Ora banget Korea marang Su-35?

87
Ora banget Korea marang Su-35?

Kita bisa ujar manawa program kanggo nggawe pesawat tempur KF-21 Korea Selatan sing anyar mlaku kanthi yakin kaya pesawat sing nggawe penerbangan pertama rong taun kepungkur lan saiki ana ing produksi massal.

Pakar donya ngevaluasi KF-21A minangka pesawat generasi 4++. Tegese, dudu F-35 utawa F-22, nanging ing papan sing cedhak karo Su-35. Lan ing kene ana sing kudu dipikirake.



Taun iki, Korea Aerospace Company (KAI) ngrancang ngasilake paling ora 40 pesawat KF-21A, produksi pesawat kanggo kabutuhan Angkatan Udara Korea Selatan kudu rampung ing taun 2026. Lan ing taun sing padha, Angkatan Udhara Korea Selatan ngrancang kanggo nyebarake unit lengkap pisanan sing dilengkapi pesawat kasebut. Lan ing taun 2032, Angkatan Udara Kaukasus Kidul ngrancang duwe paling ora 120 pesawat jinis iki ing layanan.

Ing asas, ing syarat-syarat peralatan, KF-21A ora duwe apa-apa metu saka biasanipun: radar karo AFAR, kacepetan prayoga saka 1,8 M, sawetara pesawat banget pinunjul saka 2 km lan payload pertempuran 900 kg saka bom. lan misil.

Nanging ana uga bab desain pesawat sing ora kudu dilalekake. Pesawat iki rada luwih saka setengah (65%) Korea Kidul. Airframe, radar, avionik, hidrolika kabeh Korea. Liyane - mesin, sistem kontrol, lan sistem kontrol senjata - Amerika.

Kanggo senjata, kabeh wis jelas: Angkatan Udara Korea Selatan babagan pesawat tempur kasusun saka 100% peralatan Amerika: F-5 Tiger II (jeneng Korea KF-5, kaya sing dirakit ing Korea Selatan kanthi lisensi), F- 16 Fighting Falcon, alias dilisensi KF-16, F-4 Phantom II, F-15E Strike Eagle.


Mesthi, kabeh senjata ing pesawat uga Amerika. Dheweke ora ngomong kanthi terbuka babagan persenjataan KF-21A, nanging yen sampeyan ndeleng T-50, pejuang latihan tempur Angkatan Udara Korea Selatan, sing uga digawe kanthi kerjasama Lockheed Martin, persenjataane kalebu AIM-air. 9 Sidewinder, AIM-120 AMRAAM, AGM-65 Maverick udara-kanggo-lemah, bom JDAM sing dipandu satelit.


Inggih, jelas yen ora ana gunane kanggo pager kebon sampeyan ing kahanan kaya ngono. Lan KF-21A uga bakal bersenjata karo bom lan misil Amerika.

Lan ing kene kita bakal menehi perhatian sethithik marang pesawat iki, amarga ana akal.


T-50 mabur kapisan tanggal 20 Agustus 2002. Pangkalan kasebut yaiku pesawat latihan Samsung KTX-2, sing dibangun maneh dening para profesional saka perusahaan Lockheed-Martin. Asilé yaiku pesawat latihan tempur rong kursi, kanca sekelas karo Yak-130 kita, sanajan luwih unggul tinimbang pesawat kita ing pirang-pirang aspek. T-50 meh kaping pindho luwih cepet (1,4M), bisa menek 2 km luwih dhuwur ing langit-langit, lan njupuk liyane beban pertempuran. Pesawat kita duwe jarak penerbangan sing luwih dawa lan biaya sing luwih murah. Kajaba iku, sing penting banget, 15 yuta dolar karo 25.

Mobil kasebut sukses, lan negara liya wiwit tuku. Lokal, supaya bisa ngomong: Indonesia, Filipina, Thailand. Saka adoh Irak lan Polandia. Setengah saka T-50s diprodhuksi padha didol kanggo ekspor, kang, Aku manawa, recouped bagean pembangunan lan biaya produksi.


Sing, saliyane kanggo tank, howitzer, korvet lan prau, Korea Selatan wiwit ngekspor pesawat. Pertempuran uga, amarga Polandia banjur dhawuh dudu versi latihan T-50, nanging versi serangan, sing diarani FA-50.

Lan umume, yen sampeyan ndeleng buku referensi, wiwit taun 2000 nganti 2021 Korea Selatan nambah ekspor senjata kanthi 178,6%, pindhah saka posisi kaping 31 ing donya dadi nomer 8. Top 10 eksportir donya serius.

Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, napsu teka karo mangan. Temenan, sawise ndeleng sukses program Su-30 Rusia-India, Korea mutusake nindakake perkara sing padha lan nggawe konsorsium karo Indonesia khusus ing topik KF-21.


Perlu dikandhakake yen armada pesawat tempur Indonesia minangka campuran sing rada aneh saka Su-27 lan Su-30 Rusia saka macem-macem modifikasi (5 unit Su-27 lan 11 Su-30) lan F-16 Amerika saka macem-macem modifikasi ing jumlah. saka 39 unit lan urip metu dina F-5F (ora luwih saka 5 Unit). Plus pesawat latihan tempur Inggris, Brasil lan Korea Selatan, sing uga kadhaptar minangka pesawat serangan ringan.


Lan saiki, sawise sawetara tekanan saka Amerika Serikat ing taun-taun pungkasan, Indonesia wis meh mandheg sesambungan karo Rusia babagan Su-30MK2, nanging sakperangan alesan uga ora semangat kanggo njupuk pesawat Amerika. Lan saiki - iki manthuk minangka pembangunan bebarengan KF-21, sanajan partner junior. Sing, Indonesia nandur modal dhuwit ing pembangunan, lan bakal nampa preferensi dening pesawat.

Ora ana gunane yen ing presentasi ing 2022, KF-21 mabur nganggo rong bendera ing irung: Korea Kidul lan Indonesia.


Umumé, duwe pesawat ing layanan, suku cadang sing ora perlu diangkut ing setengah dalan ing saindhenging donya, tanpa wedi sanksi lan masalah liyane, iku ora ala. Nanging kita bakal bali menyang masalah dodolan regional ing pungkasan.

Nganti saiki ing 2022, KF-21 wis mabur, media Korea ndhukung banget babagan perkara iki, ngumumake yen nggawe KF-21 mung butuh enem setengah taun.

Ing kasunyatan, sejarah KF-21 utawa KF-X, kaya sing diarani proyek kasebut, rada suwe.

Ing Nopember 2000, Présidhèn Koréa Kidul Kim Dae-jung nyuarakaké panjaluk kanggo gawé pejuang anyar lan miwiti produksi massal ing taun 2015. F-16 dijupuk minangka model, yaiku, pesawat anyar kudu ngluwihi paramèter saka mobil Amérika.

2 taun sabanjure, ing November 2002, Kepala Staf Gabungan ngembangake rencana jangka panjang kanggo ngembangake pejuang kasebut.

taun 2009. Panaliten ditindakake kanthi prentah saka Pamrentah Korea Selatan, tujuane yaiku analisis ekonomi babagan kemungkinan ngembangake pesawat anyar. Analisis kasebut nuduhake yen pembangunan bakal nguntungake ekonomi.

2011-2012. Proses riset awal lan pangembangan pilot.

taun 2013. Rencana pangembangan KF-X kanthi rinci, kalebu kapabilitas operasional, wis rampung lan dikirim menyang Pemerintah.

Desember 2015 DAPA nandatangani kontrak pengembangan KF-X karo KAI.

Tegese, wong Korea mung rada licik. Mesthine, ora realistis ngembangake lan mbangun pesawat kurang saka pitung taun. Nalika sampeyan bisa ndeleng, lengkap 13 taun liwati saka kaputusan kanggo ngembangaken pesawat kanggo presentation saka project lengkap. Mesthi, wektu iki bisa uga suda banget, nanging ketoke wong Korea butuh wektu sing suwe kanggo nggunakake.

Dadi, ing taun 2020, perakitan prototipe pisanan diwiwiti, sing rampung ing taun 2021.


Administrasi Program Akuisisi Pertahanan (DAPA) saka Kementerian Pertahanan Nasional Korea Selatan, sing tanggung jawab kabeh pangembangan lan pengadaan kanggo Kementerian Pertahanan, mratelakake KF-21 minangka pejuang generasi 4,5, yaiku kategori sing biasane digunakake kanggo nemtokake pejuang anyar utawa modernisasi sing wis muncul wiwit taun 1990-an. Yen miturut pendapat kita, banjur 4+.

Dibandhingake karo pesawat tempur generasi kaping lima, pesawat kasebut biasane ora duwe sawetara fitur utama, kayata mesin siluman utawa thrust-vectoring.

KF-21 ora kajaba; mesin General Electric F414-GE-400K (dipasang ing F/A-18 "Super Hornet") ora duwe UHT. Lan wangune adoh saka pesawat siluman generasi sabanjure.

Ing sisih liya, kanthi KF-21, Korea Kidul milih dalan sing beda banget karo sing ditindakake dening produsen pesawat tempur generasi kaping papat kayata Super Hornet, Eurofighter Typhoon utawa Dassault Rafale, MiG-35 Rusia utawa Su-35, sing saestu desain modern Ngartekno saka abad pungkasan.

Wong Korea ora ndhelikake yen KF-21 minangka wiwitan proses sing dawa, ing ngendi, berkembang ing spiral, pesawat bakal entuk formulir anyar, peralatan anyar, lan sifat anyar saka wektu.

Mulane, karya sing ditindakake ing mangsa ngarep bakal ngasilake versi KF-21 kanthi ciri siluman sing luwih penting, lan ing jangka panjang - kanthi internal. gaman kompartemen


Nanging sanajan ing wiwitan, KF-21A utawa Blok 1 bakal dilengkapi radar Active Electronically Scanned Array (AESA) lan Infrared Search and Track (IRST) kanggo ndeteksi target udara. Sabanjure yaiku dalan modernisasi bertahap kanthi owah-owahan sing perlu kanggo desain pesawat udara lan isine.

Kanthi njupuk pendekatan iki, Seoul katon pinter nemokake cara kanggo ngindhari biaya gedhe lan proses sing dawa kanggo ngembangake pejuang generasi kelima sing sejati saka awal. Ing wektu sing padha, dhasar KF-21 janji bakal menehi paling sethithik minangka pejuang saingan saka generasi sing padha, kanthi kabeh kaluwihan sing diprodhuksi ing omah.

Kajaba iku, Korea Kidul ngirit sumber daya sing penting banget - wektu. Ngelingi kahanan kawicaksanan manca angel kang negara ketemu dhewe, lan lack saka sekolah desain dhewe, kaya penerbangan kakuwasan, nggawe fighter generasi kaping lima bebarengan iku tugas sing bisa njupuk luwih saka iku njupuk kanggo nggawe KF-21.

Dadi, luwih saka 20 taun lan 8,8 triliun won wis liwati wiwit keputusan kasebut digawe, sing ing istilah dolar uga menehi jumlah sing dihormati 6,67 milyar dolar.

Sanajan versi Blok 2 sakteruse ora dadi pejuang siluman generasi kaping lima sing sejatine, iku dudu masalah gedhe. Sawise kabeh, Seoul wis tuku F-35, sing nyukupi kritéria kasebut, lan kanggo wektu tartamtu angkatan udara negara kasebut bakal dilengkapi kanggo nindakake misi apa wae.

Lan kanthi mangkono, yen versi KF-21 Block 1 kanthi cepet tiba ing tangan ROKAF (Angkatan Udara Korea Selatan), produksi pertama KF-21 bisa ngganti pesawat tempur F-4E Phantom II lan F-5E/F Tiger II sing wis tuwa. .

Iki minangka gerakan sing kuwat banget kanggo Angkatan Udara, sing bakal miwiti proses ngganti pesawat lawas ora mung sing anyar, nanging saka kelas sing luwih dhuwur.


Tonggak sejarah 2032 yaiku nalika angkatan udara negara kudu nampa kabeh pesenan 120 pesawat KF-21 Blok 1, lan nggarap Blok 2 sing luwih maju kudu ditindakake kanthi lengkap.

Ing wektu iku, program latihan KF-21 Blok 2 kanggo target lemah kudu rampung. Nggabungake siluman sing luwih apik karo senjata udara-ke-lemah janji bakal nggawe KF-21 minangka alat penetrasi pertahanan udara sing kuat nglawan target sing dhuwur-dhuwur kayata Korea Utara. Lan yen sampeyan nganggep manawa Korea Selatan duwe urutan lengkap kanthi produksi UAV serangan lan anané F-35, mula umume iki minangka konsep tumindak sing bisa ditindakake marang pepadhamu sanajan ana terobosan pertahanan udara.

Lan ana kapercayan yen iki pancen bakal kelakon. Sawise kabeh, wong Korea bisa ngatasi penolakan Amerika Serikat sing ora dikarepke kanggo nuduhake teknologi, minangka asil saka kabeh program KF-21 digawa menyang brink kegagalan.

Intine, miturut rencana asli, Amerika Serikat bakal nyedhiyakake radar AESA KF-21, sensor IRST, wadhah pandhuan elektro-optik lan jammer frekuensi radio. Nanging ana sing salah, lan ing taun 2015, pamrentah AS ngowahi pasokan teknologi kasebut menyang penolakan. Akibaté, wong Korea Kidul kudu cepet nindakake apa sing diarani substitusi impor.

Akibaté, Kaukasus Kidul saiki duwe pangembangan dhewe, sing tegese kemungkinan ekspor potensial.

Senjata udara-ke-udara utama bakal kalebu rudal IRIS-T jarak cendhak saka perusahaan Jerman Diehl lan rudal Meteor jarak menengah saka konsorsium MBDA Eropa.


Cetha yen nggawe saka awal kapasitas kanggo gawé mesin pesawat prayoga utawa rudal udara-ke-udara iku adoh saka gampang, malah kanggo negara maju teknis kaya Korea Selatan. Dadi, ana gunane kanggo outsourcing barang kasebut, utamane nalika rudal sing ditawakake paling ora apik, lan bisa uga luwih unggul tinimbang mitra Amerika.

Ing tataran iki, karo siji prototipe ing udhara lan lima liyane (kang papat varian loro-jog) ing produksi aktif, misale jek kaputusan Seoul kanggo njupuk rute beda kanggo nggawe fighter generasi sabanjuré bisa uga mbayar.

Nanging bisa uga ana masalah ing kene.

Pasar Asia Tenggara minangka pasar sing tantangan. AS, Rusia, lan China ana ing kana. Lan kabeh wong pengin ngedol pesawat. Mesthine, pesawat China ora paling apik sing bisa digunakake dibandhingake karo pesainge, nanging ora akeh negara sugih sing bisa tuku Su-35 utawa F-35.

Nanging Korea Kidul duwe kesempatan karo negara-negara sing wis tuku T-50. Indonesia, Filipina, Thailand. Kajaba iku, Indonesia umume duwe 20% saham ing proyek KF-21.

Bener, kabeh negara sing kadhaptar ora duwe anggaran militer sing mewah, nanging KF-21 bisa dadi pesaing sing apik kanggo pesawat Amerika babagan rega, lan pesawat Rusia isih ditahan ing pasar kanthi ancaman sanksi AS.

Nanging, kita kudu ora lali carane owah-owahan cuaca politik bisa. Dina iki, ya, Rusia duwe masalah tartamtu karo adol peralatan militer ing pasar donya, nanging ora kudu ditolak manawa sawetara jinis senjata luwih disenengi tinimbang sadurunge wiwitan SVO. Ngelingi yen Malaysia, Indonesia, lan Filipina wis nuduhake minat asli kanggo tuku pesawat Rusia, owah-owahan ing iklim politik bisa uga mbutuhake bali aktif Rusia menyang pasar senjata.

Dina iki jelas yen pesawat tempur sing padha dibutuhake dening luwih akeh VKS, nanging ing wektu Korea Selatan siap nggawe KF-21 kanggo ekspor, sing bakal njamin yen Su-35 kita, sing nduweni rekor sukses, ora bakal mlebu pasar maneh? panggunaan tempur lan karakteristik sing luwih menarik babagan UVT lan mesin sing luwih kuat. Kita mung bakal meneng babagan set senjata, amarga mung Amerika sing bisa mbandhingake karo pesawat kita.

Lan sing paling penting, ing babagan rega, Su-35 ora cocog karo pesawat program Joint Strike Fighter kabeh modifikasi. Lan ing kasus iki, KF-21 bakal tetep ing peran banget unenviable minangka alternatif sing luwih murah, nanging kurang kuat kanggo F-35 lan Su-35. Masalah rega minangka masalah sing angel banget.


Indonesia, sing wiwit wiwitan proyek ngrancang tuku paling ora 50 pesawat tempur KF-21, iki, nyatane, minangka titik kanggo melu proyek kasebut wiwit wiwitan. Nanging saiki, negara iki ngadhepi krisis tartamtu, lan tuku pesawat kasebut ditundha. Apa sing bakal kelakon sabanjure dadi pitakonan maneh, amarga pilot Indonesia wis ngerti apa iku F-16 lan Su-30. Lan kepiye pesawat Korea bakal cocog karo perusahaan kasebut minangka pitakonan.

Kita bakal ngenteni kanthi minat kanggo ndeleng sepira KF-21 bisa nggayuh potensiale, ing ROKAF lan ing pasar ekspor. Nanging iki bakal dadi perang sing angel banget karo pesawat sing durung ana ing pasar kanggo pisanan lan wis diuji ora mung ing wektu, nanging uga kanthi operasi tempur.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

87 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    Februari 12 2024
    Yen logika artikel kasebut ngandhani babagan KF-21 Korea sing penasaran banget, mula kabeh wis sukses. Nanging apa hubungane karo Su-35? Apa sisih dheweke kene? KF-21 minangka "semi-siluman" kanthi avionik canggih, kaya F-35 kanthi upah minimal. Kajaba saka Indonesia, prospek ekspor kalebu Polandia, Turki (yen AS ngidini) lan Filipina. Sabanjure, sajrone karire, Su-35 dikirim menyang negara siji - China. Lan ana kemungkinan pangiriman sing dhuwur banget menyang Iran. Padha bisa intersect mung nalika Filipina milih pesawat (utawa yen kita mbucal banget akeh banget karo Indonesia). Nanging iki sacoro prakteke Fantasi, amarga kita bakal diijini menyang pasar ing acara saka kamenangan lengkap ing Ukraina, utawa asor padha lengkap. Amarga kita saiki adoh saka loro pilihan, kompetisi antarane pesawat iki arang banget.
    1. KCA
      +2
      Februari 12 2024
      Apa tegese kemungkinan kiriman SU-35 menyang Iran? Pesawat pisanan saka kumpulan 67 wis dikirim
      1. +3
        Februari 12 2024
        Kutipan saka KCA
        Apa tegese kemungkinan kiriman SU-35 menyang Iran? Pesawat pisanan saka kumpulan 67 wis dikirim

        Aku nulis kanthi ati-ati, amarga Federasi Rusia ora tau resmi ngonfirmasi anane lan spesifik kontrak kasebut. Kajaba iku, dheweke ora konfirmasi nomer. Dadi ngomong. nyatane, lan miturut agensi Iran, sampeyan bener.
        Muga-muga kontrak kasebut bakal rampung kanthi lengkap, lan ora bakal bisa ditindakake karo Mesir (pesawat sing dituju menyang Iran) lan karo Indonesia. Ana kemungkinan iki, amarga ora ana pemasok liyane kanggo Iran (RRC ora bakal melu iki).
        1. KCA
          0
          Februari 12 2024
          Dadi dheweke nuduhake kebangkrutan SU-35S ing Iran ing TV, lan ing Internet
    2. -4
      Februari 12 2024
      Aku ora ngerti kenapa Indonesia lan Filipina melu iki. Amarga diwenehi geografi, dheweke butuh pesawat serang kanthi jarak penerbangan maksimal, wektu lelungan, lan bisa nggawa misil anti-kapal sing abot, luwih becik luwih saka siji. Mung siji mungsuh nyata - Republik Rakyat China. Lan konflik bisa uga - amarga pulo kasebut. Yaiku, adoh lan liwat segara. Lan ing kene - Su-35 meh cocog kanggo wong-wong mau.
      1. +3
        Februari 12 2024
        Kutipan saka paul3390
        Aku ora ngerti kenapa Indonesia lan Filipina melu iki

        Indonesia pengin tuku Su-35, sing bakal dadi pangembangan logis saka garis Su-27-Su-30. Nanging, sayangé, sanksi. Saiki kemungkinan bali menyang pasar ora bisa ditindakake.
        Filipina tansah tuku Amerika. Potensi, ya, padha bisa tuku Su-35. Nanging saiki dheweke ora bisa nindakake iki.
        Kapentingan ing KF-21 iku logis, F-35 larang lan ora kasunyatan sing malah bakal ngedol. KF-21 kanthi kesadaran situasional sing dhuwur lan RCS sing kurang bisa dadi apik banget kanggo ngatasi pertahanan udara lan serangan darat (ing versi blok 2). Kanthi Su-35 padha manggoni "relung ekologis" beda lan bisa uga digabungake.
  2. +5
    Februari 12 2024
    Temenan, industri Korea Selatan maju kanthi kabeh langkah. Apa maneh ... padha ora bisa nalika lagi anteng; yen padha mudhun kanggo bisnis, padha bakal push maju kanthi cepet.
    Lan ya, dheweke ora tundhuk watesan saka wong-wong sing bisa ngrusak barang-barang, lan iki uga ora dadi faktor cilik kanggo pangembangan sukses.
    Umume, macan Asia ...
  3. + 10
    Februari 12 2024
    Sugeng rawuh ing Korea Selatan. Conto sing apik babagan apa sing bisa ditindakake negara nalika masalah diputusake dening manajer sing ora efektif lan pejabat sing korup....
    1. KCA
      +1
      Februari 12 2024
      Ya, kabeh apik banget ing Korea nganti presiden malah dikunjara amarga korupsi
      1. +8
        Februari 12 2024
        Bener, malah wani ngunjara presiden kabeh. Apa sampeyan bisa mbayangno kaya iki ing negara-negara otoriter?
        1. KCA
          -2
          Februari 12 2024
          Ya, ing AS ora ana cara sing bisa dikunjara presiden saiki utawa sadurunge
          1. +3
            Februari 13 2024
            Kutipan saka KCA
            ora ana cara sing bisa dikunjara presiden saiki utawa sadurunge

            Ya, lan iki ora ngurmati Amerika.
        2. -2
          Februari 12 2024
          Apa gunane? Saben presiden diadili. Tegese, sistem peradilan ora bisa.
          Dheweke nyolong 50 taun sadurunge, nginep setaun ing pakunjaran, banjur ngenteni sawetara taun ing omah lan lunga.
          1. +2
            Februari 12 2024
            Wiwit didegaké Republik Korea ing taun 1948, telu saka 12 présidhèn wis disalahké saka pelanggaran pidana kanthi tuduhan wiwit saka pembunuhan tingkat pertama nganti korupsi. Kasus marang loro liyane ora digawa menyang pengadilan.

            Sing. sistem ora becik (ngendi iku becik?), Nanging kerjane, wiwit malah paling untouchable bisa dicekel tanggung jawab.
            Lan kanthi cara, dheweke ora menehi aku setahun. Sing siji nampa ukuman seumur hidup, liyane 20 taun, sing katelu 17, sing nomer papat 15. Bener, loro dibebasake sawetara taun sabanjure amarga diampuni. Nanging ing umume negara liya, ora kaya ngono.
            1. +5
              Februari 13 2024
              Kutipan: Kmon
              Loro, Nanging, padha dirilis ing pardon sawetara taun mengko.

              Liyane dihukum mati sadurunge dadi presiden. Amerika banjur nggawa dheweke metu saka negara.
        3. 0
          Februari 14 2024
          Aku bakal akeh break cetakan kanggo sampeyan yen aku pitutur marang kowe sing ora siji presiden iki dikunjara ana, lan ora loro, nanging minangka akeh minangka 4 + 1 saka 8 liwat 30 taun.
    2. -1
      Februari 12 2024
      nalika masalah dirampungake dening manajer sing ora efektif lan pejabat sing korup

      Nanging ora. Mung manajer sing efektif lan pejabat sing korupsi. Umumé, kaya nang endi wae, mung iki sing dadi perlu. Nasib Vietnam Kidul ora cocog karo wong-wong mau; padha nyekel sirahe ing tangane. Kayadene pitik jago ngetok-etok, mangkono uga maling bakal entuk.
      1. +1
        Februari 13 2024
        Ya, kanthi manajer sing efektif, kita ora bakal tekan merek Korea
  4. +5
    Februari 12 2024
    Pranyata pasar bisa efektif ing kompleks industri militer yen elit finansial negara mikir babagan iki, lan ora babagan vila lan yacht ing Miami utawa ing papan liya.
    1. +4
      Februari 12 2024
      Kutipan saka james
      yen elit finansial negara mikir babagan iki, lan ora babagan vila lan yacht

      Lan dheweke durung duwe kewarganegaraan dual nglirik
  5. -8
    Februari 12 2024
    Kaya biasane, ana akeh huruf lan spesifik cilik. Pesawat iki mung digambar adhedhasar generasi kaping 5. Inggih, ngormati Korea kanggo meh nggawe siogli dhewe lan sijine pesawat menyang produksi.
    Sampeyan ora malah kudu nimbang pilihan sing T-50s bakal mungkasi munggah ing Ukraina. Dheweke bakal diobong kanthi cepet. Iki minangka "stormtrooper" mung marang wong asli ing alas.
    Mbandhingake T-50 Korea karo Yak-130 ora bener. Pesawat iki rada luwih apik tinimbang L-39 utawa pelatih tempur multi-peran modern lan fighter-bomber. Kita bisa ngrembug topik iki kanggo wektu sing suwe, nanging umume bakal teka ing gagasan sing dakkandhakake ing ukara sadurunge.
    Ana nuansa penting banget ing kene. Luwih adoh, DPRK saya mudhun lan luwih adoh saka Korea Selatan babagan penerbangan. Lan mung kawilujengan - tuku pesawat modern saka Rusia. Ora kebeneran yen Kim Jong-un teka menyang kita
    1. +3
      Februari 12 2024
      Pesawat iki mung digambar adhedhasar generasi kaping 5.

      Sampeyan ora malah kudu nimbang pilihan sing T-50s bakal mungkasi munggah ing Ukraina.

      Yen sampeyan mikir yen KF-21 saka artikel lan T-50 minangka pesawat sing padha, mula sampeyan salah. Iki rong pesawat beda. Napa penulis nenun T-50 ing artikel kasebut angel dingerteni. Mbok amarga
      Brevity iku adhine bakat, nanging ibu-ing-hukum ragad.
      :))
      1. 0
        Februari 13 2024
        solar
        penulis, kaya biasane, mung kudu nulis multi-bookaffe)))
  6. -5
    Februari 12 2024
    Babagan risiko ...
    Gusti Allah ngalang-alangi kita saka perang antarane Korea!
    Nanging ... luwih sukses YK ing kompleks industri militer, tangan Kim luwih cedhak karo tombol serangan rudal.
    Nanging ing kana ora ana sing apik ... ide reuni pungkasane bubar.

    Lan serangan (kanthi analogi karo pertahanan udara) bisa kedadeyan ora mung ing lapangan udara,
    nanging uga kanggo perusahaan kompleks industri militer ing Kaukasus Kidul.
    Lan risiko kasebut nalika tuku peralatan saka Inggris dituku dening Indonesia, Polandia, lsp.

    Ora kaya teknologi Rusia. Ora ana risiko ing ngarep nalika tuku Yak-130/Su-30.
    Ana risiko wis diwujudake - geopolitik.
    Nanging iki ora ngganggu Ethiopia lan Angola.
    1. -1
      Februari 13 2024
      Kutipan: Feodor13
      Gusti Allah ngalang-alangi kita saka perang antarane Korea!

      Dadi kabeh arep perang ing Korea.
      Kim ngandika mangkono: ora yen, nanging nalika?
      Kajaba Negara nolak sirahe.
  7. +4
    Februari 12 2024
    Mesthine, terobosan ing pangembangan lan produksi macem-macem jinis gaman, apa udhara, segara, utawa darat, ora bisa kedadeyan ing Korea Kidul tanpa ijin lan dhukungan saka Amerika Serikat, nanging dheweke nggunakake kesempatan iki kanthi apik. . Lan kanthi pribadi, aku mikir yen ing perkara kasebut, dheweke wis luwih dhisik tinimbang India.
    Minangka kanggo diterangake KF-21, iku ketoke worth kang lagi nyimak external mirip karo Cina J-31 lan Japanese Mitsubishi X-2 Shinshin. Aku mikir bakal ana perjuangan ing antarane pasar negara katelu. Kanggo sing F-35 bakal larang banget utawa "ora trep", kanthi politik.
    Ngelingi yen "Korea" iki, sawise modernisasi, kanthi jelas bakal pindhah menyang generasi "kalima", ing sisih kita, pesaing kasebut ora bakal dadi Su-35 sing pantes, nanging Su-75 sing janjeni.
  8. -5
    Februari 12 2024
    Akibaté, UK saiki wis pembangunan dhewe

    Lan apa? Nganti padha duwe mesin dhewe, iku kabeh fiksi. Ing sembarang wektu, Amerika Serikat bisa mbanting sembarang dodolan pesawat iki. Utawa malah produksi umume. Lan dheweke bakal nindakake - yen wong Korea malah nyoba nyabrang ing pasar senjata.

    Lan YUK ora bakal duwe mesin kanggo wektu sing suwe. Malah RRC, sing nduweni sumber daya sing ora bisa ditandingi lan ketoke nduweni akses menyang sawetara teknologi Soviet, isih mung ing wiwitan perjalanane. Piye wae padha ora bisa teka munggah karo apa mestekake. Apa sing bisa kita ucapake babagan wong Korea ...
    1. +3
      Februari 12 2024
      Kutipan saka paul3390
      Lan YUK ora bakal duwe mesin kanggo wektu sing suwe

      Ana mesin sing dilisensi saka F-18 sing dirakit Korea. Sampeyan kudu katon ing unsur kritis, nanging Korea ora duwe masalah tartamtu karo mechanical engineering.
      1. +3
        Februari 12 2024
        Wong Tionghoa uga ora duwe masalah karo teknik mesin. Durung ana mesine. Umumé, mesin jet modern bisa uga minangka salah sawijining puncak pangembangan teknis. Bebarengan karo pembangkit listrik tenaga nuklir lan chip. Amarga kanggo produksi lan, sing paling penting, pembangunan, sampeyan kudu duwe sekolah ilmiah lan teknologi sing kuwat banget ing pirang-pirang wilayah. Sing butuh pirang-pirang dekade kanggo berkembang. Lan proses iki ora bisa diganti karo dhuwit utawa majelis sing dilisensi ... Ing wayahe, mung kita, amarga warisan Soviet sing gedhe, lan Kulon sing kondisional bisa nindakake iki - amarga ing kono sampeyan ora bisa nemtokake perusahaan apa sing ana. negara. Kabeh.
        1. -2
          Februari 12 2024
          Kutipan saka paul3390
          Umumé, mesin jet modern bisa uga minangka salah sawijining puncak pangembangan teknis.

          Ya, mula dheweke njupuk sing lawas. Awal 90an.
  9. +2
    Februari 12 2024
    Lan sejatine ora butuh pesawat generasi kaping 5, sanajan ora ana sing ngerti apa sing ditrapake. Padha duwe mungsuh siji lan pesawat kang, kanggo sijine iku mildly, 3rd generasi.
    1. +2
      Februari 12 2024
      Kutipan: Viktor Sergeev
      Dheweke duwe mungsuh siji lan sing duwe pesawat generasi kaping 3 kanggo nyelehake kanthi entheng

      Mungsuh iki duwe senjata nuklir ing stockpile. Lan sarana pangiriman uga
  10. +1
    Februari 12 2024
    Ing babagan ukuran lan asal, Korea minangka pesaing pisanan kanggo Rafal lan EF2000 lan F35.
  11. 0
    Februari 12 2024
    ya.

    Sadurunge kita ana pesawat mesin kembar kanthi F414. Sing, F-18 refinished karo plastik kanggo katon kaya siluman. Masalah utama dheweke saiki yaiku AFAR. Yen dheweke isih mbujuk Amerika kanggo nggunakake phantom ai utawa nginstal salah siji saka Eropah paling anyar, banjur ora ana apa-apa kanggo nyekel Su-35. Ora ana apa-apa sing bisa dicekel wong Korea ing perang meriam - Nanging, aku ora yakin yen wong Korea melu perang meriam.

    Inggih, Su-35 ora duwe apa-apa kanggo nyekel. Korea minangka pesawat saka "ekosistem" NATO. Yen negara ngetutake kursus Anglo-Saxon, mula ora nganggep standar senjata sing kompatibel karo NATO. Lan kosok balene.
    1. +3
      Februari 12 2024
      Sadurunge kita ana pesawat mesin kembar kanthi F414. Sing, F-18 refinished karo plastik kanggo katon kaya siluman.

      Mung wong Korea 4 ton luwih entheng tinimbang Superhornet kanthi mesin sing padha. Iku katon kaya pamindhahan menyang "non-afterburning supersonik".
      1. +1
        Februari 13 2024
        Kutipan saka solar
        Sadurunge kita ana pesawat mesin kembar kanthi F414. Sing, F-18 refinished karo plastik kanggo katon kaya siluman.

        Mung wong Korea 4 ton luwih entheng tinimbang Superhornet kanthi mesin sing padha. Iku katon kaya pamindhahan menyang "non-afterburning supersonik".

        "Non-afterburning supersonik", "karo mesin padha", ora gumantung ing massa pesawat.
        1. +2
          Februari 13 2024
          mesin padha.
          Thanks kanggo mesin General Electric F414 anyar kanthi dorongan 6 kgf (500 kgf ing afterburner), pejuang kasebut bakal bisa nindakake penerbangan supersonik sing ora ana afterburning kanthi kecepatan nganti M = 10.

          https://topwar.ru/229686-sueta-vokrug-grifona.html
          Sajrone uji coba pesawat 39-7, kemampuan kanggo nindakake penerbangan jelajah supersonik kanthi nomer Mach = 1,2 ing operasi mesin non-afterburning dituduhake.

          http://www.take-off.ru/item/4247-gripen-e-poshel-v-seriyu
      2. 0
        Februari 13 2024
        Kutipan saka solar
        Iku katon kaya pamindhahan menyang "non-afterburning supersonik".

        Ya, utawa kit awak siluman Dagestan iki wis ngrusak aerodinamika nganti kaya ngono.
        1. +2
          Februari 13 2024
          Aja mikir. Pesawat kasebut dikembangake nggunakake teknologi Lockheed Martin sing dituku dening wong Korea.
          Lockheed Martin sarujuk nransfer rong lusin teknologi F-35A minangka bagéan saka kesepakatan tuku.
          Lockheed Martin wis sarujuk kanggo nransfer rong rolas teknologi F-35A minangka bagéan saka kesepakatan dodolan.

          Pamrentah ing Amerika Serikat ngalangi transfer mung papat saka rong puluh, ing bidang elektronik: radar, sistem telusuran lan trek inframerah (IRST), modul elektro-optik (EO TGP) lan teknologi jamming frekuensi radio, lan ora mbantah. kanggo liyane.
          Perusahaan Amerika, Inggris, Swedia, Israel, Italia lan Spanyol liyane uga melu pembangunan kasebut.
          1. +3
            Februari 13 2024
            Inggih, iku bisa. Ketoke tender mung cedhak, mula kita bakal nemokake data sing relatif objektif. Wong Korea wis manggoni ceruk "sing luwih prasaja tinimbang F-16," lan bisa uga ana sing bisa ditindakake ing ceruk "antarane F-16 lan F-35."
  12. -1
    Februari 12 2024
    Aku ora ngerti kok Korea digawe salinan F-35, nalika kabeh senjata dumunung ing sling external?
    1. +1
      Februari 12 2024
      Aku ora ngerti kok Korea digawe salinan F-35, nalika kabeh senjata dumunung ing sling external?

      Wong-wong Korea ngrencanakake kanthi bertahap pindhah menyang "siluman lengkap" ing mangsa ngarep, mula desain kasebut kalebu ruang kanggo kompartemen senjata.
      1. +2
        Februari 12 2024
        Kutipan saka Decembrist
        Wong-wong Korea ngrencanakake kanthi bertahap pindhah menyang "siluman lengkap" ing mangsa ngarep, mula desain kasebut kalebu ruang kanggo kompartemen senjata.

        Ora kasedhiya, deleng dimensi, ana kompartemen kanggo 20 kg muatan
        1. +2
          Februari 12 2024
          ndeleng ukuran

          Luwih becik maca pers Korea. Utawa Amerika.
          Kanggo ukuran, deleng foto pesawat sing arep mabur. Papat hardpoints ing fuselage wis setengah recessed. Ora ana sing ngalang-alangi dheweke nggawe kabeh ing fuselage, sing direncanakake wong Korea ing versi Block 3.
          1. +2
            Februari 12 2024
            Kutipan saka Decembrist
            Papat hardpoints ing fuselage wis setengah recessed. Ora ana sing ngalang-alangi dheweke nggawe kabeh ing fuselage, sing direncanakake wong Korea kanggo versi Block 3.

            4 pcs Ora sithik banget kanggo pesawat modern?
            1. +4
              Februari 12 2024
              4 pcs Ora sithik banget kanggo pesawat modern?

              F-35 duwe papat rakitan suspensi sing padha ing kompartemen internal. Lan enem njobo.
              1. +1
                Februari 12 2024
                Kutipan saka Decembrist
                F-35 duwe papat rakitan suspensi sing padha ing kompartemen internal. Lan enem njobo.

                Iki F-35, nanging KF-21A ora duwe kompartemen internal, mung duwe lokasi njaba.
                1. +3
                  Februari 12 2024
                  Kompartemen internal
                  Wong Korea ngrancang versi Block 3.
          2. 0
            Februari 13 2024
            Kutipan saka Decembrist
            Papat hardpoints ing fuselage wis setengah recessed. Ora ana sing ngalangi kita nggawe kabeh ing fuselage,

            Yagene dheweke ora nggawe dheweke rampung ing fuselage, amarga ora ana sing ngalangi?
  13. +3
    Februari 12 2024
    Mesthi, kabeh senjata ing pesawat uga Amerika. Dheweke durung ngomong kanthi terang babagan persenjataan KF-21A.

    Persenjataan KAI KF-21 Boramae dudu perkara sing diomongake kanthi terbuka, malah nglaporake kontrak khusus (contone - https://www.mbda-systems.com/press-releases/south-korea-to-integrate -mbdas-meteor -rudal-ke-kf-x-pesawat tempur/). Lan persenjataan pesawat kasebut internasional, kaya sing dikandhakake saiki - saka manufaktur paling apik ing donya.
    Yen njupuk rudal udara-ke-udara, iki yaiku AIM-120 AMRAAM Amerika, AIM-9X Sidewinder, ASRAAM, Meteor MBDA Eropa saka konsorsium Eropa transnasional MBDA lan IRIS-T Jerman.
    Arsenal rudal udara-ke-lemah katon persis padha - AGM-65 Maverick Amerika, Taurus Jerman-Swedia KEPD 350, ing mangsa MBDA Brimstone, SPEAR 3. Kajaba iku, wong Korea ngrancang ngembangake Taurus dhewe- misil jelajah level ing taun 2028. Nanging bom biasa, UAB lan KAB pancen Amerika kabeh.
    1. +1
      Februari 12 2024
      Aku wonder apa individu minus wanted kanggo ngomong karo minuses? Utawa iki ekspresi gething abad-lawas saka bodho kanggo pinter?
  14. +5
    Februari 12 2024
    sistem kontrol senjata - Amérika.

    Sistem bimbingan elektro-optik - Korea Selatan KF-21 EO TGP saka Hanwha Systems. Saka perusahaan sing padha yaiku sistem telusuran lan pelacakan inframerah (IRST).
  15. +4
    Februari 12 2024
    Desember 2015 DAPA nandatangani kontrak pengembangan KF-X karo KAI.

    Tegese, wong Korea mung rada licik. Mesthine, ora realistis ngembangake lan mbangun pesawat kurang saka pitung taun. Nalika sampeyan bisa ndeleng, lengkap 13 taun liwati saka kaputusan kanggo ngembangaken pesawat kanggo presentation saka project lengkap.

    Wong Korea ora ngapusi babar pisan. Mung ing 13 taun wong Korea wis ngembangake limang proyek. Papat pisanan yaiku KAI KFX-E, ADD C103, ADD/KAI C105, ADD/KAI C109. Banjur, sawise ngevaluasi kaluwihan lan kekurangan, adhedhasar proyek ADD C103 ing 2015, dheweke wiwit nggawe KAI KF-21 Boramae.
  16. +3
    Februari 12 2024
    Pasar Asia Tenggara minangka pasar sing tantangan. AS, Rusia, lan China ana ing kana. Lan kabeh wong pengin ngedol pesawat. Mesthine, pesawat China ora paling apik sing bisa digunakake dibandhingake karo pesainge, nanging ora akeh negara sugih sing bisa tuku Su-35 utawa F-35.


    Aku mangu-mangu yen ekspor pesawat Cina duwe prospek serius. Patologis China seneng nglebokake "fungsi sing ora didokumentasikan" menyang elektronik; ana kemungkinan spyware ing peralatan militer; apa pancene bisa ditampa nalika tuku pesawat sing regane puluhan yuta dolar?
    Panggabungan China ing ekspor senjata mudhun saka 6.3% (2013-2017) dadi 5.2% (2018-2022), Korea Selatan mundhak saka 1.3 dadi 2.4%. https://www.sipri.org/sites/default/files/2023-03/2303_at_fact_sheet_2022_v2.pdf
  17. +4
    Februari 12 2024
    Wong Korea pancen apikan. Aku ora bakal kaget yen dadi metu sing Amerika uga didol wong "cat" kanggo siluman lan bidang bener ends munggah ing rangking ora 4 ++, nanging 5
  18. +1
    Februari 12 2024
    Sawise WW2, kucing ireng mlayu ing antarane wong Korea (kaya kita karo para penari) lan negara kasebut dibagi. Dheweke dikembangake ing arah sing beda-beda. Dina iki kita duwe: Korea Selatan kanthi pedunung 50 yuta jiwa, pimpinan donya ing galangan kapal, elektronik, apik banget ing bisnis senjata, lsp. S. Korea dhewe wis nggawe senjata nuklir lan misil balistik, tekstil ing tingkat, senjata kanggo wong miskin, etc. Populasi 25 yuta
    Saiki ayo padha elinga yen kabeh iki ana ing wilayah cilik lan ora akeh sumber daya alam. Apa yen padha negara siji? Jepang, China, lan Federasi Rusia bakal ambegan jero. Wong Korea mesthi ora sopan lan sombong, nanging Gusti Allah mesthi ora nyinggung ...
    1. +1
      Februari 13 2024
      Kutipan saka Glagol
      Sawise WW2, kucing ireng mlayu ing antarane wong Korea (kaya karo kita karo para penari) lan negara kasebut dibagi.

      Kucing ireng lan "negara dibagi" nuduhake pembebasan Soviet saka DPRK saka Nazisme lan pendhudhukan Amerika ing Korea Selatan, masing-masing.
      1. +2
        Februari 13 2024
        ora ana pendhudhukan Amerika ing Korea Selatan, sawetara karyawan lungguh kanthi tenang ing Busan, lan kabeh iku, nanging ing instigation saka USSR, kanthi bantuan lengkap, wong Korea Utara nindakake tumindak agresi lan meh ngrusak kabeh negara. Alhamdulilah padha diusir bali ngluwihi paralel kaping 37, ing ngendi dheweke digodhog nganggo jus dhewe nganti saiki.
        1. +2
          Februari 13 2024
          Iku misale jek sing sadurunge wis ora nekani diskusi saka kemajuan lan asil WWII karo partisipasi sandi. Nanging, luwih becik nindakake iki ing topik sing luwih cocog.
          1. 0
            Februari 14 2024
            Eh..., nuwun sewu, kula mboten ngertos, kula kesusu, kula merangkak ombenan
    2. 0
      Februari 17 2024
      Sawise WW2, kucing ireng mlayu ing antarane wong Korea (kaya kita karo para penari) lan negara kasebut dibagi.

      Ana loro kucing ireng: Stalin lan Roosevelt. Miturut persetujuan antarane Amerika Serikat lan USSR, nyerahake pasukan Jepang ing sisih lor paralel kaping 38 kudu ditampa dening pasukan Soviet, lan pasukan Amerika ing sisih kidul. Banjur pasukan manca kudu ninggalake wilayah Korea amarga Korea dudu negara perang, nanging digabung kanthi paksa menyang Jepang ing awal abad kaping 20. Nanging wis ing 1946, Amerika Serikat wiwit planning perang nglawan USSR nggunakake senjata nuklir.
  19. +2
    Februari 12 2024
    Pakar donya ngevaluasi KF-21A minangka pesawat generasi 4++. Tegese, dudu F-35 utawa F-22, nanging ing papan sing cedhak karo Su-35. Lan ing kene ana sing kudu dipikirake.

    Su-35 minangka puncak modernisasi Su-27. Lan KF-21A minangka pesawat sing kemampuan modernisasi durung digunakake.
    Airframe, radar, avionik, hidrolika kabeh Korea.

    Miturut rencana awal, Amerika Serikat bakal nyedhiyakake KF-21 kanthi radar AESA, sensor IRST, pod nargetake elektro-optik, lan jammer RF.

    Korea pengin tuku elektronik saka F-35. Amerika ora setuju. Nanging, akeh perusahaan sing melu pangembangan pesawat kasebut kanthi cara siji utawa liyane, kalebu Lockheed Martin, Elta Israel, Saab, Leonardo Italia, lan perusahaan Inggris, Spanyol lan Amerika liyane.
    nanging, yen katon ing T-50

    Iku ora tanggung cetha kok T-50 pesawat temen beda.
    pesawat latihan tempur rong kursi, kanca sekelas Yak-130 kita

    Iya, sekelas. Siji supersonik, liyane ora.
    Polandia banjur dhawuh ora versi latihan saka T-50, nanging versi serangan, kang disebut FA-50.

    Polandia wis nuduhake minat ing KF-21 lan pengin mlebu proyek kasebut ing tahap pangembangan Blok-2; wong Korea ora duwe bantahan dhasar.
    Mesthi, wektu iki bisa dikurangi banget

    Wong Korea padha golek co-investor kanggo pangembangan lan produksi. Akibaté, pamrentah Korea mung 60 persen.
    KF-21 ora kajaba; mesin General Electric F414-GE-400K (dipasang ing F/A-18 "Super Hornet") ora duwe UHT. Lan wangune adoh saka pesawat siluman generasi sabanjure.

    Ora adoh. Tangan Lockheed Martin katon. Ora ana kompartemen internal sing cukup, nanging ana kemungkinan dhasar kanggo nginstal. Amarga pangembangan roket lan elektronik, UHT ora dianggep minangka fitur wajib pesawat generasi kaping lima.
    "Super Hornet", Eurofighter "Typhoon" utawa Dassault "Rafale", Russian MiG-35 utawa Su-35, kang saestu Ngartekno modern desain saka abad pungkasan.

    Eurofighter lan Rafal digawe kaya pesawat anyar
    1. 0
      Februari 12 2024
      Kutipan saka solar
      Amarga pangembangan roket lan elektronik, UHT ora dianggep minangka fitur wajib pesawat generasi kaping lima.

      Anggur iku ijo...
      1. 0
        Februari 13 2024
        UVT kanggo pejuang pisanan digawe lan dites ing kabeh cara bisa dening anggota staf, lan malah didorong menyang F-22, nanging banjur, sawise scratching turnips, padha teka menyang kesimpulan sing ora perlu.
        1. 0
          Februari 18 2024
          Talon, aja ngomong omong kosong ut. Utawa maksud sampeyan eksperimen X-31?

          UVT pisanan yaiku Rusia kanthi Al-31fn
          1. 0
            Februari 18 2024
            Ya, yen 1988, ing ngendi uji coba penerbangan F-15 kanthi pesawat sing dikontrol ngarep uvt ditindakake, luwih saka 1999, mula sampeyan bener, nanging nyatane ora.
            1. 0
              Februari 22 2024
              Talon, yen 1989 ing ngendi tes penerbangan karo Al-31fp ditindakake luwih saka 1999, mula sampeyan bener, nanging nyatane ora.

              Ps. Malah muncung Rotary F-35 dibusak saka Yak-141.

              Psst lan asil ketok: mung ing seri kita.
    2. +1
      Februari 13 2024
      Kutipan saka solar
      ora dianggep minangka fitur wajib pesawat generasi kalima.

      Kanthi generasi kaping lima, kabeh umume cukup sewenang-wenang. Salah sawijining pratandha wajib katon suda visibilitas lan AFAR.
  20. +3
    Februari 12 2024
    Pakar donya ngevaluasi KF-21A minangka pesawat generasi 4++

    Apa ora nambah plus kanggo nomer ploy iklan domestik?
    Aku pancene gumun carane penulis equates Sushki lan KF-21. Kanthi kasar banget, sing pisanan yaiku re-F-16, sing kapindho yaiku sub-F-35.
    1. 0
      Februari 13 2024
      Quote: tarantass Inggris
      Apa ora nambah plus kanggo nomer ploy iklan domestik?

      Apa sampeyan mutusake yen iku domestik?
    2. +2
      Februari 13 2024
      Quote: tarantass Inggris
      maneh F-16,

      Nedo-F-15. USSR ora bisa mbangun F-16.
      Quote: tarantass Inggris
      sub-F-35.

      Pere-F-18 banjur.
      Quote: tarantass Inggris
      Aku gumun carane penulis equates Sushki

      Dadi ora ana liyane.
      1. 0
        Februari 13 2024
        F-15

        Disegel.
        USSR ora bisa mbangun F-16.
        kuotasi

        Ora migunani. Amerika mbangun 16 ing latar mburi MiG-21. We katon ing perang antarane kembar-mesin Phantoms lan cahya MiGs, lan mutusaké sing padha wanted bab sing padha, mung saka generasi sabanjuré. Nalika kita miwiti nggarap generasi kaping 4, iku wis dadi pesawat kembar engine bisa gawé ciri kinerja sing ora kalah karo siji-mesin.
        Pere-F-18 banjur

        Dadi ora ana liyane

        Sampeyan perlu kanggo mbandhingaké karo Su-75. Nanging ya, pancen ora ana sing bisa dibandhingake.
        Korea wis rampung, lan wis sijine menyang produksi. Kita mung nyatakake yen dheweke siap ngembangake mesin jinis iki. Lagi looking for wong kanggo menehi dhuwit.
        1. +2
          Februari 13 2024
          Quote: tarantass Inggris
          yen pesawat mesin kembar bisa ngasilake karakteristik kinerja sing ora kalah karo mesin siji.

          Bisa ngetokake, nanging ora ngetokake.
          Quote: tarantass Inggris
          Su-75 kudu dibandhingake

          Bandhingake pesawat mabur karo pesawat sing ora ana lan ora bakal ana.

          Analog saka F-18 yaiku MiG-35 sing wis ana. Dheweke melu bebarengan ing kompetisi India kondhang.
        2. 0
          Februari 15 2024
          Quote: tarantass Inggris
          Nalika kita miwiti nggarap generasi kaping 4, iku wis dadi pesawat kembar-mesin bisa gawé karakteristik kinerja sing ora kalah karo siji-mesin.

          Karakteristik kinerja MiG-29 luwih dhuwur tinimbang F-16A, C. F-16A umume mung nduweni sistem serangan udhara udhara. Persyaratan kanggo MiG-29 kanggo lapangan udara adhedhasar F-16 ora digayuh. F-16 minangka pembersih vakum sing narik bledug saka landasan pacu.
        3. 0
          Februari 15 2024
          Quote: tarantass Inggris
          F-15

          Disegel.

          Yen Su-27 minangka re-F-15, mula iki bener.
  21. -5
    Februari 12 2024
    Kita bisa ujar manawa program kanggo nggawe pesawat tempur KF-21 Korea Selatan sing anyar mlaku kanthi yakin kaya pesawat sing nggawe penerbangan pertama rong taun kepungkur lan saiki ana ing produksi massal.

    Apa dheweke bisa mabur? Wis ana sing ndeleng demo dheweke?
    1. +4
      Februari 12 2024
      Kutipan: Komet
      Apa dheweke bisa mabur?

      Kepiye carane pesawat sing ora bisa mabur bisa mabur pisanan?
      1. -1
        Februari 13 2024
        Kutipan saka DVB
        Kutipan: Komet
        Apa dheweke bisa mabur?

        Kepiye carane pesawat sing ora bisa mabur bisa mabur pisanan?

        Iki minangka pejuang, lan konsep "mabur" dudu "take-off, bunder, landing."
        Contone, kanggo mbandhingake, F-18 lawas:
        1. +2
          Februari 13 2024
          Kutipan: Komet
          Iki minangka pejuang, lan konsep "mabur" dudu "take-off, bunder, landing."

          Aku ora ngerti, iki sing pisanan ditemokake ing YouTube:


          Koyone mabur piye wae. Muter-muter ing awang-awang. Ketoke, ana macem-macem kemudi, aileron lan mekanisasi liyane ing kana.
  22. -2
    Februari 13 2024
    Airframe, radar, avionik, hidrolika kabeh Korea. Liyane - mesin, sistem kontrol, sistem kontrol senjata - Amerika ... Alamiah, kabeh senjata (100%) ing pesawat uga Amérika.

    Sampeyan kudu ditambahake manawa pesawat udara lan radar lan avionik diprodhuksi kanthi lisensi lan komponen kritis diimpor.
    Ing tembung liya, iki minangka pesawat Amerika kanthi offset lan perakitan ing protektorat.
    Efektivitas kesalahpahaman iki ing medan perang ora ana watese, nanging minangka sumber, dheweke nggawe produk sing apik kanggo kompleks industri militer AS.
    1. 0
      Februari 18 2024
      Kostadinov, ya. Aku uga amused dening avionik "Korea" lan adoh.
  23. -3
    Februari 13 2024
    Koyone mabur piye wae. Muter-muter ing awang-awang. Ketoke, ana macem-macem kemudi, aileron lan mekanisasi liyane ing kana.

    Malah luwih apik - dheweke njupuk lan banjur bisa ndharat. Miber ora luwih elek tinimbang pesawat sipil utawa Su-25, nanging minangka pejuang aku mikir yen akselerasi lan menek, paling ora aku weruh, ora tekan Mig-21, ora kanggo sebutno Mig-23.
  24. -3
    Februari 13 2024
    Iki tegese SU-35 bakal enggal katon ing DPRK, kaya-kaya bakal tuku utawa nyewa!
    1. +3
      Februari 13 2024
      padha ora duwe dhuwit kajaba padha nyumbang
  25. -1
    Februari 13 2024
    Kutipan saka Talon
    padha ora duwe dhuwit kajaba padha nyumbang

    Yen perlu, ngganti cangkang.
    Nanging dheweke ora butuh pesawat Su-35, Su-57, utawa Su-75.
    Dheweke wis mabur drone kanthi rutin ing Korea Selatan wiwit paling ora 2014. Apa sing dipikirake Rusia lan Kulon saiki, sing ditindakake sepuluh taun kepungkur.
  26. 0
    Februari 17 2024
    Apa penulis artikel lali babagan orane CAATSA? Ora saben negara duwe risiko embargo AS kanggo tuku pejuang Rusia, Filipina utawa Thailand, contone.
  27. 0
    Februari 18 2024
    Korea digawe adoh? Iku kaya guyon. Paling kamungkinan mung jeneng Korea. Kaya liyane saka avionik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"