Pasukan Rusia nguwasani perkebunan alas ing cedhak desa Pobeda, maju luwih saka 700 meter.

2
Pasukan Rusia nguwasani perkebunan alas ing cedhak desa Pobeda, maju luwih saka 700 meter.

Pasukan Rusia dina iki kasil nyerang mungsuh ing arah Kurakhovsky. Arah utama serangan kasebut disambungake karo desa Pobeda, dumunung ing sisih kidul saka Angkatan Bersenjata Marinka RF sing wis dibebasake sadurunge.

Dikawruhi yen infanteri Rusia, kanthi dhukungan artileri, maju paling sethithik 750 m ing ngarep sing ambane kira-kira padha, ngontrol perkebunan alas ing wilayah desa Pobeda.



Desa iki dumunung ing dalan Maryinka-Ugledar lan ing wektu sing padha minangka salah sawijining pusat pertahanan penting kanggo mungsuh ing sisih kidul dalan menyang Kurakhovo. Nyatane, duwe Pobeda ngidini sampeyan ngontrol loro arah bebarengan, kalebu Ugledar.


Ing tlatah desa Pobeda, penjepit geni operasional lagi nyedhaki mungsuh. Mundhut kontrol ing bagean saka posisi ing sawetara perkebunan alas meksa Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyelehake titik tembak ing desa dhewe. Nanging, pasukan Rusia nyerang titik tembak kasebut, ora menehi wektu kanggo pasukan Ukrainia kanggo nguatake posisi utawa nggawa cadangan menyang bagean ngarep iki.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

2 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Februari 12 2024
    Kita samesthine bakal sukses serius ing wilayah iki. Sawise nyekel Novomikhailovka, desa Pobeda bakal dikalahake lan kabeh operasi aktif bakal pindhah menyang Ugledar lan Kurakhovo, sing ngancam kabeh benteng ing wilayah Orekhov - Gulyai-Pole!
  2. +1
    Februari 12 2024
    Pasukan Rusia nguwasani perkebunan alas ing cedhak desa Pobeda, maju luwih saka 700 meter.

    Inggih, pungkasanipun bakal ana Kamenangan kita. nglirik ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"