Rafale main, Su-30 menang

64
Rafale main, Su-30 menang

Saiki akeh pangguna majeng bisa gampang sok dong mirsani: ya, iki pesawat saka kelas beda, oak sirah! Lan kepiye kita bisa mbandhingake, yen kita mbandhingake Rafale, banjur karo kanca-kancane! Yaiku, karo MiG-35 sing padha.

Aja nulis kaya ing komentar, aku langsung setuju karo kabeh pratelan sing digawe. Penulis, kaya sing asring ditulis saiki, ora dadi topik sing beda-beda, nanging ana salah pangerten babagan kedadeyan kasebut: lagi tender kanggo Rafale, nanging pungkasane tuku Su-30MK. Lan yen iki kedadean terisolasi, banjur ora! Nanging, aku bakal menehi resiko kanggo ngyakinake wong liya babagan kesalahpahamanku.



Dadi, "Rafal" utawa "Shkval"


История Pesawat iki khas banget lan asli. Umumé, yen pesawat iki wis muncul ing tataran donya nalika dikembangaké, mbok menawa akeh sing salah. Sawise kabeh, pesawat pisanan Rafale njupuk Panggonan ing Juli 1986, lan kaputusan kanggo nampa pesawat iki kanggo layanan karo Angkatan Udhara Prancis lan Marine. penerbangan diadopsi mung ing 2004. 18 taun minangka tokoh sing apik banget, sing nuduhake manawa pesawat kasebut asline sampah, lan "rampung" nganti pirang-pirang taun, utawa babagan kekurangane departemen militer Prancis.

Pesawat kasebut menarik banget, kanthi kacepetan sing apik nganti saiki (2200 km / jam), radius tempur sing apik banget meh 1400 km, nanging kanthi telung tank anti-tank, sing nyuda beban pertempuran.

Beban pertempuran cukup cukup: 9 ton bom lan pluru, lan uga bisa nggawa SCALP / Storm Shadow. Lan - kabeh nomenklatur NATO digantung kanthi gampang lan alami. Sistem kontrol geni ngidini nggunakake kabeh kamulyan, kang ndadekake Rafale pesawat multi-misi Versatile.

Lan pesawat kasebut perang, sanajan ing "mode cahya", Afghanistan, Libya, Irak (nglawan ISIS). Yaiku, ing langit ora mung ana mungsuh sing padha, nanging ing langit ora ana mungsuh sing kaya ngono. Nanging entuk pangenalan lan negara liya wiwit mrentah.

Dhaptar wong sing tuku Rafale cilik: Yunani, India, Qatar, Mesir.


Katon yen (yen ana dhuwit) Kroasia isih bisa ditambahake ing dhaptar iki. Nanging luwih akeh tender sing ilang, sawetara amarga alasan politik sing jelas, kaya sing kedadeyan karo Brasil.

Umumé, ing wiwitan Prancis tumindak kanthi cara sing "mistral" banget: dheweke nggedhekake karakteristik kinerja pesawat kasebut, nyasarake pelanggan, dheweke ngandhakake yen dheweke luwih sombong ing negosiasi lan nyetel kahanan sing ora nyenengake. Minangka asil saka iki, Rafale nemokake dhewe ing ngisor dhaftar tender ing syarat-syarat keuntungan, malah dadi dikenal minangka fighter paling larang saka 4 ++ generasi. Kajaba iku, iku larang banget.

Pramila tender ilang ing Korea Selatan, Singapura, UAE, Maroko, Swiss lan Brasil. Ing Brasil, kita nyathet yen politik kudu disalahake kanggo kabeh: yen Prancis ora "mbucal" Presiden da Silva kanthi inisiatif ing program nuklir Iran (Aku nandheske yen inisiatif kasebut sarujuk ing PBB, nanging Prancis nguripake "Gear mbalikke"), minangka asil kang da Silva ngubur gagasan kanggo arming piyambak karo Rafales, tinimbang kang menang Griffins saka SAAB.

Lan sing ngerti, yen sampeyan ora ngetung, padha ngetung sampeyan. Sawise ngipi elek ing awal nineties, nalika Rusia prakteke mandheg prodhuksi pesawat sembarang, pasar pesawat tempur ing pikiran: nulis Rusia mati lan miwiti tuku pesawat Amérika utawa Eropah, utawa ngenteni?

Wong-wong sing mutusaké kanggo ngenteni diganjar, amarga Su-30, lair ing kerjasama karo India (maca - karo dhuwit India, padha ora duwe apa-apa ing wektu iku), dadi ora mung pesawat apik. ing abad kaping 21, ora ana siji-sijia sing abot, pejuang kasebut ora dituku kanthi jumlah kaya Su-30.


Lan kaya MiG-21 dadi hit ing jaman Soviet, Su-30 dadi hit ing Rusia. Mesthine, popularitas MiG-21 adoh saka "garing", nanging pejuang wis dadi basis angkatan udara ing sawetara negara gedhe: India, China, Vietnam lan Aljazair. Lan sanajan sampeyan ora njupuk Uganda-Armenia-Belarus, sing duwe salinan siji saka Su-30, Venezuela lan Kazakhstan, bisa dingerteni, nanging Malaysia lan Indonesia, sing ora ngerti babagan senjata Rusia, dhawuh normal. kumpulan pesawat.

Lan China, kanthi cara biasanipun, nggegirisi J-16, sing meh padha karo Su-27 lan Su-30, lan diprodhuksi massal kanthi jumlah sing cukup. Nanging yen sampeyan ndeleng kabeh gerakan ing sekitar Taiwan, mula ana sawetara alesan Su-35 lan J-20, pesawat paling terkenal lan modern saka Angkatan Udara PLA, ora katon ing video kasebut. Nanging Su-30MKK minangka "lintang ing karpet."


Su-30MKK liwat Selat Taiwan. Foto dening Angkatan Udara PLA

Su-30MK bali Rusia menyang pasar internasional kanthi relatif gampang. Lan korban utama, cukup aneh, yaiku Rafale. Ing awal nineties, Prancis banget aktif ngetik pasar donya, malih, ing babagan sing Rusia warisaken saka USSR. Lan, mesthi, padha tindak karo Rafale, amarga padha nindakake soko bodho: padha mandheg produksi Mirage 2000, kang, sanajan morally outdated, kapentingan kanggo akeh negara ora sugih banget.

Negosiasi, tampilan pariwara, pesta, pameran, komunikasi budaya - promosi produk rumit kaya pesawat mbutuhake wektu lan dhuwit. Banjur dumadakan, kanthi praktis nyepak lawang, wong Rusia lan India njeblug menyang pasar (sing terakhir uga adol meh Su-30), nyeret Su-30 ing mburi.

Lan kabeh wong sing katon maneh ing Rusia, takon rega Mirages, Rafales lan Falcons, langsung nguripake menyang pesawat Rusia. Militer Vietnam sing padha bingung milih antarane versi Rafale "C" (ing wektu iku lembab kaya suket sawise badai) lan F-16 Block 50/52 sing wis ketinggalan jaman.


Lan iki, wayahe bebener! Rafale lan F-16 sakelas, nanging Su-30 ora. Iku luwih kamungkinan kanggo dadi sedulur saka F-15, mung bakal malah rada abot.

Nanging nuwun sewu, kanggo umume para panuku, iki ora penting.

Apa sing dikarepake militer? Tuku pesawat sing bakal nyukupi kabutuhan babagan karakteristik kinerja lan nindakake misi ing udara miturut doktrin pertahanan.

Apa sing dikarepake para pemimpin pemerintah? Tuku minangka murah sabisa, lan karo mripat kanggo mangsa.

Yen Su-30 luwih murah tinimbang Rafale, lan ing pirang-pirang cara luwih unggul tinimbang pesawat Prancis ... Lan iki dudu reproach, Rafale, sanajan umure lan dalan modernisasi sing angel, minangka kendaraan tempur sing apik banget! Su-30 mung sirah lan pundhak luwih apik.

Vietnam meh wis setuju tuku Rafale, nanging masalahe yaiku Su-30 ... Kesepakatan kasebut pungkasane dibatalake, lan Vietnam entuk 36 kendaraan, sing saiki nganti level Su-30SM. Ing kasunyatan, iku versi penultimate pesawat, yen sampeyan ora ngetung Su-30SMD (seri, modern, dipunéwahi), amarga "révisi" kira 2% saka komponen diimpor dibusak saka desain. Ing kabeh ciri, Su-30SM ora beda karo Su-30SMD.

Ing Aljazair, padha bener ngatur kompetisi alam kanggo sawetara dina, minangka asil kang lali bab Rafale.


Libya. Ing kana, Rafale uga ditolak panggonan, kompetisi dimenangake dening Su-30MKA (versi kanggo Aljazair), nanging Rafale bali, nanging kepala Libya, Gaddafi, ora weruh Su-30s, sanajan kontrak. ditandatangani. Inggih, sampeyan kabeh kelingan apa sing ditindakake ing Libya, lan Rafales melu ing kono kanthi lengkap. Sayange yen Rusia ora bisa ngirim pesawat sing dipesen menyang Libya; bakal dadi informatif kanggo ngerteni asil kasebut.


Venezuela. Kabeh kedadeyan ing kana kanthi cepet nganti ora duwe wektu kanggo mbukak sampanye.

Inggih, ing pungkasan, mung sawetara tembung babagan carane Rafale kalah tender Su-30MKM ing Malaysia lan Indonesia. Ngelingi sing ora pisanan utawa negara liya padha klien biasa Rusia ing syarat-syarat senjata, ngandika kathah.

Nyatane, Rafale mung sapisan ngalahaké pesawat Rusia ing tender, nanging kanthi leladen.

Iki, kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh babagan India lan kompetisi MMRCA sing wis suwe lan skandal. Nanging Su-30 ora melu kanthi alasan sing apik banget - Su-30MKI nalika iku wis dadi pejuang utama, pembom tempur lan operator rudal anti-kapal ing Angkatan Udara India. Lan bakal tetep dadi nganti pirang-pirang taun kepungkur. Senadyan kasunyatan manawa Kepala Marsekal Angkatan Udara India bubar nyebutake Su-30 minangka "pesawat India sing lengkap," negara kasebut tetep tuku 10-12 set kendaraan SK-30MKI saben taun. Ing asas, sampeyan bisa keno serangan kuwi kanggo jenis dhuwit.

Kanggo kamenangan Rafale ing MiG-35, kabeh wis jelas: pesawat nyata mesthi luwih disenengi tinimbang proyek sing ora ana ing logam. MiG-35, sing ana ing wangun enem prototipe penerbangan, ora bakal dadi kapentingan kanggo sapa wae ing donya: biasane tuku pesawat sing wis kabukten ing langit.

Ing babagan iki, eksperimen karo Su-30 isih dadi gamble saka sudut pandang wong India, nanging padha nang ing Irkut lan Biro Desain Sukhoi lan menang pesawat kanggo awake dhewe. Nanging karo MiG-35, keajaiban kuwi temenan ora bakal kelakon maneh, supaya ing kene kabeh wong alon-alon lali bab pesawat. Inggih, iku ora njupuk mati, mengkono.

Nanging sakabèhé, kamenangan cetha Pyrrhic. Serial TV India "MMRCA" bakal dikenang nganti suwe ing negara kasebut. Lan ora babagan skandal, intrik, konspirasi lan pembantaian. Senajan iku kaya ing seri, ing turah mbrawah. Kasunyatane yaiku kanthi mbayar siji Rafale kaya Su-30MKI, India entuk remah-remah pesawat (126 dipesen), sing durung siap tempur. Nanging iki pancene dudu masalah kita. India ora pengin mbaleni sukses karo Su-30, nanging karo MiG-35 - kok ora? pilihane.

Akibaté, skandal, mundur, kasus pidana ...

Nanging ide kasebut ora ala: tuku Rafale lan ganti nganggo Mirages 2000, sing wis njabat ing Angkatan Udara India wiwit taun 1985. Mirages, bebarengan karo MiG-29, katon apik banget ing Perang Kargil. "Rafal" tinimbang "Mirage", Su-30MKI tinimbang MiG-29 lan MiG-21 - Angkatan Udara India bakal dadi sing paling kuat ing wilayah kasebut. Lan babagan nomer massa, ana urutan.


Nanging sing nggawe rencana dadi ala yaiku ora kudu kelakon.

Lan ing kene kita nyedhaki apa sing nggawe Su-30MKI (lan ora mung MKI) dadi pesaing sing nggegirisi ing perang tender.


Apa sampeyan kelingan apa penyergapan kontrak Rafale? Kasunyatane yaiku yen wong Prancis wis janji siji, nanging nyatane ana kedadeyan sing beda banget. Prancis sacara kategoris ora gelem nransfer teknologi menyang India lan ngatur lokalisasi perakitan pesawat ing India. Cunningly digambar munggah kontrak digawe iku bisa kanggo ngatur iki, wani aku ngomong iku, scam.

Banjur Prancis mung mandheg ngrakit pesawat kanggo India. Pisanan krisis, banjur pandemi, banjur krisis pasca-pandemi. Ora ana wektu kanggo kerja. Ing Kamentrian Pertahanan India, para marshal ngamuk, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Ing kana, rega 218 euro kanggo pesawat kasebut diiringi penalti bonus kanggo nolak tuku meh setengah biaya pesawat kasebut.

Siji-sijine perkara sing bisa ditindakake para pengacara India yaiku nyuda jumlah pesawat sing dituku miturut kontrak saka 126 dadi 36. Lan dheweke mutusake kanggo nglirwakake tuku tanker bahan bakar kanggo Rafales adhedhasar Airbus A-330 kanggo siji liyane lan a setengah milyar euro. Kasunyatan manawa mokal kanggo ngisi bahan bakar pesawat Prancis kanthi konstruktif saka tanker Il-78MKI sing ana ing India minangka jerami pungkasan.

Nalika wektune kanggo sanksi anti-Rusia, Prancis ngarep-arep bisa ngusapake tangane. Mesthi, bakal ana kesempatan kanggo ngrampungake skor lan mbusak pesaing kasebut!

Pancen, iki kedadeyan ing Mesir lan Indonesia.


Lan saiki angkatan udara negara-negara kasebut bakal dadi pemilik bangga Rafales tinimbang Su-35 lan Su-30. Tekanan AS minangka perkara sing serius. Lan nyatane yen wong Prancis mlebu pasar karo Rafales bali kanggo ngganggu dheweke kanthi mundhut kontrak kanggo mbangun kapal selam kanggo Australia. Nanging iku mung bisnis.

Nanging, wong-wong sing merdika lan bener-bener merdika terus milih nganggo dolar kanggo pesawat Rusia, ora preduli.


Kazakhstan. Dheweke uga nari cotillion ana kanggo dangu, nyoba kanggo nganakke kontrak kanggo sumber Rafales. Sayange, ing Kazakhstan padha seneng Su-30. Ya, tuku 12 pesawat ora bisa diarani batch gedhe, nanging Kazakhstan ora duwe tugas sing mbutuhake 120 pesawat. Lan 12 Su-30SM2 minangka pasukan serius ing wilayah kasebut.

Ethiopia. Wis sepuluh taun wong Prancis ngudi militèr ing negara iki, nyoba ngirim Rafale. Kanggo sepuluh taun wong Prancis wis nyoba mlebu pasar Afrika, sing, ayo ngomong, ora gedhe banget. Negara-negara Afrika duwe kepinginan gedhe, nanging anggaran cilik, lan negara sing duwe dhuwit bisa diitung ing tangan siji.

Lan banjur ing Januari dadi dikenal sing menang Su-30.


Foto kasebut nuduhake Su-30MKI saka Angkatan Udara Uganda

Wayahe sing nyenengake lan ora mung babagan finansial. Lan ing kene aku arep ngomong kanthi tepat babagan topik kenapa, sanajan kabeh Russophobia saiki, pesawat Rusia ora ditinggalake.

Kepiye cara pendekatan Rusia beda karo Prancis?


Ya, isih padha: padha duwe perdagangan gaman, kaya wong liya, miturut hukum "mung bisnis." Ing Rusia luwih angel, lan historis. Sikap banget wong Prancis marang para pelanggan rada beda karo kita. Iku (rasio) bisa diukur ing "mistrals".

Pira modifikasi sing digawe Prancis kanggo Rafale? Umumé - ora akeh. M lan N minangka pesawat basis operator tunggal lan kaping pindho, VM minangka operator senjata nuklir, lan rong modifikasi saben (masing-masing 1 lan 2 kursi) kanggo Mesir lan India. Swara 38 taun model kasebut lan 23 taun layanan - uga, wong Prancis ora ngganggu awake dhewe.

Kanthi Su-30 kabeh rada beda. Swara 32 taun operasi lan 34 taun wiwit penerbangan pisanan, 17 modifikasi digawe, sawetara digawe khusus kanggo pelanggan: India, China, Vietnam, Venezuela, Aljazair, Indonesia. Miturut cara, Prancis nggawe modifikasi kanggo Mesir lan India kanthi mripat ing karya desainer kita.

Kajaba iku, mesthi gampang rembugan karo Rusia babagan entuk teknologi lan lisensi. Lan sawetara ora ngganggu awake dhewe karo iki, lan ora apa-apa. Ora tau ana konflik.


Su-30, ora preduli apa huruf sing katon sawise nomer kasebut, minangka pesawat sing apik banget. Iki minangka modernitas, platform lengkap, keluwesan saka segi tampilan teknis, integrasi lan konfigurasi miturut kepinginan pelanggan, lan kemungkinan transfer teknologi. Bebarengan karo karakteristik penerbangan sing apik, kabeh iki dadi inti saka pesawat Su-30, sing, kaya sing dikira akeh, bakal dadi peserta sing relevan ing pasar senjata global kanggo wektu sing suwe.


Rafale kanthi cara dhewe minangka pesawat sing apik banget sing bisa nglawan papan ing pasar, nanging masalah utama Rafale dumunung ing bidang politik lan gumantung marang pejabat pemerintah Prancis sing nyoba ngedol pesawat kasebut.

Dadi, senadyan kasunyatan manawa pesawat kasebut beda-beda kelas, Rafal isih bakal saingan karo Su-30 ing tender kanggo wektu sing suwe. Lan ora preduli sepira tekanan sing ditindakake saka blok NATO lan apa wae janji sing digawe, ana kapercayan manawa pesawat Rusia isih bakal luwih asring ngalahake Prancis.
  • Roman Skomorokhov
  • nosoldat.net, wallpaper.mob.org, kienthuc.net.vn, bestlj.ru, sdelanounas.ru, military-history.fandom.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

64 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    Februari 7 2024
    Kutipan: Roman Skomorokhov

    Lan apa hit MiG-21 ing jaman Soviet, supaya Su-30 dadi ing Rusia

    Su-30 mung mesin sing apik banget lan padhet sing cocog karo kasunyatan modern. Nanging MiG-21 minangka hit nyata! Lan hit nganggo huruf kapital!
    1. + 10
      Februari 7 2024
      Penulis nyampur kabeh - taun, modifikasi, kamenangan, kekalahan ... ing pungkasane kabeh mimpin kanggo perayaan kamenangan ing tender Ethiopian ngguyu
      Sisi Rusia bisa ngedol enem pungkasan saka 18 pesawat tempur Su-30K sing bali dening India menyang Ethiopia.

      Pesawat tempur Su-30K (T-10PK) minangka pesawat "transisi", dibangun minangka 18 pesawat pisanan ing Pabrik Penerbangan Irkutsk saka Irkut Corporation JSC (saiki United Aircraft Corporation JSC) kanggo dikirim menyang India miturut perjanjian program Su-30MKI taun 1996. lan 1998. Pesawat Su-30K (nomer seri saka 04-01 nganti 04-10 lan saka 05-01 nganti 05-08) dikirim menyang Angkatan Udara India ing taun 1997-1999, nanging dibalekake miturut persetujuan Desember 2005 dening sisih India saka Irkut Corporation minangka ijol-ijolan kanggo India 18 pesawat tempur Su-30MKI buatan Irkutsk anyar ing taun 2007.

      Lan padha nindakake perkara sing bener kanthi ngedol.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      Februari 7 2024
      Hit sing isih kuat! Lan bakal ngawula nganti pirang-pirang dekade! prajurit apik
    3. 0
      Februari 7 2024
      Mung saiki perang udhara MiG-21 lan Su-30 India nglawan F-16 Pakistan sing adoh saka anyar rampung kanthi kamenangan kanggo wong Pakistan.
      1. +4
        Februari 7 2024
        Kutipan saka solar
        Mung saiki perang udhara MiG-21 lan Su-30 India nglawan F-16 Pakistan sing adoh saka anyar rampung kanthi kamenangan kanggo wong Pakistan.

        Saliyane nomer garing saka karakteristik teknis, ana uga faktor manungsa, plus latihan pilot
        1. +1
          Februari 7 2024
          Mung perang udara nyata minangka penilaian sing komprehensif. Pesawat nyata karo pilot nyata dievaluasi, dudu spesifikasi kertas.
        2. +3
          Februari 7 2024
          Sing paling penting yaiku pengintaian, penunjukan target lan lapangan radar. Inggih, ing skirmish terisolasi mung ana unsur kasempatan.
        3. +6
          Februari 7 2024
          Kutipan: Wong Walanda Michel
          Ana uga faktor manungsa

          lan uga, mbayangno, Pakistan scrambled 24 pesawat, lan India 8. MIG nyerang F-ku lan dijupuk mudhun, pratelan India sing F-ku iki uga dijupuk mudhun, nanging Pakistan ora ngakoni. Iki minangka kamenangan.
        4. -2
          Februari 8 2024
          Kutipan: Wong Walanda Michel
          Kutipan saka solar
          Mung saiki perang udhara MiG-21 lan Su-30 India nglawan F-16 Pakistan sing adoh saka anyar rampung kanthi kamenangan kanggo wong Pakistan.

          Saliyane nomer garing saka karakteristik teknis, ana uga faktor manungsa, plus latihan pilot

          Wis pirang taun aku krungu mantra-mantra iki...
          Mantra kabeneran.
          Lan kanggo pesawat, tank, sistem pertahanan udara lan kabeh.
          Saiki wis teka.
          Kanthi kru ing peralatan kita.
          Lan Piye?
          Apa tembok wesi tekan Selat Inggris?
          1. +4
            Februari 8 2024
            Kutipan: SovAr238A
            Mantra kabeneran.
            Lan kanggo pesawat

            Apa alesan? Kabeh perkara liyane padha, faktor manungsa tansah dadi sing utama
          2. +3
            Februari 8 2024
            Apa Macan Tutul lan Bradley tekan Tokmak????
          3. Komentar wis dibusak.
    4. +3
      Februari 7 2024
      Siklus urip pejuang abot luwih dawa tinimbang pejuang entheng. Kurang kompromi lan luwih akeh kesempatan kanggo modernisasi lan instalasi peralatan lan gaman. Conto -F15, Su30 karo Brahmos, MiG31 karo Kinzhal...LI - tansah angel kompromi karo bobot
  2. +5
    Februari 7 2024
    Artikel sing nggumunake kanggo Skomorokhov.
    1. +1
      Februari 7 2024
      Aku uga kaget, nanging ora - kabeh apik. Pranyata Rafale luwih apik, iku mung Prancis lol .. hee.
  3. +1
    Februari 7 2024
    Aku setuju karo pesen artikel kasebut, lan kanthi caraku dhewe aku bakal ngrumusake kanthi cara iki: sembarang sinau (goal, tugas) nemtokake kritéria comparison dhewe. Kanggo ilmu, ukuran ora pati penting tinimbang ukuran.
    Mulane, penulis kanthi bener nandheske ing wiwitan: kelas unit tempur ora penting yen kita nimbang solusi sing komprehensif lan pendekatan sing padha.

    Lan siji argumentasi liyane kanggo karya "kurang ajar" dening penulis))).
    Longkangan antarane tag rega kanggo Rafal lan Su-30 kamungkinan bakal nambah. Amarga distorsi ing ekonomi Eropah lan pesenan militèr sarujuk ing Federasi Rusia ing 5 taun sabanjuré. Pabrikan Prancis tansah nyedhaki pasar tinimbang kompleks industri militer kita, mula stabilitase luwih murah, tegese kita bisa luwih gampang njaga rega Su-30.

    Latar mburi njaba minangka prakara liyane; iki durung disenengi. Kanggo Indonesia ... ora sakabehe yakin.
  4. +5
    Februari 7 2024
    Aku wis maca sing Rafale ora cukup Perancis. Sistem ejeksi katon kaya Inggris, sensor sawetara sistem kontrol yaiku Amerika.

    Lan saka sumber sing kasedhiya, dingerteni manawa Rafale duwe pencitra termal definisi dhuwur, kamera televisi kanthi resolusi dhuwur, uga suspensi tambahan kanggo macem-macem elektronik. buns saka mangsa. Struktural, pesawat wis monoblok segitiga swiwi sing tetep kanthi maneuverable malah ing ngarepke dhuwur saka serangan.

    Umumé, Rafale, sanajan ora becik, minangka pesawat sing seimbang kanggo nindakake akeh tugas, nanging larang banget lan, kaya sing dakkarepake, ora bener kanggo mbandhingake karo Su-30 - iki. iku mesin saka sawetara kelas beda lan dirancang kanggo dompet beda...
    1. +7
      Februari 7 2024
      Sugeng enjing Nikolay! hi

      Banjur Gripen dudu pesawat Swedia: kursi iku Inggris + modifikasi anyar duwe mesin Amerika saka General Electric. eseman
      1. +4
        Februari 7 2024
        Kutipan saka Kojote21
        Banjur Gripen dudu pesawat Swedia

        flu dianggep Swedia mung amarga iki nglumpuk ing hangars Swedish, kaya Israel kefir... nglirik
        salam...
        1. +4
          Februari 7 2024
          Iki salah. Kfir - kompilasi Mirage lan mesin turbojet saka F16. Sawise sanksi saka Prancis.
          Grippen minangka pangembangan mandiri. Mesin turbojet modern minangka masalah rumit lan, ya, wong Swedia tuku lisensi kanggo mesin turbojet. Nanging dheweke duwe fuselage, avionik, AFAR, lan misil dhewe. Malah ana sertifikat safety sipil kanggo pesawat militer.
      2. +1
        Februari 7 2024
        Ya, ing mratelakake panemume, malah modifikasi lawas wis lisensi mesin Amérika, nanging Swedia bisa diapura, sanajan wis industri penerbangan dhewe; mesin pesawat modern mung bisa dibangun dening 4-5 negara ing donya, lan Swedia isih negara cilik lan bakal Iku arang banget angel lan larang kanggo ngrampungake karo tugas kuwi.
        1. 0
          Februari 7 2024
          Sing lawas duwe mesin Volvo. Sa adoh aku elinga, adhedhasar General Electric.
  5. +1
    Februari 7 2024
    Ing conto


    Rafales wis suwe ngladeni (sing dakeling-eling, wiwit taun 2016, utawa malah sadurunge).
    1. 0
      Februari 7 2024
      Kutipan saka Kojote21
      Ing conto


      Rafales wis suwe ngladeni (sing dakeling-eling, wiwit taun 2016, utawa malah sadurunge).

      Malah wiwit 2015 (banjur Angkatan Udara Mesir nampa telung kendaraan pisanan).
  6. +6
    Februari 7 2024
    Pramila tender ilang ing Korea Selatan, Singapura, UAE, Maroko, Swiss lan Brasil.
    Ya, tender menang ing UAE, lan ing skala gedhe - 80 pesawat, ing Desember 2021
    https://topwar.ru/189883-francija-zakljuchila-samyj-krupnyj-v-istorii-kontrakt-na-postavku-istrebitelej-rafale-f4-inostrannomu-zakazchiku.html
    Kontrak liyane kanggo 42 pejuang ditandatangani karo Indonesia taun kepungkur.
    Su-30 aktif dituku ing awal taun 2000-an, saiki meh ora ana kontrak anyar, ora kaya Rafal. dadi artikel iki telat banget
    1. +2
      Februari 7 2024
      Su30 wis tuwa. F15EX(SA) njupuk judhul Heavy Fighter kanggo ekspor - iki minangka conto pesawat modern 4++ lan apa sing dikarepake lan bakal dituku dening klien sing duwe dhuwit.
      1. 0
        Februari 8 2024
        Sing bakal tuku F15, sanajan kanthi kepinginan sing kuat, ora bakal bisa tuku pesawat Rusia, ora bakal diijini nindakake iki. Nanging ana sing bisa ditawakake langsung menyang F15, contone SU-35, sing ora luwih elek.
        1. 0
          Februari 8 2024
          India, contone. Bisa uga ana ing kene lan ing kana
  7. +4
    Februari 7 2024
    Mesthine, sedih yen ing artikel babagan Rafales lan Su30 ora ana mbandhingake karakteristik kinerja saka seri sing beda.
    Ora ana babar pisan.
    Iku apik yen ora ana upaya kanggo mbandhingake rega kanggo Rafali lan Su, amarga cara "mbagi jumlah kontrak dadi potongan" ora bisa digunakake saka tembung "kabeh". Iku luwih apik yen penulis ora ngomong pinten lan carane persaudaraan Kazakhstan lan ora kurang fraternal Ethiopia mbayar kita kanggo pesawat.
    Tegese, sanajan pamaca sing kepengin weruh bakal ngerti anane seri sing beda-beda kanthi karakteristik kinerja sing beda-beda lan versi Rafales sing beda-beda kanggo negara sing beda-beda, ora bakal saka artikel iki.
    "Tender MMRCA India: pelajaran lan kesimpulan kanggo Rusia" https://bmpd.livejournal.com/1432807.html Sawise link kasebut, pamaca sing kepengin weruh bisa ngerteni sejarah nyata kontrak India. Bener, kesimpulane wis ketinggalan jaman.

    Nanging sing paling sedhih yaiku penulis Review Militer, sing ana hubungane langsung karo pesawat Su, isih durung nerbitake seri artikel babagan baris "saka Su27 nganti Su57"! Nyuwun
    1. +2
      Februari 7 2024
      ...kanggo Su57"!

      Apa dheweke ora cepet-cepet njahit sarung tangan karo Navalny lan Strelkov? :))
    2. +2
      Februari 7 2024
      Lha, apa sing sampeyan lakoni langsung?))
      Kanggo pisanan, Romawi bisa uga wis nulis babagan sing apik babagan kompleks industri militer lan langsung - ing endi karakteristik kinerja, kenapa sithik banget, lan kenapa garwane, atlit? apa yen aku nemokake? ngguyu
      1. 0
        Februari 7 2024
        Kutipan saka Foxmara
        lan langsung - endi karakteristik kinerja

        Kanggo kaping telune, kita bakal ngrembug babagan bobot maksimal lan maksimal? IMO, penulis lan penggemar Rafal Maxim G wis ngerti manawa iki ora ana gunane.
  8. +1
    Februari 7 2024
    Wong sing paling apik bisa ngomong pesawat sing luwih apik yaiku India. Padha bisa nindakake perang latihan antarane pesawat iki tanpa prying mata ing macem-macem kahanan lan pilot karo kualifikasi rata-rata
    biasane mayoritas ing kabeh tentara ing donya. Mungkin iki kedadeyane, mulane wong India ninggalke Rafale sing akeh
    MIG -35 minangka mesin sing diremehake. Ing babagan karakteristik kinerja, ngluwihi SU-75. Iku uga cocok kanggo pilot rata-rata. Lan bisa gampang dilebokake ing stream. Maneh, sampeyan bisa nyoba MIG-35 ing latihan perang karo pejuang Barat. Apa masalah karo MIG -35 ora jelas.
    Kita duwe pengalaman WWII ing milih pejuang kanggo penerbangan militer. prajurit
    1. +3
      Februari 7 2024
      Masalah karo instan yaiku paling ora 10 taun telat lan, nyatane, saiki ora ana sing dipasang kanggo produksi massal. Sing. Sanajan ana mukjijat ana kontrak, bakal sawetara taun sadurunge pesawat kasebut dirilis maneh. Banjur 35th disingkirake dening 75th, sing, kanthi rega sing padha, mesthi luwih apik ing kabeh.
      1. -2
        Februari 7 2024
        Kepiye cara kayu lapis sing dicet iki luwih apik tinimbang kendaraan tempur MIG-75 sing wis gelut? Malah ana kebingungan ing Internet babagan karakteristik kinerja SU-35. Kacepetan saka 75 nganti 1900 km. Sapa sing pengin nggawe pesawat iki? Nang endi wae padha nulis karo ekstasi kanggo ekspor.
        Lan marang sapa? negara kaya Ekuador? Saiki kita ngatur Distrik Militer Lor kanthi angel, lan kanthi sewu masalah ing penerbangan sipil lan transportasi militer.
        Pira taun sing dibutuhake, minangka praktik nuduhake, saka nggambar nganti mabur ing hardware, ora kanggo nggunakake pertempuran - 10-15,20 taun? Kaya SU-57, contone.
        MIG-35 wis ana ing skuadron tempur, adhedhasar mentalitas pilot Rusia lan bakal relevan kanggo 20,25 taun, yaiku periode normal kanggo pejuang.
        1. +3
          Februari 7 2024
          Apa yen sampeyan nguripake sirah lan ora nyoba ngremukake dheweke kanthi propaganda omong kosong kanggo sorak para patriot?
          Nglawan Mig-35? Serius? Bisa ngomong carane akeh Mig-35s iki ing skuadron pertempuran?))) Apa cukup kanggo ngetung +1 driji ing tangan siji? Lan iki minangka conto potongan pra-produksi. Lan ora ana sing ngomong babagan kesiapan kanggo miwiti produksi massal, utawa malah direncanakake, utawa manawa ana kemajuan kanggo persiapan produksi - baris perakitan, personel, kesiapan subkontraktor kanggo nyedhiyakake peralatan ing skala serial. Ya, iku ing logam lan malah mabur. Lan ya, Mig-35 minangka pesawat sing apik yen sampeyan ndeleng karakteristik kinerja. Lan ya, aku pribadi seneng banget. Iki kaya Mig-29 wiwit wiwitan. Nanging iki mung negesake tembungku yen pesawat wis telat. Yen saiki duwe armada 100-150 pesawat, ora ana pitakonan. Padha bakal pasukan lan produksi bakal sabdho kanggo liyane taun 10. Nanging padha ora ana, kaya ora ana produksi, lan iki alesan utama kanggo "plywood" mabur liwat Delhi. Lan yen sampeyan ora dadi histeris kaya bocah - aku pengin permen (Mig-35) lan iku, nanging mikir bab apa sing bakal kelakon ing mangsa, yen sampeyan miwiti kanggo nggedhekake produksi saiki, iku bakal dadi omong kosong. Dhuwit kanggo kabeh ora katon metu saka hawa tipis. Kita bakal nandur modal ing Mig-35, tegese kita bakal njupuk saka papan liya. Saka Su-75 padha, kang adoh saka mesin ephemeral. Nyatane, kabeh wis ana kanggo dheweke. BKO wis diuji ing Su-57, uga teknologi produksi airframe. Lan komponen pungkasan - mesin uga rampung. Ora ana alangan kanggo ngumpulake conto tes. Lan amarga kasunyatane akeh komponen sing wis diuji ing Su-57, aku mikir program uji coba bakal dikurangi. Penyatuan Su-57 lan Su-75 uga menehi keuntungan sing apik babagan rega, biaya pangopènan lan logistik. Kaluwihan liyane yaiku Su-75 kompatibel karo senjata paling anyar sing dikembangake kanggo Su-57. Sampeyan bisa nulis luwih akeh, nanging aku kesed)) Sampeyan mung bisa ngerti siji bab - bakal ana Su-75. Iku kasunyatan. Sing kabeh penggemar MiG kudu nampa lan ngasorake awake dhewe. Lan nalika njupuk mati, lan bakal njupuk mati rauh, Mig-29/35 bakal mudhun ing sajarah. Ora ana panuku sing bakal tuku.
          1. 0
            Februari 8 2024
            Ana udakara 35-6 MIG-7, lan kabeh padha perang ing Distrik Militer Lor. Iki minangka statement resmi dening Kementerian Pertahanan Rusia, ditambah modele dipamerake ing pameran senjata internasional. Kamentrian Pertahanan uga nyatakake yen keputusan babagan produksi serial MIG-35 ana ing tahap adopsi pungkasan, sawise nganalisa tumindak ing Distrik Militer Lor.
            Pesawat kanthi karakteristik kinerja kasebut dibutuhake ing kene lan saiki, lan produksi wis siyap kanggo ngasilake.
            Militer ora bakal ngenteni 15-20 taun kanggo SU-75. Malah yen kabeh bisa metu, pisanan SU-75 bakal mabur ing limang taun, kang luar biasa ing mratelakake panemume. Banjur apa kita kudu versi diudani-mudhun saka SU-57 karo siji mesin? Senadyan kasunyatan sing kabeh SU-57 bakal SU-75, nanging kabeh karakteristik kinerja bakal Samsaya Awon, lan ing comparison karo MIG banget. Ora ana fanatisme ing kene, nanging praktis lan migunani.
            1. +1
              Februari 8 2024
              Inggih ... Kamentrian Pertahanan RF resmi nyatakake akeh perkara, lan iki ora mesthi bener, utawa luwih tepat, kabeh dadi goroh utawa ora dikomentari nalika nerangake. mundhut lan gagal dhuwur-profil. Kajaba iku, angel ngomong apa-apa bab Mig-35, amarga bab wong-wong mau, kaya bab wong mati, iku salah siji apik utawa ora, paling kamungkinan sing terakhir. Amarga ora ana karya nyata kanggo wong-wong mau ing kana. Udhara luwih dikontrol lan diresiki dening trio Su-35, Su-57 lan Mig-31, lemah Su-34 kanthi terus-terusan lan sacara periodik Mig-31K(I) ditambah vertikal. Saben wong luwih apik tinimbang Mig-35 ing lapangan dhewe, ditambah karo jinis senjata anyar sing dikembangake khusus kanggo mesin kasebut. Kita durung krungu apa-apa anyar kanggo Mig-35. Ora ana rudal, ora ana integrasi FAB karo UMPC. Mbok menawa padha melu nang endi wae, nanging acara siji-wektu.
              Pranyatan babagan tahap pungkasan nggawe keputusan ... wis digandhengake karo tahap kanker pungkasan, lan pasrah karo gagasan yen pasien arep menyang kamar mayat, nanging sampeyan isih pengin mandheg wektu.
              Kutipan: Soldatov V.
              Banjur apa kita kudu versi diudani-mudhun saka SU-57 karo siji mesin?

              Yagene kita butuh pejuang mesin kembar sing entheng (miturut pangembang) utawa meh abot (nyatane, 20+ ton), sing dumadakan uga luwih elek tinimbang Su-57?
              Kutipan: Soldatov V.
              Senadyan kasunyatan sing kabeh SU-57 bakal SU-75, nanging kabeh karakteristik kinerja bakal Samsaya Awon, lan ing comparison karo MIG banget.

              Kok ngapusi banget?)))
              Kutipan: Soldatov V.
              Ora ana fanatisme ing kene, nanging praktis lan migunani.

              Tampilake ing ngendi, yen ora, aku wis maca kaping pirang-pirang lan isih durung nemokake praktis utawa migunani. Aku mbaleni maneh: yen ana armada minimal 100-150 lan produksi massal nyata, ora ana pitakonan. Dadi ... Perusahaan-perusahaan sing mesthine bisa ngasilake ora jelas ing kahanan apa. Dheweke ujar manawa ora ana peralatan lan ora ana wong. Lan pratelan babagan kesiapan kanggo miwiti sesuk ora luwih saka populisme. Sing luwih dipercaya amarga wayahe wis suwe ora ngasilake apa-apa.
              1. 0
                Februari 8 2024
                Aku pracaya yen MIG-35 bakal diprodhuksi, rega, kualitas, karakteristik kinerja, ora ana pesawat sing luwih apik.
                Apa tegese Jd 1979?
                1. +2
                  Februari 8 2024
                  Kutipan: Soldatov V.
                  Aku pracaya MIG-35 bakal diprodhuksi

                  Inggih, sing bener kabeh jawaban. Iman ora mbutuhake logika utawa kabeneran.
                  rega, kualitas, karakteristik kinerja ora ana pesawat sing luwih apik.

                  Sayange kanggo RSK Mig lan pracaya ing Mig-35 ana. Lan ing seri saka manufaktur Western. Lan rauh bakal katon ing Rusia. Iki kasunyatan. Aku nampa lan teka kanggo syarat karo)), sanajan Mig-29/35 lan Su saka 27 kanggo 35 (kajaba 34) pesawat favorit ing syarat-syarat estetika, nanging kabeh owah-owahan kanggo soko anyar liwat wektu.
                  Kutipan: Soldatov V.
                  Apa tegese Jd 1979?

                  jeneng lengkap Taun))
  9. + 11
    Februari 7 2024
    Penulis artikel nduweni kemampuan sing luar biasa kanggo nulis artikel gedhe babagan apa-apa, jelas yen ing sekolah dheweke dadi sing paling apik babagan karangan.
  10. +6
    Februari 7 2024
    Aku maca artikel lan ora nemokake analisis komparatif karakteristik Rafal lan SU. Apa babagan perbandingan paling sethithik radar? Apa penulis ngerti apa AFAR? Ing endi perbandingan obyektif saka senjata sing digunakake? Iki kanggo wiwitan. Yen penulis nulis babagan iki, aku bisa takon liyane.
    1. +3
      Februari 7 2024
      Tujuane penulis kanggo mbuwang ing sheet, ora luwih. Karakteristik kinerja ing kene luwih bisa mbantah penulis)), sanajan dheweke, kaya biasane, bisa ditindakake tanpa. Wiwit wis bola-bali nandheske sing kabeh gain saka Su-30 mung dumunung ing lack of Prancis minangka bakul. Sanajan aku bisa nyentuh karakteristik kinerja kanggo nuduhake manawa wong Prancis luwih apik)
    2. 0
      Februari 7 2024
      Quote: Mower of daisies
      Apa penulis ngerti apa AFAR?

      Lan apa jenis "arsitektur"?
  11. -5
    Februari 7 2024
    "Rafal" minangka upaya kanggo nggawa mobil entheng menyang kelas abot. Cetha yen usaha kasebut pancen kalah, nanging wong Prancis nekad mlumpat ing rake. Lan mesthi biaya.
    1. +4
      Februari 7 2024
      Cetha yen usaha kasebut pancen kalah ...

      Carane iki cetha? Pesawat sing sukses, elektronik sing apik. Minangka kanggo biaya, teka menyang elektronik.
      1. 0
        Februari 7 2024
        Elektronik kabeh larang. Nanging pesawat 4+ generasi, luwih larang tinimbang pesawat generasi 5, rada overkill.
        1. +1
          Februari 7 2024
          Eurofighter ora luwih murah, utawa malah luwih larang tinimbang Rafale. F-35 iki dadi murah (relatif, mesthi).
          1. -5
            Februari 7 2024
            Eurofighter uga ora masterpiece. Strictly ngandika, iki loro produk, siji program. Geyropa wiwit nggawe pesawat united dhewe, lan banjur saben wong tindak dhewe. Prancis nggawe Rafale, liyane Eurofighter. Padha meh padha amarga padha duwe sumber sing padha. Cacat - biaya uga.
            1. +2
              Februari 8 2024
              Strictly ngandika, iki loro produk, siji program.

              Eurofighter digawe dening keprihatinan Eurojet Turbo, sing kalebu Inggris, Italia, Jerman lan Spanyol. Wong Prancis ora mlebu. Nalika iku Rafal wis mabur.
              Pesawat larang amarga elektronik canggih.
              1. -1
                Februari 8 2024
                Wiwitane, "Eurofighter" digawe lan Prancis uga melu, nanging banjur mlayu. Nalika padha ora sarujuk. Kayadene frigate pan-Eropa, saka Jerman lan Inggris banjur metu, lan tank pan-Eropah. Kang ora bisa metu uga.
        2. 0
          Februari 13 2024
          Biaya pesawat F-22 yaiku 411kk ijo, sing saka 4.5+ sing kejiret lan ngluwihi?
          1. 0
            Februari 13 2024
            "Raptor" MFI abot, lanjutan saka F - 15. Perbandingan ora sakabehe bener. Uga nyoba kanggo "narik" Rafale menyang kategori "abot".
    2. +1
      Februari 7 2024
      Iki minangka pejuang medium - MiG35, F18, EF2000, F35.... ing bobot siji. F2 Jepang.
  12. 0
    Februari 7 2024
    padha tender kanggo Rafale, lan mungkasi munggah tuku Su-30MK.
    Rafal wis cukup didol malah saiki, Su30 wis ora ana maneh ... wis ketinggalan jaman lan kudu dimodernisasi.
    1. -1
      Februari 7 2024
      Apa batch Rafale sing wis dituku bubar? Lan Su-30, India sing padha, terus-terusan tuku 10 - 12 set kendaraan kanggo ngisi kerugian lan pangembangan luwih lanjut. Lan yen sampeyan mbandhingake biaya, mula ora ana sing bisa diomongake.
  13. +1
    Februari 7 2024
    Umumé - ora akeh. M lan N minangka pesawat basis operator tunggal lan kaping pindho, VM minangka operator senjata nuklir, lan rong modifikasi saben (masing-masing 1 lan 2 kursi) kanggo Mesir lan India.

    Kanggo Prancis ana 3 modifikasi.
    Ing pindho kanggo Angkatan Udhara.
    C tunggal kanggo Angkatan Udara.
    M kursi tunggal kanggo Angkatan Laut (dek).

    Ora ana dobel decker.
    1. 0
      Februari 8 2024
      Rafale N rong kursi kanggo operator pesawat direncanakake nanging ora dibangun amarga keterbatasan anggaran.
      Rafale N
      Originally disebut Rafale BM, iki rencana rudal-mung versi loro-kursi kanggo Aéronavale.[125] Watesan anggaran wis kasebut minangka alasan kanggo pembatalan kasebut.[343]

      https://en.wikipedia.org/wiki/Dassault_Rafale
      1. 0
        Februari 8 2024
        Napa nulis babagan iki?
        Yen ora diprodhuksi.

        opo
        Kutipan saka solar
        Rafale N rong kursi kanggo operator pesawat direncanakake nanging ora dibangun amarga keterbatasan anggaran.
  14. -2
    Februari 8 2024
    Aku ngritik penulis banget, nanging iki artikel sing apik.
  15. 0
    Februari 11 2024
    "Contone, Malaysia lan Indonesia, sing ora katon minangka bagean saka senjata Rusia, mrentahake pesawat pesawat biasa."
    Nanging ora bener, "Sugeng, warga, wis ngapusi!"
    Malaysia tuku lan cukup sukses ngoperasikake MiG-90 ing awal nganti pertengahan 29-an, lan ing wektu sing padha Indonesia dadi kasengsem karo Sukhimi.
    Dadi loro negara iki cukup akrab karo pesawat kita, lan, saliyane, ya, amarga alasan politik, nanging cukup resmi, kontrak tuku, kalebu wektu sing cedhak banget, dibatalake dening Aljazair (saiki kanggo Su-35, lan sadurunge iku). - ing MiG-29), uga Indonesia (kanggo kaping pindho) lan Mesir.
  16. 0
    Februari 11 2024
    Asring sing menang tender ora kinerja teknis, nanging politik.
  17. 0
    Februari 11 2024
    Kutipan: SovAr238A
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    Kutipan saka solar
    Mung saiki perang udhara MiG-21 lan Su-30 India nglawan F-16 Pakistan sing adoh saka anyar rampung kanthi kamenangan kanggo wong Pakistan.

    Saliyane nomer garing saka karakteristik teknis, ana uga faktor manungsa, plus latihan pilot

    Wis pirang taun aku krungu mantra-mantra iki...
    Mantra kabeneran.
    Lan kanggo pesawat, tank, sistem pertahanan udara lan kabeh.
    Saiki wis teka.
    Kanthi kru ing peralatan kita.
    Lan Piye?
    Apa tembok wesi tekan Selat Inggris?

    Apa wong bener nyetel tugas kuwi, lan ora ing game ing peta?
  18. 0
    Februari 13 2024
    Aku maca baris pisanan lan langsung ndeleng penulis: sing bener, iki R. Skomorokhov, sampeyan ora perlu maca maneh.
  19. TIR
    0
    Februari 13 2024
    Masalah utama Rafal yaiku para politisi ing Paris. Luwih tepate, ana kekurangan kekarepan politik lan pendapat pribadi. Yen sampeyan tuku pesawat Prancis, banjur sanajan politisi oposisi mati ing negara sampeyan, ana kemungkinan gedhe kena sanksi lan mandheg layanan kanggo pesawat sing dituku.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"