2. +1
      Februari 3 2024
      Quote: Nagant
      Dealer mobil kudu mandiri saka pabrikan kanggo nggawe lan njaga kompetisi, lan dodolan saka pabrikan langsung menyang konsumen pungkasan dilarang.

      Amerika! Sampeyan ora kaya wong liya wassat Senajan ing Rusia padha nyalin akèh saka Amerika Serikat, nanging karo sesanti Russian sing dadi medeni. hi
    3. +2
      Februari 3 2024
      Quote: Nagant
      lan dodolan saka pabrikan langsung menyang konsumen pungkasan dilarang.
      Apa njijiki!
    4. +2
      Februari 3 2024
      Lan kita kudu ngakoni manawa iki minangka hukum sing apik.
      1. +2
        Februari 3 2024
        Babagan sing paling cedhak aku ngerti kanggo ngedol mobil saka pabrik yaiku program Pengiriman Luar Negeri Volvo. Sampeyan mabur menyang Swedia lan entuk mobil standar Amerika langsung saka pabrik. Sampeyan bisa uga setuju babagan pilihan nonton mobil tartamtu ing baris perakitan saka awak kosong nganti mobil rampung. Sampeyan drive watara Eropah, sijine ing Aku ora ngelingi carane akeh mil, drive mobil kanggo salah siji saka bandar diijini, saka ngendi sampeyan fly ngarep. A saperangan saka minggu mengko sampeyan ketemu mobil ing plabuhan Newark, NJ. Regane kira-kira sapratelo kurang saka sing anyar, ora ngetung penerbangan lan lelungan ing saindenging Eropa. Trik iku, tugas kanggo ngimpor mobil bekas luwih murah tinimbang ngimpor mobil anyar, mula bisa ngirit.
        Nanging sanajan ing kasus iki, kabeh dokumen liwat bakul, saka kang temenan duwe bathi dhewe. Ing kasus iki, teka menyang muter, amarga kabeh masalah karo jadwal lan adat reresik ditanggulangi tanpa partisipasi saka panuku.
      2. -1
        Februari 5 2024
        Kutipan saka AdAstra
        Lan kita kudu ngakoni manawa iki minangka hukum sing apik.

        Tegese, mesthi perlu outbid antarane pabrik mobil lan panuku ?? Nanging...
        Sampeyan duwe gagasan aneh babagan "undhang-undhang sing sehat" ...
  7. + 10
    Februari 3 2024
    Artikel informatif sing apik, aku maca kanthi seneng. Thanks kanggo penulis. Aku setuju, lan sampeyan kudu ngerti lan nyinaoni statement mungsuh. Kanggo hubungan karo Federasi Rusia, ya, kita ana ing sisih ngelawan lan kaya ngono. sawise Perang Patriotik Agung, kita bakal weruh.
    1. +7
      Februari 3 2024
      Dear Mikhail!
      Matur nuwun kanggo rating positif! Kita ing kene pancen ngarep-arep manawa kebodohan saiki ing Jerman menyang Rusia bakal rampung. Aku pengin luwih cepet ...
      Salam hi
      1. +2
        Februari 3 2024
        Aku ngajak sampeyan nerusake, ora kudu sensasional, sing biasa ndadekake sampeyan nyedhaki lan menehi alesan kanggo mikir, lan sampeyan nindakake kanthi apik.
        1. +2
          Februari 3 2024
          Matur nuwun Michael!
          Aku bakal nerusake.
          Salam hi
  8. +9
    Februari 3 2024
    Artikel gedhe.
    informatif banget.
    Iki kanggo maca "analis" Kremlin.

    Matur nuwun kanggo artikel.
    Tulis luwih kerep babagan Jerman modern.
    1. +5
      Februari 3 2024
      Dear Alexander!
      Matur nuwun kanggo rating. Aku bakal jujur, aku nulis kanthi seneng. Piye wae aku kecanthol ing topik iki.
      Aku uga pengin nulis babagan apa sing ditindakake sayuran ijo ing Jerman. Aku bakal nyoba kanggo nguwasani.
      Salam hi
  9. +6
    Februari 3 2024
    Iku langsung cetha sing Penulis glethakaken metu kabeh karo pedantry Jerman! Cetha yen Jerman ora bakal ngrusak industri mobil lan Mercedes utamane miturut conto kita! Ingkang utama yaiku ora gumantung ing komponen, ora kaya kita, kabeh iku dhewe lan dipercaya. Aspek liyane yaiku kanggo kita, mobil Mercedes sing apik lan apik banget larang banget, lan ing jaman saiki ora mungkin dheweke bakal tuku, luwih sithik layanan saka pejabat. Ora mung aku sing ngirim inspeksi resmi nalika ngerti yen ngganti lenga nalika ngombe kopi ing sofa regane 27 rubel, lan iki kanggo reno rakyat (ing pusatku sing apik banget 000 rubel, kanthi cara, mesin kopi kasedhiya, dadi plus 400 rubles )! Mulane, misale jek ora duwe bathi maneh kanggo Jerman njaga merek kasebut ora mung ing kene.... Dadi pabrik-pabrik bakal utuh lan bisa digunakake!
    1. +2
      Februari 3 2024
      Dear jeneng!
      Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Aku pengin nambah manawa Mercedes ora kasedhiya kanggo kabeh wong ing Jerman. Perusahaan kasebut ngumumake bakal fokus ing mobil mewah ing mangsa ngarep. Yaiku, baris saka kelas "A" lan "B" wis mandheg, lan liyane, diwiwiti karo kelas "C", sanajan tanpa opsi tambahan, larang banget. "Wuda" ​​C-kelas wiwit ing 47000 euro. Lan yen sampeyan nglengkapi kanggo nyawa, 80-90 ewu, lan iku ora AMG!
      Nanging pabrik-pabrik kasebut pancen kerjane, lan ora mung ing Jerman. C-Class anyarku dibangun ing Afrika Kidul. Aku wedi yen dheweke ora bakal ngirim. Ical...
      Ikhlas hi
  10. +7
    Februari 3 2024
    Oh, aku ora iri karo Jerman. Ing kono, setahun kepungkur, industri ambruk kudu kedadeyan tanpa gas kita, lan para imigran ngrusak kabeh wis suwe! Plus kabeh larang banget! Kepriye anggone manggon ana ing kono, wong mlarat? Lan saiki giliran Mercedes. Lan kepiye dheweke isih tetep nganti saiki ... Iku padha karo kita! Auto-Vaz mundhak! Dagang mobil pancen duwe bathi nganti mobil sampah China didol jutaan! Nah, iki bisa uga sawetara taun kepungkur?
    1. +1
      Februari 3 2024
      Oh, aku ora iri karo Jerman. Ing kana, setahun kepungkur, industri ambruk kudu kedadeyan tanpa gas kita, lan para imigran ngrusak kabeh wis suwe! Plus kabeh larang banget! Kepriye anggone manggon ana ing kono, wong mlarat? Lan saiki giliran Mercedes. Lan kepiye carane dheweke tetep bertahan nganti saiki ...
      Aja kuwatir, Putin ujar wingi yen dheweke bakal mbantu industri mobil Jerman eseman
      1. +1
        Februari 3 2024
        "Mercedes Ours"? ngguyu
        1. +1
          Februari 3 2024
          Kutipan saka AdAstra
          "Mercedes Ours"? ngguyu

          Mesthi, aku pindhah menyang Uryupinsk dina iki eseman
  11. +6
    Februari 3 2024
    A mobil luwih utawa kurang tanpa kontrak militèr - iki ora kelakon, mobil sembarang apriori bab dual-nggunakake.
  12. +5
    Februari 3 2024
    Fachmann. Aku maca artikel sampeyan kanthi minat. Akeh fakta sing ora dikarepke kanggo aku. Utamane yen pemegang saham yaiku Li Shufu Cina, saka ngendi sikile, utawa rodo gembong kelas premium Geely. Tanggaku menehi tumpangan kanggo kerja - kanggo kula iki spasi. Mesthi, sampeyan bisa njaluk menyang ngisor kanthi ngetang jahitan, kain pelapis. Nanging aku ora yakin sing ora bakal bisa tanpa mikroskop. Sing lucu iku pilihan kalebu autopilot, kang dilarang ing Rusia (saiki), miturut pemilik, dheweke wis nyoba. pemegang saham Saudi ilang? Kanthi adol aset, Mercedes mung pengin tekan tingkat anyar. Ing donya otomotif, "ijo" wis njupuk daya lan banget agresif mromosiaken gagasan, mobil kudu mung ing baterei. Yen sampeyan pengin duwe klasik (mesin pembakaran internal) - ngadeg ing tembok, kita bakal njupuk sampeyan karo pajak. Ana uga masalah ing Amerika Serikat, Amerika ora pengin njaluk menyang truk pickup saka seri F 150 ing baterei. Jujur, aku malah ora ngerti apa Mercedes banjur lunga, mung kekaisaran miwiti reorganisasi, yen ora, sayuran ijo bakal mangan, ora duwe ati nurani. Miturut sayuran ijo Kulon, sing kapitunan bakal mbayar lan mratobat amarga dheweke pancen ala lan ngrusak udhara. Thanks maneh kanggo artikel kasebut, iki katon ing VO, nanging aku pengin luwih asring. Sukses kreatif! hi p.s. Aku gumun suwene driver pisanan ing donya urip.
    1. +5
      Februari 3 2024
      Andrey, salam!
      Matur nuwun kanggo ngapresiasi karyaku.
      Terus terang, ing proses nyiapake materi aku dhewe nampa akeh informasi anyar menarik. Minangka kanggo Greens, sampeyan bener, iki sawetara jenis madhouse.
      1. +3
        Februari 3 2024
        Wes wayahe ijo-ijo nemplek tembok, menek nang endi-endi ing kulon, iki pancen ora bisa dibayangake. Saiki lagi nyerang sing keramat ing Norwegia, tanduran LNG. Gas pipa ternyata luwih apik tinimbang LNG ing babagan tilas karbon.
        1. +2
          Februari 3 2024
          Iku wektu kanggo nyelehake sing ijo ing tembok
          Setuju. Lan luwih:
          1. +4
            Februari 3 2024
            Dear Sergey!
            Ing Jerman, bocah cilik iki kayane wis diilangi. Wong-wong mung wedi karo sayuran ijo. Wong wedok iku bahan sampah.
            Ikhlas hi
            1. +2
              Februari 3 2024
              Ing Jerman, bocah cilik iki kayane wis diilangi.
              Wis cetha. Nanging produk karet bekas iki wis ngrampungake fungsine.
              1. 0
                Februari 3 2024
                Lan carane!
                Wis pirang-pirang taun, negara iki ora ana. Iku tekan titik absurdity, media nglaporake: "Kanselir Jerman Frau Merkel ketemu karo (dhewe!) Greta Thumberg. Rapat kasebut luwih saka 1,5 jam. Greta, dropout lan rada "sing," ngidini Merkel kanggo ngrungokake dheweke ...
          2. +4
            Februari 3 2024
            Sergei, Greta minangka wong bodho sing sarwa, iki pisanan ing sejarah yen ana wong sing bisa ngapusi kabodhoane - $ 3 milyar. Artis, wong bodho ora diitung. Bakat. Bisa gampang mlebu sirkulasi. hi
            1. +2
              Februari 3 2024
              Sergey, Greta iku wong bodho sarwa,
              Andrey, Aku iki digunakake ing peteng, kanggo bantuan kabeh iki ijo (Green Penis & Co). Lan ing kene ana panemu saka wong bodho suci, gelo dening Gusti Allah. Iku nduwe pengaruh ing rata-rata wong.
              1. +3
                Februari 3 2024
                Sergey. Ibu lan bapake Greta ora lungguhan; Greta duwe markas, manajer lan pengacara sing cukup serius. Nanging wektune wis liwati, sanajan saiki ana 100 demonstrasi pro-Palestina ing London.
                1. 0
                  Februari 3 2024
                  Greta nduweni staf, manajer lan pengacara sing cukup serius.
                  Dadi sapa sing bakal mangu-mangu - mung komplotan aktor PR sing nindakake pesenan pemerintah sosial sing bisa ningkatake wong bodho desa kaya iki.
                  1. +3
                    Februari 3 2024
                    Aku seneng pengintaian dheweke ing Oslo, wong Sami lungguh ing kémah cedhak kraton nganti meh setaun, golek pamirsa karo Raja Norwegia (Sami Norwegia duwe hak sing disambungake karo pembangkit listrik tenaga angin ing reindeer Sami. Ing wayah esuk, Greta teka karo klompok dhukungan lan lah, raja langsung nampa lan ngrampungake masalah kasebut kanthi positif, menyang neraka karo kabeh kincir angin saka padang rumput kutub Sami. Greta minangka ibune kabeh wong Norwegia. Sami lan ing kaca ngarep koran Norwegia karo raja.
    2. +2
      Februari 3 2024
      perusahaan Smart iku bagéan saka struktur Mercedes, Geely ndarbeni ing Enggo bareng witjaksono karo Mercedes, nanging teknologi isih Swedish (saka Volvo) plus Lotus (desain, tuning saka sasis lan mesin)
  13. -2
    Februari 3 2024
    Ngomong ing Bundestag tanggal 31 Januari 2024, ketua Demokrat Kristen (CDU), Friedrich Merz, ujar:

    "Rusia Putin dudu mitra kanggo kita, nanging mungsuh ..."

    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake .... Sayange yen Jerman milih politisi sing "ora tanggung jawab kanggo pasar."
    Apa mukjizat iki pancen ngerti apa perang karo Rusia? Perang nuklir? Apa dheweke nampa kasunyatan manawa jutaan pemilih bakal diobong urip sajrone sawetara menit?
    Yen Jerman milih politisi kaya ngono.... Lha, ing kene kita mung bisa ngangkat pundhak ...
    Nanging aku mung krungu babagan Mercedes saka artikel. Malah podo karo aku. Kita ora peduli babagan mobil. Truk, bus - iki topik, uga, donya wis ora teka bebarengan kaya wedge ing wong.
  14. +1
    Februari 3 2024
    Layanan paling apik yaiku Mercedes! - Sampeyan kudu seneng sing ambegan udhara iki karo kita! Aku bakal bungah yen perusahaan iki ambruk, sing ora mungkin.
  15. +4
    Februari 3 2024
    Thanks kanggo penulis kanggo dolan menyang sajarah merek!
    Judhul gedhe babagan "wong-wong iki ngrusak industri dhewe" katon nalika wong sing dipercaya dening mayoritas lan diwedeni dening akeh ngomong babagan iki.
    Kok MB ngempet produksi nang kene... MB duwe pilihan opo? Iki dudu perusahaan Rusia. Aku kanthi tulus percaya yen saben wong sing mbangun pabrik ing kene pengin terus golek dhuwit lan ora kelangan dhuwit sing diinvestasi utawa reputasi. Nanging politisi ing njaba negara kita nyetel kahanan, banjur hukum ditulis sing cocog karo dheweke. Lan kapitalis mung bisa milih. Ana kene utawa ora kene.
    Babagan Mercedes lan Hyundai... Lan babagan overvaluation...
    Dzhambul.
    Kanggo kula, ing hubungan kanggo artikel - Mitsubishi. )
  16. +6
    Februari 3 2024
    Artikel sing jujur ​​banget. Aksen diselehake kanthi bener. Lan, sing paling penting, kesimpulan kasebut bener lan jujur.
  17. +3
    Februari 3 2024
    "Aku wis nulis luwih saka sepisan, yen wis suwe manggon ing Jerman lan tresna marang Rusia kanthi sepenuh ati, sanajan aku durung urip sedina ing Rusia modern," ya, penulis, luwih becik tresna. tanah kelairanmu saka kadohan, supaya ora bisa mbales raos.
    1. + 10
      Februari 3 2024
      Skif3215 : “Ya, penulis, luwih becik nresnani tanah airmu saka kadohan, supaya ora bisa mbales rasane.”
      Dear Maxim! Muga-muga sampeyan ngerti yen ing tanggal 6 Agustus 1990, Boris Yeltsin, ngandika ing Kazan, ngandika: "Entuk kedaulatan sing bisa ditelan." Dadi, Moldova, ing ngendi aku manggon lan kerja suwene 20 taun, kanthi seneng dadi merdika. Mung kanthi ajaib, ing taun 1995 aku bisa mangkat menyang Jerman. Tanah kelairanku yaiku USSR, sing ora ana, khususe, pulo Sakhalin.
      1. +3
        Februari 3 2024
        Yeltsin nindakaké akèh sing ala, nanging ora mungkin dheweke milih panggonan sing kudu dipindhah, mesthi ora menyang Sakhalin, sedih banget ing taun 90-an, nanging paling ora Kaliningad bisa uga, uga meh Eropa, utamane. Ing wektu sing "mulya". Dadi banget ngelingake aku akeh kanca-kanca sing, sawise mbukak wates, lunga menyang Jerman, saka daratan Rusia sing cukup, manggon ing Munich, Frankfurt lan ing endi wae wiwit 2010 nganti 9 Mei. masang stiker ing mobil kanthi tulisan "kita bisa mbaleni", dheweke nganggo basa Jerman kanthi angel, sanajan bocah-bocah wis sinau basa kasebut. Aku ngunjungi dheweke ing taun 2019, dheweke ujar dheweke kangen omah, aku nelpon, pindhah, aku bakal nulungi. karo koran, padha ngomong Rusia wis ngrembaka, utamané wiwit Piala Donya mung liwati, ana soko kanggo gumunggung bab, nanging kita ora lunga, kita tetep ing Eropah bosok ngendi LGBT Iku galak, lan sawise Februari 2022 padha malah nolak. teka kanggo riko liwat Turki, minangka padha ngandika, "mung ing kasus, nganti kabeh calms mudhun."
  18. Ash
    +2
    Februari 3 2024
    Kutipan saka: tralflot1832
    Utamane sing duwe saham yaiku Li Shufu Tionghoa, saka endi sikile, utawa rodo Geely kelas premium, tanggane menehi aku kulo kerja - kanggo aku iki ruang.

    Iki kaya: Aku krungu muni, nanging aku ora ngerti ngendi iku. Gili uga duwe Volvo, mung sedhela. Lan babagan kontribusi kanggo Mercedes (lan kosok balene), wong sing kasebut ing ndhuwur wis suwe ujar manawa dheweke mung kasengsem ing teknologi Jerman ing bidang kendaraan listrik, mula garis-garis ing mobil pepadhamu sing narik kawigaten sampeyan mung wong Tionghoa, ora. malah saka Volvo.
  19. +4
    Februari 3 2024
    Matur nuwun kanggo artikel sing dipercaya lan lengkap, seneng sarapan nalika maca.
    Artikel iki rada ora konsisten karo propaganda resmi, ing Jerman wis suwe beku, kabeh pabrik mobil wis ditutup, ora bisa ngasilake senjata lan dipangan dening wong ireng ing dalan.
    Inggih, kita mung seneng maca yen pepadhamu luwih elek, ta? Amarga umume wong ora bakal mriksa kanthi pribadi.
    1. -1
      Februari 5 2024
      Quote: Beruang Cilik
      Matur nuwun kanggo artikel sing dipercaya lan lengkap, seneng sarapan nalika maca.
      Artikel iki rada ora konsisten karo propaganda resmi, ing ngendi Jerman wis suwe beku, kabeh pabrik mobil wis ditutup,

      Amarga artikel kasebut bisa dipercaya, apa sampeyan ngelingi pengurangan gaji lan paket sosial minangka pratandha saka masa kejayaan Mercedes?
  20. +2
    Februari 3 2024
    Penulis mesthi ora kudu nulis babagan topik ekonomi. Miturut dheweke, bathi Mercedes nganti 77 milyar kanthi volume penjualan 76 milyar !!! Kelangan! Iki meh padha karo ujar "bobot pesawat iki 76 ton, kalebu 77 ton bahan bakar ..."
    1. +4
      Februari 3 2024
      Dear Andrey!
      Copot topi! Koma, koma ilang. Bathi 7,7. Asil pungkasan kanggo 2023 yaiku 13,64 milyar. hi
  21. +2
    Februari 3 2024
    Matur nuwun kanggo artikel sing menarik, Penulis!
    Ya, aku ora kaget yen propaganda rame kita wis maju maneh ing ngarep.
    Kita ora kudu nyepelekake kegagalan mungsuh sing nyata lan dibayangake, nanging nggawe industri otomotif kita kompetitif lan modern. Kenging punapa kita kedah nggatosaken kegagalanipun urusanipun tiyang sanes?
    1. 0
      Februari 3 2024
      Yen sampeyan pengin nulis sukses "kita", mula ora ana lan ora katon sanajan ing cakrawala. Lan paling gampang kanggo nulis babagan kasunyatan sing "kabeh ala" kanggo wong-wong mau; ora kanggo sampeyan ndandani abs sampeyan dhewe.
  22. +2
    Februari 3 2024
    Masalahe, IMHO, ana media normal, contone, sing ekonomi.
    Miturut wong-wong mau, bisnis Merc cukup normal, lan ing 23 kang diprodhuksi mung piyambak - kaping pirang-pirang mobil saka kabèh Rusia.
    Lan ana hurray-media, ngendi Mersu iku kaput, Jerman iku kaput, Eropah iku kaput, lan Eropah arep menyang Kaliningrad lan Siberia kanggo karya ...
    Tegese, ana bebener lan ana goroh.
    Lan sayangé, wong ing Rusia sengaja diwulang ngapusi.
    Ing Kulon sampeyan bisa maca laporan - pinten biaya program militer, masalah apa (umpamane F35 utawa Abrams) Kita duwe PR ing lintang, lan ana sing beda banget ing kasunyatan ...
    Aku ora mbandhingake negara manca, amarga kenapa ngadili dheweke kanthi pers sing nyenengake?
    1. -1
      Februari 5 2024
      Kutipan: Max1995
      Miturut wong-wong mau, bisnis Merc cukup normal, lan ing 23 kang diprodhuksi mung piyambak - kaping pirang-pirang mobil saka kabèh Rusia.

      Nanging ing wektu sing padha, ngethok gaji lan paket sosial, iki mesthi minangka tandha kamakmuran, uga mundhut pasar Rusia sing gedhe.
  23. +4
    Februari 3 2024
    Ana prekara-prekara ing donya iki sing bakal urip luwih saka wong lan negara.
    Mercedes iku salah siji saka wong-wong mau.
    Pemilik wiwit 2013.
    1. 0
      Februari 3 2024
      Dear Alexander!
      Minangka penulis artikel, adhedhasar pengalaman pribadi, aku melu taksiran mobil Mercedes-Benz.
      Aku tuku W202 C220 pisanan ing 2000, banjur ana W203 C350 CDI 4matic, W204 C300 4matic, W205 C250 4matic, lan wiwit 2022 pungkasan W206 C300. Lan senadyan kasunyatan sing W202 dadi banget masalah ing syarat-syarat kualitas, kabeh sakteruse padha mung apik banget. Utamané W206 saiki. Iki mung ruang !!! Nanging prices, sayangé, uga wis munggah menyang dhuwur stratospheric.
      Ing ngisor iki foto pisanan lan pungkasan (favorit)

      Salam hi
  24. +3
    Februari 3 2024
    Ing taun 1926, Benz & Co Rheinische Gasmotorenfabrik gabung karo Daimler-Motoren-Gesellschaft kanggo mbentuk Daimler-Benz AG.

    Wiwit wektu iku, Daimler-Benz AG wiwit aktif ngembangake lan ngasilake mobil, tank, kapal lan mesin pesawat kanggo Wehrmacht.


    Nganti taun 1935, angkatan bersenjata Jerman diarani Reichswehr. Lan mung sawise 1935 - dening Wehrmacht.
    1. +3
      Februari 3 2024
      Dear Alexander!
      Mesthi sampeyan bener. Nanging aku ora bisa, ing artikel sing wis dawa, nerangake kabeh rincian. Nanging saiki aku bakal nambah:
      Pasukan militer sing metu saka Reichswehr ing taun 1935 nalika jaman Nazi nganti taun 1945 yaiku Wehrmacht. Banjur ana Federal Border Guard: wiwit taun 1951 nganti saiki, dianggep minangka leluhur Bundeswehr.
      1. +2
        Februari 3 2024
        Matur nuwun kanggo respon cepet lan prayoga kanggo komentarku.
    2. +1
      Februari 4 2024
      Dheweke nggawe mesin piston kanggo Messers. Dheweke kerja kanthi tekun - puluhan ewu potongan ...
  25. +2
    Februari 3 2024
    Sajrone minggu sadurunge pungkasan, media Rusia, secara harfiah saingan karo saben liyane, asring nyebut sumber Jerman, nyebar topik ambruk saka badhan Mercedes.

    Dadi "analis" kaya Staver lokal duwe populasi sing akeh banget.
  26. 0
    Februari 3 2024
    Sisa-sisa Prancis ing pasar mobil bekas ditawakake murah banget, nanging mekanik sing dakkenal ujar manawa luwih becik ora kekacoan, larang banget kanggo njaga lan ndandani.

    Pakar mobil ujar: Aja tuku mobil merek sing diwiwiti kanthi huruf "F":
    Ford
    Fiat
    lan Fse Prancis.
    1. +1
      Februari 3 2024
      Dear Nikolay!
      Jujur nggawe aku ngguyu. ngguyu matur nuwun. Nanging serius, Mercedes-Benz, ing kerjasama karo Renault-Nissan, wiwit 2009, wis diprodhuksi mesin OM607 kanggo "A" lan "B" baris saka kelas Mercedes-Benz. Mengko, OM622 lan OM626 (saka Autumn 2014) kanggo garis kelas W205 C. Ing taun 2018, kerjasama iki dihentikan.
    2. mz
      +1
      Februari 3 2024
      [kutipan
      16112014nk (Nikolay)
      ]Pakar mobil kandha: Aja tuku mobil merek sing diwiwiti kanthi huruf "F":
      Ford
      Fiat
      lan FSE Prancis.[/quote]
      Lan apa, iku menarik sing padha "auto experts" bakal ngomong bab "Mercedes" sing duwe Perancis (Renault) 1.5 lan 1.6 liter mesin diesel (Mercedes wis nginstal mesin kuwi kanggo 10 taun saiki, amarga ora ana analog saka dhewe. utawa padha luwih elek ing sawetara cara - banjur paramèter)?
  27. +3
    Februari 3 2024
    Artikel sing apik! Aku ngeweruhi sing perusahaan iki wis sawetara jenis predilection gaib kanggo nomer 3. Mobil pisanan padha tricycle a. Antarane ngedegaken ana telung jenius motoring Daimler, Benz, Maybach. Minangka tandha ana telung sinar - telung unsur banyu, udhara, lumahing. Dene ambruk, kedadeyan sadurunge lair maneh. Ana desas-desus babagan larangan mobil kanthi mesin pembakaran internal ing Eropa, lan iki tegese anget lawas, "wangi", humming stroller self-propelled ora bakal ana, susah, nanging sepur listrik bakal katon ing endi wae. Akibate, akeh sing kudu nglatih maneh utawa ninggalake. Umur uap ing industri mobil mung sedhela, sanajan uap ora nyerahake posisine ing segara utawa industri energi kanggo wektu sing suwe. Umur mobil bensin uga mboko sithik ninggalake dalan, nanging ing segara, ing tentara lan ing aviation bakal mrentah kanggo dangu. Miturut cara, aku uga duwe Mercedes, utawa rodo pindho Korean - Sanyong Kyron
    1. +2
      Februari 3 2024
      Dear Dmitry!
      Parlemen Eropa, supaya kosong, nggawe keputusan tanggal 08 Juni 2022 kanggo nglarang penjualan mobil lan registrasi mung mobil penumpang anyar lan mung nganggo mesin pembakaran internal.
      Tegese, kabeh armada mobil, truk lan bus sing wis didaftar bakal terus digunakake.
      Miturut cara, sanajan dodolan kendaraan listrik saya tambah ing Jerman, dheweke ngalami bencana (kanggo anggota parlemen Euroidiot). Dadi ayo ngenteni lan ndeleng sapa sing luwih cepet mati, Shah utawa kuldi ...
      Thanks kanggo komentar! hi
  28. 0
    Februari 3 2024
    Mercedes-Benz 250 GD

    Ngomong-ngomong, kepiye dibandhingake karo gas?
    1. 0
      Februari 3 2024
      Salam iki!
      Aku dhewe wis ora mimpin Wolf. Ing versi dhasar, ana:
      Kapasitas mesin (diesel): 2,5 l
      Kacepetan maksimal: 123 km / jam
      Range ing siji isi: 600 km
      hi
  29. +1
    Februari 3 2024
    Aku wis nulis luwih saka sepisan sing, wis manggon ing Jerman kanggo dangu lan tresna Rusia karo kabeh atiku, sanajan aku wis ora manggon malah dina ing Rusia modern,
    Tembung sing apik lan sampeyan katon dadi wong sing seneng. nglirik
    ps Lan artikel kasebut umume ora ala ...
    1. +3
      Februari 3 2024
      Dear V.P.!
      Matur nuwun wis kena. Aku bakal jujur, ing taun surup aku bisa terus terang yen aku seneng. Aku kerja ing kene suwene 27 taun, lan saiki wis pensiun meh setaun. Swara taun, negara manca wis dadi omah. Mulane, wong-wong ing kene nesu banget marang Rusia.
      Salam ombenan
  30. WIS
    +1
    Februari 3 2024
    Media Rusia, secara harfiah saingan karo saben liyane

    kaput

    ora ana papan kanggo ngidoni hantu kapitalisme sing bosok iki
    PS: kampanye, Nanging, sadurunge Pemilu ..., sampeyan kudu lumahing ing "wong" dhewe
  31. +1
    Februari 3 2024
    "Ing pungkasan separo pisanan 2023, bathi net ing Jerman mung udakara 77 milyar euro, yaiku 13% luwih dhuwur tinimbang ing 2022, lan omzet mundhak 6% dadi 76 milyar euro."
    Ora ana sing jelas nanging menarik banget
    1. 0
      Februari 4 2024
      Dear Stanislav!
      Koma, koma ilang. Bathi 7,7. Asil pungkasan kanggo 2023 yaiku 13,64 milyar.
      Matur nuwun kanthi teliti maca materi!
      hi
  32. +2
    Februari 3 2024
    Miturut cara, mobil premium lan paling mewah ing baris Jaguar diprodhuksi ing merek Daimler. Sajarah Daimler Inggris menarik banget. Nanging sajarah Inggris Daimler rampung ing 2008. Lan Inggris gawé mobil ora Samsaya Awon saka Jerman. Aku ngomong minangka pemilik Jaguar.
    1. +2
      Februari 3 2024
      Mesthi, mesthi Andrey, ora ana regejegan. Mercedesku komunikasi karo aku liwat Mercedes aku. Aku takon dheweke: "Apa sampeyan mikir babagan BMW?" Wangsulane: "Padha kaya sampeyan, yen ora, sampeyan ora bakal lungguh ing kene." ngguyu Kanggo pitakonan sing padha babagan AUDI, dheweke mangsuli: "Dheweke kanca apik lan uga nggawe mobil sing apik." Aku bakal takon babagan Jaguar dina Senin. ombenan
      Duwe trip apik lan hello Jaguar! hi
  33. +1
    Februari 3 2024
    Cekap, nalar, yakin. Barang apik. Matur nuwun!
    1. +1
      Februari 3 2024
      Matur nuwun, apik banget nalika karya sing sampeyan lakoni ditaksir kanthi positif.
      hi
  34. -2
    Februari 3 2024
    Wong Jerman ngerti kerja, wong Italia ngerti masak, wong Prancis ngerti ngombe lan nganakake rapat.
    Dadi, kita bakal nyekel rong kategori pisanan; kita bisa njupuk Daimler lan peralatan menyang papan sing bisa ngirit pendinginan.
    Nanging Prancis ora dibutuhake. Utawa ngirim menyang Niger kanggo tambang.
    1. +1
      Februari 3 2024
      Iku tetep kanggo elinga Zhvanetsky: "Yen sampeyan durung weruh mobil liyane, kita kaya iki!"
  35. +2
    Februari 3 2024
    Iku banget awal kanggo bungah, Mercedes bakal outlive kita kabeh))
    Isih ana 123 awak dienggo, lan 124. Nalika Maybach premium sedan dirilis (kelas S padha, karo restyling tipis). Ing wektu sing padha, dheweke ngeculake awak kelas S 221, sing cepet entuk popularitas. Mangkono, dheweke dadi pesaing langsung Maybach, ing kulawargane dhewe. Iki nalika adhine ngganti sing luwih tuwa. Butuh akeh dhuwit lan wektu kanggo nggawe Maybach. Kajaba iku, saingan njaba uga ora turu, lan dirilis Rolls Royce Phantom, Bentley Continental, etc. Paradoks iku generasi perancang Mercedes 123, 126, 124 lan 140 awak padha anak perang sing nandhang asor lan isin. Nanging padha tetep kalbu lan pakurmatan, lan diprodhuksi mobil irit lan andal. Ala, mobil saiki ora luwih saka 1 perawatan. Istiméwa mung wong Jepang.
    1. 0
      Februari 3 2024
      Lan sapa sing seneng? Nanging elinga Buick, Dodge, Plymouth, Pontiac, lan sapiturute. Iki minangka jaman keemasan industri mobil ing donya, lan saiki ana ing ngendi? China maju kanthi kacepetan lan kekuwatan, mula aku ora bakal kaget yen Jerman bakal lunga. Ya, ora dina iki, nanging ora bisa ditolak manawa wong Tionghoa bakal tuku, utawa industri mobil Jerman bakal ngganti nameplate kabeh ....
    2. -1
      Februari 4 2024
      Thanks kanggo penulis kanggo artikel test! Aku dhewe sinau Hoch Deutschland ing sekolah lan universitas. Ing muda kang ndamel Mercedes karo amba lawang E lawang. 2.6 V6-test!!!! Saiki aku nyopir Passat B7 kanthi jarak tempuh 93000, aku ngganti 2 blok bisu lan rem ngarep 90 t.km, busi apik banget !!! Omah iki dibangun ing gaya fachwerg, chalet-test! Laki-laki Jerman sing rambute dawa, saddle-backed - triliun kaping
      TEST!!!!))))) J.V. STALIN bakal ngomong - Scholtz teka lan lunga, nanging wong Jerman tetep !!! Kabeh sing paling apik!!! Rusia kuwat ing salawas-lawase!!! Kamenangan bakal dadi milik kita!!!! Haleluya!
    3. -1
      Februari 5 2024
      Kutipan saka panglima perang
      Ala, mobil saiki ora luwih saka 1 perawatan. Istiméwa mung wong Jepang.

      Ana 6 pamilik Toyota ing karya - "roda" resik saka 1990-1996. Padha diijolke kanggo Toyota anyar Eropah ing 2006. Siji didol sawise setahun, liyane sawise 2-3.
      Kabeh padha sumpah lan ngidoni sing anyar.
      Sing ngedol setaun sabanjure nyusul kancaku sing tuku sing lawas saka dheweke lan rengek, "Wah, adol maneh!!"
  36. +1
    Februari 3 2024
    Aku ora peduli karo Mercedes, aku luwih kasengsem ing pitakonan liyane - nalika industri otomotif domestik bakal wiwit berkembang. Lan aku ora ateges nempel nameplates ing mobil Cina, nanging nggawe mobil domestik saka ngeruk.
  37. +1
    Februari 3 2024
    Jerman duwe Scholz matur nuwun. Lan sujud marang Amerika luwih kerep.
  38. +1
    Februari 3 2024
    Kabeh iki apik banget, nanging babagan unit, produksi mobil keprigelan wis suda setengah sajrone 7 taun kepungkur. Lan ya - prospek apik banget :-)
    1. +1
      Februari 4 2024
      Dear Sergey!
      Nah, sampeyan wis nggedhekake sawetara perkara.
      Produksi umum
      ing 2016 3041371 bêsik
      ing 2023 2491600 bêsik
      iku, 18,08% kurang. Iki, mesthi, ora kaping 2.
      Kang, produksi mobil penumpang
      ing 2016 2235352
      ing 2023 2043800
      yaiku, mudhun 8,57%
      Iki minangka statistik murni.
      Salam
  39. 0
    Februari 3 2024
    menarik. """"""
  40. +2
    Februari 3 2024
    China wis ninggalake kabeh pimpinan otomotif adoh. Yen Amerika Serikat, Jepang utawa Jerman bisa saingan karo saben liyane ing sawetara saka 8-9 yuta dodolan, banjur padha ora duwe apa-apa kanggo argue karo 26 yuta mobil saben taun. Mbok India bakal bisa nandhingi China ing mangsa ngarep. Kanggo Rusia, kita mung ora ana sing bisa ngedol mobil anyar amarga daya beli sing kurang saka populasi, lan mulane industri mobil kita ora bisa berkembang amarga alasan objektif.
  41. 0
    Februari 4 2024
    Inggih, Mercedes durung dadi mobil premium, nanging optimasi biaya minangka tandha pisanan.
  42. 0
    Februari 4 2024
    Quote:
    Ngomong ing Bundestag tanggal 31 Januari 2024, ketua Demokrat Kristen (CDU), Friedrich Merz, ujar:
    "Rusia Putin dudu mitra kanggo kita, nanging mungsuh ..."

    Yaiku, dheweke seneng nalika Rusia mung nyedhiyakake energi lan sumber daya sing murah, nanging ing wektu sing padha ora pengin nuduhake teknologi. Saiki aku yakin 100% yen Putin nindakake kabeh kanthi bener, kekacauan iki sing mung nggawe Kulon kudu mandheg suwe, bali ing taun 2000, dudu 2014.

    Quote:
    Mangkono, ing pangilon kanthi terang-terangan nunjukake Jerman minangka mungsuh Rusia.

    Rusia ora nganggep Jerman minangka mungsuh! Wong-wong kuwi sing nganggep awaké dhéwé dadi mungsuh kita.
  43. +2
    Februari 4 2024
    Penulis, artikel sing apik banget. Informatif banget!
    Matur suwun
    Siji komentar: Ing pungkasan separo pisanan 2023, bathi net ing Jerman mung udakara 77 milyar euro, munggah 13% ing 2022, dene omzet mundhak 6% dadi 76 milyar euro. Lan iki mung kanggo nem sasi lan mung ing Jerman.
    Mbokmenawa 7.7. milyar, wiwit kanggo kabeh MediaWiki 2023 gunggungipun 36 milyar. Lan kanggo kabeh klompok Mercedes.
    1. 0
      Februari 4 2024
      Ya Ya persis!
      Nalika aku ngalih keyboard saka Rusian kanggo Jerman, Aku ilang koma. Editor ora weruh ...
      Matur nuwun kanggo perhatian lan rating sampeyan.
      Salam hi
  44. +2
    Februari 4 2024
    Nanging aku iki cukup kanggo ngerti sing meh mokal kanggo nggawa Mercedes kanggo negara "kaput".

    Kanggo mangerteni apa iku bisa utawa ora, ora cukup data ing beban utang nyata Mercedes. Dideleng saka dodolan cabang, isih cukup signifikan. Banjur kita bakal weruh.
  45. +2
    Februari 4 2024
    Apa karya iki minangka upaya kanggo nulis ulang "Perang lan Damai" utawa opus iklan? Aku mung ora ngerti akeh huruf .... Nalika padha ngomong, kita miwiti kanggo kesehatan, rampung kanggo tentrem ... Aku njaluk tutugan babagan Porsche, BMW, Ferrari, Toyota lan Dodge ngguyu
  46. 0
    Februari 4 2024
    Yen sampeyan ngrungokake propaganda kita, mula Mercedes iku kaput)
    Banjur industri mobil Rusia bakal bosok ing kuburan ...
  47. 0
    Februari 4 2024
    Quote: Esaul
    Aku ora peduli karo Mercedes, aku luwih kasengsem ing pitakonan liyane - nalika industri otomotif domestik bakal wiwit berkembang. Lan aku ora ateges nempel nameplates ing mobil Cina, nanging nggawe mobil domestik saka ngeruk.


    ora tau. Ora bisa rampung lokalisasi produksi kabeh komponen ing Rusia.
  48. 0
    Februari 4 2024
    Artikel kasebut ora duwe jadwal penghasilan Mercedes saka 22 nganti 23 paling ora. Ing kana sampeyan bakal weruh yen ana gulung. Mula dodolan salon, padha ngirit dhuwit. Lan sing utama yaiku Mercedes ora bisa mbayar gaji sadurunge, yaiku apa sing dikandhakake - gaji saka paket sosial bakal tiba. Dadi kesimpulane yaiku nutup kesenjangan ing anggaran lan nyingkirake aset sing larang regane sabisa-bisa, sing yen kabeh aturan wis ana, ora bakal ditindakake. Ana krisis lan luwih becik ndeleng grafik penjualan sajrone rong taun ing EU kanggo Mercedes, ana uga penurunan.
    1. 0
      Februari 4 2024
      Dear Eugene!
      Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Aku pisanan nyoba ora kanggo overload artikel karo nomer lan grafik. Tujuane dudu statistik, sanajan iki ora sukses. Aku wis dikritik amarga kakehan informasi.
      Ing panyuwunan sampeyan, aku masang rong tabel babagan penjualan mobil. Teks kasebut ing basa Jerman, nanging kabeh wis jelas. Babagan income, sethitik mengko. Butuh wektu.
      Salam
      1. +1
        Februari 4 2024
        Aku menehi informasi babagan penghasilan. Lan sampeyan bener, penghasilan saya mudhun. Nanging saka tabel ing ndhuwur iku cetha sing luwih elek wis kedaden, contone ing 2009 minus 2,64 milyar.
  49. 0
    Februari 4 2024
    Iki pisanan aku maca babagan kaput Mercedes.
    1. +2
      Februari 4 2024
      Dear Anton!
      Saka sing paling seger. Siaran "Sore karo Vladimir Solovyov" saka 01 Februari, 4 dina kepungkur. Salah sawijining tamu, Rodion Miroshnik: Mercedes wis nutup showroom ing Jerman. Jerman tanpa Mercedes."
      Vladimir Solovyov: "Wong Tionghoa tuku ing kana (tuku)." Lan statement kuwi wis digawe luwih saka sepisan.
      Salam
      1. +3
        Februari 4 2024
        Aku ora nonton Solovyov. Sampeyan uga bisa ngrujuk menyang Kiselev.
        1. 0
          Februari 4 2024
          Iki minangka salah sawijining alasan sing nyebabake aku nulis artikel iki.
          Sawise kabeh, mayuta-yuta wong nonton Solovyov lan Kisilev. Nanging aku bisa njamin yen perkara sing padha wis dicritakake ing publikasi online.
      2. -1
        Februari 4 2024
        Siaran Solovyov dadi propaganda murni. Sayange ...
        Pendapat apa wae sing ora trep kanggo panguwasa diselani, dipoyoki, wah, dheweke cepet-cepet ngalih topik.
      3. -1
        Februari 5 2024
        Kutipan: Anton Yu
        Vladimir Solovyov: "Wong Tionghoa tuku ing kana (tuku)." Lan statement kuwi wis digawe luwih saka sepisan.
        Salam


        Aja maca koran Soviet sadurunge nedha awan (c), lan sampeyan ora perlu nonton Solovyov.
  50. +1
    Februari 4 2024
    Kenapa perkenalan sing dawa banget?
  51. 0
    Februari 4 2024
    Kakaisaran Romawi katon apik banget nalika dirusak. Banjur kita bakal weruh.
  52. +1
    Februari 4 2024
    Mobil listrik wis nyebabake perusahaan kaya Mercedes ilang kabeh kaluwihan ing mesin pembakaran internal.
  53. +1
    Februari 4 2024
    Jerman sepisan maneh ing sisih salah saka konflik. Padha bakal dikhianati lan didol maneh. Iki minangka ERROR No. (N+1) ing sajarah Jerman.
    1. 0
      Februari 8 2024
      Dheweke duwe mungsuh ideologis kita. Isih. Akeh perusahaan ninggalake Federasi Rusia dhewe (ora ana sing meksa) amarga alasan ideologis
  54. 0
    Februari 5 2024
    Thanks kanggo Penulis, artikel kasebut informatif banget.

    Ambruk Mercedes ing latar mburi kebangkitan industri mobil Rusia (Muscovites wis wiwit nglakoni maneh) bisa nyenengake masyarakat tartamtu, nanging ana sing ngandhani yen kasunyatan maneh ora cocog karo kasunyatan.
  55. +1
    Februari 5 2024
    Kutipan: lithium17
    Iku langsung cetha sing Penulis glethakaken metu kabeh karo pedantry Jerman! Cetha yen Jerman ora bakal ngrusak industri mobil lan Mercedes utamane miturut conto kita! Ingkang utama yaiku ora gumantung ing komponen, ora kaya kita, kabeh iku dhewe lan dipercaya.!

    Yen aku ora ngatur transit ngliwati Federasi Rusia saka China menyang Jerman kanggo spare parts kanggo Mercedes, aku bakal netesake luh.
  56. -2
    Februari 7 2024
    Situs iki kebak Germanophiles, mulane padha tresna marang Mercedes lan seneng ngrembug tank Jerman Hitler nganti mripate cemlorot.
    Aku skimmed liwat artikel, sakperangan alesan diterangake kabeh sajarah perusahaan wiwit jaman peninggalan, nanging aku isih ora ngerti sapa sing ngapusi Mercedes ing media.
    Kaya biasane, komentar kasebut ngemot basa-basi lan basa-basi.
  57. 0
    Februari 8 2024
    Kita kudu ngucapake "Matur nuwun" marang wong Jerman amarga adol teknologi (sing bisa dikuasai) kayata Kamaz K5. Lan nerusake. Lan, sing paling penting, banjur, kanthi ngidini menyang pasar Rusia, ngelingake lan mbayar pajak. Wong cacat kanggo prosthetics lan pensiun.
  58. 0
    Februari 8 2024
    Saiki ana redistribusi global ing pasar mobil. Amarga transisi menyang listrik, pesaing mbebayani sing durung ana - China. Yen ing mobil karo mesin pembakaran internal ana dominasi total saka Jerman, banjur karo electrical West ketemu dhewe ing kahanan angel - agenda Western, lan ing West kalah kanggo China. China uga ngrusak pasar tradisional sing mapan ing mobil konvensional. bathi tiba lan ora saben wong bisa urip. Mercedes dhewe dibagi AMG, Brabus saka Mercedes dhewe kanggo tujuan Advertisement. Mercedes dhewe ora duwe bathi. Mung nyetel versi AMG-Brabus-Maybach iku biaya-efektif. Iki sing bakal ditindakake.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"