Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan udara sing kuat ing wilayah Avdeevka Coke lan Pabrik Kimia.

60
Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan udara sing kuat ing wilayah Avdeevka Coke lan Pabrik Kimia.

Sumber Ukrainia nyatakake yen Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan udara sing kuat ing wilayah pabrik coke Avdeevka. Para saksi nglaporake kedadeyan serius penerbangan bom ing wilayah perusahaan.

Tumindak penerbangan Rusia ngrusak bètèng-bètèng ing Avdeevka lan saubengé nyumbang kanggo kemajuan pasukan kita. Mengkono ing sawetara ngarep bebarengan. Kita durung ngomong babagan ngubengi klompok Ukraina sing mbela kutha kasebut. Tujuan utama unit kita ing tahap iki yaiku ngontrol dalan sing diwenehake garnisun mungsuh. Wadyabala Rusia mung sawetara atus mèter saka kono.



Kemajuan Angkatan Bersenjata Rusia kacathet ing sisih lor kutha, uga ing wilayah pabrik coking. Ana uga tawuran karo mungsuh ing wilayah depot motor Avdeevskaya. Personil militèr kita makarya kanthi cara "kuwali cilik", ngubengi unit mungsuh individu cilik. ana kemajuan ing pinggiran lor-wétan Avdeevka. Militer kita uga sukses ing wilayah kutha.

Unit Rusia uga maju ing sisih kidul kutha. Kemajuan ing dalan Sportivnaya, Chernyshevsky lan Sobornaya kacathet ing kene.


Komando Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba nylametake kahanan kasebut kanthi nggawa cadangan, mula penting banget kanggo Angkatan Bersenjata Rusia kanggo ngilangi rute logistik. Kabeh iki ndadékaké kanggo kasunyatan sing tentara Ukrainia mesthi kudu nyerah Avdiivka liwat wektu.

  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

60 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -68
    Februari 11 2024
    Apa kita nyerang pesawat menyang wilayah sing meh kena geni saka senjata cilik?
    1. + 31
      Februari 11 2024
      Kutipan: balung 1
      Apa kita nyerang pesawat menyang wilayah sing meh kena geni saka senjata cilik?

      Ya, Kostya. Lan apa sing salah?
      1. +5
        Februari 11 2024
        Konstantin wis nglumpukake minus sing luar biasa)))
        1. +7
          Februari 11 2024
          Kutipan: Mikhail-Ivanov
          Konstantin wis nglumpukake minus sing luar biasa)))

          Malah luwih fenomenal yen dheweke ngetung loro plus ...
    2. + 51
      Februari 11 2024
      Sampeyan ora kejawab ing Avdeevka. Maju! Tampilake kabeh wong carane nembus tembok beton nganggo bedhil Kalash.

      Ing taun 99 aku ngunjungi pabrik pengalengan ing Grozny. Nuwun sewu aku ora weruh sampeyan ana. Dheweke bakal nuduhake carane njupuk obyek kaya iki tanpa mbongkar tembok.

      Ana bengkel. Ana wong sing lungguh ing kono sing ora seneng ndeleng kita, kanthi gampang. Biaya luwih kanggo pindhah menyang kono. Luwih gampang njaluk konferensi video lan pindhah menyang apa sing isih ana. Apa ora mangkono?
      1. -52
        Februari 11 2024
        Dadi, kayane ora cukup sampeyan ing kana? - Lan kepiye artileri?
        1. + 32
          Februari 11 2024
          Kutipan: balung 1
          Dadi, kayane ora cukup sampeyan ing kana? - Lan kepiye artileri?


          Kepiye sampeyan bisa mbandhingake cangkang 122,152 mm karo FAB-500, FAB-1500 babagan pengaruhe ing struktur beton sing dikuatake?
        2. -3
          Februari 11 2024
          Kutipan: balung 1
          Nanging babagan artileri?

          Ya, ing wektu iki sing isih ana mung kanggo muter pertempuran kontra-baterei.
        3. + 21
          Februari 11 2024
          Dadi, katon kaya sampeyan ilang ing kana?

          Emosi? Agung. Iki tegese sampeyan durung ilang ing masyarakat. Nesu karo awakmu.
          Aku wis ngladeni wektuku, kancaku. 4 lelungan bisnis: 99, 00, 01 lan 888.
          Yen negara ngelingi aku, mesthi aku bakal lunga.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +8
              Februari 11 2024
              Aku nuduhake pengalamanku. Muga-muga bisa mbantu wong liya.
              Boasting minangka konsep negatif. Lan kanggo puluhan ewu prajurit lan kanggo aku pribadi, bangga amarga wis bola-bali melu kampanye sing pungkasane menang kanggo Rusia.
          2. 0
            Februari 17 2024
            Layak!!!!!!!!!!! Aku bakal menehi loro pluss. Nanging..Ora ana kemungkinan kasebut. 1500 minangka piranti keras sing serius. Aku weruh nalika nyoba bali ing wektu shaggy. Nanging luwih murah tinimbang nyawa prajurit utawa perwira kita ... Lawan sampeyan ora ngerti apa wilayah lan bangunan tanduran sing dibangun ing sangisore USSR. Koksohim utamané. Ana kilometer saka cerobong asep iki, flues gas lan omong kosong liyane. Pukul lan peck, lan mung banjur ngresiki, supaya ora ana siji-sijia sing metu, yen ora bakal ana tambahan serius kanggo pangkat juru masak, dokter, musisi, sing ditimbali kanthi paksa.
        4. +1
          Februari 12 2024
          Kostya ana ing dalan sing bener: senjata cilik, artileri, rauh, sampeyan bakal weruh, bakal teka ing bom aerial.
          Yen teka.
          kesehatan mental!
      2. -5
        Februari 11 2024
        Kutipan saka Denis812
        kaya saka Kalash

        Malah yen, miturut Constantine mangu-mangu, nglirik banjur saka bedhil serbu Kalashnikov, jarak mateni peluru yaiku 1350 meter, jarak maksimal peluru yaiku 3150 meter.
        Kajaba, mesthi, wong-wong kita nyerang Avdeevka sacara eksklusif, kabeh bersenjata pistol PSM. ya
        1. -7
          Februari 11 2024
          Para saksi nglaporake kedadeyan serius bom pangeboman ing wilayah perusahaan
          Nanging ora ana maneh utawa apa?
          1. -10
            Februari 11 2024
            Kutipan: Aerodrome
            Para saksi nglaporake kedadeyan serius bom pangeboman ing wilayah perusahaan
            Nanging ora ana maneh utawa apa?

            "Muat jeruk ing tong minyak, sedulur Karamazov."
          2. +7
            Februari 11 2024
            Ing thread liyane ana analisis rinci saka tumindak pasukan Rusia lan mungsuh ing wilayah stasiun gas. Ing sisih Ukrainia, ana upaya kanggo nyerang kelompok serangan kita ing sisih pinggir, lan padha nandur barang sing abot.
          3. + 13
            Februari 11 2024
            Mangkene rincian kanggo nedha awan dina iki:
            Dadi, ing jam 11 tanggal 11 Februari, pasukan kita maju saka lor-wétan ing arah ing dalan sepur:

            -padha perang kanggo depot mobil;

            - setengah bunderan nutupi bangunan ing sisih kidul;

            -majeng menyang komunikasi utama garnisun mungsuh ing sadawane Station Lane lan wiwit perang kanggo stasiun sepur lan benteng musuh liyane cedhak ing wilayah benteng "Pusat".

            - padha rampung numpes ora mung ing sisih kiwa, nanging uga ing tengah pertahanan mungsuh ing wilayah benteng "Sandy Quarry", padha pindhah liwat sektor swasta kanggo awal pusat administrasi Avdeevka.

            Ing wektu sing padha, mungsuh saka ujung kidul-wétan pabrik coke Avdeevsky lan dachas, ing sisih kulon saka kolam perawatan, nindakake pengintaian kanthi pasukan ing posisi sing nutupi sisih tengen lan mburi brigade 114 lan Resimen bedhil bermotor kaping 1140, resimen bedhil bermotor kaping 109 saka pasukan teritorial. Nanging, seri saka serangan udara dening FABs njupuk Panggonan ing tanduran coke lan dachas, kang ketoke disrupted mungsuh preparation saka counterattack saka arah iki lan tanggal wiwitan kanggo. Sawise iku, saka sisih tumpukan sampah coke, unit brigade senapan bermotor kaping 30 saka Tentara kaping 2, sing sadurunge ditransfer ing kene, nyerang. Mungsuh bakal macet ing perang iki. Serangan balik durung bisa.
            1. +4
              Februari 11 2024
              Kutipan: Mikhail-Ivanov
              Mangkene rincian kanggo nedha awan dina iki:

              ===
              komentar sampeyan diwaca kanthi kapentingan luwih akeh tinimbang artikel kasebut dhewe
        2. +8
          Februari 11 2024
          ya. Secara teoritis, yen ana wong sing nembak saka Kalash lan nandhang jantung utawa sirah, mula ya, mungkin dheweke bakal mateni wong ing jarak 1350 meter.
          Nanging coba realistis.

          Secara pribadi, kanggo aku, 90 persen minangka pertempuran cedhak lan ngresiki.
          BB - kurang saka 100 meter. Biasane 30-50 meter. Strippings umume back-to-back. 3-10 meter.

          Aja mbuwang wektu kanggo omong kosong.
          1. +3
            Februari 11 2024
            Kutipan saka Denis812
            Aja mbuwang wektu kanggo omong kosong.

            Tenang, aku mung mangsuli Konstantin babagan jarak penerbangan maksimal peluru Kalash amarga wedi kena serangan udara.

            Py.sy.
            Aja nganggep para pejuang kita ora ngerti, mrentahake serangan udara nalika nindakake pertempuran cedhak utawa, umume, mopping.
            1. +9
              Februari 11 2024
              Aku wis suwe ora kuwatir.

              >>Aja nganggep pejuang kita ora ngerti, mrentahake serangan udara nalika nindakake pertempuran cedhak utawa, umume, operasi ngresiki.

              Ora yakin yen iki ditrapake kanggo kula, nanging pengin menehi komentar.
              Sajrone lelungan bisnis menyang Kaukasus, komandan batalyon nduweni hak kanggo njaluk dhukungan udara kanthi persetujuan saka komandan sing luwih dhuwur lan kanthi persetujuan saka jenderal utama sing tanggung jawab kanggo operasi kasebut. Tegese, efisiensi kira-kira nol.
              Contone, aku ana ing Minutka, nanging mung sedina sawise nyekel Istana. Lan aku weruh apa sing ditindakake Angkatan Udara sing gagah berani.

              Saiki drone lan piranti pengintaian liyane mabur kanthi cepet. Mula, aku pancen seneng karo para pejuang sing mrentahake serangan udara sadurunge lan sajrone serangan kasebut.
          2. -5
            Februari 11 2024
            Ing jamanku, APB digunakake. Aku ngelingi nomer, nanging aku ora bakal pitutur marang kowe. Sanajan, wiwit umurku, aku bakal ujar manawa Glock-17 isih luwih adhem. Ora preduli apa wong ngomong.
            1. +1
              Februari 11 2024
              Aku wis ndeleng JSA kaping milyar. TAPI: kabeh jam 00. Tansah nganggo bokong. Bareng padha metu, padha nyambut-gawé marang wong-wong kang kawitan manggon ing omah-omah.
              Shafts rada maju. APB minangka bagéan saka grup ing ngleboke.
              Ana rombongan karo geni ngadeg ing dalan, tengen blok beha.

              Miturut cara, wong lanang ing Bakhmut makarya pancen kaya iki. Mung luwih apik. Luwih apik.
          3. +1
            Februari 11 2024
            Ora bantahanku, nanging amarga kita ngomong babagan peluru keblasuk ... Ing dina liyane ing St. Petersburg, wong lanang, atlet, pelatih karate, mati kanthi ora sengaja. Peluru nyerang dheweke saka papan latihan militer tetanggan ...
            Dadi kedadeyan beda ing urip, sayangé ...
            1. 0
              Februari 11 2024
              Iki minangka barang siji-siji.
              Ing kabeh lelungan kerja lan bisnis sing penting lan profesional, aku durung nate ndeleng peluru mabur nganti saiki.
              Nanging ya, mbok menawa.
              Padahal... :)
              1. +1
                Februari 11 2024
                Nanging aku ngerti kasus: ing Yevpatoria, garwane agen FSB lan anak dheweke manggon ing salah sawijining sanatorium. Ing wayah sore aku mlaku-mlaku karo wong ala. Ana kumpul karo shooting, lan ing pungkasan peluru ricocheted menyang atine tinimbang! Berkut banjur nggawe kabeh Yevpatoria ing pinggir nganti ketemu pembunuh. Ana wektu kaya iki sadurunge ...
      3. +2
        Februari 11 2024
        Denis, sawise OFAB teka, sampeyan ora kudu mlebu maneh)))
      4. -1
        Februari 11 2024
        "Sampeyan ora kejawab ing Avdeevka. Go ahead! Tampilake everyone carane break liwat tembok beton karo Kalash."

        Kalash ora bakal mbantu ing kene, ing mburine supaya ora ngganggu bathuk saka wiwitan mlaku. wassat
    3. +8
      Februari 11 2024
      Kutipan: balung 1
      Apa kita nyerang pesawat menyang wilayah sing meh kena geni saka senjata cilik?

      Ya, yen sampeyan bisa ngalahake tank nganggo tangan cilik lan ngrusak benteng beton. banjur penerbangan ora dibutuhake)
      1. 0
        Februari 11 2024
        Dheweke isih ora ngerti carane nindakake. Contone, pejuang nembak kaleng panganan kaleng, ndudhuk segara (ing jaman biyen), nembak peluncur rudal lan drone luwih akeh tinimbang sing diluncurake. Umumé, wong gedhe. Kita ora kudu miwiti ("Kita durung miwiti" (c)).
    4. 0
      Februari 14 2024
      kita ngalahake sampeyan, kita ngalahake sampeyan lan kita bakal ngalahake sampeyan, Kostya ...
  2. -11
    Februari 11 2024
    Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan udara sing kuat ing tlatah tanduran coke Avdeevka
    Sumber Ukraina dikonfirmasi ...
    Para saksi nglaporake kedadeyan serius bom udara ing saindhenging wilayah perusahaan.

    Warta saka kategori "Jelas-luar biasa"?
  3. +1
    Februari 11 2024
    metode "boiler cilik".

    Cara sing bener! Inggih rampung. Iki carane prajurit kita tumindak sanajan ing Perang Donya II lan banget sukses!
  4. +2
    Februari 11 2024
    Muga-muga wong-wong mau bakal nggunakake bom udhara sing bisa ngubur beton kanggo ngubur kabeh wong sing ana ing pabrik kokas! sampeyan bisa ngganti bom pangeboman konkrit-tindik lan 1500 pabrik lan bom cluster! Inggih, punika kepinginan prasaja! Militer luwih ngerti tinimbang ngebom pabrik!
    1. +2
      Februari 11 2024
      Kutipan saka opuonmed
      Muga-muga wong-wong mau bakal nggunakake bom udhara sing bisa ngubur beton kanggo ngubur kabeh wong sing ana ing pabrik kokas!

      Inggih, punika dudu gagasan ingkang ala. ya Iki mesthi bakal nyuda Balts, Finns lan Polandia saka mbangun benteng konkrit ing tapel wates karo Rusia.
      1. +1
        Februari 11 2024
        Iki mesthi bakal nyuda Balts, Finns lan Polandia saka mbangun benteng konkrit ing tapel wates karo Rusia.

        Ora mungkin dheweke bakal mandheg ing pambangunan crepes beton, amarga ... Polandia wangkal, Balts alon, lan Finns lan Swedes lan plus Norges rampung frostbitten. Wis ngono wae...
  5. -4
    Februari 11 2024
    Murni ilmiah menarik. Lan ing 10 taun, bakal ana "Ukrainians" sing bakal ngomong: "Matur nuwun kanggo Rusia, amarga ing "perang" kita lungguh karo listrik lan ora ngebom sipil?
    1. +1
      Februari 11 2024
      Dadi ing 10 taun, bakal ana "Ukrainians" sing bakal ngomong: "Matur nuwun kanggo Rusia kanggo kasunyatan sing sak "perang" kita lungguh karo listrik lan ora ngebom sipil?

      Mesthi bakal ana ... Malah luwih akeh monumen kanggo presiden bakal ngadeg ing tanah kasebut (sajrone umure), minangka rasa syukur kanggo pembebasan ... lan bocah-bocah bakal duwe jeneng paling umum Vladimir ...
      1. -1
        Februari 15 2024
        Kutipan saka Msi
        lan lanang bakal duwe jeneng sing paling umum Vladimir...

        utawa Volodimir))))))))) am
    2. -2
      Februari 11 2024
      Quote: Junior Private
      Murni ilmiah menarik.

      Apa aku bisa ndeleng topik disertasi ilmiah sampeyan? nglirik
      1. -9
        Februari 11 2024
        Sapa sing ngomong babagan disertasi ilmiah? Ngendi sampeyan entuk tali bahu sing kaya ngono? Administrasi situs, ah! Sampeyan ilang wewenang pungkasan.
        1. -7
          Februari 11 2024
          Ora ana sing bisa dijawab kajaba minus?
        2. 0
          Februari 15 2024
          Quote: Junior Private
          Ngendi sampeyan entuk tali bahu sing kaya ngono?

          tali bahu ora kanggo isi beban semantik ing komentar, nanging kanggo seneng / ora seneng))))
    3. -1
      Februari 11 2024
      "Wong tuwaku sing wis tuwa, sadurunge ninggalake jagad iki, ujar" (c): "Ing ngendi ana rasa syukur, lobak tuwuh." Kanggo moderator: horseradish minangka tanduran, sing tuwuh.
      1. -1
        Februari 11 2024
        Lan bapakku almarhum ngandika: "Yen sampeyan mung ngrungokake aku, sampeyan mesthi dadi jenderal!" Iki kabeh omong kosong!
    4. 0
      Februari 11 2024
      Pandangan jagad sampeyan yaiku xoxla. Wong Rusia sing apik ora dadi fasis ora kanggo gumunggung, nanging mung amarga wong Rusia sing apik, ora pengin njupuk dosa ing jiwane lan pengin urip kanthi ati nurani sing resik.
      1. -2
        Februari 12 2024
        Alexander, wong Rusia sing apik ... bisa uga ora ana sing isih ana yen sampeyan ngakoni iki -
        kenek pipi kiwa, belok nengen... ya?
        1. +1
          Februari 12 2024
          Ing endi sampeyan ndeleng "ngalihake pipi liyane" ... eh? SVO teka. Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak kanthi sistematis lan bakal dirusak.
    5. +1
      Februari 11 2024
      Kutipan: Junior Private
      Murni ilmiah menarik. Lan ing 10 taun, bakal ana "Ukrainians" sing bakal ngomong: "Matur nuwun kanggo Rusia, amarga ing "perang" kita lungguh karo listrik lan ora ngebom sipil?

      ===
      Wingi aku nonton video ing YouTube. survey (secara harfiah karo siji pitakonan) dening blogger lokal (wong enom) ing Melitopol. inspires optimisme. iki dudu indikator, nanging isih
  6. +6
    Februari 11 2024
    Amarga kita ngontrol pendekatan menyang Avdeevka lan ora ana pertahanan udara sing serius ing kana, mula kita kudu level kabeh ing kana kanthi penerbangan lan ora ana serangan, mung ngresiki, kaya sing ditulis ing piagam kasebut.
  7. Des
    +4
    Februari 11 2024
    Saka artikel (warta): "Tujuan utama unit kita ing tahap iki yaiku ngontrol dalan sing disedhiyakake garnisun mungsuh. Pasukan Rusia mung sawetara atus meter kanggo nggayuh."
    Sing. miturut pendapat (penulis VO anonim) pasukan Rusia ora bisa ngontrol siji dalan saka jarak "sawetara atus meter"? Mung nuduhake penulis, please.
    Good luck kanggo para pejuang kita.
    1. 0
      Februari 11 2024
      Kutipan: Des
      Sing. miturut pendapat (penulis VO anonim) pasukan Rusia ora bisa ngontrol siji dalan saka jarak "sawetara atus meter"?

      lan ora ing lapangan mbukak? review ora lengkap?
    2. +1
      Februari 11 2024
      Kutipan: Des
      bebarengan karo garnisun mungsuh diwenehake.

      ===
      pindhah menyang saluran Militarist tg (saka 11 Februari). ana video ing ngendi prajurit Ukraina nganggo amunisi anyar kanthi bebas nonton / ngenteni serangan ing Avdiivka
  8. +2
    Februari 11 2024
    Kutipan: balung 1
    Apa kita nyerang pesawat menyang wilayah sing meh kena geni saka senjata cilik?

    Kostya, nggebug bantal nalika lungguh ing sofa ora padha karo nggebug mungsuh ing es peluru.
  9. +2
    Februari 11 2024
    Saksi nglaporake kebangkrutan serius saka bom pangeboman ing wilayah perusahaan

    Bom serius wis nggawe kebangkrutan serius! nglirik
  10. +1
    Februari 12 2024
    Ya, "Yasnaya" wis surem ing pirang-pirang panggonan, lan ing OK, lan saiki wis katon ing saluran kita.
    Aku nyathet yen ana upaya kanggo hack situsku, nanging piye wae ora bisa.
    Admin, sampeyan nyaring pesen sing mlebu, iki keamanan kita.
  11. 0
    Februari 12 2024
    Geni sing apik ing pabrik kokas bakal luwih elek tinimbang nggunakake senjata kimia. Sadurunge, wong mabuk sing ora bisa diowahi dikirim menyang pabrik coke. Resor isih padha.
  12. 0
    Februari 12 2024
    Mungkin dheweke bakal nggawa sepur menyang Avdeevka nganggo gerbong?
  13. 0
    Februari 15 2024
    Dadi dheweke mutusake kanggo njupuk kerugian lan bangkrut ...
  14. 0
    Februari 15 2024
    Kolega, apa ana kabar babagan kapal pendarat Caesar Kunikov ing situs web?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"