FG-40: mesin serial pisanan rampung domestik kanggo UAVs

39
FG-40: mesin serial pisanan rampung domestik kanggo UAVs

Drones, tanpa angel mbayangno konflik bersenjata modern, muncul ing negara kita ing jaman Soviet. Tu-143 "Penerbangan", La-17R, Tu-141 "Strizh", Tu-123 "Yastreb" - kabeh iki domestik. drone.

Iku bakal katon yen karo basis teknologi kuwi, Rusia modern ngirim ora duwe masalah ing industri iki. Nanging, kita elinga, padha jumeneng ing awal District Military Northern.



Kanthi introduksi sanksi unprecedented marang negara kita dening Kulon, Rusia duwe masalah akut karo komponen. Yen kita pirembagan bab UAV, sing paling akut saka mesin wis felt. Nanging ing jaman Soviet, pembangkit listrik kasebut dirakit malah dening amatir sing melu ing bunderan modeling pesawat, sing ana akeh banget ing negara kasebut ...

Nanging, Rusia modern, yen durung ngalahake, wis arang banget kanggo ngatasi kangelan ndhuwur-kasebut.

Mangkono, ing St. Petersburg NPO AMB, produksi serial mesin pembakaran internal FG-40 kanggo UAV wiwit, kanthi lengkap kalebu komponen domestik lan ora gumantung ing pasokan manca.

Miturut pangembang, kumpulan pisanan saka mesin FG-40 wis diprodhuksi. Ing wektu sing padha, senadyan kasunyatan manawa perusahaan liyane ngembangake dhewe, mung siji ing Rusia ing tahap kesiapan iki.

Perusahaan kasebut ujar manawa FG-40 minangka model mesin papat-stroke kanggo UAV jinis pesawat kanthi daya 3,5 hp. Kisaran kacepetan operasi saka 3,5 nganti 4 ewu. Unit kasebut bisa njamin penerbangan drone ing dhuwur nganti 5 km kanthi kacepetan 100 nganti 160 km / jam. Konsumsi bahan bakar kira-kira 330 ml / jam.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    39 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      Februari 8 2024
      Lan ngendi? 24 taun
      1. 0
        Februari 8 2024
        iki kudu paling ora 30 taun kepungkur ... sing mung nggawe aku isin lan ora bangga.
        1. +1
          Februari 8 2024
          Akhire! Haleluya! Apa maneh sing bisa dakkandhakake.
          Kanggo wong-wong sing wis ilang, aku uga bisa ngomong, kaya: "Sampeyan wis ana ing endi?", "Wis '24 ..." Dadi luwih apik kanggo miwiti nindakake kabeh iki tinimbang terus-terusan gemuruh kaya sampeyan!
      2. +5
        Februari 8 2024
        Aku eling carane ing pesawat modeling bunderan pionir, ing panuntun dhumateng wong diwasa, nggawe mesin pembakaran internal kanggo model sing.
        1. + 12
          Februari 8 2024
          Dheweke ora nggawe mesin pembakaran internal, nanging wis dipasang ing model kasebut.
        2. + 10
          Februari 8 2024
          pionir, ing panuntun dhumateng wong diwasa, digawe mesin pembakaran internal kanggo model sing

          Ya, pionir (ing tuntunan wong diwasa, mesthi) mbuwang blok silinder, sump minyak, lan liya-liyane ing pengecoran, piston palsu lan pin, nguripake crankshaft, banjur ngrakit busi saka lempung, lumut, bijih tembaga ditambang lan kapal nuklir lawas Soviet. Jaman iku jaman emas, ora kaya saiki, mung biasa-biasa wae
          1. 0
            Maret 3 2024
            Aku ora kelingan sing kaya ngono. Yen mung dandan lan ndandani. Model mesin pembakaran internal saka sawetara cukup sudhut padha diprodhuksi ing jumlah cekap. Paling gampang MK-12V kanthi 2,5 kubus regane 8 rubel. Aku elinga yen awake dhewe nggawe mesin uap lan boiler sing ukurane sebungkus rokok.
    2. + 11
      Februari 8 2024
      Hore. Kita sinau carane nggawe mesin kanggo moped. Isih bakal. Kita duwe NAMI, MVTU lan raksasa liyane. Kaya sadurunge, Pahlawan Buruh dianugerahi kanggo mesin pesawat, nanging ora ana sing pengin melu barang cilik. Film iki disebut "Indian", misale jek, ngendi wong cast piston ing garage lan digawe mesin, lan banjur nyetel rekor kacepetan ing Bonneville. Halo, kita nggoleki bakat, kita wis kebak manajer.
      1. -4
        Februari 8 2024
        Film iki disebut "Indian", misale jek, ngendi wong cast piston ing garage lan digawe mesin, lan banjur nyetel rekor kacepetan ing Bonneville.

        Lan wong iki banjur riveted mesin dhewe ing garasi karo circulation saka atusan ewu?
        1. +7
          Februari 8 2024
          Apa aku ora bisa mamah roti alus kanggo sampeyan?
        2. +2
          Februari 8 2024
          Dheweke ora ngasilake motor, aja bodho. film babagan liyane (The Fastest Indian. 2005)
    3. + 11
      Februari 8 2024
      Kutipan saka agond
      Aku eling carane ing pesawat modeling bunderan pionir, ing panuntun dhumateng wong diwasa, nggawe mesin pembakaran internal kanggo model sing.

      ICE kanggo model pesawat dituku. Mesin Ramjet - ya, iya, kedadeyan kasebut.
      1. +2
        Februari 8 2024
        Kadhangkala dheweke ngliwati (malah rampung), kaya peta)
    4. +4
      Februari 8 2024
      Chubais kudu ditunjuk. Dheweke mesthi wis nindakake kabeh wiwit biyen.
    5. 0
      Februari 8 2024
      FG-40 minangka model mesin papat-stroke kanggo UAV jinis pesawat kanthi daya 3,5 hp.

      Iki saka moped Delta, utawa apa?
      1. +2
        Februari 8 2024
        delta luwih kuat lan paling kamungkinan bakal adhem
    6. +7
      Februari 8 2024
      Serupa? Utawa iki utang kreatif? Banjur paling ora link menyang sumber inspirasi.
    7. +3
      Februari 8 2024
      Pancen, ing USSR, ing bunder, mesin bensin kanggo model pesawat diklumpukake (ya, ora kabeh) Nanging ing USSR, ing ngendi wong enom padha bodho, lan saiki kita pinter, seprapat saka abad 21 wis meh liwati. carane kita bisa ngatasi masalah Komplek, dibandhingake karo, nggawe roti vigorous mung guyon Nanging ora ana, wong Rusia pinter duwe kawilujengan - wong prasaja Lin ((Hua, Dan, sing ngelingi wong) ing garasi bakal nggawe kanggo kita sewu, loro mesin tenan, (mesthi, iki ... kanca bakal nyolong kawruh nang endi wae, ugh, kita ora kaya sing) nanging kita uga kudu nyoba hard mengko - nempel maneh stiker lan nambah rega ing paling kaping telu, lan ngedol pembangunan inovatif saestu Russian kita, mesthi, kanggo Produsèn UAV , uga, siji luwih mudhun dhaftar bakal nyetel rega Nanging yen Komite Pusat Partai Komunis China nglarang sumber saka mesin iki, uga, iku masalah ageng, nanging ora pikiran, banjur kita bakal cepet invent pisanan super-inovatif Karet Motor ing donya (saka industri aviation, elinga?) kanggo UAV!
    8. +3
      Februari 8 2024
      Lan apa jenis drone?
      Umumé, kita duwe masalah karo mesin amarga kita mutusake ora ngentekake dhuwit. Wilayah Moskow ngoperasikake prinsip pasar bebas lan ora preduli saka ngendi asale produsen drone utawa apa sing bakal ditindakake.
    9. +2
      Februari 8 2024
      Aku seneng banget. Dadi, apa ana sing bener mriksa? Kita malah nginstal ignition Bosch ing motor scooter Ant ing 90s. Bapakku duwe sing kaya iki
    10. +1
      Februari 8 2024
      [kutipan] kanthi basis teknologi kasebut, Rusia modern mesthine ora duwe masalah ing industri iki. Nanging, kaya sing kita eling, dheweke muncul ing wiwitan Distrik Militer Lor.[/quote
      masalah iki muncul ora ing awal dhewe, nanging ing awal 2000, nalika Kepemimpinan saka Departemen Pertahanan lan Komplek militèr-industri mung ora mbayar manungsa waé utawa kapentingan ing pangembangan UAVs. Drone ora dibutuhake, mulane mesin lan komponen liyane uga ora dibutuhake. Saiki kita panen woh saka shortsightedness pidana lan incompetence saka wong-wong sing tanggung jawab kanggo pangembangan senjata tentara kita. Lan ora ana wong-wong iki sing katon tanggung jawab babagan iki.
      1. +5
        Februari 8 2024
        Tentara tansah nandhang sangsara marga saka shortsightedness, mung elinga Jendral Dragomirov, mungsuh ardent saka bedhil mesin. Nanging banjur lan saiki wong ora njupuk kanggo shortsightedness Alasan kanggo lack saka kapentingan ing UAVs mbokmenawa dumunung ing panggonan liya. Sampeyan ora bisa nggawe dhuwit kanggo wong-wong mau, ya, ing awal 2000 ora ana komponen utawa mesin Rusia.
        1. +2
          Februari 8 2024
          Drone isih ora katon apik banget nalika parade.

          Quote: Pakdhe_Misha
          Tentara tansah nandhang sangsara marga saka shortsightedness, mung elinga Jendral Dragomirov, mungsuh ardent saka bedhil mesin.

          Inggih, sampeyan mbandhingake, Dragomirov nyabrang Danube ing perang kanthi kerugian minimal, nanging komandan kita ora bisa nangani kali telung meter, lan dheweke duwe penghargaan luwih akeh. Kira-kira, miturut konsep saiki, Dragomirov bakal ujar manawa kita butuh drone pesawat kaya bayraktar, lan dudu quadrics flimsy iki. Lan sawise Khmeimim, kita ora duwe hangar utawa drone dhewe. Iku misale jek kula sing sajarah kita wis tau weruh gsh liyane deranged
          1. +2
            Februari 9 2024
            Aku ora mbandhingake, nanging menehi conto sing cendhak. Panglima kita saiki bisa nyabrang kali limang meter yen padha duwe sawetara divisi bedhil motorized ekstra sing padha ora pikiran. Lan Avdeevka bisa diserang ing seminggu, mung pitakonan apa biaya. Ing mburi Dragomirov ana Rusia lan sumber daya manungsa Rusia lan saiki ora bisa dibandhingake. Nanging drone lan hangar murah dibandhingake karo tank lan pesawat sing padha; sampeyan ora bisa nggawe dhuwit akeh, lan sampeyan ora bisa ngedol ing gunung. Komplek industri militèr kita minangka pedagang pribadi, nanging pitakonan apa kanggo pedagang pribadi? Bathi iku kabeh!
            1. -1
              Februari 9 2024
              Quote: Pakdhe_Misha
              Panglima kita saiki bisa nyabrang kali limang meter yen padha duwe sawetara divisi bedhil motorized ekstra sing padha ora pikiran.

              Inggih, mung rencana sing bakal kaya iki - divisi, nyabrang kali, utawa loro! Lan dheweke bakal menyang markas kanggo nulis laporan. Lan ora kaya Dragomirov - ngebom wong Turki ing panggonan liya, ora ngandhani sapa wae sing bakal nyebrang, nyebar gosip palsu, ngetokake seragam ireng kanggo kerja ing wayah wengi.
              Quote: Pakdhe_Misha
              Lan drone lan hangar minangka barang sing murah

              Aku ora ana hangars amarga padha kudu dibangun ing fasilitas sensitif, ngendi mung khusus nduweni hak istimewa pribadi sing diijini, sing wrote metu kuwi dhaftar rega sing ketoke pesawat metu luwih murah.
              Quote: Pakdhe_Misha
              Komplek industri militèr kita minangka pedagang pribadi, nanging pitakonan apa kanggo pedagang pribadi? Bathi iku kabeh!

              Dheweke minangka pemilik pribadi, ing ngendi komisi nyuda bathi nganti 15% saka biaya. Aku elinga salah sawijining menteri - lan saiki mung komponen Rusia sing kudu ana ing dalan. Lan kabeh kanggo dhuwit sing padha. Sawisé iku, kabeh wong ambruk sing ora duwe sambungan, amarga inspektur bakal nglirwakake rincian Western. Lan kontrak gawe kapal nyebabake galangan kapal nganti bangkrut. Mesthine pamilik pribadi ing kana uga seneng dhuwit, nanging jelas ana kekurangan ing bagean pelanggan
              1. +1
                Februari 9 2024
                Jaman lan teknologi saiki beda, bocah-bocah nuduhake gambar satelit omahku, aku dhewe ora pinter komputer, sampeyan bisa ndeleng kabeh, kajaba sampeyan ora bisa ngenali jinis tomat ing kebon.ngguyu Dadi klamben ireng ora bakal mbantu lan ora menehi rahasia. Hangar lan silo rudal dibangun dening buruh keras biasa, kabeh wong duwe kesempatan kanggo entuk kerja, paling ora akeh kanca-kanca sing kerja ing kantor kasebut lan isih kerja. Babagan dalan lan pernyataan menteri. Sampeyan bisa nglamar apa wae! Nalika nerangake konstruksi, pangecualian kanggo aturan diwiwiti. Kene sampeyan satus persen bener.
                1. 0
                  Februari 9 2024
                  Quote: Pakdhe_Misha
                  Anak-anak nuduhake gambar satelit omahku, aku dhewe ora pinter ing komputer, sampeyan bisa ndeleng kabeh, kajaba sampeyan ora bisa ngenali jinis tomat ing kebon.

                  Nanging kanthi satelit, kabeh gampang - dikenal, wektu penerbangan kasebut dikenal, lan iki sejatine sedetik lan kabeh. Wektu iku beda, nanging saben wong beda. Sajrone Perang Donya II ing Afrika, Inggris nyamar tank minangka peralatan conventional lan kosok balene, ora ana cara kanggo mbedakake saka limang meter adoh. Lan Rommel kalah. Lan saiki sampeyan bisa nggawe jutaan cara kanggo nyoba ngapusi mungsuh, lan sejuta alesan kanggo ora nindakake apa-apa lan nyerang para pembela.
                  Quote: Pakdhe_Misha
                  Hangars lan silo rudal dibangun dening buruh keras biasa, kabeh wong duwe kesempatan kanggo entuk kerja, paling ora akeh kanca sing kerja ing kantor kasebut lan isih nindakake.

                  Wong biasa mbangun nganggo tangan, nanging dipimpin dening wong sing ora biasa lan dihormati.
                  1. +2
                    Februari 9 2024
                    Saliyane satelit, ana uga intelijen manungsa. Aku rumangsa luwih akeh Cossack sing dideportasi ing wilayah Rusia tinimbang buruh FSB. Aku ora ngerti apa-apa babagan manajer situs konstruksi, mungkin sampeyan bener.
                    1. 0
                      Februari 9 2024
                      Dragomirov malah ora ngandhani kaisar rencana supaya ora dishevel. Ketoke dheweke ngasuransiake awake marang wong bodho lan ngusir Cossack. Nanging kegiatan amatir kaya saiki ora ana ing mode, yen ora, properti saka wong sing dihormati bakal tiba-tiba nandhang sangsara?!
    11. +5
      Februari 8 2024
      Produsèn dipuji ing warta.
      Dheweke ngritik dominasi manajer ing komentar kasebut.
      We elinga crita ora adoh lan abad kepungkur.
      Mungkin masalahe ora ing USSR padha nggawe motor ing bunderan (aku ora, nanging piye wae aku nglumpuk soko saka pesawat siap), lan ora ing dominasi managers (maneh, saka pengalaman dhewe, aku ngadili. dheweke, ing organisasi cilik ana sawetara sing apik ), nanging kasunyatane yen sampeyan nindakake apa wae, mula ana sing butuh.
      Nyelehake warung karo milkshake ing jejere peternakan susu ing desa ... Apa ora absurd?!
      Mangkono uga karo akeh perkara liyane. Ora perlu MO rampung domestik - ora bakal kelakon. Lan yen Wilayah Moskow ngumumake yen perlu banget lan akeh dhuwit, bakat liyane bakal teka. Lan dudu manajer, nanging saiki sing nemtokake tujuan lan tujuan kanggo manajer kasebut.
      Dadi, minangka wong rightly ngandika ing komentar, yen perusahaan iki rampung domestik, kalebu mesin, lan mrodhuksi soko, supaya kabeh bisa metu. Ora akeh idealis kasebut, kanthi bakat, otak lan cadangan dhewe (sanajan ora dingerteni kepiye akumulasi) dana.
      Panemu pribadi.
    12. +3
      Februari 9 2024
      Bapak-bapak, kita sedaya cukup saged ngritik tiyang ingkang damel 4 tak ing kelas menika. Sampeyan mung ora ngerti. Sampeyan ngerti carane saben wong sing ora kesed "klelep kanggo pesawat 2-stroke"; ing mratelakake panemume, iki mung alternatif kanggo UAV. Meh kabeh staf pengajar ing universitas kita lan kabeh wong sing melu modeling pesawat ngomong saka posisi sing ora bisa dicocogake. Kasunyatane yaiku ing taun 2015, Kementerian Pertahanan mutusake apa jinis pembangkit listrik, 2-stroke utawa 4-stroke, sing dibutuhake kanggo UAV. Sorry, nanging senadyan kesederhanaan katon saka pesawat 2-stroke, wis akèh shortcomings sing ora ngidini nggawe UAV karo wektu loitering dawa utawa sawetara pesawat. Wilayah Moskow milih 4-stroke; ing wektu kasebut, negara kasebut duwe kabeh mesin 2-stroke lan ora ana siji-sijine 4-stroke kanthi daya sing dibutuhake. Kasunyatan bilih wong St. Iku luwih apik kanggo duwe soko saka apa-apa lan goyangake udhara karo wicara pinter.
      1. +2
        Februari 9 2024
        Dear rekan! Ora ana sing mikir kanggo ngritik wong sing nggawe motor kasebut. Siji mung bisa memuji wong. Kolega pegel amarga, duwe Akademi Ilmu Pengetahuan lan akeh institusi khusus, kita ora duwe mesin pembakaran internal, kajaba sing dilisensi utawa sing diwarisake saka perancang lan manufaktur USSR. Siji bisa sambat sing ora ana pesenan kanggo pembangunan kuwi, nanging iki mung alesan, ilmu ora bisa, lan yen ora bisa, banjur iku dudu ilmu. Ora ana sing pesen lokomotif uap kanggo Polzunov. Lan iya.
        1. +5
          Februari 9 2024
          Sayange, institusi motor khusus wis suwe ora lali. Ora ana VNIIMotoprom, TsNIDI, TsNITA, NIKTID lan akeh biro desain motor pabrik sing ora ana. Aku kepengin weruh kepiye maneh NAMI lan CIAM bisa urip. Ana pogrom kolosal ing industri mesin kita.
        2. +1
          Februari 26 2024
          Sejatine, kita ora mung nggawe roket, nanging uga motor kanthi mesin dhewe. Contone, Izhevsk Motor Plant diprodhuksi Izh-i karo mesin dhewe. Saiki wis ilang, nanging arsip-arsip kasebut mbokmenawa wis disimpen
    13. 0
      Februari 12 2024
      Apa sampeyan duwe motor kanggo trimmer? Kelangan. Ora reproach kanggo nitahake, lagi nggantheng, sanajan, paling kamungkinan, salinan sawetara produk Cina. Nanging iku perlu.
    14. 0
      Februari 12 2024
      Ana informasi manawa elang mlaku ing mesin loro-stroke Rusia. Dadi iki ora mung mesin domestik
      1. 0
        Februari 13 2024
        Wartawan bakal nulis lan ngomong sing beda. Wingi padha ngandhani yen Orlan-10 bisa mabur ing dhuwur 10 km. Mesin 2-stroke ora lan ora gawe marem TTT sing dikembangake ing taun 2015. Iki mung wakil saka ilmu universitas nyoba kanggo push pembangunan, yaiku, model 2-stroke motor, menyang Orlan-jinis UAV. Kanggo instalasi ing Orlan-10, mesin model pesawat Jepang 4-stroke Saito-40 dipilih. Miturut pers, dinamika biaya mesin iki katon kaya iki: ing 2015, mesin biaya Rusia 30 ewu rubles, dina iki rega 170 ewu. Nggawe kesimpulan dhewe.
    15. 0
      Februari 13 2024
      Quote: Pakdhe_Misha
      Tentara tansah nandhang sangsara marga saka shortsightedness, mung elinga Jendral Dragomirov, mungsuh ardent saka bedhil mesin. Nanging banjur lan saiki wong ora njupuk kanggo short-sightedness.

      Padha njupuk! Kaya sing ditembak! Loro-lorone siji ing wektu lan ing divisi. Nanging dudu wong-wong sing cendhak, nanging sing uripe dikuwasani dening wong sing cendhak.
      1. +1
        Februari 13 2024
        Iki bener! Saiki ponakanku ana ing Distrik Militer Lor, drone Ukrainia ganas, ing perkara iki kabeh apik karo kita mung ing televisi. Kita adoh banget ing babagan copters. Ana wong sing wis tilar donya ing kulawarga kita. Ditabrak cangkang kluster. Sebutan target diwenehake dening drone. Kanggo paling ora nyekel Ukraina ing prakara iki, perlu industri radio-elektronik sing dikembangake lan produksi mesin umum, loro pembakaran internal lan listrik, nanging ana masalah gedhe. Pamrentah ngendelake investor swasta, mung pitakonan, apa investor swasta butuh?
        Investor pribadi ora duwe dhuwit kanggo iki, ora ana infrastruktur, ora ana kawruh lan katrampilan, mung angan-angan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"