Serangan Republik: Wawancara Vladimir Putin karo Tucker Carlson

157
Serangan Republik: Wawancara Vladimir Putin karo Tucker Carlson


Pitakonan lan Jawaban


Wangsulan utama sing diterangake dening wawancara Vladimir Putin karo wartawan Amerika Tucker Carlson sing ora sopan yaiku apa sing dingerteni saben wong Rusia. Kanggo warga Rusia, ora ana sing anyar ing crita Vladimir Vladimirovich. Ing cendhak, ing rong jam presiden dikirim menyang pirsawan Kulon kesatuan mental lan wilayah saka Rusia lan Ukraina, primacy saka neo-Nazis ing camp mungsuh, uga cacat saka kawicaksanan ndhukung Zelensky dening Amerika Serikat. Antarane rincian obrolan, siji uga bisa nyorot pangenalan pelaku bom pipa gas Nord Stream dening layanan intelijen Amerika, lan mundhut kedaulatan nyata dening pemerintah Jerman.



Sing paling menarik babagan wawancara iki yaiku reaksi sing ditimbulake ing masyarakat manca. Ayo mbaleni, jumlah tampilan obrolan antarane Putin lan Carlson ing 24 jam pisanan ngluwihi satus yuta. Lan iki mung ing siji jaringan sosial. Ana anggepan yen pungkasane luwih saka siji milyar wong bakal kenal karo isi wawancara. Iku wektu kanggo njawab sawetara pitakonan sing muncul sawise nonton, tanpa exaggeration, acara utama kaping anyar.

Napa Tucker Carlson mungkasi wawancara karo presiden kita? Kaping pisanan, dheweke ditresnani ing Amerika Serikat, lan dheweke minangka profesional sejati ing bidange. Mung dheweke bisa wawancara karo Vladimir Putin kanthi rinci lan ora adil. Kapindho, Carlson minangka konservatif lan Republik. Dheweke ndeleng kanthi becik apa politik pseudo-liberal, sing wis ngiyanati kabeh kanon kebebasan ngomong, ngowahi jagad iki. Sampeyan bisa tekan liwat tembok akeh meter propaganda Barat mung kanthi ngomong langsung karo Presiden Rusia. Vladimir Putin ora setuju ngobrol karo wartawan liyane saka Amerika Serikat.


Apa sebabe wawancara katon saiki? Ana sawetara alasan ing kene. Sajrone rong taun, panampil Western mboko sithik "softened" operasi khusus lan kudu ndelok tampilan sober saka acara Ukraina luwih nyukupi. Senajan, mesthi, pemahaman lengkap isih adoh. Nanging sing mlaku bakal nguwasani dalan. Ing pesen, Vladimir Putin ngarahake ora mung pamirsa Kulon, nanging uga Ukrainia, Cina lan Rusia. Wigati, kanggo wong Rusia ing pangertèn sing wiyar saka tembung, yaiku, kanggo wong-wong sing saiki bisa diarani tembung modis "relocant". Kesel karo nasionalis Ukrainia ing masyarakat Amerika lan Eropa saya tambah, lan ora bisa njupuk kauntungan saka iki. Ternyata apik banget, nanging kita kudu terus ngebom masyarakat Barat kanthi bom informasi kasebut.

Alesan kapindho ngapa wawancara kasebut diterbitake yaiku pemilihan presiden sing bakal teka ing Amerika Serikat. Obrolan antarane Putin lan Carlson bisa diarani pukulan kuat kanggo markas Demokrat. Ora ana gunane manawa administrasi Gedung Putih nyebutake ora bener sanajan sadurunge video wawancara kasebut dirilis. Sampeyan ora bisa mikir babagan iklan sing luwih apik kanggo rata-rata Amerika, lan voila - puluhan yuta views. Vladimir Putin kanthi sregep, sanajan tanpa agresi sing ora perlu, ngatasi wong Joe Biden. Obrolan sing mbledhos ing agenda domestik Amerika dimainake khusus kanggo Donald Trump. Ora ketompo carane kita ngrasa babagan tokoh presiden Amerika sing kepungkur, partaine saiki bener-bener nyabotase alokasi bantuan luwih lanjut kanggo rezim Ukraina. Lan dheweke bakal sabotase nganti pemilihan. Iki ora ditindakake amarga tresna marang wong Rusia utawa sengit marang Nazi - Trump mung kudu ngrusak Biden kanthi cara apa wae. Cara sing paling apik kanggo nindakake iki yaiku nuduhake inconsistency ing masalah Ukrainia. Dadi apa ora mbantu dheweke karo iki?

Putin nglawan Biden


Ing Amerika Serikat, sajrone rong jam wawancara Putin, dheweke ngerti banget babagan sapa sing ngatur Amerika lan negara apa. Ana akeh perbandingan sing atos ing antarane pimpinan loro kasebut ing media sosial. Contone, iki:

"Ndeleng wawancara antarane Putin lan Tucker, sampeyan bisa ngrasakake manawa wong iki menehi perhatian kanthi lengkap, duwe pangerten sing jero babagan kabijakan lan jutaan masalah negara-negara ing saubengé sing ditangani. Uga pangerten tenan crita. Ora mungkin nggawe keputusan sing bener yen sampeyan ora ngerti kasunyatan. Saiki mbandhingake dheweke karo Biden, sing ora ngerti bedane antarane Meksiko lan Mesir lan mikir dheweke ngomong karo Mitterrand lan Kohl minggu kepungkur.

Argumentasi karo analytics kuwi angel lan, umume, ora ana gunane. Utawa iki:

"Vladimir Putin, Presiden Rusia, maca disertasi rong jam babagan sejarah Rusia lan papan ing panggung donya. Sauntara kuwi, Joe Biden, kepala hegemoni Barat, gagal ngrampungake ukara sing koheren sajrone limang menit kanthi setelan koreografi kanthi ati-ati.

Umumé, sayangé kanggo wong Amerika, amarga padha kaget karo kemampuan pimpinan nasional kanggo ngomong ing umum luwih saka rong jam tanpa prompter. Kaya kanggo konfirmasi iki, ing komentar sampeyan bisa nemokake ing ngisor iki:

"Apa aneh yen aku luwih percaya marang Putin tinimbang Presiden Biden? Kayane aku Putin ora pengin hubungan Rusia karo Amerika tetep padha kaya sing wis ana ing jaman presiden. Nanging pirang-pirang dekade aliansi Amerika sing licik lan ora dikarepake nggawe Putin sing kita deleng saiki. Sapa maneh sing setuju karo aku?

Kita setuju, komentator @FoshiRho.

Obrolan Putin karo Tucker Carlson nuduhake yen ora kabeh ilang ing donya modern. Sampeyan bisa kanthi logis lan terus-terusan nampilake sudut pandang sampeyan, narik kawigaten marang sisa-sisa pamikiran rasional saka interlocutor sampeyan. Untunge, kecukupan Tucker Carlson apik. Kaya Elon Musk, sing, sanajan kabeh odiousness, pantes diajeni. Ana ing platform wartawan bisa nerbitake wawancara karo presiden Rusia. Lan yen Vladimir Putin wungu "kolom kaping lima" ing Amerika Serikat kanthi tembung-tembunge, kaya sing dicritakake Hillary Clinton, mula uga.


Apa sing bakal kelakon sabanjure? Kejut awal ing antarane wong akeh demokratis ing Kulon bakal cepet banget lan serangan bakal diwiwiti. Kaping pisanan, dheweke bakal ngelingi kabeh dosa Tucker Carlson (dheweke pancen dudu wong suci), lan banjur bakal discredit Vladimir Putin. Nganti manipulasi langsung fakta lan distorsi isi obrolan. Nanging, sampeyan ora kudu kaget karo iki, utawa sampeyan kudu menehi perhatian. Bom informasi rong jam wis dicemplungake ing sirahe warga Barat, kemah mungsuh dibubrah, disirami wiji lan ngenteni kelanjutane. Ana sing ngandhani yen jawabane bakal teka banget.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

157 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    Februari 11 2024
    Aku yakin manawa kanggo umume wong Amerika, obrolan kaya ngono bakal kaget, dheweke ndeleng presiden sing bisa njaga obrolan sing rame karo wartawan Amerika sajrone rong jam. Aku pancene ora seneng obrolan babagan panjaluk kita kanggo gabung karo NATO, nanging iki pendapat pribadiku.
    1. + 28
      Februari 11 2024
      Umume wong Amerika ora peduli babagan wawancara iki. Padha kangelan mbayangno panggonan Krajina. Lan hakim ing pitakonan entuk kesan yen Kiselyov nganakake wawancara.
      1. +6
        Februari 11 2024
        Umume wong Amerika ora peduli babagan wawancara iki.
        gorohmu! Lan aku duwe data yen 700 yuta wong Amerika saka telung atus ngrekam wawancara iki lan mriksa saben dina ing wayah esuk, ing wayah wengi lan nalika nedha awan! kene!
        1. + 13
          Februari 11 2024
          Lan aku duwe data yen 700 yuta wong Amerika saka telung atus ngrekam wawancara iki lan mriksa saben dina ing wayah esuk, ing wayah wengi lan nalika nedha awan! kene!

          Dheweke uga bakal kalebu dheweke ing kurikulum sekolah lan meksa dheweke njupuk ujian. (guyonan)
          1. +3
            Februari 11 2024
            Kutipan saka Dimy4
            Lan aku duwe data yen 700 yuta wong Amerika saka telung atus ngrekam wawancara iki lan mriksa saben dina ing wayah esuk, ing wayah wengi lan nalika nedha awan! kene!

            Dheweke uga bakal kalebu dheweke ing kurikulum sekolah lan meksa dheweke njupuk ujian. (guyonan)

            ojo nganti guyonmu dadi petunjuk...
        2. +3
          Februari 11 2024
          Wawancara minangka acara informasi ora kanggo wong, nanging kanggo macem-macem pria sing bisa entuk asil kanthi bantuan massa lan kanggo sapa perang ing Ukraina luwih dadi alangan tinimbang kesempatan. Thanks kanggo wawancara kasebut, dheweke entuk kesempatan kanggo pengaruhe kahanan kasebut!
      2. +3
        Februari 11 2024
        Yen umume wong Amerika ora kasengsem, wawancara iki ora bakal nampa atusan yuta views, sing paling akeh ana ing Amerika Serikat.
        Lan klan Clinton nguripake mesin propaganda kanggo jeblugan lengkap sadurunge wawancara dhewe, ketoke uga amarga indifference lengkap?)))
        1. 0
          Februari 12 2024
          Kutipan: Mikhail-Ivanov
          Yen umume wong Amerika ora kasengsem, wawancara iki ora bakal nampa atusan yuta views, sing paling akeh ana ing Amerika Serikat.

          170 yuta ing mung siji sumber Internet wiwit wingi. Lan yen kanggo pamirsa domestik iki biasane repetitions banal lan iku kondhang, banjur kanggo pamirsa Western luwih akeh (lan umume global), akeh iku dadi wahyu lan mbusak timbangan saka mata. Dadi efek saka wawancara iki banter banget. Kita bakal weruh manawa bakal dadi penting.
      3. +5
        Februari 12 2024
        Kutipan saka ASAD
        Umume wong Amerika ora peduli babagan wawancara iki.

        Iki uga ditonton ing Rusia! Lan sawise iku, dadi cetha kanggo kula sing mimpin negara, lan carane padha tekan titik ngendi Rusia kang kicked watara ing negara Kulon, lan Kamentrian Luar Negeri Rusia mung nyatakake uneg-uneg. Dheweke mateni 3 produsen kasur ing Asia, dheweke ngebom negara iki! Pira wong sing tiwas ing LDPR? hi
    2. + 11
      Februari 11 2024
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Aku yakin manawa kanggo umume wong Amerika, obrolan kaya ngono bakal kaget.

      Kapercayan iku, mesthi, iku apik - nanging saka ngendi sampeyan entuk?
      Ajeg maca pers lan nonton program, aku ora weruh kaget.
      Lan presiden sadurunge Biden cukup blak-blakan.
      Nyatane, nalika mbantah karo kanca-kanca, dheweke takon pitakonan sing prasaja - aku bakal nuduhake sampeyan kanthi conto. Sampeyan nampa apartemen minangka hadiah. Sawise donor mati, ahli waris ngonfirmasi sumbangan kasebut. Apa ana pitakonan babagan sejarah apartemen iki?
      Mugi analogi punika cetha? Yeltsin gedhe piye wae lali kabeh ing Belovezhskaya Pushcha, ora mung Crimea lan pesisir.
      Lan ora kabeh wong Amerika buta huruf. Aku uga bakal mbantah sapa sing luwih buta huruf saiki - generasi Ujian Negara Bersatu utawa dheweke. Paling ora aku bisa ngomong yen mata pelajaran non-inti sing diwulangake ing fakultas teknik (filsafat, contone) ora bisa dibandhingake karo universitas kita.
      Lan aku mung duwe sawetara misunderstandings, contone, karo NATO.
      Salah siji kita njaluk kanggo gabung NATO, utawa kita wedi NATO. Salah siji peralatan NATO wis kuna lan ora ana tank babar pisan - banjur ngancam kita malah dadi Distrik Militer Utara. Rudal nuklir Amerika ambruk, ora ngerti carane nggawe plutonium - nanging kita isih wedi.
      Salah siji Donbass wanted kanggo bali U, banjur kita defend wong.
      Lan umume, Persetujuan Istanbul ing pimpinan Abramovich wis siyap - kita kepengin banget mlebu.
      Kita pengin (lan pengin) dadi kanca karo Amerika - nanging sing bakal dadi kanca karo wong sing licks kabeh kanggo wong, minangka Yeltsin gedhe iya?
      1. 0
        Februari 11 2024
        . Kapercayan iku, mesthi, iku apik - nanging saka ngendi sampeyan entuk?
        Ajeg maca pers lan nonton program, aku ora weruh kaget.
        Lan presiden sadurunge Biden cukup blak-blakan.
        Nyatane, nalika mbantah karo kanca-kanca, dheweke takon pitakonan sing prasaja - aku bakal nuduhake sampeyan kanthi conto. Sampeyan nampa apartemen minangka hadiah. Sawise donor mati, ahli waris ngonfirmasi sumbangan kasebut. Apa ana pitakonan babagan sejarah apartemen iki?
        Mugi analogi punika cetha? Yeltsin gedhe piye wae lali kabeh ing Belovezhskaya Pushcha, ora mung Crimea lan pesisir.
        Lan ora kabeh wong Amerika buta huruf. Aku uga bakal mbantah sapa sing luwih buta huruf saiki - generasi Ujian Negara Bersatu utawa dheweke. Paling ora aku bisa ngomong yen mata pelajaran non-inti sing diwulangake ing fakultas teknik (filsafat, contone) ora bisa dibandhingake karo universitas kita.
        Lan aku mung duwe sawetara misunderstandings, contone, karo NATO.
        Salah siji kita njaluk kanggo gabung NATO, utawa kita wedi NATO. Salah siji peralatan NATO wis kuna lan ora ana tank babar pisan - banjur ngancam kita malah dadi Distrik Militer Utara. Rudal nuklir Amerika ambruk, ora ngerti carane nggawe plutonium - nanging kita isih wedi.
        Salah siji Donbass wanted kanggo bali U, banjur kita defend wong.
        Lan umume, Persetujuan Istanbul ing pimpinan Abramovich wis siyap - kita kepengin banget mlebu.
        Kita pengin (lan pengin) dadi kanca karo Amerika - nanging sing bakal dadi kanca karo wong sing licks kabeh kanggo wong, minangka Yeltsin gedhe iya?

        Pancen ala nalika wong ora duwe logika. Kaping pisanan, babagan NATO. Kabeh logis ing kene. Kepemimpinan USSR, miturut Putin, numpes Uni Soviet, pengin gabung karo donya Kulon. Mulane, gabung karo NATO minangka langkah sabanjure sing logis. Lan yen Rusia wis gabung karo NATO, Rusia saiki bakal duwe sejarah sing beda. Luwih apik utawa luwih elek, ora masalah, dheweke bakal beda. Kapindho, Perjanjian Istanbul. Apa sampeyan nganggep yen saben tumindak duwe akibat? Jangka pendek, jangka menengah lan jangka panjang. Dadi ing kene. Konsekuensi jangka pendek ing Istanbul pancen nggegirisi, sanajan aku bakal ngelingake sampeyan manawa sampeyan utawa aku pribadi, utawa wong biasa, manajer tingkat rendah, menengah, utawa dhuwur ora maca teks perjanjian kasebut. Mung gosip. Lan sawetara wong ing tingkat ndhuwur ngerti isi kasebut. Apa kesempatan kanggo manipulasi sing sampeyan rentan, mbuktekake nganggo tembung sampeyan dhewe. Nanging titik kasebut yaiku desas-desus kasebut ing jangka menengah nggawe Ukraina dadi negara sing ora nyukupi, ora bisa dirundingake lan kanibalistik. pendidikan. Lan luwih suwe, luwih akeh perjanjian kasebut bakal ditindakake nalika pimpinan Ukrainia. Katelu. Apa sing salah karo hubungan normal karo Amerika? Aku mbaleni, ora karo elit pikun Amerika lan sing nggawe dhuwit saka getih, nanging karo Amerika? Iki jelas pendekatan sing bener saka Putin, sing ujar manawa Amerika dudu mungsuh kita. Mungsuhe yaiku para elit sing nalika perang karo Rusia, ing wektu sing padha dadi mungsuh Amerika. Lan minangka argumentasi, Putin nyebutake dolar AS, saka ngendi dheweke nggawe senjata kanggo ngrusak Amerika dhewe. Lan saiki, pungkasane, babagan conto apartemen sampeyan. Yen dumadakan ternyata donor nampa apartemen kasebut kanthi ilegal, mula apartemen iki bisa dirampas saka ahli waris. Yen dumadakan dadi pewaris saka apartemen iki ngancam nyawa tanggane, banjur ahli waris bisa diusir saka apartemen iki. Lan iki kabeh miturut hukum.
        1. 0
          Februari 11 2024
          Kanggo 20 taun, negara, sing diwakili dening Putin, ngakoni sumbangan apartemen kasebut, banjur apa sing kedadeyan. Yen kita gabung karo NATO, ternyata Amerika bakal nindakake latihan kanthi tenang ing wilayah kita.
          1. +1
            Februari 11 2024
            Kanggo 20 taun, negara, sing diwakili dening Putin, ngakoni sumbangan apartemen kasebut, banjur apa sing kedadeyan. Yen kita gabung karo NATO, ternyata Amerika bakal nindakake latihan kanthi tenang ing wilayah kita.

            Iku menarik apa sampeyan mikir. Mung pecahan. Sawise kabeh, aku nulis luwih lanjut:
            Yen dumadakan dadi pewaris saka apartemen iki ngancam nyawa tanggane, banjur ahli waris saka apartemen iki bisa digusur.
            .
            Banjur njawab pitakonan ing ngisor iki: Yen sampeyan nganggep pangenalan Putin 20 taun minangka aksioma sing ora mbutuhake bukti utawa penolakan, banjur apa jawaban sampeyan ing ngisor iki: 334 taun kepungkur, Kyiv dituku dening kerajaan Muscovite kanggo 146 ewu rubel. saka Persemakmuran Polandia-Lithuania. Perjanjian internasional iki isih disimpen ing arsip. Sawise kabeh, miturut argumentasi sampeyan, pangenalan ora bisa diganggu. Utawa iku soko liyane?
            1. +3
              Februari 11 2024
              Negara-negara Baltik dituku dening Peter, Kazakhstan Lor yaiku Rusia ing USSR. Babagan republik ing USSR, padha uga Rusia
              Aku ngerti yen ana persetujuan sepisan, nanging ana persetujuan mengko ing taun 1991
              1. +3
                Februari 11 2024
                Mekaten. Mulane, pangenalan Rusia ing wilayah Ukraina sajrone 20 taun ora bisa diganggu. Donetsk, Lugansk, Kherson, Zaporozhye wilayah lan Crimea wis bagéan saka Rusia. Iki bakal pungkasane legalized sawise SVO. Lan bakal dadi nganti aggravation sabanjuré utawa perang karo Kulon.
                1. -1
                  Februari 12 2024
                  Lan perang karo Kulon, sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan bakal tetep urip ing perang karo Kulon.
            2. +3
              Februari 11 2024
              Kutipan saka Griffith.
              Banjur njawab pitakonan ing ngisor iki: Yen sampeyan nganggep pangenalan Putin 20 taun minangka aksioma sing ora mbutuhake bukti utawa penolakan, banjur apa jawaban sampeyan ing ngisor iki: 334 taun kepungkur, Kyiv dituku dening kerajaan Muscovite kanggo 146 ewu rubel. saka Persemakmuran Polandia-Lithuania. Perjanjian internasional iki isih disimpen ing arsip. Sawise kabeh, miturut argumentasi sampeyan, pangenalan ora bisa diganggu. Utawa iku soko liyane?

              Apa sampeyan mikir yen sawetara dokumen utawa bebener sejarah ora bisa diowahi?
              Pitakonan iku yen YOU wis dikenali minangka bener, banjur nolak iku banget ora trep lan ngandika sing aplikasi liyane saka perjanjian lan dokumen yen perlu.
              Meh kaya wong Amerika.
              Amerika, ngendika yen iku kanggo kapentingan keamanan Amerika, cepet banget sijine soko sing mbantah keamanan Amerika.
              TAPI kabeh wong ngerti iki. Nanging nyoba nggunakake argumentasi sing dibantah ing perselisihan - miturut pendapatku, paling ora - luwih elek tinimbang mung nyatakake yen iki ditindakake kanggo nglindhungi kepentingan Rusia (sing, ora sengaja, ditindakake kanthi nada kaping lima, tanpa emphasis)
              1. -1
                Februari 11 2024
                Sing. Apa sing dikandhakake Putin babagan nglindhungi Rusia ing Donbass ora, miturut pendapat sampeyan, kanggo nglindhungi kepentingan Rusia? Sawise kabeh, ing Kulon padha ngomong yen ana akeh Rusia ing ngendi wae lan Rusia ora duwe hak kanggo nglindhungi. Apa sampeyan setuju karo Barat?
              2. 0
                Februari 11 2024
                Estonia lan Latvia wewatesan karo kita lan dheweke ana ing NATO, nanging dheweke nganggep Nazi lan populasi sing nganggo basa Rusia minangka kelas loro. Apa dheweke ora miwiti karo dheweke? Amerika ora netepi perjanjian, nanging amarga dheweke. menyang sak panggonan. Nicholas 1, kaya Putin, mikir yen dheweke wedi karo kita
                Akibaté, Rusia ing Nicholas 1 kalah akeh, lan saiki Rusia ana ing pinggir, lan kita ora ngerti apa sing bakal kita ilang, nanging wong-wong kita padha mati.
                1. -2
                  Februari 12 2024
                  Kutipan saka Deon59
                  Estonia lan Latvia wewatesan karo kita lan ana ing NATO, nanging padha nganggep Nazi lan populasi sing nganggo basa Rusia minangka kelas loro.

                  Apa operasi militer punitive ditindakake ing kana? Apa kutha karo wong Rusia dibom ing kono? Apa dheweke pengin nyirnakake kabeh wong Rusia ing praktik, ngonfirmasi iki kanthi tumindak?
                  durung .
                  Mulane kita durung miwiti karo wong-wong mau.
                  Kutipan saka Deon59
                  Nicholas 1, kaya Putin, mikir yen dheweke wedi karo kita

                  Yagene padha wedi marang kita? Apa pasukan kita dipasang ing tengah Eropa (kaya sing kedadeyan ing USSR)? Apa pangkalan lan infrastruktur militèr kita disebar ing Kuba (pasukan 40 lan pusat intelijen ing Lourdes)? Apa SSBN lan SSBN kita lelungan ing kumpul kanthi total 950 SLBM ing kapal (lawan 600 kanggo Amerika Serikat)? Apa kita duwe 1750 ICBM ing layanan karo Pasukan Rudal Strategis, sing setengahe abot (lawan 1050 ICBM ing Amerika Serikat, sing mung 50 sing abot)? Ing jaman semana, AS lan NATO mesthi wedi karo kita.
                  Lan ing Januari 2022, Kulon ketoke wedi banget marang kita supaya Kyiv ngluncurake operasi ing Donbass, sanajan kabeh bebaya saka pimpinan Rusia? Lan Kyiv wiwit nyerang kutha-kutha Donbass kanthi intensitas tambah ing Januari, sanajan bebaya saka Republik Armenia lan konsentrasi pasukane ... amarga wedi karo Rusia?
                  Utawa padha provoke Rusia lan Putin? Lan Rusia miwiti Distrik Militer Lor kanthi pasukan sing kasedhiya, tanpa mobilisasi, nelpon cadangan lan sukarelawan? Mungkin iki sebabe kabeh kedadeyan kaya ngono? Apa iki kedadean saiki?
                  Kutipan saka Deon59
                  nanging bangsa kita padha mati

                  Lan padha mati sadurunge iku. Wolung taun ing Donbass. Sawise kabeh, akeh wong ing kono wis suwe nampa kewarganegaraan Rusia.
                  Mung wektu kanggo ngumpulake watu.
                  Kutipan saka Deon59
                  saiki Rusia ing pinggiran

                  Kabeh jagad, utamane jagad Kulon, saiki wis ana ing pinggir. Lan kita ora sijine iku ana. Iki ditindakake dening hegemon lan antek-antekne.

                  Lan Ukraina wis ngluwihi pinggiran.
                  1. -1
                    Februari 12 2024
                    Rusia diwiwiti kanthi pasukan 1 wong saka Kementerian Pertahanan, 200000 ewu Pengawal Rusia nglawan 450 Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing kana dheweke ora ngebom kutha-kutha kanthi populasi Rusia, nanging nyebarake busuk ing populasi sing nganggo basa Rusia. Lan ing ngendi Putin nalika miwiti ngebom Rusia wiwit taun 200000 nganti 2014? Diakoni Poroshenko, Zelensky.
                    1. -1
                      Februari 12 2024
                      dheweke ana ing ngendi saiki - dheweke mung ngomong beda. Kasunyatan manawa tanah-tanah kasebut minangka bagean saka Ukraina lan masalah internal sing kedadeyan ing kana. Dheweke mung njaluk negosiasi lan pemukiman kanthi tentrem lan upgrade status saka wilayah menyang republik ing negara iki.
                      lan kabeh jinis Kiselyovs-Skabeevs-Solovievs mbantah babagan iki kanthi umpluk ing tutuk, mbela Tsar. Nerangake marang wong-wong apa sebabe kita ora ngirim pasukan ing kana, kaya sing dikarepake lan dikarepake kabeh. Total? 8 taun pembantaian Rusia ing luh saka mbah kakung bayi kanthi wahyu wiwit September 2023 - "Aku rumangsa dadi burjuasi, lan aku nindakake perkara borjuis ... nanging aku diapusi ... maneh."
                    2. +1
                      Februari 12 2024
                      Kutipan saka Deon59
                      Rusia miwiti karo pasukan 1 wong saka Kementerian Pertahanan,

                      Saka jumlah kasebut, Angkatan Darat mung 280 ewu.
                      Jumlah pasukan udara (ora kalebu ing pasukan darat) 50 ewu.
                      Jumlah Marinir Marinir Angkatan Laut kira-kira 20 ewu.
                      Lan iki njupuk menyang akun sing perlu kanggo nutupi kabeh wates negara paling gedhé ing donya.
                      Kutipan saka Deon59
                      450 ewu saka Pengawal Rusia marang

                      Jumlah Pengawal Rusia yaiku 350 ewu, lan iki dudu tatanan tentara, ora duwe senjata sing dibutuhake kanggo perang lan latihane dicocogake kanggo tugas sing beda-beda.
                      Kutipan saka Deon59
                      nglawan 200000 Angkatan Bersenjata Ukraina

                      Bener, 250 ewu + 100 ewu direncanakake dadi Pertahanan Teritorial setahun sadurunge Distrik Militer Lor + Pasukan Pengawal Nasional + Pasukan Perbatasan sing gedhe banget (sing ora ana ing Federasi Rusia) + macem-macem pasukan khusus lan formasi nasional sing diresmikake. minangka organisasi publik. Miturut sumber Ukrainia, jumlah total macem-macem jinis angkatan bersenjata lan formasi antara 500 nganti 600 ewu.
                      Ing wektu sing padha, ing dina pisanan saka Distrik Militer Lor, Mobilisasi diumumake, miturut Kyiv mung menehi 70 ewu sukarelawan ing telung minggu.
                      Lan grup SVO Rusia ora ngluwihi 160 ewu nganti tiba. Batalyon sukarelawan sing teka (dibentuk kanthi basis teritorial) sing teka ing ngarep mung nggawe kerugian lan njamin rotasi.
                      Bab-bab iki wis kondhang, iki persis jumlah pasukan Rusia sing dijenengi badan intelijen Inggris, Amerika, lan Jerman. Paling dipercaya wong-wong mau.
                      Kutipan saka Deon59
                      Lan ing ngendi Putin nalika miwiti ngebom Rusia wiwit taun 2014 nganti 2022?

                      Sampeyan ngerti ngendi dheweke. Lan sampeyan uga ngerti apa sing sampeyan lakoni.
                      Swara 8 taun iki, Rusia bali pasukan bersenjata lan senjata abot saka njaba Urals, disebaraké divisi anyar lan tentara ing bagéan Eropah, dikuwataké Crimea, rampung construction saka kabeh stasiun bebaya awal sawijining, rearned Tentara Little sawijining adoh minangka bisa. , ditugasake SSBNs anyar, rearming Pasukan Rudal Strategis (Yarsy diganti Topol), disebaraké Welasan set resimen sistem pertahanan udara S-400, nganyari armada penerbangan tempur, nampa sistem hipersonik (Avangard, Kinzhal, Zircon), diprodhuksi nomer akeh. sistem pertahanan rudal lan diselehake ing macem-macem media.
                      Nanging jumlah pasukan lemah ora digawa menyang paramèter sing dibutuhake.
                      Kenging punapa?
                      SVO umume impromptu lan reaksi marang apa sing kedadeyan. Lan aku kudu tumindak karo apa sing aku duwe.
                      Kajaba iku, tujuane SVO yaiku kanggo meksa wong-wong sing wis digunakake kanggo tentrem kanthi syarat sing bisa ditampa. Iki sing kita sarujuk ing Istanbul.
                      Podolyak marang kowe liyane.
                      1. -2
                        Februari 12 2024
                        Lan carane ngganti Poplars karo Yars mbantu District Military Utara. Lan kompleks resimen C 400 silgo mbantu nglawan drone utawa kendharaan udara tanpa awak.
                      2. 0
                        Februari 12 2024
                        Kutipan saka Deon59
                        Lan carane ngganti Poplars karo Yars mbantu District Military Northern

                        Nganti saiki, mung amarga ing dina pisanan Distrik Militer Lor padha diusir ing sadawane Lingkaran Moskow kanggo medeni dheweke. NATO wedi, wong Sumeria ora duwe wektu kanggo dheweke.
                        Kutipan saka Deon59
                        kompleks resimen C 400 silgo mbantu nglawan drone utawa kendaraan udara tanpa awak.

                        Sadurunge mripatku, siji sistem pertahanan rudal S-400 nembak rudal baalistik sing nyoba mbaleni serangan marang Saki. Ing kasus apa wae, iku saka Sak aku mirsani iki.
                        Lan nglawan UAV ana sistem pertahanan udara jarak cendhak, sistem pertahanan udara, sistem pertahanan udara, lan helikopter tempur sing tugas kanggo nyegat.
                      3. +1
                        Februari 12 2024
                        NATO wedi banget lan kanthi terang-terangan mbantu wong Sumeria. Aku ngerti yen ora ana analog, kita keren banget, tentara nomer loro ing donya, nanging kepemimpinan kita ora digawe saka wesi, lan negara kasebut dudu USSR lan ora ana sing wedi karo kita. Iku apik yen perang karo NATO durung diwiwiti.
                      4. -1
                        Februari 12 2024
                        Lan nglawan UAV ana sistem pertahanan udara jarak cedhak

                        Sampeyan ngaku yen iku mokal tanpa S400, lan banjur nulis sing S400 rasah - sampeyan entangled ing goroh?
                        Ing 14, daya terpusat numpes dening kudeta lan negara digunakake bener ora ana kanggo 3 sasi, lan ora perlu zircon daggers, minangka adoh minangka batalyon wis bisa kanggo ngrampungake karo tugas.

                        Sawise 8 taun nguatake tentara sing digunakake, ora bisa ngalahake S400, Poseidon, keris lan zirkon.
                      5. -1
                        Februari 13 2024
                        Kutipan: nick7
                        Sampeyan ngaku yen iku mokal tanpa S400, lan banjur nulis sing S400 rasah - sampeyan entangled ing goroh?

                        Dasi ilat ing simpul.
                        UAV mabur ing PMV, padha duwe ESR cilik banget, supaya bisa dideteksi sacara lokal kanthi cara lemah ing jarak ora luwih saka 30-35 km. , lan iki wis dadi area jangkoan sistem pertahanan udara jarak cendhak. Target kasebut kanggo pertahanan udara anyar lan ora ana cara khusus sing digawe kanggo dheweke. Saka apa efektif marang wong-wong mau, Aku wrote. Lan ditrapake.
                        Kutipan: nick7
                        Ing taun 14, ing negara liya, kekuwatan terpusat dirusak dening kudeta lan negara tangan kapindho pancen ora ana sajrone 3 wulan.

                        Aku elinga apik. Nanging wong-wong mau langsung njupuk kuwasa lan kuwat, amarga wis siyap suwe. Meh langsung kontrol diadegaké ing kabeh kutha. Rintangan kasebut biasane spontan lan spontan, tanpa organisasi lan sumber daya sing serius, lan wong-wong ora bisa ngatur kanthi cepet.
                        Nanging padha ora diwenehi wektu.
                        Kasunyatan bilih ing Donetsk lan Lugansk iku bisa kanggo nyegat kahanan mung amarga padha paling adoh saka Kyiv, lan nalika reresik lan dipatèni saka dissent iki arep ing wilayah liyane, akeh wong aktif saka wilayah numpes wiwit teka ing Donetsk lan Lugansk. Kalebu Thanks kanggo wong-wong iki, sing ora mulih ing wayah wengi, Donetsk lan Lugansk slamet, nyatakake republik, nggawe milisi lan mbela kamardikan saka fasisme Ukrainia.
                        Kutipan: nick7
                        carane akeh batalyon bisa ngrampungake karo tugas.

                        Ora. Nanging loro utawa telung divisi bisa rampung. Kajaba iku, dheweke bakal langsung dadi akeh karo milisi lokal. Lan mayoritas polisi Ukraina bakal ndhukung iki. Lan paling 50% karyawan SBU (Aku luwih), lan panguwasa lokal, utamané ing South-East. Lan tentara ora bakal nggawe perlawanan - Rusia duweke dhewe. Lan wong bakal menehi salam karo kembang minangka liberators. Lan padha kejiret lan ulig Banderlogs karo dhewe efforts .
                        Nanging kepala resmi wilayah Kharkov. lan kutha Kharkov ing Kremlin ngandika langsung lan cetha: "Kita ora kasengsem ing iki."
                        Saiki katon luwih menarik.

                        Aku dhewe dadi peserta ing acara kasebut lan wis sepuluh taun ing Donetsk.
                      6. 0
                        Februari 12 2024
                        SVO umume impromptu lan reaksi marang apa sing kedadeyan.

                        NATO ana ing ngarep lawang, tumor Bandera tuwuh, nanging ora ana rencana, dadi sampeyan kudu improvisasi ing wayahe pungkasan? Apa kepemimpinan kaya ngono duwe kepala?
                      7. 0
                        Februari 13 2024
                        Kutipan: nick7
                        NATO ana ing ngarep lawang, tumor Bandera tuwuh, nanging ora ana rencana, dadi sampeyan kudu improvisasi ing wayahe pungkasan?

                        Sapa sing ngerti apa rencanane, bisa uga Shoiga duwe rencana kaya ngono - sing digayuh ing musim gugur 2022. Kasunyatane wong-wong mau ora duwe niat serius kanggo perang. Ajrih lan meksa sampeyan mlebu perjanjian perdamaian - ya. Dheweke meh miwiti negosiasi ing dina kapindho utawa katelu. Pisanan liwat telpon, banjur ing Belarus, banjur ing Istanbul.
                        Kutipan: nick7
                        Apa kepemimpinan kaya ngono duwe kepala?

                        Lan ora piyambak! Kremlin minangka struktur multi-menara.
                      8. 0
                        Februari 13 2024
                        "SVO iki umume dadakan ..." Ya tenan. Improvisasi sing gampang. Pianis, Nanging, kita mudhun ...
                      9. 0
                        Februari 13 2024
                        Kutipan saka Wizzard
                        Pianis, Nanging, kita mudhun ...

                        Ojo nembak pianis... durung mulai.
        2. +2
          Februari 11 2024
          Apa sing salah karo hubungan normal karo Amerika?

          Ora ana sing ala - mung keuntungan gedhe. Menapa malih, kondisi perlu kanggo wutah ekonomi, utamané ing wektu sing. Ya, lan gabung karo NATO bisa ngatasi masalah - yen kita setuju karo peran kita dadi manut.
          Cukup rinci - kanggo wong-wong sing dilat kabeh kanggo sampeyan - sikap cocok. Luwih njijiki tinimbang ramah. Iku mung mokal kanggo entuk kekancan luwih elek tinimbang Yeltsin.

          Kanggo apartemen, sampeyan salah paham. Pewaris Uni yaiku Rusia. Lan perjanjian Belovezhskaya dikonfirmasi idin saka pewaris (Rusia) kanggo transfer Crimea lan Roma.
          Babagan ancamane tanggane.
          Ngelingi yen kita setuju karo transfer properti, saiki kita konfirmasi legalitas Belovezhskys (ana miturut wates sing ana - apa sampeyan ora ngelingi?) Lan ora ana keluhan - pitakonan tetep bab bebaya pepadhamu.
          Iki ngendi asu rummaged. Ora mung pepadhamu iki mbebayani, nanging uga, contone, negara Baltik.

          Inggih, babagan Perjanjian Istanbul. Iku gosip, mesthi, nanging kapribaden uga ngomong volume.
          Lan liyane - apa sing sampeyan sebut kebingungan - ana ing posisi kita lan pers, lan ora ana ing sirahku. Iku salah siji salib utawa pengecut ... Ya, ora bisa ana ancaman mortal saka NATO yen pasukan militer wis ambruk. Sampeyan kudu milih siji ...
          Apa kesempatan kanggo manipulasi sing sampeyan rentan, mbuktekake nganggo tembung sampeyan dhewe.

          Saliyane tembung, ana tumindak sing ora katon.
          Contone, transfer penjahat perang, Nazi.
          1. -2
            Februari 11 2024
            Yen sampeyan ngelingi kanthi bener, Rusia duwe sistem kapitalis. Apa aturan dhasar kapitalisme? Iki babagan tumindak pamrentah Rusia lan uga babagan ijol-ijolan kriminal.
            Wong cenderung ngukur proses sing terus-terusan sajrone urip. Nanging siklus lan wektu proses sosial bisa nganti pirang-pirang abad. Lan padha kudu ditaksir padha. Sawise kabeh, sajarah Revolusi Oktober lan periode pamaréntahan Stalin lan ambruk USSR saiki wis wiwit cemlorot karo werna anyar, apa ora?
            Panemu pribadiku: Aku tau maca yen periode sejarah peradaban apa wae iku siklus, miturut teori iki, ing masyarakat apa wae ana nabi, pahlawan lan parasit. Lan miturut, siklus kasusun saka telung tahap. Generasi nabi, nalika proses sing dumadi ing masyarakat ora duwe solusi amarga faktor obyektif, kayata: kelas ngisor ora pengin, nanging kelas ndhuwur ora bisa, panemune para nabi wiwit lumaku ing masyarakat. Kaya Lenin, Hitler, Gorbachev lan liya-liyane. Iki jenis nabi sing janji manna saka swarga yen masyarakat nindakake apa padha ngandika. Banjur teka generasi pahlawan sing nindakake keputusane para nabi. Lan pungkasane, generasi parasit sing gemuk ing keuntungan sing ditampa masyarakat minangka asil saka tumindak generasi pahlawan. Lan minangka akibat saka pesta parasit, sing kalebu ora mung elit, nanging uga mayoritas masyarakat, sing ora nglirwakake tanggung jawabe, sawetara masalah nglumpukake sing ora bisa diatasi dening masyarakat sing akehe parasit. Lan miturut, generasi nabi katon ing pemandangan maneh.
            Aku setuju karo teori iki. Lan saiki periode pahlawan diwiwiti lan periode generasi nabi rampung.
            1. -2
              Februari 11 2024
              Ing salawas-lawase, aku bakal nambahake yen generasi nabi diwiwiti ing pungkasan USSR, nalika ing USSR pungkasan generasi parasit diunggahake sing ora gelem nindakake tugas, kalebu pertahanan USSR, sanajan padha sumpah lan mlebu munggah kanggo iki nalika padha nampa passport.
            2. 0
              Februari 11 2024
              Aku bakal resiko pindhah menyang sing luwih kondhang "Revolusi disusun dening para jenius, ditindakake dening fanatik utawa pahlawan, nanging woh-wohan ora disenengi ... lan", yen aku ora salah T Keralile, banjur miturut iki logika ora ana sing apik sing bisa ngenteni kita? Utawa apa sampeyan mikir pahlawan bakal diganti dening pahlawan super?
              1. -2
                Februari 12 2024
                Iki pendapat pribadi, ora didhukung apa-apa, dipikolehi adhedhasar pengalaman urip sing sederhana. Cukup, siklus urip siji, sepuluh utawa satus ora cukup. Nanging ana masyarakat wong sing, thanks kanggo kabisan tartamtu sing ngirim ora langsung ditolak, lan jumlah akumulasi saka kasugihan, lan akumulasi kawruh khusus lan liya technical, bisa karo jurusan dhuwure kamungkinan ngetung macem-macem opsi, muter dawa. game kanggo atusan taun. Senajan iki smacks saka teori konspirasi, kita ngerti, ora ana kumelun tanpa geni. Aku mung bakal menehi pangan kanggo mikir. Ing abad kaping 19, sajrone periode kekuwatan paling gedhe, saben pedunung kaping enem ing planet iki ngomongake basa Rusia utawa dadi penduduk Kekaisaran Rusia. Jumlah penutur asli basa Inggris kira-kira padha. Saiki ing abad kaping 21, saben 15 wong ing donya nganggo basa Rusia lan saben kaping lima nganggo basa Inggris. Lan jelas individu tartamtu duwe tangan ing kasunyatan iki. Sawise kabeh, wis ngerti carane Paul 1 dipateni lan sing duwe tangan kanggo nggulingake Nicholas 2. Uga dikenal carane Ortodoks dirusak ing Eropah Wétan lan Kulon, diwiwiti kanthi karusakan Konstantinopel, lsp. lan liya-liyane. Lan saiki kita duwe apa sing kita duwe. Nalika Ukraina wis rampung ing sih saka perusahaan BlackRock, kang belongs kanggo kulawargané menarik lan ndarbeni ibukutha total 9 triliun dolar. Lan trisula Ukraina iku worth soko, Petunjuk langsung, ngerti perang pancet Kievan Rus karo Khazar Kaganate sawise Pangeran Kiev gelem Ngonversi menyang Yudaisme. Lan menarik kanyatan bab sambungan antarane Gréja Anglikan, Vatikan lan wong Yahudi (ora kanggo galau wong Yahudi, umum dikenal minangka wong Yahudi, karo wong Yahudi - iki beda, sanajan antarane wong Yahudi iki agama utama).
            3. 0
              Februari 12 2024
              Iki babagan tumindak pamrentah Rusia lan uga babagan ijol-ijolan kriminal

              Kapentingan lan nurani negara ora bisa didol sanajan ing kapitalisme, yen ora, warga ora bakal perang kanggo jiwa birokrat sing korup.

              Aku pengin ngarep-arep yen Kremlin dhewe ora didol amarga kita duwe kapitalisme.
          2. +1
            Februari 12 2024
            Kutipan saka tsvetahaki
            Cukup rinci - kanggo wong-wong sing dilat kabeh kanggo sampeyan - sikap cocok. Luwih njijiki tinimbang ramah. Iku mung mokal kanggo entuk kekancan luwih elek tinimbang Yeltsin.

            apik Ya, lan liya-liyane, diwiwiti karo Gorbachev, nindakake kanthi njijiki. hi
    3. +5
      Februari 11 2024
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Dheweke ndeleng presiden sing bisa ngobrol kanthi rame sajrone rong jam

      Ing kana (Twitter) dheweke wis nyoba screech yen "kabeh diktator seneng ngomong." Ora persis komentar populer, nanging kaya ngono.

      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Aku pancene ora seneng obrolan babagan panjaluk kita kanggo gabung karo NATO

      Mangkono uga.
    4. +5
      Februari 11 2024
      Kutipan: Nikolai Malyugin
      Aku pancene ora seneng obrolan babagan panjaluk kita kanggo gabung karo NATO. Nanging iki pendapat pribadiku.

      Umume aku setuju. Nanging apa salah karo proposal sing nyuda NATO saka raison d'etre - oposisi kanggo Rusia - sing, sawise ambruk USSR, padha nyoba ora kanggo ngenali? A pamindhahan rampung logis sing meksa mungsuh kanggo nuduhake maksud kang bener.
    5. -1
      Februari 12 2024
      Umume wong Amerika sibuk karo urusane dhewe, dheweke ora peduli karo Rurik lan Bogdan Khmelnitsky, lan ora bakal. Mulane, ora bakal ana sawetara jenis kejut, nanging malah nanggepi iki nyoba banget kanggo mbecikake wiwitan SVO. Tucker ora takon pitakonan kikuk siji, iki minangka indikator saka daya saka tumindak iki.
      1. +1
        Februari 12 2024
        Presiden ateges dilecehke kasunyatan sing Tucker ora bisa ninggalake lan ngandika kakehan off-topik iku off topic, iki pamireng Western kesel, Aku ora kabeh saiki kene bisa ngrungokake kabeh.
        Sampeyan kudu ngomong kanthi ringkes lan minimal tembung, banjur bakal nyebar luwih akeh.
        Miturut cara, Amerika Serikat dhewe, nalika ana wong sing dibom, ora ngatur wisata filosofis menyang sejarah, mung nggawa "demokrasi, kebebasan lan hak asasi manungsa" menyang rezim penyiar. Sadam Hussein dieksekusi miturut slogan kasebut.
        Ing 14, perlu bali Yanukovych menyang slogan demokrasi.
  2. + 25
    Februari 11 2024
    Wangsulan utama sing diterangake dening wawancara Vladimir Putin karo wartawan Amerika Tucker Carlson sing ora sopan yaiku apa sing dingerteni saben wong Rusia.


    Inggih ngandika.
    Apa sing sadurunge dianggep spekulasi saiki wis dikonfirmasi dening Presiden, yaiku: USSR ora ambruk, sengaja dirusak supaya licik ... mung 5% saka populasi bakal nyukupi kabeh kasugihan negara industri gedhe.

    Rusia tanpo pekso lan proaktif sarujuk kanggo ambruk USSR, pracaya sing sawise iki bakal miwiti kanggo mbentuk hubungan sekutu karo negara Kulon, Presiden Rusia Vladimir Putin ngandika ing Interview karo wartawan Amérika Tucker Carlson. https://www.vedomosti.ru/politics/news/2024/02/09/1019366-rossiya-soznatelno-poshla
    1. 0
      Februari 11 2024
      Wong-wong Amerika sing mikir babagan pemilihan ngerti ngendi Ukraina, duwe pendapat lan tindakake Distrik Militer Lor. Salah siji cara utawa liyane, sadurunge Dina Pemilu, para pamilih Trump bakal dituduh kanthi ora sengaja ndhukung "gangguan Moskow ..."

      Aku ora yakin yen satus yuta klik ing X tegese tampilan dawa, ora kanggo sebutno rong jam ... Kajaba iku, Presiden ora ringkes ing jawaban - ora kabeh wong seneng thoroughness kang.

      Elit Amerika ndeleng ing wawancara ngiyanati Carson, sing mbukak lawang kanggo "propaganda" Rusia. Tesis sing paling umum ing media Amerika yaiku pandangan Putin babagan keuntungan Trump lan Carson minangka agen Kremlin ing kamp Trump.
      1. +5
        Februari 11 2024
        Kang menehi kritik dening kampanye PR ngalangi ing loro-lorone ing roto-up kanggo iku lan asil andhap asor saka nuduhake dhewe minangka wutuh, kita bisa kanthi aman nganggep yen pelayaran Carlson iki cetha "dobel pindho kosong":
        1. sing diarani "komunitas donya" ora nggatekake apa lan kepiye ing pinggiran ... kabeh wong prihatin karo masalahe dhewe ... asile jelas ora cocog karo pangarepan Kremlin. pawarta...
        2. kanggo kita Rusia, ora ana sing anyar sing diomongake ... ora babagan wisata sejarah, utawa babagan prospek masa depan, militer lan sosial-ekonomi ... nanging kabeh kaya biasane ...
        Kaya sing dikandhakake, "ayunan regane rubel, nanging jotosan regane sen" ...
        1. -1
          Februari 11 2024
          Bener, dudu kanggo sampeyan sing berjuang, lan yen sampeyan ora nol ing geopolitik, nanging telu, aku njaluk ngapura. Yen sampeyan maca buku 5 taun kepungkur lan ora ngerti carane nganalisa lan katon ing ngarep sawetara taun, apa sing kedadeyan. Kabeh sing ngandika lan rampung kanggo wong Western ing werna, kanggo 25-45 persen Blacks iku pecandu tamba, alcoholics, Ladies lawas karo kucing lan sampah Western liyane ora Count.
          1. +9
            Februari 11 2024
            Inggih, Guarantor kita duwe analyzer kuwi, iku apik tenan. Butuh 20 menit kanggo tangi saka dhengkul lan kita ora bisa tangi. Ana isih akeh taun ngarep. Ing 2019, pensiun ana 19345 rubel, yaiku 261 euro, saiki ing 2024 dadi 29150 rubel, yaiku 295 euro sajrone 5 taun, mung 34 euro. Sampeyan bisa tetep bisu babagan prices. Lan carane ngunggahake demografi nalika SVO lagi ditindakake?
            1. -9
              Februari 11 2024
              Kanca, sampeyan mbayar apa ing toko? Apa tenan wong Yahudi? Utawa isih ing rubles? Amarga padha wis ditarik munggah sawetara "economizds", kang stupidly Ngonversi siji mata uang menyang liyane, rampung lali bab prices lan expenses.
              1. +7
                Februari 11 2024
                Lan kancaku, sampeyan percaya ing inflasi 4,5 saben taun. Ing 2016, tas semen regane 200 rubel, saiki 600 rubel. Ing 2019, seliter lenga power steering regane 760 rubel, saiki dadi 1260 rubel. Kita ora bodho lan ngerti carane ngetung. Lan kanthi pensiun 18000 kanggo gas saben wulan ing musim dingin, 6500 rubel normal kanggo sampeyan. Kanca bisa menehi conto liyane. Lan sing paling penting, sedulur cedhakku, lan udakara 50 wong ora tau milih. Ing kene aku nulis, Putin bakal duwe 76 persen swara, amarga angka iki wis diumumake sajrone polling
                1. -1
                  Februari 12 2024
                  lan ing sawetara wilayah bakal dadi 146%. Ing kana, warga kanthi mripat sing murub kaya geni bakal teka lan milih langsung, banjur saka Internet, lan bakal njaluk sanak sadulure sing wis tilar donya, yen ora, aku ora ngerti kepiye 146% wis kedadeyan.
        2. 0
          Februari 11 2024
          Kutipan saka kepmor
          Sing diarani "komunitas donya" ora peduli babagan apa lan kepiye ing pinggiran ... kabeh wong prihatin karo masalahe dhewe ... asile jelas ora cocog karo pangarepan para heralds Kremlin. ..

          Contradict dhewe ing siji ukara. Inggih, atusan milyar pembayar pajak Amerika lan Eropa ilang ing Ukraina - kanggo rata-rata wong Kulon ora ana masalah sing luwih gedhe. Ing wektu sing padha, ora ana asil positif sing nyata kanggo wong-wong mau, mung negatif.
      2. +3
        Februari 11 2024
        Wong-wong Amerika sing mikir babagan pemilihan ngerti ngendi Ukraina, duwe pendapat lan tindakake Distrik Militer Lor.

        Setuju. Nanging persentase wong Amerika kasebut sithik banget lan ora mengaruhi asil pemilihan. Akèh-akèhé kasengsem ing agenda internal.
    2. +5
      Februari 11 2024
      Kutipan: AA17
      Apa sing sadurunge dianggep spekulasi saiki wis dikonfirmasi dening Presiden, yaiku

      Aku ora ngerti sing bisa nimbang spekulasi iki, kajaba mbok menawa elves cahya naif utawa bocah bodho. mbukak rahasia. Kasunyatan bilih Uni wis numpes nalisir pendapat saka warga dikenal kanggo wong waras.
  3. + 23
    Februari 11 2024
    Sing paling penting (lan sing paling awon) ing crita sing umume ora penting iki yaiku gelombang groveling sadurunge wartawan Amerika iki. Ana wong lanang sing teka lan bakal nylametake kita.
    Lan sing paling lucu yaiku wong-wong sing dilat sepatune bengok-bengok ing kabeh pojok babagan "Kulon sing nggegirisi" lan sawetara perjuangan kanggo "donya multipolar." Ana pangarep-arep isin yen sawise dhuwit wong-wong iki dijupuk lan diwenehi tandha ireng, padha wis paling sinau soko, lan saiki bisa nuduhake paling sethithik kepinginan kanggo kamardikan.
    Nanging sayange ... kabeh wong uga. Saiki kita nyembah marang master wétan (PRC) sing ala, nanging kita ngimpi yen master (Kulon) bakal nggawe kita dadi garwane sing ditresnani maneh. Kita pengin gabung karo sampeyan, kita pengin gabung karo NATO, nanging sampeyan radishes ala nilar kita. Lha kok bisa kaya ngono?
    Minangka kanggo isi, penulis bener, ora ana sing anyar. Kabeh keluhan sing padha babagan Zelensky ala sing ora gelem rembugan, sing digabungake kanthi apik karo crita babagan Nazi lan kudeta ing 14. Rencana super saiki ngenteni Trump teka, lan dheweke bakal meksa Nazi ngomong karo kita. .
    PS Pitakonan sing kapisah yaiku apa sing bakal dikandhakake babagan iki ing China. Amarga panguwasa Rusia ora bisa merdika lan wis mutusake dadi sekutu junior RRC, mula logis yen terus-terusan netepi garis kasebut.
    1. -10
      Februari 11 2024
      BELIZARIUS:

      Sampeyan ora ngerti kanthi lengkap babagan pentinge sejarah wawancara iki, lan peran Carson sing nyata minangka juru warta ing abad tengahan babagan keputusan Penguasa.

      1. + 21
        Februari 11 2024
        Sampeyan ora ngerti kanthi lengkap babagan makna sejarah wawancara iki, lan peran nyata Carson

        Nyuwun sewu, nanging luwih akeh sampeyan nganggep pentinge wawancara iki.
        1. lex
          0
          Februari 11 2024
          Oh "Sanya" ingkang kula hormati hi "Wakhi" penggemar!
          Kepiye carane dheweke durung mutusake kanggo nylametake Sanya, utawa saiki dheweke ngumbara ing saindenging jagad Wakhi minangka roh sing ora duwe awak?
          1. +1
            Februari 11 2024
            Salam, aku uga seneng ketemu wong sing ngerti Vakha ing situs iki, aku ora ngira yen aku bakal ketemu wong sing kaya ngono ing kenehi ngguyu
            Ora, sayangé ... miturut pendapatku, iki bakal dadi acara mega, nanging GW isih duwe dhuwit kanggo dipotong saka para penggemar, mula kita kepenak karo kebangkitan Guilliman lan kebangkitan Lion El Jonson. Ing sawetoro wektu, wong tuwa Dante ngatur getih! nglirik
            1. lex
              +1
              Februari 11 2024
              Aku mung maca trilogi
              "The Storm Is Coming" Bali saka Primarch.
              Aku durung weruh buku babagan Leo. Lan, aku uga durung maca babagan Dante.
              Nanging aku ngrampungake meh kabeh game nggunakake Wakha keprungu
              "Ana mung Kaisar!" para sedulur: “Panjenengané tameng lan pangreksa kita!”
              Salam apik
              1. +1
                Februari 11 2024
                Aku mung maca trilogi
                "The Storm Is Coming" Bali saka Primarch.

                Aku maca, iku buku sing apik)
                Aku durung weruh buku babagan Leo. Lan, aku uga durung maca babagan Dante.

                Saiki ana buku babagan Leo sing diarani "Singa: Putra Hutan", babagan carane dheweke tangi ing milenium kaping 42, Leo umur 10k taun dibandhingake karo Guilliman))
                Ana buku solo babagan Dante, sing diarani, lan buku global pungkasan babagan Dante yaiku The Desolation of Baal.

                Minangka kanggo game, aku ngormati game strategi pisanan lan Space Marine, aku pancene ngarepake bagean kapindho)
                1. lex
                  +1
                  Februari 11 2024
                  Matur nuwun kanthi sanget kanggo tip babagan "maca" apik hi
    2. -6
      Februari 11 2024
      Quote: Belisarius
      iki gelombang groveling sadurunge wartawan Amerika iki dhewe. Ana wong lanang sing teka lan bakal nylametake kita.

      Gelombang iki dituduhake ing apa? Napa dheweke njupuk selfies lan njupuk tanda tangan? Ya, iki kedadeyan karo Kirkorov sing kondisional utawa Orbakaite tartamtu
      Quote: Belisarius
      Lan sing paling lucu yaiku wong-wong sing dilat sepatune bengok-bengok ing kabeh pojok babagan "Kulon sing nggegirisi" lan sawetara perjuangan kanggo "donya multipolar."

      Carlson minangka tokoh media paling penting ing kamp Republik sawise Trump. Apa ngerteni kasunyatan iki padha karo dilat?
      Quote: Belisarius
      Saiki kita nyembah marang master wétan (PRC) sing ala, nanging kita ngimpi yen master (Kulon) bakal nggawe kita dadi garwane sing ditresnani maneh.

      Aja nuduhake pandangan donya sampeyan menyang wong liya.
      Quote: Belisarius
      Minangka kanggo isi, penulis bener, ora ana sing anyar. Kabeh keluhan sing padha babagan Zelensky ala sing nolak

      Putin nyiarake menyang pamirsa manca. Sing metu saka topik. Yen sampeyan bosen, Belisarius, iki drama seksual pribadi sampeyan
      Quote: Belisarius
      PS Pitakonan sing kapisah yaiku apa sing bakal dikandhakake babagan iki ing China. Wiwit panguwasa Rusia ora bisa mardika lan mutusake dadi sekutu junior RRC,

      Apa sampeyan duwe milophone ing kanthong sampeyan? Apa sampeyan ngerti apa sing diputusake panguwasa kita? Apa penting banget kanggo sampeyan apa sing diomongake ing China? Iki minangka jinis sycophancy, Belisarius
      1. 0
        Februari 11 2024
        Kutipan: Winnie76
        Belisarius

        Vylezary. Iki Persia terus puffs metu pipi ing kene, lan kaleksanane game alam bébas ing wektu sing padha. idu. Aku wis idu ya
    3. -6
      Februari 11 2024
      Quote: Belisarius
      Sing paling penting (lan sing paling awon) ing crita sing umume ora penting iki yaiku gelombang groveling sadurunge wartawan Amerika iki.

      Ojo ngomong omong kosong, ora ana sing nyolok. Lan Tucker pantes dihormati minangka wartawan sing paling populer ing Amerika Serikat, sing ora setuju kanggo siaran ing baris karo media Zambia Amerika, njupuk jotosan, lan ing wektu sing padha ora bisa dibatalake kaya liyane. Kasunyatan manawa dheweke kalebu ing basis data "Peacemaker" kanggo wawancara iki wis akeh ujar - dheweke ora nindakake pakaryan kanthi sia-sia, dheweke menehi tekanan marang Nazi lan Kulon ing papan sing lara, mula nindakake iki kanggo entuk manfaat. .
  4. + 16
    Februari 11 2024
    Inggih, ayo miwiti
    Ayo mbaleni, jumlah tampilan obrolan antarane Putin lan Carlson ing 24 jam pisanan ngluwihi satus yuta

    Kita mlebu wawancara ing YouTube lan ndeleng angka 12 yuta, ing Facebook umume remah sawetara ewu, mayuta-yuta ing Twitter minangka tampilan tweet, dudu video, angel banget kanggo diadili, nanging sanajan mangkono iku ora 100 yuta, ora kanggo sebutno bab milyar. Nyatane, sawetara wong ing kene sing kasengsem ing wawancara iki; kanggo wong Amerika, luwih penting ing ngendi dheweke lunga ing akhir minggu tinimbang perang kanggo tanah sing adoh, lan ora rahasia manawa Rusia umume uga kasengsem ing masalahe dhewe.
    Kaping pisanan, dheweke ditresnani ing Amerika Serikat, lan dheweke minangka profesional sejati ing bidange

    Amerika bakal kaget nalika padha ngerti sing padha tresna Carlson. Amerika ora Rusia, views beda-beda saka omah kanggo omah lan saka negara kanggo negara, diametrically nentang, minangka ing kabeh masalah liyane. Sawetara wong nyembah Carlson lan nganggep dheweke minangka cangkem kanggo bebener, wong liya nganggep dheweke setengah Nazi edan. Umumé, dheweke nganut pandangan sing konservatif, mula ora ana lan ora bisa dadi penilaian sing ora jelas babagan dheweke minangka profesional lan favorit warga.
    Dheweke ndeleng kanthi becik apa politik pseudo-liberal, sing wis ngiyanati kabeh kanon kebebasan ngomong, ngowahi jagad iki.

    Omong kosong liyane amarga siji-sijine alesan kanggo wawancara, saliyane kanggo narik kawigaten pribadine, yaiku
    Trump kudu ngrusak Biden kanthi cara apa wae

    Lan yen ana sing ngira yen Republikan nyabotase paket bantuan kasebut amarga pengin mungkasi perang, perdamaian, persahabatan lan cookie, mula dheweke salah. Siji-sijine alesan yaiku game ing mburi layar sadurunge pemilihan, nanging nalika kedadeyan, kabeh wong bakal nampa.
    Ana akeh perbandingan sing atos ing antarane pimpinan loro kasebut ing media sosial. Contone, iki

    Bukak komentar lan maca apa sing ditulis babagan Putin, sampeyan bakal kaget banget. Saperangan komentar ora minangka indikator. Ana akeh pitakonan kanggo Biden. Ora, ana LOT pitakonan lan, ing umum, iku wektu dhuwur kanggo mbah kakungku kanggo pensiun, ing umum, pemilihan mangsa bakal dadi perjuangan antarane pincang lan miskin, nanging sayangé, kita duwe apa.
    1. +3
      Februari 11 2024
      Quote: Realing
      Maca apa sing ditulis babagan Putin, sampeyan bakal kaget banget.

      Aku njupuk iki apa-apa apik?
    2. -1
      Februari 11 2024
      Quote: Realing
      Nyatane, sawetara wong ing kene sing kasengsem ing wawancara iki; kanggo wong Amerika, luwih penting dheweke lunga ing akhir minggu tinimbang perang kanggo negara sing adoh.

      Sing luwih penting kanggo wong Amerika yaiku kenapa puluhan milyar dolar ilang saka kanthonge tanpa tilak ing Ukraina. Ora ketompo apa sing diomongake, mesthine babagan dhuwit - aksioma kanggo rata-rata Amerika; yen ora, diarani ireng putih.
      1. +4
        Februari 11 2024
        Ana masalah liyane, ora ana laporan sing tepat babagan belanja bantuan, nanging miturut Biden, sebagian besar dana kasebut tetep ana ing Amerika Serikat lan aku cenderung percaya, amarga sebagian besar dana kasebut minangka dhukungan militer. Iki minangka biaya transfer tank, rudal lan barang-barang liyane sing nyenengake, tuku senjata saka negara katelu, mbayar latihan lan instruktur. Saiki pitakonan, apa sampeyan mikir bolongan lan kekurangan senjata iki tetep ana ing industri pertahanan Amerika, utawa dhuwit sing digunakake kanggo tuku senjata anyar? Apa sampeyan mikir negara-negara sing tuku T-72 lawas bakal mutusake kanggo tetep tanpa tank utawa tuku sawetara tank gaya Barat, utamane amarga akeh sing dadi anggota NATO? Apa instruktur lan pelatihan dibayar saka Kyiv? Lobi senjata ngasilake milyaran ing perang iki, lan pamrentah entuk pabrik militer sing ora ditutup, diisi pesenan lan tanpa biaya mbuwang peralatan lawas. Wong-wong sing mikir yen ana wong bodho ing pamrentah Amerika pancen salah banget.
        1. -3
          Februari 11 2024
          Quote: Realing
          Saiki pitakonan, apa sampeyan mikir bolongan lan kekurangan senjata iki tetep ana ing industri pertahanan Amerika, utawa dhuwit sing digunakake kanggo tuku senjata anyar?

          Kanggo wong Amerika ing dalan, ora ana bedane yen dhuwit dijupuk saka dheweke, lan menyang bunderan sing relatif sempit wong saka kompleks militer-industri - dheweke bakal kalah yen ora nyambung. karo kompleks industri militer iki, lan ana sawetara, amarga meh 80% ekonomi AS minangka layanan bidang.
          1. +1
            Februari 11 2024
            A Amerika conventional dadi kasengsem ing ngendi dhuwit pindhah ing rong kasus:
            1, nalika pajak mundhak,
            2nd, nalika media wiwit ngunggahake topik iki (biasane sadurunge pemilihan).
            Lan sampeyan bisa nutupi pitakonan: "ing endi dhuwit, tuan" kanthi indikator pengangguran lan proyek anyar, maca statistik departemen tenaga kerja, ing 2023 dheweke nggawe proyek 2 kaping luwih akeh tinimbang sing diarepake, lan pengangguran ana ing tingkat sing kurang, iki disambungake karo mburi siklus bisnis, lan karo wutah saka Komplek militèr-industri, mesthi ana pitakonan bab statistik, akeh sing pracaya wutah amarga kasunyatan sing buruh ditransfer saka full time kanggo part time ing supaya nyimpen ing insurance lan keuntungan, nanging ana pitakonan ora kurang kanggo kritikus.
            dhuwit dijupuk saka wong, lan dadi menyang bunder relatif panah wong saka Komplek militèr-industri

            Pendidikan sampeyan jelas ora ekonomi, apa sampeyan mikir, ing ngendi wong-wong sing teka ing proyek sing padha ing kompleks industri militer sawise ekspansi staf nganggo dhuwit iki?
            1. -2
              Februari 11 2024
              Quote: Realing
              Lan sampeyan bisa nutupi pitakonan: "ing endi dhuwit, tuan" kanthi indikator pengangguran lan proyek anyar, maca statistik departemen tenaga kerja, ing 2023 dheweke nggawe proyek 2 kaping luwih akeh tinimbang sing diarepake, lan pengangguran ana ing tingkat sing kurang, iki disambungake karo mburi siklus bisnis, lan karo wutah saka Komplek militèr-industri.

              Apa hubungane karo proyek? Yen kabeh apik ing kana, mula kenapa pendapatan nyata warga AS mudhun lan inflasi mundhak?
              Skala kegagalan program sosial Joe Biden saya tambah jelas, tulis mantan Ketua DPR Newt Gingrich ing op-ed kanggo The Washington Times. Ngutip ekonom Steve Moore, Gingrich nyathet yen kabijakan sosial Biden nyebabake penghasilan nyata kanggo rata-rata warga AS mudhun $3 kurang saka rong taun.
              Kaya sing ditulis Gingrich, sajrone 17 wulan pamrentahan Biden, upah wong Amerika tansaya alon tinimbang biaya urip. Rega rata-rata mundhak 8,3%: rega bensin mundhak 68,8%, lan rega listrik 15,8%. Kanggo rega panganan, mundhak 13,5%: minangka cathetan Gingrich, iki minangka kenaikan rekor sajrone 43 taun kepungkur.

              https://russian.rt.com/inotv/2022-09-22/Washington-Times-za-vremya-pravleniya
              https://www.washingtontimes.com/news/2022/sep/20/biden-and-the-big-government-socialists-cost-of-li/

              Jurnal Wall Street:
              Penghasilan warga AS wis mudhun kanggo taun katelu berturut-turut amarga pengaruh pandemi koronavirus lan kenaikan rega energi amarga konflik ing Ukraina.

              https://www.wsj.com/economy/u-s-incomes-fall-for-third-straight-year-7b8293c6

              New York Post:
              Penghasilan AS mudhun sajrone telung taun berturut-turut ing pamrentahan Biden amarga luwih akeh wong 'ngirangi mbuwang' lan kerja akeh: Biro Sensus

              https://nypost.com/2023/09/13/us-incomes-fall-for-third-consecutive-year/
              Ngelingi proses global saiki, kahanan ora samesthine kanggo nambah.
              1. +1
                Februari 12 2024
                Sampeyan kudu paling ora katon ing sumber, link pisanan malah ora mbukak, nanging aku ketemu artikel disalin ditulis maneh ing 22, adhedhasar Interview karo koran Republican, sing, dening cara, iki dipuntudhuh saka pitenah ing 23 sawise statement bab Biden nampa suap, koran katelu - Republican lan mung sumber liyane utawa kurang dipercaya, Jurnal wall street, iku semi-Republik, Aku wis ngomong bab lomba Pemilu. Bener, iki ora mbantah kasunyatan penurunan pendapatan amarga inflasi, ora dramatis kaya sing digambarake ing kono, amarga, lah, BBM ora mung saya larang, nanging uga saya murah, meh siji setengah ping pindho. taun kepungkur. Aku ora ujar manawa kabeh apik ing negara kasebut, Federal Reserve isih nglawan inflasi, sing nyuda pendapatan nyata warga, nanging sampeyan uga kudu ngerti manawa ora ana administrasi sing nate ngadhepi krisis kaya kunci Covid, dheweke wedi, mbagekke dhuwit, lan saiki lagi raking. Maneh, aku ora ujar manawa ekonomi kabeh apik, kita ana ing pungkasan siklus bisnis, kabeh ora bisa uga, lan uga akeh keluhan babagan Biden, lan umume wektune mbah kakung. pensiun, nanging uga angel kanggo nelpon kabijakan ekonomi minangka gagal mutlak.
                1. -1
                  Februari 12 2024
                  Quote: Realing
                  Sampeyan kudu paling ora katon ing sumber, link pisanan malah ora mbukak, nanging aku ketemu artikel disalin ditulis maneh ing 22, adhedhasar Interview karo koran Republican, sing, dening cara, iki dipuntudhuh saka pitenah ing 23 sawise tuduhan yen Biden nampa suap

                  Tautan kabeh bisa digunakake lan ora lawas: The Washington Times - artikel tanggal 20.09.2022 September 12.09.2023; The Wall Street Journal - 13.09.2023/XNUMX/XNUMX; New York Post - meh padha wiwit XNUMX/XNUMX/XNUMX. Aku durung krungu babagan tuduhan libel marang Newt Gingrich, nanging ana akeh, kalebu. Tilas lan presiden saiki dituduh - iki minangka krisis politik.
              2. +1
                Februari 12 2024
                Lan nalika kedadeyan kasebut, aja lali manawa Trump sing nyebarake dhuwit sajrone Covid, nanging Biden wis ngunggahake inflasi.
                1. -1
                  Februari 12 2024
                  Quote: Realing
                  Lan nalika kedadeyan kasebut, aja lali manawa Trump sing nyebarake dhuwit sajrone Covid, nanging Biden wis ngunggahake inflasi.

                  Apa aku katon kaya pendukung Trump? Sampeyan mesthi kaya panyengkuyung Biden sawise komentar iki. eseman
                  1. +1
                    Februari 12 2024
                    Ora, aku dudu panyengkuyung Biden, kaya Trump, aku wis ujar manawa iki perang antarane wong pincang lan wong cilaka lan aku ora pengin kamenangan kanggo salah sijine. Aku mung ndeleng kanthi objektif, penurunan rating Biden disebabake inflasi lan nyuda penghasilan warga sawise Trump nyebarake dhuwit, penurunan liyane disebabake penerbangan saka Afghanistan, sing diwiwiti dening sapa? Bener, Trump. Ing pendapatku murni subyektif, Trump-Zhirinovsky sing bisa, 100% populisme, 0% tumindak. Siji-sijine pilihan kompromi ing pendapatku saiki yaiku Nikki Haley, enom lan energik, dheweke uga duwe sawetara pitakonan, nanging dibandhingake karo calon saiki, langit lan bumi.
                    Maneh, aku ngomong maneh, AS dudu Rusia, ing kene saben negara minangka negara ing sawijining negara, kanthi angger-angger lan tentara dhewe, akeh sing diputusake dening Senat lan Kongres sing beda-beda ora mung saka partai menyang partai, nanging saka wong kanggo wong lan asring Republik nentang inisiatif sing diterusake dening Republik lan kosok balene.
                    1. 0
                      Februari 12 2024
                      Quote: Realing
                      Siji-sijine pilihan kompromi ing pendapatku saiki yaiku Nikki Haley, enom lan energik, dheweke uga duwe sawetara pitakonan, nanging dibandhingake karo calon saiki, langit lan bumi.

                      Lan kanggo kula, krisis sing luwih kuat, luwih sithik para elit bakal duwe kesempatan lan kepinginan kanggo ngganggu kita.
                2. +1
                  Februari 12 2024
                  Quote: Realing
                  Lan nalika kedadeyan kasebut, aja lali manawa Trump sing nyebarake dhuwit sajrone Covid, nanging Biden wis ngunggahake inflasi.

                  Dadi Biden menehi ora kurang saka Trump.
                  1. +1
                    Februari 12 2024
                    Ya, nanging Biden, dudu Trump, sing saiki nglawan inflasi.
                    1. 0
                      Februari 12 2024
                      Quote: Realing
                      Ya, nanging Biden, dudu Trump, sing saiki nglawan inflasi.

                      Ya, sampeyan bisa nyalahake Trump amarga ora nglawan inflasi saiki.
  5. + 13
    Februari 11 2024
    Iku lucu. Saben uwong duwe teks wawancara, nanging sawetara nyoba nggawe dhewe. Inggih, kesimpulan sing cocog, sing menyang alas, sing kanggo kayu bakar.
    Kanggo kula, minangka penduduk Rusia, sing utama yaiku ora ana sing ngelingi negaraku. Tucker dudu wong Amerika utawa calon presiden.
    Crita-crita yen Lenin tekan Uni Soviet saka jaman biyen lan Borya ora sopan lan Amerika ngrusak dheweke nuwuhake pitakon.
    1. +8
      Februari 11 2024
      Bener, lucu: mung wong sing ndeleng "penting" wawancara iki yaiku .... ing Rusia. Liyane: mung nglirwakake dheweke, kaya, ora kasengsem.
      1. -16
        Februari 11 2024
        Putin minangka presidenku!

        Kutipan: Gardamir
        Ora ana sing ngelingi negaraku.

        1. Putin ngandika marang Amerika.
        2. Babagan Rusia. Rusia siap kanggo mungkasi perang ing Ukraina, lan Kulon?

        Kutipan saka Monster_Fat
        Liyane: mung nglirwakake dheweke, kaya, ora kasengsem.

        Apa sampeyan pendukung Biden? Apa sampeyan ngetutake pimpinan Clinton?
        200 yuta views Musk mung ora dadi indikator kanggo sampeyan?
        Ora mungkin iki warga Rusia.
        1. +9
          Februari 11 2024
          Kutipan: Boris55
          Musk mung duwe 200 yuta views

          apa rong atus, triliun, reptil saka Alpha Centauri wis nonton ...
          1. -10
            Februari 11 2024
            Putin minangka presidenku!

            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            apa rong atus, triliun,

            Trilyun dudu triliun, nanging kanthi repost bakal tekan setengah milyar ...
            Bodho nolak.

            Dakkandhani sapa mungsuhmu lan aku bakal ngandhani sapa sampeyan.

            Artikel iki luar biasa yen mung amarga kabeh mungsuh Rusia ing VO katon ing kabeh kamulyan.
            1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        Februari 11 2024
        Kanggo sapa sing dituju, dheweke wis katon. Liyane ora peduli apa sing nonton utawa ora.
  6. +5
    Februari 11 2024
    Dadi Carlson sing dibuang utawa isih ditresnani? Sampeyan kudu mutusake penulis, yen ora, sampeyan wis dadi wong sing ditresnani. Ya, dheweke bakal nonton wawancara kanggo kepentingan, amarga sadurunge padha "aneh" kita tetep dadi, lan ing minggu bakal seneng lali. Padha duwe cukup kuwatir dhewe.
    1. +1
      Februari 11 2024
      Kutipan: Alexey 1970
      Ya, dheweke bakal nonton wawancara kanggo kepentingane, amarga sadurunge "eksotis" kita tetep kaya ngono, lan sajrone seminggu dheweke bakal lali. Padha duwe cukup kuwatir dhewe.

      Lan sawetara bakal cepet-cepet ngyakinake masyarakat jagad kanthi ujar manawa wawancara durung kelakon lan durung kelakon. ya
  7. + 14
    Februari 11 2024
    Kanggo warga Rusia ora ana sing anyar ing crita Vladimir Vladimirovich
    Kepiye carane ngomong. Sawise kabeh, liwat wartawan Amerika, presiden nyoba ngirim keluhan marang pimpinan AS.
    Kanca-kancaku ing Prancis lan Jerman ujar: "Kepiye sampeyan bisa mbayangake yen dheweke mlebu kontrak nganggo bedhil ing sirahe?" Pasukan kudu mundur saka Kyiv. Aku ngomong oke. Kita mundur pasukan kita saka Kiev. Sanalika kita mundur pasukan kita saka Kyiv, negosiator Ukrainia kita langsung mbuwang kabeh persetujuan kita ing Istanbul lan disiapake kanggo konfrontasi bersenjata dawa karo bantuan saka Amerika Serikat lan satelit ing Eropah. Iki minangka kahanan sing berkembang lan kaya saiki.

    Lan ing VO padha nyuwil tumbak, kok mundur saka Kyiv, sing disalahake, jenderal sing kudu diukum, lan liya-liyane. ana perjanjian ing Istanbul , kang padha ora utamané rembugan ing Federasi Rusia. Kene sawetara ala "mitra", padha ngapusi maneh, sing bakal panginten. Lan ing umum, pancet, "kita nindakake iki lan iki banget. nanging padha sijine iku ing kita. . karo piranti.”
    Aku dadi presiden taun 2000. Aku panginten: oke, masalah Yugoslavia wis rampung, nanging kita kudu nyoba kanggo mulihake hubungan. Ayo mbukak maneh lawang sing Rusia nyoba liwat. Lan liyane, aku ngomong iki publicly, Aku bisa mbaleni maneh ... Ing rapat kene ing Kremlin karo metu Presiden Bill Clinton, tengen kene ing kamar sabanjuré, Aku marang wong, aku takon marang: Bill, apa sampeyan mikir Yen Rusia njaluk gabung karo NATO, apa bisa? Dumadakan dheweke kandha, "Sampeyan ngerti, iki menarik. Aku rumangsa kaya ngono".

    Nanging ing wayah sore, nalika ketemu kanggo nedha bengi, dheweke kandha: "Sampeyan ngerti, aku ngomong karo timku, ora, saiki ora bisa." Sampeyan bisa takon marang. Aku mikir dheweke bakal nonton wawancara kita lan dheweke bakal ngonfirmasi iki.

    /
    ya wis. dheweke ora ngerti GDP ing AS.. Aku nyedhaki dheweke kanthi cara iki lan iki, kanthi tembung lan tanpa tembung........ Lan wisata iki menyang sejarah. Ora ana pribadine, dheweke remuk. Lan iki kepiye carane Aku ngomong karo Presiden Amerika IV Stalin, sing dituduh presiden kita nggawe SSR Ukraina.
    Roosevelt. Pitakonan babagan penggabungan republik-republik Baltik menyang Uni Soviet bisa uga ditimbulake ing Amerika Serikat, lan aku yakin manawa pendapat umum ing jagad iki bakal dikarepake yen ing sawetara wektu sabanjure panemune wong-wong saka republik kasebut ing pitakonan iki kudu dadi. ditulis ing sawetara cara. Mulane, aku ngarep-arep sing Marshal Stalin bakal njupuk menyang akun. Aku dhewe ora mangu-mangu manawa wong-wong ing negara-negara kasebut bakal milih gabung karo Uni Soviet kanthi mupakat kaya sing ditindakake ing taun 1940.

    Stalin. Lithuania, Estonia lan Latvia ora duwe otonomi nganti revolusi ing Rusia. Tsar banjur aliansi karo Amerika Serikat lan Inggris, lan ora ana wong siji-sijia sing ngunggahake pitakonan babagan mundur negara-negara kasebut saka Rusia. Napa pitakonan iki ditakoni saiki?

    Roosevelt. Kasunyatane pendapat umum ora ngerti sejarah.
    Lan kaya karo wartawan saka agensi American United Press, Mr. H. Bailey, ditampa tanggal 23 Oktober 1946.
    1 pitakon. Apa sampeyan setuju karo panemune Sekretaris Negara Byrnes ing pidato radio ing dina Jumuah kepungkur babagan ketegangan sing saya tambah antarane USSR lan Amerika Serikat?

    Wangsulan. Ora.

    2. Pitakonan. Yen ana tension sing saya tambah, sampeyan bisa nuduhake alesan utawa alasan lan apa obat utama kanggo ngilangi?

    Wangsulan. Pitakonan ilang amarga jawaban kanggo pitakonan sadurunge.

    3. Pitakonan. Apa sampeyan yakin yen negosiasi nyata bakal nyebabake prajanjèn perdamaian sing bakal nggawe hubungan sing akrab ing antarane bangsa - mantan sekutu ing perang nglawan fasisme - lan ngilangi bebaya perang saka kekuwatan Axis?

    Wangsulan. Mugi-mugi.

    4. Pitakonan. Apa liyane alangan utama kanggo panyiapan saka hubungan cordial kuwi antarane bangsa sing sekutu ing perang gedhe?

    Wangsulan. Pitakonan ilang amarga jawaban kanggo pitakonan sadurunge.
    Rasakna bedane. - Ya, ana wong ing jaman kita,
    Ora kaya suku saiki:
  8. + 28
    Februari 11 2024
    Inti saka wawancara, uga, bali aku menyang borjuis sampeyan, apa sampeyan ora weruh, apa aku salah sijine?
    1. + 12
      Februari 11 2024
      Kutipan saka parusnik
      Inti saka wawancara, uga, bali aku menyang borjuis sampeyan, apa sampeyan ora weruh, apa aku salah sijine?

      mung bali paling setengah tong minyak senggol lan ngirim Nuland karo cookie
    2. + 14
      Februari 11 2024
      Kutipan saka parusnik
      Inti saka wawancara, uga, bali aku menyang borjuis sampeyan, apa sampeyan ora weruh, apa aku salah sijine?

      Lan tokoh-tokoh sing ngapusi sing insidious isih dadi PARTNERS kanggo dheweke! Panjenenganipun clings kanggo perusahaan sing ora ana maneh meneng-menengan arep perang nglawan kita.
      Aku uga weruh: ora ana kantor siji utawa bank sing kena dill ing 2 taun.
    3. -6
      Februari 11 2024
      Kutipan saka parusnik
      Inti saka wawancara, uga, bali aku menyang borjuis sampeyan, apa sampeyan ora weruh, apa aku salah sijine?

      Lan aku miwiti SVO karo kabeh sing entails. Manual lawas iki, bantahan absurd kuwi ora bisa, ayo nindakake soko seger utawa soko.
  9. + 12
    Februari 11 2024
    Apa jenis "kesatuan mental" sing bisa kita gunakake saiki? Swara 10 taun kepungkur, kabeh wis rampung kanggo nyawiji wong Ukraina nglawan Rusia, lan NATO nglawan Angkatan Bersenjata Rusia luwih saka sadurunge.

    Ing abad kaping 19, wong Indian Amérika uga nduwèni "kesatuan mental". Lan iki ora ngalangi sawetara suku "Krivoy Rog" tuku bedhil saka "wong kulit putih" kanggo mateni "Brown Bear" India ...
  10. +2
    Februari 11 2024
    Ing taun 1918, revolusi dumadi ing Rusia lan ana perang sipil lan campur tangan Barat kolektif. Masyarakat Amerika kepengin ngerteni apa sejatine kedadeyan ing negara misterius kasebut. Wartawan Amerika Dean Reed lelungan menyang Rusia lan wawancara karo pimpinan negara kasebut V.I. Lenin ing Kremlin. Saklajengipun nerbitaken laporan kanthi irah-irahan "Ten Days That Shook the World". 106 taun wis liwati wiwit iku. Sejarah nduweni cara kanggo mbaleni dhewe.
    1. +2
      Februari 11 2024
      Kutipan saka: tank64rus
      Saklajengipun nerbitaken laporan kanthi irah-irahan "Ten Days That Shook the World".

      Ya, wektu iku 10 dina. Lan saiki wis 2 taun Distrik Militer Lor lan 10 taun perjuangan Donbass
    2. +9
      Februari 11 2024
      Ing taun 1920, penulis Inggris misuwur Wells teka ing RSFSR. Sawise ketemu karo Lenin lan lelungan ing saindhenging negara, piyambakipun nyerat buku "Russia in the Dark", ing pundi piyambakipun nyebat Vladimir Ilyich minangka "Kremlin dreamer" lan prédhiksi bilai lan ambruk kanggo negara kasebut. Kanggo kredit, iku kudu ngandika sing ing 1935 maneh dibukak USSR lan ngakoni fallacy saka pikirane lan Serat.
      1. -3
        Februari 11 2024
        Aku kesusu nalika aku ngakoni kesalahane pikiran lan kesimpulanku.... Iki maneh nuduhake bedane antarane dimensi manungsa lan sejarah.
    3. +4
      Februari 11 2024
      Koresponden Amerika Dean Reed
      Dean Cyril Reed minangka penyanyi Amerika, aktor film, sutradara film lan tokoh masyarakat sing seneng popularitas gedhe ing USSR ... John Reed minangka wartawan independen. John Reed minangka panyengkuyung aktif pamaréntahan Soviet revolusioner anyar, dheweke melu ing karya Komisariat Rakyat Luar Negeri, nerjemahake dekrit lan kabar babagan tumindak pamaréntahan anyar menyang basa Inggris. Ya, dheweke teka ing Rusia. sawise pambrontakan Kornilov lan lunga menyang Amerika Serikat ing 1918, aku ora ngelingi. Tekan ing Amerika Serikat, nulis buku ing taun 1919. 10 dina sing gawe kaget donya. Pendhiri Partai Komunis AS. Lincoln Eyre, koresponden kanggo Amerika koran "The World" iku salah siji sing pisanan kanggo Interview Lenin. Ing taun 1918.
    4. +2
      Februari 11 2024
      Kutipan saka: tank64rus
      Ing taun 1918, revolusi dumadi ing Rusia lan ana perang sipil lan campur tangan Barat kolektif. Masyarakat Amerika kepengin ngerteni apa sejatine kedadeyan ing negara misterius kasebut. Wartawan Amerika Dean Reed lelungan menyang Rusia lan wawancara karo pimpinan negara kasebut V.I. Lenin ing Kremlin. Saklajengipun nerbitaken laporan kanthi irah-irahan "Ten Days That Shook the World". 106 taun wis liwati wiwit iku. Sejarah nduweni cara kanggo mbaleni dhewe.

      Sampeyan lali yen kanggo kaping pindho sejarah mbaleni dhewe ing wangun sandiwara
    5. +2
      Februari 12 2024
      mandeg. John Reed, dudu Dean.
  11. + 22
    Februari 11 2024
    Penulis banget nyemplungaken raos setya marang presiden saiki, kang milih ora kanggo sok dong mirsani loro kasunyatan sing cetha ora ing sih, nanging kanggo ngrugekake negara lan nimbulaké karusakan serius kanggo prestise lan ajining diri saka negara. Kapisan yaiku presiden mbenerake serangan Hitler marang Polandia lan mulane wabah Perang Dunia II dening Nazi Jerman. Dadi dheweke ujar ing teks sing jelas yen Polandia lan dudu Hitler sing kudu disalahake. Dheweke diprovokasi. Kapindho yaiku pengakuan sing terus terang yen Rusia sengaja ngrusak USSR, nglirwakake gagasan komunis, ngrusak ekonomi lan lingkungan sosial mung kanggo "dadi salah siji saka kita dhewe, kaya sing kita ucapake, borjuis" Lan ora ana sing nesu karo pengakuan kasebut. . Prospek sedih kanggo kekuwatan sing sepisan.
    1. +4
      Februari 11 2024
      Kapindho yaiku pengakuan sing terus terang yen Rusia sengaja ngrusak USSR, nglirwakake gagasan komunis, ngrusak ekonomi lan lingkungan sosial mung kanggo "dadi salah siji saka kita dhewe, kaya sing kita ucapake, borjuis"
      Ketoke aku durung ndeleng film adhedhasar crita. Arcadia Gaidar, yen ora, dheweke bakal ngerti manawa borjuis ngapusi wong ala ...
  12. +8
    Februari 11 2024
    Ingkang paling penting, IMHO, T. Carlson "afterword".

    https://youtu.be/ai3ltzGT8xE

    Gagasan utama: "aja ngatasi Federasi Rusia kaya Irak lan Libya."
    Ing sisih siji, perbandingan kasebut sedhih, lan ngakoni yen topik iki dibahas ing endi wae uga sedih.
    Ing sisih liya - uga, matur nuwun, sayangku, amarga "ora perlu."
    Ing sisih katelu (kita bakal nganggep sing "duwit receh wis sisih katelu"), acara bisa berkembang ora sesuai karo wishes T. Carlson.
    Miturut cara, iku uga dianjurake kanggo katon ing "pambuka" kanggo wawancara.

    PS. Aku malah ora pengin nulis carane Carlson nyetel Sam lan Gershkovich.
    Nanging tembung seru / artikel sing nglengkapi wawancara, sing diwiwiti kanthi pitakonan kaya ngono, paling ora kaget.
    " T. Carlson (dijarwakake): Pak Presiden, matur nuwun banget.
    Tanggal 24 Fèbruari 2022, sampeyan wis ngomong karo negara lan bangsa nalika konflik diwiwiti ing Ukraina. Sampeyan ngomong yen sampeyan tumindak amarga sampeyan wis nggawe kesimpulan yen kanthi bantuan NATO, Amerika Serikat bisa ngluncurake serangan kejutan, serangan ing negara sampeyan. Kanggo Amerika kaya paranoia.
    Apa sampeyan mikir yen Amerika bisa menehi pukulan sing ora dikarepake kanggo Rusia? Kepiye carane sampeyan entuk kesimpulan iki? "
    http://kremlin.ru/events/president/news/73411
    Kayane penulis artikel iki ora weruh wawancara utawa ora maca teks kasebut.
    1. +3
      Februari 11 2024
      Tanggal 24 Fèbruari 2022, sampeyan wis ngomong karo negara lan bangsa nalika konflik diwiwiti ing Ukraina. Sampeyan ngomong yen sampeyan tumindak amarga sampeyan wis nggawe kesimpulan yen kanthi bantuan NATO, Amerika Serikat bisa ngluncurake serangan kejutan, serangan ing negara sampeyan.
      Pitakonan aneh. Lan apa sing kudu dicritakake marang wong-wong, yen kita miwiti SVO amarga kita ora ditampa ing borjuasi?
      1. 0
        Februari 11 2024
        Tanggal 24 Fèbruari 2022, sampeyan wis ngomong karo negara lan bangsa nalika konflik diwiwiti ing Ukraina. Sampeyan ngomong yen sampeyan tumindak amarga sampeyan wis nggawe kesimpulan yen kanthi bantuan NATO, Amerika Serikat bisa ngluncurake serangan kejutan, serangan ing negara sampeyan.
        Pitakonan aneh. Lan apa sing kudu dicritakake marang wong-wong, yen kita miwiti SVO amarga kita ora ditampa ing borjuasi?

        Apa sampeyan ora ngerti? Ing taun 1991, pimpinan USSR nganakake kudeta/revolusi borjuis (kaya sing dikarepake). Mulane, iku wajar kanggo gabung karo borjuis, apa sampeyan ora setuju? Sawise kabeh, kita saiki uga duwe sistem borjuis. Utawa sampeyan ora apik karo logika? Lan yen sampeyan ora setuju karo sistem borjuis banjur pitakonan. Yagene sampeyan (yen sampeyan luwih saka 48 taun) lan populasi USSR ngiyanati penaklukan USSR? Sawise kabeh, kabeh populasi lanang sumpah pangayoman nalika njabat ing Angkatan Bersenjata USSR, lan kabeh warga mlebu kanggo passport, ngendi iku menarik bab tanggung jawab padha ditulis ing kaca pungkasan? Lan yen mantan warga USSR saiki ora seneng karo iki, iku tegese padha kabeh pengkhianat kanggo USSR, amarga padha sengaja ora nepaki kewajiban? Apa sampeyan setuju karo iki?
      2. +1
        Februari 12 2024
        Inggih, paling iku luwih jujur. hi
  13. + 11
    Februari 11 2024
    Senadyan kasunyatan manawa 2 jam iki, de facto, monolog Putin, "bintang" utama yaiku Carlson, amarga dheweke ana kabeh keributan - katon, wong Amerika teka kanggo ndeleng Putin. Carlson ora bisa ngomong apa-apa, mung ngrungokake Putin.
    Lan bab Hitler lan Polandia, iku cetha apa pitunjuk, kaya yen sawetara wong kanthi sukarela setuju kanggo menehi wilayah negara kanggo wong ing negara liyane, banjur ora bakal ana perang.
    1. +5
      Februari 11 2024
      Putin FIRST ujar manawa "keputusan kanggo mbubarake USSR digawe dening pimpinan wektu iku" - iki kanthi radikal ngganti sejarah, yen "USSR dhewe ambruk." Saiki Rusia, minangka penerus legal saka USSR, bisa mbatalake kaputusan saka pimpinan USSR, amarga thread suksesi wis wadi.
      1. +3
        Februari 11 2024
        Ora, dheweke ora ngomong babagan kepemimpinan USSR, nanging babagan kepemimpinan Rusia:
        "Intine, ambruk iki [USSR] diwiwiti dening pimpinan Rusia. Aku ora ngerti apa sing nuntun pimpinan Rusia, nanging aku curiga ana sawetara alasan kanggo mikir yen kabeh bakal apik <...>

        "Rusia malah kanthi sukarela lan proaktif sarujuk kanggo ambruk Uni Soviet lan neruske saka kasunyatan sing iki bakal dimangerteni dening apa sing disebut - wis ing kuotasi - "beradab Kulon" minangka tawaran kanggo kerjasama lan aliansi.
  14. +9
    Februari 11 2024
    Aku kepengin weruh carane akeh Rusia ing Maret bakal milih borjuis lan njaga asil privatisasi?
    1. +1
      Februari 12 2024
      Ya, dheweke bakal milih kaya sing dibutuhake lan ora ana sing bakal takon marang Rusia babagan iki.
  15. +2
    Februari 11 2024
    Nanging yen ngimpi sethitik lan mbayangno ngelawan. Contone, wartawan kita Solovyov njupuk wawancara rong jam karo Biden (Jo mandiri). Sing bakal dadi komedi.
    1. 0
      Februari 11 2024
      Kutipan: VohaAhov
      Nanging yen ngimpi sethitik lan mbayangno ngelawan. Contone, wartawan kita Solovyov njupuk wawancara rong jam karo Biden (Jo mandiri). Sing bakal dadi komedi.

      Kajaba dheweke sijine popok ing Biden, yen ora bakal dadi ... tragicomedy
  16. +3
    Februari 11 2024
    A hymn kanggo standar pindho. Persetujuan Polandia karo Hitler ora apik. Persetujuan antarane USSR lan Hitler - Good. Sawise iki, serangan Hitler marang Polandia apik. Serangan ing USSR iku ala. Ya, kita nggawe kesalahan kanthi escalating karo Ukraina. Nanging dheweke kudu mbenerake kesalahan kasebut. Aku kepengin weruh yen ana sing ngrungokake kabeh iki, utawa mung diwatesi kutipan lan kutipan ing wiwitan lan pungkasan?
    1. -9
      Februari 11 2024
      Putin ngandika ing Interview, lan malah nuduhake karo tangane, sing Amerika Serikat bakal mboko sithik ninggalake Olympus utawa abruptly. Kanthi lancar - iki tegese dheweke bakal setuju karo Rusia lan nyerahake Ukraina lan banjur ilang dominasi, nanging kanthi cepet - versi "Krisis Karibia 2.0" versiku.
  17. Komentar wis dibusak.
  18. -4
    Februari 11 2024
    Apa gunane wawancara iki?! Amerika wis mantep njupuk dalan menyang isolationism! Dheweke ora peduli apa sing kedadeyan ing Rusia! Dheweke ora ana hubungane karo negara iki!
  19. -4
    Februari 11 2024
    Apa gunane wawancara iki? Amerika ora peduli babagan Rusia, wilayah lan pendidikan umum, lan wong-wong sing manggon ing kono! Amerika kanthi tegas njupuk dalan menyang isolasi, mula ora jelas kanggo sapa wawancara iki!
    1. +2
      Februari 11 2024
      Ora saben wong bisa ndeleng gopher. Kene sampeyan kudu paling sethithik pendidikan sekolah. ngguyu
  20. +6
    Februari 11 2024
    Iku wawancara kuat, sijine menyang rinci. Aku bisa mbayangno yen Solovyov minangka wartawan lan teka kanggo wawancara Bush utawa Biden, babagan masalah perang karo Irak utawa pamboman Libya, lan dheweke bakal miwiti, "Kaping pisanan, Pilgrims ndharat saka Mayflower ing Plymouth lan ngadegake koloni, banjur kanthi lancar pindhah menyang perang karo Navajo, Sioux, Apaches lan rampung karo nggawe Amerika Serikat lan Perang Kamardikan." Nalika ditakoni dening Rudolfovich apa iki. ana hubungane karo perang karo Irak, ujare, "kanggo sampeyan Rusia, iki angel banget kanggo sampeyan ora ngerti, lan Irak dhewe, kanthi cara nyerang Kuwait lan kita nindakake operasi kanggo nglindhungi populasi Kuwait, sanadyan ing tlatah Irak, sampeyan ngomong wis pirang-pirang taun wiwit serangan Irak marang Kuwait, mula kita menehi kesempatan kanggo ngerti lan ngrampungake kabeh perjanjian, lan Baathists iki, kanthi cara, minangka ahli waris saka Arab. Nazi, teroris sing disponsori lan nggawe senjata kimia lan ngrancang nyerang Amerika Serikat, kita rumangsa kaancam. Miturut cara, tentara Irak wis bersenjata lengkap karo AK Rusia lan sistem pertahanan udara, kaya sing dicritakake, ing ngendi sampeyan wis 12 taun iki. . Sampeyan takon, apa sebabe ana pangkalan militer Amerika ing cedhak lapangan minyak, mula kanggo pangayoman, kita nawani Hussein supaya bisa mupakat, kita duwe minyak lan wilayah kanggo pangkalan, tentrem kanggo dheweke, nanging dheweke ora setuju, yaiku, kaya-kaya. dheweke dhewe iki provoking terus saka konflik, lan kita tansah mbukak kanggo rembugan. Nanging aku pengin nandheske sepisan maneh sing Amerika ora tau nyerang wong pisanan, iku mung mbela piyambak. kanggo propaganda njaba, lan ana akèh pitakonan kanggo konsultan, utamané ing nggawe Ukraina, ana Rusia wis cilaka dening everyone wiwit abad kaping 16, Lithuanians, Polandia, Prancis, Staff Umum Austria, liberal, Lenin, lan Comrade. Stalin nembak tembakan kontrol, mripate Tucker sing miskin wiwit kedutan. Rasane para konsultan ngumpulake kabeh dongeng Runet lan nyelehake ing meja "dhewe", kaya dheweke durung wiwit ngelingi tembung Churchill, Thatcher. , Albright babagan Rusia Mung yen dheweke serius lan adhedhasar papan kasebut, dheweke nggawe keputusan strategis kaya perang, mula iki kekacoan lengkap, lan ora ana ide babagan cara metu saka kabeh iki, kajaba mung ngenteni. , minangka salah siji raja duwe tulisan ing cincin: "Iki uga bakal liwati."
    1. +4
      Februari 11 2024
      Kayane para konsultan wis ngumpulake kabeh dongeng saka RuNet lan nyelehake ing meja "kanggo awake dhewe"

      Dadi katon kaya alesan ing sawetara forum Internet run-of-the-mill. :((
    2. -3
      Februari 11 2024
      Pramila Kakaisaran Lies wedi lan nutup kabeh media kanthi macem-macem cara. Dheweke mbangun Demokrasi Palsu babagan LIE iki, lan dheweke bakal keselak. Luwih tepate, amandel dheweke wis dikuwasani.
  21. +2
    Februari 11 2024
    Sing paling menarik babagan wawancara iki yaiku reaksi sing ditimbulake ing masyarakat manca.

    Reaksi sing lemah banget, jujur. Ora ana "kejut" sing katon. Lan babagan carane akeh wong sing nonton, akeh sing nonton Tucker Carlson tinimbang Putin. :((
    Popularitas Carlson ora bisa dipungkiri, sanajan, mesthi ambruk sawise dheweke ninggalake Fox News. Lan nggodha Putin karo alibi kanggo wektu jeblugan aliran minangka ilustrasi sing jelas babagan alasan popularitase, basane uga ditetepake.
    Ora nggumunake, Clinton nyebat Carlson minangka "bodho migunani," istilah sing digunakake kanggo wong-wong Kulon pro-Union sing populer.
    Kanggo tembung Putin, ora ana sing anyar, kajaba dheweke mbingungake bapak Zelensky karo mbah kakunge. Ing Kulon, apa sing wis diomongake mung dirembug mung sethithik, ora ana sing anyar sing diomongake marang dheweke. Carlson dibahas luwih saka tembung Putin. :((
    1. -2
      Februari 11 2024
      Apa sing dikandhakake Putin dhasar anyar: "Keputusan kanggo mbubarake USSR digawe dening pimpinane."

      Waduh... wis tekan... jebule palsu, sing diomongke 30 tahun iki USSR "ambruk". Iki nyebabake akeh pitunjuk lan kesimpulan.
  22. 0
    Februari 11 2024
    Kenapa Carlson?

    1. Non-profesional ora nyewo. Carlson entuk popularitas kanthi keputusan sing ora gumantung saka kabijakan para majikan, sing dheweke diusir saka Fox
    2. Konco Carlson ana wong serius sing ing tataran iki ora bisa saged kanggo kawentar piyambak lan sikap kang nuduhake ing wangun diakses kanggo wong.
    3. Wawancara karo Miley lan Putin nambah popularitas Carlson, sing nerjemahake menyang materi lan nilai liyane.
    4. Wawancara karo Carlson mirip karo pidato Putin ing Munich - pesen politik kanggo Kulon.

    Apa sebabe wawancara katon saiki?

    1. Panjaluk politik saka Kulon ing wong Carson
    2. Kapentingan ekonomi politik Federasi Rusia

    Apa sing bakal kelakon mengko?

    1. Perdagangan, kapisah persetujuan lan divisi saka Ukraina karo pengawetan saka statehood saka apa tetep saka iku minangka asil saka dagang.
    2. Ibukutha monopoli transnasional ora lan ora bakal mbatalake tugas defragmentasi lan dekolonisasi Federasi Rusia sing terus-terusan, amarga Federasi Rusia manggoni 1/5 saka dharatan lan nduweni sumber daya alam sing ora bisa ditemtokake kanthi ukuran sing meh ora ana watesan.
    3. Monopoli alam sing diwakili dening Union of Industrialists and Entrepreneur Rusia bakal terus ngupayakake kabeh upaya kanggo uwal saka kontrol negara lan nggabungake karo ibukutha donya kanthi kedok WTO, IMF, lan liya-liyane, sing nemtokake perane minangka kolom kalima ing Federasi Rusia.
    4. Mbusak wates negara sing nggawe rumit dalan kanggo dominasi donya kanggo ibukutha monopoli transnasional liwat nggawe macem-macem serikat pekerja kaya EU lan Society of Common Destiny
    1. -1
      Februari 11 2024
      Wawancara apa sing sampeyan nonton? Kahanan Putin yaiku DENAZIFIKASI kabeh Ukraina. Lan iki tegese elit saiki bakal mandheg ana ing kasus apa wae.
      1. +1
        Februari 11 2024
        Persis. Elit kriminal-probander saiki bakal ilang ora preduli! Aku nanggapi khusus kanggo para pemilih sampeyan. ngguyu
        1. +2
          Februari 11 2024
          Tangi. Iki minangka tujuan awal - supaya cepet njupuk kabeh Ukraina lan sijine Yanukovych utawa Medvedchuk, utawa sapa wae sing dipilih Putin, ing sirahe. Nanging blitzkrieg dadi zugzwang.
    2. -1
      Februari 11 2024
      Pengadilan Pidana Internasional ing Den Haag ngetokake surat perintah penahanan kanggo V.V. Putin lan nutup kemungkinan komunikasi langsung, lan para diplomat EU=NATO ora dianjurake kanggo melu ing acara Kementerian Luar Negeri Rusia.
      Impossibility komunikasi lan psikosis perang sing saya tambah akeh ing EU = NATO, sing akeh banget dening propaganda Barat, dadi prasyarat kanggo jam paling apik Carlson.
      Wawancara Carlson beda banget karo sing tradisional lan luwih kaya banding langsung dening Presiden Federasi Rusia marang pimpinan EU = NATO, nerangake posisi Federasi Rusia lan kondisi kanggo mungkasi perang ing Ukraina lan visi. saka reorganisasi donya.
  23. +5
    Februari 11 2024
    Konsep "ndeleng" minangka konsep sing longgar. Wong bisa mbukak video lan mateni sawise 2-3 menit, muter maneh kaping pindho. Nonton dolan sajarah sajrone rong jam tanpa gambar lan sisipan video tematik banget kanggo pamirsa Kulon sing rusak (lan kanggo umume).
    Ing kene ing "+" PDB, akeh komentator nyathet kemampuane kanggo ngomong suwene tanpa selembar kertas, ujare, dheweke ora ngrusak kaya ing Kulon. Pancen - ana Donald Trump, dheweke bisa nindakake kanthi apik tanpa kertas. Format "tangan mbukak" ora kudu dianggep berlebihan; pamirsa Barat luwih canggih ing teknologi politik lan teknik media tinimbang kita, sing manggon ing kerajaan sing ngantuk.
    Umumé, ing asas, wawancara iki ora kudu overestimated - apa perlu? Ya, sampeyan mbokmenawa mbutuhake. Sanajan format "Varangian" iki karo wartawan sing ngunjungi rada ngrusak reputasi wartawan kita lan katon aneh, amarga anti-Westernisme sing saya tambah akeh.
    Umumé, VVP rada telat karo wawancara iki. SVO wis mlaku 2 taun; mesthine bisa ngatur rencana sing padha karo rencana setahun setengah kepungkur - mesthine luwih migunani. Saiki kabeh tali sing bisa dibongkar wis meh ora diikat, lan mikir yen sawise ndeleng dheweke bakal "mundur" iku naif.
    Ana panemu ing Internet manawa format kasebut ora sukses lan trep kanggo presentasi "kanggo panampil Barat" - aku kudu setuju karo iki. Ing Kulon, padha Value liyane preparation saka laconic, tesis cetha lan survey cepet, lan mung banjur, yen sampeyan perlu kanggo deepen topik, panjelasan kanggo wong-wong mau.

    Mesthi wae, bakal ana sawetara keuntungan saka kabeh iki, nanging mesthi dudu "acara global".
    1. 0
      Februari 11 2024
      Ora. Dalan iku sendok kanggo nedha bengi. pas.
  24. -2
    Februari 11 2024
    Carloson: "Putin bakal miwiti perang nuklir amarga Crimea." Apa dheweke ora bakal miwiti amarga Odessa? Lan amarga Kharkov, Kyiv? Utawa iki dudu kutha Rusia? Putin jelas kepengin nggayuh persetujuan karo Amerika Serikat, nanging Amerika Serikat ora krungu dheweke amarga iki (ndeleng gambar):
  25. 0
    Februari 11 2024
    Ya, apa kita ngenteni Musk dadi Presiden AS? Kepiye carane sampeyan seneng, Elon Musk?
  26. +9
    Februari 11 2024
    Iku mung nangis ora kentekan niat: kita kudu negosiasi, mangga miwiti rembugan karo kita! Kita ora kasil apa kita arep apa, lan tinimbang Anschluss, kita entuk konflik protracted! Lan ing konflik iki, sakperangan alesan sampeyan, Kulon, ora tumindak kaya sing dikarepake. Sampeyan durung nilar Ukraina, nanging kanthi sistematis nambah pasokan senjata, amunisi, lan peralatan. Lan ing wektu iki, kahanan kita saya tambah parah: Bashkiria lan Yakutia nuduhake iki. Ing wawancara sajarah, siji ora bisa krungu maneh gol sing populer ing wiwitan Distrik Militer Lor: demilitarisasi lan denazifikasi. Lan umume, apa bedane kanggo kita sing bakal dadi Presiden AS: Biden utawa Trump, dheweke ora bakal mandheg nulungi Ukraina saiki. Lan negara-negara Eropa lan AS ora bosen karo Ukraina, amarga acara TV lan analis kita mbuktekake.
    1. -2
      Februari 11 2024
      Kutipan: dvp
      Lan ing wektu iki, kahanan kita saya elek: Bashkiria lan Yakutia nuduhake iki.

      ===
      nuduhake? Ya, mbayar luwih akeh, dheweke bakal "nuduhake" sampeyan ing papan liya. Apa sampeyan mikir kita ora duwe cukup umum sing padha?
  27. +6
    Februari 11 2024
    Tucker Carlson - 73% bocah sekolah AS ora bisa nemokake Ukraina ing peta donya!
    V.V. Putin - ora ana, ora ana sing bakal bisa!
    Aku ngguyu.
  28. Bai
    0
    Februari 11 2024
    Produsen kasur duwe standar, pamindhahan cithakan - tuduhan pelecehan seksual. Saiki dheweke bakal menehi menyang Tucker. Aku kepengin weruh apa sing bakal diwenehake marang Putin?
  29. -4
    Februari 11 2024
    Aku kepengin weruh yen Zelensky bakal bisa ngobrol paling ora setengah jam tanpa dosis? Utawa bakal mbukak mburi panggung kanggo njaluk dhuwur?
  30. -4
    Februari 11 2024
    Bakal menarik kanggo maca utawa ngrungokake komentar Comrade Carlson sawise dheweke bali.
    Sing paling peteng digulung kanthi apik.
  31. -1
    Februari 11 2024
    Wawancara Soloviev vs Bidona Self-propelled. Lawakan anyar.
  32. +3
    Februari 11 2024
    Nanging aku ora seneng karo wawancara ... Sawise ing Valdai, Putin ngandika luwih intelligible lan dingerteni. Lan ing kene ana ekspresi lan obahe rai sing ora perlu, batuk sing terus-terusan, sikil terus-terusan mencet ing pedal, lan operator terus-terusan nuduhake kabeh iki ... We needed pitakonan saka Tucker lan jawaban singkat kanggo wong-wong mau, banjur pitakonan bakal luwih cetha. lan "mitra" Kulon bakal entuk sing paling ala bakal luwih kuwat ... Lan monolog ora mungkin menarik, utamane kanggo wong Kulon.
    1. 0
      Februari 11 2024
      Kutipan: Andrey Andreev_2
      Nanging aku ora seneng karo wawancara ... Sawise ing Valdai, Putin ngandika luwih intelligible lan dingerteni.

      ===
      podho. wisata sajarah (utawa ora?) Digambar metu lan ora cetha. Kadhangkala, Putin tumindak emosional banget (setengah mesem, mripate murub). Carlson nyathet iki mengko. Carlson dhewe uga kuciwa. Dheweke menehi dhuwit luwih akeh.
  33. +3
    Februari 11 2024
    Kepala omongan kita wis bengok-bengok ing saindenging jagad yen wawancara iki bakal dipérang dadi kutipan. Secara pribadi, aku ora krungu apa-apa sing anyar, kaya biasane, wisata sejarah lan kebanjiran saka kosong nganti kosong. Aku sing paling Westerners ora Care sing ngandika apa.
  34. -4
    Februari 11 2024
    Aku setuju karo penulis artikel. Wawancara kasebut, mesthine ditujokake utamane kanggo pamirsa Barat lan wis nemokake alamate. Mesthi wae, ana sawetara pitakonan, nanging kanggo ngrembug, kita butuh platform kanggo dialog umum antarane warga kita, ora kalebu infiltrat lan radikal (loro kiwa lan tengen).
    Lan hysterics saka kiwa-liberal Eropah, sisih Bandera lan neo-Bolshevik Frond digandhengake karo wong-wong mau (kalebu cetha ditulis ing Review Militer) bisa dingerteni.
    Sawetara ngremehake pentinge pidato Panglima Tertinggi iki, ana sing ora masuk akal lan nyoba ngremehake, lan kabeh kanselir lan perdana menteri, sing ora siyap kanggo mlebu polemik korespondensi babagan masalah sing dibahas, mung ngomong " iku kabeh goroh.”
  35. +2
    Februari 11 2024
    Apa Amerika kasengsem ing iki? Nanging aku pengin krungu: Kepiye carane iki mengaruhi wong Rusia?
  36. -1
    Februari 12 2024
    Wawancara dudu tujuan utama Carlson. Ing Trump, dheweke bakal dadi wakil presiden. Teka kanggo rembugan soko
  37. +1
    Februari 12 2024
    Mesthi wae, aku luwih seneng karo Jeremy Clarkson kanggo wawancara karo Putin.
    1. 0
      Februari 12 2024
      Sapa maneh iki? Ya, kenapa dipotong dadi kuotasi lan ngowahi kabeh makna? Lagi mlaku. Tegesipun cetha. Ya, dheweke (Clarkson sampeyan) ora setuju - dheweke bakal ngapusi 1000%. Dadi .
  38. +4
    Februari 12 2024
    Deleng ing kene: https://www.youtube.com/watch?v=YTI3UXB75qs Kesan pertama Tucker Carlson sawise wawancara kasebut.
    Utamane menarik yaiku analisis babagan presentasi Putin babagan argumene.
    Tucker kanthi akurat nyathet ing tandha 0:37 yen Putin "banget gelo"(ing asline ana tembung tatu - tatu, cilaka) "banget tersinggung yen Barat nolak dheweke ..."Sabanjure, ing tandha 1:18, Tucker ngomong langsung lan jelas (ngerti politisi AS, kabeh masakan lan intrik sing ala)"ing kasus apa wae, Barat mesthi ora pengin kekancan karo Rusia, iku tujuan NATO, kanggo ngemot Rusia. Lan Putin gelo karo iki. Dheweke nesu banget babagan iki! Mripaté cemlorot nalika kita ngomong bab iku kanggo, uga, mbokmenawa liwat jam.".
    Ayo dipikirake apa sing diungkapake dening wartawan Amerika marang kita: Putin, sing mesthine dadi pejabat intelijen lan pejabat layanan sing cerdas, patriot lan dawa-ati politik donya, dumadakan ora ngerti dhasar babagan geopolitik lan cara kerjane sejarah negara adidaya ing umum. ! Dheweke manggon ing sawetara donya fiksi, ngendi Rusia (superpower nuklir) sampeyan bisa mbujuk, mangga AS, elit saka hegemon donya, kekancan karo wong-wong mau TANPA ilang kedaulatantanpa dadi vasal! Kok bisa teko kaya ngene??? Kepiye babagan dheweke? Dheweke percaya kabeh omong kosong babagan humanisme, babagan "hukum internasional," babagan peran PBB (kantor sing dikontrol AS ing ngendi para diplomat kita asring ora ngetokake visa).
    Ayo kula Wigati sing aku wis kaget kanggo rong taun saiki Rusia ora mung ora escalate kahanan ing PBB - paling nuntut kabeh diplomat lan ahli kita tansah ngetokake visa, ngancam bakal mundur saka Bunch saka prajanjèn, contone saka Protokol Kyoto edan, Pakta Global babagan Migrasi (loophole kanggo pengungsi). Kanggo sawetara alasan, negara kita minangka anggota OSCE iki (mung Strelkov dipenjara 4 taun, ing dina sing padha wakil saka Federasi Rusia ing OSCE nggawe statement babagan kesiapan kanggo negosiasi ing Ukraina), tundhuk karo kabeh. kepinginan kamanungsan Eropa iki (penghapusan paukuman pati) ...
    Yagene kita main miturut aturane??
    Mungkin amarga Putin isih pracaya ing aturan lan nilai-nilai?
    1. -2
      Februari 12 2024
      Persiapan lagi ditindakake. PBB bakal kelangan pinunjul. Bakal ana sing beda (ala BRICS). Iku wis.
      1. +1
        Februari 12 2024
        Ora ana persiapan sing katon. PBB ora ilang pentinge ing media - organisasi iki isih diagung-agungake ing negara kita, sanajan wis kaping pirang-pirang gumantung ing Amerika Serikat lan terang-terangan ora netral. Coba golek artikel AGAINST PBB ing media kita - ora mungkin sampeyan bakal nemokake apa-apa sing konkrit... Topik iki ana ing larangan sing ora diucapake ing antarane wartawan, publisitas, lan politisi (kajaba loro).
        Yen sampeyan nemokake, kirim link ing kene, mangga!
    2. +1
      Februari 12 2024
      sampeyan ndeleng, mung TWO taun surprises sampeyan. Wong-wong kuwi ngusapi sikilé awaké déwé, nanging awaké déwé seneng ngusapi sikilé.
      Wingi aku maca warta utama saka Yandex - kita SIAP mbayar kontribusi taunan kanggo WADA senilai 1.5 yuta dolar, saka ngendi kita 1) diusir 2) difitnah 3) nglarang setengah saka atlit melu olahraga. kompetisi kanggo akèh taun (mburi karir ing kasunyatan). 4) dileksanakake sanksi.
      supaya kita SIAP mbayar ragad taunan.
      iku kabeh.
      lan oyod saka kesiapan iki? anak pejabat lungguh ing kabeh organisasi internasional iki, yen kita ninggalake ana, bab 150 wong bakal ngiwa tanpa gaji lan prospek turu apik lan vacation ing Eropah ing beyo saka negara. Mulane, padha cling karo kabeh kekuatan kanggo status iki lan siap kanggo mbujuk manager kanggo mbayar dhuwit malah sawise ngeyek.
      lan aku wis ngamati iki wiwit Olimpiade 2014 kita. Ing ngendi kita dituduh kabeh, dirampas, para atlit dilarang tampil lan ora ana sing bisa nglindhungi.
      nanging kita mbayar dhuwit lan ragad.
      Manajemen IOC kita nistha! tanpa balung mburi utawa lengen kuwat.
      1. +2
        Februari 12 2024
        Aku setuju banget lan uga bingung: Kenapa?!?
        Wiwit awal perang, Rusia umume mungsuh nomer 1, kenapa kita kudu nyedhot dheweke? Artine?
        Napa dadi anggota organisasi vassal AS iki? Napa mbayar ragad ing kana?
        Sawise kabeh, Federasi Rusia mung terus-terusan mbukak ing kana, kanthi resmi diilangi ...

        Aku setuju yen iki bisa dadi kapentingan saka Kementerian Luar Negeri (anak-anake) lan buruh internasional liyane saka Federasi Rusia, "warga donya" supaya bisa ngomong - ora ketompo carane ala negara, nanging padha pengin manggon. lan makarya ing luar negeri, sanajan padha bengkok lan dilat sepatu "beradab" Amerika. Nalika aku ndeleng penipuan kasebut kanthi milih kanthi menehi tandha Global Pact on Migration ing PBB (celah kanggo pirang-pirang dekade teka kanggo migran, pengungsi rabid lan imigran ilegal) lan prilaku Kementerian Luar Negeri Rusia, "justifikasi" sing langka ing kita. media, ... Aku ora bisa nemokake panjelasan utama liyane saka mung ngiyanati negarane ing sih saka PBB lan USA.

        Sing penting uga ing kene yaiku ora ana ideologi negara sing normal. Nanging, ing Rusia ana sawetara jinis vinaigrette saka dongeng Kitab Suci, peran gereja, nilai-nilai tradisional sebagian, sejarah sing didandani, keagungan kekaisaran kanggo keagungan lan akeh nilai-nilai liberal globalis Barat kayata "manungsa". hak" (ndhuwur hak warga), "hukum internasional", toleransi, humanisme, ekonomi pasar ... pungkasan karo perang iki kanggo iklim, nglawan pemanasan global.
        Nanging China duwe ideologi dhewe. Lan sampeyan ora bisa push kaya ing WADA, iku ora bisa!
        Eksperimen pamikiran sing prasaja: bayangake pimpinan Cina sing setuju ngirim atlit Cina menyang Olimpiade tanpa gendera / lagu Cina lan nganggo huruf aneh ing formulir (apa sing dicritakake ing kana: OAR, ROC? Loch ... etc.)
        Sing cave ing Komite Olimpiade lan caved ing kabèh China, ngremehake kabeh negara kanggo melok Olimpiade. Apa sampeyan bisa mbayangno iki?
        Lan aku ora bisa mbayangno iki.
  39. 0
    Februari 12 2024
    Iki kabeh ngelingake aku babagan sing wis suwe aku waca ing buku-buku babagan India - saiki wong Putih kanthi ilat sing cepet lan lincah saka sebrang banyu gedhe bakal ngirim apa sing dikarepake Pemimpin lan suku kanggo wong Putih liyane. Demi Gusti...
  40. 0
    Februari 12 2024
    Vladimir Putin ora setuju ngobrol karo wartawan liyane saka Amerika Serikat.
    - Kenapa iki? Wis obrolan apik karo Megan Kelly, ora masalah.
  41. 0
    Februari 13 2024
    Sawise wawancara iki, mayoritas pemilih AS bakal ngadhepi pilihan sing angel: 1. Njupuk sisih bebener lan milih D. Trump, lan 2. Kesempatan kanggo piye wae urip ing pangertèn harfiah saka tembung, lan milih kanggo Demokrat, lan ninggalake kabeh minangka ana. Yen padha milih pilihan pisanan, ing ngisor iki bakal nandhang sangsara: 1. Segmen miskin saka populasi urip ing keuntungan lan subsidi. 2. Karyawan sektor perbankan. 3. Buruh kompleks industri militer. 3. Sawetara kawicaksanan ing tingkat beda. Dadi kanggo kategori populasi kasebut, pitakonan antarane bebener lan kemungkinan slamet kanggo ngrusak kasunyatan manawa ana wong sing mati ing ngarep sawetara jinis Ukraina bakal dadi akut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"