Warta Ukraina: Militer Rusia nggawe "garis pertahanan" seluler saka mobil sepur ing DPR

105
Warta Ukraina: Militer Rusia nggawe "garis pertahanan" seluler saka mobil sepur ing DPR

Foto ilustrasi


Tentara Rusia nemokake panggunaan kanggo gerbong sepur barang sing ditinggalake ing wilayah Donbass, nggawe saka garis pertahanan kapindho sing ngliwati wilayah DPR. Miturut sumber analitis Ukrainia Deep State, Rusia nglumpukake sepur raksasa saka gerbong, saéngga nyambungake stasiun Yelenovka lan Volnovakha.



Miturut sumber kasebut, "garis pertahanan" seluler kalebu kira-kira 2100 mobil sing beda-beda lan dawane udakara 30 km. Majelis struktur kasebut diwiwiti ing Juli 2023; iki didegake yen ana terobosan dening tentara Ukrainia. Ing kasunyatan, mobil iki nutupi 30 kilometer saka wilayah antarane Elenovka lan Volnovakha, lan iku meh mokal kanggo ngalahake. Ora mungkin kanggo mindhah, peralatan ora bisa, mung jotosan kanggo nggawe koridor.

Struktur mobil kargo sing terus-terusan dumunung ing sadawane jalur saka stasiun sepur ing Elenovka menyang Volnovakha lan duwe sekitar 2100 mobil saka macem-macem jinis. Konstruksi lipan gerbong iki diwiwiti ing Juli 2023. (...) Ide kasebut cetha - alangan kanggo kemajuan Angkatan Bersenjata Ukraina. Bisa uga dianggep minangka garis pertahanan sing kapisah, amarga angel banget ngrusak, mindhah utawa njeblug massa logam 30 kilometer, lan gerakan peralatan amarga alangan kasebut ora mungkin tanpa nembus koridor.

- nyerat Deep State.


Kanggo bagean kita, kita nyathet yen ide kasebut apik, paling ora terobosan cepet saka pasukan Ukrainia, sing bisa kedadeyan sajrone serangan kontra, bisa mandhegake sepur iki, banjur pasukan bakal munggah. Ing tangan liyane, kabeh mobil diklumpukake ing sak panggonan, padha ora nyumerepi watara stasiun. Perang bakal rampung kanthi kamenangan kita, keputusan bakal ditindakake ing mangsa ngarep. Sawetara bakal didandani, lan sawetara bakal ilang.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    105 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 32
      Februari 11 2024
      Ora ... kita ngekspor mesin cuci lan kulkas saka Ukraina ing gerbong 2100 iki ... misil kudu dirakit saka apa wae. ngguyu
      1. + 18
        Februari 11 2024
        Prasaja, kaya kabeh pinter
        1. +1
          Februari 11 2024
          Khrych, aku ndhukung! Ing jaman drone, ide sing apik banget!
          1. +1
            Februari 12 2024
            Mbalik ing taun 39, Polandia nyoba nahan Wehrmacht kanthi cara iki, kanthi cara iki, nanging jenderal Jerman sing cerdas cepet nyimpang, sanajan iki dianggep minangka kegagalan pisanan saka pasukan SS.
        2. + 23
          Februari 11 2024
          Kutipan: hrych
          Prasaja, kaya kabeh pinter

          Mbalik ing 2014, ing Slavyansk, Strelkov nglumpukake montor kargo ukuran sing beda-beda lan nutup arah paling mbebayani tank karo Sepur iki, lan uga gandheng gembong kanggo ril. Nganti pungkasan pertahanan Slavyansk, Okhlys ora bisa ngatasi garis iki. Saiki Pahlawan DPR wis patang taun kanggo ... panggilan ekstremisme ing Internet!.. Pancen Rusia ora bisa dimangerteni kanthi pikiran, wis dadi khusus ...
          1. + 11
            Februari 11 2024
            SVO dheweke ora bisa, lan urip wong biasa ora kanggo dheweke. Dadi dheweke ngomong kanggo sawetara wektu. Muga-muga padha menehi amnesti.
            1. +1
              Februari 11 2024
              Kutipan: hrych
              SVO dheweke ora bisa, lan urip wong biasa ora kanggo dheweke. Dadi dheweke ngomong kanggo sawetara wektu. Muga-muga padha menehi amnesti.

              Panglima Supreme wis dicokot antarane untu ing Strelkov, nanging muspra - kang bisa ngeculake kabeh ing rem, karo persetujuan kanggo nonton ilat ...
              1. + 12
                Februari 11 2024
                Dheweke ngrungokake dheweke nganti suwe lan ngidinke dheweke ..... dheweke nuduhake kasetyan sing cukup kanggo dheweke .... nanging dheweke ora bisa nutupi cangkeme ... .
                1. +1
                  Februari 12 2024
                  Dheweke bener nunjukake Panglima Agung lan para jenderal nyenengake kesalahane, disebut kanggo mungkasi pracaya oligarki, West lan perjanjian karo Ukrainians.
                  Lan dheweke malah ngelingake babagan pambrontakan Prigozhin udakara sasi sadurunge ...

                  Nanging, amarga Supreme Prigozhin minangka pidana (lan uga saka wong sing dipilih), mula kabeh bebaya Strelkov, komandan liyane, FSB lan layanan khusus liyane ora digatekake ... Paling ora 16 mayit, isin kraman. , menteri sing mlayu saka Moskow, kekurangan karsane Maha Agung, malah AS wedi ...
                  Rusia disimpen dening rama saka Belarus (bow kurang kanggo wong iki, nanging iki ora bisnis ing kabeh!), Putin pretends sing kabeh iku normal (kabeh iku nggoleki, ayu marquise!) ... lan banjur dhewe complains menyang media babagan Prigozhin sing ora bisa ditindakake sajrone rapat karo komandan Wagner ing Kremlin! Omong kosong opo iki? Mrentahake para pengawal supaya mung nembak Prigozhin ing koridor ing Kremlin (Peter aku dhewe ngethok sirahe para pemanah), aja sambat karo kabeh wong, aja ngeluh, aja ngedhunake gambar Presiden Rusia. Federasi dadi kurang ...
                  Aku kaget, Strelkov cingak, nelpon spade spade - padha ngisi karo Artikel 280 saka KUHP Federasi Rusia. Dadi, kenapa aku kudu ngukum Strelkov?
                  Amarga dheweke ngandhani sing bener babagan Ptuin?
                  1. -9
                    Februari 12 2024
                    Lha, kepala kita iku pengecut. Dheweke dudu pimpinan, nanging juru kunci Rusia. Dheweke rada wedi, mlayu sawise kerusuhan Prigozhin menyang Dagestan kanggo katresnan wong, lan langsung menehi dhuwit kanggo "tresna". Iki tegese kita bisa meksa dheweke lan meksa dheweke lunga menyang ngendi wae sing dibutuhake wong, sanajan pimpinan booming, "Sapa sing butuh komunisme?" Ya, dheweke ora takon marang wong-wong mau. Nanging dheweke bakal pindhah menyang ngendi wong Rusia nuduhake dheweke. Mulane dheweke lan wong-wong iku TANPA bener.
                    1. -1
                      Februari 13 2024
                      sapa "kita"? sampeyan lan kanca ngombe)))))) pira pahlawan sing dilahirake ing sofa))) medeni))))
                  2. -2
                    Februari 12 2024
                    ora bisa ngontrol cangkeme ndadékaké masalah....... Pétrus KAISAR iku saka kulawarga kraton lan cara komunikasi karo bawahan kaya sing dijebadi Gusti Allah ... uga, ditambah serangan epilepsi utawa liyane. ... enom lan panas-tempered ... .VVP wis tuwa lan dudu kaisar, nanging salah siji saka "jubah lan keris" buruh, iku ora dalan kanggo njupuk banter lan ing wilayah Kremlin ... kasebut kanthi teliti, nalika mungsuh wis anteng. Lan sampeyan lan Streltsov lan VVP bakal slamet saka kejut, lan uga wong liya.
              2. +2
                Februari 12 2024
                Dheweke chomping ing dicokot salah. Sobchak nindakake apa sing dikarepake, nindakake apa sing dikarepake, indulgensi. Lan ing kene lungguh patriot sing nyatakake bebener.
            2. -13
              Februari 11 2024
              Yagene dheweke kudu perang? Lan bojo enom!!!! Kita kudu entuk dhuwit. Mulane aku wiwit ngeblog.... Dheweke lungguh kanthi tenang lan ora nandhang kasusahan
              1. + 13
                Februari 12 2024
                Kutipan: Stenolaz
                Yagene dheweke kudu perang? Lan bojo enom!!!!

                Kang rama tilar donya ing salah siji saka serangan ing Avdeevka.

                Kutipan: Stenolaz
                Kita kudu entuk dhuwit.

                Ora perlu - babagan Strelkov - tuduhan tanpa dhasar:
                1) dheweke ora duwe apartemen utawa mobil - amarga dheweke ora nyolong.
                2) dheweke bisa entuk - mung ukuman pakunjaran.
                Dadi apa keuntungane? Wong jujur ​​kaya dheweke ora duwe.
          2. +5
            Februari 11 2024
            Lan supaya chatter katahan ing mriksa. Anarkis, EPRST! N. Makhno malah dianugerahi Order of the Red Banner, nanging dheweke nglawan garis umum lan langsung ketemu ing Prancis. nglirik
          3. -3
            Februari 11 2024
            Kutipan saka isv000
            Nganti pungkasan pertahanan Slavyansk, Okhlys ora bisa ngatasi garis iki

            Ya, nanging "final" ala "mbucal".
            Iki carane Strelkov seda lan muncul Girkin.
          4. -6
            Februari 12 2024
            Kutipan saka isv000
            Saiki Pahlawan DPR wis patang taun kanggo ... panggilan ekstremisme ing Internet!.. Pancen Rusia ora bisa dimangerteni kanthi pikiran, wis dadi khusus ...

            Kayane aku, wong lanang, Strelkov mung dilindhungi kanthi cara iki saka kacilakan sing luwih serius.
        3. +3
          Februari 11 2024
          Kebutuhan kanggo panemuan iku licik! )
        4. -9
          Februari 11 2024
          Lan padha ora nemokake palisade ing ngendi wae ing pertahanan kita? Soko bab Ukrainia wis rampung deteriorated, iku soko sing ora bisa dimangerteni kanggo pikiran ... Lan sing mungkasi Sepur iki saka nggawe peranganing ing panggonan tengen karo bledosan ???
          1. +4
            Februari 11 2024
            Kita isih kudu nggayuh garis pertahanan iki. Lan mobil dhewe bakal mbela awake dhewe
            1. -9
              Februari 11 2024
              Kaya clanging? Omong kosong apa sing kedadeyan karo mobil-mobil iki ing kene? Gerbong kasebut bisa mandhegake kavaleri ing Perang Donya I, nanging ora tank, sing mlaku saka patang kilometer. Ora kanggo sebutno artileri.
              1. + 12
                Februari 11 2024
                Tunggul beton minangka untu naga lan dadi masalah kanggo tank, nanging ing kene ana tanggul sepur, platform sing digawe saka baja kandel, lsp. Elingi landak anti-tank lan tenang :)
                1. -14
                  Februari 11 2024
                  Aja bingung nganggo driji.
                  Mobil kasebut kanthi jelas bobote kurang saka tank.
                  ARV lagi mimpin munggah, lanang entek, sawetara mbungkus rante watara siji kreta, liyane sijine daya ing kunci antarane mobil.
                  Kita ngrusak kopling lan nyeret mobil.
                  Bab liyane yaiku tumpukan sampah iki, sanajan wesi, kaya alangan apa wae, mbutuhake kemampuan kanggo nyedhaki, nanging dalane isih luwih sempit tinimbang lapangan terbuka, sanajan luwih amba tinimbang dalan.
                  Ing kasus apa wae, ana solusi sing luwih efektif. Bajak gerobak pertanian kolektif iki kanthi artefak.
                  1. + 12
                    Februari 11 2024
                    Apa salah karo logika sampeyan? Kaya-kaya gerbong-gerbong sing ngadeg piyambak, lan tank-tank sing nyedhaki dheweke kanthi tenang, lan bocah-bocah sing wiyar nggawa ranté kanthi mlaku mabur ... Iki minangka garis pertahanan, lan dudu sing pisanan. Garis pertahanan iki ... lagi dibela. Dheweke njupuk saka ATGM, lan liya-liyane. Deleng, serangan balik, mayoritas bocah lanang ora tekan garis pertahanan pertama, dheweke macet ing pendekatan sing ditambang lan rampung karo artileri. Lan gait mabur ora bisa digunakake nalika clono dowo pooped wassat
                    1. 0
                      Februari 12 2024
                      Apa salah karo logika sampeyan?

                      Dadi gerbong, utawa artileri?
                      Luwih ing kasus iki
                      ana tanggul sepur, platform digawe saka waja kandel
                      beda karo apa wae sing dadi alangan fisik?
                      Lan ya, Goida, ora ana cara liya kanggo ngomong.
                      1. -3
                        Februari 12 2024
                        Kabeh ana ing kompleks. Ora ana garis lan obyek pertahanan sing kapisah lan mandiri, ana kompleks siji sing kabeh disambungake lan digandhengake. Kalebu artileri lan penerbangan ing wilayah tanggung jawab ...
                        1. 0
                          Februari 12 2024
                          Tunggul beton minangka waos naga lan dadi masalah kanggo tank, nanging ing kene ana tanggul sepur, platform sing digawe saka baja kandel, lsp.

                          Inggih, pitakonanipun sami. Sampeyan nandheske kasunyatan manawa struktur iki luwih unggul ing babagan teknik tinimbang struktur liyane sing kondhang lan luwih umum.
                          nganggo opo? Aku menehi conto carane iki kabeh dibusak. Iku ora dhasar luwih angel tinimbang uprooting sawetara larik saka untu beton.
                          Lan sampeyan langsung duwe artileri lan tambang lan wis aviation. Lan sing paling penting, dheweke ora lali yen hicks ora kuwat.
                          Yen wong Ukrainia wis mbangun kaya iki, mesthine bakal njerit-njerit yen kabeh iku ala, saengga dheweke wiwit nutupi sampah.
                        2. -1
                          Februari 12 2024
                          Mesthi wae luwih unggul, mung sing seneng mbantah sing mamang. Prajurit-prajurit kuwi nggunakké pertahanan kaya ngono, mula dijlentrehake kok padha salah, lan ora ana tank siji-sijia sing nembus, banjur padudon ora ana gunane. Teori sampeyan babagan digawa dening tank lan mbobol bolongan ... ketoke ewonan tank Banderlog, supaya tetep teori sampeyan. Yen padha break liwat, banjur teka lan kita bakal ngrembug.
                        3. 0
                          Februari 12 2024
                          Mesthi unggul

                          Nanging sampeyan ora bakal mbantah.
                          Sawise kabeh
                          ora tank siji nyuwil liwat menyang
                          , iya lan
                          Para pejuang digunakake
                          .
                          Ing cendhak, kabeh wis jelas karo sampeyan)
                        4. 0
                          Februari 12 2024
                          Kayane kabeh wong wis ngrembug kabeh. Pindhah menyang pitakonan liyane.
                  2. +6
                    Februari 11 2024
                    Wah, bobote mobil pancen kurang saka tank, yen kosong 20 ton, lan yen dimuat kurang saka 70 ton, lan yen disambungake rapet karo mobil liyane, lan malah karo rodha dilas ing ril, iku bakal angel kanggo. narik struktur iki loro, lan apa liyane ing geni
                    1. 0
                      Februari 12 2024
                      lan yen wis disambungake tightly kanggo mobil liyane, lan malah karo gembong gandheng kanggo ril

                      Banjur kabeh struktur iki, bebarengan karo trek, mung bakal dilebur.
                      Isih, aku pengin ninggalake kesempatan kanggo nggunakake loro cabang lan komposisi ing mangsa cedhak kanggo mesthekake nyerang.
                  3. +2
                    Februari 12 2024
                    Aku wis dawa ngeweruhi yen sampeyan nulis soko cukup, nanging ora patriotik, padha langsung downvote))) Iku apik sing ahli ing garis pertahanan saka mobil Sepur njagong ing sofas, lan ora ing trenches)))
                  4. +1
                    Februari 12 2024
                    Apa sampeyan ndhisiki bocah-bocah iki?
                  5. 0
                    Februari 13 2024
                    Kenapa bobote gerbong luwih murah tinimbang tank? Yen gerbong-gerbong kasebut digunakake kanggo nggawe garis pertahanan, logis yen gerbong kasebut ora kosong. Jaman perang kebak sampah konstruksi, bata pecah, watu remuk, slag saka pabrik coke, kabeh kudu digunakake.
                    1. 0
                      Februari 14 2024
                      Apa bobote gerbong luwih murah tinimbang tank?

                      Carane aku ngerti, aku ora duwe pendidikan teknis.
                      Nanging aku ngerti yen mobil angkut kosong bobote kurang saka 60 ton.
                      Bisa dimuat.
                      Nanging ngosongake kreta, paling ora sebagian, yen integritas lan isine ora menarik, ora angel.
                      Aku ora mikir sing malah siji ARV ora bakal ngrampungake karo lading. Ya, malah loro ora masalah.
              2. +4
                Februari 12 2024
                gerbong kapenuhan menyang ndhuwur karo paling bumi ora bakal ngidini "tank" kanggo liwat kaya sing
          2. +1
            Februari 13 2024
            Ledakan opo???? Sampeyan ora bisa njupuk saka howitzer, ora ana penerbangan, sampeyan kudu nyedhaki kanggo mine ... Dadi sampeyan isih kudu nyedhaki! Trailer kasebut ora kosong, nanging kanthi paling sethithik watu remuk lan bobote kira-kira 100 ton, saéngga perlindungan sing apik banget
        5. +2
          Februari 12 2024
          Kutipan: hrych
          Prasaja, kaya kabeh pinter

          Akeh anyar - uga lali lawas!
          Elinga, ing YouTube - film Red Square 1970, episode 1, 48 menit.
          Jerman nguwasani stasiun lan wiwit nuntut kreta kanggo awake dhewe. Padha diwenehi gerbong kanggo unit sing diantrekake, karo bedhil mesin!
        6. TIR
          +2
          Februari 13 2024
          Uga palu karo logam kethokan lan watu remuk. Banjur aja obah babar pisan
    2. -24
      Februari 11 2024
      Garis pertahanan sing digawe saka gerbong - mung wong Ukrainia sing bisa mikir babagan iki sadurunge ngguyu
      1. + 18
        Februari 11 2024
        Garis pertahanan sing digawe saka gerbong - sadurunge iki mung wong Ukrainia sing bisa ngguyu

        Ora lucu.
        Malah rel sepur lan embankment minangka basis sing cukup kanggo nglengkapi garis pertahanan.
        1. + 14
          Februari 11 2024
          Ora lucu.

          Kostya mung mikir: "Apa angel nyebrang ril?")) Dheweke ora ngerti manawa "badai" bisa nemtokake nasib garnisun)
          kanca kita! Sialan sampeyan bakal ngalahake kita!
        2. +5
          Februari 11 2024
          Quote: Mantan prajurit
          Malah rel sepur lan embankment minangka basis sing cukup kanggo nglengkapi garis pertahanan.

          Ing sawijining wektu, aku disimpen dening cobblestone ukuran brankas Soviet, jenis sing ngadeg ing kantor accounting, kang teka saka ngendi wae ing nikel gundhul ditutupi karo watu ulig. Banjur padha ndeleng - ora ana bolongan peluru. Ana bolongan ing njaba ukuran saperangan bal bal. Dheweke ngalahake aku akeh, dheweke kena infeksi ... lol
          Dadi sampeyan bener - lan tanggul sepur bisa dadi garis pertahanan.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +7
        Februari 11 2024
        Kutha Walking Russian, Hussites-Taborites lan Wagenburgs. Wong Romawi nggambarake sing padha ing antarane wong Goth. Nah, iki minangka ruang lingkup abad 21st
    3. +4
      Februari 11 2024
      Garis pertahanan seluler dawane 30 km digawe saka rong gerbong
      1. +4
        Februari 11 2024
        Lan kabeh mobil iki di-push dening Yaitsenyukh keprungu
        1. +3
          Februari 11 2024
          Sniffer endhog mung duwe pangerten sing cukup kanggo narik jala kebon lan ngandhani wong-wong Ukrainia sing bodho yen iki "poros sniffer endhog." Lan padha pracaya ...)
          1. +2
            Februari 12 2024
            Ora mung padha pracaya, nanging uga mbayar.
      2. +2
        Februari 11 2024
        Maksudku, gampang dirakit lan dibongkar
    4. +1
      Februari 11 2024
      Yen ana 2100 mobil, banjur 46 km dijupuk. Dawane mobil saka kopling nganti kopling yaiku 22 meter.
      1. +4
        Februari 11 2024
        Jarak saka jalur sepur Yelenovka-Volnovakha yaiku 32 km. Ya, iku ora nambah munggah
      2. -2
        Februari 11 2024
        Mungkin sebagian tanpa kopling, koyone bisa dicopot.
        1. +2
          Februari 11 2024
          Kutipan saka AVA77
          Mungkin sebagian tanpa kopling, koyone bisa dicopot.

          Carane numpak tanpa alangan saka panggonan kanggo panggonan?
          1. +1
            Februari 11 2024
            Kok repot-repot digawa numpak, digawa munggah kreta lan iku.
            1. +2
              Februari 11 2024
              Kutipan saka AVA77
              Kok repot-repot digawa numpak, digawa munggah kreta lan iku.

              Nanging kepiye carane kita ora bisa ngatur? Tanpa alangan, iki minangka gagasan banget.
              1. +6
                Februari 11 2024
                Ya, ora ana sing mewah ing kana.
                ChME3 saka sawetara jinis, nyeret soko, meksa nindakake perkara. Ya, dheweke bakal ngelingi apa wae lan fic karo dheweke.
                Padha muter kreta mudhun gunung lan iku apik.
                Swara pancen cukup signifikan nalika mobil digandhengake.
                1. +1
                  Februari 11 2024
                  Kutipan saka AVA77
                  Padha muter kreta mudhun gunung lan iku apik.

                  Inggih, inggih. Aku lali babagan force majeure.
                2. +4
                  Februari 11 2024
                  Video sampeyan apik tenan...... apik
                3. +7
                  Februari 11 2024
                  Tetris Rusia sing atos wassat
      3. +1
        Februari 11 2024
        Yen ana 2100 mobil, banjur 46 km dijupuk. Dawane mobil saka coupler menyang coupler yaiku 22 meter
        Mbokmenawa katelu dumunung ing baris kapindho ing sadawane dalan ngelawan. Yen dudu trek siji.
        1. +2
          Februari 11 2024
          Kutipan saka abracadabre
          Mbokmenawa katelu dumunung ing baris kapindho ing sadawane dalan ngelawan. Yen dudu trek siji.

          Ana trek ganda ing kana.
          1. +1
            Februari 11 2024
            Ana trek ganda ing kana.
            Lha piye. Tegese ing rong larik, ing loro dalan.
      4. +4
        Februari 11 2024
        Dawane mobil saka kopling nganti kopling yaiku 22 meter.

        Ing negara apa iki? Ing kene kita nulis dawane minangka 13 m. Banjur yen sampeyan multiply, iku converges karo data ing artikel.
      5. +5
        Februari 11 2024
        Ana macem-macem gerbong. Mobil gondola nduweni dawa kopling watara 14 meter.
      6. +5
        Februari 11 2024
        Kutipan: michael
        Dawane mobil saka coupler menyang coupler yaiku 22 meter
        Platform kasebut kemungkinan ora ana, lan saka sing ana, kemungkinan ukurane iki
        1. +1
          Februari 11 2024
          Yaiku, kanthi dawa rata-rata 14m. pranyata meh 30 km.
        2. +1
          Februari 11 2024
          Quote: Yura
          Platform kasebut kemungkinan ora ana

          Mbokmenawa ora. Iku mung koyo yen sampeyan ngidini Sepur barang liwat ing nyebrang, iku kabeh trek dawa, lan njupuk ing paling telung menit kanggo wong liwat sampeyan.
          1. +2
            Februari 11 2024
            Kutipan: michael
            Quote: Yura
            Platform kasebut kemungkinan ora ana

            Mbokmenawa ora. Iku mung koyo yen sampeyan ngidini Sepur barang liwat ing nyebrang, iku kabeh trek dawa, lan njupuk ing paling telung menit kanggo wong liwat sampeyan.

            ya, ana koyo sing ana platform 22-meter, nanging nyatane padha ora bisa ana ing Donbass sawise 14, sak musuhan bakal ora ana kayu utawa pipa ing sepur.
          2. +4
            Februari 11 2024
            yen sampeyan ngliwati sepur barang ing nyebrang, iku kabeh kendaraan dawa,

            Iki Donbass. Mobil gondola biasane digunakake kanggo ngangkut logam lan batu bara sing digulung. Mulane, ana jumlah maksimum saka kabeh jinis mobil ing Donbass.
      7. 0
        Februari 11 2024
        Dadi ana rong cara ing foto.
        1. +1
          Februari 11 2024
          Quote: tarantass Inggris
          Dadi ana rong cara ing foto.

          "Foto ilustrasi", nanging aku nggoleki ing peta Google.
          1. 0
            Februari 12 2024
            Ing ngisor iki foto saka artikel asli.
      8. +3
        Februari 11 2024
        Kutipan: michael
        Yen ana 2100 mobil, banjur 46 km dijupuk. Dawane mobil saka kopling nganti kopling yaiku 22 meter.

        Mobil beda-beda, dawane uga beda. Contone, akeh gerbong saka udakara 13 meter nganti kira-kira limalas.
        22 meter, tinimbang, sawetara jinis wolung poros (dudu spesialis sepur, nanging aku weruh saka njaba sanajan ing taun-taun mahasiswa - aku kudu mbongkar).

        Sampeyan bisa ndeleng kanthi rinci ing akeh panggonan. Contone ing kene http://ooomagistral23.ru/tehnicheskie-harakteristiki-vagonov
      9. +1
        Februari 12 2024
        Kutipan: michael
        Yen ana 2100 mobil, banjur 46 km dijupuk. Dawane mobil saka kopling nganti kopling yaiku 22 meter.

        Kasedhiya ing railway istilah kasebut yaiku "mobil kondisional", dawa mobil gondola standar dijupuk minangka mobil kondisional, yaiku mobil tanpa gendheng, yaiku palung ing ngendi batu bara utawa kargo liyane sing ora mbutuhake perlindungan saka fenomena atmosfer. dimuat lan padha karo 14.5 meter saka kopling kanggo kopling. Dadi kabeh cocog.
    5. +7
      Februari 11 2024
      Ing sangisore srengenge panas, ing sangisore wengi wuta
      Kita kudu ngliwati akeh.
      Kita wong sing tentrem, nanging sepur waja
      Iku ing sisih!

      apik ditulis 90 taun kepungkur
    6. +2
      Februari 11 2024
      Dadi, njupuk sawetara gerbong ora angel banget. Rusak gandheng otomatis ing loro-lorone tank, banjur, yen mobil kosong, malah kendaraan tempur infanteri bakal ngalahake lan nyeret.
      1. +8
        Februari 11 2024
        Kutipan saka wedmed5
        Dadi, njupuk sawetara gerbong ora angel banget. Rusak gandheng otomatis ing loro-lorone tank, banjur, yen mobil kosong, malah kendaraan tempur infanteri bakal ngalahake lan nyeret.

        Nalika tank mbongkar sawetara mobil lan kendaraan tempur infanteri nyeret, mung sungu lan sikile. Klompok terobosan sing nunggu ing grumbulan bakal dirusak dadi bledug amarga kakehan, polusi gas lan kecerobohan liyane ...
        1. +1
          Februari 12 2024
          Kutipan saka isv000

          Nalika tank mbongkar sawetara mobil lan kendaraan tempur infanteri nyeret, mung sungu lan sikile. Klompok terobosan sing nunggu ing grumbulan bakal dirusak dadi bledug amarga kakehan, polusi gas lan kecerobohan liyane ...

          Sampeyan ora kudu mbongkar kabeh bebarengan. Bisa uga saka posisi sing ditutup. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo unfasten couplers otomatis, tanpa iki sampeyan ora bisa nggulingaké mobil, padha kaya pranala ing chain, padha terus kanggo saben liyane.
      2. gms
        +6
        Februari 11 2024
        Apa sampeyan yakin manawa BMP bakal narik mobil kosong sing dibuwang?
        1. -1
          Februari 12 2024
          Kutipan saka gms
          Apa sampeyan yakin manawa BMP bakal narik mobil kosong sing dibuwang?

          Bobot mobil kosong rata-rata 20-25 ton. Bogies karo pasangan rodha ora rigidly ditempelake ing awak, padha mung sijine ing lencana, supaya nalika mobil tiba, padha mabur, lan iki minus 5 ton. Aku bakal gampang dicolong.
    7. +2
      Februari 11 2024
      Kutipan: michael
      Yen ana 2100 mobil, banjur 46 km dijupuk. Dawane mobil saka kopling nganti kopling yaiku 22 meter.

      Apa yen rong kanvas njupuk spasi? )
      1. +2
        Februari 11 2024
        Eka bom wong - minus.
        1. 0
          Februari 12 2024
          Kutipan saka abracadabre
          Eka bom wong - minus.

          Bocah-bocah cilik entuk dhuwit ... 1 ora seneng = 1 hryvnia ngguyu
    8. +7
      Februari 11 2024
      Wong kita sing nyiapake reparasi ing kana, amarga Kyiv nuntut ganti rugi, yen ora, ujare, kita ora bakal ngomong. Supaya ana 500 mobil kathok renda, 700 mobil mesin cuci, dadi, tegese, 1000 mobil WC bisa ngumbah kathok iki, supaya ana panggonan kanggo goyangake sing ora dikarepke saka kathok.
      1. +7
        Februari 11 2024
        Sampeyan lali babagan lemak babi. Apa jenis "reporation" tanpa lemak babi?)
        1. +2
          Februari 11 2024
          Andrey Nikolaevich! Kene sampeyan bener luwih saka tau! ombenan
    9. +1
      Februari 11 2024
      "Minangka sumber analitik Ukrainia Deep State nyerat" ...
      M.b. Sadurunge ngrembug kanthi panas, apa kita kudu ngenteni konfirmasi acara kasebut saka sumber liyane sing luwih dipercaya? ngguyu
    10. +2
      Februari 11 2024
      Warta Ukraina: Militer Rusia nggawe "garis pertahanan" seluler saka mobil sepur ing DPR

      Imajinasi Ukrainia, kudu diakoni, nyengsemaken: lagi ngeduk segara, lan ora bakal menyang lintang dina iki utawa sesuk, utawa mabur menyang pusat regional kanthi minibus, lsp. Dheweke ngomong apa wae sing ana ing pikirane. Padha uga legalized mariyuana, mbokmenawa kanggo "kreatif" inspirasi
      1. +1
        Februari 11 2024
        Piye wae, Donbass ora bakal mundur. Aja ngandhani bocah-bocah saka resimen 11 lan "lima" babagan iki. Padha bakal upset.
    11. +4
      Februari 11 2024
      .. tanah airku cilik. Hmmm. Lan kabeh jeneng asli: Volnovakha, Elenovka.
    12. +5
      Februari 11 2024
      Murah lan nyenengake sanajan. Gagasan kasebut nduweni hak kanggo urip, mesthi ora bakal dadi luwih elek. ya
    13. +1
      Februari 11 2024
      Inggih, sial, wenehi kula. ©
      Teks komentar sampeyan cendhak banget
    14. +4
      Februari 11 2024
      Iku bakal dadi babagan kanggo nelpon baris iki pertahanan seluler. Lokomotif sing bisa mindhah 2100 mobil durung lair. Sampeyan kudu nyopot lan seret ing bagean.
    15. +1
      Februari 11 2024
      Sampeyan uga bisa nginstal lokomotif lawas. Saiki ana akeh sing bosok ing stasiun.
    16. +1
      Februari 11 2024
      Lan foto pisanan nuduhake sawetara mobil impor sing kita ora duwe.
      Penulis kaya desainer cah wadon sing, ing VICTORY DAY, ngrancang gambar nganggo amer utawa fasis.
    17. 0
      Februari 11 2024
      Aku wonder carane akeh jam sampeyan kudu ngadeg ing nyebrang. )
    18. 0
      Februari 12 2024
      Kanggo sawetara alasan aku langsung mikir babagan "Barguzin". Sial, ora karo rasa seneng kita.
    19. 0
      Februari 12 2024
      Quote: Ireng
      Ora ... kita ngekspor mesin cuci lan kulkas saka Ukraina ing gerbong 2100 iki ... misil kudu dirakit saka apa wae. ngguyu

      uh dear kulkas jenis apa sing wis suwe dingerteni yen roket paling apik digawe saka simbiosis pengering rambut lan rekaman Beatles
    20. +1
      Februari 12 2024
      Kanggo bagean kita, kita nyathet yen ide kasebut apik ...

      Aku wonder sing nulis iki?
      Dadi pasukan sampeyan ora perlu maneuver ing zona serangan mungsuh? Apa kita kudu ngeterake cangkang ing kana, lan amunisi liyane, mindhah wong, panganan, ing pungkasan?
    21. 0
      Februari 12 2024
      Yen pasangan rodha ora digandhengake karo ril, banjur sawetara nembak saka cangkang mbledhos dhuwur saka bedhil tank ing mekanisme kopling gerbong bisa uga bisa misahake gerbong lan mindhah saka ril ...
    22. 0
      Februari 12 2024
      Sembarang alangan teknik sing ora ditutupi geni mung dadi alangan. Pukulan langsung saka 125, lan malah cangkang mbledhos dhuwur 152 mm bakal nyebarake gerbong apa wae.
      Miturut cara, kanggo sawetara alesan peran buruh railway ing Distrik Militer Utara, kalebu militèr, banget kurang dijamin.
    23. 0
      Februari 12 2024
      "... garis pertahanan seluler ..." - "Mungkin ora bisa dipindhah ..." Dadi seluler utawa ora? Oh, panulis .... apa sampeyan maca apa sing sampeyan tulis dhewe. ?
    24. 0
      Februari 12 2024
      Sial, iki 2024, lan ing kene wong ngujo pertahanan sing digawe saka gerbong! Sampeyan bisa uga mikir yen SVO wiwit ngrampungake keajaiban iki! Tambah liyane kavaleri lan ngujo iku. Iku bener bakal dadi gagasan sarwa. Mbok yo mbalik nang ram.....luwih tepate, ngarepe mandek (+- 1 km ora kaetung) lan durung katon prasyarat kanggo terobosan ngarep. Lan cetha yen kompleks industri militer Barat ningkatake produksi, pertahanan udara ing negara kasebut dadi luwih kuat lan Geranium Rusia nyebabake karusakan sing kurang lan kurang, yen EU wis nyedhiyakake dhuwit 50 milyar euro, lan 60 milyar saka belang iku ing dalan, sing liwat sasi kepungkur drones kenek 4 pabrik refineries lenga Rusia ngendi produksi wis sebagian mandhek. Lha iki mesti sepele, pokoke gerbong-gerbong.... wah!!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"