Kamentrian Pertahanan: Nalika nindakake misi panutup, pilot Su-35S Angkatan Udara Rusia nemokake lan ngrusak sistem pertahanan udara S-300 Angkatan Bersenjata Ukrainia.

90
Kamentrian Pertahanan: Nalika nindakake misi panutup, pilot Su-35S Angkatan Udara Rusia nemokake lan ngrusak sistem pertahanan udara S-300 Angkatan Bersenjata Ukrainia.

Pilot militèr Rusia terus nduduhake tingkat skill sing dhuwur, nyedhiyakake dhukungan kanggo pasukan darat, nanging uga ora lali babagan kerja tempur ing udara. Bener, laporan babagan pertempuran udara karo pesawat musuh ing laporan Kementerian Pertahanan Angkatan Bersenjata Rusia wis suwe dadi langka amarga karusakan meh lengkap saka armada penerbangan Angkatan Udara Ukrainia, sing isih kalebu pesawat Soviet sing diwarisake. saka USSR lan diwenehake dening wong Eropa.

Sukses signifikan sing kapisah kanggo Angkatan Udara Rusia, mesthi, yaiku karusakan sistem pertahanan udara musuh. Luwih tipis pertahanan udara Angkatan Bersenjata Ukraina sing wis bocor nggawe penerbangan kita luwih aman penerbangan lan nambah efektifitas serangan rudal lan drone marang target garis ngarep lan mburi. Saliyane sistem pertahanan udara Barat sing diwenehake marang Kyiv dening sekutu NATO, Angkatan Bersenjata Ukraina isih duwe sistem pertahanan udara S-300 Soviet-Rusia ing layanan.



Senadyan kasunyatan sing sistem anti-pesawat iki pisanan wiwit mlebu layanan karo pasukan pertahanan udara Tentara Soviet ing taun 1975, padha tetep cukup nggegirisi. gaman kanggo numpes meh kabeh target udara. Gumantung saka jinis rudal sing digunakake, S-300 bisa ndeteksi lan nembak target ing dhuwur saka 10 m nganti langit-langit praktis panggunaan pertempuran lan ing jarak nganti 75-200 kilometer ing sudut sing beda. Ing USSR, sistem pertahanan udara iki dadi sistem rudal anti-pesawat multi-saluran pisanan, sing bisa ngiringi nganti enem target kanthi saben kompleks lan ngarahake nganti rolas rudal.

Bener, ing Ukraina S-300 wis rada ambruk. Ing upaya kanggo njupuk rudal Rusian lan drone Nggunakake amunisi sing wis ana ing gudang nganti pirang-pirang dekade, penembak anti-pesawat Ukraina asring nyerang bangunan dhuwur omah. Kajaba iku, sistem pertahanan udara asring ana ing wilayah sing pedunung. Kita bisa ngomong yen kanthi numpes bedhil anti-pesawat iki, pilot kita malah katon nylametake wong Ukraina biasa.

Wektu iki, pilot pesawat tempur multi-peran Su-35S Rusia numpes sistem rudal anti-pesawat S-300 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Kupyansk. Dheweke dhewe ngandhani layanan pers Kementerian Pertahanan Rusia babagan iki, video kasebut diterbitake ing akun resmi departemen militer.



Miturut pilot, nalika nindakake misi kanggo ngiringan lan nutupi pesawat transportasi, dheweke nemokake radiasi radar sing metu saka wilayah sing dikuwasani mungsuh. Pilot kasebut nglaporake menyang pos komando babagan deteksi radar lan ngluncurake rudal udara-kanggo-radar ing obyek sing diidentifikasi. Kaya mangkono, kaya sing diucapake, ace Rusia nyingkirake bedhil anti-pesawat liyane sing langka, kru sing bisa nargetake klompok udara kita. Mengko, data pengintaian lan kontrol obyektif dikonfirmasi karusakan saka sistem rudal anti-pesawat khusus Angkatan Bersenjata Ukraina dening pilot Su-35S.



Laporan Kamentrian Pertahanan ora ngumumake rincian, nanging bisa uga rudal supersonik Kh-31PD kanthi kepala homing universal, sing ora ana gunane sing diarani "pembunuh radar", digunakake. Jangkoan peluncuran maksimal tekan 250 kilometer, sing ndadekake umume sistem pertahanan udara, kalebu kompleks S-300, ora bisa ngalahake pesawat operator kasebut. Iki minangka rudal anti-radar sing cukup anyar, sing, ing versi modifikasi, wiwit digunakake ing zona Distrik Militer Lor.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    90 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 31
      Februari 10 2024
      Sugeng kita falcon ing wiwitan kang! Iku apik yen pluru anyar digawe produksi karo sawetara kuwi.
    2. + 16
      Februari 10 2024
      Kamulyan kanggo falcons kita! Apik banget, pilot!
    3. -6
      Februari 10 2024
      Sawise iradiasi, roket digunakake kanggo nyerang sinyal!!!! Ganteng..
      PS Umumé, pilot tempur kita dilatih maneh ing Suriah .. Lan saiki ing Usratna Iki minangka taktik kelas paling dhuwur Zhdems F-16 22 35 20005 ha ha
      Inggih, ayo mabur lan bakal ketemu sampeyan keprungu
    4. + 19
      Februari 10 2024
      Kamentrian Pertahanan: Nalika nindakake misi panutup, pilot Su-35S Angkatan Udara Rusia nemokake lan ngrusak sistem pertahanan udara S-300 Angkatan Bersenjata Ukrainia.
      Iku sing nyerang ... wong militèr kaya wong, nanging padha nulis iki.
      Komplek S-300, gumantung saka modifikasi, kasusun saka sawetara kendaraan sing dumunung ing wilayah sing amba. Rudal apa sing dirusak dening Su-35 kita?
      Nanging kanggo numpes salah sawijining radar, ya, pesawat kita bisa, lan mbutuhake konfirmasi.
      Nanging pilot kasebut, WELL DONE, ora kelangan sirah nalika dheweke ngerti yen S-300 lagi nggarap dheweke lan nabrak luwih dhisik. Iki uga bakal mbantu nyekel Patriot
      1. + 10
        Februari 10 2024
        Apa sing arep sampeyan lakoni karo sistem pertahanan udara tanpa radar?
        Main artileri?
        1. +3
          Februari 10 2024
          Kutipan saka pettabyte
          Apa sing arep sampeyan lakoni karo sistem pertahanan udara tanpa radar?

          Ing sawetara jam, stasiun anyar bakal digawa saka cadangan lan Komplek bakal bali ing layanan. Komplek dhewe ora dirusak, nanging mung dipateni sementara
          1. +6
            Februari 10 2024
            Kutipan saka: svp67
            Ing sawetara jam, stasiun anyar bakal digawa saka cadangan

            Padha ora tanpa wates, nanging mung bisa dijupuk saka S-300 liyane, contone, saka ngendi peluncuran S-300 sadurunge numpes.
            1. -1
              Februari 11 2024
              Kutipan: VladimirNET
              Padha ora tanpa wates

              Dheweke ora tanpa wates, nanging isih duwe cadangan sing cukup, utamane amarga ana perusahaan ing Zaporozhye lan Kyiv kanggo produksi lan ndandani sistem kasebut.
              Contone, iki warta saka 2021:
              Pabrik Ukrainia "Generator", dumunung ing Kyiv, wis nguwasani ndandani jero piranti frekuensi ultra-tinggi KIU-43, sing dimaksudake kanggo sistem pertahanan udara S-300PT (PS). Mangkono, iku dadi siji-sijine perusahaan ing negara sing bisa nindakake karya kasebut.
              Apa dheweke isih kerja?
              1. -1
                Februari 12 2024
                Pabrik Ukrainia "Generator", dumunung ing Kyiv, wis nguwasani ndandani piranti frekuensi ultra-tinggi KIU-43.

                Iki minangka ndandani piranti sing kapisah, lan dudu siklus lengkap produksi radar
                1. 0
                  Februari 12 2024
                  Kutipan: Stepan S
                  Iki minangka ndandani piranti sing kapisah, lan dudu siklus lengkap produksi radar

                  Ya, nanging iki mung conto. Lan kanggo siklus lengkap padha duwe perusahaan Iskra, karo pabrik ing Zaporozhye lan Kyiv
          2. +6
            Februari 10 2024
            Kutipan saka: svp67
            Ing sawetara jam, stasiun anyar bakal digawa saka cadangan lan Komplek bakal bali ing layanan.

            Aku ora ngerti bab S-300, nanging karo S-125, yen numpes SNR, banjur nimbang sing Komplek ora ana. Lan yen kita njupuk menyang akun sing ing SNR ing posisi stasioner biasane ana UNK karo paling saka perwira divisi, lan paling senior (ing posisi Bukak mung pilot - komandan platoons peluncuran), lan operator panuntun. banjur yen rudal nembus / ambruk langit-langit, malah yen ngirim SNR anyar, ora bakal ana sing ngatur. Panglima platoon wiwitan padha marang bab nargetake lan njupuk mung ing istilah sing paling umum, lan prajurit wiwitan padha ora diijini nyedhaki UNK, lan malah wong-wong sing ora paling ngerti dikirim menyang platoons wiwitan. Biasane iki minangka imigran saka republik kidul, meh ora bisa ngomong basa Rusia, lan watesane yaiku kelangan pulpen.
          3. +1
            Februari 11 2024
            Ayo dadi nganggep yen Federasi Rusia bisa duwe cadangan, amarga lagi diprodhuksi, lan malah luwih sugih.
            Lan ana - aku ora yakin.
            Ekspor? Inggih, iku dudu barang sing murah, sampeyan ora bisa tuku akeh "suku cadang". Dadi sanajan sampeyan scrape saka donya, ing teori sampeyan kudu ngirim bagean saka apa sing kudu nyisakke.
            1. 0
              Februari 11 2024
              Kutipan saka pettabyte
              Ayo dadi nganggep yen Federasi Rusia bisa duwe cadangan, amarga lagi diprodhuksi, lan malah luwih sugih.

              Kanthi ambruk Uni, Ukraina nampa udakara 30 divisi S-300PT lan S-300PS, saben divisi udakara 12 sistem pertahanan udara.
              1. 0
                Februari 11 2024
                Kutipan saka: svp67
                entuk

                Padha bisa ngedol iki.

                Kutipan saka: svp67
                S-300PT lan S-300PS

                Anti-Tank lan Anti-Pesawat? belay
                1. 0
                  Februari 11 2024
                  Kutipan saka pettabyte
                  Padha bisa ngedol iki.

                  Ora, dheweke mesthi ora ngedol kabeh
                  Kutipan saka pettabyte
                  Anti-Tank lan Anti-Pesawat?

                  Ya, lan S-300F minangka "Firework", S-300V minangka "Udara"
                  Nanging serius, PT lan PS minangka modifikasi seluler saka S-300P (T - transportable, S - self-propelled)
                  1. 0
                    Februari 11 2024
                    Kutipan saka: svp67
                    Ya, lan S-300F minangka "Firework", S-300V minangka "Udara"

                    Kayane kita wis mbukak rahasia negara. ngguyu

                    Kutipan saka: svp67
                    Nanging serius, PT lan PS minangka modifikasi seluler saka S-300P (T - transportable, S - self-propelled)

                    Спасибо.
              2. +1
                Februari 11 2024
                Kutipan saka: svp67
                Kutipan saka pettabyte
                Ayo dadi nganggep yen Federasi Rusia bisa duwe cadangan, amarga lagi diprodhuksi, lan malah luwih sugih.

                Kanthi ambruk Uni, Ukraina nampa udakara 30 divisi S-300PT lan S-300PS, saben divisi udakara 12 sistem pertahanan udara.

                Pira divisi S-300PT lan S-300PS sing isih ana ing Crimea? Ing 2014? Aku ngerti iku prayoga. Iki ora kalebu ing kompleks sing sampeyan nemtokake?
                1. +1
                  Februari 12 2024
                  Kutipan: 30 vis
                  Pira divisi S-300PT lan S-300PS sing isih ana ing Crimea?

                  Lima divisi sistem rudal pertahanan udara S-300PS 174, ana 38 peluncur S-300.
          4. 0
            Februari 12 2024
            Sistem S-300P kalebu:

            sistem rudal anti-pesawat (SAM) 90Zh6E kalebu:
            katerangan multifungsi lan radar panuntun dhumateng 30N6E;
            nganti 12 peluncur 5P85SE ing sasis mandhiri MAZ-547 utawa 5P85TE ing sepur dalan KrAZ-260 kanthi papat rudal.
            surveyor 1T12M2;
            sarana operasi teknis lan panyimpenan rudal (kendaraan ngisi daya 22T6E, kendaraan transportasi 5T58E);
            rudal dipandu anti-pesawat (SAM) 48N6E
            menara 40V6M kanggo OLTC 30N6E;
            detektor dhuwur-dhuwur 76N6;
            fasilitas dhukungan teknis (pembangkit listrik diesel, laboratorium ndandani 13Yu6E, kit suku cadang).
            Kabeh dhaptar iki ora siap perang, sanajan ana sawetara saluran tap-changer sing ora aktif. Malfunctions banget umum. Kekalahan 30N6E, sanajan cilik, tegese sistem pertahanan udara ora bisa digunakake kanggo wektu sing suwe. Nggawa anyar, yen sampeyan duwe, ora dadi cepet, wektu ing kasus iki bakal liwati ing dina lan mesthi ora 2 jam.
          5. +1
            Februari 12 2024
            Eswepe lan ngendi sampeyan bakal entuk cadangan iki????
          6. 0
            Februari 12 2024
            Esvepe, radar iku 50% saka kompleks. Titik kontrol liyane. Coba iki babak kapindho. Aku ora duwe radar kanggo S300.
            1. 0
              Februari 12 2024
              Kutipan saka Savage3000
              Aku ora duwe radar kanggo S300.

              Asosiasi Produksi Iskra, utamane, nindakake pakaryan kanggo ndandani lan mulihake radar kasebut
              1. 0
                Februari 12 2024
                SVP, ya. Repair bisa. Nanging X-31 wis warhead, sawise iku ora bisa kanggo ndandani. Nanging, mesthine, roket kasebut ora bisa teka kanthi akurat.
          7. 0
            Februari 12 2024
            Ing sawetara jam, stasiun anyar bakal digawa saka cadangan lan Komplek bakal bali ing layanan.

            Carane naif sampeyan. Saka ngendi asale cadangan stasiun? Bisa uga dadi cadangan peluncur, paling ora entuk pasangan saka kompleks liyane, nanging radar larang lan barang sepotong.
            1. 0
              Februari 12 2024
              Kutipan: Stepan S
              lan radar sing larang lan barang Piece.

              Sing padha sinau kanggo mulihake, ndandani lan modernisasi ...
      2. +7
        Februari 10 2024
        Kutipan saka: svp67
        Nanging kanggo numpes salah sawijining radar, ya, pesawat kita bisa, lan mbutuhake konfirmasi.

        Waca publikasi kanthi luwih tliti.
        "Mengko, data pengintaian lan kontrol objektif ngonfirmasi karusakan sistem rudal anti-pesawat Angkatan Bersenjata Ukrainia dening pilot Su-35S."
        1. 0
          Februari 10 2024
          SAM karo siji rudal, uga, uga.
        2. +1
          Februari 10 2024
          Apa sampeyan dhewe percaya karo iki? Anggota forum kasebut kabeh kasebut ing ndhuwur.
      3. Komentar wis dibusak.
    5. + 14
      Februari 10 2024
      Dadi dudu peluncur sing rusak, nanging radar. Bener, peluncur tanpa radar minangka tumpukan logam. Bel dicolong maneh nangis
      1. +1
        Februari 10 2024
        Bener, peluncur tanpa radar minangka tumpukan logam.

        Dheweke ujar manawa ngowahi S-300 dadi permukaan-kanggo-lumahing - apa perlu radar?
      2. -1
        Februari 10 2024
        Quote: Aku mine
        Bener, peluncur tanpa radar minangka tumpukan logam.

        Ing sawetara versi sistem radar S-300 ana rong unit, ndjogo lan panuntun dhumateng ... kang dideteksi?
        1. 0
          Februari 10 2024
          Yen Kh-31PD duwe hulu ledak kluster kanthi unsur tempur ngarep (SBE)
          kang, nalika nyedhak target, bakal misahake, independen nelusuri, ndeteksi obyek lan numpes, mung ing kasus iki bakal ana kasempatan, tinimbang siji radar, kang emits sinyal radio, kanggo mencet kabeh baterei sistem pertahanan udara. kanthi kendharaan kontrol, mesin peluncuran lan muat transportasi .. ..
          1. 0
            Februari 10 2024
            Lan barang-barang kaya ngono durung diciptakake. Iki minangka pembawa segerombolan UAV sing bakal ditindakake kanthi penargetan AI lan radiasi opo
            1. +2
              Februari 10 2024
              Warhead kluster kasebut kanthi unsur homing wis digunakake ing Smerch MLRS wiwit taun 80-an.
              Google "Motiv-3M"
          2. 0
            Februari 12 2024
            Yen Kh-31PD duwe hulu ledak kluster kanthi unsur tempur ngarep (SBE)

            Rudal Kh-31 mung dilengkapi karo kepala homing radar pasif. Ora ana SBE ing unit tempur. Mung OFZ.
        2. +5
          Februari 10 2024
          . kang ketemu?

          Sing dirusak opo ngguyu.............
          1. +2
            Februari 11 2024
            Quote: Aku mine
            Sing dirusak

            Logika...
    6. +5
      Februari 10 2024
      Wong lanang sing apik, aku luwih seneng krungu kabar kaya ngono
      1. +4
        Februari 10 2024
        Kutipan saka faridg7
        Wong lanang sing apik, aku luwih seneng krungu kabar kaya ngono

        Mugi kang saiki twirling bolongan kanggo medali ing jaket kang!
        1. +2
          Februari 10 2024
          Iki ora mungkin, pilot wis duwe loro S300 ing akun, lan Order of Courage dianugerahi mung kanggo pilot sing dijupuk sadurunge.
          1. +2
            Februari 10 2024
            Paling ora, dheweke bakal nampa bonus awis,
            kanggo karusakan saka radar.
    7. +8
      Februari 10 2024
      Tugas wis rampung lan nggawe aku seneng. Pilot iku nggantheng.
      Nanging ing kene
      dadi, kaya sing diomongake kanthi santai,
      - iki puncture. Pamburu radar kudu dialokasikan ing arah sing kapisah lan ditindakake kanthi koordinasi karo kabeh sumber data, nanging ora antarane iki lan banjur,
      1. + 14
        Februari 10 2024
        Iki minangka tusukan VO.
        Kanggo karya kaya iki, Su-35 digawa kanggo ngiringi pesawat bomber. Pilot kasebut nindakake tugas kanthi martabat.
        Lan apa sing ana "ing antarane" lan apa persis sing sampeyan kudu takon marang penulis artikel kasebut.
        1. +3
          Februari 10 2024
          Pengiring Su-34. Paling kamungkinan karo UMPC. Senajan Su-35 uga kadhangkala nggunakake bom karo UMPC
        2. -2
          Februari 10 2024
          Kutipan: Neo-9947
          Pilot kasebut nindakake tugas kanthi martabat. Lan apa ana "ing antarane" lan apa persis ...
          Ora ana sing mbantah karya pilot, nggantheng.
          Nanging kekurangan karya sing ditargetake marang radar minangka kesalahan ing wilayah Moskow. Kita ngomong babagan perlu kanggo karya sing ditargetake kaya SEAD, alias Penindasan pertahanan udara mungsuh, lan pesawat dibutuhake kaya Wild Weasel
          1. +1
            Februari 10 2024
            Miturut pendapatku, rencana kerja tempur diklasifikasikake minangka "rahasia". Lan ora ana sing nganggo seragam lan sehat sing bakal ngandhani wartawan babagan operasi sing ditindakake utawa direncanakake dening cabang militer.
            1. 0
              Februari 10 2024
              Konsep SEAD ora ana lan mati kanthi 24mp.
              Lan klasifikasi 'rahasia' minangka argumen win-win, banget populer ing antarane kategori tartamtu ...
              1. +1
                Februari 10 2024
                Aku bakal nampa reaksi kanggo komentar yen sampeyan dadi peserta langsung ing karya pertempuran Angkatan Aerospace ana. Yen ora, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa. Lan kategori lan tugase minangka perkara sing menarik lan nggumunake. Nanging luwih becik aja nganti kebawa.
                1. +5
                  Februari 10 2024
                  Amarga kahanan, aku ora bisa melu; Aku wis dibuwang suwe. Sayange, ora ana owah-owahan wiwit iku. Iku sedhih
                  1. +2
                    Februari 10 2024
                    Kabeh sing bisa ditindakake dening wong tuwa yaiku nongkrong ing bangku ing plataran.
                    1. +1
                      Februari 10 2024
                      Kita ora perlu dadi asu; kita kudu nyurung para pionir supaya tumindak sing bener lan menehi conto saka sejarah…. Iku sajarah sing mulang kabeh; ing donya modern digambaraken ing teknologi. Kita mung bisa nyurung kapentingan wong enom ... kadhangkala tendhangan bakal nyebabake. Aku nindakake iki saben dina liyane lol
                      Apa sampeyan bisa nunjukake bangku ing pekarangan? aku kanggo.
              2. 0
                Februari 10 2024
                Pisanan buktiaken migunani kanggo ML. Mungkin sampeyan bakal ditampa ing "DSP, S, SS lan OV". Banjur, mbok menawa tanpa ironi, gawe marem penasaran. Miturut cara, elinga yen sawise kenal karo "SS lan OV" sampeyan ora bakal lelungan ing luar negeri sajrone 10 taun. Iki regane penasaran.
          2. 0
            Februari 10 2024
            Kutipan saka Pete Mitchell
            Nanging kekurangan karya sing ditargetake marang radar minangka kesalahan

            Apa gunane nglawan wong-wong mau? Dheweke ora terus-terusan diuripake.
      2. +3
        Februari 10 2024
        Ora mesthi ing cara sing. Klompok serangan kudu ditutupi pesawat sing bisa nutupi gangguan lan nggarap sistem pertahanan udara musuh, iki minangka aksioma. Lan apa sing kita ora ngerti carane ngenali lan mateni, kaya Amerika numpes Irak ing badai ing kaca - ya, iku gagal
        1. +4
          Februari 10 2024
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          pesawat saged nutupi karo gangguan lan digunakake marang sistem pertahanan udara mungsuh, iki aksioma.
          Mung rolas 24MP khusus sing dibangun lan ora sampurna: ora hardware utawa aplikasi. Padha ninggalake ing Chertkov.
          Inggih, paling rudal katon diasah ing weasel liar
        2. -1
          Februari 10 2024
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Lan apa sing kita ora ngerti carane ngenali lan mateni, kaya Amerika numpes Irak ing badai ing kaca - ya, iku gagal

          omong kosong, kita ketemu soko kanggo mbandhingaké karo, kahanan hothouse perang ing Irak lan téater saiki perang
          1. +3
            Februari 12 2024
            kahanan hothouse perang ing Irak

            Amerika bisa nggawe kahanan iki kanggo awake dhewe, thanks kanggo thoughtfulness, preparation lan organisasi saka operasi. Lan pertahanan udara Irak, utamane kalebu sistem pertahanan udara saka kompleks Soviet S-300, S-200,125, Buk, Strela lan Osa, minangka klompok sing apik, kaya pertahanan udara Kadafi ing Libya.
            1. -1
              Februari 12 2024
              Kutipan: wladimirjankov
              S-300, s-200,125, Buk,

              kelalen s500, s400, torus, cangkang, yars lan gada
              1. +2
                Februari 12 2024
                Kutipan saka poquello
                omong kosong

                Iki kasunyatan. Sampeyan ora nggatekake dheweke ora bakal nggawa kabecikan.
                Kutipan saka poquello
                lali c500

                Irak, mesthi, ora duwe S-300, nanging kasunyatan sing wis ing sistem pembuangan karo 30 taun pengalaman. S-300 paling anyar sing dibela Ukraina uga umure luwih saka 30 taun. Dheweke ora ngalami modernisasi; yen ana, ora ana apa-apa.
                Nanging Pasukan Aerospace Rusia duwe kaluwihan gedhe tinimbang MNF - kita dhewe duwe jumlah S-300 sing akeh lan kita ngerti kabeh pro lan kontra sistem pertahanan udara iki. Amerika Serikat ora duwe kawruh kaya ngono babagan S-75/125. Mulane
                Kutipan saka poquello
                kahanan hothouse perang ing Irak

                Nyatane, dheweke mung ana ing fantasi sampeyan, ora ana hubungane karo urip nyata
                1. -2
                  Februari 12 2024
                  Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                  Amerika Serikat ora duwe kawruh kaya ngono babagan S-75/125.

                  Inggih, iku cukup kanggo nggawe wong ngguyu, padha banget menowo karo 75 saka Vietnam
                  1. +1
                    Februari 12 2024
                    Kutipan saka poquello
                    Wis, aja nganti gawe wong ngguyu

                    Ojo konyol. Modifikasi "Iraqi" dikirim menyang Vietnam sawisé perang, S-75M - wiwit taun 1979, M3 - malah ing taun 80-an.
                    Perang Vietnam, yen sampeyan lali, rampung ing taun 1975
                    1. -1
                      Februari 12 2024
                      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                      Modifikasi "Iraqi" dikirim menyang Vietnam sawisé perang, S-75M - wiwit taun 1979, M3 - malah ing taun 80-an.
                      Perang Vietnam, yen sampeyan lali, rampung ing taun 1975

                      lan wis padha diganti akeh? Apa ana rahasia sing ora dingerteni Amerika Serikat sajrone pirang-pirang dekade? )
                      1. -2
                        Februari 12 2024
                        Kutipan saka poquello
                        lan wis padha diganti akeh?

                        Inggih, rudal S-125 mangkat ing 10 km, nanging wiwit mabur ing 18 km. Apa iki owah-owahan gedhe?
                        Yen kita njupuk modifikasi S-75M, iku Ngartekno nambah kinerja Komplek ing kahanan perang elektronik.
                        Sistem pertahanan udara S-75M "Volkhov" beda-beda saka modifikasi sadurunge (SA-75 "Dvina" lan S-75 "Desna") ing jinis sistem pertahanan rudal (amarga sawetara target target tambah), minangka uga ana rong antena parabola ing kabin panampa lan transmisi. Kanggo sistem S-75M Volkhov, sistem pertahanan rudal V-755 lan V-755U ("produk 20D" lan "produk 20DU") dikembangake. Ing sistem pertahanan rudal B-755, tinimbang rong antena ing sekring radio, papat digunakake, lan desain mesin propulsi rudal uga diganti. Stasiun bimbingan rudal (MRS) beroperasi ing pita gelombang G. Antena parabolic beam sempit dipasang ing antena azimuth beam lebar, sing nambah kemampuan kompleks nalika nggarap target cilik ing kahanan gangguan.

                        Sayangku, apa sampeyan ora bosen nuduhake kebodohan sampeyan babagan masalah sing sampeyan lakoni?
                        1. -2
                          Februari 12 2024
                          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                          Sayangku, apa sampeyan ora bosen nuduhake kebodohan sampeyan babagan masalah sing sampeyan lakoni?

                          pitakonan sing padha
                          Kutipan saka poquello
                          Apa ana rahasia sing ora dingerteni Amerika Serikat sajrone pirang-pirang dekade? )

                          sampeyan kudu ngatur kanggo blurt metu
                          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                          kita sak tenane ngerti kabeh Pros lan cons saka sistem pertahanan udara iki. Amerika Serikat ora duwe kawruh kaya ngono babagan S-75/125.
                        2. +1
                          Februari 12 2024
                          Kutipan saka poquello
                          sampeyan kudu ngatur kanggo blurt metu

                          Sing, iku apike kanggo sampeyan ndeleng carane beda modifikasi sistem rudal nimbali udhara saka saben liyane, lan malah kanggo maca beda sing aku dikutip ing ndhuwur.
                          Inggih, obat-obatan ora ana daya ing kene. Kabeh sing paling apik!
                        3. -1
                          Februari 12 2024
                          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                          Sing, iku apike kanggo sampeyan ndeleng carane beda modifikasi sistem rudal nimbali udhara saka saben liyane, lan malah kanggo maca beda sing aku dikutip ing ndhuwur.

                          sampeyan ora marang kula apa-apa anyar, nanging sampeyan maringaken minangka
                          )))))))))))))))
                          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
                          kita sak tenane ngerti kabeh Pros lan cons saka sistem pertahanan udara iki. Amerika Serikat ora duwe kawruh kaya ngono babagan S-75/125. Pramila

                          sampeyan kudu salah siji munafik singing USA utawa rampung bodho
        3. 0
          Februari 12 2024
          Pikiran tetep yen pejuang SU-35 makarya ora mung kanggo "ngawal lan nutupi pesawat transportasi" lan pesawat presiden, Departemen Pertahanan, nanging uga nutupi IL-22, A-50U liwat Segara Azov lan mudhun. IL-76 patriot cedhak Belgorod, banjur mbok menawa apa kedaden ora bakal kelakon. SU-35 nduweni kemampuan kanggo cepet ndeteksi radar mungsuh sing diuripake kanggo wektu sing cendhak lan kanthi cepet nyerang kanthi rudal anti-radar X-31 utawa nembak rudal pertahanan udara sing wis diluncurake ing pesawat sing dikawal. ora ditindakake ing kasus kasebut ing ndhuwur.
      3. 0
        Februari 10 2024
        Kutipan saka Pete Mitchell
        - iki puncture. Pamburu radar kudu dialokasikan ing arah sing kapisah lan ditindakake kanthi koordinasi karo kabeh sumber data

        lan tugas departemen iku kanggo numpes kabeh gelombang mikro ing wilayah, iki pembantaian - ngendi Ukrainians bakal panas pangan?
        1. +3
          Februari 10 2024
          Kutipan saka poquello
          Kutipan saka Pete Mitchell
          Pamburu radar kudu dialokasikan ing arah sing kapisah lan ditindakake kanthi koordinasi ...
          lan tugas departemen iku kanggo numpes kabeh gelombang mikro ing wilayah, iki pembantaian - ngendi Ukrainians bakal panas pangan?
          ngguyu lan panasake panganan ing geni, liwat geni, cara lawas, kaya sadurunge tekane kekuwatan Soviet….
          Ya, kaya sing dakelingake, gelombang mikro ora kalebu ing sawetara mesin telusuran
          1. 0
            Februari 10 2024
            Kutipan saka Pete Mitchell
            Ya, kaya sing dakelingake, gelombang mikro ora kalebu ing sawetara mesin telusuran

            lan anggota NATO ing Yugoslavia malah ora ngerti
            1. 0
              Februari 10 2024
              Kutipan saka poquello
              Kutipan saka Pete Mitchell
              Aku ngelingi gelombang mikro ora kalebu ing sawetara mesin telusur
              lan anggota NATO ing Yugoslavia malah ora ngerti
              Dheweke ora ngerti akeh perkara nalika mlebu ing Yugoslavia: goleki sapa sing entuk bathi
      4. +2
        Februari 10 2024
        Kutipan saka Pete Mitchell
        Tugas wis rampung lan nggawe aku seneng. Pilot iku nggantheng.
        hi Iki cukup kanggo wong rata-rata.
        Kutipan saka Pete Mitchell
        Nanging ing kene
        Lan ing kene sampeyan, spesialis, duwe kertu ing tangan sampeyan.
      5. +5
        Februari 10 2024
        Kutipan saka Pete Mitchell
        Tugas wis rampung lan nggawe aku seneng. Pilot iku nggantheng.
        Nanging ing kene
        dadi, kaya sing diomongake kanthi santai,
        - iki puncture. Pamburu radar kudu dialokasikan ing arah sing kapisah lan ditindakake kanthi koordinasi karo kabeh sumber data, nanging ora antarane iki lan banjur,

        Lan dheweke dadi sing utama. Mburu radar.
        Yen ora, PRLR ora bakal nggantung awake dhewe.
        Lan kanthi jujur, Su-35S ana ing sisih kulon, lan ora diiringi sapa wae.
        Wong iki minangka umpan sing dijupuk Angkatan Bersenjata Ukraina lan ditinggal.
        Kanggo "cahya" kita entuk.

        Lan penulis tenan frostbitten bodho.
        Ing sawetoro wektu, padha ora mabur karo PRLR.
        1. 0
          Februari 10 2024
          Kutipan: SovAr238A
          dheweke sing utama. Mburu radar. Yen ora, PRLR ora bakal nggantung awake dhewe.
          Muga-muga sampeyan bener, seneng yen aku salah. Nanging…
      6. 0
        Februari 11 2024
        Lan sayangé ana sethitik banget informasi bab iki.
    8. +6
      Februari 10 2024
      Miturut pilot, nalika eksekusi misi ngiringan lan panutup transportasi penerbangan...

      Apa ana sing ngerti penulis babagan jinis penerbangan anyar?

      Lan Kamentrian Pertahanan nglaporake manawa pilot Su-35S nalika nindakake misi tempur ngiringi rombongan pengebom ing arah Kupyansk dideteksi radiasi radar saka wilayah sing dikuwasani dening militèr Ukrainia.
    9. +1
      Februari 10 2024
      Apa "penerbangan transportasi"? Apa mung transportasi? Utawa apa penulis saka VO ngerti liyane?
    10. -1
      Februari 10 2024
      Kita wis ngrusak pertahanan udara Ukraina sajrone taun 2. Taun 2. Lan kita ora bisa numpes, bukti utama yaiku kekurangan karya pasukan aerospace ing wilayah Ukraina, kajaba LBS, sing nduweni Dampak negatip banget marang karusakan prasarana kasebut adhedhasar S-300 Soviet kuna sing padha, Buk, OSA Yen ana wong sing ujar manawa Kulon wis nginstal akeh sistem pertahanan udara ing kana, dheweke salah, nyatane sawetara Welasan kabeh jinis IRIS-T, MIM-104, NASAMS, sawetara S-300 wis diinstal, sing mung nindakake pertahanan fokus. banjur meh saben dina puluhan rudal mabur menyang negara U., lan miturut laporan saka pihak mungsuh, meh kabeh padha ditembak, mesthine padha goroh yen ditembak, nanging konsumsi, ing 2 taun, kudu paling sethithik 5000 rudal, lan miturut Jane ing awal 2021, 36 pertempuran (lan 12 ing panyimpenan) divisi saka kabeh jinis rudal Soviet. Miturut kabeh petungan, ora ana rudal sing isih ana, nanging ana, lan pesawat ora mabur ing kabeh wilayah, lan ngrusak peluncur mung sacara sporadis. Iki, sayangé, kasunyatan. Iki minangka kekurangan konstelasi satelit pengintaian sing cukup lan pesawat AWACS. Lan mungsuh duwe bantuan saka komponen operasi tempur Barat sing paling penting iki, saka AWACS, saka Global Hawks, lan liya-liyane. bisa tumindak lan Padha operate radar ing ora aktif, mode pancet, kang dramatically nyuda losses. Pitakonan yaiku, kepiye carane kita bakal tumindak nglawan pertahanan udara negara-negara NATO, yen kita ora bisa nyuda pertahanan udara Soviet kita dhewe, sing wis diteliti adoh-adoh, (perang nglawan, bebarengan karo perang nglawan pertahanan udara Barat, wis wis digarap wiwit jaman USSR) suwene 2 taun lan sapa saka pimpinan puncak Angkatan Bersenjata Apa Federasi Rusia bakal tanggung jawab babagan iki?
      1. 0
        Februari 10 2024
        Dadi aku ngerti yen sampeyan ngrusak pertahanan udara mungsuh "saka kursi"? Wong lanang kerjane kanthi paling apik, ing mode tempur sing tetep, utamane pertahanan udara, perang elektronik lan pertahanan rudal. Ya, ora kabeh bisa ditindakake, nanging dudu New Guinea utawa Gabon sing nglawan kita, nanging negara-negara berteknologi tinggi. Kanggo wong lanang, pilot, ilmuwan roket lan liya-liyane - busur sing kurang.
      2. 0
        Februari 12 2024
        yen pertahanan udara Soviet kita, sing wis diteliti adoh-adoh, (perang nglawan sing, bebarengan karo perang nglawan pertahanan udara Barat, wis digarap wiwit jaman USSR) ora bisa ditindhes kanthi cepet sajrone 2 taun.

        Apes banget, nanging jebule kaya ngono. Malah wong Yahudi lan Amerika sinau perang lan nemokake cara kanggo nglawan sistem pertahanan udara S-300, S-200, S-125 lawas, tor, beeches, panah lan malah cangkang anyar sing diwenehake dening USSR lan Rusia menyang Suriah. Dheweke saiki bebas lan ora bisa ngebom obyek sing ora disenengi ing negara iki. Tanpa nandhang kerugian, kajaba bom lan misil sing dikirim menyang target. Iki ujar akeh, Israel bisa nindakake iki, nanging sakperangan alesan kita, Rusia, minangka penerus saka pencipta sistem pertahanan udara kasebut. Apa sampeyan wis ilang kompetensi utawa mung ora duwe otak sing cukup?
    11. 0
      Februari 10 2024
      Mesthine, nyuda kemampuan pertahanan udara mungsuh kanggo nutupi pasukan lan infrastruktur bakal larang regane.
    12. +4
      Februari 10 2024
      Kutipan saka Deon59
      SAM karo siji rudal, uga, uga.

      Wis dijawab ing ndhuwur; tanpa radar, apa sing kudu ditindakake ing kompleks liyane? Nah, peluncur isih urip ... dadi apa?
    13. 0
      Februari 10 2024
      Pilot gedhe iki kudu diganjar
    14. -1
      Februari 10 2024
      Inggih rampung!
      Kirimi kabeh pertahanan udara Ukroreich bebarengan karo para abdi marang para leluhure.
    15. gms
      0
      Februari 10 2024
      Miturut pilot, nalika eksekusi misi ngiringan lan panutup transportasi penerbangan]

      Aku mesthi adoh saka aviation, nanging misale jek kula sing pilot ora bisa ngomong
      penulis artikel iki kudu ngirim tembung saka pilot luwih akurat, tanpa adverb
    16. 0
      Februari 10 2024
      Pranyata radar sing rusak, dudu kompleks kasebut. Komplek kasebut kalebu sawetara unit tempur.
      1. VB
        0
        Februari 11 2024
        Baterei pisanan ditutupi, nanging sing nomer loro tetep. Tanpa sing sepisanan, ora ana cara, nanging perlu kanggo numpes kabeh wong, yen bisa. Nyiyapake akun karo pejabat minangka tugas sing dawa.
        1. 0
          Februari 12 2024
          Ana siji on-load tap-changer ing divisi. Yen ditutupi, mula ora ana gunane nggunakake baterei.
    17. VB
      +1
      Februari 11 2024
      Sing luwih gedhe, luwih apik! Kirim kanggo panen.
    18. 0
      Februari 11 2024
      Apa jenis S-300 sing bisa njupuk nganti 200 km?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"