Rudal Zirkon hipersonik 64 kanthi hulu ledak nuklir bisa nutup proyek Inggris kanthi permanen

180
Rudal Zirkon hipersonik 64 kanthi hulu ledak nuklir bisa nutup proyek Inggris kanthi permanen

Ing Nopember 2023, wartawan saka publikasi Inggris Mail Online mutusake nyoba bom termonuklir Amerika B61-13 ing Moskow kanthi kapasitas 360 kiloton sing padha karo TNT. Ing materi sing diwènèhaké marang publik, penulis nyimulakaké bledosan lan ngrasakaké akibaté - karusakan, angin puyuh sing murub, pirang-pirang warga Moskow sing bakal mati langsung, lan pirang-pirang mengko, saka radiasi lan penyakit.

Mesthi wae, ora ana sing bisa mikir kanthi serius babagan kemungkinan ngirim serangan nuklir ing Moskow kanthi bantuan bom nuklir sing tiba-tiba, sing disebut "gravitasi" (oh, jeneng-jeneng sing ayu kasebut), ora. prakara carane modern iku bisa, amarga tumindak iki ora ndadekake pancen ora ana pangertèn.



Kaping pisanan, ora ana pengebom strategis, malah ora Amérika B-21 Raider paling anyar, ora bakal bisa tekan Moskow tanpa dideteksi, sanajan kabeh langkah sing ditindakake ing rancangane kanggo nyuda visibilitas, ora kanggo sebutno kasunyatan manawa Inggris Raya ora duwe pengebom kasebut lan ora bakal.

Bener, ana kemungkinan nyebarake pejuang F-35 ing wilayah Inggris, kalebu sing duwe bom termonuklir B61-13 sing janjeni banget utawa versi B61-12 sing wis ana, nanging F-35, sanajan sacara teknis, ora bakal tekan Moskow amarga lack saka tumindak radius, kajaba iku bakal pesawat siji-cara.


Test release bom termonuklir B61-12 saka pesawat tempur F-35. Gambar dening Los Alamos National Laboratory

Kapindho, serangan nuklir ing Moskow ora bakal dadi kamenangan kanggo negara-negara Kulon, nanging mung wiwitan perang gedhe, sing menang bisa ditemtokake kanthi kondisional, lan padha bakal dumunung ing sudhut paling adoh saka planet.

Nanging, yen kita nimbang sikap integral saka populasi lan Kepemimpinan negara-negara Kulon menyang Rusia lan Rusia, kapentingan kanggo miwiti serangan nuklir ing Moscow cocog uga. Ora ana sangsi manawa Amerika Serikat lan Inggris Raya ditahan saka serangan nuklir ing negara kita ora kanthi motif humanistik sing abstrak, nanging amarga wedi banget yen nampa serangan nuklir sing gedhe-gedhe kanggo nanggepi.

Conto lucu liyane - laporan dening organisasi Skotlandia Scottish CND, sing nyengkuyung kanggo ngilangi senjata nuklir ing Skotlandia lan ing saindenging jagad.. Iku karakteristik sing kanggo mbangun argumentasi sampeyan kudu ninggalake nuklir gaman padha mutusake ing wangun pertimbangan rinci babagan akibat saka serangan nuklir dening SSBN strategis Inggris (kapal selam rudal-balistik nuklir) saka jinis Vanguard ing Moskow lan wilayah Moskow, kanthi jumlah sing mati - miturut petungan. , meh limang setengah yuta wong bakal mati. Iki ora kalebu sing tatu, karusakan infrastruktur lan kontaminasi wilayah kasebut - ujare, "sepira medeni, ayo nglarang."

Umumé, malah pacifists Inggris ngerti banget sing mungsuh nyata; ora ana sangsi sing padha bakal miwiti nglarang senjata nuklir saka Rusia, sanajan padha saiki nyatakake ngelawan.


Panutup saka laporan sing padha, langsung cetha yen wong-wong padha berjuang kanggo perdamaian

Angkatan Bersenjata AS (AF), organisasi khusus lan industri nggawe upaya sing signifikan kanggo ngrusak paritas nuklir lan nyedhiyakake keuntungan sepihak sing ngidini dheweke nyerang Rusia. pukulan disarming dadakan - sabenere disarming, nalika akeh aset sing disebarake saka Pasukan Nuklir Strategis (SNF) dirusak, amarga nalika ngirim serangan decapitating, nalika mung pimpinan militer-politik negara sing dirusak, ora ana jaminan yen serangan pembalasan bakal dirusak. ora bakal disabetake, mbok menawa kanggo sawetara ombone risiko malah nambah.

Asring, wong biasa mikir yen ora bisa ngremukake negara sing duwe senjata nuklir, cliches langsung muncul - "musim dingin nuklir", "kontaminasi radioaktif global", "manungsa bakal mati", "planet bakal dipérang dadi potongan" lan kaya, nanging kabeh iki adoh saka kasunyatan.

Saliyane ing hulu ledak nuklir dhewe, kita butuh operator sing efektif banget - rudal balistik antarbenua (ICBM) lan rudal balistik sing diluncurake kapal selam (SLBM), sing bisa siap nyerang nganti pirang-pirang dekade, tahan gelombang kejut lan pulsa elektromagnetik saka nuklir sing cedhak. bledosan, lan nembus pertahanan rudal (pertahanan rudal) mungsuh. ICBM lan SLBM uga mbutuhake sarana panyimpenan utawa transportasi sing cocog - peluncur silo (silo) sing dilindhungi banget lan SSBN modern (ing Rusia - kapal selam rudal strategis - SSBN), lan pengebom strategis ora bakal ngganggu - yaiku, kita butuh "full-fledged". triad nuklir”.

Kita uga butuh sistem peringatan serangan rudal (MAWS), kalebu eselon lemah lan orbital, sing bisa ndeteksi kanthi cepet kasunyatan serangan lan njamin serangan balas dendam sadurunge rudal musuh tekan target. Sawise AS mundur saka Perjanjian ABM, sistem pertahanan rudal bakal dadi peran sing luwih penting ing pencegahan nuklir.


Sistem peringatan awal, kalebu stasiun radar lan satelit adhedhasar lemah (permukaan) sing ndeteksi peluncuran rudal, minangka unsur penting kanggo nyegah nuklir.

Saenipun, kabeh iki kudu digabungake - ICBM ing silo, SLBM ing SSBN / SSBN, sistem peringatan dini lan pertahanan rudal. Mung Rusia lan Amerika Serikat sing duwe kabeh ing ndhuwur; China duwe meh kabeh; India ngupayakake iki. Kabeh kekuwatan nuklir liyane bisa dianggep "inferior" ing pangertèn iki.

Apa sing kita duweni karo pasukan nuklir strategis Inggris?

pasukan nuklir strategis Inggris


Inggris dadi salah siji saka kakuwasan nuklir pisanan - negara katelu kanggo nyoba senjata nuklir ing Oktober 1952, sawise Amerika Serikat lan USSR. Wiwit taun 1958, sawisé penandatanganan perjanjian sing cocog, pangembangan senjata nuklir ing Britania Raya wiwit gumantung banget marang Amerika Serikat, lan suwe-suwe katergantungan iki mung tambah.

Ing jaman biyen, Inggris duwe triad nuklir sing meh klasik, kalebu pengebom strategis Avro Vulcan, SSBN Resolusi lan rudal balistik jarak menengah (IRBM) sing diluncurake ing lemah Thor, nanging PGM-17A Thor minangka MRBM Amerika sing disebarake ing wilayah kasebut. UK.


Pengebom strategis Avro Vulcan, Resolusi SSBN lan PGM-17A Thor IRBM

Angkatan Bersenjata Inggris uga duwe senjata nuklir taktis - cangkang artileri lan sistem rudal operasional-taktis buatan Amerika kanggo layanan karo pasukan darat, bom gratis kanggo angkatan udara lan biaya kedalaman nuklir kanggo angkatan laut. armada (Angkatan laut). Uga ing Britania Raya ana gudang senjata nuklir Amerika, uga operator (pesawat) sing bisa njamin pangiriman.

Nanging, sawise ambruk USSR, pasukan nuklir strategis Inggris wiwit cepet nolak - ing pungkasan 90s abad kaping 16, siji-sijine komponèn saka pasukan nuklir strategis Inggris ana papat Vanguard-kelas SSBNs, saben kang kaleksanane munggah. kanggo XNUMX Amérika Trident II SLBM karo wolung warheads. Kabeh papat SSBN kelas Vanguard ana adhedhasar ing Faslane (Skotlandia), ing Clyde Naval Base (NAS), paling siji SSBN tansah ing tugas pertempuran.


SSBN kelas Vanguard


Pangkalan Angkatan Laut Clyde (HMNB Clyde)

Senjata nuklir Amerika lan operator dicopot saka wilayah Inggris, nanging saiki ana omongan babagan bali maneh, lan, kemungkinan, masalah iki bakal dirampungake kanthi positif.

Wiwit taun 2030, SSBN kelas Dreadnought bakal miwiti layanan karo pasukan nuklir strategis Inggris; pungkasane kudu ngganti SSBN kelas Vanguard ing taun 2060. Uga direncanakake kanggo nambah jumlah hulu ledak nuklir kanthi 40% - saka 180 dadi 260 unit.


Model komputer SSBN kelas Dreadnought

Sepira efektife pasukan nuklir strategis Inggris?

Padha efektif mung yen padha urip bebarengan karo pasukan nuklir strategis AS; tanpa wong-wong mau, pasukan nuklir strategis Inggris mung target kanggo mungsuh tartamtu. Malah anane senjata nuklir Amerika ing Kapuloan Inggris ora bakal ngganti apa-apa - penerbangan Komponen kasebut paling ora tahan kanggo serangan disarming.

Kajaba iku, ana pangolahan negatif saka degradasi Royal Navy ing umum lan komponen ing jero banyu strategis ing tartamtu, amarga nyuda popularitas layanan ing Royal Navy, uga ijin kanggo Recruit wong karo prilaku nyimpang - karo cacat mental, alkohol lan tamba abusers, karo patologi saka prilaku seksual: mbukak homoseksual lan wong transgender.

Sapa sing ngerti apa sing bakal kelakon ing kana sabanjure?

Epidemi "coronavirus" anyar, munculé 44 utawa luwih jender, pemerataan kewan, serangga lan robot ing hak karo wong, kamungkinan anak rampung nolak kanggo sinau lan berkembang, wiwit dadi moron, sawise kabeh, hak legal saka Anglo-Saxon free?

Kepiye kabeh iki bakal mengaruhi efektifitas tempur Angkatan Laut Inggris?

Saiki, Inggris bisa njaga prinsip "paling ora siji SSBN ing tugas tempur", amarga mung ing wektu iki proteksi saka serangan disarming dadakan relatif dhuwur, nanging apa sing bakal kelakon sabanjure?

SSBN sing wis ana wis tuwa, sing anyar, sanajan ing skenario sing paling sukses, bakal katon ora luwih awal saka 2030, utawa malah mengko, ing Inggris ana pirembagan bab konversi siji SSBN dadi operator rudal jelajah (SSGN).


Angkatan Laut Kraton mung minangka bayangan saka kamulyan biyen

Adhedhasar ing ndhuwur, ing mangsa cedhak ana kemungkinan dhuwur saka "jendhela kesempatan" nalika, kanggo siji alesan utawa liyane, kabeh SSBN Inggris, sanajan kanggo wektu cendhak, bakal mungkasi munggah ing pangkalan angkatan laut Clyde, kang bakal nggawe wong rentan kanggo serangan disarming dadakan.

Wiwit Great Britain ora duwe cara alternatif kanggo nyegah nuklir - iku daya nuklir inferior klasik, mung karo arrogance Anglo-Saxon lan pakulinan saka mantan kekaisaran kolonial, iku perlu kanggo menehi hasil karo ing kasus iki.

Urutan pasukan lan sarana


Pukulan kanggo Inggris kudu disarming lan decapitating. Kanggo mesthekake, syarat minimal yaiku loro kapal selam nuklir multi-tujuan Project 885M (MSNAS), sing bebarengan kudu nggawa 64 rudal jelajah hipersonik Zircon (CR) kanthi hulu ledak nuklir, sing dioptimalake kanggo nyerang target lemah kanthi koordinat sing dikenal.

Jarak penerbangan sistem rudal hipersonik Zircon dituduhake ing macem-macem sumber saka 450 kilometer nganti luwih saka 1 kilometer. Bisa dianggep yen faktor sing diputer ing kene yaiku ketinggian jalur penerbangan, intensitas maneuver, lan faktor hulu ledak - apa iku konvensional utawa nuklir, amarga hulu ledak nuklir biasane bobote kurang.

Sasaran prioritas SSBN Project 885M lan rudal jelajah hipersonik Zircon kanthi hulu ledak nuklir bakal dadi SSBN sing ana ing pangkalan angkatan laut Clyde, uga obyek liyane sing ana hubungane karo pencegahan nuklir strategis, kalebu komando lan lembaga kontrol pemerintah lan militer.


SSBN "Kazan" proyek 885M "Yasen-M". Gambar dening mil.ru

Mesthine, SSBN sing terlibat mung bakal dadi "pucuk gunung es", bagean sing didhelikake bakal kalebu aset pengintaian ruang, sumber daya Direktorat Utama kanggo Riset Laut Jero (GUGI), uga peralatan ngawasi kahanan ing jero banyu. disebarake ing kapal sipil lan liya-liyane.

Dina "D", jam "H"


Wayahe becik kanggo ngluncurake serangan nuklir disarming ing Inggris yaiku kahanan nalika, amarga kombinasi kahanan - kacilakan, malfungsi, pemecatan pelaut Royal Navy, serangan dening personel angkatan laut kanggo ndhukung LGBT. (dilarang ing Rusia) utawa soko padha, kabeh papat SSBN Inggris bakal diparkir ing dermaga. Ing kasus iki, serangan bisa / kudu dikirim langsung, nalika kabeh SSBN bisa tekan rudal jelajah hipersonik Zircon kanthi hulu ledak nuklir.

Secara teoritis, serangan bisa dikirim nalika siji SSBN Inggris ana ing patroli tempur, nanging ing kasus iki risiko tambah akeh, lan jumlah pasukan lan aset sing melu mundhak. Ing kasus iki, tugas utami kanggo trek lan numpes mung SSBN Inggris iki dening pamburu SSBN tambahan diparengake kanggo tugas iki, lan mung sawise deteksi lan karusakan prentah diwenehi kanggo miwiti rudal hipersonik Zircon karo warheads nuklir ing isih Clyde SSBNs ing. pangkalan angkatan laut.

Serangan pemenggalan kepala iku penting banget ing hubungane karo melucutake senjata, lan kudu ditrapake kanggo panguwasa militer-politik, uga target prioritas paling dhuwur saka angkatan bersenjata lan layanan intelijen Inggris Raya.

Resiko lan Akibat


Ana panemu yen Rusia ngluncurake serangan nuklir ing Inggris Raya utawa negara NATO liyane, Amerika Serikat mesthi bakal nyerang minangka respon.

Yen dideleng saka perjanjian resmi, ya kudune kaya ngono, nanging perjanjian kasebut bakal ditindakake?

Mbalik ing awal 5s, struktur militer-analitis AS nganggep kahanan ing ngendi mungsuh bisa ngalahake sekutune kanthi cepet, lan banjur ngumumake penghentian permusuhan lan kesiapane kanggo negosiasi, sing bakal ndadekake Amerika Serikat ing kahanan sing ora kepenak banget. Lan apa sing bisa dadi "kilat luwih cepet" lan "luwih cilaka" tinimbang serangan nuklir sing dikirim dening rudal hipersonik - sistem rudal peringatan dini Amerika sing paling mungkin ora bakal ndeteksi peluncuran kasebut, lan yen ana, mesthine ora duwe wektu kanggo ngandhani. Britain, utawa ora bakal duwe wektu kanggo nampa iku kaputusan fatal - ing XNUMX menit kabeh bakal rampung, ora ana sing nyimpen.

Ing asas, ambruk Great Britain rodo berkah kanggo Amerika Serikat, amarga mantan kekaisaran, "ing kang Srengenge ora tau surup", ora mung sekutu kanggo Amerika Serikat, nanging uga saingan banget mbebayani.

Pungkasane, Amerika Serikat kudu ngerti manawa ora bakal bisa ngrebut jagad iki, paling ora ing mangsa ngarep, lan wis nilar Eropa lan Asia, negara adidaya sing wis ilang kekuwatane bisa fokus ing Kanada lan negara-negara ing Amerika Latin, nyatane bali menyang Doktrin Monroe 1823, sing dianggo ing prinsip: kita ora bakal nglilani sapa ngrampok sampeyan - kita bakal nindakake dhewe.

Kita ndeleng kepiye jagad iki ganti, AS kebak masalah dhewe, sanajan perang sipil ora diwiwiti saiki, apa sing bakal kelakon ing sawetara taun, kanthi tren kaya ngono?

Bisa uga ana wong ing Amerika Serikat uga ngrancang serangan ing USSR ing pertengahan eighties abad pungkasan, ndeleng degradasi struktur manajemen lan impotensi pamaréntahan Soviet, sing ngidini pilot amatir Jerman Matthias Rust kanggo mabur ing saindhenging negara ing pesawat Cessna, kang ndharat ing Krasnaya Square ing Moscow langsung ngelawan St. Basil kang Cathedral.

Ing dina nalika rong jendhela kesempatan bertepatan - krisis politik ing Amerika Serikat lan langsung ana kabeh SSBN Inggris ing pangkalan angkatan laut Clyde - serangan kudu dikirim langsung, lan ora bakal ana akibat.

Ing pangertèn: jalaran negatif kanggo Rusia, karo Great Britain, mesthi, sawise iki bakal bisa kanggo ngomong pamit, paling minangka negara siji - mantan kekaisaran.

temonan


Mesthi wae, ora mungkin Rusia wis siyap ngluncurake serangan nuklir sing melucutake senjata ing Inggris Raya, nanging ing sisih liya, sapa ngerti - bab kaya ngono ora dibahas ing TV.

Ora mungkin Angkatan Laut Rusia duwe jumlah rudal jelajah rudal Zircon hipersonik sing dibutuhake, nanging aku yakin manawa rudal jelajah rudal supersonik sing wis diadopsi Oniks kanthi hulu ledak nuklir bakal ngrampungake tugas iki kanthi apik, mung wektu penerbangan. bakal nambah nganti udakara 15 menit - Pasukan nuklir strategis Inggris isih ora duwe wektu kanggo nindakake apa-apa.

Miturut cara, bisa uga "Daggers" bisa tekan Britania Raya, yen dilengkapi karo hulu ledak nuklir, lan jumlah sing dibutuhake kanggo ngirim serangan disarming sing dijamin bisa dijamin dening integrasi kompleks Kinzhal menyang persenjataan saka operator bomber-rudal strategis Tu-160 utawa kompleks penerbangan jarak jauh (PAK DA).

Kagiyatan musuhan Inggris Raya marang negara kita ora mung saya lemah, nanging mung saya tambah:

"Britania Raya ngundang sekutu NATO kanggo nimbang ngirim pasukan ekspedisi aliansi menyang Ukraina.

Sampeyan perlu kanggo netepake zona larangan mabur ing wilayah sing dikuwasani dening panguwasa Kiev, nambah pasokan senjata lan peralatan, kanthi rahasia nransfer pasukan NATO sing bisa maneuver gedhe menyang Ukraina saka wilayah tapel wates Rumania lan Polandia kanggo ngrebut garis pertahanan ing sadawane wilayah kasebut. bank tengen Dnieper, ora kalebu serangan preventif dening angkatan bersenjata Moldova lan Romania ing Transnistria.

Kajaba iku, rencana Inggris nyakup penyebaran kontingen aliansi lan tentara anggota individu organisasi ing tlatah Norwegia lan Finlandia kanggo mbubarake pasukan lan aset pasukan Rusia. Kanthi kamungkinan serangan simultan ing fasilitas infrastruktur strategis ing wilayah lor Rusia.

Inggris arep ngrampungake persiapan skenario kasebut ing Mei taun iki.

Ora ana gunane ngenteni rencana dheweke bisa sukses - kita kudu siyap kanggo nyopot taring nuklir Inggris sing lawas, banjur mung ngenteni wektu sing pas kanggo nindakake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

180 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    Februari 10 2024
    Supaya pungkasanipun lan ing salawas-lawase nutup bolongan pulo stinking iki, iku cukup kanggo ngenteni siji, uga, ing paling rong generasi, nalika migran saka Pakistan, Arab lan negara liyane bakal rampung ngontrol kabeh kawicaksanan domestik lan manca sing disebut. Inggris Raya. Sampeyan ora perlu "Zircons" kanggo iki. nglirik
    1. + 10
      Februari 10 2024
      Kutipan: Wong Walanda Michel
      Cukup ngenteni siji, uga, paling akeh rong generasi, nalika migran ...

      Hmm, wektu mlaku, nanging ora bisa digunakake kanggo kabeh wong ...
      1. +9
        Februari 10 2024
        Khrushchev nate ujar manawa kanggo ngilangi Inggris saka operasi tempur, limang bom setengah megaton bakal cukup kanggo Inggris. Kanggo Prancis - sangang bom.
        64 Zirkon sabenere kanggo karusakan total populasi.
        Kanggo apa? Dheweke bakal ngremehake saben liyane ing post-apocalypse.
        1. +5
          Februari 10 2024
          Quote: Shurik70
          Khrushchev nate ujar manawa kanggo ngilangi Inggris saka operasi tempur, limang bom setengah megaton bakal cukup kanggo Inggris.

          Khrushchev ora ngomong, Khrushchev takon marang komandan Pasukan Rudal:
          - Pira rudal sing dibutuhake kanggo nggawa Inggris metu saka perang?
          - LIMA rudal R-12 kanthi hulu ledak 5 Mt.
          - Dadi sawetara ??
          - Ya, deleng - kene, kene, kene lan rong potongan liyane ing pangkalan kasebut. Mekaten.
          Quote: Shurik70
          Kanggo Prancis - sangang bom.

          Roket. Lan warheads uga 5 Mt.
          Akurasi rudal isih durung apik, dheweke menehi ganti rugi kanthi kekuwatan.
          1. 0
            Februari 12 2024
            sugeng sonten. R-12 MRBM nduweni hulu ledak nuklir kanthi kapasitas 2,3 Mt. A 5 Megaton ora bakal pas ing bobot. 3 ton tinimbang 1,5 ton watesan kanggo R-12
            1. +1
              Februari 12 2024
              Kutipan saka sergeyketonov
              sugeng sonten. R-12 MRBM nduweni hulu ledak nuklir kanthi kapasitas 2,3 Mt. A 5 Megaton ora bakal pas ing bobot. 3 ton tinimbang 1,5 ton watesan kanggo R-12

              Mbokmenawa obrolan kasebut kedadeyan nalika R-12 isih dikembangake lan iki minangka beban tempur sing dikarepake, nanging aku elinga yen dheweke ngomong babagan 5 Mt warheads. Lan aku dhewe pracaya yen hulu ledak R-12 lan R-14 persis 5 ton. Matur nuwun kanggo klarifikasi. hi
              1. +2
                Februari 12 2024
                5 Megaton dipasang ing Yangelevskaya R-16 ICBM, lan bobot uncalan diijini - 3 ton.
        2. +2
          Februari 10 2024
          Kita ora kudu takon Khrushchev, sing ora ana, nanging Abramovich, sing nyimpen paling saka rejeki ing Britain. Ing endi oligarki liyane bakal diadili yen ora ana ing pengadilan London? Apa penulis mikir?
          1. +2
            Februari 11 2024
            Ora bakal ana sing nuntut, lan mbok menawa ora ana am
            1. +1
              Februari 11 2024
              Aja nulis omong kosong. Delengen kasunyatan tanpa kaendahan:
          2. 0
            Februari 11 2024
            Elinga nasib sedih Aven lan Friedman. Ora ana sing butuh maling kita ing kana. Iku ora cukup maneh kanggo nuduhake sampeyan karo kita ...
          3. KCA
            +1
            Februari 12 2024
            Inggih, Abramovich nyimpen dhuwit, ing ngendi dheweke dianggep ora luwih elek tinimbang sadurunge ing Federasi Rusia, ing ngendi dheweke ngedol Rosneft lan mbangun setengah saka Chukotka, iki kabeh wong ngerti, nanging dheweke ora bakal ngandhani apa kahanan sing nyata, ing Ing Inggris, dheweke gampang ngalahake Chelsea, sanajan ing 20 taun dheweke nambah nilai Chelsea 65 kaping, umume, dolanan dicabut lan digawe panas nganti $ 2 milyar.
        3. 0
          Februari 10 2024
          Kita manungsa, mula kita ora pengin langsung sinau!
        4. 0
          Februari 12 2024
          Sugeng siang Alexander. 64 "Zircons", mesthi, kakehan, kajaba tujuane kanggo numpes kabeh populasi pulo nganti wong pungkasan lan ngilangke kabeh kutha-kutha utama Inggris saka lumahing bumi. Tindakan sing pancen ora manusiawi lan, sing paling penting, ora ana gunane kanggo urusan militer, lan kepiye carane tumindak kaya ngono ing mata para sekutu, ora bakal ana sing mikir babagan perkara sing padha. Cukup kanggo narik metu "untu nuklir" saka "penyihir Inggris". Ninggalake tanpa senjata nuklir. Waca artikelku "Serangan nuklir pencegahan utawa carane supaya perang gedhe", kabeh dibahas kanthi rinci ing kana. Lan Mitrofanov ora njupuk menyang akun SSBN ing tugas, kang ing kasus bakal nyerang maneh lan kabeh warheads mabur menyang Moscow. Saka 40 100 kiloton warheads, W-76 / Mk4, njupuk menyang akun koefisien pangiriman, bakal tekan target lan geni - 30-32.
      2. + 10
        Februari 10 2024
        nanging F-35, malah murni teknis, ora bakal tekan Moskow amarga kurang jarak, kajaba iku pesawat siji-arah.
        Wah drone mabur... Nyuwun Setuju, nalika Amerika ngebom Irak, dheweke ora mabur saka Amerika.
        1. +4
          Februari 10 2024
          Kutipan: NIKNN
          Wah drone mabur... Setuju nek Amerika ngebom Irak, ora mabur saka Amerika.

          Ateges aku pancen setuju karo sampeyan.
          Yen drone mabur, yen ana serangan gedhe, ana sing bakal mabur.
          Lan babagan "Irak ora dibom saka Amerika" - ing 3 Februari taun iki, Biden mrentahake ngirim pesawat kanggo ngebom Irak saka pangkalan AS.
          Mesthine dheweke lali ngandhani yen ana samodra ing antarane.
          Militer nindakake perintah kasebut.
    2. + 10
      Februari 10 2024
      Sampeyan mikir mangkono? Tuladhane Sunak nuduhake liyane.
      1. +3
        Februari 10 2024
        Kutipan: tatarin1972
        Sampeyan mikir mangkono? Tuladhane Sunak nuduhake liyane.

        Urip getos ing Inggris mbokmenawa paling apik dicritakake dening film "Kunci, Simpenan lan Loro Smoking Barrels" (Aku nyaranake terjemahan saka Goblin - mbokmenawa mung film sing diterjemahake tanpa banter, "kayane")
        Bener, film kasebut dirilis seprapat abad kepungkur, mula saiki bakal ana wong Arab liyane
    3. +6
      Februari 10 2024
      ... iku cukup kanggo ngenteni siji, uga, ing paling rong generasi, nalika migran saka Pakistan, Arab lan negara liyane bakal rampung ngontrol kabeh kawicaksanan domestik lan manca saka apa sing disebut. Inggris Raya.

      Salah paham sing jero. Delengen, Sunak mung asli saka Timur, lan badai salju sing diadukake ...
      Sayange, sanajan mayoritas pedunung saka Pakistan, Arab lan negara liyane sing menang, Naglo-Saxon bakal nyiapake elit saka wong-wong mau, sing, kaya elit Naglo-Saxon saiki.
      bakal terus sengit marang Rusia lan nyoba ngrusak kita sabisa-bisa.
      Wong Inggris bakal terus omong kosong sajrone Inggris cilik ana.
      1. iki
        +1
        Februari 10 2024
        Elit bisa dilatih, nanging ora mungkin bisa ngrekrut wong Arab lan wong kulit ireng lan migran menyang tentara, luwih-luwih ngirimake perang kanggo raja karo Rusia.
        1. +2
          Februari 11 2024
          "Mungkin ora bisa ditindakake, utamane ngirim dheweke perang kanggo raja karo Rusia." - carane bakal dadi metu, yen padha ngatur kanggo ngirim Ukrainians marang Rusia. Padha bakal muter kertu agama lan "iku bakal bisa metu," lan carane. Iku sabenere underestimations saka "skill" saka elit Western sing mimpin kanggo kahanan saiki.
    4. +9
      Februari 10 2024
      Perdana Menteri Inggris yaiku wong India, Walikota London asale saka Pakistan. Apa ana owah-owahan ing prilaku Naglia?
      1. -2
        Februari 10 2024
        Kutipan saka kenig1
        Perdana Menteri Inggris yaiku wong India, Walikota London asale saka Pakistan. Apa ana owah-owahan ing prilaku Naglia?

        Nalika ana akeh, iku bakal ngganti. Perdana Menteri, Walikota lan Pemimpin Skotlandia mung wiwitan
        1. +3
          Februari 10 2024
          Nalika ana akeh
          Luwih cepet tinimbang ing Inggris, bakal ana akeh ing Rusia - saiki, kanthi persentase, luwih akeh. Ngenteni resi pembayaran jizya ya .
          1. -2
            Februari 10 2024
            Quote: pemotong baut
            Luwih cepet tinimbang ing Inggris, bakal ana akeh ing Rusia - saiki wis persentase

            Ing London wis ana luwih saka 50 persen. Delengen pasuryane wong sing liwat nglirik
            1. +2
              Februari 10 2024
              Delengen pasuryane wong sing liwat
              Apa sampeyan wis ana (kene)? Ing sawetara wilayah padha cluster bebarengan, ya, nanging ana liyane Polandia lan Balts kene saka Pakistan. LAN iki ibukutha- ing Moskow, uga, ora kabeh wong pirang-pirang mata biru. Nanging ing Newcastle lan Weston, umpamane, meh ora ana ing njaba restoran etnis.
              1. -2
                Februari 10 2024
                Quote: pemotong baut
                Apa sampeyan wis ana (kene)?

                Aku wis nang endi wae ing Eropah, nanging aku wis tau menyang Britain. Nanging aku ora mikir yen kahanan karo para migran ing pulo kasebut beda karo bawana.
                1. +1
                  Februari 10 2024
                  tau kedaden ing Britain.
                  Inggih, aku kepingin weruh yen sampeyan bisa menehi pencerahan babagan urip ing Inggris. ngguyu . Aku dhewe bubar teka - mung 20 taun kepungkur.
                  Wis nang endi wae ing Eropah
                  Siji-sijine negara sing ora ana ing EU yaiku Austria lan Yunani. Aku mung bisa nyathet yen kahanan karo migran beda ing endi wae.
                2. +1
                  Februari 10 2024
                  Kutipan: Wong Walanda Michel
                  Wis nang endi wae ing Eropah

                  Lan malah ing San Marino? Apa sampeyan wis menyang Monaco uga??? belay
                  Aku ora mung ing Austria lan Yunani.

                  Ketoke sampeyan entuk biji sing ora apik ing geografi ing sekolah: Austria lan Yunani isih dadi EROPAH!
                  Lan sampeyan ngomong yen "sampeyan wis nang endi wae ing Eropah"!
                  Iku ora apik kanggo ngapusi anggota forum gullible saka provinsi, sampeyan lelungan prasaja kita! ngguyu
              2. +1
                Februari 10 2024
                Quote: pemotong baut
                Ing sawetara wilayah padha cluster bebarengan

                Sekitar balai kota?
    5. +9
      Februari 10 2024
      Kutipan: Wong Walanda Michel
      Cukup ngenteni siji, uga, paling akeh rong generasi, nalika para migran saka Pakistan, Arab lan negara liya bakal ngontrol kabeh kebijakan domestik lan manca sing diarani. Inggris Raya.

      Kabeh kabijakan domestik lan utamane manca Inggris ditemtokake dening negara sing jero, lan para migran (ing pangertene pembelot radikal saka negara siji menyang negara liyane) ora bakal diidini ana ing kahanan apa wae. Sajrone wektu, mung dekomposisi internal saka wong sing nggawe DS bisa, sing paling kamungkinan bakal mimpin saka pemahaman sing rada objektif babagan jagad iki dadi voluntarisme. Lan iki minangka basis kanggo nambah konflik hubungan intercivilizational kanthi prospek ngleksanakake keputusan fatal. Ing cendhak, confrontation antarane Inggris lan Rusia ora bakal weakened liwat wektu. Lan proposal dening sawetara wakil saka elit Inggris kanggo ngirim pasukan ekspedisi "perdamaian" menyang Ukraina mung konfirmasi iki. Ora perlu nyenengi dhewe karo ilusi sing mbebayani. Ana prospek sing jelas babagan perang lengkap ing cakrawala. Ing Eropah - mesthi. Dadi aku luwih apik siap kanggo kegiatan mobilisasi sesuk. Kanggo Staff Umum kita, muga-muga operasi kanggo mbusak Inggris saka kemungkinan permusuhan wis ditandatangani dening Panglima Tertinggi ing tingkat keputusan sing disiapake, petungan lan pesenan awal, lan bakal ditindakake ing antarane sing pertama nggawe kahanan kanggo nggunakake senjata nuklir miturut doktrin militer kita.
      1. 0
        Februari 11 2024
        Ya, saiki, kita lagi ngalamun ...
    6. 0
      Februari 10 2024
      kita kudu ngenalake vodka Rusia lan nggawa luwih akeh gay ing kana ...
    7. +9
      Februari 10 2024
      Kasunyatane yaiku Rusia duwe masalah sing padha karo para migran, sing wis ana luwih saka 17 yuta (iki mung miturut statistik resmi). Lan Rusia bakal ngadhepi perkara sing padha karo Inggris kanthi kabijakan migrasi sing ora sopan.
      1. +5
        Februari 10 2024
        Rusia bakal ngadhepi perkara sing padha karo Inggris
        Dheweke ora ngedol paspor ing Inggris.
        1. -1
          Februari 10 2024
          Quote: pemotong baut
          Dheweke ora ngedol paspor ing Inggris.

          Dear! Sampeyan salah banget babagan iki. ya
          Sapa wae sing bisa mbayar 1 yuta dolar dadi warga Bank Dunia (Inggris!) sedulur
          1. +2
            Februari 10 2024
            dadi warga Bank Dunia (Inggris!)
            Penduduk (ijin panggonan), kanthi hak naturalize sawise 5 taun yen sampeyan nandur modal 2 yuta pounds. Aja salah informasi marang wong lokal - $ 1 yuta sampeyan bakal tuku omah sing apik ing London, lan kabeh.
            https://www.high-net-worth-immigration.com/uk-citizenship-by-investment#overview
    8. +6
      Februari 10 2024
      Ora yakin babagan migran. Sunak saka India loropaken, ing nalisir, nyuwek metu anus, saingan ing Russophobia karo master paling apik bab iki. Kanggo loro utawa telung generasi, ya, bakal ana masalah, nanging ora mung ing Inggris cilik, nanging ing kabeh Eropah. Sumber daya suda, sumber daya mineral lan pangan. Donya ngadhepi wektu sing angel. Utamane tanah sing overpopulated kanthi sumber daya sing winates lan multikulturalisme (moronisme lan rusak moral) kaya Eropa. Negara-negara gedhe bakal duwe kaluwihan, mula kita butuh tentara sing kuat lan populasi paling ora 250 yuta kanggo mbela apa sing kita duwe.
      1. 0
        Februari 10 2024
        Kutipan: URAL72
        kita butuh tentara sing kuat lan populasi paling sethithik 250 yuta kanggo mbela apa sing kita duwe.

        Sampeyan mikir kanthi bener ... apik
        Siji pitakonan immodest: - Carane akeh REAL anak sampeyan duwe!?
        aran
        1. 0
          Februari 10 2024
          pitakonan padha. 3 utawa luwih??? Apa sampeyan bakal mangsuli Ural72?
          1. +7
            Februari 10 2024
            Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake anak-anakku. Umumé, aku ngimpi penyatuan Rusia, Ukraina, Belarus lan Kazakhstan. Banjur bakal meh 250. Banjur aku mikir penurunan demografi ing taun 90-an mboko sithik leveled. Kaping pisanan, aku duwe anak lanang lair taun 1997. Lan kita manggon ing Kherson banjur, lan aku ora tau ngrancang kanggo nguatake "kekuwatan" Ukraina kanthi ngasilake pikiran lan tangan kerja. Saiki anakku ana ing Kyiv, ndhelik saka mobilisasi. Wiwit 2015, aku ora duwe wektu kanggo bocah-bocah, aku lunga kanggo perang kanggo Donbass. Dina iki aku isih ana ing layanan, ing brigade 126th saka Federasi Rusia. Dadi aku milih dalane prajurit lan dudu bapak-pahlawan. Kanggo saben dhewe. Punapa panjenengan kersa nglampahi gesang kawula?
    9. 0
      Februari 11 2024
      Wong Walanda, apa sing bakal dikontrol ing kene? zirkon bisa nutup ing salawas-lawase, nanging ora bakal nutup lan kok nulis bab iku, ketoke ora ana liyane kanggo pirembagan bab, Medvedev klelep wong dawa ago ...
  2. + 15
    Februari 10 2024
    Inggris arep ngrampungake persiapan skenario kasebut ing Mei taun iki.


    Ora ana gunane ngenteni rencana dheweke bisa sukses - kita kudu siyap kanggo nyopot taring nuklir Inggris sing lawas, banjur mung ngenteni wektu sing pas kanggo nindakake.
    Miturut Mei tegese ... dadi aku kudu nandur kentang apa ora?
    1. +5
      Februari 10 2024
      Kutipan: Aerodrome
      Miturut Mei tegese ... dadi aku kudu nandur kentang apa ora?

      Tanduran iku mesthi! Mesthi gedhe banget ...
      1. +3
        Februari 10 2024
        Mesthi gedhe banget
        Sampeyan mung kudu nyelehake dheweke ing kandhang langsung supaya dheweke ora mlayu ya .
    2. +2
      Februari 10 2024
      Kutipan: Aerodrome
      Miturut Mei tegese ... dadi aku kudu nandur kentang apa ora?

      Iku bakal migunani nalika mangsa nuklir. Lan ngresiki sing padhang luwih trep. Nanging Saxon pungkasane bakal mangsuli kucing Skripals, tv@ri
      1. +2
        Februari 10 2024
        Kutipan: Winnie76
        Nanging Saxon pungkasane bakal mangsuli kucing Skripals, tv@ri

        opo? Isih durung nyekel!? belay
        Ya, sial, yen kucing dadi luwih pinter tinimbang kabeh Scotland Yard (Scotland Core), banjur ing ngendi dheweke lan "ilmuwan Inggris" mlebu ing garis Kalash kita? mandheg
  3. +2
    Februari 10 2024
    Kutipan: Aerodrome
    Miturut Mei tegese ... dadi aku kudu nandur kentang apa ora?

    ngguyu apik
  4. +1
    Februari 10 2024
    +. Ndekek.
    Sampeyan bisa ngguyu sedina muput.
    Zadornov saka abad 21.
    Utawa Khazanov?


    Parshik gedhe ana ing kamar ngrokok ngobrol karo para rekrut sing mentas teka.
    Kutha ngendi?
    Apa karo turis - entomologists? Terorisme mbales kudu dicekel.
    Fisika inti iku siji bab, nanging mbales liyane.



    ....
    Wani nuding driji ing peta (lan nyuwek) wis akeh ing tembok
  5. +3
    Februari 10 2024
    Sejarah nuduhake yen "yehsperd" pancen tansah nggawe kesalahan ing cara perang! Sajrone Perang Donya 1 lan Perang Donya 2, perang ora kedadeyan kaya sing diramalake!
    1. +3
      Februari 10 2024
      Apa keluhan sampeyan marang para ahli, Pak? Kanggo ExpertDam, sing utama yaiku gagak lan entuk ragad, nanging paling ora mekar!
  6. +4
    Februari 10 2024
    Apa sebabe lan apa artikel sing digawe khusus iki, sing nyamar dadi alesan sing sederhana saka wong rata-rata?
    Rasane kaya ana tangan lan pena, profesional provokasi!
    "Deleng, Putin ngomong babagan kekurangane niat kanggo nelukake Eropa, nanging nyatane ...
    Kene, ing piring, ana artikel babagan niat Rusia, ing wayahe sing trep, kanggo nyirnakake Inggris saka bumi!
    Kita, kanthi naif, percaya yen siji wawancara bisa ngganti jagad Kulon!?
    Ing sawetara minggu, Kulon bakal nggambar akeh crita medeni sing rata-rata wong bakal maneh ngomong babagan insidiousness Presiden Putin kita!
  7. + 23
    Februari 10 2024
    Mitrofanovisme liyane sing ora tanggung jawab. negatif
  8. +2
    Februari 10 2024
    Apa perang dadi persis miturut rencana? Ora ana perang kaya ngono. Lan ora bakal. Dheweke bakal tansah nangis yen ana sing salah. Lan akibate akeh kapitunan, aku weruh negaraku akeh wong, nanging yen ana wong sing beda.
  9. -2
    Februari 10 2024
    64? Ora, iku goroh! paling 512! Lan kabeh iku hipersonik, lan kabeh ora duwe analog ing jagad iki !!!
    Ana 15 kiwa nganti pati Inggris cilik, ora 10, aku ngapusi 5 menit. Nyerah, brazenly Saxon!
    Tucker Carlson kita wis ngalahake sampeyan. Ora Vladimir Putin. Lha, ora masalah, sejatine wong sing padha, master Inggris kita. Ora, Amerika. Ora, kita, lan patriot. Nanging sing utama yaiku bos! Lan ora bakal goyah. Persis nalika kapal selam bakal nyerang Clyde.
    Banjur kita bakal diijini menyang London! Sampeyan mbayangno London dhewe !! Iki minangka kamenangan kanggo Rusia !!!
  10. +1
    Februari 10 2024
    Tetep ing topik ngluncurake serangan nuklir ing GB minangka sampah wektu. Kahanane durung cukup dewasa.
    Ana panemu yen Rusia ngluncurake serangan nuklir ing Inggris Raya utawa negara NATO liyane, Amerika Serikat mesthi bakal nyerang minangka respon.
    Yen sampeyan ndeleng kontrak resmi, ya, iki kudune, nanging perjanjian iki bakal kawujud?

    Mbalik ing jaman USSR, ana pendapat yen ora ana negara sing wani ngadeg kanggo wilayah sing ditutupi awu radioaktif. Lan mamang yen Amerika Serikat bakal mutusake kanggo ngadeg kanggo sapa wae (Sanajan saka blok NATO) cukup. Kanggo apa? Baleni nasib ing skala siji utawa liyane? Padha bakal njupuk kanggo diwenehake lan ndhelikake buntut ... Lan sawetara utamané zealous bakal mati metu ing salawas-lawase. Lan ana akeh conto babagan iki ing sejarah ...
  11. + 17
    Februari 10 2024
    Rudal Zirkon hipersonik 64 kanthi hulu ledak nuklir bisa nutup proyek Inggris kanthi permanen

    Utawa padha ora bisa nutup, ayo kang pisanan njamin safety Belgorod!
    1. +4
      Februari 10 2024
      Apa sebabe nggawe perkara sing ora perlu? Ana ICBM lawas sing apik. Kacepetan luwih dhuwur lan jangkauan luwih dawa (tembak saka wilayah Rusia). Kabeh Zircon-Daggers iki duwe jarak sing cendhak. Apa tegese nyedhaki jarak peluncuran? Lan ana Angkatan Laut lan Angkatan Udara NATO. Apa gunane? Nyuwun hi
      1. +7
        Februari 10 2024
        Kutipan: fa2998
        Ana ICBM lawas sing apik.

        Mbok iki mung bab cukup sing wis Mitrofanov. Bukak saka ICBM bakal ngeweruhi dening sistem warning awal, lan ana risiko dhuwur saka serangan mbales. Iki ora bakal kelakon karo serangan zirkon.
        Liyane saka artikel punika enchanting omong kosong, mesthi.
        1. 0
          Februari 10 2024
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Bukak saka ICBM bakal ngeweruhi dening sistem warning awal, lan ana risiko dhuwur saka serangan mbales. Iki ora bakal kelakon karo serangan zirkon.

          Eselon ruang angkasa sistem peringatan dini kasil ndeteksi suar CRBD uga ICBMs/MRSDs. Inggris kalebu ing NORAD. Mulane, bakal "ndeteksi" kasunyatan peluncuran GZO. Bab liyane yaiku sampeyan ora duwe wektu kanggo nanggepi yen sampeyan ora njupuk langkah-langkah kanggo wektu sing kaancam sadurunge. Kayata mbangun pasukan BD / BS, nyebarake pasukan nuklir strategis, ndhelikake cadangan, transfer industri, lsp.
    2. +1
      Februari 10 2024
      Sampeyan nawakake, sampeyan nyedhiyakake! Yen ora, sampeyan lungguh ing kursi perang lan nyebar slogan provokatif!
  12. + 17
    Februari 10 2024
    Ing Nopember 2023, wartawan saka publikasi Inggris Mail Online mutusake nyoba bom termonuklir Amerika B61-13 ing Moskow kanthi kapasitas 360 kiloton sing padha karo TNT. Ing materi sing diwènèhaké marang publik, penulis nyimulakaké bledosan lan ngrasakaké akibaté - karusakan, angin puyuh sing murub, pirang-pirang warga Moskow sing bakal mati langsung, lan pirang-pirang mengko, saka radiasi lan penyakit.

    Pak Mitrofanov mutusake kanggo saingan karo kanca-kanca Inggris sing bakal nulis artikel sing luwih bodho? Dheweke apik tenan! Dheweke menang!
  13. -6
    Februari 10 2024
    4 R-36M "Voevoda" - dijamin bakal ngowahi Britania Raya dadi pulo sing jarang dienggoni
    1. -9
      Februari 10 2024
      Saiki siji RS-28 Sarmat cukup kanggo mesthekake yen ora ana pulo.
      1. -3
        Februari 10 2024
        Nalika aku ngerti, ana mung Anglomaniacs watara?! Ana akeh negatif langsung.
    2. +6
      Februari 10 2024
      Omong kosong liyane. Wilayah sing kena pengaruh saka siji R-36M yaiku 10x50 km. Bandhingake karo wilayah Great Britain.
      1. +1
        Februari 10 2024
        Kutipan saka: sergan
        Wilayah sing kena pengaruh saka siji R-36M yaiku 10x50 sq.

        Saben duwe 10 warheads karo daya saka 550...750 kt saben, saben individu diangkah, cukup kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir sing kena lan numpes, lan mung duwe LIMA aktif ... Lan pulo dadi ora cocok kanggo urip. Iki minangka limang hulu ledak saka 40, sisa 35 kanggo pusat lan fasilitas administratif lan militer
      2. -1
        Februari 10 2024
        Kutipan saka: sergan
        Wilayah sing kena pengaruh saka siji R-36M yaiku 10x50 km.

        Dear! Aja ndhelikake: mbukak rahasia! Mungkin sampeyan wis krungu bab konsep kayata AREA RESULTING OF COMBAT BLOCKS!? Saiki bayangake: 10 BB saben 750Kt lan mung sepuluh kilometer??? Ya, sampeyan joker, nanging !!! ngguyu
        1. +2
          Februari 12 2024
          Alexander. sugeng sonten. Zona disengagement kanggo warheads R-36M2 yaiku area trapezoid - 1000 km ing dhuwur (ing kisaran) lan 500 km ing basa ngisor (ing azimuth) lan 800 km ing basa ndhuwur (ing azimuth). Iki kaping pirang-pirang luwih saka ICBM utawa SLBM liyane sing dilengkapi MIRV. Contone, Chevaline Inggris nduweni jarak maksimum antarane titik ngarahake mung loro warheads kasedhiya - 64 km.
          1. +1
            Februari 12 2024
            Sergey, matur nuwun kanggo informasi. ombenan
            Adhedhasar R-29PMU, aku kira-kira ngerti data kanggo macem-macem peralatan (peralatan hulu ledak karo wortel). Aku duwe gagasan kasar babagan R-36, nanging aku ora wani "ngapusi", supaya ora mlayu menyang ilmuwan roket murni. Bisa uga ana isin amarga ora ana ICE! negatif
            Nanging comrade wis petung karo nomer saka langit-langit, kaya ing piknik ing dalan kurang ajar, lan malah ora Suspect sing wong dadi ing sistem iki lan bisa nyekel wong ing "chattering". Iki minangka "tingkat pemahaman masalah" saiki ... keprungu
            1. 0
              Februari 12 2024
              Alexander, seneng ndeleng lan maca!
              1. +1
                Februari 12 2024
                Semono uga! hi
                Pitakonan sing ora sopan: kapan sampeyan bakal nyenengake kita kanthi kreatifitas sampeyan? Piye wae sampeyan mandheg nulis - "penerbitan" ...
                Krisis genre? utawa sampeyan ngumpulake materi ing sawetara topik?
                1. 0
                  Februari 12 2024
                  Alexander, topik tanpa wates karo senjata nuklir ing Eropa kudu diterusake, utamane karo lag ing jarak menengah lan operasional-taktis "non-strategis". Kok lungguh nganggur? Ing armada, ora ana sing luwih apik tinimbang sampeyan ing kene, ya, iku pendapatku. Aku duwe akeh pitakon, umpamane - mula saya jengkel nalika miwiti pemecah es liyane, pira 10, 12, ing jaman Soviet ana Lenin lan telung Arktikas lan cukup ing ndhuwur atap, ora luwih apik babagan iki. slipways lan kanggo dhuwit sing padha kanggo mbangun karusakan nuklir pr 23560, kang perlu kaya "nosebleeds", topik liyane, supaya Vladimir 2U pungkasanipun njupuk munggah topik nglindhungi kapal kita saka drones angkatan laut. Kertu kasebut ana ing tangan sampeyan; sapa, yen dudu sampeyan, bakal ngatasi kabeh topik kasebut. Gagasanku, bisa uga bodho, nanging bisa uga kabeh kapal, paling ora Armada Laut Ireng, bisa dilengkapi cangkang laut, siji ing saben sisih. target segara cilik lan njupuk menyang AS. Alexander, sapa, yen dudu sampeyan, bakal nggawa kabeh topik kasebut?
                  1. +1
                    Februari 12 2024
                    Kutipan saka sergeyketonov
                    Alexander, sapa, yen dudu sampeyan, bakal nggawa kabeh topik kasebut?

                    Sergey, supaya ora ngebotake kabeh wong, aku bakal mangsuli sampeyan ing pesen pribadi.
                    GUT? nglirik
              2. 0
                Februari 12 2024
                Alexander. Ing kana, Mitrofanov nggawe upaya liyane kanggo nyabrang Tu-160 lan Kinzhal, ora pisanan, lan ora mung dheweke, ana uga nyoba nyabrang Tu-22M3 karo Kinzhal. Ora ide sing apik banget. Nalika miwiti saka lemah, petungan peluncuran Kapustin Yar nggunakake metode "Mulai ing Limit" nemtokake jarak maksimal kanthi beban Iskander sing ana - 627 km. Nalika diluncurake saka MiG, jarak Kinzhal yaiku 2000 km, utawa 4 km per detik ing pungkasan OUT. Nanging kanggo diluncurake saka Tu-160 lan Tu-22M3, aku nggawe petungan 10 taun kepungkur, jarake bakal nganti 800 km, ora luwih. Kanggo Ukraina bakal cukup, saengga Su-34 minangka cara metu, nanging minangka senjata strategis jarak menengah marang target ing negara NATO, "ora bakal cukup."
                1. +1
                  Februari 12 2024
                  Sergey, sawetara pikirane babagan iki.
                  1. kanggo nguripake lemah 627 km mung ing mode sawetara MAX ing konfigurasi iki. Ora ana sing nglarang nggawe mobil 2-kacepetan (kanthi blok akselerasi). Begjanipun, ana cukup papan ing PU kanggo iki. Praktek sing padha karo tambahan 1000 mm "akselerator bubuk" ditindakake ing Oka. Pitakonan yaiku: apa beban termal lan dinamis "sirah" dirancang kanggo? Ing wangun sing saiki "digambar" (minangka log), mesthine (ing versi luwih saka 1000 km) ora bisa digunakake. Perlu wortel. Iki tegese opsi 3M14 - kanthi njupuk warhead saka "log", sing bakal dadi TLC. Nanging iki mung pikiranku, amarga ... "sambungan kaping wis ilang" karo kadet melu masalah.
                  2. Loro-lorone produk 160 lan 22M3M nggawa dimensi lan bobot sing winates. 160 kanggo jarak sing adoh, dadi umume ana 6 item ing kompartemen senjata "ing drum". Mulane, paling kamungkinan kanggo nindakake X-102. Kaping pisanan, aja ngganggu zona aktif pertahanan rudal / pertahanan udara, lan sing nomer loro, jangkauane minangka tampilan kanggo mripat sing lara! Menapa malih, kaya penggemar, ing rute beda, lan digawe nggunakake teknologi kurang visibilitas ... Beauty, lan sing kabeh!
                  3. Paling kamungkinan, kita bakal ngrampungake pangembangan 3M22 basis pesawat. Kaping pisanan, hypersound isih ana, lan nomer loro, apa wae - manunggal.
                  Dadi, kita bakal weruh!
                  1. 0
                    Februari 12 2024
                    Ing 2008-2009, wis ngerti babagan orane proyek kanggo rong tahap medium-range Oka, aku panginten kita kudu nggawe Iskander padha - Desain Draft, utamané wiwit tataran asli karo cadangan tikaman ngalangi - 175 kN digawe iku. Bisa ditindakake kanthi gampang, bobot wiwitan mundhak dadi 7,5 ton. nanging cadangan tikaman luwih saka cukup lan kacepetan ing mburi OUT mung 4 km per detik, wates safety kanggo "pitch", "yaw" lan "akselerasi" (akselerasi) kathah saka Iskander karo wates prayoga lan wates kanggo pangayoman termal prayoga, nanging banjur ora ana sing kasengsem - padha ngomong kita duwe Prajanjian INF karo amers, ora ing wektu. Dadi, gagasan "Dagger" ana ing permukaan, mulane katon kanthi cepet lan gampang. Bab liyane yaiku MiGs bakal entek urip, ing kasus apa wae, versi lemah kudu digawe, lan luwih cepet luwih apik.
                    1. +1
                      Februari 12 2024
                      Kutipan saka sergeyketonov
                      MiGs bakal entek urip, ing kasus apa wae, versi lemah kudu digawe, lan luwih cepet luwih apik.

                      Miturut MiGs. 100 kendaraan didandani lan ditingkatake dadi pilihan BM. Kita ngganti unit daya, avionik, meh kabeh BRES lan nginstal mesin anyar. Umur layanan pesawat udara wis ditambah 15 taun. MiG-41 lagi dikembangake minangka aerospace (hipersonik? nanging iki ora mungkin, amarga direncanakake beroperasi ing 4500 km / jam) kompleks intersepsi jarak jauh. Ngelingi 2 koridor (Utara - liwat joint venture lan Eropa - liwat Armada Segara Ireng), kemungkinan besar bakal ngubur SAC ing arah kasebut, nganti tenggat wektu kanggo ngrampungake tugas kasebut (peluncuran CRBD).
                      Versi lemah Aku bener nggambar. Paling kamungkinan bakal diselehake karo kita ing KOR utawa karo sedulur Syabry. Rama tresna tchotchkes kuwi, amarga padha menehi bobot kanggo wong.
                      AHA.
                      1. +1
                        Februari 12 2024
                        Luwih becik yen MiG-41 digawe luwih cepet (yen iki dudu mitos, ana keraguan kasebut). Yen sampeyan kelingan. Ing sawijining wektu, pers Barat kebak artikel babagan pesawat pengintai hipersonik Amerika SR-72, penerus Masalah Ireng, nanging banjur tiba-tiba dipotong lan artikel kasebut ilang - iki minangka tandha intelijen sing ala. Ora suwe, kita kudu ngenteni munculé perwira intelijen anyar saka Amers.
                      2. +1
                        Februari 12 2024
                        Kutipan saka sergeyketonov
                        banjur tiba-tiba dipotong, artikel kasebut ilang - iki minangka tandha intelijen sing ala. Ora suwe, kita kudu ngenteni munculé perwira intelijen anyar saka Amers.

                        Sampeyan pancen bener! Miturut cara, bab manuk. Kabeh publikasi babagan GZO wis ilang saka pers Amerika. Persis kahanan sing padha dikembangake ing 40s, nalika kabeh wong wiwit ngembangake senjata nuklir.
                      3. 0
                        Februari 12 2024
                        Ya, katon kaya ngono. Loro saka papat - udhara AGM-183A ARRW lan MGM-51A LRHW adhedhasar lemah katon wis ing operasi nyoba. Padha cepet. Wis ana foto kru B-52 kanthi roket ing hanggar ing latar mburi. Lan pesenan saka Kementerian Pertahanan kanggo angkatan laut wis digawe. Ing Zumvolt, tinimbang unit propulsi busur, bakal ana 4 pipa VPM kanggo marine (16 potongan) RGM - 51A CPS. Lan kita mung duwe "Nakhimov" ing dalan (busur jero kanggo ekonomi sing direncanakake Soviet) lan iku mau. Iku ora muspra aku elinga pr 23560, padha perlu dina lan paling 6-10 bêsik kanggo Lor lan Pasifik 3-5 bêsik saben. Lan kita mbangun puluhan pemecah es. Napa dheweke dibutuhake, ana sing ngerti?
                      4. +1
                        Februari 13 2024
                        Kutipan saka sergeyketonov
                        adhedhasar udhara AGM-183A ARRW

                        Kayane ana pesen sing 183A ditutup lan ora ana dana liyane sing dialokasikan kanggo wunderwaffle iki.
                        Kutipan saka sergeyketonov
                        Kita mbangun puluhan pemecah es. Napa dheweke dibutuhake, ana sing ngerti?

                        SMP iku kabeh! Iki minangka proyek nasional kanggo njamin ekspor / impor Cina kanthi pilihan wektu / rega / kualitas! Ekonomi, nanging, ing wangun gundhul. Iku ala banget - padha cadangan panggonan kanggo rudal anti-kapal, lan ora kanggo sistem pertahanan udhara, kaya ing wektu Soviet. Ing "Lenin" aku ndeleng "tunggul" ing sangisore Osa-M. Nalika padha bakal wicaksana munggah iku pitakonan yuta dolar!
      3. 0
        Februari 10 2024
        Aja bingung nomer warheads lan wilayah sing kena pengaruh.
    3. 0
      Februari 10 2024
      Tegese, Britania Raya iku arang dienggoni.
    4. +2
      Februari 10 2024
      Kutipan saka: svp67
      4 R-36M "Voevoda" - dijamin bakal ngowahi Britania Raya dadi pulo sing jarang dienggoni

      ICBM abot (R-36 lan R-28) dimaksudaké minangka "hadiah" kanggo panampa liyane saka kelas sing luwih dhuwur. Kanggo Inggris - SLBM lan Daggers saka KOR., uga X-102 saka YES kita sawise pengintaian tambahan saka target isih saka RYAU ... - Sampeyan tansah welcome!
  14. +4
    Februari 10 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    Cukup ngenteni siji, uga, paling akeh rong generasi, nalika para migran saka Pakistan, Arab lan negara liya bakal ngontrol kabeh kebijakan domestik lan manca sing diarani. Inggris Raya.

    Lan ing wektu iki Arab kita saka tilas republik ora bakal nangkep lan nguwasani kabeh negara?
  15. +6
    Februari 10 2024
    Ora fiksi ilmiah.
  16. +5
    Februari 10 2024
    Ora ana gunane ngenteni rencana dheweke sukses - kita kudu siyap kanggo nyopot taring nuklir Inggris sing lawas sanalika bisa.
    Dikandhakake, mesthi, "kuat" lan kanthi pathos gedhe. Secara teoritis, ya, kita pancen bisa, kaya sing dikandhakake, kanthi gerakan tangan siji, mbusak Britania Raya saka peta politik donya. Nanging ing kasus iki, Rusia dadi inisiator wiwitan perang nuklir, lan negara meh ora perlu dina iki. Maneh, doktrin militer Rusia kanthi jelas nerangake apa wae senjata nuklir bisa digunakake - minangka serangan pembalasan, utawa yen ana bebaya kanggo eksistensi negara kasebut.
  17. + 12
    Februari 10 2024
    Hangover ngasilake omong kosong sing apik banget.
  18. +2
    Februari 10 2024
    Ibarat nonton kartun “When the Wind Blows” maneh.
  19. +6
    Februari 10 2024
    "- jotosan kudu dikirim langsung, lan ora bakal duwe jalaran."
    IMHO, kabeh wong jelas ngerti apa iku.
    A provokasi sawise pidato sabanjure Putin sing ora bisa rusak, "kita putih lan alus, nanging kabeh wong ngapusi kita"
    IMHO, penulis wis ngomong babagan akeh artikel ....
  20. + 12
    Februari 10 2024
    Mitrofanovism saben dina kakehan!
    Mripat nyekel pigura orbit,
    Otak prawan turu tenang,
    Lan mung ilat sing dadi parasit
    Kabeh digiling, lan digiling, lan digiling...
  21. -6
    Februari 10 2024
    Apa sampah "Zircons" nalika sampeyan bisa kanthi aman miwiti saka telenging negara karo 10 rudal balistik (pilihan "Yars", "Voevoda", "Sarmat"). Lan ing 5-10 menit warheads bakal tekan target.
  22. +7
    Februari 10 2024
    serangan dening personel Naval Base kanggo ndhukung LGBT wong

    kanthi patologi prilaku seksual: homoseksual mbukak lan wong transgender.

    emergence saka liyane 44 utawa luwih genders
    Nanging, penulis nduweni minat sing curiga belay . Mungkin artikel sabanjure bakal nutupi topik pejuang LGBT Inggris wassat ?
    1. +1
      Februari 11 2024
      Banjur, apa ana sing kaya ngono? ngguyu
      1. +1
        Februari 11 2024
        ana

        Saka sudut pandang penulis iki, mesthine ana. Yen ora, dheweke bakal nggawe siji lan nulis. ya .
  23. 0
    Februari 10 2024
    Thanks kanggo penulis!
    Iku menarik lan medeni kanggo maca. Foto-foto kasebut dipilih kanthi apik.

    Nanging, yen kita nganggep sikap integral saka populasi lan kepemimpinan negara-negara Kulon menyang Rusia lan Rusia, mula minat kanggo ngluncurake serangan nuklir ing Moskow cocog banget ...
    Kita, ing VO, uga duwe cukup komentar ing komentar yen wektune kanggo mbusak loro-lorone, lan utamane iki, kanthi siji klik tombol abang.
    Planet ora bakal ambruk. Nganti saiki wong ora bisa nindakake. Kita bisa numpes akeh jinis kita dhewe. Kita bisa nggawe sajarah anyar planet. Nanging sing tetep ora bakal dadi luwih pinter.
  24. -6
    Februari 10 2024
    Bravo, Penulis! apik tenan! Ora pilihan ala kanggo nglereni salah siji saka kepala hydra NATO! Lan aku ngarep-arep yen ing sejarah sing didhelikake saka Staf Umum ana pilihan sing padha kanggo ngrusak predator Inggris - kanthi alami, kanthi sinau rinci babagan pasukan lan sarana sing dibutuhake.
  25. +3
    Februari 10 2024
    Maneh sawetara impen teles, bayangake carane cepet bisa ngalahake Khokhland yen pimpinan kita ora wedi nggunakake senjata nuklir, ora bakal diseret nganti 2 taun lan ora bakal ana ewonan kerugian.
    1. +2
      Februari 10 2024
      Kutipan saka iommy
      mesthi bisa ngalahake Khokhland yen pimpinan kita ora wedi nggunakake senjata nuklir,

      Panggunaan senjata nuklir ing Distrik Militer Utara??? Ya, sampeyan mbokmenawa dibenturi watu utawa overeated ing wayah esuk! am
      1. 0
        Februari 12 2024
        Banjur ayo ngomong iki: tes nuklir ing panggonan-panggonan sing diarani militan. organisasi teroris "Ukraina"
        1. +1
          Februari 12 2024
          Kutipan saka iommy
          Banjur ayo ngomong iki: tes nuklir ing panggonan-panggonan sing diarani militan. organisasi teroris "Ukraina"

          We are ora teroris, nanging wong rampung peradaban sing ngormati hukum Pak. Tes nuklir ing moratorium. Lan, nomer loro, ana papan uji coba ing Bumi Anyar. Maneh - kabar saka mitra.
          / Ora, dudu ES !!! /
    2. 0
      Februari 11 2024
      bayangake carane cepet bisa ngalahake Khokhland yen pimpinan kita ora wedi nggunakake senjata nuklir

      Ilnur, endhepan bakal ngayun-ayun ngubengi bal kaping pirang-pirang, mula bakal tekan sampeyan.
      apa sampeyan butuh?
      1. 0
        Februari 12 2024
        Planet lan manungsa wis tahan ewonan tes nuklir ing kabeh bawana, lingkungan, dhuwur, ambane, lan bakal tahan akeh liyane tanpa masalah.
  26. +1
    Februari 10 2024
    Kutipan saka iommy
    Maneh sawetara impen teles, bayangake carane cepet bisa ngalahake Khokhland yen pimpinan kita ora wedi nggunakake senjata nuklir, ora bakal diseret nganti 2 taun lan ora bakal ana ewonan kerugian.


    Dear Joomla!
    Apa sampeyan mikir yen senjata nuklir diciptakake minangka analog karo sepatu ing podium?
    Utawa isih ana analog saka kamenangan Pyrrhic?
    1. 0
      Februari 12 2024
      Senjata nuklir diciptakake kanggo mateni lan ngrusak, lan kita kudu mateni lan ngrusak kanthi skala gedhe.
  27. -6
    Februari 10 2024
    "Ana rasa wedi banget kanggo nampa serangan nuklir massive kanggo nanggepi."
    Deleng, dheweke bisa mbuwang bonbu saka drone ruang, sanajan proteksi marang tumindak kasebut bisa uga dianggep, terorisme lan luck durung dibatalake, nanging mesthi ora bakal mbuwang akeh lan bakal entuk kaping pirang-pirang.
  28. + 13
    Februari 10 2024
    Iku wektu kanggo forum kanggo introduce sistem rating padha kanggo artikel kanggo komentar - karo kemampuan kanggo sijine ora mung "+" nanging uga "-"!
    Omong kosong opo iki?! Angkatan Bersenjata Inggris, mesthi, pancen ana ing sejarahe. Nanging kepiye carane iki bakal mimpin kita kanggo nimbang pilihan kanggo nyerang karo hulu ledak nuklir???
    Kenapa artikel-artikel kaya ngono, amarga Barat nganggep kita "penyerang", malah diijini muncul ing umum???
    Kabeh artikel kasebut minangka patriotisme jingoistik babagan kasunyatan manawa "kita bisa ngowahi dheweke dadi pulo sing ora ana urip sajrone sawetara dina, amarga padha ringkih lan kuwat, nanging dheweke terus-terusan ngganggu lan ngrusak kita"!!!
    Penulis ora malah sok dong mirsani kontradiksi kanggo awake dhewe, ngandika yen Britain iku banget lan ora bisa apa-apa, lan ing 10-15 taun sabanjuré, iku bakal dadi malah ora pati roso! Nanging ing wektu sing padha, sakperangan alesan negara "lemah" iki kudu numpes menyang negara ara-ara samun scorched nggunakake 64 "zircons" karo warheads.
    Ing asas, artikel dening penulis iki tansah emphasis ing kasunyatan sing "kita kuwat, kabeh iku apik karo kita, kok kita ora mikir bab carane bom utawa numpes wong!? Bisa uga kanggo tujuan cilik, iku. uga bakal migunani kanggo nyegah"
    Aku wonder kok iki ora dianggep extremism lan telpon kanggo panganiaya?
    Amarga aku mbaleni - amarga penulis lan artikel kaya ngono, kita terus diarani wong sing pengin penaklukan. Wiwit ana penulis sing kayane pengin ngrebut setengah jagad!
    1. +7
      Februari 10 2024
      Quote: Mustachioed Kok
      Penulis ora malah sok dong mirsani kontradiksi kanggo awake dhewe, ngandika yen Britain iku banget lan ora bisa apa-apa, lan ing 10-15 taun sabanjuré, iku bakal dadi malah ora pati roso! Nanging ing wektu sing padha, sakperangan alesan negara "lemah" iki kudu numpes menyang negara ara-ara samun scorched nggunakake 64 "zircons" karo warheads.

      Malah ing abad kaping 21, "suntingan" ora beda banget karo Mitrofanushka saka abad kaping 18.
    2. 0
      Februari 11 2024
      Quote: Mustachioed Kok
      amarga saka penulis lan artikel kuwi, kita terus disebut wong sing pengin penaklukan

      Sing arep nelpon kita sing mesthi golek alesan tanpa artikel, nyoba kanggo dadi putih lan alus ora ana gunane, iku mung provokes wong. Diuji dening panguwasa kita sajrone patang puluh taun kepungkur luwih saka sepisan
  29. +8
    Februari 10 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    migran saka Pakistan, Arab lan negara liyane bakal duwe kontrol lengkap

    Iki minangka pitakonan liyane: sapa sing bakal ngontrol Pakistan utawa Tajik-Uzbek ing mangsa ngarep?
  30. + 11
    Februari 10 2024
    Jingoistic patriotik omong kosong.
    Emosi iku kabeh kita.
    Bener, sawetara komentator ora kejawab iki.
  31. +1
    Februari 10 2024
    Miturut kawicaksanan Inggris kuna, mungsuh bisa, mulane bakal.
    Saben wong ngadili dhewe.
    Yen bisa, mesthi wis numpes kabeh wong Rusia biyen
  32. +8
    Februari 10 2024
    ... ora bakal bisa tekan Moskow tanpa dideteksi ...
    Penulis, sampeyan wong bodho. Muga-muga sampeyan duwe otak sing cukup kanggo nemokake foto serangan drone ing Kremlin.
  33. +1
    Februari 10 2024
    Argumentasi mungsuh (mungsuh) iki mung bla bla bla. Serangan ing kutha-kutha, mesthi, tragis, nanging ora ana gunane ing pangertèn militèr. Kutha, kutha apa wae, utamane kutha sing luwih yuta yuta, bakal sirna tanpa energi, infrastruktur lan logistik sing bisa digunakake kanggo nyedhiyakake panganan lan liya-liyane. Lan yen kita ngira konsekwensi serangan ing Eropa sing rame utawa, contone, energi Jepang, infrastruktur, pelabuhan, kimia, industri nuklir, pabrik, pangkalan militer lan komunikasi liyane? Tegese, mogok ing kutha mung pembunuhan. A serangan ing support punika matèni alon, nanging ing pungkasan, ing skenario paling awon, kita kudu nang endi wae kanggo mundur, nanging apa bab wong-wong mau? Ngendi Balts utawa Poles utawa Deutsches bakal mundur?
    1. +1
      Februari 10 2024
      kita duwe papan kanggo mundur
      Kanggo alas, ing ngendi, kanthi bantuan ahli Ukrainia sing ditawan, kanggo mbangun caches dugout ing lemah?
  34. -6
    Februari 10 2024
    Aku setuju banget karo penulis. Nanging iki impen pipa. Ing Rusia, pamrentahan bayangan kabeh diikat menyang pulo sing reged iki. Saka real estate kanggo anak-anake sing sinau ing universitas, kanggo wong-wong mau Rusia minangka trough dipakani, obyek kanggo rampokan lan misappropriation saka sumber daya. Kabeh liyane slag lan chatter. Putin mung minangka tandha ing mburi roh-roh jahat. Dadi sapa sing bakal menehi jotosan reresik? Oh, yen mung Prigozhin ora nyerah ... Lan saiki, sanajan ing Maret, ora ana perbaikan sing dikarepake, "pemilihan" ibune. Strelkov ora diijini mlebu, kajaba sawetara tambahan. Dadi ora ana sing menehi prentah. Aja ngarep-arep, penulis.
  35. +5
    Februari 10 2024
    penerbangan ing saindhenging negara pilot amatir Jerman Matthias Rust ing pesawat Cessna,
    Bener, Rust ora mabur ing saindhenging negara. Nanging mung liwat Estonia SSR lan bagéan saka RSFSR. Target ditargetake meh terus-terusan, nanging para perwira pertahanan udara kerja kaya biasane, mula nulis cathetan panjelasan "kenapa dheweke ora nyegat target," lan banjur mikir babagan sapa sing kudu nyegat target.
  36. +2
    Februari 10 2024
    Padha bisa, nanging sing bakal ngidini, sing bakal wani? Dheweke bisa uga bakal nyerang Voronezh, dheweke ora duwe apa-apa ing kana ...
  37. -5
    Februari 10 2024
    Ing kahanan iki, London uga kudu mungkasi. Supaya ora mambu saka ing kono mengko, karo nangis bab perjanjian lan gotong royong saka NATO. prajurit
  38. +7
    Februari 10 2024
    Mesthi wae, Amerika Serikat ora bakal ngadeg, kaya sing ora bakal ngadeg kanggo negara NATO; ora masalah yen sawise blok kasebut bakal ambruk lan reputasi bakal ambruk. Sepira bodho jenderal-jenderal Soviet - dheweke ora ngerti manawa bisa langsung menang ing Perang Dingin kanthi mung ngresiki kabeh Eropa nganggo senjata nuklir. Lan ora bakal ana akibat, ya, ya. Apa ora lucu dhewe?
  39. -6
    Februari 10 2024
    Pisanan, sampeyan kudu nglarang pound sterling ing Rusia lan transaksi karo, rampung ngresiki pemegang saham Inggris lan pamilik apa wae ing Rusia, nglarang nggarap bank-bank Inggris lan mungkasi hubungan diplomatik. Ing radius 500-1000 km, numpes kabeh pesawat pengintaian lan kapal saka Royal Navy sing nindakake pengintaian kanggo Ukraina. Efek bakal ora kurang saka serangan nuklir. keprungu
  40. Komentar wis dibusak.
  41. +7
    Februari 10 2024
    Lan kanthi mangkono, ora ana negara siji ing donya kajaba DPRK sing bakal nyetujoni pembantaian nuklir jutaan. Lan mulane bakal ana blokade lengkap lan sanksi sing 90-an bakal katon kaya swarga.
  42. +9
    Februari 10 2024
    Inggris bisa njaga prinsip "paling ora siji SSBN ing tugas tempur",


    Sampeyan bisa uga mikir yen Rusia duwe kapal selam nuklir sing luwih strategis ing tugas tempur, siji ing Armada Lor lan siji ing Armada Pasifik..... lan iki diwenehake yen saben "STRATEGIS" kita terus-terusan dipantau dening 2-3 " pemburu" saka Angkatan Laut NATO ....
    1. -2
      Februari 10 2024
      Quote: nyerang
      Sampeyan bisa uga mikir yen Rusia duwe kapal selam nuklir sing luwih strategis ing tugas tempur, siji ing Armada Lor lan siji ing Armada Pasifik..... lan iki diwenehake yen saben "STRATEGIS" kita terus-terusan dipantau dening 2-3 " pemburu" saka Angkatan Laut NATO ....

      1. Mikir ora mung "iku bisa", nanging uga perlu!
      2. Rusia wis 4 kaping luwih APRK. Ing wektu sing padha, uga ana APRK SN! Soko malah AS ora duwe.
      3. Mesthi, sampeyan saka CIA / SVR / sumur, paling awon saka MI6, utawa IDF ???
      Banjur wangsulane, plz! Carane akeh operator dimuat karo SLBMs? Carane akeh database ing database? Carane akeh SSGNs rub marang pesisir Bank Donya lan USA?
      4. Sialan! Apa sampeyan bingung babagan nglacak? Utawa sampeyan isih maca omong kosong saka 70s babagan unit generasi pisanan kita?
      Tangi! Kita wis suwe ora "krungu apa-apa" babagan 885M saka NATO PLC. Lan proyek 955A 2 kaping luwih tenang tinimbang Virginia block4. Yankees isin saka kapal selam Project 677 kaya setan saka menyan, sawise operasi bedhil utama ing mode ID sadurunge ngluncurake serangan torpedo latihan! Lan iki dudu dongeng saka Mbah Arina! Lan sampeyan kabeh nyanyi babagan 2-3 pemburu kanggo APRK kita ... Sampeyan Troll apes. Padha kudu wis dianggep wis! tinimbang nggantung mie ing kuping pangguna forum sing gampang disalahake.
      AHA.
      1. -2
        Februari 11 2024
        Kanggo lumpuh Britain, 1 Vanguard saben London cukup. Ngisi daya ing cangkang kobalt. Tanpa modal ora dadi negara maneh. Ana otak lan kekuwatan. keuangan. Wilayahe mung cilik. Mungkin padha ngerti iki uga? Ayo padha uga mikir sing padha bisa "jancok". Ayo padha model.
  43. -5
    Februari 10 2024
    Bener, Inggris minangka pulo.
    Apa ora luwih gampang kanggo nduduhake lan nguji pasangan 50 Mtn Poseidon saka sisih lor lan kidul (ing selat)????
    1. +2
      Februari 10 2024
      saka lor lan kidul (ing selat)
      Ing sisih lor iku pegunungan, lan ing sisih kidul pesisir biasane dhuwur. Ana bakal sethitik pangertèn.
      1. +2
        Februari 10 2024
        Miturut cara, apa sampeyan bisa ngomong babagan artikel kasebut? Sampeyan manggon ing kono.
        1. +3
          Februari 10 2024
          Apa sampeyan ngomong babagan artikel kasebut?
          Suspiciously akeh manungsa waé kanggo wong LGBT ngguyu . Lan iki omong kosong biasa, sing saiki ana ing VO.
  44. +9
    Februari 10 2024
    Rudal Zirkon hipersonik 64 kanthi hulu ledak nuklir bisa nutup proyek Inggris kanthi permanen
    Apa editor situs ora isin nerbitake omong kosong kaya ngono?
    1. +6
      Februari 10 2024
      Apa editor situs ora isin nerbitake omong kosong kaya ngono?

      Apa iki mung omong kosong sing dikirim ing situs kasebut? Iki wektu kanggo ngomong babagan tren "ora dina tanpa omong kosong."
  45. -4
    Februari 10 2024
    Kok akeh misil? Iku misale jek padha wrote sing siji "Poseidon" bakal cukup kanggo tsunami kanggo wisuh adoh kabeh ing pulo.
  46. +6
    Februari 10 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    Mesthine, ora mungkin Rusia wis siyap ngluncurake serangan nuklir sing melucutake senjata lan ngrusak Inggris,


    Para migran saka Pakistan, India, lan Afrika digabungake kanthi mantep ing awak wong Inggris.
    Ora bakal ana kraman utawa ambruk Britania Raya.
    Ora ana pamrentahan sing kapisah ing saben kabupaten, lan ora ana aparat negara sing lara banget kaya kita.
    Ora ana kantor perwakilan saka County Kent ing London, nanging ana kantor perwakilan saka wilayah Kursk utawa Tula ing Moskow.
    Ora ana sing bisa dicritakake babagan kantor mewah Republik ing Moskow.
    Panitia regional Sochetsky karo staf sing ora pati penting mung dolanan bocah dibandhingake karo aparat pemerintah lokal. Luwih saka 5000 wong kerja ing Pamrentah Wilayah Moskow piyambak, mesthine, iki ora mung pejabat pemerintah kanthi "tunjangan" ing bentuk bonus saben wulan lan taunan, sing ora dianggep nalika ngitung gaji rata-rata.

    “Mesthine, ora mungkin"Yen Rusia wis siyap ngluncurake serangan nuklir sing melucutake senjata lan ngrusak Inggris Raya,"

    Penulis duwe driji ing langit.
    iki MUSTAHIL!

    Akeh mantan pejabat pemerintah manggon ing London.
    Akeh sederek pejabat pemerintah saiki manggon ing London.
    Sadurunge SVO, skuadron BusinessJets и Bombardier, ana sore kita mabur saka Moscow kanggo London.
    Lan ing dina Minggu sore dheweke nggawa bokong sing lembut menyang Mordor (sing diarani Rusia Agung ing antarane awake dhewe).

    Malah Brilev, troubadour-nyedhot-up Kremlin sing jahat iku warga Inggris!
    Dheweke rutin melu pemilu lokal!

    Maca bajingan Brzezinski.
    Ing bukune "Donya kabeh minangka papan catur" kabeh ditulis babagan elit kutha cilik Rusia -
    "Apa sampeyan yakin iki elit sampeyan?!"
  47. +6
    Februari 10 2024
    Kutipan: Aerodrome
    Apa aku kudu nandur kentang utawa ora?

    Temtunipun nandur. Ing jagad pasca apokaliptik, iki bakal dadi siji-sijine sumber pangan kanggo sawetara sing slamet
  48. +6
    Februari 10 2024
    Kapethik saka: garik77
    Iku misale jek padha wrote sing siji "Poseidon" cukup

    Mung siswa sing ala ing fisika sing nulis iki.
  49. -5
    Februari 10 2024
    Mung kanthi ngowahi Britania Raya dadi Atlantis, kita bisa nggayuh katentreman ing planet kita. Ora ana cara liya. Loro Sarmatian lan Poseidon cukup.
  50. +8
    Februari 10 2024
    Padha efektif mung yen padha urip bebarengan karo pasukan nuklir strategis AS; tanpa wong-wong mau, pasukan nuklir strategis Inggris mung target kanggo mungsuh tartamtu.

    Siji artikel luwih edan tinimbang liyane. Gagasan miwiti perang nuklir kanthi tiba-tiba amarga sampeyan salah mlaku (malah karo negara sing duwe senjata nuklir cukup kanggo nyerang kabeh kutha kanthi populasi satus ewu utawa luwih ing Rusia), katon utamané edan malah marang latar mburi. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing Negara lan Prancis mbokmenawa bakal nanggapi ora amarga Inggris, nanging saka kepinginan kanggo ora dadi sabanjuré. :((
  51. +8
    Februari 10 2024
    Wong sing duwe jiwa sing ora sehat bakal nulis (ambegan) gagasan. Lan sawetara analis enom ing Inggris (utawa Armenia, Finland - iku ora Matter) bakal maca lan njupuk menyang boss. Banjur ana sing bakal bocor menyang media lokal. Banjur, lah, 75% wong Finlandia sing wedi "saka biru" milih kanggo mlebu kanthi cepet menyang NATO.
    Penulis, apa asil sing dikarepake saka teks sampeyan sing ora sehat?
  52. +7
    Februari 10 2024
    putri Lavrov manggon permanen ing Amerika Serikat. Putri Peskov ana ing Paris. Garwanipun ingkang putri... punika warga nagari Walandi. Dhaptar bisa terus suwe.
  53. -2
    Februari 10 2024
    https://e-news.su/in-world/480000-anglija-naneset-jadernyj-udar-po-rossii-izvestna-dazhe-data.html
  54. -8
    Februari 10 2024
    Sadurunge crush Britain ing log, sampeyan kudu cetha njaluk menyang sirah Amérika sing nalika wong loro perang, siji katelu wis ilang! Yankees lan kanca-kancane ora bodho banget kanggo mateni wong liya! wong bodho
  55. +2
    Februari 10 2024
    HM.

    Badai badai nyerang ing salah sawijining jaringan sosial sajrone 2 minggu; ora ana wektu kanggo VO.

    Aku weruh yen ing wektu iki para pemenang perang kanggo Avdiivka ngembangake rencana anyar.
    1. 0
      Februari 12 2024
      Nanging apa jaringan sosial lan ing ngendi sampeyan bisa gabung?
      1. +1
        Februari 13 2024
        Ing Twitter jaringan ekstremis begalan, sanalika sadurunge katon saka sajarah (batuk, watuk) Interview saka kabeh-Union kepala karo dear Karlsonchik, idea saka A. Kazantseva tartamtu babagan nerbitake sertifikat saka pubertas ing 12 taun. umur wis akeh rembugan. Aku ora bisa kantun iki.
  56. -1
    Februari 10 2024
    Dheweke mbokmenawa ora ngerti, bisa uga wektune nyiarake program ing basane, apa sing kedadeyan ing jagad iki lan ing sekitare.
  57. -3
    Februari 10 2024
    Yen pass menyang swarga wis suwe ana ing kanthong sampeyan, kenapa ora?
  58. +4
    Februari 10 2024
    Sadurunge ngimpi saka serangan ing Britain, iku bakal becik kanggo elinga ngendi anak saka sooo akeh pejabat Rusia lan politisi sinau.
    1. +4
      Februari 11 2024
      Mesthi ora ing Voronezh ... """"
  59. -1
    Februari 10 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    Kanggo nutup bolongan pulo sing mambu iki ing salawas-lawase, cukup ngenteni siji, uga, paling akeh rong generasi

    Yaiku, 25 utawa 50 taun? Suwi banget. Muga-muga aku bisa ndeleng acara sing nyenengake iki luwih dhisik.
    Lan bener. Ora ana bangsa sing luwih ala tinimbang Inggris.
  60. +2
    Februari 10 2024
    Saiki, yen "crita" kasebut diprodhuksi dening lembaga Rusia utawa liya-liyane, malah nganggo gambar lan kartun ... nanging kita ora kaya ngono, dumadakan sawetara kastil bakal dijupuk ...
  61. +4
    Februari 10 2024
    Artikel sing aneh banget ...
    Kaping pisanan, apa kita duwe akeh Zirkon, lan apa ana SSBN sing nggawa jumlah kasebut? Kapindho, apa luwih akeh misil "tradisional" ora cukup? Apa keganggu karo Zircons yen Naglichans ora bakal nglawan misil "biasa"? Katelu, malah siji SSBN Inggris bisa nimbulaké alangan - sistem pertahanan rudal ora nutupi kabeh tlatah Rusia, supaya apa kudu tekan Moscow? Lan hulu ledak bisa nembus sistem pertahanan rudal.
    Katelu, kenapa kita kudu numpes Inggris yen mung anjing jahat saka AS? Mulane, artikel saka kategori fiksi alternatif ... Ora menarik ... Iku luwih apik kanggo ngrembug USA
  62. +1
    Februari 10 2024
    Luwih gampang mabur ing pembangkit listrik tenaga nuklir Inggris kanthi drone tanpa jeneng. Lan banjur mikir bab iku, apa iku marang Rusia, utawa marang Arab, lan ing umum Inggris wis akèh mungsuh, sapa bisa ngatur iki.
    1. 0
      Februari 13 2024
      Sampeyan mbokmenawa pengin pindhah menyang swarga? Apa bisa tanpa kita? awakmu dhewe?
  63. -1
    Februari 10 2024
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel - maca menarik sadurunge turu / sarapan. Tanpa claims kanggo kualitas, nanging ing pangertèn saka kamungkinan saka skenario iki. Lan oligarki "ora bakal nyerah Inggris" lan ora ana kekarepan politik sing cukup kanggo njupuk langkah kasebut (kanthi 2 taun dheweke ora wani njupuk langkah sing luwih cilik). Senajan, mesthi, sampeyan kudu duwe rencana.

    Bisa didebat babagan kemungkinan pesawat mabur menyang Moskow. Sampeyan bisa mabur, minangka laku nuduhake (lan wis ditampilake kanggo dangu) kanggo lulus pertahanan udara. Nemokake pilot sing wani sing bakal njupuk risiko kasebut luwih angel.
    Crita babagan carane "mitra Kulon" bakal degenerasi ing generasi utawa terus mogok LGBT sing langgeng, mesthi lucu, nanging ora perlu. Ngremehake mungsuh ora tau nindakake kabecikan marang sapa wae. Lan padha ora bodho lungguh ana, ora ketompo carane akeh kita kaya ngelawan. Gender iku gender, nanging padha nggawe mobil / pesawat / telpon, padha transportasi modal kanggo wong-wong mau, padha nggawe kawicaksanan dhewe.
    Aku luwih setuju babagan tanggapan AS; yen asil diputusake mung 5 menit, mula Amerika luwih seneng njupuk sisih para pemenang saka kebiasaan (dheweke ngelingi, nanging nyatane bakal). Sanajan, mesthi, bakal ana akeh akibat kanggo Rusia. Isih, skenario sing ngelak getih banget.

    Umumé, iki flexing pancet Otot nuklir saka sofas taktis lan platform media (ora complaint kanggo penulis, kang nindakake pakaryan, kang nindakake analisis respon) iku duwe sawetara jinis makna suci? Utawa efek terapeutik / kumulatif? Aku mung piye wae ora ngerti, kok kabeh ing jumlah gedhe?
    Apa salah siji saka wong apik bakal nerangake?
  64. +1
    Februari 11 2024
    Ora mungkin wong militer bisa menehi prentah nyerang Rusia. Militer mung, yen ora edan, ngerti akibate. Sapa banjur? Sing bener-bener "mrentah segara". Cetha yen dheweke wis nyiapake langkah-langkah sampah. Omah karo bunker nang endi wae ing Selandia Anyar utawa Australia. Utawa ing papan liya sing terpencil, supaya tangane ora gatel kanggo mencet tombol, kudu ngerti yen ora ana gunane. Iku nganti intelijen. Sampeyan kudu ngerti koordinat kabeh papan perlindungan. Lan "dheweke" kudu ngerti apa sing kita ngerti. Mung kepastian yen dheweke bakal kejiret ing kasus apa wae bisa dadi jaminan marang serangan kejutan. Banjur kabeh gagasane ilang maknane. Ora akeh wong iki. Mesthi ana rudal sing cukup kanggo kabeh wong. Sanajan militèr bisa uga ora nindakake dhawuhe wong Inggris sing edan.
  65. +7
    Februari 11 2024
    Artikel-artikel ing VO saya tambah aneh lan aneh, saiki lagi glazing ing Inggris ... Sing kaget aku yaiku penggemar "glazing" kita, nalika maca kaya "saka ing kana", mesthi bungah lan ngganti sepatu dadi. dara katentreman.
    Kaya, padha ngomong, carane bisa! Ah, oh..
    A jenis doublethink.
    Minangka kanggo "glazing", ayo ngomong, oke - Amerika Serikat wis glazed, Bank Dunia, Prancis padha glazed, ayo padha ora bisa malah njaluk respon, ayo ngomong Moscow utuh lan sawetara kutha industri gedhe. .
    Apa sing bakal dadi gambar akibat saka iki - ayo ngomong ora malah militer? Segara sing tercemar lan kejatuhan radioaktif - aja lali manawa target penting saka serangan pertama bakal kalebu fasilitas nuklir mungsuh. Plutonium lan uranium reaktor lokal bakal kasebar ing wilayah sing wiyar, menyang udhara (wujud jelaga, awu lan materi sing digantung), menyang banyu, lan menyang lemah. Jumlah panas sing signifikan saka geni lan bledosan bakal ngganti model iklim - panas sing nguap bakal diwutahake ing endi wae ing udan sing konsentrasi banget, digawa dening wong (mayuta-yuta pengungsi) lan biota. Apa sampeyan mikir yen iwak bakal apik sawise iki ing segara ing sisih kulon, lor lan wetan negara kita? Aku kira ora banget. Ora kabeh transuranides bosok ing taun; akeh bosok cukup sukses kanggo dekade utawa luwih. Padha (uga yodium radioaktif, contone) bakal dijupuk dening flora lan fauna segara, ganggang padha, rumput laut, etc. Iki bakal dipangan iwak, wong bakal dipangan iwak, lan manuk camar uga bakal dipangan, dibuwang ing dharatan (mati, lan akeh, ing dalan), lan ing kono bakal dipangan tikus. manuk, etc. Banjur kabeh iki bakal omong kosong lan mati, nyebar stinking lan beracun kamulyan ngendi wae. Radionuklida dudu bahan kimia, bakal tahan suwe lan njijiki, hello keracunan massal, alergi, onkologi - lan ya, hello pertanian sing wis dirusak ing tong sampah.
    Sampeyan ora mikir yen sawetara wilayah Krasnodar bakal tetep ora kena nalika ana kekacoan gedhe? Mesthi ora . Apa kita arep mangan, glassies? Sawise sawetara udan radioaktif sing adhem, kabeh bagean Eropa kita bakal dadi siji kuburan sing mambu sing gedhe - oh, sampeyan ora percaya! Dadi, aku nyaranake sampeyan ndeleng apa jejak kasebut saka siji pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl. Jeblugan sing ora patiya kuat, saiki bayangake yen udakara 200 pembangkit listrik tenaga nuklir Chernobyl dibubarake kanthi efektif lan ora ana sing bisa ngilangi.

    Sanajan kabeh "musim dingin nuklir", lan liya-liyane minangka dongeng, kepunahan massal lan paceklik paling liar, gangguan ekosistem ing skala global, pasokan global - iki bakal luwih objektif.
    Populasi bakal suda 60% - sawise kabeh, pamit kanggo obat-obatan manca, wiji, peralatan pertanian, insektisida, lan panenan dhewe ora mung radioaktif, nanging uga bakal nembus bagian ngisor saka segi jumlah. Umumé, ya, bakal nyenengake. Sapa sing bakal njaga tapel watese nalika akeh wong mati - amarga serangan balas dendam, kelaparan lan penyakit? Jawaban sing bener ora ana. Lan slamet saka EU lan China uga bakal kumpul menyang kita, kita ora mikir yen RRC ora bakal kena pengaruh kabeh iki, ekologi padha.

    Aku nyaranake penulis kanggo fantasize ora bab carane kita misuwur ngowahi donya kabèh menyang reruntuhan, nanging apa kita bakal mengko - tanpa tawon, antibiotik, ekonomi makarya, apa sumber global saka peralatan, bahan kimia lan spare parts, karo gedhe. % saka infrastruktur kalah dening serangan mbales lan tanpa buruh sing kudu menehi ganti rugi kanggo kabeh iki ing wektu paling cendhak.
    1. +3
      Februari 11 2024
      Komentar sing paling pas, matur nuwun, aku salaman. hi
  66. -4
    Februari 11 2024
    Rusia nduweni senjata mateni paling kuat ing donya - nuklir. Nanging Anglo-Saxon duwe senjata paling bau ing donya - media. Lan padha ora isin babagan nggunakake. Sing utama yaiku kentut luwih banter.
    1. +4
      Februari 11 2024
      Inggris uga duwe senjata nuklir, yen sampeyan ora ngerti
      1. -1
        Februari 12 2024
        Ana, nanging ora kabeh apik karo cara pangiriman - padha Amerika....
        1. +1
          Februari 12 2024
          Kabeh apik karo wong-wong mau. Dheweke pancen duweke dhewe, kalebu rudal sing dituku saka Amerika.
  67. -2
    Februari 11 2024
    Bener, malah siji warhead 20 kt cukup, kasunyatan panggunaan ing tlatah Inggris bakal nuduhake kabeh donya.
    "Apa sing bisa ditindakake Inggris." Lan ana akeh sing pengin nuduhake warisan saka Inggris gedhe.
    1. -1
      Februari 12 2024
      Ora, kita kudu ngobong pulo kasebut. Supaya ora bali menyang pitakonan mengko.
  68. -1
    Februari 11 2024
    Iki topik sing bener. Wong sing dicukur cilik kudu maca pikirane babagan demilitarisasi. Aku uga seneng diskusi babagan pilihan kanggo ngrampungake masalah iki; ing jagad "demokratis", kanthi rutin nargetake mungsuh minangka norma, mula kenapa kita isin!? Wanita tuwa iku mungsuh sejarah kita lan kita durung ngunjungi dheweke. Durung runtut, wis ngenteni bali.
  69. -1
    Februari 11 2024
    Apa ngirim amunisi menyang Kapuloan Inggris. Loro Sarmats cukup.
  70. -1
    Februari 11 2024
    Hit kapal selam nuklir ing tugas, lan banjur ngobong Britain karo ICBMs kelas abot lawas apik.....! Sawise Polandia lan Negara Baltik.
  71. 0
    Februari 11 2024
    Udakara rong minggu kepungkur aku lagi nonton maneh film Inggris Threads taun 1984. Isih, miturut Uni, Barat nindakake serangan nuklir ing Foggy Albion kanthi serius, ora kaya politisi modern.
  72. 0
    Februari 11 2024
    https://youtu.be/GHJSlidTh1A?si=JT_-6R5FzJ1PHvvQ
  73. 0
    Februari 12 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    bakal duwe kontrol lengkap liwat kabeh kawicaksanan domestik lan manca sing disebut. Inggris Raya.

    Kabijakan Inggris ora dikendhaleni dening wong Pakistan utawa India Sunak, ditindakake dening Amerika Serikat lan jagad sing ana ing mburi layar. Dadi ora preduli sapa sing bakal manggon ing kana - wong Inggris sing dhuwur utawa buta huruf Burma ...
  74. -1
    Februari 12 2024
    Miturut Satanists, padha mung mambu Iblis!! Donya kabeh bakal matur nuwun kanggo sawetara generasi maneh ... Malah Amerika sengit silet))
  75. 0
    Februari 12 2024
    Sejarah mulang manawa ora mulang sapa wae. Nanging, pitakonane: kenapa dheweke mlebu ing 1963 (persiapan diwiwiti ing 1958) perjanjian sing nglarang tes senjata nuklir? Jawaban iki ana ing grafik ing WIKI Radiocarbon bomb spike.svg https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Radiocarbon_bomb_spike.svg. Kanggo sing ora ngerti efek radiasi, kabeh wong wiwit lara lan mati amarga kanker, ora preduli saka sukses obat lan kahanan lingkungan, amarga iki (CO2) minangka bagean saka udara lan ora kejiret, kalebu dening panyiapan, nanging wiwit "plebs" luwih apik karo potency (reproduksi), pranyata yen "getih biru" iku sing kapitunan. Mulane, mundur saka perjanjian lan uji coba rudal balistik kanthi hulu ledak nuklir sing kuat ing Atlantik Lor bakal cepet "sober up" (negosiasi) sing diarani "elit", nanging kerugian "non-elit" bakal akeh. kurang ing istilah numerik, ngapura tautologi lan asumsi kanibalistik.
  76. +3
    Februari 13 2024
    : Jangkauan penerbangan rudal jelajah rudal hipersonik Zircon dituduhake ing macem-macem sumber saka 450 kilometer."///
    ---
    Kanthi Zircon, pungkasane dadi jelas apa iku.
    Iki digunakake ing Ukraina.
    Iku mbledhos ing wilayah mbukak lan ngumpulake akeh lebu. Saka ngendi desain roket dadi kira-kira cetha.
    1) Ing Zirkon ora mesin ramjet hipersonik. Intake udara irunge bunder, kaya KR Onyx. Kanggo misil hipersonik, kudu bentuke persegi dowo kanggo nyepetake aliran udara sing mlebu.
    2) Zirkon digawa menyang kacepetan hiper kanthi booster. Sabanjure, roket mabur ing dhuwur ing ndhuwur- kacepetan swara.
  77. 0
    Februari 13 2024
    Ide iki apik banget, aku seneng. Siji Ash karo Zircon lan sawetara sisih karo Daggers cukup.
  78. 0
    Februari 13 2024
    Artikel kasebut agresif banget, nanging panguwasa kita ora bakal nampa skenario kasebut. pulo-pulo kebak properti sing dituku dening wong Rusia sing angel, kulawargane manggon ing kana, ora, kita bakal ngenteni nganti wong Arab njupuk!
  79. 0
    Februari 14 2024
    Rave. Wong lara nulis
  80. 0
    Februari 15 2024
    Russian - lagu oligarki babagan Mekkah
  81. 0
    Februari 15 2024
    Ya...Saperangan alesan aku kelingan siji guyon babagan teoritis lan praktis: Anak lanang mlayu nyedhaki bapake lan takon:

    — Bapak, apa sing diarani “Teoritis” lan “Praktis”?

    - Deleng, anakku, menyang ibu, adhine lan mbah kakung lan takon apa dheweke bakal turu karo wong ireng kanthi rega $ 1?

    Anak lanang nyedhaki ibune lan takon:

    - Ibu, apa sampeyan bakal turu karo wong ireng kanggo $ 1?

    Ya, nanging mung kanggo kulawarga.

    Anak lanang nyedhaki adhine lan takon:

    - Dhik, sampeyan bakal turu karo wong ireng kanthi rega $ 1?

    - Ya, kanggo lam aku bakal mlumpat dhewe.

    Putrane nyedhaki simbah lan takon:

    - Mbah, apa sampeyan bakal turu karo wong ireng kanthi rega $ 1?

    Ya, kanggo dhuwit sing kaya ngono.

    Putrane bali menyang bapakne lan matur:

    - Bapak, kabeh mangsuli "Ya"

    - Inggih, katon anak, miturut teori sampeyan lan aku duwe $ 3, nanging praktis kita duwe loro perek lan fagot lawas!
  82. 0
    Februari 16 2024
    Apa artikel edan. Yen kabeh operator cilik Inggris klumpukne ing sak panggonan, banjur telung Unit sumber daya karo peralatan kuat bakal cukup kanggo nyuda menyang nul. Kepiye cara perang hulu ledak sing kuat ing hulu ledak hipersonik mung jelas ing teori; apa bakal bisa digunakake ing praktik mung guesswork. Lan, kanthi cara kasebut, Inggris bisa ngasilake pasokan listrik termonuklir, nanging dicopot saka layanan amarga "larang banget."
  83. 0
    Februari 17 2024
    Kutipan: Wong Walanda Michel
    Supaya pungkasanipun lan ing salawas-lawase nutup bolongan pulo stinking iki, iku cukup kanggo ngenteni siji, uga, ing paling rong generasi, nalika migran saka Pakistan, Arab lan negara liyane bakal rampung ngontrol kabeh kawicaksanan domestik lan manca sing disebut. Inggris Raya. Sampeyan ora perlu "Zircons" kanggo iki. nglirik

    Yen kita duwe wektu iki. Undhang-undhang anyar babagan migran ditujokake kanggo mesthekake yen wektu iki ora ana.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"